Zahraničná politika
Hamiltonovi vzali titul před nosem

Britu Lewisu Hamiltonovi, jezdci Formule 1 tmavé pleti, nebylo umožněno obhájit titul mistra světa 2021. Ačkoli v posledním v závodu v Abu Dabi vedl s velkým náskokem před svým rivalem bílé pleti Maxem Verstapenem z Holandska, do zavěrečné rošády vstoupil safety car a rozhodnutí ředitelství závodu o pouštění některých vozů za SC, které později Hamiltonova stáj Mercedes napadla protestem. Uvidíme, zda jury změní od stolu nositele letošního nejprestižnějšího motoristického titulu. Zřejmě ne.
Hamilton byl od malička připravován stát se nejúspěšnějším jezdcem F1 všech dob. Dostal se už jako nováček do nejlepšího týmu, k nejlepší technice a vítězil i svou dravou jízdou na hraně pravidel, která mu byla léta tolerována. Podařilo se splnit úkol: Hamilton překonal letos rekordmana v počtu vítězství a titutů ve F1 M. Schumachera.
Obhajoba mu však dnes nebyla dopřána a to "zázračným štěstím", kdy byl předjet v posledním kole dlouhého seriálu F1 a poražen tím nejtěsnějším rozdílem a nejpotupnějším způsobem. Podle mého názoru nastal bod obratu nejen v tomto sportu.


Britu Lewisu Hamiltonovi, jezdci Formule 1 tmavé pleti, nebylo umožněno obhájit titul mistra světa 2021. Ačkoli v posledním v závodu v Abu Dabi vedl s velkým náskokem před svým rivalem bílé pleti Maxem Verstapenem z Holandska, do zavěrečné rošády vstoupil safety car a rozhodnutí ředitelství závodu o pouštění některých vozů za SC, které později Hamiltonova stáj Mercedes napadla protestem. Uvidíme, zda jury změní od stolu nositele letošního nejprestižnějšího motoristického titulu. Zřejmě ne. Hamilton byl od malička připravován stát se nejúspěšnějším jezdcem F1 všech dob. Dostal se už jako nováček do nejlepšího týmu, k nejlepší technice a vítězil i svou dravou jízdou na hraně pravidel, která mu byla léta tolerována. Podařilo se splnit úkol: Hamilton překonal letos rekordmana v počtu vítězství a titutů ve F1 M. Schumachera. Obhajoba mu však dnes nebyla dopřána a to "zázračným štěstím", kdy byl předjet v posledním kole dlouhého seriálu F1 a poražen tím nejtěsnějším rozdílem a nejpotupnějším způsobem. Podle mého názoru nastal bod obratu nejen v tomto sportu.

Pavel Kačer

K tomu sa už dlhšie schyľovalo.


https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3527/verstappen-takmer-zaparkoval-na-hamiltonovej-hlave-%C5%BEivot-brita-v-monze-v-drsnej-zr%C3%A1%C5%BEke-zachr%C3%A1nila-tzv-sv%C3%A4to%C5%BEiara
Na obrat myslím už od tejto udalosti.


A hoci natesno, tak predsa:
Dráma a šokujúci koniec. Ako Verstappen tromfol Hamiltona na samom konci.
https://sportnet.sme.sk/spravy/foto-max-verstappen-vs-lewis-hamilton-formula-1-velka-cena-abu-zabi-2021/
https://dennikn.sk/minuta/2645366/?ref=pop


K tomu sa už dlhšie schyľovalo. https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3527/verstappen-takmer-zaparkoval-na-hamiltonovej-hlave-%C5%BEivot-brita-v-monze-v-drsnej-zr%C3%A1%C5%BEke-zachr%C3%A1nila-tzv-sv%C3%A4to%C5%BEiara Na obrat myslím už od tejto udalosti. A hoci natesno, tak predsa: Dráma a šokujúci koniec. Ako Verstappen tromfol Hamiltona na samom konci. https://sportnet.sme.sk/spravy/foto-max-verstappen-vs-lewis-hamilton-formula-1-velka-cena-abu-zabi-2021/ https://dennikn.sk/minuta/2645366/?ref=pop

Vypada to jako boj nanajskych chlapecku ....


Vypada to jako boj nanajskych chlapecku ....

Podle mého názoru nastal bod obratu nejen v tomto sportu

Áno, presne takto to vidím aj ja


Hamilton je výkladnou skriňou úspešnosti liberalizmu a chodiacou reklamou naň. Kľačanie odmietajúci Verstappen s kontroverzným otcom je jeho opakom. A keď sa pozrieme, akým spôsobom bolo toto víťazstvo zabezpečené, tak všetko nasvedčuje tomu, že nešlo vôbec o náhodu.


[quote="pid:47978, uid:795"]Podle mého názoru nastal bod obratu nejen v tomto sportu[/quote] Áno, presne takto to vidím aj ja Hamilton je výkladnou skriňou úspešnosti liberalizmu a chodiacou reklamou naň. Kľačanie odmietajúci Verstappen s kontroverzným otcom je jeho opakom. A keď sa pozrieme, akým spôsobom bolo toto víťazstvo zabezpečené, tak všetko nasvedčuje tomu, že nešlo vôbec o náhodu.
Upravené 12. 12. 2021 o 18:26

boj nanajskych chlapecku ....

Hamilton versus Verstapen
Verstappen ma jak belgicke, tak holandske obcanstvi. Mohl by tedy startovat bud jako Belgican nebo jako Holandan. Ma ale holandskou licenci, proto jezdi za Holandany. zde


[quote="pid:47984, uid:68"]boj nanajskych chlapecku ....[/quote] Hamilton versus Verstapen Verstappen ma jak belgicke, tak holandske obcanstvi. Mohl by tedy startovat bud jako Belgican nebo jako Holandan. Ma ale holandskou licenci, proto jezdi za Holandany. [zde](https://de.wikipedia.org/wiki/Max_Verstappen)
Upravené 12. 12. 2021 o 18:33

Hamilton je extrémně "woke". Verstappen byl jedním z mála, kteří nepoklekali na podporu BLM před závody.


"Společně s Hamiltonem pokleklo 13 jezdců. Zbylých šest - Charles Leclerc, Max Verstappen, Carlos Sainz, Lando Norris, Antonio Giovinazzi a Daniil Kvjat - zůstalo stát."


Zdroj: https://www.denik.cz/motorismus/end-racism-formule-1-motosport-20200705.html


"Jezdci měli k akci proti rasismu v pátek schůzku, na které někteří vyjádřili nesouhlas s plánem společně pokleknout. "Vylíčil jsem jim, že mlčení ve skutečnosti znamená spoluúčast. A v některých případech se mlčí," uvedl Hamilton, který se v posledních týdnech angažuje v protirasistických akcích."


"Pořád existují lidé, kteří zcela nerozumí tomu, co se děje a jaký je důvod těchto protestů. Já se to snažím vysvětlovat a působit na co nejvíce lidí," řekl britský jezdec.


Lze předpokládat, že stejně dopadne agenda, kterou Hamilton ztělesňoval.


Hamilton je extrémně "woke". Verstappen byl jedním z mála, kteří nepoklekali na podporu BLM před závody. "Společně s Hamiltonem pokleklo 13 jezdců. Zbylých šest - Charles Leclerc, Max Verstappen, Carlos Sainz, Lando Norris, Antonio Giovinazzi a Daniil Kvjat - zůstalo stát." Zdroj: https://www.denik.cz/motorismus/end-racism-formule-1-motosport-20200705.html "Jezdci měli k akci proti rasismu v pátek schůzku, na které někteří vyjádřili nesouhlas s plánem společně pokleknout. "Vylíčil jsem jim, že mlčení ve skutečnosti znamená spoluúčast. A v některých případech se mlčí," uvedl Hamilton, který se v posledních týdnech angažuje v protirasistických akcích." "Pořád existují lidé, kteří zcela nerozumí tomu, co se děje a jaký je důvod těchto protestů. Já se to snažím vysvětlovat a působit na co nejvíce lidí," řekl britský jezdec. Lze předpokládat, že stejně dopadne agenda, kterou Hamilton ztělesňoval.
Upravené 12. 12. 2021 o 18:49

Medzi tými, čo si nekľakli, je aj Raikkonen:
https://sport.pravda.sk/motorizmus/clanok/556810-nepoklakli-siesti-zrejme-pribudnu-dalsi-o-dovodoch-prehovoril-dalsi-jazdec/
https://sport.pravda.sk/motorizmus/clanok/559081-povodna-sestka-sa-rozsirila-pretekar-f1-prezradil-preco-uz-nepoklakne/
Norris je tam zrejme omylom uvedený.


Medzi tými, čo si nekľakli, je aj Raikkonen: https://sport.pravda.sk/motorizmus/clanok/556810-nepoklakli-siesti-zrejme-pribudnu-dalsi-o-dovodoch-prehovoril-dalsi-jazdec/ https://sport.pravda.sk/motorizmus/clanok/559081-povodna-sestka-sa-rozsirila-pretekar-f1-prezradil-preco-uz-nepoklakne/ Norris je tam zrejme omylom uvedený.

Medzi tými, čo si nekľakli, je aj Raikkonen:


Pravda, na Raikkonena si pamatuju, že nepoklekl. A ještě si dělal z Hamiltona srandu smile


https://www.sport.cz/moto/formule1/clanek/1681226-od-chlapactvi-k-ruzovym-ponozkam-takhle-se-zmenila-f1-vysmiva-se-raikkonen.html


[quote="pid:47997, uid:679"]Medzi tými, čo si nekľakli, je aj Raikkonen:[/quote] Pravda, na Raikkonena si pamatuju, že nepoklekl. A ještě si dělal z Hamiltona srandu :) https://www.sport.cz/moto/formule1/clanek/1681226-od-chlapactvi-k-ruzovym-ponozkam-takhle-se-zmenila-f1-vysmiva-se-raikkonen.html
Upravené 12. 12. 2021 o 19:11

Pridávam sem ešte toto video. Je to podporné video pre Hamiltona, v ktorom mu vyjadrujú podporu pred pretekom najväčšie svetové celebrity. Určite vás poteší, ktoré hviezdy po závode musia byť veľmi rozčarované smile


Nech sa páči - https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1469951883716538373

Pridávam sem ešte toto video. Je to podporné video pre Hamiltona, v ktorom mu vyjadrujú podporu pred pretekom najväčšie svetové celebrity. Určite vás poteší, ktoré hviezdy po závode musia byť veľmi rozčarované :D Nech sa páči - https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1469951883716538373

Myslím, že tady to chápeme správně. Na sportovních/zpravodajských fórech v tom diskutující vidí peníze, příp. zatraktivnění závodů po opakovém one man show L. Hamiltona.
Ještě bych upozornil, že Red Bull /Verstapen/ je rakouský, Hamiltonovův Mercedes, jestli se nemýlím, má sídlo ve Velké Británii (sic!). A další věc: Před několika měsíci se objevila zpráva v médiích, že Totto Wolf (šéf Mercedesu) je vyšetřován, že na burze zneužil vnitřní informace a nakoupil akcie, tuším že týmu Aston Martin, a tím se obohatil o stovky milionů. Chránění skončilo.


Myslím, že tady to chápeme správně. Na sportovních/zpravodajských fórech v tom diskutující vidí peníze, příp. zatraktivnění závodů po opakovém one man show L. Hamiltona. Ještě bych upozornil, že Red Bull /Verstapen/ je rakouský, Hamiltonovův Mercedes, jestli se nemýlím, má sídlo ve Velké Británii (sic!). A další věc: Před několika měsíci se objevila zpráva v médiích, že Totto Wolf (šéf Mercedesu) je vyšetřován, že na burze zneužil vnitřní informace a nakoupil akcie, tuším že týmu Aston Martin, a tím se obohatil o stovky milionů. Chránění skončilo.

Pavel Kačer

Toto je správa kt. vyšla pred pretekmi....


https://sport.pravda.sk/motorizmus/clanok/610101-sok-britsky-sky-sports-prial-vesele-vianoce-videom-z-nehody-verstappena/


Popredný tím F1 - Red Bull - je v šoku. Zaskočil ho reklamný spot britskej televíznej stanice Sky Sports. Ten svojim divákom zaprial Veselé Vianoce klipom z nehody Maxa Verstappena.
Práve tento Holanďan je najväčším vyzývateľom Brita Lewisa Hamilton v boji o majstrovský ti­tul.


V reklame na Vianoce sa však objavili spomalené zábery Verstappenovej ťažkej nehody z tohtoročného Silverstone. Mimochodom, Red Bullu dodnes prekáža, že Mercedes slávil následný Hamiltonov úspech akoby sa nič nedialo. Pritom Verstappen skončil v nemocnici.


Toto je správa kt. vyšla pred pretekmi.... https://sport.pravda.sk/motorizmus/clanok/610101-sok-britsky-sky-sports-prial-vesele-vianoce-videom-z-nehody-verstappena/ Popredný tím F1 - Red Bull - je v šoku. Zaskočil ho reklamný spot britskej televíznej stanice Sky Sports. Ten svojim divákom zaprial Veselé Vianoce klipom z nehody Maxa Verstappena. Práve tento Holanďan je najväčším vyzývateľom Brita Lewisa Hamilton v boji o majstrovský ti­tul. V reklame na Vianoce sa však objavili spomalené zábery Verstappenovej ťažkej nehody z tohtoročného Silverstone. Mimochodom, Red Bullu dodnes prekáža, že Mercedes slávil následný Hamiltonov úspech akoby sa nič nedialo. Pritom Verstappen skončil v nemocnici.

Prostě nepoklekl, tak dostal za vyučenou.smile
Jsem přesvědčen, že globální režie předvedla ve Formuli 1 mistrovský kousek, přímo učebnicový řídicí manévr. Dříve jsem měl určité pochybnosti, když V.V. Pjakin hovořil o řízení sportu (například že nechali Francii vyhrát MS v kopané, aby podpořili Macrona). Teď jsem konečně pochopil, jak se to dělá. Tak, aby to bylo exemplární, do očí bijící gesto. Verstapen mohl v poklidu získat titul šampióna. V Saudské Arábii byl však potrestán hned několikrát. Za to, že si zkrátil trať a musel přenechat pozici Hamiltonovi a poté, když do něj tentýž při předjíždění naboural. Ne, bylo třeba vygradovat záležitost tak, aby vše bylo zřejmé až nakonec. Ta pověstná Tečka! Proto se nejprve museli oba jezdci bodově vyrovnat. V Abu Dabí hned v úvodu si Hamilton zkrátil trať a předjel Verstapena, ale vedoucí pozice mu zůstala (proč asi?). Drama bylo zincenováno na samý konec. Nejprve na domluvený signál jiný jezdec zablokoval trať tím, že s monopostem práskl do svodidel. Vyjel safety car a ostatní jsme viděli. Výměna rychlých měkkých pneu jen pro Verstapena, Hamiltonův tým zmátli i podivným pouštěním vozů o kolo zpět. Na starých tvrdých gumách pak Hamilton neměl šanci. Následoval protest Mercedesu a další rána po čumáku. Sám si nafackoval, jak říká hejtman v Gogolově Revizorovi. Pokud bude ještě soud, dopadne jiná causa s Toto Wolffem (akcie) pro něj katastrofou. Učebnicový příklad řízení procesu v nejrychlejším sportu světa - vida, jak to jde, Pjakin měl opět pravdu.


Prostě nepoklekl, tak dostal za vyučenou.:D Jsem přesvědčen, že globální režie předvedla ve Formuli 1 mistrovský kousek, přímo učebnicový řídicí manévr. Dříve jsem měl určité pochybnosti, když V.V. Pjakin hovořil o řízení sportu (například že nechali Francii vyhrát MS v kopané, aby podpořili Macrona). Teď jsem konečně pochopil, jak se to dělá. Tak, aby to bylo exemplární, do očí bijící gesto. Verstapen mohl v poklidu získat titul šampióna. V Saudské Arábii byl však potrestán hned několikrát. Za to, že si zkrátil trať a musel přenechat pozici Hamiltonovi a poté, když do něj tentýž při předjíždění naboural. Ne, bylo třeba vygradovat záležitost tak, aby vše bylo zřejmé až nakonec. Ta pověstná Tečka! Proto se nejprve museli oba jezdci bodově vyrovnat. V Abu Dabí hned v úvodu si Hamilton zkrátil trať a předjel Verstapena, ale vedoucí pozice mu zůstala (proč asi?). Drama bylo zincenováno na samý konec. Nejprve na domluvený signál jiný jezdec zablokoval trať tím, že s monopostem práskl do svodidel. Vyjel safety car a ostatní jsme viděli. Výměna rychlých měkkých pneu jen pro Verstapena, Hamiltonův tým zmátli i podivným pouštěním vozů o kolo zpět. Na starých tvrdých gumách pak Hamilton neměl šanci. Následoval protest Mercedesu a další rána po čumáku. Sám si nafackoval, jak říká hejtman v Gogolově Revizorovi. Pokud bude ještě soud, dopadne jiná causa s Toto Wolffem (akcie) pro něj katastrofou. Učebnicový příklad řízení procesu v nejrychlejším sportu světa - vida, jak to jde, Pjakin měl opět pravdu.

Pavel Kačer

Pjakin měl opět pravdu.
Trumpeto takto si zavariť "Kacírskou" vetou o tom koho meno je tu "Zakázané" nahlas vysloviť a nie že chváliť. Minimálne desať nickov sa teraz do teba pustí aký si dezolát a nerozumieš KSB a DVTR. "Tu má byť páčik"


[quote="pid:48047, uid:795"]Pjakin měl opět pravdu.[/quote] Trumpeto takto si zavariť "Kacírskou" vetou o tom koho meno je tu "Zakázané" nahlas vysloviť a nie že chváliť. Minimálne desať nickov sa teraz do teba pustí aký si dezolát a nerozumieš KSB a DVTR. "Tu má byť páčik"

koho meno je tu "Zakázané"
Proc to tema aktivujes? Ze zlomyslonosti nebo z nudy?


[quote="pid:48061, uid:85"]koho meno je tu "Zakázané"[/quote] Proc to tema aktivujes? Ze zlomyslonosti nebo z nudy?

Proc to tema aktivujes? Ze zlomyslonosti nebo z nudy?
Prvý sa už ozval. Takže 1.


[quote="pid:48063, uid:93"]Proc to tema aktivujes? Ze zlomyslonosti nebo z nudy?[/quote]Prvý sa už ozval. Takže 1.

Trumpeto takto si zavariť "Kacírskou" vetou o tom koho meno je tu "Zakázané" nahlas vysloviť a nie že chváliť. Minimálne desať nickov sa teraz do teba pustí aký si dezolát a nerozumieš KSB a DVTR. "Tu má byť páčik"


Vždy, keď sa snaží Hox (Hoax) špiniť Valerija Piakina, tak sa ho tu veľká väčšina ľudí, vrátane mňa, zastane. Nepomýlil si sa?


[quote="pid:48061, uid:85"]Trumpeto takto si zavariť "Kacírskou" vetou o tom koho meno je tu "Zakázané" nahlas vysloviť a nie že chváliť. Minimálne desať nickov sa teraz do teba pustí aký si dezolát a nerozumieš KSB a DVTR. "Tu má byť páčik"[/quote] Vždy, keď sa snaží Hox (Hoax) špiniť Valerija Piakina, tak sa ho tu veľká väčšina ľudí, vrátane mňa, zastane. Nepomýlil si sa?
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Nepomýlil si sa?
Že nerozumieš písanému slovu si tu už predviedol viackrát tak načo sa opakuješ. "Páčik"


[quote="pid:48069, uid:623"]Nepomýlil si sa?[/quote]Že nerozumieš písanému slovu si tu už predviedol viackrát tak načo sa opakuješ. "Páčik"


Pjakin měl opět pravdu.


Trumpeto takto si zavariť "Kacírskou" vetou o tom koho meno je tu "Zakázané" nahlas vysloviť a nie že chváliť. Minimálne desať nickov sa teraz do teba pustí aký si dezolát a nerozumieš KSB a DVTR. "Tu má byť páčik"


Že nerozumieš písanému slovu si tu už predviedol viackrát tak načo sa opakuješ. "Páčik"


Tak mi vysvetli, ako to jeho blahorodie myslelo. Možno keby si sa vyjadroval jednoznačne a nie dvojzmyselne, bolo by to lepšie.


[quote="pid:48061, uid:85"] Pjakin měl opět pravdu. Trumpeto takto si zavariť "Kacírskou" vetou o tom koho meno je tu "Zakázané" nahlas vysloviť a nie že chváliť. Minimálne desať nickov sa teraz do teba pustí aký si dezolát a nerozumieš KSB a DVTR. "Tu má byť páčik"[/quote] [quote="pid:48072, uid:85"]Že nerozumieš písanému slovu si tu už predviedol viackrát tak načo sa opakuješ. "Páčik"[/quote] Tak mi vysvetli, ako to jeho blahorodie myslelo. Možno keby si sa vyjadroval jednoznačne a nie dvojzmyselne, bolo by to lepšie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

A tu další zvláštny úkaz, akurát vo futbale. Chyba pri žrebe LM.

Žreb LM je neplatný! Organizátori spravili chybu
Pondelňajší žreb osemfinále Ligy majstrov 2021/2022 sa bude opakovať.


https://futbal.pravda.sk/europske-pohare/clanok/610233-je-to-tu-messiho-pariz-zabojuje-proti-ronaldovmu-manchestru/


A tu další zvláštny úkaz, akurát vo futbale. Chyba pri žrebe LM. ** Žreb LM je neplatný! Organizátori spravili chybu Pondelňajší žreb osemfinále Ligy majstrov 2021/2022 sa bude opakovať.** https://futbal.pravda.sk/europske-pohare/clanok/610233-je-to-tu-messiho-pariz-zabojuje-proti-ronaldovmu-manchestru/

Tak mi vysvetli,
Ak nerozumieč tak načo píšeš. Lebo potom "Úloha splnená" zasieraš tu každú diskusiu na fóre.


[quote="pid:48078, uid:623"]Tak mi vysvetli,[/quote]Ak nerozumieč tak načo píšeš. Lebo potom "Úloha splnená" zasieraš tu každú diskusiu na fóre.

Lewis Hamilton bude rytierom. Pasujú ho už v stredu na britskom kráľovskom zámku Windsor


Britský jazdec sa o svojom rytierskom titule dozvedel už minulý rok, ale teraz si ho oficiálne prevezme.


Lewis Hamilton síce stratil majstrovský titul v F1 krátko pred koncom posledného kola Veľkej ceny Abú Zabí, ale už najbližšiu stredu si môže napraviť chuť z pretekov na slávnostnej ceremónii, na ktorej ho pasujú na rytiera, informuje Daily Mail.


Ceremónia sa uskutoční na britskom kráľovskom zámku vo Windsore, ktorý leží západne od Londýna a patrí medzi najobľúbenejšie rezidencie kráľovnej Alžbety II.


Kráľovská rodina však zatiaľ odmietla špecifikovať, kto samotné pasovanie na rytiera vykoná. Hamilton sa na ceremónii zúčastní len tri dni po pretekoch v Abú Zabí, a tak by takéto presuny mohli v čase pandémie predstavovať pre kráľovnú potenciálne riziko.


Hamilton si svoj rytiersky titul oficiálne preberie až teraz, aj keď o udelení titulu kráľovská rodina informovala verejnosť už minulý rok.


Kráľovná Alžbeta II. oznámila, že Hamilton si bude môcť pred svoje meno písať titul „sir“, v novoročnom prejave. Od roku 2009 je však hrdým držiteľom vyznamenania MBE Radu britského impéria.


Spoločne s britským jazdcom formuly 1 budú na rytierov pasovaní aj herci David Suchet a hudobník Donald Runnicles.


https://refresher.sk/107633-Lewis-Hamilton-bude-rytierom-Pasuju-ho-uz-v-stredu-na-britskom-kralovskom-zamku-Windsor?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1639420016


**Lewis Hamilton bude rytierom. Pasujú ho už v stredu na britskom kráľovskom zámku Windsor** Britský jazdec sa o svojom rytierskom titule dozvedel už minulý rok, ale teraz si ho oficiálne prevezme. Lewis Hamilton síce stratil majstrovský titul v F1 krátko pred koncom posledného kola Veľkej ceny Abú Zabí, ale už najbližšiu stredu si môže napraviť chuť z pretekov na slávnostnej ceremónii, na ktorej ho pasujú na rytiera, informuje Daily Mail. Ceremónia sa uskutoční na britskom kráľovskom zámku vo Windsore, ktorý leží západne od Londýna a patrí medzi najobľúbenejšie rezidencie kráľovnej Alžbety II. Kráľovská rodina však zatiaľ odmietla špecifikovať, kto samotné pasovanie na rytiera vykoná. Hamilton sa na ceremónii zúčastní len tri dni po pretekoch v Abú Zabí, a tak by takéto presuny mohli v čase pandémie predstavovať pre kráľovnú potenciálne riziko. Hamilton si svoj rytiersky titul oficiálne preberie až teraz, aj keď o udelení titulu kráľovská rodina informovala verejnosť už minulý rok. Kráľovná Alžbeta II. oznámila, že Hamilton si bude môcť pred svoje meno písať titul „sir“, v novoročnom prejave. Od roku 2009 je však hrdým držiteľom vyznamenania MBE Radu britského impéria. Spoločne s britským jazdcom formuly 1 budú na rytierov pasovaní aj herci David Suchet a hudobník Donald Runnicles. https://refresher.sk/107633-Lewis-Hamilton-bude-rytierom-Pasuju-ho-uz-v-stredu-na-britskom-kralovskom-zamku-Windsor?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook#Echobox=1639420016

Zeby obrat aj na covidom poli vzhladom na zamaskovaneho hamiltona a vysmiateho Verstappena?
61b83b3ead835


Zeby obrat aj na covidom poli vzhladom na zamaskovaneho hamiltona a vysmiateho Verstappena? ![61b83b3ead835](serve/attachment&path=61b83b3ead835)

Moderator

Podľa bývalého šéfa F1 si Hamilton nezaslúži rytiersky titul


Dnes ju dostávajú tí, ktorí zarábajú veľa peňazí a časť z nich posielajú na charitu, povedal Ecclestone na margo titulu, ktorý Hamilton získal.


Londýn 16. decembra (TASR) - Podľa bývalého šéfa motoristického seriálu MS F1 Bernieho Ecclestonea si Lewis Hamilton nezaslúži titul Sir. Sedemnásobného majstra sveta pasoval do rytierskeho stavu v stredu princ Charles vo Winsdorskom zámku.


Deväťdesiatjedenročný Ecclestone tvrdí, že športové úspechy a charitatívna činnosť nie sú dostatočné dôvody na zisk rytierskeho titulu. Hovoril o Hamiltonovi, ale aj niektorých ďalších jeho novodobých držiteľoch.


"Myslím si, že veľa z týchto ľudí si nezaslúži túto poctu. Dlhé roky sa udeľovala tým, ktorí spravili niečo pre Spojené kráľovstvo. Dnes ju dostávajú tí, ktorí zarábajú veľa peňazí a časť z nich posielajú na charitu. Neurobili však nič konkrétne pre krajinu," povedal Ecclestone pre nemeckú televíziu RTL.


https://www.teraz.sk/sport/f1-podla-ecclestonea-si-hamilton-nezas/598428-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%3Bw%3BwIndex


**Podľa bývalého šéfa F1 si Hamilton nezaslúži rytiersky titul** Dnes ju dostávajú tí, ktorí zarábajú veľa peňazí a časť z nich posielajú na charitu, povedal Ecclestone na margo titulu, ktorý Hamilton získal. Londýn 16. decembra (TASR) - Podľa bývalého šéfa motoristického seriálu MS F1 Bernieho Ecclestonea si Lewis Hamilton nezaslúži titul Sir. Sedemnásobného majstra sveta pasoval do rytierskeho stavu v stredu princ Charles vo Winsdorskom zámku. Deväťdesiatjedenročný Ecclestone tvrdí, že športové úspechy a charitatívna činnosť nie sú dostatočné dôvody na zisk rytierskeho titulu. Hovoril o Hamiltonovi, ale aj niektorých ďalších jeho novodobých držiteľoch. "Myslím si, že veľa z týchto ľudí si nezaslúži túto poctu. Dlhé roky sa udeľovala tým, ktorí spravili niečo pre Spojené kráľovstvo. Dnes ju dostávajú tí, ktorí zarábajú veľa peňazí a časť z nich posielajú na charitu. Neurobili však nič konkrétne pre krajinu," povedal Ecclestone pre nemeckú televíziu RTL. https://www.teraz.sk/sport/f1-podla-ecclestonea-si-hamilton-nezas/598428-clanok.html?utm_source=teraz&utm_medium=organic&utm_campaign=click&utm_content=.%3Bw%3BwIndex
Upravené 16. 12. 2021 o 18:50

Rytíř smutné postavy. Putinův přítel B. Ecclestone jen jasně vyslovil to, co je naprosto zřejmé. Nejde o sport, ale o politiku. Hamiltona mohou korunovat i králem Velké Británie, nic to nezmění na tom, že dohrál, protože falešné karty tentokrát použili proti němu.
https://f1sport.auto.cz/clanek/mercedes-se-kvuli-abu-dhabi-odvolavat-nebude


Rytíř smutné postavy. Putinův přítel B. Ecclestone jen jasně vyslovil to, co je naprosto zřejmé. Nejde o sport, ale o politiku. Hamiltona mohou korunovat i králem Velké Británie, nic to nezmění na tom, že dohrál, protože falešné karty tentokrát použili proti němu. https://f1sport.auto.cz/clanek/mercedes-se-kvuli-abu-dhabi-odvolavat-nebude

Pavel Kačer

Podľa všetkého Hamilton je členom dajakého kultu smrti či podobného spolku a vraj ho čaká pobyt v chládku...


Podľa všetkého Hamilton je členom dajakého kultu smrti či podobného spolku a vraj ho čaká pobyt v chládku...

Moderátor

Unikla komunikácia medzi Hamiltonom a jeho tímom. Panikáril: Je za mnou? S novými gumami? smile


https://sport.pravda.sk/motorizmus/clanok/610546-je-za-mnou-s-novymi-gumami-hamiltonove-slova-svedcia-o-panike/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox


**Unikla** komunikácia medzi Hamiltonom a jeho tímom. Panikáril: Je za mnou? S novými gumami? :D https://sport.pravda.sk/motorizmus/clanok/610546-je-za-mnou-s-novymi-gumami-hamiltonove-slova-svedcia-o-panike/?utm_source=pravda&utm_medium=hp-box-najcitanejsie&utm_campaign=shp_rightbox

Podľa všetkého Hamilton je členom dajakého kultu smrti či podobného spolku a vraj ho čaká pobyt v chládku...


To mi připomíná tu velkou pružinu, která trefila Brazilce Massu do přilby...mohl to být i jakýsi druh černé magie?
Přecijen, Hamilton a kumpáni mu podvodem ukradli titul, byl to první titul pro Hamiltona a Massa musel mít na Hamiltona pifku.


Tady je vidět, jak podvodník Glock evidentně sundal nohu z plynu...
https://www.youtube.com/watch?v=ZiViMcqRPeM


Pružina
https://www.youtube.com/watch?v=njTtar5VdzY


[quote="pid:48618, uid:7"]Podľa všetkého Hamilton je členom dajakého kultu smrti či podobného spolku a vraj ho čaká pobyt v chládku...[/quote] To mi připomíná tu velkou pružinu, která trefila Brazilce Massu do přilby...mohl to být i jakýsi druh černé magie? Přecijen, Hamilton a kumpáni mu podvodem ukradli titul, byl to první titul pro Hamiltona a Massa musel mít na Hamiltona pifku. Tady je vidět, jak podvodník Glock evidentně sundal nohu z plynu... https://www.youtube.com/watch?v=ZiViMcqRPeM Pružina https://www.youtube.com/watch?v=njTtar5VdzY

Frustrovaný Hamilton podle šéfa Mercedesu zvažuje konec kariéry, ač má podepsanou smlouvu.


"O konci kariéry Lewise Hamiltona coby závodního pilota se mluvilo mnohokrát, nakonec ale podepsal smlouvu na další roky. Po nedělní prohře ale chyběl na galavečeru FIA a podle Tota Wolffa je tak frustrovaný, že může chybět i na startu příštího ročníku Formule 1."


https://www.autoforum.cz/predstaveni/frustrovany-hamilton-podle-sefa-mercedesu-zvazuje-konec-kariery-i-pres-podepsanou-smlouvu/


Frustrovaný Hamilton podle šéfa Mercedesu zvažuje konec kariéry, ač má podepsanou smlouvu. "O konci kariéry Lewise Hamiltona coby závodního pilota se mluvilo mnohokrát, nakonec ale podepsal smlouvu na další roky. Po nedělní prohře ale chyběl na galavečeru FIA a podle Tota Wolffa je tak frustrovaný, že může chybět i na startu příštího ročníku Formule 1." https://www.autoforum.cz/predstaveni/frustrovany-hamilton-podle-sefa-mercedesu-zvazuje-konec-kariery-i-pres-podepsanou-smlouvu/

Frustrovaný Hamilton podle šéfa Mercedesu zvažuje konec kariéry, ač má podepsanou smlouvu.


Sľúbili mu, že vyhrá, tak teraz kope nožičkami a hádže sa o zem.


[quote="pid:48715, uid:372"]Frustrovaný Hamilton podle šéfa Mercedesu zvažuje konec kariéry, ač má podepsanou smlouvu.[/quote] Sľúbili mu, že vyhrá, tak teraz kope nožičkami a hádže sa o zem.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

"Lewis Hamilton by mohl dostat trest za absenci na čtvrtečním galavečeru Mezinárodní automobilové federace. V Paříži se exmistr světa formule 1 neobjevil na protest proti kontroverzním událostem ze závěru Velké ceny Abú Zabí, v níž v posledním kole přišel o titul. Podle pravidel je účast tří nejlepších aktérů v soutěžích mistrovství světa na slavnosti povinná."


https://www.idnes.cz/sport/motorsport/lewis-hamilton-galavecer-fia-absence-formule-1.A211218_105712_motorsport_tof


Ti mu dávaj smile


"Lewis Hamilton by mohl dostat trest za absenci na čtvrtečním galavečeru Mezinárodní automobilové federace. V Paříži se exmistr světa formule 1 neobjevil na protest proti kontroverzním událostem ze závěru Velké ceny Abú Zabí, v níž v posledním kole přišel o titul. Podle pravidel je účast tří nejlepších aktérů v soutěžích mistrovství světa na slavnosti povinná." https://www.idnes.cz/sport/motorsport/lewis-hamilton-galavecer-fia-absence-formule-1.A211218_105712_motorsport_tof Ti mu dávaj :D

Tak především Pan Božský (řidič) ukázal, že neumí prohrávat. To ho totiž neučili. Za druhé jim možná docvaklo, že Hamilton už žádný další titul nevyhraje, tak proč se dál snažit?
Jen si to představte: V Londýně bylo vše předem nachystáno. Udělení šlechtického titulu v okamžiku, kdy LH dosáhne dalšího, historického titulu světového šampióna všech dob (a nikdy jinak!). Celý letošní ročník GP (v tomto případě Grand Prix) ho ujišťovali, že je vše zajištěno, pod ochranou a může jet podle vlastních pravidel. Nejen to Mercedes a LH ukolébalo, ale zároveň vygradovalo - to pravé pokoření se chystalo až úplně na konec (katarze dramatu, když jako v holywoodském westernu stojí ve finále proti sobě padouch a hrdina. Promluví colty a padouch padá, dobro a Kola Loka vítězí.
Ten údiv Toto Wolffa, když se ukázalo, že tentokrát je vše jinak. Jak se to jen mohlo stát, když ten nejvyšší držel po mnoho let nad nimi ochrannou ruku? Je snad ještě někdo nad Londýnem? Neříkejte, že to bylo přání samotného Jehovy!
No chybí jim, chlapcům, konceptuální myšlení.smile


Tak především Pan Božský (řidič) ukázal, že neumí prohrávat. To ho totiž neučili. Za druhé jim možná docvaklo, že Hamilton už žádný další titul nevyhraje, tak proč se dál snažit? Jen si to představte: V Londýně bylo vše předem nachystáno. Udělení šlechtického titulu v okamžiku, kdy LH dosáhne dalšího, historického titulu světového šampióna všech dob (a nikdy jinak!). Celý letošní ročník GP (v tomto případě Grand Prix) ho ujišťovali, že je vše zajištěno, pod ochranou a může jet podle vlastních pravidel. Nejen to Mercedes a LH ukolébalo, ale zároveň vygradovalo - to pravé pokoření se chystalo až úplně na konec (katarze dramatu, když jako v holywoodském westernu stojí ve finále proti sobě padouch a hrdina. Promluví colty a padouch padá, dobro a Kola Loka vítězí. Ten údiv Toto Wolffa, když se ukázalo, že tentokrát je vše jinak. Jak se to jen mohlo stát, když ten nejvyšší držel po mnoho let nad nimi ochrannou ruku? Je snad ještě někdo nad Londýnem? Neříkejte, že to bylo přání samotného Jehovy! No chybí jim, chlapcům, konceptuální myšlení.:D

Pavel Kačer

kdy LH dosáhne dalšího, historického titulu světového šampióna všech dob (


On ty tituly vyhrál díky absolutní dominanci Mercedesu, která neměla v historii obdoby, a to ani v případě Ferrari za éry Schumachera.


Zejména posledních 5 let to byl Mercedes, pak nic, pak zase nic a pak teprve ostatní. Opravdu by mě zajímalo, jak by si vedl v řádné konkurenci, třeba před 20 lety.


[quote="pid:48892, uid:795"]kdy LH dosáhne dalšího, historického titulu světového šampióna všech dob ([/quote] On ty tituly vyhrál díky absolutní dominanci Mercedesu, která neměla v historii obdoby, a to ani v případě Ferrari za éry Schumachera. Zejména posledních 5 let to byl Mercedes, pak nic, pak zase nic a pak teprve ostatní. Opravdu by mě zajímalo, jak by si vedl v řádné konkurenci, třeba před 20 lety.

O kvalitách Mercedesu není pochyb. Bylo k němu soustředěno obrovské množství prostředků. A nevíme, můžeme jen spekulovat, kdy bylo technické řešení už mimo pravidla. Přes technickou a finanční převahu však by zdaleka tým tak nezářil, kdyby nebyla Hamiltonovi umetána cestička. I když je skvělý jezdec, měl ruce obrovskou zbraň, pokud věděl, že si může dovolit víc než rival. Kdyby si s tím dal někdo práci, našel by mnoho důkazů, že často v jeho prospěch zahrála "vyšší moc". Například při kolizích byl téměř vždy penalizován protivník, přestože vina byla přinejmenším sporná, spíš však na straně LH. Vettela úplně psychicky zničili, když soupeřil ve ferrari s Hamiltonem. Zkrátka, když se na start postaví pět srovnatelných jezdců a jednomu poskytnete byť jen malou výhodu, postačí to k jeho dominanci. Ale je to dvousečná zbraň. Pokud o výhodu LH přijde, bude už jen dobrý jezdec, který nebude sbírat jedno vítězství za druhým. A ukáže se, že není nadčlověk, ale prostý smrtelník.


O kvalitách Mercedesu není pochyb. Bylo k němu soustředěno obrovské množství prostředků. A nevíme, můžeme jen spekulovat, kdy bylo technické řešení už mimo pravidla. Přes technickou a finanční převahu však by zdaleka tým tak nezářil, kdyby nebyla Hamiltonovi umetána cestička. I když je skvělý jezdec, měl ruce obrovskou zbraň, pokud věděl, že si může dovolit víc než rival. Kdyby si s tím dal někdo práci, našel by mnoho důkazů, že často v jeho prospěch zahrála "vyšší moc". Například při kolizích byl téměř vždy penalizován protivník, přestože vina byla přinejmenším sporná, spíš však na straně LH. Vettela úplně psychicky zničili, když soupeřil ve ferrari s Hamiltonem. Zkrátka, když se na start postaví pět srovnatelných jezdců a jednomu poskytnete byť jen malou výhodu, postačí to k jeho dominanci. Ale je to dvousečná zbraň. Pokud o výhodu LH přijde, bude už jen dobrý jezdec, který nebude sbírat jedno vítězství za druhým. A ukáže se, že není nadčlověk, ale prostý smrtelník.

Pavel Kačer

je tak frustrovaný


Hlavně, že nebyl frustrovaný z toho, jak prvnímu titulu přišel, viz můj příspěvek výše.
Další ročníky jsem už vůbec nesledoval, ale jak čtu, tak zrovna fér to asi též nebylo.


Posloužil a může jít.


Všimněte si, jak se v podstatě jedním velkým podvodem a úmyslným vyšším řízením dostal na výsluní slávy a velice podobným řízením z toho výsluní zase sešel.


[quote="pid:48715, uid:372"]je tak frustrovaný[/quote] Hlavně, že nebyl frustrovaný z toho, jak prvnímu titulu přišel, viz můj příspěvek výše. Další ročníky jsem už vůbec nesledoval, ale jak čtu, tak zrovna fér to asi též nebylo. Posloužil a může jít. Všimněte si, jak se v podstatě jedním velkým podvodem a úmyslným vyšším řízením dostal na výsluní slávy a velice podobným řízením z toho výsluní zase sešel.

Všimněte si, jak se v podstatě jedním velkým podvodem a úmyslným vyšším řízením dostal na výsluní slávy a velice podobným řízením z toho výsluní zase sešel.


Přesně.


[quote="pid:48927, uid:181"]Všimněte si, jak se v podstatě jedním velkým podvodem a úmyslným vyšším řízením dostal na výsluní slávy a velice podobným řízením z toho výsluní zase sešel.[/quote] Přesně.

To je tak, keď niekto pretláča emocionálne nestabilných, inteligenčne podpriemerných a duševne nevyspelých jedincov. Ružové ponožky a oblečok boli len varovaním. Už som napísal, že kope nožičkami a hádže sa o zem ako malé dieťa. Nevie prehrávať.




Vraj Brit Hamilton... smile Z nejakej bývalej britskej kolónie určite bude. smile


To je tak, keď niekto pretláča emocionálne nestabilných, inteligenčne podpriemerných a duševne nevyspelých jedincov. Ružové ponožky a oblečok boli len varovaním. Už som napísal, že kope nožičkami a hádže sa o zem ako malé dieťa. Nevie prehrávať. --- Vraj Brit Hamilton... 8) Z nejakej bývalej britskej kolónie určite bude. :D
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 19. 12. 2021 o 12:29

To je tak, keď niekto presadzuje emocionálne nestabilných, inteligenčne podpriemerných a duševne nevyspelých jedincov.


Viz následující, spíše úsměvný, ale vypovídající:
https://www.autoforum.cz/zajimavosti/posledni-hamiltonuv-krok-svedci-o-tom-ze-se-s-prohrou-v-poslednim-zavode-sezony-porad-nevyrovnal/


"Po závodě působil velmi vyrovnaně, blíže realitě se ale zdají být slova jeho šéfa Toto Wolffa, podle nichž se se způsobenou bolestí nikdy nevyrovná. Nyní z trucu přestal být sledujícím oficiálního instagramového kanálu Formule 1"


"Právě na Instagramu si odhlásil sledování oficiálního kanálu Formule 1. To je skoro fascinující krok. Představte si, že jste právě smolně přišli o osmý titul mistra světa F1, celý týden neřeknete slovo tisku ani fandům a jedna z věcí, kterou uděláte, je, že se přece jen přihlásíte na Instagram a přestanete sledovat oficiální kanál F1? Působí to podivně a je zjevné, že Hamilton se s prohrou nevyrovnal tak snadno, jak se z jeho první reakce mohlo zdát."


[quote="pid:48960, uid:623"]To je tak, keď niekto presadzuje emocionálne nestabilných, inteligenčne podpriemerných a duševne nevyspelých jedincov.[/quote] Viz následující, spíše úsměvný, ale vypovídající: https://www.autoforum.cz/zajimavosti/posledni-hamiltonuv-krok-svedci-o-tom-ze-se-s-prohrou-v-poslednim-zavode-sezony-porad-nevyrovnal/ "Po závodě působil velmi vyrovnaně, blíže realitě se ale zdají být slova jeho šéfa Toto Wolffa, podle nichž se se způsobenou bolestí nikdy nevyrovná. Nyní z trucu přestal být sledujícím oficiálního instagramového kanálu Formule 1" "Právě na Instagramu si odhlásil sledování oficiálního kanálu Formule 1. To je skoro fascinující krok. Představte si, že jste právě smolně přišli o osmý titul mistra světa F1, celý týden neřeknete slovo tisku ani fandům a jedna z věcí, kterou uděláte, je, že se přece jen přihlásíte na Instagram a přestanete sledovat oficiální kanál F1? Působí to podivně a je zjevné, že Hamilton se s prohrou nevyrovnal tak snadno, jak se z jeho první reakce mohlo zdát."

Ještě jedna zajímavá souvislost, mimo nepoklekání Verstapena.
Mercedes a Hamilton jsou věrozvěsty NWO, Green dealu, multikulti.


Red Bull, nebo spíše jeho majitel, naopak. Kritizuje migranty, ve své TV dává prostor odpůrcům očkování.
https://www.czechfreepress.cz/dalsi-blogy/objavitelka-omikronu-z-jar-je-zdesena-z-prehnanej-reakcie-obav-kvoli-nemu-v-eu.html


"Najbohatší Rakúšan padol do nemilosti mainstreamu a politkov: Na svojej Servus TV dáva priestor odporcom očkovania


Dietrich Mateschitz zakladateľ známeho Red Bull GmbH, podnikateľ a marketingový špecialista je najštedrejším a mnohonásobným sponzorom v Rakúsku. Podporuje napr. šport a zdravotníctvo. V roku 2012 sa rozhodol darovať 70 miliónov eur Lekárskej univerzite Paracelsus. To bola tretia najvyššia suma, akú kedy v Európe darovala súkromná osoba.


Až do roku 2015 bol médiami chválený za svoje dobré skutky a vyzdvihovaný ako ušľachtilý človek, ktorý všemožne pomáha ľuďom. Skrátka dovtedy bol pre všetkých bezúhonným človekom – človekom bez hany.


Odrazu sa všetko zmenilo a Mateschitz upadol do nemilosti rakúskych systémových politikov a ich médií. Tie z neho urobili pravicového populistu a človeka čo neznáša utečencov. To všetko len preto, že v roku 2017 si dovolil v rozhovore pre Kleine Zeitung kritizovať utečeneckú politiku vlády a vyčítal jej, že v roku 2015 otvorila hranice takpovediac pre každého, kto povedal, že je utečenec.


Z dobrého a humánne zmýšľajúceho Mateschitza sa takto odrazu stal „vďaka“ médiám zlý a nehumánny Mateschitz. Pritom neurobil nič zlé, len povedal svoj názor, tak ako to každému umožňuje (umožňovala dosiaľ) demokracia.


Teraz ho už ničia nielen rakúske systémové médiá, ale aj nemecké, napr. FAZ, i švajčiarske ako NZZ. Prečo? No preto, lebo sa dopustil ďalšieho veľkého „hriechu“ proti novodobej „demokracii“ tak, ako ju diktujú prosystémoví európski politici.


V televízii Servus TV dáva pravidelne možnosť diskusie a rozhovorov aj s kritikmi korona politiky. Médiá preto Mateschitza začali „propagovať“ ako konšpirátora.


Mienkotvorný FAZ napísal článok „Rakúsky miliardár ide na hranice“, kde o.i. píše: Televízia Servus TV miliardára Mateschitza robí od začiatku pandémie všetko preto, aby koronu zľahčovala a stáva sa tak sama konšpirátorkou.


Prečo sa mainstream a systémoví politici nielen v Rakúsku tak obávajú jedneho privátneho tv vysielača?


Odpoveď na to je jednoduchá: Preto, lebo je čoraz populárnejší a možno jeho program pozerať aj v Nemecku a Švajčiarsku.


A to je pre systém a pre producentov vakcín nebezpečné. Okrem toho je Mateschitz známy aj tým, že sa nedá ani vydierať ani zastrašiť a už teraz je veľkou a jasne žiariacou „hviezdou na nebi“ neprestajne a neúnavne za slobodu demonštrujúceho Rakúska.


Nedávno priznala aj nemecká televízia RTL, že Servus TV je najviac sledovaný privátny vysielač v Rakúsku.


A to je veľký problém pre systém – ktorému tak ostáva jediná možnosť, ako to zmeniť: Zakázať ho – to je potom ale iný problém, lebo na to zatiaľ chýba vhodný zákon."


Ještě jedna zajímavá souvislost, mimo nepoklekání Verstapena. Mercedes a Hamilton jsou věrozvěsty NWO, Green dealu, multikulti. Red Bull, nebo spíše jeho majitel, naopak. Kritizuje migranty, ve své TV dává prostor odpůrcům očkování. https://www.czechfreepress.cz/dalsi-blogy/objavitelka-omikronu-z-jar-je-zdesena-z-prehnanej-reakcie-obav-kvoli-nemu-v-eu.html "Najbohatší Rakúšan padol do nemilosti mainstreamu a politkov: Na svojej Servus TV dáva priestor odporcom očkovania Dietrich Mateschitz zakladateľ známeho Red Bull GmbH, podnikateľ a marketingový špecialista je najštedrejším a mnohonásobným sponzorom v Rakúsku. Podporuje napr. šport a zdravotníctvo. V roku 2012 sa rozhodol darovať 70 miliónov eur Lekárskej univerzite Paracelsus. To bola tretia najvyššia suma, akú kedy v Európe darovala súkromná osoba. Až do roku 2015 bol médiami chválený za svoje dobré skutky a vyzdvihovaný ako ušľachtilý človek, ktorý všemožne pomáha ľuďom. Skrátka dovtedy bol pre všetkých bezúhonným človekom – človekom bez hany. Odrazu sa všetko zmenilo a Mateschitz upadol do nemilosti rakúskych systémových politikov a ich médií. Tie z neho urobili pravicového populistu a človeka čo neznáša utečencov. To všetko len preto, že v roku 2017 si dovolil v rozhovore pre Kleine Zeitung kritizovať utečeneckú politiku vlády a vyčítal jej, že v roku 2015 otvorila hranice takpovediac pre každého, kto povedal, že je utečenec. Z dobrého a humánne zmýšľajúceho Mateschitza sa takto odrazu stal „vďaka“ médiám zlý a nehumánny Mateschitz. Pritom neurobil nič zlé, len povedal svoj názor, tak ako to každému umožňuje (umožňovala dosiaľ) demokracia. Teraz ho už ničia nielen rakúske systémové médiá, ale aj nemecké, napr. FAZ, i švajčiarske ako NZZ. Prečo? No preto, lebo sa dopustil ďalšieho veľkého „hriechu“ proti novodobej „demokracii“ tak, ako ju diktujú prosystémoví európski politici. V televízii Servus TV dáva pravidelne možnosť diskusie a rozhovorov aj s kritikmi korona politiky. Médiá preto Mateschitza začali „propagovať“ ako konšpirátora. Mienkotvorný FAZ napísal článok „Rakúsky miliardár ide na hranice“, kde o.i. píše: Televízia Servus TV miliardára Mateschitza robí od začiatku pandémie všetko preto, aby koronu zľahčovala a stáva sa tak sama konšpirátorkou. Prečo sa mainstream a systémoví politici nielen v Rakúsku tak obávajú jedneho privátneho tv vysielača? Odpoveď na to je jednoduchá: Preto, lebo je čoraz populárnejší a možno jeho program pozerať aj v Nemecku a Švajčiarsku. A to je pre systém a pre producentov vakcín nebezpečné. Okrem toho je Mateschitz známy aj tým, že sa nedá ani vydierať ani zastrašiť a už teraz je veľkou a jasne žiariacou „hviezdou na nebi“ neprestajne a neúnavne za slobodu demonštrujúceho Rakúska. Nedávno priznala aj nemecká televízia RTL, že Servus TV je najviac sledovaný privátny vysielač v Rakúsku. A to je veľký problém pre systém – ktorému tak ostáva jediná možnosť, ako to zmeniť: Zakázať ho – to je potom ale iný problém, lebo na to zatiaľ chýba vhodný zákon."

no, len aby s nim nespadol tiez nejaky ten vrtulnik na lyzovacke:-(


no, len aby s nim nespadol tiez nejaky ten vrtulnik na lyzovacke:-(

Lewis Hamilton si klade tvrdé požadavky, aby byl ochoten se ještě někdy vrátit do Formule 1


https://www.autoforum.cz/zajimavosti/lewis-hamilton-si-klade-tvrde-pozadavky-aby-byl-ochoten-se-vubec-kdy-jeste-vratit-do-formule-1/?


https://www.youtube.com/watch?v=L8v1CGwqTR4


Lewis Hamilton si klade tvrdé požadavky, aby byl ochoten se ještě někdy vrátit do Formule 1 https://www.autoforum.cz/zajimavosti/lewis-hamilton-si-klade-tvrde-pozadavky-aby-byl-ochoten-se-vubec-kdy-jeste-vratit-do-formule-1/? https://www.youtube.com/watch?v=L8v1CGwqTR4

Je to průzkum bojem. Zjišťuje, jestli podpora trvá a ztráta titulu 2021 byla jen náhoda. Mohu ho ujistit, že dál už bude bojovat jen sám za sebe, nikoli za BLM. A že se v celé kráse ukáže jeho skutečná hodnota jako jezdce. Tu lidskou už nám předvedl.


Je to průzkum bojem. Zjišťuje, jestli podpora trvá a ztráta titulu 2021 byla jen náhoda. Mohu ho ujistit, že dál už bude bojovat jen sám za sebe, nikoli za BLM. A že se v celé kráse ukáže jeho skutečná hodnota jako jezdce. Tu lidskou už nám předvedl.

Pavel Kačer

4.15k
43
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept