Zahraničná politika
Bývalá rakouská ministryně zahraničí se vyjádřila k případu Juliana Assange

Bývalá rakouská ministryně zahraničí (a tanečnice smile ) Karin Kneissl se v rozhovoru s RT vyjádřila k nedostatečnému evropskému mediálnímu pokrytí případu zakladatele WikiLeaks Juliana Assange, jehož vydání do Spojených států dříve povolil britský soud. Paní Kneissl poznamenala, že přirovnávat Assangeovy aktivity ke špionáži a velezradě je extrémně zvláštní.


"Koneckonců, zveřejnění videa bombardování civilistů v Bagdádu není nic jiného než zpravodajství o válečných zločinech" dodala.


Poznámka: Ach, zase ta lidská práva, jejichž chybně chápaná univerzalita dělá nyní tak velké starosti anglosaským sáhibům. Nicméně paní Kneissl píše velmi dobře. Možná si ještě zatančí s VVP smile . Pohádková varianta pro vládní establišment: Karin v Rakousku a Gerhard v Německu ...


Je to na RT


Bývalá rakouská ministryně zahraničí (a tanečnice :) ) Karin Kneissl se v rozhovoru s RT vyjádřila k nedostatečnému evropskému mediálnímu pokrytí případu zakladatele WikiLeaks Juliana Assange, jehož vydání do Spojených států dříve povolil britský soud. Paní Kneissl poznamenala, že přirovnávat Assangeovy aktivity ke špionáži a velezradě je extrémně zvláštní. "Koneckonců, zveřejnění videa bombardování civilistů v Bagdádu není nic jiného než zpravodajství o válečných zločinech" dodala. Poznámka: Ach, zase ta lidská práva, jejichž chybně chápaná univerzalita dělá nyní tak velké starosti anglosaským sáhibům. Nicméně paní Kneissl píše velmi dobře. Možná si ještě zatančí s VVP ;) . Pohádková varianta pro vládní establišment: Karin v Rakousku a Gerhard v Německu ... Je to na [RT](https://russian.rt.com/world/news/938436-assanzh-rt-knaisl-kommentarii)
Upravené 13. 12. 2021 o 21:26
209
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept