Zahraničná politika
Vláda FBiH pozastavila průkazy Covid

V Bosně a Hercegovině již neexistuje nátlak na očkování. Vláda Federace Bosny a Hercegoviny ponechala rozhodnutí na kantonech, hlásí Mirnes Ajanović. Samotný fakt, že vláda stáhla rozhodnutí o Covid pasech, signalizuje kantonům, že se neodvažují zbavit své občany svobody.


Mirnes Ajanović je jediným politikem v Bosně a Hercegovině, který otevřeně bojuje proti zavádění opatření a za plnou svobodu slova. Bosna a Hercegovina má jednu z nejnižších proočkovaností v Evropě, což nezabránilo vládě Bosny a Hercegoviny ve snaze zavést průkazy Covid.
„Dne 20. prosince Covid nemá žádné potvrzení. Nehrozí žádné ohrožení zdravotníků, veřejné správy a všech ostatních. A to je varování pro kantony. Pokud si troufnou zavést certifikáty Covid, diskriminovat občany. Neskončí dobře. Lidé jsou připraveni vzdorovat. V Bosně a Hercegovině už nikdo nikoho k ničemu nenutí. Všichni máme práva, která jsou definována ústavou,“ varuje Mirnes Ajanović.
Sociální sítě vzplanuly. Všichni si kladou otázku, jak se přestěhovat do Bosny a Hercegoviny – zničené a napadené země obývané vzdorovitými lidmi. Navzdory bosensko-hercegovinské zemi nikdo nikdy neporazil.
V České republice bude další tyranie kvůli očkování, moje žena a příbuzní se přestěhují do BiH. Tam si snadno vyřídím občanský průkaz, žiju bez problémů, stejný jazyk, zvyky a na Balkáně je oblíbený: Jebeš državu koja Bosne nema..Bravo Bosňané, vy jste jediní, kdo má koule říkat globalistům a globální elitě NE...


V Bosně a Hercegovině již neexistuje nátlak na očkování. Vláda Federace Bosny a Hercegoviny ponechala rozhodnutí na kantonech, hlásí Mirnes Ajanović. Samotný fakt, že vláda stáhla rozhodnutí o Covid pasech, signalizuje kantonům, že se neodvažují zbavit své občany svobody. Mirnes Ajanović je jediným politikem v Bosně a Hercegovině, který otevřeně bojuje proti zavádění opatření a za plnou svobodu slova. Bosna a Hercegovina má jednu z nejnižších proočkovaností v Evropě, což nezabránilo vládě Bosny a Hercegoviny ve snaze zavést průkazy Covid. „Dne 20. prosince Covid nemá žádné potvrzení. Nehrozí žádné ohrožení zdravotníků, veřejné správy a všech ostatních. A to je varování pro kantony. Pokud si troufnou zavést certifikáty Covid, diskriminovat občany. Neskončí dobře. Lidé jsou připraveni vzdorovat. V Bosně a Hercegovině už nikdo nikoho k ničemu nenutí. Všichni máme práva, která jsou definována ústavou,“ varuje Mirnes Ajanović. Sociální sítě vzplanuly. Všichni si kladou otázku, jak se přestěhovat do Bosny a Hercegoviny – zničené a napadené země obývané vzdorovitými lidmi. Navzdory bosensko-hercegovinské zemi nikdo nikdy neporazil. V České republice bude další tyranie kvůli očkování, moje žena a příbuzní se přestěhují do BiH. Tam si snadno vyřídím občanský průkaz, žiju bez problémů, stejný jazyk, zvyky a na Balkáně je oblíbený: Jebeš državu koja Bosne nema..Bravo Bosňané, vy jste jediní, kdo má koule říkat globalistům a globální elitě NE...

UDARNO – Vlada FBiH suspendirala Covid propusnice – Bosna i Hercegovina jedina zemlja na svijetu gdje su se aktivisti izborili za slobodu


Zdravím bratry. držím palce a společně to dokážeme.


UDARNO – Vlada FBiH suspendirala Covid propusnice – Bosna i Hercegovina jedina zemlja na svijetu gdje su se aktivisti izborili za slobodu --- Zdravím bratry. držím palce a společně to dokážeme.

Zdravím bratry. držím palce a společně to dokážeme.
Na území Bosny a Hercegoviny se během druhé světové války odehrály tři rozhodující bitvy proti německým fašistům: bitva na Neretvě, Sutjeska, bitva u Drvaru. Tam máji lidy trpělivost a až to praskne, tak ať si politici zavážou kalhoty .. Tentokrát zvítězil rozum a oficiální politika BiH, kterou tvoří tři národy: Bosňáci, Srbové a Chorvati.


[quote="pid:46340, uid:517"]Zdravím bratry. držím palce a společně to dokážeme.[/quote]Na území Bosny a Hercegoviny se během druhé světové války odehrály tři rozhodující bitvy proti německým fašistům: bitva na Neretvě, Sutjeska, bitva u Drvaru. Tam máji lidy trpělivost a až to praskne, tak ať si politici zavážou kalhoty .. Tentokrát zvítězil rozum a oficiální politika BiH, kterou tvoří tři národy: Bosňáci, Srbové a Chorvati.
Upravené 2. 12. 2021 o 19:34

Tentokrát zvítězil rozum a oficiální politika BiH, kterou tvoří tři národy: Bosňáci, Srbové a Chorvati.
Bosna a Hercegovina nejvíce utrpěla během první a druhé světové války a většina klíčových bitev se odehrála během druhé světové války proti německým fašistům. V roce 1990 světová politická mafie nebo globalisté zorganizovali rozpad Jugoslávie a nejvíce utrpěla Bosna a Hercegovina a především Sarajevo. V BiH se dokážou hádat, bojovat, ale pokud jde o život, existenci všech, pak jsou zase schopni iniciovat odpor, bojovat a tentokrát opět ukázali jednotu proti globalistům a covidové mafii.Balkánci jsou horká krev, zvláště Bosňané, mohou přes noc a bez přemýšlení začít bojovat za svobodu svou, svých příbuzných, přátel. Jsou to hrdí lidé, lidé, kteří by darovali svou krev, kdyby to potřebovali, ale pokud ho začnou šukat, pak jsou připraveni na otevřený boj . Historie se znovu objevuje, na území BiH všechny války začaly a všechny skončily a tentokrát začala otevřená válka proti covid mafii a globální elitě.


[quote="pid:46344, uid:747"]Tentokrát zvítězil rozum a oficiální politika BiH, kterou tvoří tři národy: Bosňáci, Srbové a Chorvati.[/quote]Bosna a Hercegovina nejvíce utrpěla během první a druhé světové války a většina klíčových bitev se odehrála během druhé světové války proti německým fašistům. V roce 1990 světová politická mafie nebo globalisté zorganizovali rozpad Jugoslávie a nejvíce utrpěla Bosna a Hercegovina a především Sarajevo. V BiH se dokážou hádat, bojovat, ale pokud jde o život, existenci všech, pak jsou zase schopni iniciovat odpor, bojovat a tentokrát opět ukázali jednotu proti globalistům a covidové mafii.Balkánci jsou horká krev, zvláště Bosňané, mohou přes noc a bez přemýšlení začít bojovat za svobodu svou, svých příbuzných, přátel. Jsou to hrdí lidé, lidé, kteří by darovali svou krev, kdyby to potřebovali, ale pokud ho začnou šukat, pak jsou připraveni na otevřený boj . Historie se znovu objevuje, na území BiH všechny války začaly a všechny skončily a tentokrát začala otevřená válka proti covid mafii a globální elitě.
559
3
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept