Egregoriálno-matričné riadenie
Ovce měly na farmě pomáhat dětem. Po útoku jedné z nich ale zemřela dobrovolnice

61afc7fae70d1


"Kim Taylorová z Wellesley dobrovolně docházela pomáhat na terapeutickou farmu v anglickém městě Bolton. V sobotu ráno se rozhodla postarat o zvířata na farmě. Jedna z ovci ale třiasedmdesátiletou ženu při krmení napadla a opakovaně do ní trkala. Po příjezdu zdravotníků dostala Kim z celé události zástavu srdce, na kterou zemřela."


Sice, to, co se stalo paní je smutné a terapie se zvířaty, pokud se dělá dobře, může být pro děti skvělá (ale mělo by se myslet i na ta zvířata...), nicméně zajímavý E-M článek plný jinotajů a vzkazů...


  • ovce se vymkla z rukou
  • paní zemřela na zástavu srdce
  • zlepšování života dětí "farmářskou terapií" - což zní velice podobně k farmakologické terapii
  • farma (Farma zvířat?) doufá v prosazení nové medicínské metody

"Úřad, který má v oblasti na starosti péči o zvířata, i samotná farma nyní řeší, co bude s agresivní ovcí dál. Zvíře může být občas agresivní, ale smrtelné útoky ovcí na člověka jsou extrémně vzácné."


"Farma Cultivate Care Farms je popisována jako průkopník terapie pro děti a dospívající využívající zvířata. Pomocí terapie chce zbourat bariéry, které vytváří stigma duševního zdraví. Farma doufá, že tuto metodu prosadí jako formu léčby se stejným statusem jako např. model kognitivně behaviorální terapie."


...Takže asi tak.
Pozor, nezahrávejte si s ovcemi a s dětmi.
https://cnn.iprima.cz/tragedie-dobrovolnice-na-terapeuticke-farme-zemrela-pote-co-ji-napadla-ovce-52761


![61afc7fae70d1](serve/attachment&path=61afc7fae70d1) "Kim Taylorová z Wellesley dobrovolně docházela pomáhat na terapeutickou farmu v anglickém městě Bolton. V sobotu ráno se rozhodla postarat o zvířata na farmě. Jedna z ovci ale třiasedmdesátiletou ženu při krmení napadla a opakovaně do ní trkala. Po příjezdu zdravotníků dostala Kim z celé události zástavu srdce, na kterou zemřela." Sice, to, co se stalo paní je smutné a terapie se zvířaty, pokud se dělá dobře, může být pro děti skvělá (ale mělo by se myslet i na ta zvířata...), nicméně zajímavý E-M článek plný jinotajů a vzkazů... - ovce se vymkla z rukou - paní zemřela na zástavu srdce - zlepšování života dětí "farmářskou terapií" - což zní velice podobně k farmakologické terapii - farma (Farma zvířat?) doufá v prosazení nové medicínské metody "Úřad, který má v oblasti na starosti péči o zvířata, i samotná farma nyní řeší, co bude s agresivní ovcí dál. Zvíře může být občas agresivní, ale smrtelné útoky ovcí na člověka jsou extrémně vzácné." "Farma Cultivate Care Farms je popisována jako průkopník terapie pro děti a dospívající využívající zvířata. Pomocí terapie chce zbourat bariéry, které vytváří stigma duševního zdraví. Farma doufá, že tuto metodu prosadí jako formu léčby se stejným statusem jako např. model kognitivně behaviorální terapie." ...Takže asi tak. Pozor, nezahrávejte si s ovcemi a s dětmi. https://cnn.iprima.cz/tragedie-dobrovolnice-na-terapeuticke-farme-zemrela-pote-co-ji-napadla-ovce-52761
Upravené 7. 12. 2021 o 21:47
393
0
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept