Politika v ČR
Ukázka , jak se masíruje dav pomocí polopravd a lží

Kdo máte zájem , tak si tyto výplodky pomalu přečtěte . Zde se můžete přesvědčit , jak se pomocí druhé priority řízení , nabourává první priorita chápání procesů .
https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Havel-pred-listopadem-1989-uzavrel-dohodu-Putinova-neznama-cesta-Pametnici-bez-obalu-685040


Toto je příprava na proces , který má pomoci vehnat stádo do další slepé uličky ideologie pro hlupáky .


Kdo máte zájem , tak si tyto výplodky pomalu přečtěte . Zde se můžete přesvědčit , jak se pomocí druhé priority řízení , nabourává první priorita chápání procesů . https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Havel-pred-listopadem-1989-uzavrel-dohodu-Putinova-neznama-cesta-Pametnici-bez-obalu-685040 Toto je příprava na proces , který má pomoci vehnat stádo do další slepé uličky ideologie pro hlupáky .
Upravené 30. 11. 2021 o 12:02

Kdo máte zájem , tak si tyto výplodky pomalu přečtěte . Zde se můžete přesvědčit , jak se pomocí druhé priority řízení , nabourává první priorita chápání procesů .

Kdo za tím stojí:
"Debatu o sametové revoluci na tohle téma pořádalo družstvo pro ekonomická, politická a sociální studia Fontes rerum minulý týden v pražském Klubu techniků."


Fontes rerum = Prameny historie


Personálně mezi "družstevníky" převažuje havlerka, ale sem tam se vyskytnou i normálnější jména...
http://www.fontes-rerum.cz/recnici


Od roku 2014 jedou tak trochu na půl plynu.


[quote="pid:45803, uid:185"]Kdo máte zájem , tak si tyto výplodky pomalu přečtěte . Zde se můžete přesvědčit , jak se pomocí druhé priority řízení , nabourává první priorita chápání procesů .[/quote] Kdo za tím stojí: "Debatu o sametové revoluci na tohle téma pořádalo družstvo pro ekonomická, politická a sociální studia Fontes rerum minulý týden v pražském Klubu techniků." Fontes rerum = Prameny historie Personálně mezi "družstevníky" převažuje havlerka, ale sem tam se vyskytnou i normálnější jména... http://www.fontes-rerum.cz/recnici Od roku 2014 jedou tak trochu na půl plynu.
520
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept