Zahraničná politika
Račte do plynové komory

Všechno, samozřejmě, ve jménu lásky k trpicím


Švýcaři legalizovali hi-tech rakev pro asistovanou sebevraždu


Ve Švýcarsku schválili prototyp nové kapsle, která usnadní průběh asistovaných sebevražd. Pacienti, kteří tuto variantu zvolí, by podle autora zařízení měli umírat důstojně a bezbolestně.


„Výhodou pro člověka, který kapsli použije, je, že nemusí získávat žádné povolení ani nepotřebuje nějakého speciálního lékaře, který by se snažil zavést jehlu. Také není nutné složitě shánět léky,“


V Nizozemsku, kde působí autor nového prototypu, může o eutanazii požádat kdokoli starší 12 let, kdo trpí „nesnesitelným utrpením bez vyhlídky na zlepšení“. Pokud je ale dítěti méně než 16 let, je nutný souhlas rodičů.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-svycari-legalizovali-hi-tech-rakev-pro-asistovanou-sebevrazdu-182841#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=KAIYe4lP4lL-202112072056&dop_id=182841&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Následovníci Mengelého tichou sapou tu svoji agendu protlačují a ovečky tleskají, jak snadno mohou odejít ze života. Přitom princip, na jakém tá rakev funguje, mi připomíná smrt v ponorce.


Obzvlášť "potěšilo", že na děti také nezapomněli... zrůdy!


Všechno, samozřejmě, ve jménu lásky k trpicím Švýcaři legalizovali hi-tech rakev pro asistovanou sebevraždu Ve Švýcarsku schválili prototyp nové kapsle, která usnadní průběh asistovaných sebevražd. Pacienti, kteří tuto variantu zvolí, by podle autora zařízení měli umírat důstojně a bezbolestně. **„Výhodou pro člověka, který kapsli použije, je, že nemusí získávat žádné povolení ani nepotřebuje nějakého speciálního lékaře, který by se snažil zavést jehlu. Také není nutné složitě shánět léky,“** **V Nizozemsku, kde působí autor nového prototypu, může o eutanazii požádat kdokoli starší 12 let,** kdo trpí „nesnesitelným utrpením bez vyhlídky na zlepšení“. Pokud je ale dítěti méně než 16 let, je nutný souhlas rodičů. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-svycari-legalizovali-hi-tech-rakev-pro-asistovanou-sebevrazdu-182841#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=KAIYe4lP4lL-202112072056&dop_id=182841&source=hp&seq_no=3&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Následovníci Mengelého tichou sapou tu svoji agendu protlačují a ovečky tleskají, jak snadno mohou odejít ze života. Přitom princip, na jakém tá rakev funguje, mi připomíná smrt v ponorce. Obzvlášť "potěšilo", že na děti také nezapomněli... **zrůdy**!

Ve Švýcarsku schválili prototyp nové kapsle, která usnadní průběh asistovaných sebevražd. Pacienti, kteří tuto variantu zvolí, by podle autora zařízení měli umírat důstojně a bezbolestně.

Len aby za nedlhú chvíľu nestáli tam pred rakvičkami rady zúfalcov, ošetrených slobodou, prezlečenú za nejaký zhubný nádor.


[quote="pid:47167, uid:158"]Ve Švýcarsku schválili prototyp nové kapsle, která usnadní průběh asistovaných sebevražd. Pacienti, kteří tuto variantu zvolí, by podle autora zařízení měli umírat důstojně a bezbolestně.[/quote] Len aby za nedlhú chvíľu nestáli tam pred rakvičkami rady zúfalcov, ošetrených slobodou, prezlečenú za nejaký zhubný nádor.
Upravené 7. 12. 2021 o 23:24

Ve Švýcarsku schválili prototyp nové kapsle, která usnadní průběh asistovaných sebevražd.

A jak jsem se kdysi smál Smrtibudkám v kresleném seriálu Futurama...


[quote="pid:47167, uid:158"]Ve Švýcarsku schválili prototyp nové kapsle, která usnadní průběh asistovaných sebevražd.[/quote] A jak jsem se kdysi smál Smrtibudkám v kresleném seriálu Futurama...

A jak jsem se kdysi smál Smrtibudkám v kresleném seriálu Futurama...


https://www.youtube.com/watch?v=EbmQxZkSswI


Měli jsme stejnou myšlenku.


[quote="pid:47177, uid:240"]A jak jsem se kdysi smál Smrtibudkám v kresleném seriálu Futurama...[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=EbmQxZkSswI Měli jsme stejnou myšlenku.
Upravené 8. 12. 2021 o 07:21

V dojč to nepůjde , tam se může na lidská jatka až po opíchání .
https://cnn.iprima.cz/nemci-necekane-zprisnili-na-eutanazii-mohou-jen-lide-s-ockovanim-nebo-po-prodelani-covidu-52298
To že se připravuje svinstvo , jsem si uvědomil dva roky zpět , kdy jsem u Nás viděl petiční stánky za uzákonění lidských jatek . Tehdy jsem si našel podrobnosti ze zdegenerovaného západu a hned jsem byl doma .


V dojč to nepůjde , tam se může na lidská jatka až po opíchání . https://cnn.iprima.cz/nemci-necekane-zprisnili-na-eutanazii-mohou-jen-lide-s-ockovanim-nebo-po-prodelani-covidu-52298 To že se připravuje svinstvo , jsem si uvědomil dva roky zpět , kdy jsem u Nás viděl petiční stánky za uzákonění lidských jatek . Tehdy jsem si našel podrobnosti ze zdegenerovaného západu a hned jsem byl doma .

Psala jsem kdysi poslankyni Procházkové, která připravovala zákon o eutanázii. Odpověď si můžete přečíst
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/MUDr-Vera-Prochazkova-121001/otazka/Zakon-o-eutanazii-131041
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/MUDr-Vera-Prochazkova-121001/otazka/Zakon-o-eutanazii-2-dil-dotazu-131042


Psala jsem kdysi poslankyni Procházkové, která připravovala zákon o eutanázii. Odpověď si můžete přečíst https://www.parlamentnilisty.cz/profily/MUDr-Vera-Prochazkova-121001/otazka/Zakon-o-eutanazii-131041 https://www.parlamentnilisty.cz/profily/MUDr-Vera-Prochazkova-121001/otazka/Zakon-o-eutanazii-2-dil-dotazu-131042

Psala jsem kdysi poslankyni Procházkové, která připravovala zákon o eutanázii. Odpověď si můžete přečíst

Cituji z odpovědi poslankyně: "Já jsem z principu velmi liberální člověk.".
Jinak argumentuje stylem:
i. "na základě několika případů z mého osobního okolí si myslím, že by to bylo užitečné pro všechny"
ii. "aby si lidi mohli vybrat" (nemůžu uvěřit, že toto může říct lékařka; i ne-smrtelně nemocný starý a vysílený člověk může být lehce natlačen do čehokoliv, protože nemá sílu klást odpor - to zase mám odpozorováno já)
iii. "už teď je možné zneužívat smrtelně nemocné lidi k čemukoliv"


Durak ili vrag? Za mne počítám, že durak...


[quote="pid:47207, uid:101"]Psala jsem kdysi poslankyni Procházkové, která připravovala zákon o eutanázii. Odpověď si můžete přečíst[/quote] Cituji z odpovědi poslankyně: "Já jsem z principu velmi liberální člověk.". Jinak argumentuje stylem: i. "na základě několika případů z mého osobního okolí si myslím, že by to bylo užitečné pro všechny" ii. "aby si lidi mohli vybrat" (nemůžu uvěřit, že toto může říct lékařka; i ne-smrtelně nemocný starý a vysílený člověk může být lehce natlačen do čehokoliv, protože nemá sílu klást odpor - to zase mám odpozorováno já) iii. "už teď je možné zneužívat smrtelně nemocné lidi k čemukoliv" Durak ili vrag? Za mne počítám, že durak...
Upravené 8. 12. 2021 o 11:37

Silne to pripomína sladkú smrť pre vrstvu Kži z Hodiny býka od Jefremova. Už stačí len zaviesť ten správny program do hláv, aby sa ľudkovia na svoj koniec tešili. Bohvie, k čomu tie vakcíny vlastne slúžia, by som sa nečudoval, ak nakoniec vyjde najavo, že očkovaní budú na diaľkové ovládanie a tým horším jedincom bude vybratá slastná dobrovoľná smrť.


Silne to pripomína sladkú smrť pre vrstvu Kži z Hodiny býka od Jefremova. Už stačí len zaviesť ten správny program do hláv, aby sa ľudkovia na svoj koniec tešili. Bohvie, k čomu tie vakcíny vlastne slúžia, by som sa nečudoval, ak nakoniec vyjde najavo, že očkovaní budú na diaľkové ovládanie a tým horším jedincom bude vybratá slastná dobrovoľná smrť.
Upravené 8. 12. 2021 o 12:12

včera u kapala byla waksmundská a něco takového na téma vakcíny tam říkala
doporučuji velmi dobrá relace


včera u kapala byla waksmundská a něco takového na téma vakcíny tam říkala doporučuji velmi dobrá relace

včera u kapala byla waksmundská

Máš nejaký link, neviem kde to mám hladať.
Vzhľadom aj na vedlajšie účinky vakcín, ktoré sa môžu preukázať o pár rokov ako autoimunitné ochorenia či skleróza multiplex, bude veľa ľudí zažívať veľké muky a sladká bezbolestná smrť bude pre nich vykúpenie. Kto zažil v rodine ťažko chorého príbuzného čakajúceho na smrť, tak to pozná. Urobia z toho normálnu vec, kto si vedel predstaviť 2 roky dozadu, že očkovať ľudí budú v Tescu či na štadióne?


[quote="pid:47241, uid:402"]včera u kapala byla waksmundská[/quote] Máš nejaký link, neviem kde to mám hladať. Vzhľadom aj na vedlajšie účinky vakcín, ktoré sa môžu preukázať o pár rokov ako autoimunitné ochorenia či skleróza multiplex, bude veľa ľudí zažívať veľké muky a sladká bezbolestná smrť bude pre nich vykúpenie. Kto zažil v rodine ťažko chorého príbuzného čakajúceho na smrť, tak to pozná. Urobia z toho normálnu vec, kto si vedel predstaviť 2 roky dozadu, že očkovať ľudí budú v Tescu či na štadióne?

Je to podobné ako v tom vtipe (podľa skutočnej udalosti):


"Kdyz jsem byl maly,tak se homosexualita lecila.
Kdyz jsem byl starsi byla tolerovana,nyni je propagovana.
Doufam,ze umru driv nez bude povinna."


Podľa rovnakých overtonov to môže prebiehať aj s asistovanou sebevraždou:
-Kedysi sa to trestalo.
-Neskôr sa to začalo v niektorých krajinách tolerovať
Časom to môže byť propagované a vysoko odporúčané (ako na Tormanse: "Nie je nič krajšie, ako zomrieť mladý a nepoznať trampoty staroby..." )


Je to podobné ako v tom vtipe (podľa skutočnej udalosti): "Kdyz jsem byl maly,tak se homosexualita lecila. Kdyz jsem byl starsi byla tolerovana,nyni je propagovana. Doufam,ze umru driv nez bude povinna." Podľa rovnakých overtonov to môže prebiehať aj s asistovanou sebevraždou: -Kedysi sa to trestalo. -Neskôr sa to začalo v niektorých krajinách tolerovať Časom to môže byť propagované a vysoko odporúčané (ako na Tormanse: "Nie je nič krajšie, ako zomrieť mladý a nepoznať trampoty staroby..." )

A jak jsem se kdysi smál Smrtibudkám v kresleném seriálu Futurama...

zaujímavé, nikdy som sa s Futuramou nestretol, dnes už teda druhýkrát, prvýkrát sa o nej rozhovoril môj kolega, že tam bola planéta Omikron, plná akýchsi vírusov a pliagy.


[quote="pid:47177, uid:240"]A jak jsem se kdysi smál Smrtibudkám v kresleném seriálu Futurama...[/quote] zaujímavé, nikdy som sa s Futuramou nestretol, dnes už teda druhýkrát, prvýkrát sa o nej rozhovoril môj kolega, že tam bola planéta Omikron, plná akýchsi vírusov a pliagy.

Podľa rovnakých overtonov to môže prebiehať aj s asistovanou sebevraždou:


Asi tým tento dav démonov prekročil povestnú božiu červenú čiaru. Ak som dobre vyrozumel z množstva posmrtných zážitkov, je samovražda vysokou neúctou k daru od Boha a asistovaná samovražda tým pádom bude mať iné konzekvencie. A preto sa neľudia vnucujú samosamovraždou, lenže podstatná je idea a nie ruka, čo zabila.


[quote="pid:47337, uid:6"]Podľa rovnakých overtonov to môže prebiehať aj s asistovanou sebevraždou:[/quote] Asi tým tento dav démonov prekročil povestnú božiu červenú čiaru. Ak som dobre vyrozumel z množstva posmrtných zážitkov, je samovražda vysokou neúctou k daru od Boha a asistovaná samovražda tým pádom bude mať iné konzekvencie. A preto sa neľudia vnucujú samosamovraždou, lenže podstatná je idea a nie ruka, čo zabila.
Upravené 8. 12. 2021 o 21:32

Psala jsem kdysi poslankyni Procházkové, která připravovala zákon o eutanázii. Odpověď si můžete přečíst
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/MUDr-Vera-Prochazkova-121001/otazka/Zakon-o-eutanazii-131041
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/MUDr-Vera-Prochazkova-121001/otazka/Zakon-o-eutanazii-2-dil-dotazu-131042


Paní Věra Smrt Procházková je opravdu živočichem živícím se zásadně u morálního dna.


Durak ili vrag? Za mne počítám, že durak...


Myslím, že jsi příliš shovívavý.


PS.: Díky Jano za Tvoje dotazy.


[quote="pid:47207, uid:101"]Psala jsem kdysi poslankyni Procházkové, která připravovala zákon o eutanázii. Odpověď si můžete přečíst https://www.parlamentnilisty.cz/profily/MUDr-Vera-Prochazkova-121001/otazka/Zakon-o-eutanazii-131041 https://www.parlamentnilisty.cz/profily/MUDr-Vera-Prochazkova-121001/otazka/Zakon-o-eutanazii-2-dil-dotazu-131042[/quote] Paní Věra Smrt Procházková je opravdu živočichem živícím se zásadně u morálního dna. [quote="pid:47228, uid:240"]Durak ili vrag? Za mne počítám, že durak...[/quote] Myslím, že jsi příliš shovívavý. PS.: Díky Jano za Tvoje dotazy.
Upravené 8. 12. 2021 o 23:14

No já nevím a tak pro úspěch u jednoho hipí KSB mycelium znova polopatě....se pokusím.
Ta hrouda ztuženýho tuku v lebeční dutině se může rozdělit třeba na zadní, střední a přední mozek. Tuto konfiguraci, bio-demiurgové vyřešili někdy v období Jury. Pikoškou ale je, že ta část, která tenkrát ovládala swingers párty Rexů a megamrdačky Dinů, tak tou dneska dumáme ..neokortex. No a tudy nás, když si nedáme pozor vžycky dostanou a nemusí to být jen čtyřky rozpláclý na kapotě bouráku.....to k mystériu Jacobsonova orgánu od jednoho wyvrhella. smile


K ruskýmu kódu kultuře-jazyku jak ho chápu já. Ruský jazyk rozvíjí cit a to právě proto, že jaksi čtyř-dimenzionální. Velmi dobrý nosič čtvrté, dimenze ducha. Pro ty co rusky jen mluví, ale pro ty tím jazykem začnou i myslet se ten kanál teprv plně otevře...na šmudlo, nažer se. Tak bych popsal pocit prvních kroků. Vyrůstal jsem mezi Puškinem a ulicí a jako malej sopel jsem těma tlustejma knihama rád listoval. Na jedný straně azbuka a na druhý, jak to ten potomek etiopských králů načmáral ručně na kus papíru....a tak se mi asi něco i ofotilo, skládám si takovou mosaiku ze střípků dětskýho kaleidoskopu.


No já nevím a tak pro úspěch u jednoho hipí KSB mycelium znova polopatě....se pokusím. Ta hrouda ztuženýho tuku v lebeční dutině se může rozdělit třeba na zadní, střední a přední mozek. Tuto konfiguraci, bio-demiurgové vyřešili někdy v období Jury. Pikoškou ale je, že ta část, která tenkrát ovládala swingers párty Rexů a megamrdačky Dinů, tak tou dneska dumáme ..neokortex. No a tudy nás, když si nedáme pozor vžycky dostanou a nemusí to být jen čtyřky rozpláclý na kapotě bouráku.....to k mystériu Jacobsonova orgánu od jednoho wyvrhella. :) K ruskýmu kódu kultuře-jazyku jak ho chápu já. Ruský jazyk rozvíjí cit a to právě proto, že jaksi čtyř-dimenzionální. Velmi dobrý nosič čtvrté, dimenze ducha. Pro ty co rusky jen mluví, ale pro ty tím jazykem začnou i myslet se ten kanál teprv plně otevře...na šmudlo, nažer se. Tak bych popsal pocit prvních kroků. Vyrůstal jsem mezi Puškinem a ulicí a jako malej sopel jsem těma tlustejma knihama rád listoval. Na jedný straně azbuka a na druhý, jak to ten potomek etiopských králů načmáral ručně na kus papíru....a tak se mi asi něco i ofotilo, skládám si takovou mosaiku ze střípků dětskýho kaleidoskopu.

Vedi.Vini......

že tam bola planéta Omikron

O postavě z Futuramy jménem “Lrrr”, která má titul “Vládce planety Omicron Persei 8”, jsem psát nechtěl, i když mi přišel na mysl, co se objevila varianta koronaviru Omikron. Takhle pěkně mimo pořadí řecké alfabety...
https://www.postavy.cz/lrrr/


[quote="pid:47363, uid:77"]že tam bola planéta Omikron[/quote] O postavě z Futuramy jménem “Lrrr”, která má titul “Vládce planety Omicron Persei 8”, jsem psát nechtěl, i když mi přišel na mysl, co se objevila varianta koronaviru Omikron. Takhle pěkně mimo pořadí řecké alfabety... https://www.postavy.cz/lrrr/

nemusí to být jen čtyřky rozpláclý na kapotě bouráku

Chachá! Na mě si nepřijdou! Jsem totiž dolňák!
(Kurňa, ale když si to spočítám pořádně, tak to vlastně na věci nic nemění... tak nic, nechám to tak...)
:-)


[quote="pid:47397, uid:190"]nemusí to být jen čtyřky rozpláclý na kapotě bouráku[/quote] Chachá! Na mě si nepřijdou! Jsem totiž dolňák! (Kurňa, ale když si to spočítám pořádně, tak to vlastně na věci nic nemění... tak nic, nechám to tak...) :-)

Na mě si nepřijdou! Jsem totiž dolňák!

Strossmayer? smile


[quote="pid:47417, uid:240"]Na mě si nepřijdou! Jsem totiž dolňák![/quote] Strossmayer? ;)

Nebo raději smrtící čip?
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/autor-sebevrazedneho-sarkofagu-vyviji-take-smrtici-cip-kdyz-na-nej-nositel-zapomene-zemre-40382191#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=frU3HCyLMgt-202112261550&dop_id=40382191&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Nebo raději smrtící čip? https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/autor-sebevrazedneho-sarkofagu-vyviji-take-smrtici-cip-kdyz-na-nej-nositel-zapomene-zemre-40382191#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=frU3HCyLMgt-202112261550&dop_id=40382191&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Nebo raději smrtící čip?

A že zrovna teď v době masívního očkování ? Něco mě říká, že tyhle věci možná budou určeny hlavně pro očkované. Nechci však nikoho strašit.


[quote="pid:49782, uid:312"]Nebo raději smrtící čip?[/quote] A že zrovna teď v době masívního očkování ? Něco mě říká, že tyhle věci možná budou určeny hlavně pro očkované. Nechci však nikoho strašit.

Jarek

Scénka z animovaného seriálu, který běžel před přibližně 15 lety na ČT:


(Od 6:50)
https://www.youtube.com/watch?v=mL-XK4HrpRA


(Na téma eutanázie.)


Scénka z animovaného seriálu, který běžel před přibližně 15 lety na ČT: (Od 6:50) https://www.youtube.com/watch?v=mL-XK4HrpRA _(Na téma eutanázie.)_
Upravené 26. 12. 2021 o 21:04

"Kdyz jsem byl maly,tak se homosexualita lecila.
Kdyz jsem byl starsi byla tolerovana,nyni je propagovana.
Doufam,ze umru driv nez bude povinna."


Nórskeho gay Santa Clausa „oslavuje celý svet“


()
OBRAZEK sel do pice
()


Posten https://www.posten.no/
urobil zo Santa Clausa gaya.
Podľa TV 2 je dobre prijímaný v mainstreamových médiách po celom svete.


V novej reklame Nórskej pošty nie je žiadna «Pani Santa Clausová».
Manželka zmizla a nahradil ju starší homosexuál,
do ktorého sa Santa zamiloval.


Vo štvorminútovej vianočnej reklame o Santa Clausovi
a jeho homosexuálnom vzťahu to všetko končí bozkávaním sa dvoch mužov.


„Tohtoročná vianočná reklama od Nórskej pošty
je chválená za jej interpretáciu Santa Clausa ako gaya,“
píše TV 2 a poukazuje na; The Guardian, NBC News, People Magazine,
The Independent a Sky News.


„Krásni, vplyvní a „progresívni“ sú len niektoré z opisov,
ktoré anglické a americké noviny dali novej vianočnej reklame Norwegian Post,
ktorá zobrazuje Santa Clausa ako gaya,“ píše TV 2.


https://resett.no/2021/11/28/tv-2-norsk-homofil-julenisse-hylles-verden-over/


               ---------- ¤¤¤¤¤ ----------

Na Slovensku a v Čechách však táto reklama naša aj odporcov,
ktorí píšu, že toto je koniec našej civilizácie.


 25. decembra 2021

https://magazin1.sk/toto-je-koniec-nasej-civilizacie-slovakov-nahnevala-reklama-kde-je-santa-homosexual/


[quote="pid:47337, uid:6"]"Kdyz jsem byl maly,tak se homosexualita lecila. Kdyz jsem byl starsi byla tolerovana,nyni je propagovana. Doufam,ze umru driv nez bude povinna."[/quote] Nórskeho gay Santa Clausa „oslavuje celý svet“ () OBRAZEK sel do pice () Posten https://www.posten.no/ urobil zo Santa Clausa gaya. Podľa TV 2 je dobre prijímaný v mainstreamových médiách po celom svete. V novej reklame Nórskej pošty nie je žiadna «Pani Santa Clausová». Manželka zmizla a nahradil ju starší homosexuál, do ktorého sa Santa zamiloval. Vo štvorminútovej vianočnej reklame o Santa Clausovi a jeho homosexuálnom vzťahu to všetko končí bozkávaním sa dvoch mužov. „Tohtoročná vianočná reklama od Nórskej pošty je chválená za jej interpretáciu Santa Clausa ako gaya,“ píše TV 2 a poukazuje na; The Guardian, NBC News, People Magazine, The Independent a Sky News. „Krásni, vplyvní a „progresívni“ sú len niektoré z opisov, ktoré anglické a americké noviny dali novej vianočnej reklame Norwegian Post, ktorá zobrazuje Santa Clausa ako gaya,“ píše TV 2. https://resett.no/2021/11/28/tv-2-norsk-homofil-julenisse-hylles-verden-over/ ---------- ¤¤¤¤¤ ---------- Na Slovensku a v Čechách však táto reklama naša aj odporcov, ktorí píšu, že toto je koniec našej civilizácie. 25. decembra 2021 https://magazin1.sk/toto-je-koniec-nasej-civilizacie-slovakov-nahnevala-reklama-kde-je-santa-homosexual/
Upravené 26. 12. 2021 o 20:24

Nórskeho gay Santa Clausa „oslavuje celý svet“


Byl ten obrázek skutečně nutný?


[quote="pid:49817, uid:474"]Nórskeho gay Santa Clausa „oslavuje celý svet“[/quote] Byl ten obrázek skutečně nutný?
Upravené 26. 12. 2021 o 20:21

Nórskeho gay Santa Clausa „oslavuje celý svet“

Fuj ten obrázek byl odporný. Večeře se chce toho podívat zpět na svět. Nechutné.


[quote="pid:49817, uid:474"]Nórskeho gay Santa Clausa „oslavuje celý svet“[/quote] Fuj ten obrázek byl odporný. Večeře se chce toho podívat zpět na svět. Nechutné.

Jarek

nakladaju tomu Santovi hodne, Cesi nanho posielaju stihacky, Nori ho stepluju, este by sa mohli ozvat ochranari sobov.


nakladaju tomu Santovi hodne, Cesi nanho posielaju stihacky, Nori ho stepluju, este by sa mohli ozvat ochranari sobov.

Moderator

nakladaju tomu Santovi


komentarze:
W Polsce by ludzie chyba zjedli pocztę za taki spot.
Z resztą widać po samych komentarzach...
(Cóż)


Za rok będzie Mikołaj pedofil,za dwa zoofil, itd.
To jest najgorszy minus tego kraju,
co ostatnio się działo w Tromsø to już nie mam pytań....dewianci i sodomici...
(Jan K. mojanorwegia pl)


Norwegia to jest kartonowy chlew obsrany gównem.
orle 1 mies. temu
( wykop.pl Święty Mikołaj gejem w reklamie poczty )


[quote="pid:49829, uid:10"]nakladaju tomu Santovi[/quote] komentarze: W Polsce by ludzie chyba zjedli pocztę za taki spot. Z resztą widać po samych komentarzach... (Cóż) Za rok będzie Mikołaj pedofil,za dwa zoofil, itd. To jest najgorszy minus tego kraju, co ostatnio się działo w Tromsø to już nie mam pytań....dewianci i sodomici... (Jan K. mojanorwegia pl) Norwegia to jest kartonowy chlew obsrany gównem. orle 1 mies. temu ( wykop.pl Święty Mikołaj gejem w reklamie poczty )

„Krásni, vplyvní a „progresívni“ sú len niektoré z opisov,
ktoré anglické a americké noviny dali novej vianočnej reklame Norwegian Post,
ktorá zobrazuje Santa Clausa ako gaya,“ píše TV 2.


https://resett.no/2021/11/28/tv-2-norsk-homofil-julenisse-hylles-verden-over/


           ---------- ¤¤¤¤¤ ----------

Na Slovensku a v Čechách však táto reklama naša aj odporcov,
ktorí píšu, že toto je koniec našej civilizácie.


U nás máme takéhoto zvrátenca v parlamente....Sulík tvrdí, že Vianoce sú u nás gýčovito tradičné..... taký Santagay by bol niečo podľa predstáv aj Nicholsonovej.... toto sú presne typy ľudí, ktorí to tu budú tlačiť vrchom-spodom.
https://m.topky.sk/cl/10/2235413/Sulik-sa-uz-tesi-z-Vianoc--Su-vraj-az-gycovito-tradicne--na-stole-bol-losos-a-analyzou-presiel-aj-Santa-Claus-


Už dlhšie pozorujem vo svojom okolí, že ľudia chápu to, že nás tu riadia mimovládkari rozlezení v každom odvetví..... príchodom čaputovej a dosadených "nezávislých" starostov, županov a primátorov sa to celé ešte viac prehĺbilo....


[quote="pid:49817, uid:474"]„Krásni, vplyvní a „progresívni“ sú len niektoré z opisov, ktoré anglické a americké noviny dali novej vianočnej reklame Norwegian Post, ktorá zobrazuje Santa Clausa ako gaya,“ píše TV 2. https://resett.no/2021/11/28/tv-2-norsk-homofil-julenisse-hylles-verden-over/ ---------- ¤¤¤¤¤ ---------- Na Slovensku a v Čechách však táto reklama naša aj odporcov, ktorí píšu, že toto je koniec našej civilizácie.[/quote] U nás máme takéhoto zvrátenca v parlamente....Sulík tvrdí, že Vianoce sú u nás gýčovito tradičné..... taký Santagay by bol niečo podľa predstáv aj Nicholsonovej.... toto sú presne typy ľudí, ktorí to tu budú tlačiť vrchom-spodom. https://m.topky.sk/cl/10/2235413/Sulik-sa-uz-tesi-z-Vianoc--Su-vraj-az-gycovito-tradicne--na-stole-bol-losos-a-analyzou-presiel-aj-Santa-Claus- Už dlhšie pozorujem vo svojom okolí, že ľudia chápu to, že nás tu riadia mimovládkari rozlezení v každom odvetví..... príchodom čaputovej a dosadených "nezávislých" starostov, županov a primátorov sa to celé ešte viac prehĺbilo....

Nebo raději smrtící čip?


A že zrovna teď v době masívního očkování ? Něco mě říká, že tyhle věci možná budou určeny hlavně pro očkované. Nechci však nikoho strašit.


Už v deväťdesiatych rokoch si v Spojených štátoch amerických patentovali mikročip do tela, ktorý dokáže zabiť nositeľa. Ak sa nemýlim, bola to spoločnosť Verichip Corporation.


Otázka znie, prečo to práve teraz ozvučujú. Cieľom "elít" je redukcia populácie a keď ľudia odídu sami a ešte im za to zaplatia, je to pre ne dvojitá výhra. Podľa mňa sa jedná o okno Overtona, aby sa ľudia začali pohrávať s takouto myšlienkou a keď príde ich čas, boli tomu naklonení. Pseudohumanisti budú krákať o ukončovaní utrpenia a zatvárať si oči pred zneužívaním napríklad v prípade osamelých dôchodcov...


[quote="pid:49782, uid:312"]Nebo raději smrtící čip?[/quote] [quote="pid:49793, uid:471"]A že zrovna teď v době masívního očkování ? Něco mě říká, že tyhle věci možná budou určeny hlavně pro očkované. Nechci však nikoho strašit.[/quote] Už v deväťdesiatych rokoch si v Spojených štátoch amerických patentovali mikročip do tela, ktorý dokáže zabiť nositeľa. Ak sa nemýlim, bola to spoločnosť Verichip Corporation. Otázka znie, prečo to práve teraz ozvučujú. Cieľom "elít" je redukcia populácie a keď ľudia odídu sami a ešte im za to zaplatia, je to pre ne dvojitá výhra. Podľa mňa sa jedná o okno Overtona, aby sa ľudia začali pohrávať s takouto myšlienkou a keď príde ich čas, boli tomu naklonení. Pseudohumanisti budú krákať o ukončovaní utrpenia a zatvárať si oči pred zneužívaním napríklad v prípade osamelých dôchodcov...
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 27. 12. 2021 o 11:40

inak to vobec nie je myslienka nemoznosti......teraz vela dochodcov ma depresne myslienky, ako uz nic nema zmysel, uz su zbytocni, vsetko ich boli a tak najlepsie by bolo umriet.Otcov kamarat sa obesil, pritom to naozaj bolo skor v hlave. Znameho otec mal tiez taketo napady, pomohli az antidepresiva. Sam hovori, ze sa cuduje, co sa to deje v mozgu, ze staci tabletka a zrazu uz vidi, ze to su bludy. Ale bez nich by uz do niecoho takeho spadol, ani by si to nevsimol....a videl by to ako vychodisko. Este pustit masovo taketo myslienky do medii, kde to pocuvaju, plus podprahovo nejake tie oznamy o firmach, ktore umoznuju bezbolestne ukoncenie.....a pohrnu sa im tam mnohi.....a neskor aj mladi, lebo ti mavaju casto obdobne napady (pritom pred 30 rokmi to byvalo pomerne zriedkave u mladych ci deti)


inak to vobec nie je myslienka nemoznosti......teraz vela dochodcov ma depresne myslienky, ako uz nic nema zmysel, uz su zbytocni, vsetko ich boli a tak najlepsie by bolo umriet.Otcov kamarat sa obesil, pritom to naozaj bolo skor v hlave. Znameho otec mal tiez taketo napady, pomohli az antidepresiva. Sam hovori, ze sa cuduje, co sa to deje v mozgu, ze staci tabletka a zrazu uz vidi, ze to su bludy. Ale bez nich by uz do niecoho takeho spadol, ani by si to nevsimol....a videl by to ako vychodisko. Este pustit masovo taketo myslienky do medii, kde to pocuvaju, plus podprahovo nejake tie oznamy o firmach, ktore umoznuju bezbolestne ukoncenie.....a pohrnu sa im tam mnohi.....a neskor aj mladi, lebo ti mavaju casto obdobne napady (pritom pred 30 rokmi to byvalo pomerne zriedkave u mladych ci deti)

Frekvence eutanázní masírky se zvyšuje:


Pomohl otci zemřít. Přesto po něm může dědit, rozhodl Nejvyšší soud
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pomohl-otci-zemrit-presto-po-nem-muze-dedit-rozhodl-nejvyssi-soud-40383109


V diskusi někteří syna ještě litují...


Frekvence eutanázní masírky se zvyšuje: Pomohl otci zemřít. Přesto po něm může dědit, rozhodl Nejvyšší soud https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pomohl-otci-zemrit-presto-po-nem-muze-dedit-rozhodl-nejvyssi-soud-40383109 V diskusi někteří syna ještě litují...
3.27k
31
18
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept