Politika v ČR
Okopávání Golemových kotníků

Okopávání Golemových kotníků
https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Kobza-SPD-Okopavani-Golemovych-kotniku-685494


"O to víc je to patrné v současné době v souvislosti s prohlubující se energetickou krizí a rostoucích astronomických cen energetických komodit - kdy zejména na dovozu zemního plynu z Ruska jsme závislí doslova strategicky. A kdy je – o to urgentnější – v našem národním zájmu co nejrychleji rozšířit jaderné elektrárny Dukovany a Temelín. To je ale možné pouze ve spolupráci s jediným světovým dodavatelem, který má know-how, finance, technologie a který by značnou část spolupráce na realizaci zakázky (v řádu miliard korun) postoupil českým firmám.


To už je – i vzhledem k protiruskému a protičínskému naladění nastupující vládní sestavy – nejspíše jednou provždy passé. Se všemi negativními důsledky, jaké si v této souvislosti dokážeme představit. Takže můžeme předpokládat, že dopadneme jako bulharská jaderná elektrárna v Kozloduji. Nestavěli, ale prokázali svoji uvědomělou ideologickou pevnost ve vztahu k USA. Na rozdíl od Maďarů, kteří úspěšně pokračují ve spolupráci s Rosatomem na stavbě jejich jaderné elektrárny v Bakši,


Díky výše popsaným provokacím, už prakticky nemožná velká exkluzivní dohoda s Ruskem o dodávkách plynu za „přátelskou“ cenu, toho typu, jako v uplynulých týdnech podepsaly Maďarsko a Srbsko.Naši činitelé raději platí za plyn mnohem dražší cenu na burze. Však on to občan zaplatí!


Ptejme se znovu Qui bono? Komu tihle lidé a tyto provokace slouží? Čí zájmy prosazují? Protože české to očividně nejsou a o české občany nejde!"


**Okopávání Golemových kotníků** https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/Kobza-SPD-Okopavani-Golemovych-kotniku-685494 "O to víc je to patrné v současné době v souvislosti s prohlubující se energetickou krizí a rostoucích astronomických cen energetických komodit - kdy zejména na dovozu zemního plynu z Ruska jsme závislí doslova strategicky. A kdy je – o to urgentnější – v našem národním zájmu co nejrychleji rozšířit jaderné elektrárny Dukovany a Temelín. To je ale možné pouze ve spolupráci s jediným světovým dodavatelem, který má know-how, finance, technologie a který by značnou část spolupráce na realizaci zakázky (v řádu miliard korun) postoupil českým firmám. To už je – i vzhledem k protiruskému a protičínskému naladění nastupující vládní sestavy – nejspíše jednou provždy passé. Se všemi negativními důsledky, jaké si v této souvislosti dokážeme představit. Takže můžeme předpokládat, že dopadneme jako bulharská jaderná elektrárna v Kozloduji. Nestavěli, ale prokázali svoji uvědomělou ideologickou pevnost ve vztahu k USA. Na rozdíl od Maďarů, kteří úspěšně pokračují ve spolupráci s Rosatomem na stavbě jejich jaderné elektrárny v Bakši, Díky výše popsaným provokacím, už prakticky nemožná velká exkluzivní dohoda s Ruskem o dodávkách plynu za „přátelskou“ cenu, toho typu, jako v uplynulých týdnech podepsaly Maďarsko a Srbsko.Naši činitelé raději platí za plyn mnohem dražší cenu na burze. Však on to občan zaplatí! **Ptejme se znovu Qui bono? Komu tihle lidé a tyto provokace slouží? Čí zájmy prosazují? Protože české to očividně nejsou a o české občany nejde!"**

staci si pozriet idnes.....ani jeden den, kedy aspon jeden clanok o katastrofe, ekonomickej biede ci zameroch Putina odtrhnut Doneck od Ukrajiny (vraj aby mohol to uhlie posielat Cine, to ani nevymyslis vzhladom k zemepisu:-())


staci si pozriet idnes.....ani jeden den, kedy aspon jeden clanok o katastrofe, ekonomickej biede ci zameroch Putina odtrhnut Doneck od Ukrajiny (vraj aby mohol to uhlie posielat Cine, to ani nevymyslis vzhladom k zemepisu:-())
Upravené 4. 12. 2021 o 09:31
298
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept