Politika v ČR
"Být doktor a vystupovat proti vakcínám je zločin"

"Být doktor a vystupovat proti vakcínám je zločin", říká Vojtěchova náměstkyně" Martina Koziar Vašáková


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vojtechova-namestkyne-je-zlocin-byt-doktor-a-vystupovat-proti-vakcinam-182662


To by bylo, aby nám tu "bábovičku" někdo bořil, že paní Vašáková...


**"Být doktor a vystupovat proti vakcínám je zločin", říká Vojtěchova náměstkyně" Martina Koziar Vašáková** https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-vojtechova-namestkyne-je-zlocin-byt-doktor-a-vystupovat-proti-vakcinam-182662 To by bylo, aby nám tu "bábovičku" někdo bořil, že paní Vašáková...
Upravené 6. 12. 2021 o 08:17

To by bylo, aby nám tu "bábovičku" někdo bořil, že paní Vašáková...


Něco se děje, je tam aktivní přispívatel, který válcuje covid-fašisty, že je z nich mastný flek a to čistě pouze fakty a dovedně se vyhýbá osobní rovině.


např.:
https://www.seznam.cz/profil/vlastimil-novotny-e9e05da4e27b366254d8c3ce44cb9d7ec0a87f4aae2951166fec/prispevek/Q29tbWVudE5vZGU6MTA5MTc4MzQ4


Zítra prověřím jestli nebude smazán, tak se vítr obrací (seznam je bašta USA státních elit).


[quote="pid:46771, uid:270"]To by bylo, aby nám tu "bábovičku" někdo bořil, že paní Vašáková...[/quote] Něco se děje, je tam aktivní přispívatel, který válcuje covid-fašisty, že je z nich mastný flek a to čistě pouze fakty a dovedně se vyhýbá osobní rovině. např.: https://www.seznam.cz/profil/vlastimil-novotny-e9e05da4e27b366254d8c3ce44cb9d7ec0a87f4aae2951166fec/prispevek/Q29tbWVudE5vZGU6MTA5MTc4MzQ4 Zítra prověřím jestli nebude smazán, tak se vítr obrací (seznam je bašta USA státních elit).
Upravené 5. 12. 2021 o 13:25

ylo, aby nám tu "bábovičku" někdo bořil, že paní Vašáková...


Jediný správny názor hlása KSČ.... toto akoby som počula... toto má byť kurňa tá evidence based medicine,... nahradená násilne vnútenou vierou sv. Pfizera ako hovorí dr. Mesík?!


Ináč máte v Čr takú databázu ako my u nás, kde lekári musia uvádzať od koho dostávajú benefity?


[quote="pid:46771, uid:270"]ylo, aby nám tu "bábovičku" někdo bořil, že paní Vašáková...[/quote] Jediný správny názor hlása KSČ.... toto akoby som počula... toto má byť kurňa tá evidence based medicine,... nahradená násilne vnútenou vierou sv. Pfizera ako hovorí dr. Mesík?! Ináč máte v Čr takú databázu ako my u nás, kde lekári musia uvádzať od koho dostávajú benefity?

Je to sice smutný, ale paní kolegyně, ač vzešla z praxe, chová se a hovoří jako píča 🤮 🤮 huso blbá, děláš nám všem ostudu!!!! Všichni, kdo aplikují tyto nevyzkousene zabijaky typu zeneca Pfizer atp. jsou hovada a mají krev na rukou!!!! Čas na Norimberk!!!


Je to sice smutný, ale paní kolegyně, ač vzešla z praxe, chová se a hovoří jako píča

Jen něco dodám , ohledně této gestapačky . Ona nepracuje v omylu , ale v záměru . Ti chcípáčci dosazovaní za ministra zdravotnictví-smrti , jsou jen figurky . Tahle mrcha je tam celou dobu a vede tuto genocidní agendu .
Co myslíte , úkolují figurky mrchu , nebo mrcha figurky ?
Tady je jedna z těch několika sviní , kteří to zde organizují .
Pokud hledáte hlavu hada , tak s touhle mrchou jste hned pod ní .


Jen něco dodám , ohledně této gestapačky . Ona nepracuje v omylu , ale v záměru . Ti chcípáčci dosazovaní za ministra zdravotnictví-smrti , jsou jen figurky . Tahle mrcha je tam celou dobu a vede tuto genocidní agendu . Co myslíte , úkolují figurky mrchu , nebo mrcha figurky ? Tady je jedna z těch několika sviní , kteří to zde organizují . Pokud hledáte hlavu hada , tak s touhle mrchou jste hned pod ní .

Martina Koziar Vašáková

Jejda, to je ale svině převeliká...
Nebo spíš koza.


[quote="pid:46771, uid:270"]Martina Koziar Vašáková[/quote] Jejda, to je ale svině převeliká... Nebo spíš koza.

od Vášáryová, stejně klubko zmijí.

od Vášáryová, stejně klubko zmijí.
Šíří nenávist proti skupině obyvatel, ale přitom je placen z daní občanů! Ředitel laboratoře molekulární biologie Akademie věd ČR označil v rozhovoru pro Lidové noviny lékaře, odborníky a občany odmítající očkování za zločince, dezinformátory a pokud by to šlo, spláchl by je vodními děly do moře jako v Austrálii!https://aeronet.cz/news/siri-nenavist-proti-skupine-obyvatel-ale-pritom-je-placen-z-dani-obcanu-reditel-laboratore-molekularni-biologie-akademie-ved-cr-oznacil-v-rozhovoru-pro-lidove-noviny-lekare-odborniky-a-obcany/


[quote="pid:46866, uid:216"]od Vášáryová, stejně klubko zmijí.[/quote] [quote="pid:46866, uid:216"]od Vášáryová, stejně klubko zmijí.[/quote]Šíří nenávist proti skupině obyvatel, ale přitom je placen z daní občanů! Ředitel laboratoře molekulární biologie Akademie věd ČR označil v rozhovoru pro Lidové noviny lékaře, odborníky a občany odmítající očkování za zločince, dezinformátory a pokud by to šlo, spláchl by je vodními děly do moře jako v Austrálii!https://aeronet.cz/news/siri-nenavist-proti-skupine-obyvatel-ale-pritom-je-placen-z-dani-obcanu-reditel-laboratore-molekularni-biologie-akademie-ved-cr-oznacil-v-rozhovoru-pro-lidove-noviny-lekare-odborniky-a-obcany/

https://www.klaus.cz/clanky/4837
Pan prezident napsal něco, co se mi jeví super. Modrá barva. Takto se to má, myslím, dělat! Jít na to z "druhé", z jiné strany. Nemůžeš vyhodit lokomotivu do povětří, nemůžeš vyměnit strojvůdce, že nevíme ani, kde sedí.
Ale můžeme, jako pan profesor Knižák makat třeba na vlaštovkách. https://www.milanknizak.com/192-akce/224-hry-1965/
Někdo napíše tlustou knihu, někdo jen jednu nebo dvě řádky. A dá tomu křídla.


https://www.klaus.cz/clanky/4837 Pan prezident napsal něco, co se mi jeví super. Modrá barva. Takto se to má, myslím, dělat! Jít na to z "druhé", z jiné strany. Nemůžeš vyhodit lokomotivu do povětří, nemůžeš vyměnit strojvůdce, že nevíme ani, kde sedí. Ale můžeme, jako pan profesor Knižák makat třeba na vlaštovkách. https://www.milanknizak.com/192-akce/224-hry-1965/ Někdo napíše tlustou knihu, někdo jen jednu nebo dvě řádky. A dá tomu křídla.

Čas na Norimberk!!!


Dneska se Flinte Uschi (Ursula vor den Leyen), nechala slyšet, že Norimberský kodex musí být zrušen, protože se "přežil". Nemá sice ponětí, o čem mluví, ale dokázala zlikvidovat v Německu čtyři ministerstva, tak asi bude bobrá.


hovoří jako píča

dovolím si doplnit "s úctou k tomu tělesnému orgánu" pro ten orgán je to urážka!


Mám zase dneska spleen a tedy asi špatný humor. Promiňte.


[quote="pid:46776, uid:168"]Čas na Norimberk!!![/quote] Dneska se Flinte Uschi (Ursula vor den Leyen), nechala slyšet, že Norimberský kodex musí být zrušen, protože se "přežil". Nemá sice ponětí, o čem mluví, ale dokázala zlikvidovat v Německu čtyři ministerstva, tak asi bude bobrá. [quote="pid:46776, uid:168"]hovoří jako píča[/quote] dovolím si doplnit "s úctou k tomu tělesnému orgánu" pro ten orgán je to urážka! Mám zase dneska spleen a tedy asi špatný humor. Promiňte.
Upravené 7. 12. 2021 o 01:10
1.38k
8
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept