Zahraničná politika
Exkancelár Kurz odíde z postu predsedu ÖVP aj z politiky

Exkancelár Kurz odíde z postu predsedu ÖVP aj z politiky


Bývalý rakúsky spolkový kancelár Sebastian Kurz odstúpi z postu predsedu Rakúskej ľudovej strany (ÖVP). Informovala o tom vo štvrtok agentúra APA s odvolaním sa na internetové vydanie denníka Krone Zeitung a zdroje z prostredia ÖVP.


Kurza by mal na poste šéfa strany nahradiť minister vnútra Karl Nehammer, píše APA. Kurz ako dôvod svojho stiahnutia sa z politiky uvádza narodenie svojho prvého dieťaťa. Jeho partnerka v sobotu (27. novembra) porodila syna.


Špeciálna protikorupčná prokuratúra podozrieva Kurza a niektorých jeho spolupracovníkov zo sprenevery. Kurz zo štátnych peňazí údajne financoval prieskumy verejnej mienky, pomocou ktorých sa dostal do čela strany a neskôr aj vlády. Okrem toho sa údajne dopustil krivej výpovede pred parlamentným výborom pre vyšetrovanie korupčného škandálu Ibiza. Kurz všetky obvinenia odmieta, 11. októbra však pod verejným tlakom druhýkrát odstúpil z funkcie kancelára, ktorým bol od 7. januára 2020.


V tejto funkcii pôsobil aj od decembra 2017 do mája 2019, keď odstúpil pre škandál Ibiza.
Rakúsky parlament Kurza 18. novembra jednomyseľne zbavil poslaneckej imunity, aby mohlo byť voči nemu vedené vyšetrovanie podozrení z korupcie. Tento krok podporil aj samotný Kurz a jeho ÖVP.


https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/609034-exkancelar-kurz-odide-z-postu-predsedu-ovp-aj-z-politiky/


Exkancelár Kurz odíde z postu predsedu ÖVP aj z politiky Bývalý rakúsky spolkový kancelár Sebastian Kurz odstúpi z postu predsedu Rakúskej ľudovej strany (ÖVP). Informovala o tom vo štvrtok agentúra APA s odvolaním sa na internetové vydanie denníka Krone Zeitung a zdroje z prostredia ÖVP. Kurza by mal na poste šéfa strany nahradiť minister vnútra Karl Nehammer, píše APA. Kurz ako dôvod svojho stiahnutia sa z politiky uvádza narodenie svojho prvého dieťaťa. Jeho partnerka v sobotu (27. novembra) porodila syna. Špeciálna protikorupčná prokuratúra podozrieva Kurza a niektorých jeho spolupracovníkov zo sprenevery. Kurz zo štátnych peňazí údajne financoval prieskumy verejnej mienky, pomocou ktorých sa dostal do čela strany a neskôr aj vlády. Okrem toho sa údajne dopustil krivej výpovede pred parlamentným výborom pre vyšetrovanie korupčného škandálu Ibiza. Kurz všetky obvinenia odmieta, 11. októbra však pod verejným tlakom druhýkrát odstúpil z funkcie kancelára, ktorým bol od 7. januára 2020. V tejto funkcii pôsobil aj od decembra 2017 do mája 2019, keď odstúpil pre škandál Ibiza. Rakúsky parlament Kurza 18. novembra jednomyseľne zbavil poslaneckej imunity, aby mohlo byť voči nemu vedené vyšetrovanie podozrení z korupcie. Tento krok podporil aj samotný Kurz a jeho ÖVP. https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/609034-exkancelar-kurz-odide-z-postu-predsedu-ovp-aj-z-politiky/

Uklízení kádrů . Tu sebranku v Rakousku , vzhledem k tomu co činí , čeká smrt .
A potom se nabídne zachránce , v podobě uklizeného kádru .


Uklízení kádrů . Tu sebranku v Rakousku , vzhledem k tomu co činí , čeká smrt . A potom se nabídne zachránce , v podobě uklizeného kádru .

Uklízení kádrů . Tu sebranku v Rakousku , vzhledem k tomu co činí , čeká smrt .
A potom se nabídne zachránce , v podobě uklizeného kádru .
Kurz se příliš stýkal s Rusy a Putinovými oligarchy a proto musel odejít..to vám novináři neřeknou a Kurz také ne..to je skutečný důkaz, proč Kurz odchází ..


[quote="pid:46243, uid:185"]Uklízení kádrů . Tu sebranku v Rakousku , vzhledem k tomu co činí , čeká smrt . A potom se nabídne zachránce , v podobě uklizeného kádru .[/quote]Kurz se příliš stýkal s Rusy a Putinovými oligarchy a proto musel odejít..to vám novináři neřeknou a Kurz také ne..to je skutečný důkaz, proč Kurz odchází ..

Kurz se příliš stýkal s Rusy a Putinovými oligarchy a proto musel odejít..to vám novináři neřeknou a Kurz také ne..to je skutečný důkaz, proč Kurz odchází ..

Mám pocit , že ty se potřebuješ střetnout s realitou a to bezprostředně . Kolikrát je pořádná facka nad tisíc slov .


[quote="pid:46257, uid:747"]Kurz se příliš stýkal s Rusy a Putinovými oligarchy a proto musel odejít..to vám novináři neřeknou a Kurz také ne..to je skutečný důkaz, proč Kurz odchází ..[/quote] Mám pocit , že ty se potřebuješ střetnout s realitou a to bezprostředně . Kolikrát je pořádná facka nad tisíc slov .

tady jsem na rozpacích , buď je to sehrané divadlo (ta rychlost je podezřelá) anebo se dopustil nějaké zásadní chyby a nesplnění úkolu a je nyní exemplárně vyveden na pranýř. Byl to kádr globalistů , ale podobně jako Mikron, velmi slabý. Možná právě teď poslouží k odpisu resp. snížení ratingu Rakouska v Evropě i Světě. Ta fašizace rakouska pod novým kancléřem je blesková a přijde mi to jako veřejný odpis RUII a nasazení projektu Intermarium.


tady jsem na rozpacích , buď je to sehrané divadlo (ta rychlost je podezřelá) anebo se dopustil nějaké zásadní chyby a nesplnění úkolu a je nyní exemplárně vyveden na pranýř. Byl to kádr globalistů , ale podobně jako Mikron, velmi slabý. Možná právě teď poslouží k odpisu resp. snížení ratingu Rakouska v Evropě i Světě. Ta fašizace rakouska pod novým kancléřem je blesková a přijde mi to jako veřejný odpis RUII a nasazení projektu Intermarium.

Je tady možná i stejná příčina , jako sto dní vlády Napoleona . Odkrytí všech figur státní elity , s přesahem do odhalení , kdo ve skutečnosti tahá za drátky u jednotlivých států a následně jejich začištění a likvidace výkonných kádrů státní elity , což se rovná prohře , při řízení jakýchkoliv dalších procesů .
A potom bude Kurz , svatý Kurz .


Je tady možná i stejná příčina , jako sto dní vlády Napoleona . Odkrytí všech figur státní elity , s přesahem do odhalení , kdo ve skutečnosti tahá za drátky u jednotlivých států a následně jejich začištění a likvidace výkonných kádrů státní elity , což se rovná prohře , při řízení jakýchkoliv dalších procesů . A potom bude Kurz , svatý Kurz .

Mám pocit , že ty se potřebuješ střetnout s realitou a to bezprostředně . Kolikrát je pořádná facka nad tisíc slov .
Myslís si, že skupina jako Vanguard, Block Rock, State Street Kurzovi umožní šířit politické a ekonomické zájmy Ruska na území Rakouska i mimo něj. Neustále píšete o nějakých globalistech, GP, a to je skupina(Vanguard, Block Rock, State Street), která diktuje politiku a ekonomiku světa a všichni ostatní jsou jen obyčejní chodci.Kolik let studuješ KSB a stále jsi nepřišel na to, kdo a jak řídí svět. Myslíte si, že bude nové Rusko II, zdá se, že nerozumíte současnu realitu globální politiky.Putin a všichni ostatní jsou v rukou stejné skupiny a obyčejné loutky a nic jiného. Někteří ruští analytici ve skutečnosti nechápou, kdo Putina řídí. A vypadá to, že mnoho z vás to nechápe a doufá, že Česko a Slovensko bude bránit Rusko a Putin. Je moc hezké žít v pohádkách a snech, které se nikdy nesplní. Pokud si politický establishment v ČR sám s pomocí lidí nevytvoří takový politický systém, nečekejte nic dobrého od Ruska, Ameriky, Evropy. Bohužel, znajíce české dějiny, Češi nikdy nevládli sami, vždy byli pod vlivem a tlakem druhých.


[quote="pid:46274, uid:185"]Mám pocit , že ty se potřebuješ střetnout s realitou a to bezprostředně . Kolikrát je pořádná facka nad tisíc slov .[/quote]Myslís si, že skupina jako Vanguard, Block Rock, State Street Kurzovi umožní šířit politické a ekonomické zájmy Ruska na území Rakouska i mimo něj. Neustále píšete o nějakých globalistech, GP, a to je skupina(Vanguard, Block Rock, State Street), která diktuje politiku a ekonomiku světa a všichni ostatní jsou jen obyčejní chodci.Kolik let studuješ KSB a stále jsi nepřišel na to, kdo a jak řídí svět. Myslíte si, že bude nové Rusko II, zdá se, že nerozumíte současnu realitu globální politiky.Putin a všichni ostatní jsou v rukou stejné skupiny a obyčejné loutky a nic jiného. Někteří ruští analytici ve skutečnosti nechápou, kdo Putina řídí. A vypadá to, že mnoho z vás to nechápe a doufá, že Česko a Slovensko bude bránit Rusko a Putin. Je moc hezké žít v pohádkách a snech, které se nikdy nesplní. Pokud si politický establishment v ČR sám s pomocí lidí nevytvoří takový politický systém, nečekejte nic dobrého od Ruska, Ameriky, Evropy. Bohužel, znajíce české dějiny, Češi nikdy nevládli sami, vždy byli pod vlivem a tlakem druhých.

Pozor!
Novy rakousky kancler Schallenberg dava svuj urad spolkoveho kanclere k dispozici

„Nikdy jsem nechtel prevzit funkci spolkoveho kanclere Nove stany lidovcu (Tyrkisovi). Jsem presvedcem o tom, ze oba urady - sef vlady a sef partaje ÖVP, nejsilnejsi strany Rakouska - se musi co nejrychleji opet spojit." mini Schallenberg ve svem pisemnem prohlaseni.
Pouze jsem pomohl spolkove vlade a Nove strane lidovcu ve velmi napjate dobe, a prevzal jsem urad kanclere."
zde


**Pozor! Novy rakousky kancler Schallenberg dava svuj urad spolkoveho kanclere k dispozici** „Nikdy jsem nechtel prevzit funkci spolkoveho kanclere Nove stany lidovcu (Tyrkisovi). Jsem presvedcem o tom, ze oba urady - sef vlady a sef partaje ÖVP, nejsilnejsi strany Rakouska - se musi co nejrychleji opet spojit." mini Schallenberg ve svem pisemnem prohlaseni. Pouze jsem pomohl spolkove vlade a Nove strane lidovcu ve velmi napjate dobe, a prevzal jsem urad kanclere." [zde](https://orf.at/#/stories/3238797/)
Upravené 2. 12. 2021 o 18:42

a zavrel krajinu a chce presadit povinnu vakcinaciu? je to mozne, ze toto chce pretlacit a potom moze aj odist....koniec koncov aj britsky minister financii Gordon Brown v case najnizsich cien zlata presadil predaj vladnych zlatych rezerv (realne bol totiz nedostatok fyzickeho zlata a burze hrozil krach z dovodu nesplnenia zavazkov vo fyzickom zlate), no a potom este chvilu sa v politike motal a nakoniec sa stiahol. Cena zlata samozrejme od tych cias vyletela, ale nikto nenadhodil ani len teoreticke vysetrovanie


a zavrel krajinu a chce presadit povinnu vakcinaciu? je to mozne, ze toto chce pretlacit a potom moze aj odist....koniec koncov aj britsky minister financii Gordon Brown v case najnizsich cien zlata presadil predaj vladnych zlatych rezerv (realne bol totiz nedostatok fyzickeho zlata a burze hrozil krach z dovodu nesplnenia zavazkov vo fyzickom zlate), no a potom este chvilu sa v politike motal a nakoniec sa stiahol. Cena zlata samozrejme od tych cias vyletela, ale nikto nenadhodil ani len teoreticke vysetrovanie

Nevím, kde se ve vás bere neustále ten optimismus, že nás zachrání nějaký mesiáš. Tu sebranku, jak píše Putinovec, určitě nečeká smrt, ta spíše hrozila Kurzovi, proto odešel, a zde bych jeho vyjádření ohledně rodiny i věřil. Prozatím nastavený kurz je zřejmý, vzhledem k tomu, co se děje v USA, Austrálii, Portugalsku, Belgii, Izraeli, Rusku. A zde souhlasím s Globisté, pokud si Češi sami nevytvoří lidský politický systém, jsme ztraceni, nikdo cizí nám ho tu tvořit nebude, a obávám se, že bez násilí to nepůjde.


Nevím, kde se ve vás bere neustále ten optimismus, že nás zachrání nějaký mesiáš. Tu sebranku, jak píše Putinovec, určitě nečeká smrt, ta spíše hrozila Kurzovi, proto odešel, a zde bych jeho vyjádření ohledně rodiny i věřil. Prozatím nastavený kurz je zřejmý, vzhledem k tomu, co se děje v USA, Austrálii, Portugalsku, Belgii, Izraeli, Rusku. A zde souhlasím s Globisté, pokud si Češi sami nevytvoří lidský politický systém, jsme ztraceni, nikdo cizí nám ho tu tvořit nebude, a obávám se, že bez násilí to nepůjde.
706
9
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept