Zahraničná politika
Bylo stanoveno datum rozhovoru Biden-Putin a také seznam témat.

Prezidenti USA a Ruska Joe Biden a Vladimir Putin budou jednat 7. prosince prostřednictvím video odkazu. Seznam témat je již znám: oba lídři budou diskutovat o vztazích mezi oběma zeměmi, o pandemii koronaviru COVID-19 a klimatu. Moskva i Washington potvrdily, že jednání proběhnou.


Prezidenti USA a Ruska Joe Biden a Vladimir Putin budou jednat 7. prosince prostřednictvím video odkazu. Seznam témat je již znám: oba lídři budou diskutovat o vztazích mezi oběma zeměmi, o pandemii koronaviru COVID-19 a klimatu. Moskva i Washington potvrdily, že jednání proběhnou.

Moskva
Rozhovor mezi americkým a ruským prezidentem Joem Bidenem a Vladimirem Putinem ve formátu videokonference je naplánován na úterý odpoledne 7. prosince. Tento rozhovor včera oficiálně potvrdily obě strany.
Podle nedávno zveřejněných zpráv RIA Novosti budou oba státníci diskutovat o americko-ruských vztazích, které jsou v žalostném stavu - jak řekl mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov. Živý přenos nebude, ale reportérům budou k dispozici první záběry z online akce.
"Samozřejmě bude nutné diskutovat o tom, jak jsou naplňovány dohody dosažené v Ženevě,..., abychom viděli, co je plně implementováno a co vyžaduje další úsilí," řekl Peskov s tím, že mezi další témata bude patřit napětí ohledně Ukrajiny a NATO. rozšíření.podle ruských hranic a iniciativy ruského vůdce o bezpečnostních zárukách. Rozhovor bude "docela podrobný" a společná oznámení o jeho výsledcích se neplánují, upřesnil Peskov.
Připomínáme: první summit obou státníků se konal 16. června tohoto roku v Ženevě. Mezitím se vztahy mezi dvěma největšími vojenskými mocnostmi staly ještě horšími a nepředvídatelnými a kulminace jako v předvečer ženevského setkání stále probíhá v otázce Ukrajiny, tedy jak tvrdí Západ a Moskva kategoricky odmítá - možné ruské vojenské intervence v této zemi.


[quote="pid:46899, uid:747"]Moskva[/quote]Rozhovor mezi americkým a ruským prezidentem Joem Bidenem a Vladimirem Putinem ve formátu videokonference je naplánován na úterý odpoledne 7. prosince. Tento rozhovor včera oficiálně potvrdily obě strany. Podle nedávno zveřejněných zpráv RIA Novosti budou oba státníci diskutovat o americko-ruských vztazích, které jsou v žalostném stavu - jak řekl mluvčí ruského prezidenta Dmitrij Peskov. Živý přenos nebude, ale reportérům budou k dispozici první záběry z online akce. "Samozřejmě bude nutné diskutovat o tom, jak jsou naplňovány dohody dosažené v Ženevě,..., abychom viděli, co je plně implementováno a co vyžaduje další úsilí," řekl Peskov s tím, že mezi další témata bude patřit napětí ohledně Ukrajiny a NATO. rozšíření.podle ruských hranic a iniciativy ruského vůdce o bezpečnostních zárukách. Rozhovor bude "docela podrobný" a společná oznámení o jeho výsledcích se neplánují, upřesnil Peskov. Připomínáme: první summit obou státníků se konal 16. června tohoto roku v Ženevě. Mezitím se vztahy mezi dvěma největšími vojenskými mocnostmi staly ještě horšími a nepředvídatelnými a kulminace jako v předvečer ženevského setkání stále probíhá v otázce Ukrajiny, tedy jak tvrdí Západ a Moskva kategoricky odmítá - možné ruské vojenské intervence v této zemi.

Putin poslal USA v pátek ultimátum - buď se NATO zaváže ukončit expanzi na východ, nebo si Rusko vyhrazuje právo zamezit expanzi NATO kdykoli a jakkoli! Termín americké odpovědi je stanoven na 7. prosinec 2021. Na sobotní konferenci nejvyšších pohlavárů Deep State US náčelník generálního štábu oznámil, že netuší, co Rusko po vypršení ultimáta udělá.


https://youtu.be/FaJzo6pzQsQ



Putin poslal USA v pátek ultimátum - buď se NATO zaváže ukončit expanzi na východ, nebo si Rusko vyhrazuje právo zamezit expanzi NATO kdykoli a jakkoli! Termín americké odpovědi je stanoven na 7. prosinec 2021. Na sobotní konferenci nejvyšších pohlavárů Deep State US náčelník generálního štábu oznámil, že netuší, co Rusko po vypršení ultimáta udělá. https://youtu.be/FaJzo6pzQsQ - V neděli bruselistické média začala šířit zaručené informace, že Putin vtrhne na Ukrajinu. - Na významné konferenci pohlavárů Deep State USA se v sobotu sešlo několik bývalých a současných ministrů obrany a náčelník generálního štábu USA prohlásil, že netuší, co udělá Putin, ale v každém případě to bude mít hrozivý dopad na bezpečnost Evropy. - Velitel strategických sil USA požadoval po Bidenovi, aby USA mohli použít jaderné zbraně jako první. A před pár dny skončil několika týdenní výcvik evropských letců NATO ve shazování jaderných bomb B-61 typu 3 a 4. Zdroj: https://www.politico.eu/article/ukraine-russia-donbas-region-nato-vladimir-putin-war-frozen-conflict/ https://antibellum679354512.wordpress.com/2021/12/05/pentagon-chief-predecessors-stand-up-to-putin/ https://antibellum679354512.wordpress.com/2021/12/03/wars-of-soviet-succession-pentagon-chiefs-trip-planned-war-against-transdniester-other-occupied-territories-analyst/ https://antibellum679354512.wordpress.com/2021/12/05/week-long-nato-nuclear-drills-combination-of-f-35a-and-b61-12-significant-improvement-of-nato-dual-capable-aircraft-posture-in-europe/
330
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept