Zahraniční analytici
Igor Panarin 4.12.2021 - Po Merkelove a dalsi
Y

.... a tak vladla A. Merkelova 16 let v Nemecku. Co bude dal? Nebude mit malou penzi a pravdepodobne v politice zustane, otazkou je, v jakem postaveni, ale co bude s Nemeckem jeste neni moc jasne.
Koalice 3 stran (SPD, Zeleni a Liberalove), jejimz vudcem bude Scholz - byrokrat, vyrovnany politik. Koalice je ale rizena plne londynskymi bankeri a zelena Baerbock bude ministryni zahranicnich veci. To je vyzva pro Rusko. Ona nema vubec zadne diplomaticke zkusenosti a zadne zkusenosti v rizeni statu, coz by bylo pro nas vyhodne, protoze bude na diplomatickem poli lehce prehratelna. Bude delat chyby, bude jako Harris 2 v zelenem baleni pro Nemecko. Harris plne propadla na postu vicepresidenta SSA a takovy osud ceka podle vseho i Baerbock. Ona muze natropit i neplechu, protoze je videt, ze nejedna samostatne. Otazka je jen nakolik ji to Scholz dovoli. To je takovy klicovy moment, ze neni svobodna zelena umelkyne a bude clenem vlady a Scholz bude kanclerem, ktery ji bude obrusovat. Otazka je nakolik ji bude moci obrusovat a druha otazka je, bude-li ji chtit obrusovat.
Hlavni intrika nemeckych postupu na zahranicni arene je spusteni Severniho proudu 2 a dalsi, prezije-li Evropa vubec tuto zimu vcetne Nemecka za takove ceny plynu, kdyz je pod tlakem globalistu, kteri maji ruzne duvody na odkladani spusteni SP2. To jsou otazky, na ktere budou brzy odpovedi.
Blizsi analyzu provedeme po 8.12.2021, kdy bude nemecka vlada oficialni. Vlada se pak uz treba vyjadri k jejim zahranicnim trendum.
https://www.youtu.be/NcTP2LpwZEM


.... a tak vladla A. Merkelova 16 let v Nemecku. Co bude dal? Nebude mit malou penzi a pravdepodobne v politice zustane, otazkou je, v jakem postaveni, ale co bude s Nemeckem jeste neni moc jasne. Koalice 3 stran (SPD, Zeleni a Liberalove), jejimz vudcem bude Scholz - byrokrat, vyrovnany politik. Koalice je ale rizena plne londynskymi bankeri a zelena Baerbock bude ministryni zahranicnich veci. To je vyzva pro Rusko. Ona nema vubec zadne diplomaticke zkusenosti a zadne zkusenosti v rizeni statu, coz by bylo pro nas vyhodne, protoze bude na diplomatickem poli lehce prehratelna. Bude delat chyby, bude jako Harris 2 v zelenem baleni pro Nemecko. Harris plne propadla na postu vicepresidenta SSA a takovy osud ceka podle vseho i Baerbock. Ona muze natropit i neplechu, protoze je videt, ze nejedna samostatne. Otazka je jen nakolik ji to Scholz dovoli. To je takovy klicovy moment, ze neni svobodna zelena umelkyne a bude clenem vlady a Scholz bude kanclerem, ktery ji bude obrusovat. Otazka je nakolik ji bude moci obrusovat a druha otazka je, bude-li ji chtit obrusovat. Hlavni intrika nemeckych postupu na zahranicni arene je spusteni Severniho proudu 2 a dalsi, prezije-li Evropa vubec tuto zimu vcetne Nemecka za takove ceny plynu, kdyz je pod tlakem globalistu, kteri maji ruzne duvody na odkladani spusteni SP2. To jsou otazky, na ktere budou brzy odpovedi. Blizsi analyzu provedeme po 8.12.2021, kdy bude nemecka vlada oficialni. Vlada se pak uz treba vyjadri k jejim zahranicnim trendum. https://www.youtu.be/NcTP2LpwZEM
Upravené 5. 12. 2021 o 12:40

Na hrane valky
Uvod: zde
Nejsou zadne plany vtrzeni Ruska na Ukrajinu, ale jsou plany na odrazeni vojenske agrese na Rusko. Jsou hotove. Napadeni Donbasu je prvni akt teto agrese.
Vcera byla provokace - novy ministr obrany Ukrajiny oznamil o vystavbe dvou vojenskych zakladen VB v Nikolajske a Azovske oblasti. Vsechny cervene linie jsou prekroceny. Je to priprava na setkani Biden-Putin 7.12.2021.
Byla oznamena navsteva Putina 6.12. v Indii a tvori se strategicke vztahy Indie-Rusko. Rveme Indii z pracek Ser-Chana, a to se nelibi.
Clintonite a sorosata pisti, ze Biden nejede po jejich linii. Nepreji si zadne setkani s Putinem. Dnes oznamil poradce presidenta Usakov, jaka temata se budou projednavat:
Afganistan, Iran, Libanon, mozna Syrie a take Ukrajina, kde je ocividne, ze se Rusko pripravuje k odrazeni agrese nata. O tom neni pochyb.
Vcera vecer se konal rozhovor Erdogan a Putin na zadost Erdogana (ctete na kremlin.ru). Putin varoval Erdogana, jako mluvciho Londyna, a vsechny, kteri ho k tomuto telefonatu dotlacili (velvyslanec VB v Turecku je nyni sefem MI6) a jasne rekl, ze silova varianta proti Donbasu musi byt absolutne vyloucena. Jeste mu pripomnel turecke bezpilotniky.
Na co je Rusko pripraveno?
Nase TU-160 nacvicily udery na kvartyry hlavnich stabu nata, pokud by byla realna agrese. Rozvedne akce na jihu nasich hranic se navysily 2x za posledni mesic, jakoby priprava na valku. TU-22 nacvicily zniceni center rizeni a stabu. Putin rekl, ze bude udereno na toho, kdo bude davat rozkazy. Jeden uz pozvykal kravatu a ted sedi obcan Ukrajiny - uplna hloupost, v gruzinskem vezeni a neprekazi. Potrebuji lide kyjevskeho rezimu zopakovat osud Misky?
V roce 2008 nebylo Rusko jeste pripraveno, melo nepopularniho ministra obrany, Putin byl tenkrat na pekingske olympiade a Medvedev odpocival v sanatoriu. Byl vybran vyhodny cas. Ucastnila se nejen Gruzie. Ukrajinsky Juscenko tam poslal vojska, byli i vojaci nata. Byla to agrese nata.
Nyni bude Biden zadat, abychom pri pripadnem zasahu usetrili Kyjev. Myslim, ze to bude cast rozhovoru. Rusko bude branit 1 mil. ruskych obcanu vsemi prostredky.
Nachazime se na hrane valky, bezi informacni valka, hybridni valka a v teto souvislosti je nase armada plne pripravena. Odpoved bude tvrda, Naryskin rekl, ze tato situace pripomina r. 2008.
Doufam, ze zbytek zdraveho rozumu a pud sebezachovy kyjevskemu rezimu jeste zustal.
https://www.youtu.be/e7y-q0qLdOQ


**Na hrane valky** Uvod: [zde](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4298/igor-panarin-5-12-2021-ranni-kavicka) Nejsou zadne plany vtrzeni Ruska na Ukrajinu, ale jsou plany na odrazeni vojenske agrese na Rusko. Jsou hotove. Napadeni Donbasu je prvni akt teto agrese. Vcera byla provokace - novy ministr obrany Ukrajiny oznamil o vystavbe dvou vojenskych zakladen VB v Nikolajske a Azovske oblasti. Vsechny cervene linie jsou prekroceny. Je to priprava na setkani Biden-Putin 7.12.2021. Byla oznamena navsteva Putina 6.12. v Indii a tvori se strategicke vztahy Indie-Rusko. Rveme Indii z pracek Ser-Chana, a to se nelibi. Clintonite a sorosata pisti, ze Biden nejede po jejich linii. Nepreji si zadne setkani s Putinem. Dnes oznamil poradce presidenta Usakov, jaka temata se budou projednavat: Afganistan, Iran, Libanon, mozna Syrie a take Ukrajina, kde je ocividne, ze se Rusko pripravuje k odrazeni agrese nata. O tom neni pochyb. Vcera vecer se konal rozhovor Erdogan a Putin na zadost Erdogana (ctete na kremlin.ru). Putin varoval Erdogana, jako mluvciho Londyna, a vsechny, kteri ho k tomuto telefonatu dotlacili (velvyslanec VB v Turecku je nyni sefem MI6) a jasne rekl, ze silova varianta proti Donbasu musi byt absolutne vyloucena. Jeste mu pripomnel turecke bezpilotniky. Na co je Rusko pripraveno? Nase TU-160 nacvicily udery na kvartyry hlavnich stabu nata, pokud by byla realna agrese. Rozvedne akce na jihu nasich hranic se navysily 2x za posledni mesic, jakoby priprava na valku. TU-22 nacvicily zniceni center rizeni a stabu. Putin rekl, ze bude udereno na toho, kdo bude davat rozkazy. Jeden uz pozvykal kravatu a ted sedi obcan Ukrajiny - uplna hloupost, v gruzinskem vezeni a neprekazi. Potrebuji lide kyjevskeho rezimu zopakovat osud Misky? V roce 2008 nebylo Rusko jeste pripraveno, melo nepopularniho ministra obrany, Putin byl tenkrat na pekingske olympiade a Medvedev odpocival v sanatoriu. Byl vybran vyhodny cas. Ucastnila se nejen Gruzie. Ukrajinsky Juscenko tam poslal vojska, byli i vojaci nata. Byla to agrese nata. Nyni bude Biden zadat, abychom pri pripadnem zasahu usetrili Kyjev. Myslim, ze to bude cast rozhovoru. Rusko bude branit 1 mil. ruskych obcanu vsemi prostredky. Nachazime se na hrane valky, bezi informacni valka, hybridni valka a v teto souvislosti je nase armada plne pripravena. Odpoved bude tvrda, Naryskin rekl, ze tato situace pripomina r. 2008. Doufam, ze zbytek zdraveho rozumu a pud sebezachovy kyjevskemu rezimu jeste zustal. https://www.youtu.be/e7y-q0qLdOQ
Upravené 5. 12. 2021 o 12:39

kucí budou žvanit řinčet zbraněma a dopadne jako s gruzií
ukrajina je možná ještě slabší než gruzie 2008


mimochodem blíží se olympiáda v číně
tak že by zase? :-))))


kucí budou žvanit řinčet zbraněma a dopadne jako s gruzií ukrajina je možná ještě slabší než gruzie 2008 mimochodem blíží se olympiáda v číně tak že by zase? :-))))
Upravené 5. 12. 2021 o 12:56

https://www.pokec24.cz/politika/proc-je-v-usa-rozruch-kvuli-zmizeni-deviti-ruskych-ponorek-se-zirkony/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=proc-je-v-usa-rozruch-kvuli-zmizeni-deviti-ruskych-ponorek-se-zirkony&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=proc-je-v-usa-rozruch-kvuli-zmizeni-deviti-ruskych-ponorek-se-zirkony


vsetky ruske ponorky nahle opustili tichomorsku zakladnu, miznu aj ponorky v dalsich pristavoch


https://www.pokec24.cz/politika/proc-je-v-usa-rozruch-kvuli-zmizeni-deviti-ruskych-ponorek-se-zirkony/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=proc-je-v-usa-rozruch-kvuli-zmizeni-deviti-ruskych-ponorek-se-zirkony&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=proc-je-v-usa-rozruch-kvuli-zmizeni-deviti-ruskych-ponorek-se-zirkony vsetky ruske ponorky nahle opustili tichomorsku zakladnu, miznu aj ponorky v dalsich pristavoch
870
4
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept