Zahraničná politika
Hlava Doneckej ľudovej republiky Denis Pušilin sa pripojil k strane Jednotné Rusko

Nájdem viac info a doplním

Znamená to, že státní elitě Ameriky se podařilo přefiltrovat své lidi do strany, která bude dělat, co říká americká elita. Uvnitř Ruska se připravuje vnitřní konflikt a hlavním cílem je svrhnout Putina. Takový scénář vyhovuje elitám a GP.


[quote="pid:46825, uid:738"]Nájdem viac info a doplním[/quote] Znamená to, že státní elitě Ameriky se podařilo přefiltrovat své lidi do strany, která bude dělat, co říká americká elita. Uvnitř Ruska se připravuje vnitřní konflikt a hlavním cílem je svrhnout Putina. Takový scénář vyhovuje elitám a GP.

když na to přišli "globalisté" tak si myslím že putinovi je to jasný taky a dokáže tomu předejít


když na to přišli "globalisté" tak si myslím že putinovi je to jasný taky a dokáže tomu předejít

když na to přišli "globalisté" tak si myslím že putinovi je to jasný taky a dokáže tomu předejít
Myslím si, že Putin je nyní v menšině a že jsou připraveni na všechno a v příštích měsících. lze pro Putina samotného očekávat spoustu nepředvídatelných a nebezpečných věcí. Čas ukáže, zda jsem měl pravdu nebo ne.Sám Pjakin řekl, že situace v Rusku je velmi nebezpečná, aby nedošlo k občanské válce a jedním z hlavních důvodů je očkování a kontrola občanů. A příchod Medveděva do čela strany Jednotné Rusko o tom všem vypovídá, kam to všechno vede, ať se to někomu líbí nebo ne.


[quote="pid:46840, uid:402"]když na to přišli "globalisté" tak si myslím že putinovi je to jasný taky a dokáže tomu předejít[/quote]Myslím si, že Putin je nyní v menšině a že jsou připraveni na všechno a v příštích měsících. lze pro Putina samotného očekávat spoustu nepředvídatelných a nebezpečných věcí. Čas ukáže, zda jsem měl pravdu nebo ne.Sám Pjakin řekl, že situace v Rusku je velmi nebezpečná, aby nedošlo k občanské válce a jedním z hlavních důvodů je očkování a kontrola občanů. A příchod Medveděva do čela strany Jednotné Rusko o tom všem vypovídá, kam to všechno vede, ať se to někomu líbí nebo ne.

V kontexte so znovuzvolením Medvedeva je to naozaj zaujímavá informácia. Pod Soročinovej statusom sa objavil tento komentár -


Monika,
Medvedev už neraz ukázal, že mu nejde o osud Ruska, a že je naopak protiruský tajtrlík, ktorého pániček sedí vo Washingtone (viď dôchodková reforma, jeho vyjadrenia voči platom učiteľov atď).
Pušilin rovnako všemožne pôsobí proti uronaniu konfliktu na juhovýchode Ukrajiny.
Putin a rovnako aj Lavrov neraz povedali, že DĽR a LĽR majú byť základom budúcej Ukrajiny.
Pokiaľ dôjde k tomu, že sa Donbas stane teritoriálnou súčasťou Ruska, dôjde k tomu, že sa z Ukrajiny stane hniezdo banderovštiny, ktoré bude podnikať provokácie voči obyvateľom Donbasu-presne v tomto duchu to pred pár rokmi povedal Lavrov v rozhovore pre agentúru TASS.
Riešením sú jediné Minské dohody, ktoré zaručia urovnanie konfliktu.
Banderovská ideológia musí byť úplne vykorenená z Ukrajiny, inak v regióne nebude veľmi dlho pokoj.
Samozrejme, ekonomická integrácia do zostavy Ruska musí pokračovať. Obyvatelia Ukrajiny musia vidieť, že Rusko sa dokáže postarať o svojich občanov-treba, aby mali obyvatelia Donbas rovnaké platy a dôchodky ako v Rusku, čo však Pušilin a spol. blokujú.
Jednoznačne vydávanie ruských občianstiev musí pokračovať. Lenže o tomto hovoril Putin už pred asi 3 rokmi. A prečo sú stále problémy s vydávaním ruských občianstiev na Donbase, o čom svedčia viaceré reportáže?! Opäť práca Pušilina and company.
Pri aktivitách Medvedeva a Pušilina treba byť opatrný a naopak treba tlačiť na dodržiavanie Minských dohôd zo strany Ukrajiny, čo neustále zdôrazňujú Putin a Lavrov


V kontexte so znovuzvolením Medvedeva je to naozaj zaujímavá informácia. Pod Soročinovej statusom sa objavil tento komentár - Monika, Medvedev už neraz ukázal, že mu nejde o osud Ruska, a že je naopak protiruský tajtrlík, ktorého pániček sedí vo Washingtone (viď dôchodková reforma, jeho vyjadrenia voči platom učiteľov atď). Pušilin rovnako všemožne pôsobí proti uronaniu konfliktu na juhovýchode Ukrajiny. Putin a rovnako aj Lavrov neraz povedali, že DĽR a LĽR majú byť základom budúcej Ukrajiny. Pokiaľ dôjde k tomu, že sa Donbas stane teritoriálnou súčasťou Ruska, dôjde k tomu, že sa z Ukrajiny stane hniezdo banderovštiny, ktoré bude podnikať provokácie voči obyvateľom Donbasu-presne v tomto duchu to pred pár rokmi povedal Lavrov v rozhovore pre agentúru TASS. Riešením sú jediné Minské dohody, ktoré zaručia urovnanie konfliktu. Banderovská ideológia musí byť úplne vykorenená z Ukrajiny, inak v regióne nebude veľmi dlho pokoj. Samozrejme, ekonomická integrácia do zostavy Ruska musí pokračovať. Obyvatelia Ukrajiny musia vidieť, že Rusko sa dokáže postarať o svojich občanov-treba, aby mali obyvatelia Donbas rovnaké platy a dôchodky ako v Rusku, čo však Pušilin a spol. blokujú. Jednoznačne vydávanie ruských občianstiev musí pokračovať. Lenže o tomto hovoril Putin už pred asi 3 rokmi. A prečo sú stále problémy s vydávaním ruských občianstiev na Donbase, o čom svedčia viaceré reportáže?! Opäť práca Pušilina and company. Pri aktivitách Medvedeva a Pušilina treba byť opatrný a naopak treba tlačiť na dodržiavanie Minských dohôd zo strany Ukrajiny, čo neustále zdôrazňujú Putin a Lavrov
419
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept