Politika v ČR
V ČR začali přemýšlet o výchově budoucích ruských kádrů

Zopakujme akci z doby před sto lety a pozvěme slušné Rusy


Československo v roce 1919 odsouhlasilo pomoc ruským uprchlíkům, kteří ze své vlasti uprchli před bolševickým terorem. Tuto nabídku využily desítky tisíc lidí. Nastal čas ji zopakovat...


Původně mělo jít o dočasnou pomoc, protože se ve dvacátých letech minulého století předpokládal pád sovětské vlády a tito lidé měli po návratu do své původní vlasti obsadit kvalifikovaná místa ve státní správě. Jelikož se však rudý režim udržel, původně zamýšlená krátkodobá emigrace se změnila v emigraci dlouhodobou.
https://www.forum24.cz/zopakujme-akci-z-doby-pred-sto-lety-a-pozveme-slusne-rusy/


**Zopakujme akci z doby před sto lety a pozvěme slušné Rusy** Československo v roce 1919 odsouhlasilo pomoc ruským uprchlíkům, kteří ze své vlasti uprchli před bolševickým terorem. Tuto nabídku využily desítky tisíc lidí. Nastal čas ji zopakovat... Původně mělo jít o dočasnou pomoc, protože se ve dvacátých letech minulého století předpokládal pád sovětské vlády a tito lidé měli po návratu do své původní vlasti obsadit kvalifikovaná místa ve státní správě. Jelikož se však rudý režim udržel, původně zamýšlená krátkodobá emigrace se změnila v emigraci dlouhodobou. https://www.forum24.cz/zopakujme-akci-z-doby-pred-sto-lety-a-pozveme-slusne-rusy/

Autora Jana Zieglera jsem kdysi četl na jeho blogu na iDnesu.


Rusofobie kouká z každého slova, které vypustí z klávesnice. Na té zprávě je jen zajímavé, že jí otisklo Forum24, což J. Zieglerovi dává o chlup větší vážnost, než měl do této chvíle.


Nicméně je klidně možné, že někdo v naší nové vládě (třeba pirátský ministr zahraničí na tato slova bude slyšet) a podpoří nějakou "neziskovku", aby to zrealizovala.


Autora Jana Zieglera jsem kdysi četl na jeho blogu na iDnesu. Rusofobie kouká z každého slova, které vypustí z klávesnice. Na té zprávě je jen zajímavé, že jí otisklo Forum24, což J. Zieglerovi dává o chlup větší vážnost, než měl do této chvíle. Nicméně je klidně možné, že někdo v naší nové vládě (třeba pirátský ministr zahraničí na tato slova bude slyšet) a podpoří nějakou "neziskovku", aby to zrealizovala.
Upravené 4. 12. 2021 o 14:15

at se snaží
rusko je velké silné mocné a věčné


at se snaží rusko je velké silné mocné a věčné

Autora Jana Zieglera jsem kdysi četl na jeho blogu na iDnesu.

Nicméně je klidně možné, že někdo v naší nové vládě (třeba pirátský ministr zahraničí na tato slova bude slyšet) a podpoří nějakou "neziskovku", aby to zrealizovala.


Myslím si, že Ziegler není myslitelem, který vymýšlí stratégií budoucí politiky. Tento článek nejspíše napsal na objednávku. Působí sice, jako blogér, ale chovný určitými zájmovými skupinami.


V jednom ze svých článku se zastával bývalého dodavatele kosmodromu Vostočnyj Vitalie Ginzburga, který je v Rusku obviněn ze zpronevěry zvláště velkého rozsahu při stavbě kosmodromu Amur, nevyplácení mezd jeho pracovníkům a daňových úniků.
https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779066


Takže, o takové lidí zde Ziegler a ti, kteří jsou za ním, mají starost. Aby se pro ně v ČR vytvořil právní rámec pro bezproblémový azyl.


Ten Ginsburg je jenom podvodník většího zrna. Ale v Rusku existují ještě zrádci, kteří mají přístup k utajovaným technologiím. To by teprve bylo "terno" dostat je z Ruska sem!


[quote="pid:46635, uid:388"]Autora Jana Zieglera jsem kdysi četl na jeho blogu na iDnesu.[/quote] [quote="pid:46635, uid:388"]Nicméně je klidně možné, že někdo v naší nové vládě (třeba pirátský ministr zahraničí na tato slova bude slyšet) a podpoří nějakou "neziskovku", aby to zrealizovala.[/quote] Myslím si, že Ziegler není myslitelem, který vymýšlí stratégií budoucí politiky. Tento článek nejspíše napsal na objednávku. Působí sice, jako blogér, ale chovný určitými zájmovými skupinami. V jednom ze svých článku se zastával bývalého dodavatele kosmodromu Vostočnyj Vitalie Ginzburga, který je v Rusku obviněn ze zpronevěry zvláště velkého rozsahu při stavbě kosmodromu Amur, nevyplácení mezd jeho pracovníkům a daňových úniků. https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=779066 Takže, o takové lidí zde Ziegler a ti, kteří jsou za ním, mají starost. Aby se pro ně v ČR vytvořil právní rámec pro bezproblémový azyl. Ten Ginsburg je jenom podvodník většího zrna. Ale v Rusku existují ještě zrádci, kteří mají přístup k utajovaným technologiím. To by teprve bylo "terno" dostat je z Ruska sem!

Ziegler... to je určitě Slovan jako poleno, že ? Myslím že se nad určitou částí Evropy vznáší přízrak tzv. kábulského scénáře.


Ziegler... to je určitě Slovan jako poleno, že ? Myslím že se nad určitou částí Evropy vznáší přízrak tzv. kábulského scénáře.

Jarek

Tak mě Ziegler smazal na svém blogu diskusní příspěvek, který obsahuje chvástání se od amerických zpravodajských důstojníků, jak Reaganova dezinformační komise napálila celou světovou veřejnost a přispěla tím k pádu SSSR.


https://www.youtube.com/watch?v=Qjolbz7fzz0


Mimochodem, kdo nezná, doporučuji shlédnout.


Tak mě Ziegler smazal na svém blogu diskusní příspěvek, který obsahuje chvástání se od amerických zpravodajských důstojníků, jak Reaganova dezinformační komise napálila celou světovou veřejnost a přispěla tím k pádu SSSR. https://www.youtube.com/watch?v=Qjolbz7fzz0 Mimochodem, kdo nezná, doporučuji shlédnout.
864
6
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept