Egregoriálno-matričné riadenie
Vodička v Košickom kraji nezvládla jazdu a narazila do sovietskeho tanku.

Polícia SR - Košický kraj
2 h /z fb polície, uverejnené 10:30/
"PRI VEČERNEJ DOPRAVNEJ NEHODE NA DARGOVE SA ŤAŽKO ZRANILI DVE OSOBY
Včera večer viedla 18-ročná vodička z okresu Michalovce motorové vozidlo zn. BMW, v smere od obce Dargov na obec Košický Klečenov, pričom po prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky stratila na namrznutej, z časti zasneženej vozovke kontrolu nad vozidlom, zišla mimo vozovku, kde prednou časťou narazila do betónového obrubníka príjazdovej cesty k odpočívadlu. Následne pokračovala po zatrávnenej ploche a prednou časťou vozidla narazila do betónového podstavca pod historickou pamiatkou – tankom SU 100.
Pri dopravnej nehode utrpeli dve osoby ťažké zranenia. Vodička bola podrobená dychovej skúške s negatívnym výsledkom.
Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania.
JAZDITE OPATRNE, ZVÝŠTE POZORNOSŤ NA CESTÁCH!"


https://spravy.rtvs.sk/2021/12/vodicka-v-kosickom-kraji-nezvladla-jazdu-a-narazila-do-sovietskeho-tanku/?fbclid=IwAR0Qe9WkYwqiSe3oZkgZuZ_S45dvyLYw21G_elNiOp7u1NYDWG4ej8LnNSE


https://sk.wikipedia.org/wiki/Dargovsk%C3%BD_priesmyk


Polícia SR - Košický kraj 2 h /z fb polície, uverejnené 10:30/ "PRI VEČERNEJ DOPRAVNEJ NEHODE NA DARGOVE SA ŤAŽKO ZRANILI DVE OSOBY Včera večer viedla 18-ročná vodička z okresu Michalovce motorové vozidlo zn. BMW, v smere od obce Dargov na obec Košický Klečenov, pričom po prejazde tiahlej ľavotočivej zákruty, pravdepodobne z dôvodu neprispôsobenia rýchlosti jazdy svojim schopnostiam, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky stratila na namrznutej, z časti zasneženej vozovke kontrolu nad vozidlom, zišla mimo vozovku, kde prednou časťou narazila do betónového obrubníka príjazdovej cesty k odpočívadlu. Následne pokračovala po zatrávnenej ploche a prednou časťou vozidla narazila do betónového podstavca pod historickou pamiatkou – tankom SU 100. Pri dopravnej nehode utrpeli dve osoby ťažké zranenia. Vodička bola podrobená dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania. JAZDITE OPATRNE, ZVÝŠTE POZORNOSŤ NA CESTÁCH!" https://spravy.rtvs.sk/2021/12/vodicka-v-kosickom-kraji-nezvladla-jazdu-a-narazila-do-sovietskeho-tanku/?fbclid=IwAR0Qe9WkYwqiSe3oZkgZuZ_S45dvyLYw21G_elNiOp7u1NYDWG4ej8LnNSE https://sk.wikipedia.org/wiki/Dargovsk%C3%BD_priesmyk
Upravené 13. 12. 2021 o 20:22

Včera večer viedla 18-ročná vodička z okresu Michalovce motorové vozidlo zn. BMW
Tak týmto je povadené všetko


[quote="pid:48071, uid:679"]Včera večer viedla 18-ročná vodička z okresu Michalovce motorové vozidlo zn. BMW[/quote]Tak týmto je povadené všetko

A že mělo to auto německého výrobce zrovinka bílou barvu.


A že mělo to auto německého výrobce zrovinka bílou barvu.

Druhá generácia podpindosníckych elít si rozbije hubu na nejakom historickom fakte z čias 2 sv vojny, keď nás oslobodila sovietska armáda.


https://sk.wikipedia.org/wiki/SU-100


https://sk.wikipedia.org/wiki/Dargovsk%C3%BD_priesmyk


https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/598578-pamatnik-na-dargove-opravia-oslavy-tam-nebudu/


https://www.kamnavylet.sk/sk/atrakcia/dargovsky-priesmyk-dargov


61b746352a677


Narazia na tvrdú opancierovanú realitu a ani drahé BMW im nepomôžu smile


Druhá generácia podpindosníckych elít si rozbije hubu na nejakom historickom fakte z čias 2 sv vojny, keď nás oslobodila sovietska armáda. https://sk.wikipedia.org/wiki/SU-100 https://sk.wikipedia.org/wiki/Dargovsk%C3%BD_priesmyk https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/598578-pamatnik-na-dargove-opravia-oslavy-tam-nebudu/ https://www.kamnavylet.sk/sk/atrakcia/dargovsky-priesmyk-dargov ![61b746352a677](serve/attachment&path=61b746352a677) Narazia na tvrdú opancierovanú realitu a ani drahé BMW im nepomôžu :)

Veľmi dobrá matričná správa pre Slovensko.


61b7521f2510f


Podľa polície mladá 18-ročná vodička smerovala od obce Dargov v smere na Košický Klečenov. V priesmyku, kde sa nachádza pamätník ťažkých bojov z druhej svetovej vojny, sa však vodička bieleho BMW zrazila s vystaveným sovietskym tankom. Presnejšie, ide o samohybné delo SU-100 na podvozku tanku T-34.


Vodička sa podrobila dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Polícia prípad ďalej vyšetruje.


V Dargovskom priesmyku trvali boje medzi nemeckým Wehrmachtom a sovietskym vojskom Červenej armády od 9. decembra 1944 až do 18. januára 1945.


https://auto.sme.sk/c/22802715/nehoda-v-dargovskom-priesmyku-bmw-narazilo-do-tanku.html


Vypadá to, že sa to stalo v noci 12.12.


Veľmi dobrá matričná správa pre Slovensko. ![61b7521f2510f](serve/attachment&path=61b7521f2510f) Podľa polície mladá 18-ročná vodička smerovala od obce Dargov v smere na Košický Klečenov. V priesmyku, kde sa nachádza pamätník ťažkých bojov z druhej svetovej vojny, sa však vodička bieleho BMW zrazila s vystaveným sovietskym tankom. Presnejšie, ide o samohybné delo SU-100 na podvozku tanku T-34. Vodička sa podrobila dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Polícia prípad ďalej vyšetruje. V Dargovskom priesmyku trvali boje medzi nemeckým Wehrmachtom a sovietskym vojskom Červenej armády od 9. decembra 1944 až do 18. januára 1945. https://auto.sme.sk/c/22802715/nehoda-v-dargovskom-priesmyku-bmw-narazilo-do-tanku.html Vypadá to, že sa to stalo v noci 12.12.
Upravené 13. 12. 2021 o 15:06

Biely tiger došiel. Našiel svojho stíhača.


Osobne by som to dal do úplne inej kategórie.


Biely tiger došiel. Našiel svojho stíhača. Osobne by som to dal do úplne inej kategórie.
Upravené 13. 12. 2021 o 15:34

@jožko
Policajti napísali SU 100, ale v článku rtvs je "pod tankom T-34, ktorý je historickou pamiatkou", čo je aj v odkaze na wikipédiu.
Takže vyberme si.

@Otec
Poraď kategóriu /hoci asi viem, kam/ a skús mi priblížiť, čo si tými slovami myslel. Som dosť chápavá, ale tomuto nejako nerozumiem.



záhada vyriešená, aj tank, aj delo:
"Podľa polície mladá 18-ročná vodička smerovala od obce Dargov v smere na Košický Klečenov. V priesmyku, kde sa nachádza pamätník ťažkých bojov z druhej svetovej vojny, sa však vodička bieleho BMW zrazila s vystaveným sovietskym tankom. Presnejšie, ide o samohybné delo SU-100 na podvozku tanku T-34."


https://auto.sme.sk/c/22802715/nehoda-v-dargovskom-priesmyku-bmw-narazilo-do-tanku.html


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4395/bmw-narazilo-do-sovietskeho-su-100/post-48092#post-48092


@jožko Policajti napísali SU 100, ale v článku rtvs je "pod tankom T-34, ktorý je historickou pamiatkou", čo je aj v odkaze na wikipédiu. Takže vyberme si. @Otec Poraď kategóriu /hoci asi viem, kam/ a skús mi priblížiť, čo si tými slovami myslel. Som dosť chápavá, ale tomuto nejako nerozumiem. -------------------------------- záhada vyriešená, aj tank, aj delo: "Podľa polície mladá 18-ročná vodička smerovala od obce Dargov v smere na Košický Klečenov. V priesmyku, kde sa nachádza pamätník ťažkých bojov z druhej svetovej vojny, sa však vodička bieleho BMW zrazila s vystaveným** sovietskym tankom. Presnejšie, ide o samohybné delo SU-100 na podvozku tanku T-34**." https://auto.sme.sk/c/22802715/nehoda-v-dargovskom-priesmyku-bmw-narazilo-do-tanku.html https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4395/bmw-narazilo-do-sovietskeho-su-100/post-48092#post-48092
Upravené 13. 12. 2021 o 15:55

Ďakujem, @Um, vďaka tvojej duplicitnej téme sa podarilo vyriešiť záhadu dvojakého značenia tanku v iných článkoch.

Nie je v ľudských silách overiť si všetko, čo tu kto kedy uverejnil.


Ďakujem, @Um, vďaka tvojej duplicitnej téme sa podarilo vyriešiť záhadu dvojakého značenia tanku v iných článkoch. Nie je v ľudských silách overiť si všetko, čo tu kto kedy uverejnil.

SU-100 postaveny na podvozku legendarneho tanku T-34 ktory ako pise wikipedia bol najlepším stredným tankom, ktorý skĺbil dobrú mobilitu, pancierovanie aj palebnú silu viac si mozete precitat TU
Tank bol v tomto pripade postaveny na betonovom zaklade (zaklady bude pevne)
Do tanku narazilo biele BMW..
BIELA - atlantistI
BMW - struktura vyrobena nemcami


Takze len velmi kratke zhodnotenie. Statotvorny utvar ktory vznikne na nasom uzemi bude vychadzat z historickych skusenosti a bude postaveny na pevnych zakladoch. Tento utvar nebude patrit medzi tazke vahy ale sklbi to najlepsie z kazdej strany a bude to stihac svojou sikovnostou dokaze konkurovat a ohrozovat aj tych najvacsich. Do tohto utvaru narazi mlada nemecka elita pracujuca pre atlantistov. Nemecka struktura si vylame zuby a jej riadiace figurky tymto stretom utrpia vazne nasledky.


Budem rad ak ma opravite popripade doplnite lebo nad tou 18 si lamem hlavu alebo 1+8=9?


PS: patri do rubriky E-M riadenie


SU-100 postaveny na podvozku legendarneho tanku T-34 ktory ako pise wikipedia bol **najlepším stredným tankom, ktorý skĺbil dobrú mobilitu, pancierovanie aj palebnú silu** viac si mozete precitat [TU](https://sk.m.wikipedia.org/wiki/T-34) Tank bol v tomto pripade postaveny na betonovom zaklade (zaklady bude pevne) Do tanku narazilo biele BMW.. BIELA - atlantistI BMW - struktura vyrobena nemcami Takze len velmi kratke zhodnotenie. Statotvorny utvar ktory vznikne na nasom uzemi bude vychadzat z historickych skusenosti a bude postaveny na pevnych zakladoch. Tento utvar nebude patrit medzi tazke vahy ale sklbi to najlepsie z kazdej strany a bude to stihac svojou sikovnostou dokaze konkurovat a ohrozovat aj tych najvacsich. Do tohto utvaru narazi mlada nemecka elita pracujuca pre atlantistov. Nemecka struktura si vylame zuby a jej riadiace figurky tymto stretom utrpia vazne nasledky. Budem rad ak ma opravite popripade doplnite lebo nad tou 18 si lamem hlavu alebo 1+8=9? PS: patri do rubriky E-M riadenie
Upravené 13. 12. 2021 o 20:10

nad tou 18 si lamem hlavu

Co když nejde o číslo, ale o čerstvě nabytou zletilost? (plnoletosť smile)


[quote="pid:48160, uid:69"]nad tou 18 si lamem hlavu[/quote] Co když nejde o číslo, ale o čerstvě nabytou zletilost? (plnoletosť :))

Budem rad ak ma opravite popripade doplnite lebo nad tou 18 si lamem hlavu alebo 1+8=9?


Devítku mám přiřazenu lásce. Dále, žena je symbolem národa. Pokud národ bude zamilovaný do satanského západu, bude to stát oběti, ale tato zvrácená láska ke vše-dovolování se rozbije o "Ruský svět".


[quote="pid:48160, uid:69"]Budem rad ak ma opravite popripade doplnite lebo nad tou 18 si lamem hlavu alebo 1+8=9?[/quote] Devítku mám přiřazenu lásce. Dále, žena je symbolem národa. Pokud národ bude zamilovaný do satanského západu, bude to stát oběti, ale tato zvrácená láska ke vše-dovolování se rozbije o "Ruský svět".
Upravené 13. 12. 2021 o 20:55

Co když nejde o číslo, ale o čerstvě nabytou zletilost? (plnoletosť )


Varování pro místní "elity" v německém autě, které se ve službách atlantistů stali "plnoletými" (ponesou si za to zodpovědnost) a snaží se řídit prostor SR. KSB se jim postavila do cesty - bolševismus národa má pevné základy a je z dobré oceli.


[quote="pid:48164, uid:810"]Co když nejde o číslo, ale o čerstvě nabytou zletilost? (plnoletosť )[/quote] Varování pro místní "elity" v německém autě, které se ve službách atlantistů stali "plnoletými" (ponesou si za to zodpovědnost) a snaží se řídit prostor SR. KSB se jim postavila do cesty - bolševismus národa má pevné základy a je z dobré oceli.

nad tou 18 si lamem hlavu

Meno Adolfa Hitlera je symbolicky u nacistov označované ako 18, čiže budúci AH (rakúsky/nemecký kancelár?) si vyláme zuby?


[quote="pid:48160, uid:69"]nad tou 18 si lamem hlavu[/quote] Meno Adolfa Hitlera je symbolicky u nacistov označované ako 18, čiže budúci AH (rakúsky/nemecký kancelár?) si vyláme zuby?

Varování pro místní "elity" v německém autě, které se ve službách atlantistů stali "plnoletými" (ponesou si za to zodpovědnost) a snaží se řídit prostor SR. KSB se jim postavila do cesty - bolševismus národa má pevné základy a je z dobré oceli.
co to píšeš za nesmysly, to s tím nemá nic společného..tvoje fantazie ..


[quote="pid:48170, uid:177"]Varování pro místní "elity" v německém autě, které se ve službách atlantistů stali "plnoletými" (ponesou si za to zodpovědnost) a snaží se řídit prostor SR. KSB se jim postavila do cesty - bolševismus národa má pevné základy a je z dobré oceli.[/quote] co to píšeš za nesmysly, to s tím nemá nic společného..tvoje fantazie ..

@Buran zjavne si trafila klinček po hlavičke smile

co to píšeš za nesmysly, to s tím nemá nic společného..tvoje fantazie ..


@Buran zjavne si trafila klinček po hlavičke :) [quote="pid:48192, uid:747"]co to píšeš za nesmysly, to s tím nemá nic společného..tvoje fantazie ..[/quote]
Upravené 14. 12. 2021 o 07:18
1.34k
16
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept