Politika v ČR
"Hitler to vlastně myslel dobře, usiloval přece o porážku komunismu"

Hitler to vlastně myslel dobře, usiloval přece o porážku komunismu
https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Michal-Maly-125709/clanek/Hitler-to-vlastne-myslel-dobre-usiloval-prece-o-porazku-komunismu-117652


"Dnes Němci staví sochy Marxovi. Postaví ji jednou i Hitlerovi? V Německu opět hořely louče. Kdy budou hořet u nás? Kdy zruší Benešovy dekrety a zase nás vystěhují?


Podívejte se na loučení Němců s Angelou Merkel, která jako exsvazačka ovládala a řídila celou Evropu ve stylu někdejšího vůdce. Likvidovala Německo řízenou migrací a její občané, které likvidovala, jí tleskali, protože jsou zvyklí slepě poslouchat vůdce. Zřejmě pochopila, že snáze, než čistá rasa se ovládá rasa smíšená. S planoucími pochodněmi, za zvuk trubek a asi i bubnů, s naleštěných vojenských přilbách se Němci loučili s Merkel. Kdy takto s pochodněmi znovu napochodují k nám?"


**Hitler to vlastně myslel dobře, usiloval přece o porážku komunismu** https://www.parlamentnilisty.cz/profily/Michal-Maly-125709/clanek/Hitler-to-vlastne-myslel-dobre-usiloval-prece-o-porazku-komunismu-117652 "Dnes Němci staví sochy Marxovi. Postaví ji jednou i Hitlerovi? V Německu opět hořely louče. Kdy budou hořet u nás? Kdy zruší Benešovy dekrety a zase nás vystěhují? Podívejte se na loučení Němců s Angelou Merkel, která jako exsvazačka ovládala a řídila celou Evropu ve stylu někdejšího vůdce. Likvidovala Německo řízenou migrací a její občané, které likvidovala, jí tleskali, protože jsou zvyklí slepě poslouchat vůdce. Zřejmě pochopila, že snáze, než čistá rasa se ovládá rasa smíšená. S planoucími pochodněmi, za zvuk trubek a asi i bubnů, s naleštěných vojenských přilbách se Němci loučili s Merkel. **Kdy takto s pochodněmi znovu napochodují k nám?**"
Upravené 6. 12. 2021 o 10:48

Proto si ho velmoci ze západu pěstovaly. Proto nadiktovaly ČSR vydat mu pohraniční oblasti. Jen se jim to vymklo, protože se pustil nejprve do nich.
Zrovna tak se hodil některým tzv. našim: "Když sem přijde Hitler, budu ji stále mít (narvanou prkenici). Když sem přijde Stalin, nebudu mít nic."


Přesně ve stejném duchu se kdysi vyjádřil český politik, kterého mnozí stále považují za menší zlo, totiž že na činech Augusta Pinocheta v Chile je dobré to, že zachoval kapitalismus. Jinými slovy jakákoli zvěrstva jsou povolena, aby byl zachráněn nelidský systém.


Proto si ho velmoci ze západu pěstovaly. Proto nadiktovaly ČSR vydat mu pohraniční oblasti. Jen se jim to vymklo, protože se pustil nejprve do nich. Zrovna tak se hodil některým tzv. našim: "Když sem přijde Hitler, budu ji stále mít (narvanou prkenici). Když sem přijde Stalin, nebudu mít nic." Přesně ve stejném duchu se kdysi vyjádřil český politik, kterého mnozí stále považují za menší zlo, totiž že na činech Augusta Pinocheta v Chile je dobré to, že zachoval kapitalismus. Jinými slovy jakákoli zvěrstva jsou povolena, aby byl zachráněn nelidský systém.

Ten problém způsobilo Polsko , jehož elity neplnily svůj úkol . Po boku třetí říše jít na rusa , až do posledního poláka . Polská elita chtěla kořistnit , tak jako vždy v minulosti a nechtěla fungovat v připraveném plánu . Německo , Rakousko , Madarsko , Polsko na jedné straně , Japonsko , Turecko na straně druhé a to vše pod dohledem Anglie , s dostatečným přísunem zásob "spojencům" .
Tím že pšonk elita nepochopila ,že je podřízená říši a musí plně vycházet vstříc jejím potřebám , sebe i Polský národ odsoudila k začištění a tím k pozdržení plánů a narušení jednoty útočníků .
Nebýt Stalina , který chápal že pšonk elitu může použít i proti zájmům západu , tak by dnes Polsko bylo reliktem minulosti .


Ten problém způsobilo Polsko , jehož elity neplnily svůj úkol . Po boku třetí říše jít na rusa , až do posledního poláka . Polská elita chtěla kořistnit , tak jako vždy v minulosti a nechtěla fungovat v připraveném plánu . Německo , Rakousko , Madarsko , Polsko na jedné straně , Japonsko , Turecko na straně druhé a to vše pod dohledem Anglie , s dostatečným přísunem zásob "spojencům" . Tím že pšonk elita nepochopila ,že je podřízená říši a musí plně vycházet vstříc jejím potřebám , sebe i Polský národ odsoudila k začištění a tím k pozdržení plánů a narušení jednoty útočníků . Nebýt Stalina , který chápal že pšonk elitu může použít i proti zájmům západu , tak by dnes Polsko bylo reliktem minulosti .
355
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept