Zahraniční analytici
Валерий Пякин. Вопрос-Ответ от 13 декабря 2021 г.

Skopirovane z diskusie pri videu:


9:14 o rozhovore medzi Putinom a Sokurovom na Rade pre vedu a bezpečnosť v Rusku. O vlajke Ruska a zachovani národov. Kto je Sokurov a jeho „kreativita“ a kto ho financuje. Za aké „zásluhy“ dostal Sokurov ocenenia.
21:36 Je šialenstvo myslieť si že zlo nerobí zlo. O činnosti niektorých jednotlivcov v Rusku a ich cieľoch. Ako zničiť následky tejto činnosti.
23:28 o telekonferencii medzi Putinom a Bidenom 7. decembra 2021.
29:50 čo je prekážkou Nord Stream 2. Čo stojí za zrušením sankcií NS2. Čo dôležité povedal Putin Sokurovovi a skrz neho dalsim liberalom.
42:06 o rozhovore medzi Bidenom a Zelenským. O lodných manévroch v Kerčskom prielive.
50:47 korporácie používajú vírus na ovládnutie krajín. Krajiny BRICS. O oživení výroby v krajinách.


Skopirovane z diskusie pri videu: 9:14 o rozhovore medzi Putinom a Sokurovom na Rade pre vedu a bezpečnosť v Rusku. O vlajke Ruska a zachovani národov. Kto je Sokurov a jeho „kreativita“ a kto ho financuje. Za aké „zásluhy“ dostal Sokurov ocenenia. 21:36 Je šialenstvo myslieť si že zlo nerobí zlo. O činnosti niektorých jednotlivcov v Rusku a ich cieľoch. Ako zničiť následky tejto činnosti. 23:28 o telekonferencii medzi Putinom a Bidenom 7. decembra 2021. 29:50 čo je prekážkou Nord Stream 2. Čo stojí za zrušením sankcií NS2. Čo dôležité povedal Putin Sokurovovi a skrz neho dalsim liberalom. 42:06 o rozhovore medzi Bidenom a Zelenským. O lodných manévroch v Kerčskom prielive. 50:47 korporácie používajú vírus na ovládnutie krajín. Krajiny BRICS. O oživení výroby v krajinách.
393
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept