Politika v ČR
"Lipavský u Zemana narazil. Vzdej to, měl mu navrhnout"

Lipavský u Zemana narazil. Vzdej to, měl mu navrhnout


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-mel-navrhnout-lipavskemu-aby-odstoupil-40380399#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=6a0Vfkq4LhI-202112071411&dop_id=40380399&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Kdyby to věděl, tak by tam nechodil. A mnozí by ho měli za "hrdinu"...


**Lipavský u Zemana narazil. Vzdej to, měl mu navrhnout** https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zeman-mel-navrhnout-lipavskemu-aby-odstoupil-40380399#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=6a0Vfkq4LhI-202112071411&dop_id=40380399&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz **Kdyby to věděl, tak by tam nechodil. A mnozí by ho měli za "hrdinu"...**
Upravené 7. 12. 2021 o 15:19

Kdyby to věděl, tak by tam nechodil. A mnozí by ho měli za "hrdinu"...
Ať už je konec té trapárny vitrínového prezidenta a pan Fiala ať mu neustoupí ani o krok a příští týden jmenuje novou vládu, bez ohledu na vyjádření toho nemocného starce. Žádné prezidentovo veto v této situaci nemá právní podklad. Takže nový premiér s novou vládou předstoupí před sněmovnu ta mu pohodlně 108 křesly vysloví důvěru a je hotovo.


[quote="pid:47076, uid:270"]Kdyby to věděl, tak by tam nechodil. A mnozí by ho měli za "hrdinu"...[/quote]Ať už je konec té trapárny vitrínového prezidenta a pan Fiala ať mu neustoupí ani o krok a příští týden jmenuje novou vládu, bez ohledu na vyjádření toho nemocného starce. Žádné prezidentovo veto v této situaci nemá právní podklad. Takže nový premiér s novou vládou předstoupí před sněmovnu ta mu pohodlně 108 křesly vysloví důvěru a je hotovo.

a je hotovo.


I vy "brepto"...


[quote="pid:47077, uid:747"]a je hotovo.[/quote] I vy "brepto"...

a pan Fiala ať mu neustoupí ani o krok a příští týden jmenuje novou vládu, bez ohledu na vyjádření toho nemocného starce.


Tywe, to zní jako tisková zpráva TOP09.


[quote="pid:47077, uid:747"]a pan Fiala ať mu neustoupí ani o krok a příští týden jmenuje novou vládu, bez ohledu na vyjádření toho nemocného starce.[/quote] Tywe, to zní jako tisková zpráva TOP09.

I vy "brepto"...
Při práci v německém holdingu v období 2007 až 2017 jsem byl v Rusku 25 krát. Tehdy jsem dostal spoustu informací z vysokých pozic, obyčejných lidí, se kterými jsem se stýkal, jak to v Rusku všechno funguje. Mnozí z vás, kteří jste tam jako fol fandite Putinu, nikdy v životě nebyli v Rusku a nikdy nebudou. V Rusku se dobře žije oligarchům spojeným s politickou mafií, oligarchům, kteří za komunismu kradli a kupovali vše v řadě a obyčejní lidé žijí ode dneška do zítřka. Pjakinův příběh, že Rusové milují Putina, že ruský lid Putina většinou podporuje, může Pjakin vyprávět tento příběh malým dětem a těm, kteří v Rusku nikdy nebyli.Obyčejní lidé v Rusku žijí velmi tvrdě, velmi tvrdě.


[quote="pid:47078, uid:270"]I vy "brepto"...[/quote]Při práci v německém holdingu v období 2007 až 2017 jsem byl v Rusku 25 krát. Tehdy jsem dostal spoustu informací z vysokých pozic, obyčejných lidí, se kterými jsem se stýkal, jak to v Rusku všechno funguje. Mnozí z vás, kteří jste tam jako fol fandite Putinu, nikdy v životě nebyli v Rusku a nikdy nebudou. V Rusku se dobře žije oligarchům spojeným s politickou mafií, oligarchům, kteří za komunismu kradli a kupovali vše v řadě a obyčejní lidé žijí ode dneška do zítřka. Pjakinův příběh, že Rusové milují Putina, že ruský lid Putina většinou podporuje, může Pjakin vyprávět tento příběh malým dětem a těm, kteří v Rusku nikdy nebyli.Obyčejní lidé v Rusku žijí velmi tvrdě, velmi tvrdě.
Upravené 7. 12. 2021 o 16:20

Tywe, to zní jako tisková zpráva TOP09.


Ani bych se tomu nedivil. Dikce projevu by tomu odpovídala...


[quote="pid:47081, uid:372"]Tywe, to zní jako tisková zpráva TOP09.[/quote] Ani bych se tomu nedivil. Dikce projevu by tomu odpovídala...

Globaliste: predpokladam, ze podla teba by dali prednost Navalnemu ci niekomu obdobnemu? Samozrejme, ze maju tazky zivot.....ako vacsina ludi aj v nasich koncinach......skoc sa porozpravat s nejakym robotnikom v montovniach, s nejakym ucitelom v Prahe ktory nema byt, s nejakym beznym clovekom, ktory maka za minimalku+na ruku a covid mu zavrel pracovisko.
Mna by skor zaujimalo co tymto celym chces dosiahnut? Ak chces zlikvidovat Putina, mal by si chodit asi na ine servre, tu nic nedosiahnes aj keby si uspel. Aby Cesi neverili Putinovi? Ved si otvor diskusne forum na idnes.cz a mas ich tam kvanta, na to sa tu nemusis obtazovat.
A mimochodom si nekonzistentny, tak ak je Putin cely zle, tak v zmysle tejto polarnej logiky je Zapad cely dobre....ale to nekoresponduje s tvojimi inymi vyjadreniami. Ak je to cele na figu a aj tak to globalisti cele ovladnu a tebe to vadi, tak by si asi mal s tym nieco urobit......ak nic co sa tu predostiera na diskusiu ta neuspokojuje, pretoze ty vidis tu katastrofu, ktora sa na nas zenie a nikto ju nevidi, lebo dufa v Putina, tak co potom? ked nechces skocit z mosta (a ja ta k tomu nenahovaram), tak mozno antidepresiva. Alebo sem prestanes chodit a budes komentovat MSM, mas tam toho na mraky. Co vlastne sa tu snazis nam povedat nad ramec bezneho trollovania?


Globaliste: predpokladam, ze podla teba by dali prednost Navalnemu ci niekomu obdobnemu? Samozrejme, ze maju tazky zivot.....ako vacsina ludi aj v nasich koncinach......skoc sa porozpravat s nejakym robotnikom v montovniach, s nejakym ucitelom v Prahe ktory nema byt, s nejakym beznym clovekom, ktory maka za minimalku+na ruku a covid mu zavrel pracovisko. Mna by skor zaujimalo co tymto celym chces dosiahnut? Ak chces zlikvidovat Putina, mal by si chodit asi na ine servre, tu nic nedosiahnes aj keby si uspel. Aby Cesi neverili Putinovi? Ved si otvor diskusne forum na idnes.cz a mas ich tam kvanta, na to sa tu nemusis obtazovat. A mimochodom si nekonzistentny, tak ak je Putin cely zle, tak v zmysle tejto polarnej logiky je Zapad cely dobre....ale to nekoresponduje s tvojimi inymi vyjadreniami. Ak je to cele na figu a aj tak to globalisti cele ovladnu a tebe to vadi, tak by si asi mal s tym nieco urobit......ak nic co sa tu predostiera na diskusiu ta neuspokojuje, pretoze ty vidis tu katastrofu, ktora sa na nas zenie a nikto ju nevidi, lebo dufa v Putina, tak co potom? ked nechces skocit z mosta (a ja ta k tomu nenahovaram), tak mozno antidepresiva. Alebo sem prestanes chodit a budes komentovat MSM, mas tam toho na mraky. Co vlastne sa tu snazis nam povedat nad ramec bezneho trollovania?

Z hovna bič neupleteš, stará známá pravda,na Balkáně asi ne. Já bych tady v tom případě zavedl slovní žertík- namísto trolling bych tohle nazval TROTTLING. je to věcí Admina,jak si s tímto plevelem poradí.


Z hovna bič neupleteš, stará známá pravda,na Balkáně asi ne. Já bych tady v tom případě zavedl slovní žertík- namísto trolling bych tohle nazval TROTTLING. je to věcí Admina,jak si s tímto plevelem poradí.

A mimochodom si nekonzistentny, tak ak je Putin cely zle, tak v zmysle tejto polarnej logiky je Zapad cely dobre....ale to nekoresponduje s tvojimi inymi vyjadreniami. Ak je to cele na figu a aj tak to globalisti cele ovladnu a tebe to vadi, tak by si asi mal s tym nieco urobit...


Možno preto chce dať Putina dole, aby sa mu konečne splnila vízia katastrofy, že globalisti to celé ovládnu. Možno je len nešťastný z toho, že sa mu neplnia katastrofické predstavy. To musí byť mučivé...


[quote="pid:47093, uid:187"]A mimochodom si nekonzistentny, tak ak je Putin cely zle, tak v zmysle tejto polarnej logiky je Zapad cely dobre....ale to nekoresponduje s tvojimi inymi vyjadreniami. Ak je to cele na figu a aj tak to globalisti cele ovladnu a tebe to vadi, tak by si asi mal s tym nieco urobit...[/quote] Možno preto chce dať Putina dole, aby sa mu konečne splnila vízia katastrofy, že globalisti to celé ovládnu. Možno je len nešťastný z toho, že sa mu neplnia katastrofické predstavy. To musí byť mučivé...

S tímhle placeným blekotou a pastovatelem okopírovaných slohových prací , nemá smysl ztrácet čas . Je to stejné , jako když kolem uší bzučí otravná moucha . Budto ji zaplácnu nebo zaženu , ale nebudu s ní diskutovat , natož se zajímat o její aktivity .


S tímhle placeným blekotou a pastovatelem okopírovaných slohových prací , nemá smysl ztrácet čas . Je to stejné , jako když kolem uší bzučí otravná moucha . Budto ji zaplácnu nebo zaženu , ale nebudu s ní diskutovat , natož se zajímat o její aktivity .

Možno je len nešťastný z toho, že sa mu neplnia katastrofické predstavy.


Je to věc ega a potřeby to tady všem natřít. On nepotřebuje ban ale psychologa budme na něj hodní. :-))))


Mimochodem sám tomu moc nevěří když jsem ho vyzval aby na své názory vsadil začal kličkovat.


[quote="pid:47117, uid:6"]Možno je len nešťastný z toho, že sa mu neplnia katastrofické predstavy.[/quote] Je to věc ega a potřeby to tady všem natřít. On nepotřebuje ban ale psychologa budme na něj hodní. :-)))) Mimochodem sám tomu moc nevěří když jsem ho vyzval aby na své názory vsadil začal kličkovat.

Co vlastne sa tu snazis nam povedat nad ramec bezneho trollovania?
A co ti Rusko tolik dalo, plot za drátem, ve kterém jsi žil 50 let. To chceš zase ten plot, drát atd... Když je na Západě tak špatně, jdeš pracovat do západních firem, které jsou Ceksoj, nezustaneš doma, čekáš, až si Putin a Rusko vyřeší tvůji práci, existenci. Rozumíte obecně světu, ve kterém žijete, myslíte si, že v Rusku teče med a mléko. Vím že mnozí z vás nemají ponětí, jak žijí obyčejní ruští lidé, protože jste v Rusku nikdy nebyli. Myslíte si, že politická, vojenská, ekonomická situace s Ruskem bude dobrá, že budete žít jako za komunismu. Pánové, Rusko je stejně tvrdý kapitalismus, kde oligarchové kolem politické struktury kradou, podnikají, řídí politiku a obyčejní lidé jako všude jsou jen obyčejní lidé žijící podle svých možností. Vím, že Západ je taky sračka, kde jsou důležité peníze a ne jen velký blahobyt. Nový věk, kterému mnozí z vás vůbec nerozumí, věk, který chcete, se už nikdy nevrátí, není teoretická šance. Neočerňujte ostatní, kteří myslí jinak než vy, kteří se řídí teorií KSB, teorií propagovanou Paykinem, který si myslí, že na světě existuje jen Rusko, Putin a nikdo jiný. Jiní a obyčejní lidé, kteří se snaží přežít nezanim žádná Pjakinova teorie a další nesmysly.To musíte pochopit. Musíte pochopit, že starý komunistický systém pod záštitou Ruska nelze nikde jinde obnovit. Čím dříve to pochopíte, nebudete mít problém s těmi, kteří smýšlejí jinak, mají jiné informace od vás. Neodsuzuji vás, většina z vás propadla vlivu teorie KSB, myslíte si, že studiem té teorie vše vyřešíte, žijete ve světě mimo realitu obyčejných lidí.


[quote="pid:47093, uid:187"]Co vlastne sa tu snazis nam povedat nad ramec bezneho trollovania?[/quote]A co ti Rusko tolik dalo, plot za drátem, ve kterém jsi žil 50 let. To chceš zase ten plot, drát atd... Když je na Západě tak špatně, jdeš pracovat do západních firem, které jsou Ceksoj, nezustaneš doma, čekáš, až si Putin a Rusko vyřeší tvůji práci, existenci. Rozumíte obecně světu, ve kterém žijete, myslíte si, že v Rusku teče med a mléko. Vím že mnozí z vás nemají ponětí, jak žijí obyčejní ruští lidé, protože jste v Rusku nikdy nebyli. Myslíte si, že politická, vojenská, ekonomická situace s Ruskem bude dobrá, že budete žít jako za komunismu. Pánové, Rusko je stejně tvrdý kapitalismus, kde oligarchové kolem politické struktury kradou, podnikají, řídí politiku a obyčejní lidé jako všude jsou jen obyčejní lidé žijící podle svých možností. Vím, že Západ je taky sračka, kde jsou důležité peníze a ne jen velký blahobyt. Nový věk, kterému mnozí z vás vůbec nerozumí, věk, který chcete, se už nikdy nevrátí, není teoretická šance. Neočerňujte ostatní, kteří myslí jinak než vy, kteří se řídí teorií KSB, teorií propagovanou Paykinem, který si myslí, že na světě existuje jen Rusko, Putin a nikdo jiný. Jiní a obyčejní lidé, kteří se snaží přežít nezanim žádná Pjakinova teorie a další nesmysly.To musíte pochopit. Musíte pochopit, že starý komunistický systém pod záštitou Ruska nelze nikde jinde obnovit. Čím dříve to pochopíte, nebudete mít problém s těmi, kteří smýšlejí jinak, mají jiné informace od vás. Neodsuzuji vás, většina z vás propadla vlivu teorie KSB, myslíte si, že studiem té teorie vše vyřešíte, žijete ve světě mimo realitu obyčejných lidí.
Upravené 7. 12. 2021 o 20:29

Ten Lipavský to je formát, to se jen tak nevidí. S takovým pitomcem by jsme to vyhráli na MZ.
můžete mi říct, kde se tyto figurky berou, proč sakra nenominují někoho nad 50 se zkušenostmi? Kdo už něco zažil a něco ví a zná? Mi je 36, a nejsem rozhodně z těch co chce všude v politice vidět mé vrstevníky, tedy ne na MZ!


Ten Lipavský to je formát, to se jen tak nevidí. S takovým pitomcem by jsme to vyhráli na MZ. můžete mi říct, kde se tyto figurky berou, proč sakra nenominují někoho nad 50 se zkušenostmi? Kdo už něco zažil a něco ví a zná? Mi je 36, a nejsem rozhodně z těch co chce všude v politice vidět mé vrstevníky, tedy ne na MZ!

Nejlepší by bylo poslat Globalisty do rite. Bohužel poslední osvedceny prostředek při zjevné provokaci. Je to tak zjevné až bolí oči


Nejlepší by bylo poslat Globalisty do rite. Bohužel poslední osvedceny prostředek při zjevné provokaci. Je to tak zjevné až bolí oči

Ten Lipavský to je formát, to se jen tak nevidí. S takovým pitomcem by jsme to vyhráli na MZ.
můžete mi říct, kde se tyto figurky berou, proč sakra nenominují někoho nad 50 se zkušenostmi?


presne tak. ministr zahranici musi byt diplomat. musi vedet, kdy ma radeji mlcet, kdy ma mluvit a hlavne, co bude rikat. musi znat souvislosti. ukolem diplomata je resit vse s chladnou hlavou, hledat ty nejlepsi moznosti pro svoji zemi. mit kandidata, ktery se netaji nenavisti k nekterym zemim, to je sebevrazda zeme, kterou ma ten kandidat zastupovat.
zakladem vseho je komunikace, spravna komunikace. vidim to ve svem zamestnani. lidi, kteri krici, kopou kolem sebe, neumi jednat, ztroskotaji.


[quote="pid:47209, uid:149"]Ten Lipavský to je formát, to se jen tak nevidí. S takovým pitomcem by jsme to vyhráli na MZ. můžete mi říct, kde se tyto figurky berou, proč sakra nenominují někoho nad 50 se zkušenostmi?[/quote] presne tak. ministr zahranici musi byt diplomat. musi vedet, kdy ma radeji mlcet, kdy ma mluvit a hlavne, co bude rikat. musi znat souvislosti. ukolem diplomata je resit vse s chladnou hlavou, hledat ty nejlepsi moznosti pro svoji zemi. mit kandidata, ktery se netaji nenavisti k nekterym zemim, to je sebevrazda zeme, kterou ma ten kandidat zastupovat. zakladem vseho je komunikace, spravna komunikace. vidim to ve svem zamestnani. lidi, kteri krici, kopou kolem sebe, neumi jednat, ztroskotaji.
Upravené 8. 12. 2021 o 10:30

Jo a k tématu Lipavského chci říci, že když jsem viděla jeho včerejší vystoupení v TV , tak jsem se až lekla jeho pronikavé " inteligence " a chtělo se mi zvolat " Většího blbce ( omlouvám se) byste tam neměli " ? Připomíná mi trapnou figurku britského premiéra. Tenhle týpek by byl ozdobou naší vlády. Toho bych nejmenovala ani kdyby nebyl Pirát a proti Rusku a Číně. Omlouvám se všem za dva nevhodné a vulgární výrazy. Ale perfektně se hodí k mým vyjádřením.


Jo a k tématu Lipavského chci říci, že když jsem viděla jeho včerejší vystoupení v TV , tak jsem se až lekla jeho pronikavé " inteligence " a chtělo se mi zvolat " Většího blbce ( omlouvám se) byste tam neměli " ? Připomíná mi trapnou figurku britského premiéra. Tenhle týpek by byl ozdobou naší vlády. Toho bych nejmenovala ani kdyby nebyl Pirát a proti Rusku a Číně. Omlouvám se všem za dva nevhodné a vulgární výrazy. Ale perfektně se hodí k mým vyjádřením.

https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3411192-lipavsky-odmita-komentovat-svuj-rozhovor-se-zemanem-kandidaturu-na-ministra-ale


doporučuji si pustit at na vlastní oči a uši vidíte co za kreténa mají v rukávu. Když nevíš kudy kam mluv o A. Babišovi, to vždy zabere. Tahle vládá ještě nezačala a už je to k poblití!


https://ct24.ceskatelevize.cz/domaci/3411192-lipavsky-odmita-komentovat-svuj-rozhovor-se-zemanem-kandidaturu-na-ministra-ale doporučuji si pustit at na vlastní oči a uši vidíte co za kreténa mají v rukávu. Když nevíš kudy kam mluv o A. Babišovi, to vždy zabere. Tahle vládá ještě nezačala a už je to k poblití!

Jan Lipavský (* 2. července 1985 Praha) je český analytik, manažer v oblasti informačních technologií v bankovnictví a politik, v letech 2017 až 2021 poslanec Poslanecké sněmovny PČR, člen České pirátské strany. tomu říkám KVALIFIKACE na ministra zahraničí, Ajťák od Rotschieilda smile smile smile


Jan Lipavský (* 2. července 1985 Praha) je český analytik, manažer v oblasti informačních technologií v bankovnictví a politik, v letech 2017 až 2021 poslanec Poslanecké sněmovny PČR, člen České pirátské strany. tomu říkám KVALIFIKACE na ministra zahraničí, Ajťák od Rotschieilda :D :D :D

Při práci v německém holdingu v období 2007 až 2017 jsem byl v Rusku 25 krát. Tehdy jsem dostal spoustu informací z vysokých pozic, obyčejných lidí, se kterými jsem se stýkal, jak to v Rusku všechno funguje. Mnozí z vás, kteří jste tam jako fol fandite Putinu, nikdy v životě nebyli v Rusku a nikdy nebudou. V Rusku se dobře žije oligarchům spojeným s politickou mafií, oligarchům, kteří za komunismu kradli a kupovali vše v řadě a obyčejní lidé žijí ode dneška do zítřka. Pjakinův příběh, že Rusové milují Putina, že ruský lid Putina většinou podporuje, může Pjakin vyprávět tento příběh malým dětem a těm, kteří v Rusku nikdy nebyli.Obyčejní lidé v Rusku žijí velmi tvrdě, velmi tvrdě.


Velkou podporu Putina u obyčejných lidí přiznávají i mainstreamová media - když to bylo zjevné a neutajitelné - např. v 2018 při MS ve fotbale. Obecně zjevně neslaví to, že by se jim žilo extra dobře (ano, oligarchové vedou), ale jednoznačné zlepšení v porovnáním s Jelcinem - zlepšení je vidět natolik, že to vidí dost Rusů. Možná nejde o "lásku" ale o dejme tomu respekt kvůli napsanému. Tj. např. už neumírají hlady a už není národní sport korporací neplatit mzdy nebo platit pozdě. O velmi tvrdém životu mluví Pjakin každou chvíli.
Hezký den


[quote="pid:47082, uid:747"]Při práci v německém holdingu v období 2007 až 2017 jsem byl v Rusku 25 krát. Tehdy jsem dostal spoustu informací z vysokých pozic, obyčejných lidí, se kterými jsem se stýkal, jak to v Rusku všechno funguje. Mnozí z vás, kteří jste tam jako fol fandite Putinu, nikdy v životě nebyli v Rusku a nikdy nebudou. V Rusku se dobře žije oligarchům spojeným s politickou mafií, oligarchům, kteří za komunismu kradli a kupovali vše v řadě a obyčejní lidé žijí ode dneška do zítřka. Pjakinův příběh, že Rusové milují Putina, že ruský lid Putina většinou podporuje, může Pjakin vyprávět tento příběh malým dětem a těm, kteří v Rusku nikdy nebyli.Obyčejní lidé v Rusku žijí velmi tvrdě, velmi tvrdě.[/quote] Velkou podporu Putina u obyčejných lidí přiznávají i mainstreamová media - když to bylo zjevné a neutajitelné - např. v 2018 při MS ve fotbale. Obecně zjevně neslaví to, že by se jim žilo extra dobře (ano, oligarchové vedou), ale jednoznačné zlepšení v porovnáním s Jelcinem - zlepšení je vidět natolik, že to vidí dost Rusů. Možná nejde o "lásku" ale o dejme tomu respekt kvůli napsanému. Tj. např. už neumírají hlady a už není národní sport korporací neplatit mzdy nebo platit pozdě. O velmi tvrdém životu mluví Pjakin každou chvíli. Hezký den

. Pánové, Rusko je stejně tvrdý kapitalismus, kde oligarchové kolem politické struktury kradou, podnikají, řídí politiku a obyčejní lidé jako všude jsou jen obyčejní lidé žijící podle svých možností.


O tom nikdo nepochybuje smile. Mluví se o případné možnosti změny (pokud vyhraje myšlenka kádrových výtahů), ne o tom, že by to tak nebylo, tj. tvrdý kapitalismu a těžký život.


[quote="pid:47132, uid:747"]. Pánové, Rusko je stejně tvrdý kapitalismus, kde oligarchové kolem politické struktury kradou, podnikají, řídí politiku a obyčejní lidé jako všude jsou jen obyčejní lidé žijící podle svých možností.[/quote] O tom nikdo nepochybuje :). Mluví se o případné možnosti změny (pokud vyhraje myšlenka kádrových výtahů), ne o tom, že by to tak nebylo, tj. tvrdý kapitalismu a těžký život.

Jo a k tématu Lipavského chci říci, že když jsem viděla jeho včerejší vystoupení v TV , tak jsem se až lekla jeho pronikavé " inteligence " a chtělo se mi zvolat " Většího blbce ( omlouvám se) byste tam neměli " ?


zcela souhlasim. ted to interview posloucham a opravdu pokud TOHLE bude na postu ministra zahranici, tak to bude tragedie. musim se smat, kdyz se moderator pta lipavskeho, aby se vyjadril, co prezident rekl a lipavsky se vyhyba konkretni odpovedi. je tedy jasne, ze to musi byt pravda, ze prezident zeman s timto kandidatem spokojeny neni. moderator ho griluje dobre. jen at si slepenec zvyka, ze budou i neprijemne rozhovory... i kdyz jich asi nebude tolik, kolik zazivala ta byvala vlada.


[quote="pid:47213, uid:88"]Jo a k tématu Lipavského chci říci, že když jsem viděla jeho včerejší vystoupení v TV , tak jsem se až lekla jeho pronikavé " inteligence " a chtělo se mi zvolat " Většího blbce ( omlouvám se) byste tam neměli " ?[/quote] zcela souhlasim. ted to interview posloucham a opravdu pokud TOHLE bude na postu ministra zahranici, tak to bude tragedie. musim se smat, kdyz se moderator pta lipavskeho, aby se vyjadril, co prezident rekl a lipavsky se vyhyba konkretni odpovedi. je tedy jasne, ze to musi byt pravda, ze prezident zeman s timto kandidatem spokojeny neni. moderator ho griluje dobre. jen at si slepenec zvyka, ze budou i neprijemne rozhovory... i kdyz jich asi nebude tolik, kolik zazivala ta byvala vlada.

tomu říkám KVALIFIKACE na ministra zahraničí


to je věc toho kdo ho vybral
pochybuju že přišel za fialkou a řekl "já budu na MZV"
a ten někdo rozhodne i o tom jestli to položí nebo ne JL určitě není subjekt svého konání v této věci


[quote="pid:47224, uid:149"]tomu říkám KVALIFIKACE na ministra zahraničí[/quote] to je věc toho kdo ho vybral pochybuju že přišel za fialkou a řekl "já budu na MZV" a ten někdo rozhodne i o tom jestli to položí nebo ne JL určitě není subjekt svého konání v této věci

Fiala má smůlu. Zeman vyhraje, naznačil Cyril Svoboda
Svoboda hned na úvod konstatoval, že už od počátku 90. let minulého století platí, že prezident musí jmenovat všechny kandidáty na ministry.


„My jsme napsali s profesorem Hendrychem komentář k Ústavě,“ vrátil se Svoboda do roku 1993, „a já jsem psal tehdy výkonnou moc k Ústavě a tam jsme do komentáře napsali, že prezident je vázán návrhem premiéra v tom smyslu, že nemůže navrhovat někoho jiného, ale že nemusí přijmout každou nominaci,“ zdůraznil Svoboda.


Pokud by ho nejmenoval, tak jsou z pohledu Cyrila Svobody na stole jen dvě možnosti.
V první variantě premiér Petr Fiala ustoupí, bude jmenována téměř celá vláda kromě ministra zahraničí a resort bude dočasně řídit kupříkladu sám Fiala a bude mezitím hledat jiného, pro prezidenta přijatelnějšího kandidáta, nebo Fiala neustoupí, ale pak riskuje, že jeho vláda nebude jmenována vůbec a zemi dál povede šéf hnutí ANO Andrej Babiš.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-ma-smulu-Zeman-vyhraje-naznacil-Cyril-Svoboda-685928


**Fiala má smůlu. Zeman vyhraje, naznačil Cyril Svoboda** Svoboda hned na úvod konstatoval, že už od počátku 90. let minulého století platí, že prezident musí jmenovat všechny kandidáty na ministry. „My jsme napsali s profesorem Hendrychem komentář k Ústavě,“ vrátil se Svoboda do roku 1993, „a já jsem psal tehdy výkonnou moc k Ústavě a tam jsme do komentáře napsali, že prezident je vázán návrhem premiéra v tom smyslu, že nemůže navrhovat někoho jiného, ale že nemusí přijmout každou nominaci,“ zdůraznil Svoboda. Pokud by ho nejmenoval, tak jsou z pohledu Cyrila Svobody na stole jen dvě možnosti. V první variantě premiér Petr Fiala ustoupí, bude jmenována téměř celá vláda kromě ministra zahraničí a resort bude dočasně řídit kupříkladu sám Fiala a bude mezitím hledat jiného, pro prezidenta přijatelnějšího kandidáta, nebo Fiala neustoupí, ale pak riskuje, že jeho vláda nebude jmenována vůbec a zemi dál povede šéf hnutí ANO Andrej Babiš. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fiala-ma-smulu-Zeman-vyhraje-naznacil-Cyril-Svoboda-685928

proč sakra nenominují někoho nad 50 se zkušenostmi?


Kádry došly nebo se přesunuly to jiných struktur, žabařům zůstali ambiciózní aktivisti.


[quote="pid:47209, uid:149"]proč sakra nenominují někoho nad 50 se zkušenostmi?[/quote] Kádry došly nebo se přesunuly to jiných struktur, žabařům zůstali ambiciózní aktivisti.
Upravené 8. 12. 2021 o 11:53

Kádry došly nebo se přesunuly to jiných struktur, žabařům zůstali ambiciózní aktivisti.


nesmysl tady je evidentní zájem vyvolat konflikt


[quote="pid:47235, uid:678"]Kádry došly nebo se přesunuly to jiných struktur, žabařům zůstali ambiciózní aktivisti.[/quote] nesmysl tady je evidentní zájem vyvolat konflikt

nesmysl tady je evidentní zájem vyvolat konflikt


S kým? S Hradem? Tak to hodně štěstí...


[quote="pid:47236, uid:402"]nesmysl tady je evidentní zájem vyvolat konflikt[/quote] S kým? S Hradem? Tak to hodně štěstí...

Velmi zajímavé, otáčí? Chtějí z toho udělat kočkopsa...



Podobně rozvlekle popisoval vztahy s Ruskem: „Současný stav vztahů mezi Českou republikou a Ruskou federací je víceméně na bodu mrazu. Komunikace mezi našimi státy probíhá velice stroze a formou předvolávání velvyslanců či zasílání diplomatických nót. V Ruské federaci jsme na tom nechvalně proslulém seznamu nespřátelených států, společně se Spojenými státy americkými, a je to dlouhodobě nevýhodná situace pro Česko. To, co já vítám, je vlastně aktivita současného ministra zahraničních věcí Kulhánka, který vypracoval jakýsi audit vztahů České republiky a Ruské federace, proběhlo k tomu na politické úrovni několik jednání. Co s tím, jak z toho ven? Ta odpověď nyní není známá. To, co my víme, je, že Česká republika bude muset nějakým způsobem iniciovat vnitřní debatu, my si musíme zde na politické scéně ujasnit to, jakým způsobem chceme k Rusku přistupovat, nebo ty vztahy se nepohnou dál, dokud Česká republika bude na tomto seznamu. Jak toho dosáhnout, je netriviální otázka. Moje hlavní teze ve vztahu k Ruské federaci je, že musíme umět ostatním státům v EU a NATO vysvětlovat naše zájmy a postupovat ve spolupráci s nimi.“



Ale zaznělo také...



Když se jej moderátor zeptal, co znamená „obnova havlovské zahraniční politiky“, což je v koaliční smlouvě hlavní cíl zahraniční politiky, dostalo se mu obsáhlého výkladu:
„Je to odkaz k ideálům ze začátku 90. let a v tom programu se to projevuje ve zcela konkrétních místech, je to otázka pojetí lidskoprávní politiky, vrácení tohoto étosu do české zahraniční politiky. A není to černo-bílé, že bychom zahazovali snahu o rozvíjení ekonomické diplomacie, ale my víme, že obojí může fungovat souběžně, je to o tom, že jednoznačně vláda deklaruje svůj zájem na tom, abychom byli dobrými a kvalitními členy EU a NATO.“



https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Konec-Lipavskeho-Po-prusvihu-v-CT-prislo-necekane-A-zle-685933


Velmi zajímavé, otáčí? Chtějí z toho udělat kočkopsa... > Podobně rozvlekle popisoval vztahy s Ruskem: „Současný stav vztahů mezi Českou republikou a Ruskou federací je víceméně na bodu mrazu. Komunikace mezi našimi státy probíhá velice stroze a formou předvolávání velvyslanců či zasílání diplomatických nót. V Ruské federaci jsme na tom nechvalně proslulém seznamu nespřátelených států, společně se Spojenými státy americkými, a je to dlouhodobě nevýhodná situace pro Česko. **To, co já vítám, je vlastně aktivita současného ministra zahraničních věcí Kulhánka, který vypracoval jakýsi audit vztahů České republiky a Ruské federace, proběhlo k tomu na politické úrovni několik jednání. Co s tím, jak z toho ven? Ta odpověď nyní není známá. To, co my víme, je, že Česká republika bude muset nějakým způsobem iniciovat vnitřní debatu, my si musíme zde na politické scéně ujasnit to, jakým způsobem chceme k Rusku přistupovat, nebo ty vztahy se nepohnou dál, dokud Česká republika bude na tomto seznamu.** Jak toho dosáhnout, je netriviální otázka. Moje hlavní teze ve vztahu k Ruské federaci je, že musíme umět ostatním státům v EU a NATO vysvětlovat naše zájmy a postupovat ve spolupráci s nimi.“ Ale zaznělo také... > Když se jej moderátor zeptal, co znamená „obnova havlovské zahraniční politiky“, což je v koaliční smlouvě hlavní cíl zahraniční politiky, dostalo se mu obsáhlého výkladu: „Je to odkaz k ideálům ze začátku 90. let a v tom programu se to projevuje ve zcela konkrétních místech, je to otázka pojetí lidskoprávní politiky, vrácení tohoto étosu do české zahraniční politiky. A není to černo-bílé, že bychom zahazovali snahu o rozvíjení ekonomické diplomacie, ale my víme, že obojí může fungovat souběžně, je to o tom, že jednoznačně vláda deklaruje svůj zájem na tom, abychom byli dobrými a kvalitními členy EU a NATO.“ https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Konec-Lipavskeho-Po-prusvihu-v-CT-prislo-necekane-A-zle-685933

ne jenom s hradem
i kolaboranti od novin do toho tlačí
fialka je evidentně jen figurka která o ničem nerozhoduje když není schopný ani dát do latě piráty se 4 poslancema
třeba je zákulisní snaha udržte ve vládě babiše co já vím
kdyby chtěli vládu fialy tak přeci všichni mluvili jinak včetně kalouska


ne jenom s hradem i kolaboranti od novin do toho tlačí fialka je evidentně jen figurka která o ničem nerozhoduje když není schopný ani dát do latě piráty se 4 poslancema třeba je zákulisní snaha udržte ve vládě babiše co já vím kdyby chtěli vládu fialy tak přeci všichni mluvili jinak včetně kalouska

Doporučuji přejít z přízemí do nejvyšší balkónové lóže a podívat se na ty povolební taškařice z většího nadhledu. Problém liberálů vznikl už na začátku, kdy se rozhodovalo, kdo si mezi sice dokonale odbarvené (stran programu a osobností) partaje vezme k sobě ty rozpustilé caparty hlásící se k Johnymu Morganovi.Černý Petr je v rukách vykuleného Austrijce (mně přijde, že ho pořád někdo drží za moudí a mačká-proto ten pohled králíka kálejícího do řezanky..). jak se zbavit téhle přítěže. Stále to vidím na finální Opoziční smlouvu II a výrazným zejména zahraničním projevem Hradu. Ale ještě si na to chvíli počkáme... Zkuste si rozebrat Opo-smlouvu z hlediska výhod a nevýhod pro nadnárodní řízení. Střední Evropa teď bude potřebovat mnohovektorovou politiku a pro to je vždy nejlepší Velká koalice. A navíc z ní vzejde i potřebný mnohovektorový prezident.


Doporučuji přejít z přízemí do nejvyšší balkónové lóže a podívat se na ty povolební taškařice z většího nadhledu. Problém liberálů vznikl už na začátku, kdy se rozhodovalo, kdo si mezi sice dokonale odbarvené (stran programu a osobností) partaje vezme k sobě ty rozpustilé caparty hlásící se k Johnymu Morganovi.Černý Petr je v rukách vykuleného Austrijce (mně přijde, že ho pořád někdo drží za moudí a mačká-proto ten pohled králíka kálejícího do řezanky..). jak se zbavit téhle přítěže. Stále to vidím na finální Opoziční smlouvu II a výrazným zejména zahraničním projevem Hradu. Ale ještě si na to chvíli počkáme... Zkuste si rozebrat Opo-smlouvu z hlediska výhod a nevýhod pro nadnárodní řízení. Střední Evropa teď bude potřebovat mnohovektorovou politiku a pro to je vždy nejlepší Velká koalice. A navíc z ní vzejde i potřebný mnohovektorový prezident.

můžete mi říct, kde se tyto figurky berou

Tak to máš štěstí, protože to náhodou uwím napuosto pfesně: je to "mekáč".
https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Lipavsk%C3%BD


Tedy prošel si "poradenskou" firmou "McKinsey & Company", což je certifikovaný výrobce asociálních psychopatů, kteří jsou často používání jako členové představenstev bank a jiných finančních institucí. Nejlepším jejich "výrobkem" v ČR široko daleko je jewrej "Tomas Spurny" (ne, nemám v tom jméně překlepy a on mluví Česky), toho času GŘ jedné ze známých "českých" bank.


Kromě toho existují ještě další "líhně":
https://www.youtube.com/watch?v=SAXiuSh_vkg


https://www.amo.cz/prazsky-studentsky-summit/s/1752-o-projektu/


"Pražský studentský summit má za sebou první setkání"
5.11.2008
"Studenti středních škol tuto sobotu zaplnili prostory Vysoké školy ekonomické, aby se proměnili v diplomaty a otestovali své vědomosti v diskuzích o aktuálních otázkách mezinárodního dění. Mezi hosty nechyběli ministr vlády ČR Cyril Svoboda a ředitel Odboru OSN Ministerstva zahraničních věcí Jan Michal."
https://www.novinky.cz/veda-skoly/vzdelavani/clanek/prazsky-studentsky-summit-ma-za-sebou-prvni-setkani-40211763


Sponzorováno PPF Peti Kellnera.


[quote="pid:47209, uid:149"]můžete mi říct, kde se tyto figurky berou[/quote] Tak to máš štěstí, protože to náhodou uwím napuosto pfesně: je to "mekáč". https://cs.wikipedia.org/wiki/Jan_Lipavsk%C3%BD Tedy prošel si "poradenskou" firmou "McKinsey & Company", což je certifikovaný výrobce asociálních psychopatů, kteří jsou často používání jako členové představenstev bank a jiných finančních institucí. Nejlepším jejich "výrobkem" v ČR široko daleko je jewrej "Tomas Spurny" (ne, nemám v tom jméně překlepy a on mluví Česky), toho času GŘ jedné ze známých "českých" bank. Kromě toho existují ještě další "líhně": https://www.youtube.com/watch?v=SAXiuSh_vkg https://www.amo.cz/prazsky-studentsky-summit/s/1752-o-projektu/ "Pražský studentský summit má za sebou první setkání" 5.11.2008 "Studenti středních škol tuto sobotu zaplnili prostory Vysoké školy ekonomické, aby se proměnili v diplomaty a otestovali své vědomosti v diskuzích o aktuálních otázkách mezinárodního dění. Mezi hosty nechyběli ministr vlády ČR Cyril Svoboda a ředitel Odboru OSN Ministerstva zahraničních věcí Jan Michal." https://www.novinky.cz/veda-skoly/vzdelavani/clanek/prazsky-studentsky-summit-ma-za-sebou-prvni-setkani-40211763 Sponzorováno PPF Peti Kellnera.
Upravené 8. 12. 2021 o 13:26

Omlouvám se všem za dva nevhodné a vulgární výrazy. Ale perfektně se hodí k mým vyjádřením.

Těmi dvěma nevhodnými vulgárními výrazy myslíš slova: "blbce" a "Lipavského"?
:-)


[quote="pid:47213, uid:88"]Omlouvám se všem za dva nevhodné a vulgární výrazy. Ale perfektně se hodí k mým vyjádřením.[/quote] Těmi dvěma nevhodnými vulgárními výrazy myslíš slova: "blbce" a "Lipavského"? :-)

Kádry došly nebo se přesunuly to jiných struktur, žabařům zůstali ambiciózní aktivisti.

Počítám, že tohle je velmi přesné.
Ale taky počítám s tím, že horší kandidát snad ani není k dispozici (a to beru v potas i Pocheho), takže účelem bylo vyvolat konflikt a čirou náhodou se to hradnímu Jezevci hodí...
A protože náhody neexistují...


[quote="pid:47235, uid:678"]Kádry došly nebo se přesunuly to jiných struktur, žabařům zůstali ambiciózní aktivisti.[/quote] Počítám, že tohle je velmi přesné. Ale taky počítám s tím, že horší kandidát snad ani není k dispozici (a to beru v potas i Pocheho), takže účelem bylo vyvolat konflikt a čirou náhodou se to hradnímu Jezevci hodí... A protože náhody neexistují...

Velmi zajímavé, otáčí?

Že by sami začínali Lipavského odepisovat, aby Fialův ústupek Zemanovi vypadal ve stylu: ti Piráti tam dali fakt tak nemožného břídila, že vlastně ani není tak zlé tentokrát - výjimečně - "souhlasit se Zemanem".


[quote="pid:47239, uid:214"]Velmi zajímavé, otáčí?[/quote] Že by sami začínali Lipavského odepisovat, aby Fialův ústupek Zemanovi vypadal ve stylu: ti Piráti tam dali fakt tak nemožného břídila, že vlastně ani není tak zlé tentokrát - výjimečně - "souhlasit se Zemanem".
Upravené 8. 12. 2021 o 13:46

Sám jsem zvědav, co z toho vyleze. Ale co se stalo dosud? Pětikoalice přešla z odvolávání Zemana k poslušnému defilé před akvárkem a dokonce bojují s twitterovou úderkou, která je za to jebe.


Lipavský. Mě přišlo, jako by loutka vyměnila břichomluvce.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Jake-schuzky-byl-jste-tam-sam-Co-bezi-Lipavskeho-dnes-dvakrat-totalne-ugrilovali-Nejdriv-Zeman-pak-Takac-685905


"...... „Tam je dialog i po té praktické stránce bohatší. Český ministr zahraničních věcí nebo premiér nejednali se svými ruskými protějšky přes deset let. Angela Merkelová nebo francouzský prezident Macron jednají velice často,“ sdělil.


Každopádně dostal strašnej kartáč. Možná by byl jako loutka poddajnější, než podobně mentálně nadaný Petříček.


Sám jsem zvědav, co z toho vyleze. Ale co se stalo dosud? Pětikoalice přešla z odvolávání Zemana k poslušnému defilé před akvárkem a dokonce bojují s twitterovou úderkou, která je za to jebe. Lipavský. Mě přišlo, jako by loutka vyměnila břichomluvce. https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Jake-schuzky-byl-jste-tam-sam-Co-bezi-Lipavskeho-dnes-dvakrat-totalne-ugrilovali-Nejdriv-Zeman-pak-Takac-685905 "...... „Tam je dialog i po té praktické stránce bohatší. Český ministr zahraničních věcí nebo premiér nejednali se svými ruskými protějšky přes deset let. **Angela Merkelová nebo francouzský prezident Macron jednají velice často,“ sdělil.** Každopádně dostal strašnej kartáč. Možná by byl jako loutka poddajnější, než podobně mentálně nadaný Petříček.
Upravené 8. 12. 2021 o 14:24
1.56k
33
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept