Zahraničná politika
Lukasenko: USA a VB chteji znicit EU pomoci Varsavy
Y

„Situace na západní hranici je komplikovaná. Vidíte, že tito polští darebáci cestují po různých zemích. Včera jsme si všimli toho, kam cestoval Morawiecki (pozn. polský premiér), do Velké Británie. Jsem přesvědčen, uvidíte, že během roku nebo dvou hodlají povzbuzování Amerikou zničit Evropskou unii,“ řekl Lukašenko na pondělní poradě o otázkách vojenské bezpečnosti. Cituje ho agentura Belta.
Lukašenko dodal, že „Američané nepotřebují partnery, kteří se jím mohou stát rovní“.
Cely clanek zde .


„Situace na západní hranici je komplikovaná. Vidíte, že tito polští darebáci cestují po různých zemích. Včera jsme si všimli toho, kam cestoval Morawiecki (pozn. polský premiér), do Velké Británie. Jsem přesvědčen, uvidíte, že během roku nebo dvou hodlají povzbuzování Amerikou zničit Evropskou unii,“ řekl Lukašenko na pondělní poradě o otázkách vojenské bezpečnosti. Cituje ho agentura Belta. Lukašenko dodal, že „Američané nepotřebují partnery, kteří se jím mohou stát rovní“. Cely clanek [zde](https://cz.sputniknews.com/20211129/lukasenko-usa-a-velka-britanie-chteji-znicit-eu-pomoci-varsavy-16677263.html) .

Baťka se stal mluvící hlavou. Kdo by lépe mohl ozvučit tohle evropské FINÁLE , než právě on.
V soutěži o Idiota roku suverénně vítězí KDO , No přeci - Varšava. za chvilku se ujme rčení-seš blbej jak Polák...


Baťka se stal mluvící hlavou. Kdo by lépe mohl ozvučit tohle evropské FINÁLE , než právě on. V soutěži o Idiota roku suverénně vítězí KDO , No přeci - Varšava. za chvilku se ujme rčení-seš blbej jak Polák...

Lukasenko o válčičce U. proti RF a Belorusku
Лукашенко о "войнушке" Украины против РФ и Белоруссии!
Batka jede ....
https://www.youtu.be/35dca9FiQw4


**Lukasenko o válčičce U. proti RF a Belorusku** Лукашенко о "войнушке" Украины против РФ и Белоруссии! Batka jede .... https://www.youtu.be/35dca9FiQw4

Baťka se stal mluvící hlavou
Konečně mu našli odpovídající funkci. A jde mu to. O levl výš než byl Rodrigo Duterte. Ale to taky byla jiná doba.


[quote="pid:45623, uid:57"]Baťka se stal mluvící hlavou[/quote]Konečně mu našli odpovídající funkci. A jde mu to. O levl výš než byl Rodrigo Duterte. Ale to taky byla jiná doba.

Lukasenko o válčičce U. proti RF a Belorusku

Panarin
BR nestoji stranou
https://www.youtu.be/EzQrn9SJnmo


[quote="pid:45634, uid:68"]Lukasenko o válčičce U. proti RF a Belorusku[/quote] Panarin **BR nestoji stranou** https://www.youtu.be/EzQrn9SJnmo
Upravené 29. 11. 2021 o 18:13

seš blbej jak Polák...


Nesúhlasím. Hlúpe a nepoučiteľné sú hlavne poľské "elity", ktoré vo veľkej miere nie sú Slovania. Národ je propagandou tiež ovplyvnený, ale určite to nie je také jednoznačné ako v prípade "elít".




"Spamerka" Yori je opäť v akcii (na každú drobnosť nová téma). Nepomohli dobre mienené rady ani dohováranie (nielen odo mňa). To je už diagnóza.


[quote="pid:45623, uid:57"]seš blbej jak Polák...[/quote] Nesúhlasím. Hlúpe a nepoučiteľné sú hlavne poľské "elity", ktoré vo veľkej miere nie sú Slovania. Národ je propagandou tiež ovplyvnený, ale určite to nie je také jednoznačné ako v prípade "elít". --- "Spamerka" Yori je opäť v akcii (na každú drobnosť nová téma). Nepomohli dobre mienené rady ani dohováranie (nielen odo mňa). To je už diagnóza.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 17:46

@Yori - klid. Kolega Ogar pracuje , je zbytečné ho rušit.

@Yori - klid. Kolega Ogar pracuje , je zbytečné ho rušit.

za chvilku se ujme rčení-seš blbej jak Polák...

No právě. Jen aby to nakonec s Polskem nedopadlo jako v období 2.svět.války. Tenkrát taky byly sny určité části polské věrchušky, že společně půjdou na Ivana s Hitlerem, ale Hitler jim pak ukázal, že má trochu jiné úmysly.


[quote="pid:45623, uid:57"]za chvilku se ujme rčení-seš blbej jak Polák...[/quote] No právě. Jen aby to nakonec s Polskem nedopadlo jako v období 2.svět.války. Tenkrát taky byly sny určité části polské věrchušky, že společně půjdou na Ivana s Hitlerem, ale Hitler jim pak ukázal, že má trochu jiné úmysly.

Jarek

Igor Panarin
Vyjadreni Lukasenka
President BR mel dnes dulezite vyjadreni. Rekl nasledujici:
Jestli nato rozmisti jaderne zbrane na uzemi Polska, tak pozadam Rusko rozmistit jaderne zbrane v BR. Rakety i sachty jsou pripravene. Jestli je v jinych zemich znicili a zalili betonem nebo rozbili, tak v BR jsou plne v bojove pripravenosti prijmout ruske strategicke rakety vcetne mezikontinentalnich balistickych strel.
Nato rika, ze Nemecko jaderne zbrane na svem uzemi nechce, a tak je umistime v Polsku. Polsko jasa a je pripraveno.
https://www.youtu.be/gcaiv5R-oLs


Igor Panarin **Vyjadreni Lukasenka** President BR mel dnes dulezite vyjadreni. Rekl nasledujici: Jestli nato rozmisti jaderne zbrane na uzemi Polska, tak pozadam Rusko rozmistit jaderne zbrane v BR. Rakety i sachty jsou pripravene. Jestli je v jinych zemich znicili a zalili betonem nebo rozbili, tak v BR jsou plne v bojove pripravenosti prijmout ruske strategicke rakety vcetne mezikontinentalnich balistickych strel. Nato rika, ze Nemecko jaderne zbrane na svem uzemi nechce, a tak je umistime v Polsku. Polsko jasa a je pripraveno. https://www.youtu.be/gcaiv5R-oLs
Upravené 30. 11. 2021 o 18:34

President BR


Ako si prišla na skratku BR? Bielorusko má medzinárodný kód BY alebo BLR. BR je Brazília. Vymýšľaš si skratky?


Zdroj: Wikipédia


[quote="pid:45906, uid:68"]President BR[/quote] Ako si prišla na skratku BR? Bielorusko má medzinárodný kód BY alebo BLR. BR je Brazília. Vymýšľaš si skratky? Zdroj: [Wikipédia](https://sk.wikipedia.org/wiki/Bielorusko)
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 30. 11. 2021 o 22:51

Rozmohl se nám tady takový nešvar, že začali pribúdať vlákna jak zbesilé. Za takmer rok fungovania sa ustálili hlavné témy a možno prišiel čas zmeniť podmienky na vytváranie nových vlákien. Buď cez rozdelenie diskutérov na 2 či viac skupín, alebo obmedzenie pridávať nové témy v za určitý časový úsek, alebo kombinácia oboch. Aký máte názor na to? Neviem, čo je technicky možné, @Neo máš nejaký návrh?

https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/597/navrh-novych-funkcionalit-a-pripomienky-k-foru/3#post-46093


[quote="pid:46093, uid:48"]Rozmohl se nám tady takový nešvar, že začali pribúdať vlákna jak zbesilé. Za takmer rok fungovania sa ustálili hlavné témy a možno prišiel čas zmeniť podmienky na vytváranie nových vlákien. Buď cez rozdelenie diskutérov na 2 či viac skupín, alebo obmedzenie pridávať nové témy v za určitý časový úsek, alebo kombinácia oboch. Aký máte názor na to? Neviem, čo je technicky možné, @Neo máš nejaký návrh?[/quote] https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/597/navrh-novych-funkcionalit-a-pripomienky-k-foru/3#post-46093
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Baťka se stal mluvící hlavou.
Batka rad rozprava, ale obcas sa mi zda, ze hovori o tom, o com Putin nemoze, resp. povie to "otkrytym textom" tak "hutoriansky".


[quote="pid:45623, uid:57"]Baťka se stal mluvící hlavou.[/quote]Batka rad rozprava, ale obcas sa mi zda, ze hovori o tom, o com Putin nemoze, resp. povie to "otkrytym textom" tak "hutoriansky".
942
12
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept