Politika v ČR
Fiala vyhrál první velkou bitvu

„V zájmu ČR bude vláda jmenována celá podle mého návrhu,” oznámil Fiala v pondělí v podvečer. Mezi jmenovanými ministry bude tedy i budoucí šéf ministerstva zahraničí Jan Lipavský, kterého Zeman původně podle pátečního prohlášení jmenovat odmítl.„Jiří Ovčáček
@PREZIDENTmluvci
Prezident republiky 🇨🇿 Miloš Zeman jmenuje v pátek dne 17. prosince 2021 v 11.00 hodin na zámku v Lánech členy nové vlády České republiky.
Myslím, že Fiala a Zeman se shodli na problému s Minarou, že Fiala nedal podnět k vyšetřování Minařových machinací a dalších mafiánů kolem Zemana. Všechny ovce v počtu a vlk sytý a spokojený. V té dohodě bude Babiš obětním beránkem a může se to stát k útoku na Babiše, který souvisí s Čapovým hnízdem, machinacemi kolem masky, respirátoru, testu, machinacemi s dodatací EU a zatčením Babiše a tzv. konfiskace Agrofertu.

„V zájmu ČR bude vláda jmenována celá podle mého návrhu,” oznámil Fiala v pondělí v podvečer. Mezi jmenovanými ministry bude tedy i budoucí šéf ministerstva zahraničí Jan Lipavský, kterého Zeman původně podle pátečního prohlášení jmenovat odmítl.„Jiří Ovčáček @PREZIDENTmluvci Prezident republiky

Nerozumiem. To je tvoja konšpirácia?
Kde je zdroj?


Nerozumiem. To je tvoja konšpirácia? Kde je zdroj?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Nerozumiem. To je tvoja konšpirácia?
Kde je zdroj?
to nejsou konspirace, takhle to dopadne..Příliš věříš Zemanovi a je to stará liška..Aby si šetřil záda pro svůj lidy, musel souhlasit, je to něco za něco .Velmi brzy čas ukáže, zda jsem měl pravdu nebo ne.Můj zeť spolu s Bartošem založili Pirate, můj zeť po třech letech odešel, přestal s politikou, pracuje jako ajtjak, má vlastní firmu a má velmi dobré a důvěrné informace ze zákulisí v politických kruzích v České republice.


[quote="pid:48191, uid:84"]Nerozumiem. To je tvoja konšpirácia? Kde je zdroj?[/quote]to nejsou konspirace, takhle to dopadne..Příliš věříš Zemanovi a je to stará liška..Aby si šetřil záda pro svůj lidy, musel souhlasit, je to něco za něco .Velmi brzy čas ukáže, zda jsem měl pravdu nebo ne.Můj zeť spolu s Bartošem založili Pirate, můj zeť po třech letech odešel, přestal s politikou, pracuje jako ajtjak, má vlastní firmu a má velmi dobré a důvěrné informace ze zákulisí v politických kruzích v České republice.
Upravené 14. 12. 2021 o 00:21

Tvoje čeština byla jeden čas lepší. Už máš zase problém. Tohle jsi asi vyplodil sám.
Už bys toho mohl nechat. Nikdo tady na to není zvědavý.


Tvoje čeština byla jeden čas lepší. Už máš zase problém. Tohle jsi asi vyplodil sám. Už bys toho mohl nechat. Nikdo tady na to není zvědavý.

Tvoje čeština byla jeden čas lepší. Už máš zase problém. Tohle jsi asi vyplodil sám.
Už bys toho mohl nechat. Nikdo tady na to není zvědavý.
Vy jste chválil Zemana, Zmena toto, Zeman tamto, Fila premiérem nebude atd. Pochopit realitu některých věcí a neřídit se nějakou stupidní teorií KSB, která nemá nic společného s politikou v ČR, EU atd..Hloupá teorie pro děti ve školce a ne pro lidi, kteří se věnují politice .


[quote="pid:48194, uid:101"]Tvoje čeština byla jeden čas lepší. Už máš zase problém. Tohle jsi asi vyplodil sám. Už bys toho mohl nechat. Nikdo tady na to není zvědavý.[/quote]Vy jste chválil Zemana, Zmena toto, Zeman tamto, Fila premiérem nebude atd. Pochopit realitu některých věcí a neřídit se nějakou stupidní teorií KSB, která nemá nic společného s politikou v ČR, EU atd..Hloupá teorie pro děti ve školce a ne pro lidi, kteří se věnují politice .

Pro hlupáka je každý hlupák.


Pro hlupáka je každý hlupák.

Po objavení nicku @Globalisté (Milan) som si hovoril, že je zbytočné ho banovať, lebo vždy si nájde spôsob, ako sa sem dostať. No po tomto príspevku:

ochopit realitu některých věcí a neřídit se nějakou stupidní teorií KSB, která nemá nic společného s politikou v ČR, EU atd..Hloupá teorie pro děti ve školce a ne pro lidi, kteří se věnují politice

na fóre primárne založeného pre študentov KSB si myslím, že je čas aby sa Milan porúčal.

Milan, mne nevadí tvoja práca, ktorú tu vykonávaš. No podľa mňa existuje miera, ktorú si práve prekročil. Je to len na adminovi, no za mňa by si si zaslúžil mesiac až dva oddychu.


Po objavení nicku @Globalisté (Milan) som si hovoril, že je zbytočné ho banovať, lebo vždy si nájde spôsob, ako sa sem dostať. No po tomto príspevku: [quote="pid:48195, uid:747"]ochopit realitu některých věcí a neřídit se nějakou stupidní teorií KSB, která nemá nic společného s politikou v ČR, EU atd..Hloupá teorie pro děti ve školce a ne pro lidi, kteří se věnují politice[/quote] na fóre primárne založeného pre študentov KSB si myslím, že je čas aby sa Milan porúčal. Milan, mne nevadí tvoja práca, ktorú tu vykonávaš. No podľa mňa existuje miera, ktorú si práve prekročil. Je to len na adminovi, no za mňa by si si zaslúžil mesiac až dva oddychu.

Pochopit realitu některých věcí a neřídit se nějakou stupidní teorií KSB, která nemá nic společného s politikou v ČR, EU atd..Hloupá teorie pro děti ve školce a ne pro lidi, kteří se věnují politice .

Ja by som to otočil trocha inak: pokiaľ sa v procese chápania reality niektorých vecí neriadime prísne bezemočne teóriou KSB, ale vnášame do tohto procesu svoje túžby, priania a osobné predstavy budúcnosti, tak sa KSB v našom subjektívnom prevedení stáva fakt stupídnou teóriou…
V té dohodě bude Babiš obětním beránkem a může se to stát k útoku na Babiše, který souvisí s Čapovým hnízdem, machinacemi kolem masky, respirátoru, testu, machinacemi s dodatací EU a zatčením Babiše a tzv. konfiskace Agrofertu.

Vyššie uvedené by som nepovažoval až tak za Milanovu osobnú fantasy


[quote="pid:48195, uid:747"]Pochopit realitu některých věcí a neřídit se nějakou stupidní teorií KSB, která nemá nic společného s politikou v ČR, EU atd..Hloupá teorie pro děti ve školce a ne pro lidi, kteří se věnují politice .[/quote] Ja by som to otočil trocha inak: pokiaľ sa v procese chápania reality niektorých vecí neriadime prísne bezemočne teóriou KSB, ale vnášame do tohto procesu svoje túžby, priania a osobné predstavy budúcnosti, tak sa KSB v našom subjektívnom prevedení stáva fakt stupídnou teóriou… [quote="pid:48189, uid:747"]V té dohodě bude Babiš obětním beránkem a může se to stát k útoku na Babiše, který souvisí s Čapovým hnízdem, machinacemi kolem masky, respirátoru, testu, machinacemi s dodatací EU a zatčením Babiše a tzv. konfiskace Agrofertu.[/quote] Vyššie uvedené by som nepovažoval až tak za Milanovu osobnú fantasy

nevím, jestli jste, kolegyně a kolegové, postřehli, že 7.12. proběhl tele-summit Biden-Putin, který měl svoji "mediální tvář" (Ukrajina ze všech stran) a svoji "intimní tvář". To si fakt budeme donekonečna odvozovat kroky Hradu a Strakovky od rozhodnutí Zemana a Fialy? Každému z nich prostě zazvonil na stole telefon, ale každý byl odjinud. To je tak těžké akceptovat a srovnat se s tím ? Anebo - jsme suverénní stát anebo jsme kryptokolonie ? To ten imbecil na Zamini má jako držet veškeré dění v šachu ? Všechno běží, jak běžet má. Nejlépe s ohledem na mravnost zúčastněných. Ten vývoj je dobře predikovatelný a tohle je odblokování toho, ABY vůbec MOHL ZAČÍT BĚŽET. Tady je nejdúležitější, aby si každý z nás, ať už na dostatečné úrovni chápání Koncepce a nebo s pomocí zkušenějších nalezl svůj OSOBNÍ SEVER.
Potom pomůže sobě a pokud bude mít energii, může začít pomáhat těm bloudícím.


nevím, jestli jste, kolegyně a kolegové, postřehli, že 7.12. proběhl tele-summit Biden-Putin, který měl svoji "mediální tvář" (Ukrajina ze všech stran) a svoji "intimní tvář". To si fakt budeme donekonečna odvozovat kroky Hradu a Strakovky od rozhodnutí Zemana a Fialy? Každému z nich prostě zazvonil na stole telefon, ale každý byl odjinud. To je tak těžké akceptovat a srovnat se s tím ? Anebo - jsme suverénní stát anebo jsme kryptokolonie ? To ten imbecil na Zamini má jako držet veškeré dění v šachu ? Všechno běží, jak běžet má. Nejlépe s ohledem na mravnost zúčastněných. Ten vývoj je dobře predikovatelný a tohle je odblokování toho, ABY vůbec MOHL ZAČÍT BĚŽET. Tady je nejdúležitější, aby si každý z nás, ať už na dostatečné úrovni chápání Koncepce a nebo s pomocí zkušenějších nalezl svůj OSOBNÍ SEVER. Potom pomůže sobě a pokud bude mít energii, může začít pomáhat těm bloudícím.

To píši všem , včetně studia Milan. Mně osobně těší, jaké úsilí věnuje tato instituce československé komunitě kobáků, ale úspěšnost vlivu je malá. Není od věci si přečíst predikce z této díly a srovnat je s realitou. Bída,bída,bída. Musí se, chlapci a děvčata, trochu přivzdělat Ale hlavně-jsou skvělý tréningový materiál.


To píši všem , včetně studia Milan. Mně osobně těší, jaké úsilí věnuje tato instituce československé komunitě kobáků, ale úspěšnost vlivu je malá. Není od věci si přečíst predikce z této díly a srovnat je s realitou. Bída,bída,bída. Musí se, chlapci a děvčata, trochu přivzdělat Ale hlavně-jsou skvělý tréningový materiál.

Navíc je to dobrý lakmusový papírek toho , co pálí majitele těchto kreatur .


Navíc je to dobrý lakmusový papírek toho , co pálí majitele těchto kreatur .

Díky boletus a putinovec 👍čtěte všichni, poslouchejte vvpj a přemýšlejme až z nás budou létat jiskry jako z malého vikinga od R. Jonssona


Díky boletus a putinovec
1.17k
12
9
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept