Politika v ČR
Veřejnoprávní vzpoura v ČRo

Je to zvláštní náhoda. Po volbách by člověk čekal spíše opak, ale vedení zpravodajství v ČRo se má ujmout Obzinová.
Veškerá kavárna kvičí a zaměstnanci posílají otevřený dopis.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesky-rozhlas-obzinova-novinari-nesouhlas-otevreny-dopis.A211216_151444_domaci_pmk


"V sázce je nezávislost, vyváženost a objektivita Českého rozhlasu,“ stojí v dokumentu. Novináři se odvolávají na to, že se Obzinová v minulosti podílela na manipulaci zpravodajství."
https://docs.google.com/document/d/1Xxzs8kJboY6vStsfJ6m6GdQpI0-8tnMhHiByBF5iRls/preview?pru=AAABfeelAok*4zf4xlicONmVZN3VYsu49Q


Dokument dosud podepsalo 363 zaměstnanců, většinou ze zpravodajství. Přibývají tempem cca 40 za hodinu.


EDIT: 17.12. 17:37 603 zaměstnanců


Žeby domluva mezi Fialou a Zemanem?


Je to zvláštní náhoda. Po volbách by člověk čekal spíše opak, ale vedení zpravodajství v ČRo se má ujmout Obzinová. Veškerá kavárna kvičí a zaměstnanci posílají otevřený dopis. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/cesky-rozhlas-obzinova-novinari-nesouhlas-otevreny-dopis.A211216_151444_domaci_pmk "V sázce je nezávislost, vyváženost a objektivita Českého rozhlasu,“ stojí v dokumentu. Novináři se odvolávají na to, že se Obzinová v minulosti podílela na manipulaci zpravodajství." https://docs.google.com/document/d/1Xxzs8kJboY6vStsfJ6m6GdQpI0-8tnMhHiByBF5iRls/preview?pru=AAABfeelAok*4zf4xlicONmVZN3VYsu49Q Dokument dosud podepsalo 363 zaměstnanců, většinou ze zpravodajství. Přibývají tempem cca 40 za hodinu. EDIT: 17.12. 17:37 603 zaměstnanců Žeby domluva mezi Fialou a Zemanem?
Upravené 17. 12. 2021 o 17:37

No jo, nová doba. Podřízení zaměstnanci rozhodují o tom, kdo bude jejich nadřízený.


No jo, nová doba. Podřízení zaměstnanci rozhodují o tom, kdo bude jejich nadřízený.

Jarek

začíná to stejně jako spacáková šaškárna v ČT


začíná to stejně jako spacáková šaškárna v ČT

No jo, nová doba. Podřízení zaměstnanci rozhodují o tom, kdo bude jejich nadřízený.

Zaměstnaneckou podporu vyprovokoval odvolaný Pokorný. Ti co znají rozhlas zevnitř ví, že je tam následující složení:


  • Nemako, klídek ahlavně po mě nic nechtěj
  • Jedu kšefty s agenturama, mám se dobře a chci v tom pokračovat
  • Cca 15% profíků, který mají svou práci rádia rozumí tomu, a díky nim rozhlas funguje.

Vřískají první dvě, které jsou napojeny na Havlérku. Sám Pokorný se nechává slyšet, že jeho osobní přítel Mirda Kalousků to tak nenechá. Podle mě je to příprava a test možnosti změny v ČT. V Rozhlase je daleko menší hnůj, ale také je …
Uvidíme, možná také dojde na ty spacáky. Na druhou stranu, z minulého roku už mají aktivistické jádro dobře zmapováno. Probíhala v rozhlase hanopisová kampaň na Xavera aorganizovali ji ti samí s podporou Pokorného …


[quote="pid:48565, uid:471"]No jo, nová doba. Podřízení zaměstnanci rozhodují o tom, kdo bude jejich nadřízený.[/quote] Zaměstnaneckou podporu vyprovokoval odvolaný Pokorný. Ti co znají rozhlas zevnitř ví, že je tam následující složení: - Nemako, klídek ahlavně po mě nic nechtěj - Jedu kšefty s agenturama, mám se dobře a chci v tom pokračovat - Cca 15% profíků, který mají svou práci rádia rozumí tomu, a díky nim rozhlas funguje. Vřískají první dvě, které jsou napojeny na Havlérku. Sám Pokorný se nechává slyšet, že jeho osobní přítel Mirda Kalousků to tak nenechá. Podle mě je to příprava a test možnosti změny v ČT. V Rozhlase je daleko menší hnůj, ale také je … Uvidíme, možná také dojde na ty spacáky. Na druhou stranu, z minulého roku už mají aktivistické jádro dobře zmapováno. Probíhala v rozhlase hanopisová kampaň na Xavera aorganizovali ji ti samí s podporou Pokorného …
Upravené 16. 12. 2021 o 19:40

Podle mě je to příprava a test možnosti změny v ČT.


Ta by to potřebovala snad ještě víc. Představte si třeba návrat Bobo smile


[quote="pid:48588, uid:333"]Podle mě je to příprava a test možnosti změny v ČT.[/quote] Ta by to potřebovala snad ještě víc. Představte si třeba návrat Bobo :D

Probíhala v rozhlase hanopisová kampaň na Xavera aorganizovali ji ti samí s podporou Pokorného …
Xaver to neustál. Jeho pořady na XTV se proměňují na mejnstrím. V neděli tam měl Jidáše Kubka. Na Kubkovo povinné očkování opáčil, že odpůrce je potřeba trestat. Chce se mi z toho všeho zvracet.
Jinak Pokorný si z ČRo udělal rodinný podnik. Moderátora tam dělá také jeho syn Štěpán.
Doufám v jedno, že nová šéfka Obzinová má tuhý kořínek.


[quote="pid:48588, uid:333"]Probíhala v rozhlase hanopisová kampaň na Xavera aorganizovali ji ti samí s podporou Pokorného …[/quote]Xaver to neustál. Jeho pořady na XTV se proměňují na mejnstrím. V neděli tam měl Jidáše Kubka. Na Kubkovo povinné očkování opáčil, že odpůrce je potřeba trestat. Chce se mi z toho všeho zvracet. Jinak Pokorný si z ČRo udělal rodinný podnik. Moderátora tam dělá také jeho syn Štěpán. Doufám v jedno, že nová šéfka Obzinová má tuhý kořínek.
Upravené 16. 12. 2021 o 20:18

Dost zbytečné kaleidoskopické pánské hysterie, nemyslíte ? Někdy je dobré počítat do deseti a někdy i do sta. To jenom pro uklidnění a možnosti pochopit, co je příčinou těchto procesů.


Dost zbytečné kaleidoskopické pánské hysterie, nemyslíte ? Někdy je dobré počítat do deseti a někdy i do sta. To jenom pro uklidnění a možnosti pochopit, co je příčinou těchto procesů.

Xaver to neustál. Jeho pořady na XTV se proměňují na mejnstrím


drive jsem xavera rada sledovala. nez se stal radnim, mluvil jinak. jakmile se stal radnim, uz jede v duchu hesla "kdo chce s vlky ziti, musi s nimi vyti". a ta jeho hypochondrie... to mi tak rikala lekarka na interne, ze prvni zajemci o pieks byli 40-leti, silni kuraci, s morbidni nadvahou. kdyz tam mel profesora berana, tak rikal, jak se vzdycky otestuje a ma takovou radost, ze je negativni. prislo mi to naprosto uchylne.


[quote="pid:48596, uid:312"]Xaver to neustál. Jeho pořady na XTV se proměňují na mejnstrím[/quote] drive jsem xavera rada sledovala. nez se stal radnim, mluvil jinak. jakmile se stal radnim, uz jede v duchu hesla "kdo chce s vlky ziti, musi s nimi vyti". a ta jeho hypochondrie... to mi tak rikala lekarka na interne, ze prvni zajemci o pieks byli 40-leti, silni kuraci, s morbidni nadvahou. kdyz tam mel profesora berana, tak rikal, jak se vzdycky otestuje a ma takovou radost, ze je negativni. prislo mi to naprosto uchylne.

Jsou to vždy přece vládnoucí politici, kdo ohrožuje nezávislost veřejnoprávních médií a svobodu slova... a předsedkyně sněmovny Pekarová se už neudržela a zasáhla do vnitřních záležitostí veřejnoprávního média a mustruje ředitele, co si to dovolil https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-kdyby-napsal-Vondracek-Pekarove-se-divi-i-zkusena-Sulcova-686794
Jen tak dál, liberální demokratko... Jak nedávno říkal liberální demokrat Rakušan, musíme provést čistky... ale ne ty škaredé normalizační jakešovské, ale krásné a pokrokové liberálně demokratické čistky...


Jsou to vždy přece vládnoucí politici, kdo ohrožuje nezávislost veřejnoprávních médií a svobodu slova... a předsedkyně sněmovny Pekarová se už neudržela a zasáhla do vnitřních záležitostí veřejnoprávního média a mustruje ředitele, co si to dovolil https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/To-kdyby-napsal-Vondracek-Pekarove-se-divi-i-zkusena-Sulcova-686794 Jen tak dál, liberální demokratko... Jak nedávno říkal liberální demokrat Rakušan, musíme provést čistky... ale ne ty škaredé normalizační jakešovské, ale krásné a pokrokové liberálně demokratické čistky...

Fidelo


Dost zbytečné kaleidoskopické pánské hysterie, nemyslíte ? Někdy je dobré počítat do deseti a někdy i do sta. To jenom pro uklidnění a možnosti pochopit, co je příčinou těchto procesů.



Nerozumím Boletusi, nač je takové povýšenecké mentorování. Napiš, jak vidíš situaci s ČRo. Dělat z lidí blbečky netřeba.


> Dost zbytečné kaleidoskopické pánské hysterie, nemyslíte ? Někdy je dobré počítat do deseti a někdy i do sta. To jenom pro uklidnění a možnosti pochopit, co je příčinou těchto procesů. Nerozumím Boletusi, nač je takové povýšenecké mentorování. Napiš, jak vidíš situaci s ČRo. Dělat z lidí blbečky netřeba.

Nerozumím Boletusi, nač je takové povýšenecké mentorování. Napiš, jak vidíš situaci s ČRo. Dělat z lidí blbečky netřeba.
Všude je to ta samá banda, ať je to v ČR, Chorvatsku, Rusku, Americe, , která je s pomocí mafiánských kruhů za své zájmy, peníze připravena na všechno a lidé podleje jejich vyjádření, jsou obvykle bahno, které by nemělo žít. Ať je to v komunismu, socialismu, kapitalismu, vždy stejný příběh v jiné podobě. Chudák je ten, kdo věří, že s pomocí Ruska, Číny atd. se problémy plánované v centru moci vyřeší s pomocí politické strany nebo politiků. Člověk si svůj život musí řešit sám, ale nemůže být v zavřeném ve skleněném zvonu a ať chce nebo ne, žije v aktuálním politickém dění a jako jedinec mnoho věcí řešit nemůže. Lidé v ČR, ve světě jsou rozděleni pro zájmy politické mafie, takový národ nemá sílu řešit všechny aktuální problémy a většina se drží hesla: co vyřeším jako jedinec, nic. Je jich přes 95 %.


[quote="pid:48607, uid:521"]Nerozumím Boletusi, nač je takové povýšenecké mentorování. Napiš, jak vidíš situaci s ČRo. Dělat z lidí blbečky netřeba.[/quote]Všude je to ta samá banda, ať je to v ČR, Chorvatsku, Rusku, Americe, , která je s pomocí mafiánských kruhů za své zájmy, peníze připravena na všechno a lidé podleje jejich vyjádření, jsou obvykle bahno, které by nemělo žít. Ať je to v komunismu, socialismu, kapitalismu, vždy stejný příběh v jiné podobě. Chudák je ten, kdo věří, že s pomocí Ruska, Číny atd. se problémy plánované v centru moci vyřeší s pomocí politické strany nebo politiků. Člověk si svůj život musí řešit sám, ale nemůže být v zavřeném ve skleněném zvonu a ať chce nebo ne, žije v aktuálním politickém dění a jako jedinec mnoho věcí řešit nemůže. Lidé v ČR, ve světě jsou rozděleni pro zájmy politické mafie, takový národ nemá sílu řešit všechny aktuální problémy a většina se drží hesla: co vyřeším jako jedinec, nic. Je jich přes 95 %.
Upravené 16. 12. 2021 o 21:06

Zajímavý fakt:


Přichází to po "rozhovorech" Fiala-Zeman
Ječí kavárna, TOP09, KDU, Piráti, STAN....
Zatím jsem neslyšel jekot ODS...


Zajímavý fakt: Přichází to po "rozhovorech" Fiala-Zeman Ječí kavárna, TOP09, KDU, Piráti, STAN.... Zatím jsem neslyšel jekot ODS...

Lidé v ČR, ve světě jsou rozděleni pro zájmy politické mafie, takový národ nemá sílu řešit všechny aktuální problémy a většina se drží hesla: co vyřeším jako jedinec, nic. Je jich přes 95 %.
Kamaráde, nic proti tobě nemám, ale soustavně tady podněcuješ k rezignaci a šíříš strach. Ničím se nelíšíš od mejnstrímu. Místo bourání už konečně něco vytvoř a dej kolegům nějaký nápad. Přestávám tímto tvoje příspěvky číst, pokaždé ve mně vzbudí špatnou náladu. Té je kolem dost a dost a nemám sílu ji vstřebávat i tady.


[quote="pid:48616, uid:747"]Lidé v ČR, ve světě jsou rozděleni pro zájmy politické mafie, takový národ nemá sílu řešit všechny aktuální problémy a většina se drží hesla: co vyřeším jako jedinec, nic. Je jich přes 95 %.[/quote]Kamaráde, nic proti tobě nemám, ale soustavně tady podněcuješ k rezignaci a šíříš strach. Ničím se nelíšíš od mejnstrímu. Místo bourání už konečně něco vytvoř a dej kolegům nějaký nápad. Přestávám tímto tvoje příspěvky číst, pokaždé ve mně vzbudí špatnou náladu. Té je kolem dost a dost a nemám sílu ji vstřebávat i tady.

Kamaráde, nic proti tobě nemám, ale soustavně tady podněcuješ k rezignaci a šíříš strach.
Nešířím strach, vím a vidím jen to, co vy nevidíte, to je ten problém.


[quote="pid:48620, uid:312"]Kamaráde, nic proti tobě nemám, ale soustavně tady podněcuješ k rezignaci a šíříš strach.[/quote]Nešířím strach, vím a vidím jen to, co vy nevidíte, to je ten problém.

Nešířím strach, vím a vidím jen to, co vy nevidíte, to je ten problém.
My všichni o tom nebezpečí víme a vidíme. Ale upozorňuji tě na to, co ve své myslí vytvoříš, to k tobě přijde. No a ty vědomě ve své mysli tvoříš katastrofu. Tak se prosím nalaď na jinou vlnu!


[quote="pid:48625, uid:747"]Nešířím strach, vím a vidím jen to, co vy nevidíte, to je ten problém.[/quote]My všichni o tom nebezpečí víme a vidíme. Ale upozorňuji tě na to, co ve své myslí vytvoříš, to k tobě přijde. No a ty vědomě ve své mysli tvoříš katastrofu. Tak se prosím nalaď na jinou vlnu!

Globalisté. Vidíme to také. Tady určitě všichni . A tím bych skončila tento příspěvek


Globalisté. Vidíme to také. Tady určitě všichni . A tím bych skončila tento příspěvek

Těch náznaků změny je v poslední době více. Dnes např. dávali na ČT 2 film "Kam se poděla sedmá rota' s původním dabingem z 80 let. Později byl několikrát předabován a byla to katastrofa, která film naprosto poškodila. Původní dabing nebyl téměř k sehnání a ty nové odpovídaly požadavkům dnešní zvrácené doby a byla zde patrná snaha o německé lezdoprdelství. Takže změny probíhají, některé téměř neviditelné, zatím jen střípky, které dávají tušit výsledný obraz.


Těch náznaků změny je v poslední době více. Dnes např. dávali na ČT 2 film "Kam se poděla sedmá rota' s původním dabingem z 80 let. Později byl několikrát předabován a byla to katastrofa, která film naprosto poškodila. Původní dabing nebyl téměř k sehnání a ty nové odpovídaly požadavkům dnešní zvrácené doby a byla zde patrná snaha o německé lezdoprdelství. Takže změny probíhají, některé téměř neviditelné, zatím jen střípky, které dávají tušit výsledný obraz.
Upravené 16. 12. 2021 o 21:46

@Tomas - co chceš v takto hysterické vřavě vysvětlovat ? jednak není co vysvětlovat, dokud proces neproběhne. Proto nabádám k trpělivosti , což nazýváš mentorováním.Zajímavé slovo,dost často používané vůči diskutujícímu, který není dostatečně expresivní. Máš snad ty něco vysvětlujícího ? Já zatím rozhodně ne a nerad vykřikuji jen proto, abych byl ve všeobecné vřavě slyšet.

@Tomas - co chceš v takto hysterické vřavě vysvětlovat ? jednak není co vysvětlovat, dokud proces neproběhne. Proto nabádám k trpělivosti , což nazýváš mentorováním.Zajímavé slovo,dost často používané vůči diskutujícímu, který není dostatečně expresivní. Máš snad ty něco vysvětlujícího ? Já zatím rozhodně ne a nerad vykřikuji jen proto, abych byl ve všeobecné vřavě slyšet.

mimochodem, nejvíc si tyhle chvíle užívá studio Milan, ale na to je asi zbytečné upozorňovat.


mimochodem, nejvíc si tyhle chvíle užívá studio Milan, ale na to je asi zbytečné upozorňovat.

Vážně si myslíte , že změnou člověka-vizitky na dveřích , dojte v tomto chlívu k nějaké podstatné změně ?
Je to bouře ve sklenici vody , alespon pro Nás . Pro prokorporátní klany , je to boj o lukrativní žvanec .
Ke změně v těchto institucích dojde teprve tehdy , až dojde k prudké redukci jejich financí směrem dolů .
Jakmile hostitel přestává parazita hostit , tak parazit odpadá .


Vážně si myslíte , že změnou člověka-vizitky na dveřích , dojte v tomto chlívu k nějaké podstatné změně ? Je to bouře ve sklenici vody , alespon pro Nás . Pro prokorporátní klany , je to boj o lukrativní žvanec . Ke změně v těchto institucích dojde teprve tehdy , až dojde k prudké redukci jejich financí směrem dolů . Jakmile hostitel přestává parazita hostit , tak parazit odpadá .

Nešířím strach, vím a vidím jen to, co vy nevidíte, to je ten problém.


pokud by se lidstvo vzdy, kdyz se ocitlo v beznadejne situaci poddalo bez odporu a boje, bez viry, ze to zmeni, kde bychom vsichni byli?
kdyz si budeme rikat, ze se to nezmeni, ze to dopadne spatne, tak se to tak opravdu stane. my ted vsichni musime drzet pri sobe. musime se podporovat vzajemne. musime mluvit s lidmi, kteri zacinaji chapat, ze se neco deje, ze verili necemu, co je lez.
nevnasejte do teto komunity neklid. neklid, panika a rezignace jsou veci, ktere si nesmime pripustit.
a vite, mozna jsem naivni, ale ja prave v teto tezke dobe vic a vic vnimam, ze jsem se v teto zemi narodila, ze je to muj domov. kdysi, kdyz mi doma rikali, ze clovek ma byt vlastenec, jsem to tak nejak nechapala, ale dnes, prave v teto dobe mi presne dochazi, co moji predkove, kteri si prosli tezkymi casy, mysleli. oni se nesklonili pred ruznymi vecmi, neudelam to ani ja.


[quote="pid:48625, uid:747"]Nešířím strach, vím a vidím jen to, co vy nevidíte, to je ten problém.[/quote] pokud by se lidstvo vzdy, kdyz se ocitlo v beznadejne situaci poddalo bez odporu a boje, bez viry, ze to zmeni, kde bychom vsichni byli? kdyz si budeme rikat, ze se to nezmeni, ze to dopadne spatne, tak se to tak opravdu stane. my ted vsichni musime drzet pri sobe. musime se podporovat vzajemne. musime mluvit s lidmi, kteri zacinaji chapat, ze se neco deje, ze verili necemu, co je lez. nevnasejte do teto komunity neklid. neklid, panika a rezignace jsou veci, ktere si nesmime pripustit. a vite, mozna jsem naivni, ale ja prave v teto tezke dobe vic a vic vnimam, ze jsem se v teto zemi narodila, ze je to muj domov. kdysi, kdyz mi doma rikali, ze clovek ma byt vlastenec, jsem to tak nejak nechapala, ale dnes, prave v teto dobe mi presne dochazi, co moji predkove, kteri si prosli tezkymi casy, mysleli. oni se nesklonili pred ruznymi vecmi, neudelam to ani ja.

Utopia v priamom prenose
--Doufám v jedno, že nová šéfka Obzinová má tuhý kořínek.


nevnasejte do teto komunity neklid. neklid, panika a REZIGNACE jsou veci, ktere si nesmime pripustit.
a vite, mozna jsem NAIVNÍ,


--aká je realita??


Jitka Obzinová šéfredaktorkou zpravodajství Českého rozhlasu nebude. Po schůzce s generálním ředitelem René Zavoralem se prý rozhodla funkci nepřijmout.


--najhoršia je čelná zrážka s REALITOU !!!!! Ja viem, ľudia to neradi počúvajú ,pretože im to pri prvom priblížení berie ich ilúzie a nádeje.


Reálna moc je v peniazoch, nie vo funkcii, funkcie sa predávajú ako na dražbe . ""Majitelia peňazí "" si dosadzujú do funkcii svojich sluhov / René Zavoral /


na záver:


Nám je to jedno, koho si vyberiete a ktorý team vyhrá.
My sme majitelia tohto kasína, my vyhrávame vždy.


Utopia v priamom prenose --Doufám v jedno, že nová šéfka Obzinová má tuhý kořínek. nevnasejte do teto komunity neklid. neklid, panika a REZIGNACE jsou veci, ktere si nesmime pripustit. a vite, mozna jsem NAIVNÍ, --aká je realita?? Jitka Obzinová šéfredaktorkou zpravodajství Českého rozhlasu nebude. Po schůzce s generálním ředitelem René Zavoralem se prý rozhodla funkci nepřijmout. --najhoršia je čelná zrážka s REALITOU !!!!! Ja viem, ľudia to neradi počúvajú ,pretože im to pri prvom priblížení berie ich ilúzie a nádeje. Reálna moc je v peniazoch, nie vo funkcii, funkcie sa predávajú ako na dražbe . ""Majitelia peňazí "" si dosadzujú do funkcii svojich sluhov / René Zavoral / na záver: Nám je to jedno, koho si vyberiete a ktorý team vyhrá. My sme majitelia tohto kasína, my vyhrávame vždy.

Myslim že vždy....


--v surovej a krutej realite sveta,nevyhrá ten ,kto najlepšie ovláda pravidlá,ale ten kto ich STANOVUJE....


Myslim že vždy.... --v surovej a krutej realite sveta,nevyhrá ten ,kto najlepšie ovláda pravidlá,ale ten kto ich STANOVUJE....

A kdo je bude stanovovat v letech příštích ? A jaká pravidla to budou, pokud kasína ztratí smysl ?


A kdo je bude stanovovat v letech příštích ? A jaká pravidla to budou, pokud kasína ztratí smysl ?

...a pokud ztratí smysl samotný pojem "výhra"?


...a pokud ztratí smysl samotný pojem "výhra"?

@Michaela1 - ano , čteme to stejně. Pokud se chci posunout v čase, musí se hýbat jak nohy, tak i mysl (tělo i duch). Jinak dopadnu jako mnoho současníků. Mysl v minulosti a nohy v současnosti.

@Michaela1 - ano , čteme to stejně. Pokud se chci posunout v čase, musí se hýbat jak nohy, tak i mysl (tělo i duch). Jinak dopadnu jako mnoho současníků. Mysl v minulosti a nohy v současnosti.
2.19k
27
15
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept