Zahraničná politika
Putin varoval NATO, aby na Ukrajině nepřekročilo

Putin varoval NATO, aby na Ukrajině nepřekročilo "červenou čáru"
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/putin-varoval-nato-aby-na-ukrajine-neprekrocilo-cervenou-caru/2125772?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=o9OZ1DHSXXi-202111301511&dop_id=14408470


"Tou by podle něj bylo rozmístění určitých útočných raket na ukrajinském území, uvedly ruské agentury. V takovém případě by Rusko "bylo nuceno jednat", zdůraznil šéf Kremlu. Běloruský vůdce Alexandr Lukašenko se dnes zmínil o možnosti rozmístit ruské jaderné zbraně na území své země, pokud by se alianční jaderné zbraně ocitly v Polsku."

"Červených čar" bude zřejmě více, jen se o nich nemluví.


**Putin varoval NATO, aby na Ukrajině nepřekročilo "červenou čáru"** https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/putin-varoval-nato-aby-na-ukrajine-neprekrocilo-cervenou-caru/2125772?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=o9OZ1DHSXXi-202111301511&dop_id=14408470 "Tou by podle něj bylo rozmístění určitých útočných raket na ukrajinském území, uvedly ruské agentury. V takovém případě by Rusko "bylo nuceno jednat", zdůraznil šéf Kremlu. Běloruský vůdce Alexandr Lukašenko se dnes zmínil o možnosti rozmístit ruské jaderné zbraně na území své země, pokud by se alianční jaderné zbraně ocitly v Polsku." ** "Červených čar" bude zřejmě více, jen se o nich nemluví.**
Upravené 30. 11. 2021 o 16:21

Zřejmě bude potřeba rozmístit jaderné zbraně i v Mexiku . A raz dva bude klid .
Stačí si vzpomenout na Kubu , jak to amíky potěšilo .


Zřejmě bude potřeba rozmístit jaderné zbraně i v Mexiku . A raz dva bude klid . Stačí si vzpomenout na Kubu , jak to amíky potěšilo .
Upravené 30. 11. 2021 o 16:26

Zřejmě bude potřeba rozmístit jaderné zbraně i v Mexiku . A raz dva bude klid .
Stačí si vzpomenout na Kubu , jak to amíky potěšilo .


Kvôli hypersonickým raketám je úplne jedno, kde sú umiestnené. Takéto tančeky sú pre tých, ktorí zaspali v minulom storočí. Tiež je to ukážka slabosti Spojených štátov amerických, pretože Ruská federácia hypersonické rakety má, ale Spojené štáty nie, preto potrebujú byť blízko Ruska. Rusi si vystačia s vlastným územím.


[quote="pid:45856, uid:185"]Zřejmě bude potřeba rozmístit jaderné zbraně i v Mexiku . A raz dva bude klid . Stačí si vzpomenout na Kubu , jak to amíky potěšilo .[/quote] Kvôli hypersonickým raketám je úplne jedno, kde sú umiestnené. Takéto tančeky sú pre tých, ktorí zaspali v minulom storočí. Tiež je to ukážka slabosti Spojených štátov amerických, pretože Ruská federácia hypersonické rakety má, ale Spojené štáty nie, preto potrebujú byť blízko Ruska. Rusi si vystačia s vlastným územím.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 16:32

jedno to není. fyzika má pořad stejný vzorec pro rychlost. To je otázkou pro protiraketovou obranu , jak rychle na start protivníkových raket zareaguje. proto zkoušeli útok ze vzduchu pomocí křídlatých raket. pro Západ a speciálně Spocené státy je úplně jedno, odkud by to začali. Výsledek pro ně pořád jen jeden. Zdóchnut.
Podle mně všechno je orientováno na sezdání pocitu, že chazjájin je za humny a 5.koloně pomůže. Všichni relevantní komentátoři se shodují se stoprocentní jistotou. Už nět vremeni. A to je pro řízení vesměs konečná. je to stejné jako s kovidem.


jedno to není. fyzika má pořad stejný vzorec pro rychlost. To je otázkou pro protiraketovou obranu , jak rychle na start protivníkových raket zareaguje. proto zkoušeli útok ze vzduchu pomocí křídlatých raket. pro Západ a speciálně Spocené státy je úplně jedno, odkud by to začali. Výsledek pro ně pořád jen jeden. Zdóchnut. Podle mně všechno je orientováno na sezdání pocitu, že chazjájin je za humny a 5.koloně pomůže. Všichni relevantní komentátoři se shodují se stoprocentní jistotou. Už nět vremeni. A to je pro řízení vesměs konečná. je to stejné jako s kovidem.

Už nět vremeni. A to je pro řízení vesměs konečná.


Bohužel, i v německém generálním štábu byli svého času důstojníci, kteří před plánem Barbarossa ostatní varovali. Marně...


"S naší rozvrácenou a demoralizovanou armádou je jedinou možností Washingtonu jaderný útok."
https://www.ireporter.cz/2021/11/30/maji-americane-budoucnost/


Jsme ochotní jít do války kvůli Ukrajině? Rozhodnout se musíme teď
https://www.instagram.com/p/CW5VI6TKqLI/
To by "bylo", abychom na ty "moskaly" nepochodovali....


[quote="pid:45865, uid:57"]Už nět vremeni. A to je pro řízení vesměs konečná.[/quote] **Bohužel, i v německém generálním štábu byli svého času důstojníci, kteří před plánem Barbarossa ostatní varovali. Marně...** "S naší rozvrácenou a demoralizovanou armádou je jedinou možností Washingtonu jaderný útok." https://www.ireporter.cz/2021/11/30/maji-americane-budoucnost/ Jsme ochotní jít do války kvůli Ukrajině? Rozhodnout se musíme teď https://www.instagram.com/p/CW5VI6TKqLI/ **To by "bylo", abychom na ty "moskaly" nepochodovali....**
Upravené 30. 11. 2021 o 19:56

Jako že přistoupení k 6. prioritě je již nevyhnutelné?


Jako že přistoupení k 6. prioritě je již nevyhnutelné?

Opět ten apokalyptický prvek v myšlení. Velká válka nebude. Maximálně tak vojenská provokace. Kolektivní Západ už nemá zdroje. A jak píše Campbell, že kognitivní kapitalismus nedovolí velkou válku jadernou. Chazin vidí problém v Podněstří. Takže klid.


Opět ten apokalyptický prvek v myšlení. Velká válka nebude. Maximálně tak vojenská provokace. Kolektivní Západ už nemá zdroje. A jak píše Campbell, že kognitivní kapitalismus nedovolí velkou válku jadernou. Chazin vidí problém v Podněstří. Takže klid.

Jarek

Ona je i otázka , zdali ten šrot USA , má vůbec možnost doletět do cíle . Stačí jen sledovat , v jakém stavu je jejich letectvo , záplatují co se dá . Jejich armáda je zdegenerovaný moloch , se zastaralou a dosluhující výzbrojí , která slouží jen jako dojná kráva , pro mafiánské skupiny .
Kolik prachů na armádu ročně vyčlení a kolik z toho je smysluplně použito .


Ona je i otázka , zdali ten šrot USA , má vůbec možnost doletět do cíle . Stačí jen sledovat , v jakém stavu je jejich letectvo , záplatují co se dá . Jejich armáda je zdegenerovaný moloch , se zastaralou a dosluhující výzbrojí , která slouží jen jako dojná kráva , pro mafiánské skupiny . Kolik prachů na armádu ročně vyčlení a kolik z toho je smysluplně použito .

Ona je i otázka , zdali ten šrot USA , má vůbec možnost doletět do cíle .


Pochybuji, že by ten "šrot" protivníci podcenili a šetřili.


[quote="pid:45888, uid:185"]Ona je i otázka , zdali ten šrot USA , má vůbec možnost doletět do cíle .[/quote] Pochybuji, že by ten "šrot" protivníci podcenili a šetřili.

Pochybuji, že by ten "šrot"
Hale chlape, nemohu souhlasit. Ten šrot pořád skrz "brute force" udělá na povrchu planety s přehledem pořád největší bordel. No a ruští mají zase pakárny na téma Sacharov&San Andreas jak využít dynamiky planety a tak spláchnout části kontinentů. Pakárny proto, že je celkem šílený kam až musí člověk klesnout, aby udržel aspoň základní pravidla.


Chybka, chtěl jsem reagovat na toho co vzhlíží k jezdci na medvědovi a překlikl se...Ludvíku...smile


[quote="pid:45924, uid:270"]Pochybuji, že by ten "šrot"[/quote]Hale chlape, nemohu souhlasit. Ten šrot pořád skrz "brute force" udělá na povrchu planety s přehledem pořád největší bordel. No a ruští mají zase pakárny na téma Sacharov&San Andreas jak využít dynamiky planety a tak spláchnout části kontinentů. Pakárny proto, že je celkem šílený kam až musí člověk klesnout, aby udržel aspoň základní pravidla. Chybka, chtěl jsem reagovat na toho co vzhlíží k jezdci na medvědovi a překlikl se...Ludvíku...:)

Vedi.Vini......

Upravené 30. 11. 2021 o 21:03

Pokud si vzpomínám, tak v tom roce, kde v poslání informoval o nových zbraňových systémech,
mluvil Putin i o podvodních dronech, které se dají zaparkovat kdekoliv u břehů USA a vystřelí svou munici, jakmile to bude zapotřebí...


Pokud si vzpomínám, tak v tom roce, kde v poslání informoval o nových zbraňových systémech, mluvil Putin i o podvodních dronech, které se dají zaparkovat kdekoliv u břehů USA a vystřelí svou munici, jakmile to bude zapotřebí...

mluvil Putin i o podvodních dronech,


https://www.armadninoviny.cz/ponorka-belogrod-ziska-specialni-vyzbroj.html


"Její hlavní výzbroj bude tvořit šest čtyřiadvacetimetrových robotických torpéd Posejdon (v kódu NATO Kanyon, známých také jako Status-6) s termonukleární hlavicí. Kromě nich bude Belgorod disponovat průzkumnými drony 2R52 Klavesin, a hlavně vlastní miniponorkou."


[quote="pid:45966, uid:125"]mluvil Putin i o podvodních dronech,[/quote] https://www.armadninoviny.cz/ponorka-belogrod-ziska-specialni-vyzbroj.html "Její hlavní výzbroj bude tvořit šest čtyřiadvacetimetrových robotických torpéd Posejdon (v kódu NATO Kanyon, známých také jako Status-6) s termonukleární hlavicí. Kromě nich bude Belgorod disponovat průzkumnými drony 2R52 Klavesin, a hlavně vlastní miniponorkou."

mluvil Putin i o podvodních dronech
Není to tak dávno, kdy VVP ozvučil i reaktivaci ruského systému Perimetr. Tento systém už z dob SSSR, byl začleněn znovu do služby. Je to tak půlrok, rok .


[quote="pid:45966, uid:125"]mluvil Putin i o podvodních dronech[/quote]Není to tak dávno, kdy VVP ozvučil i reaktivaci ruského systému Perimetr. Tento systém už z dob SSSR, byl začleněn znovu do služby. Je to tak půlrok, rok .

pro Západ je nejhorší ta jistota, že na 6.prioritě prohráli prakticky jednou provždy. Náskok realizovaný týmem Putina v období 2007 -2021 (Mnichovský projev-dnešek) nelze už technologicky srovnat i při sebevětším profinancování. A rozšíření ruské vojenské doktríny (letošní rok) z jaderných i na biologické zbraně + precizace preventivního odvetného úderu ´= tichá.diplomacií zakrývaná, kapitulace na poli horké války.


pro Západ je nejhorší ta jistota, že na 6.prioritě prohráli prakticky jednou provždy. Náskok realizovaný týmem Putina v období 2007 -2021 (Mnichovský projev-dnešek) nelze už technologicky srovnat i při sebevětším profinancování. A rozšíření ruské vojenské doktríny (letošní rok) z jaderných i na biologické zbraně + precizace preventivního odvetného úderu ´= tichá.diplomacií zakrývaná, kapitulace na poli horké války.

Díky @boletus, Ludvík, Irena, teď jsem chviličku poslouchal rádio, snad čro 2,radiozurnal, tvl. to byly expertní bláboly o ivanovi, co brousí nože a statečném stoltenbergovi z Pobaltí a ukrop stánu, bože, bože, abys nám rozum zachovati racil...

Díky @boletus, Ludvík, Irena, teď jsem chviličku poslouchal rádio, snad čro 2,radiozurnal, tvl. to byly expertní bláboly o ivanovi, co brousí nože a statečném stoltenbergovi z Pobaltí a ukrop stánu, bože, bože, abys nám rozum zachovati racil...

Náskok realizovaný týmem Putina v období 2007 -2021 (Mnichovský projev-dnešek) nelze už technologicky srovnat i při sebevětším profinancování.

Počítám, že tohle je přece jen příliš optimistické.
Podle mne by to i šlo.
Teoreticky.
Protože aktuálně není kdo by to mohl realizovat.
Rozpadající se (jak říkáš spocené) státy? Malobritánie? Kopírující Čína? Zatím stagnující (protože ani nekopírující) Indie? Francie, která ani neprodá ponorky do Austrálie? Zapomněl jsem na něco?


[quote="pid:46050, uid:57"]Náskok realizovaný týmem Putina v období 2007 -2021 (Mnichovský projev-dnešek) nelze už technologicky srovnat i při sebevětším profinancování.[/quote] Počítám, že tohle je přece jen příliš optimistické. Podle mne by to i šlo. Teoreticky. Protože aktuálně není kdo by to mohl realizovat. Rozpadající se (jak říkáš spocené) státy? Malobritánie? Kopírující Čína? Zatím stagnující (protože ani nekopírující) Indie? Francie, která ani neprodá ponorky do Austrálie? Zapomněl jsem na něco?

A jak by to šlo ? Teoreticky i prakticky ? Ten náskok vznikl jen z malé části zafinancováním, ale z podstatné část jako projev dlouholeté úrovně technického intelektu.


A jak by to šlo ? Teoreticky i prakticky ? Ten náskok vznikl jen z malé části zafinancováním, ale z podstatné část jako projev dlouholeté úrovně technického intelektu.

Chut by byla .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Valka-Ukrajiny-s-Ruskem-Zapojime-se-Pry-ano-685330
Páníčku řekni a My do toho půjdem . Ne nadarmo anglosaská sběř bojuje do posledního vojáka svých spojenců .
Vylezla kvůli tomu i tato zrůda z hrobu , která si za válečné zločiny zaslouží stovky trestů smrti .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Albrightova-Lukasenko-je-ruska-loutka-685334


Otázkou je , jaká by za takovou nabídku přišla reakce od Národa .
https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/benito-mussolini.A150426_235439_vojenstvi_kuz
I tenhle posloužil !


Chut by byla . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Valka-Ukrajiny-s-Ruskem-Zapojime-se-Pry-ano-685330 Páníčku řekni a My do toho půjdem . Ne nadarmo anglosaská sběř bojuje do posledního vojáka svých spojenců . Vylezla kvůli tomu i tato zrůda z hrobu , která si za válečné zločiny zaslouží stovky trestů smrti . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Albrightova-Lukasenko-je-ruska-loutka-685334 Otázkou je , jaká by za takovou nabídku přišla reakce od Národa . https://www.idnes.cz/technet/vojenstvi/benito-mussolini.A150426_235439_vojenstvi_kuz I tenhle posloužil !
Upravené 2. 12. 2021 o 11:57

tak keby zradcovia im vedeli dat kluckove informacie, tak by to urcite urobili. Su veci, ktore mozu byt jednoducho nasledkom sposobu myslenia a skusenosti (vid materialy pre raketove motory, ktore nevedli ani s dokumentaciou Amici okopcit) nedosiahnutelne, ale vacsina veci je.....vid lietadla s kolmym startom, ci ten MIG, co uletel do Japonska...koniec koncov svojho casu som citala, ze na mikrovlnky prisli prvi Rusi, ale strcili to do trezora, lebo armada a tak patent a tieto rury mali Amici a nasi tisko zavideli


tak keby zradcovia im vedeli dat kluckove informacie, tak by to urcite urobili. Su veci, ktore mozu byt jednoducho nasledkom sposobu myslenia a skusenosti (vid materialy pre raketove motory, ktore nevedli ani s dokumentaciou Amici okopcit) nedosiahnutelne, ale vacsina veci je.....vid lietadla s kolmym startom, ci ten MIG, co uletel do Japonska...koniec koncov svojho casu som citala, ze na mikrovlnky prisli prvi Rusi, ale strcili to do trezora, lebo armada a tak patent a tieto rury mali Amici a nasi tisko zavideli

Technický intelekt není jen MIT, ale způsob technického myšlení . Američané žili VŽDY z cizího technického intelektu . Spocené státy nebyly GP stvořeny pto TVORBU .


Technický intelekt není jen MIT, ale způsob technického myšlení . Američané žili VŽDY z cizího technického intelektu . Spocené státy nebyly GP stvořeny pto TVORBU .

Američané žili VŽDY z cizího technického intelektu
Bez Osvícení není Rozlišení. A Osvícení se nedostává tam, kde chybí mravnost.


[quote="pid:46310, uid:57"]Američané žili VŽDY z cizího technického intelektu[/quote]Bez Osvícení není Rozlišení. A Osvícení se nedostává tam, kde chybí mravnost.

A jak by to šlo ? Teoreticky i prakticky ? Ten náskok vznikl jen z malé části zafinancováním, ale z podstatné část jako projev dlouholeté úrovně technického intelektu.

Počítám, že ten někdo by to musel dělat stejně jako Rusové, nebo jako my, v bývalém ČSR.
Vzdělávání vlastních/domácích/národních kádrů od malička, ne tunelování cizích mozků přes peníze.
Ale na tohle jsou taky potřeba peníze. Které nejsou tam, kde se to rozpadá...


[quote="pid:46238, uid:57"]A jak by to šlo ? Teoreticky i prakticky ? Ten náskok vznikl jen z malé části zafinancováním, ale z podstatné část jako projev dlouholeté úrovně technického intelektu.[/quote] Počítám, že ten někdo by to musel dělat stejně jako Rusové, nebo jako my, v bývalém ČSR. Vzdělávání vlastních/domácích/národních kádrů od malička, ne tunelování cizích mozků přes peníze. Ale na tohle jsou taky potřeba peníze. Které nejsou tam, kde se to rozpadá...

A ten "někdo" by měl být anglosas ? Tento druh homo sapiens už vymřel ,jen o tom ještě neví. Penězi (4.priorita) neporazíš světonázor (1.priorita). A právě tento zádśadní rozdíl stojí za tím kde je dnes civilizace Západu. Rusko nevítězí penězi, ani zbraněmi, ale schopností jedno i druhé využít jinak, než Západ. Atlantida byla podobně jako Británie ostrovem.


A ten "někdo" by měl být anglosas ? Tento druh homo sapiens už vymřel ,jen o tom ještě neví. Penězi (4.priorita) neporazíš světonázor (1.priorita). A právě tento zádśadní rozdíl stojí za tím kde je dnes civilizace Západu. Rusko nevítězí penězi, ani zbraněmi, ale schopností jedno i druhé využít jinak, než Západ. Atlantida byla podobně jako Británie ostrovem.

ale no tak, inzinierov maju a dobrych. Ano, mozno nie su kreativni v zmysle vediet vymysliet nieco principialne nove (uz len ten Sputnik bol peknou ukazkou, nikoho nenapadlo skombinovat dva rozne ludske adenovirusy, radsej skombinovali ludsky a opici), ale su sikovni v tom dotahovani a komercnom vyuziti. Ak by im niekto bol schopny dodat riesenie klucovych problemov, tak by to vyvinut vedeli, tak ako so stihackami. Samozrejme, ze mnoho ich odislo do financneho sektoru, kde su lepsie platy, ale lamat palicu nad nimi, je imho predcasne. Samozrejme je mozne, ze par rokov zakazu rasistickej matematiky a nebudu vediet vypustit ani balon:-( ale este tam nie sme


ale no tak, inzinierov maju a dobrych. Ano, mozno nie su kreativni v zmysle vediet vymysliet nieco principialne nove (uz len ten Sputnik bol peknou ukazkou, nikoho nenapadlo skombinovat dva rozne ludske adenovirusy, radsej skombinovali ludsky a opici), ale su sikovni v tom dotahovani a komercnom vyuziti. Ak by im niekto bol schopny dodat riesenie klucovych problemov, tak by to vyvinut vedeli, tak ako so stihackami. Samozrejme, ze mnoho ich odislo do financneho sektoru, kde su lepsie platy, ale lamat palicu nad nimi, je imho predcasne. Samozrejme je mozne, ze par rokov zakazu rasistickej matematiky a nebudu vediet vypustit ani balon:-( ale este tam nie sme

K čemu je ti ne-kreativní inženýr ve vývoji? A o tom jsem mluvil a o tom mluvím i teď.Kreativita a ne komerce nakonec vždy rozhodnou. Jakmile přestalo vysávání mozků z 90.let, kráčí celý kolektivní Západ do pryč. To je i celý konečný osud posvátné krávy MANAŽERIZMU. Těch jsou plné ulice, akorát nemají co manažerovat. Armáda bez velení,velení bez lídra.


K čemu je ti ne-kreativní inženýr ve vývoji? A o tom jsem mluvil a o tom mluvím i teď.Kreativita a ne komerce nakonec vždy rozhodnou. Jakmile přestalo vysávání mozků z 90.let, kráčí celý kolektivní Západ do pryč. To je i celý konečný osud posvátné krávy MANAŽERIZMU. Těch jsou plné ulice, akorát nemají co manažerovat. Armáda bez velení,velení bez lídra.

mozno nie su kreativni v zmysle vediet vymysliet nieco principialne nove
JankaS, nejspíš taky s Tebou nebudu souhlasit. Budu tvrdit, že bez kreativity není inženýrství, a inženýr nemusí být nutně ten, kdo má titul Ing. . Kdysi jsem napsal, že České země byly inženýrským rezervoárem RU monarchie. Kdyby třeba nebyl tenkrát pan Kolben kreativní, tak by možná ani neuspěl na postu hlavního inženýra u Maschinenfabrik Oerlikon (podobnost s názem excelentních rychlopalných kanónů používaných jak Spojeneckou flotilou, tak i u Kriegsmarine, je nejspíš čistě náhodná smile ) ve Švýcarech. Nejspíš by o něj nikdo neměl zájem. Třeba by to byl kreslič (bez urážky) nápadů svých kreativních kolegů.


[quote="pid:46462, uid:187"]mozno nie su kreativni v zmysle vediet vymysliet nieco principialne nove[/quote]JankaS, nejspíš taky s Tebou nebudu souhlasit. Budu tvrdit, že bez kreativity není inženýrství, a inženýr nemusí být nutně ten, kdo má titul Ing. . Kdysi jsem napsal, že České země byly inženýrským rezervoárem RU monarchie. Kdyby třeba nebyl tenkrát pan Kolben kreativní, tak by možná ani neuspěl na postu hlavního inženýra u Maschinenfabrik Oerlikon (podobnost s názem excelentních rychlopalných kanónů používaných jak Spojeneckou flotilou, tak i u Kriegsmarine, je nejspíš čistě náhodná ;) ) ve Švýcarech. Nejspíš by o něj nikdo neměl zájem. Třeba by to byl kreslič (bez urážky) nápadů svých kreativních kolegů.
Upravené 3. 12. 2021 o 16:51

Kdyby třeba nebyl tenkrát pan Kolben kreativní
A co takový Ferdinand Porshe. Ten je také od nás.


[quote="pid:46488, uid:260"]Kdyby třeba nebyl tenkrát pan Kolben kreativní[/quote]A co takový Ferdinand Porshe. Ten je také od nás.
Upravené 3. 12. 2021 o 17:11
2.74k
26
14
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept