Zahraničná politika
Čínsky prezident sa má cez videokonferenciu stretnúť s Putinom

Si Ťin-pching a Putin sa naposledy stretli 28. júna tohto roka, pričom aj tento rozhovor sa konal prostredníctvo videohovoru.


Peking/Moskva 13. decembra (TASR) - Čínsky prezident Si Ťin-pching sa v stredu 15. decembra plánuje stretnúť s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Oznámila to námestníčka čínskeho ministra zahraničných vecí Chua Čchun-jing vo vyhlásení zverejnenom v pondelok na oficiálnej webovej stránke ministerstva. Informovala o tom agentúra TASS.


"Prezident Čínskej ľudovej republiky Si Ťin-pching sa 15. decembra stretne s ruským prezidentom Vladimirom Putin pričom sa spoja prostredníctvom videa," uviedla Chua Čchun-jing.


Viac podrobností týkajúcich sa stretnutia nebolo bezprostredne známych, podotýka TASS.


Si Ťin-pching a Putin sa naposledy stretli 28. júna tohto roka, pričom aj tento rozhovor sa konal prostredníctvo videohovoru. Toto stretnutie sa konalo v čase 20. výročia podpísania rusko-čínskej dohody o dobrých susedných vzťahoch, priateľstve a spolupráci.


https://www.teraz.sk/zahranicie/cinsky-prezident-bude-v-stredu-prostre/597325-clanok.html


Si Ťin-pching a Putin sa naposledy stretli 28. júna tohto roka, pričom aj tento rozhovor sa konal prostredníctvo videohovoru. Peking/Moskva 13. decembra (TASR) - Čínsky prezident Si Ťin-pching sa v stredu 15. decembra plánuje stretnúť s ruským prezidentom Vladimirom Putinom. Oznámila to námestníčka čínskeho ministra zahraničných vecí Chua Čchun-jing vo vyhlásení zverejnenom v pondelok na oficiálnej webovej stránke ministerstva. Informovala o tom agentúra TASS. "Prezident Čínskej ľudovej republiky Si Ťin-pching sa 15. decembra stretne s ruským prezidentom Vladimirom Putin pričom sa spoja prostredníctvom videa," uviedla Chua Čchun-jing. Viac podrobností týkajúcich sa stretnutia nebolo bezprostredne známych, podotýka TASS. Si Ťin-pching a Putin sa naposledy stretli 28. júna tohto roka, pričom aj tento rozhovor sa konal prostredníctvo videohovoru. Toto stretnutie sa konalo v čase 20. výročia podpísania rusko-čínskej dohody o dobrých susedných vzťahoch, priateľstve a spolupráci. https://www.teraz.sk/zahranicie/cinsky-prezident-bude-v-stredu-prostre/597325-clanok.html
160
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept