Politika v ČR
Nebojím se to říct nahlas: Zeman chce povinné očkování. Jiná cesta není, říká
Y

že nad Trumpem není šance, že Trump znovu vyhraje a Trump prohrál prezidentské volby.


Trump volby de facto výhral. To, že de jure prohrál, Pjakin předpovědět nemohl. Protože nemohl předpovědět míru falšování těch voleb. Nicméně, Pjakin také upozorňoval na to, že pokud GP se rozhodne přenechat vítězství Bidenovi, bude to znamenat jen tolik, že proces rozpadu USA se urychlí, jakožto i zvýší se míra krvavostí celého procesu.
Zde je důkaz, že nelhal:
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4229/erik-best-1-d%C3%ADl-spojen%C3%A9-st%C3%A1ty-se-rozpadaj%C3%AD-hroz%C3%AD-jim-chaos-a-mo%C5%BEn%C3%A1-i-totalita-potom-vznikne-nov%C3%BD-st%C3%A1t


P.S. Rozdíl mezi používáním metodologie KSB a věštěním z křišťálové koule snad poznáš?


[quote="pid:45954, uid:747"]že nad Trumpem není šance, že Trump znovu vyhraje a Trump prohrál prezidentské volby.[/quote] Trump volby de facto výhral. To, že de jure prohrál, Pjakin předpovědět nemohl. Protože nemohl předpovědět míru falšování těch voleb. Nicméně, Pjakin také upozorňoval na to, že pokud GP se rozhodne přenechat vítězství Bidenovi, bude to znamenat jen tolik, že proces rozpadu USA se urychlí, jakožto i zvýší se míra krvavostí celého procesu. Zde je důkaz, že nelhal: https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4229/erik-best-1-d%C3%ADl-spojen%C3%A9-st%C3%A1ty-se-rozpadaj%C3%AD-hroz%C3%AD-jim-chaos-a-mo%C5%BEn%C3%A1-i-totalita-potom-vznikne-nov%C3%BD-st%C3%A1t P.S. Rozdíl mezi používáním metodologie KSB a věštěním z křišťálové koule snad poznáš?

a ako pripada tebe? 3x ockovany s covidom, na voziku tlacenom niekym v atombordeli do skleneneho akvaria. Ako, toto je bizar taky, aky svet este nevidel.

Díky Kamilovi za velice povedené ozvučení této šablony
Veď tu máme pred očami českú tradíciu ako vyšitú! "NA BELEHRAD!"

Kancelár, ty nad čím ešte rozmýšľaš? Veď to máš priamo pred očami - dal si perfektne tú fotku Zemana na vozíku a porovnaj si to so Švejkom, ako na vozíku s barlami vykrikuje "na Belehrad!"


A ještě něco, na co sám “s oblibou” zapomínám.
CO je řečeno
PROČ je řečeno
KDO to říká
Naštěstí se vždy najde někdo, kdo mi to připomene...
:-)
(Jak že dopadl ten prezident z Afriky, který nechal pcr-testem otestovat vzorek setřený z papáje a bylo to pozitivní na koronavirus?
https://cnn.iprima.cz/prezident-tanzanie-neveri-testum-na-covid-19-pozitivne-vysla-i-koza-tri-politici-vsak-zemreli-2705
Hrdinů jsou plné hřbitovy.)


[quote="pid:45896, uid:10"]a ako pripada tebe? 3x ockovany s covidom, na voziku tlacenom niekym v atombordeli do skleneneho akvaria. Ako, toto je bizar taky, aky svet este nevidel.[/quote] Díky Kamilovi za velice povedené ozvučení této šablony [quote="pid:45877, uid:175"]Veď tu máme pred očami českú tradíciu ako vyšitú! "NA BELEHRAD!"[/quote] [quote="pid:45909, uid:175"]Kancelár, ty nad čím ešte rozmýšľaš? Veď to máš priamo pred očami - dal si perfektne tú fotku Zemana na vozíku a porovnaj si to so Švejkom, ako na vozíku s barlami vykrikuje "na Belehrad!"[/quote] A ještě něco, na co sám “s oblibou” zapomínám. CO je řečeno PROČ je řečeno KDO to říká Naštěstí se vždy najde někdo, kdo mi to připomene... :-) (Jak že dopadl ten prezident z Afriky, který nechal pcr-testem otestovat vzorek setřený z papáje a bylo to pozitivní na koronavirus? https://cnn.iprima.cz/prezident-tanzanie-neveri-testum-na-covid-19-pozitivne-vysla-i-koza-tri-politici-vsak-zemreli-2705 Hrdinů jsou plné hřbitovy.)

Trump volby de facto výhral. To, že de jure prohrál, Pjakin předpovědět nemohl.


Pjakin dokonce ještě předtím, než se začaly počítat hlasy, řekl, že Trump vyhraje, ale není jisté, že si vítězství udrží, že bude prohlášen za vítěze. Takže to tentokrát trefil poměrně přesně.


[quote="pid:45955, uid:158"]Trump volby de facto výhral. To, že de jure prohrál, Pjakin předpovědět nemohl.[/quote] Pjakin dokonce ještě předtím, než se začaly počítat hlasy, řekl, že Trump vyhraje, ale není jisté, že si vítězství udrží, že bude prohlášen za vítěze. Takže to tentokrát trefil poměrně přesně.

Hodím sem názor Klause, čtvrtek/pátek? To je jedno. Od 30. minuty, video by mělo být načasované na konkrétní téma o COVIDu. Klaus je pořád konzistentní.


https://youtu.be/8PKg4Hh5nss?t=1817


Hodím sem názor Klause, čtvrtek/pátek? To je jedno. Od 30. minuty, video by mělo být načasované na konkrétní téma o COVIDu. Klaus je pořád konzistentní. https://youtu.be/8PKg4Hh5nss?t=1817

Putin je v tom všem pouhá loutka, která podle mého názoru páchá genocidu na ruském lidu.


Podle tvé logiky bys i Stalina ve své době nazval loutkou.


[quote="pid:45954, uid:747"]Putin je v tom všem pouhá loutka, která podle mého názoru páchá genocidu na ruském lidu.[/quote] Podle tvé logiky bys i Stalina ve své době nazval loutkou.

Takže Miloš Zeman sa nechal trikrát génovo zmanipulovať, aby si vytvoril pôdu pre tento "geniálny" ťah?

Proč si všichni myslí, že když někdo něco říká nebo je to o něm říkáno, že to musí být i pravda?
Nebo má snad GP takový přebytek kádrů, že může odepsat “teprve” 77-letého středoevropského kissingera? (pravý Kissinger má 98 a do nedávna ještě kmital jak za mlada)
Trojmoří se samo nevybuduje.
Koho jiného by posadil do bungalovu v Lánech? Někdo přece musí řídit avatara Babiše.


[quote="pid:45912, uid:623"]Takže Miloš Zeman sa nechal trikrát génovo zmanipulovať, aby si vytvoril pôdu pre tento "geniálny" ťah?[/quote] Proč si všichni myslí, že když někdo něco říká nebo je to o něm říkáno, že to musí být i pravda? Nebo má snad GP takový přebytek kádrů, že může odepsat “teprve” 77-letého středoevropského kissingera? (pravý Kissinger má 98 a do nedávna ještě kmital jak za mlada) Trojmoří se samo nevybuduje. Koho jiného by posadil do bungalovu v Lánech? Někdo přece musí řídit avatara Babiše.

že Trump znovu vyhraje a Trump prohrál prezidentské volby

Tohle VVPj tvrdil pouze u první volby.
U druhé volby byl - pro mne překvapivě - mnohem zdrženlivější až neutrální.
Kdo má zájem, může si to vyhledat a ověřit zde
https://pjakin.webnode.cz/
já už to nepotřebuji...


[quote="pid:45954, uid:747"]že Trump znovu vyhraje a Trump prohrál prezidentské volby[/quote] Tohle VVPj tvrdil pouze u první volby. U druhé volby byl - pro mne překvapivě - mnohem zdrženlivější až neutrální. Kdo má zájem, může si to vyhledat a ověřit zde https://pjakin.webnode.cz/ já už to nepotřebuji...

Trump volby de facto výhral. To, že de jure prohrál, Pjakin předpovědět nemohl. Protože nemohl předpovědět míru falšování těch voleb. Nicméně, Pjakin také upozorňoval na to, že pokud GP se rozhodne přenechat vítězství Bidenovi, bude to znamenat jen tolik, že proces rozpadu USA se urychlí, jakožto i zvýší se míra krvavostí celého procesu.
Nazdar hoši , Máte vůbec nějaké informace o Americe, kromě ruských médií, která píší dezinformace pro vlastní politické zájmy? Nejsou to ti samí z GP, kteří přivedli Trumpa k moci, je to stejný gang. Ať co říká Pjakin, já osobně jsem měl mnohem lepší informace, že Trump nevyhraje a proč, mám spoustu důvodů, teď bych o tom nemluvil, není čas. V Česku, Americe, Německu, Rusku nerozhodují voliči, ale mnohem silnější strana, kdo bude kdy a kde prezidentem státu a vlády. Podle toho, co jsem osobně viděl, nikdy v životě volit nešel a ani nepůjdu, protože můj hlas a hlas mnoha dalších o ničem nerozhoduje. KSB je kdysi spíše teorií než přenosem skutečných událostí v současné globální politice, ktera se v zákulisí odehrává posledních 30 let a mám o tom všem trochu více informací, osobně jsem zažil některé věci, o kterých se nikomu z vás nemůže ani zdát, natož zažít.. Uvědomte si, přátelé, čím méně budete některé věci studovat, pochopit realitu některých věcí v politice,pak si uvědomit, že to není tak jednoduché, jak říká pan Pjakin ve svých pořadech, které jsou pohádkami pro malé děti a ne pro ti, kteří víc o těchto věcech vědí a rozumí jim. Osobně vám všem rozumím, přijali jste jednu teorii, ale pokud chcete analyzovat globální politiku pouze na jedné straně, pak nikdy nepochopíte druhou stranu a vždy si budete myslet, že máte pravdu na základěeorie KSB..to je jeden velký omyl. Během mého působení v bývalé Jugoslávii jsme rozebírali některé věci z politiky, terorismu atd. Kdybychom se řídili jen jednou teorií, nikdy bychom nebyli schopni dospět ke konečnému závěru, proč se to dělalo, za jakým účelem , atd. Analyzovat politiku na základě toho, co se děje v Rusku, Pjakinova teorie, je podle mě obrovská chyba vás všech, protože jste přesvědčeni, že máte pravdu, ale pokud sleduji některé věci na fóru ted dříve, konečný závěr se nedaří dát předem rozbor některých událostí jinak než korespondence z ruských médií, Pjakina atd..Zkus to rozebrat trochu jinak, jiné úhly pohledu mohou být mnohem zdařilejší a kvalitnější. Nekritizuji vás, protože si někteří lidé myslí.


[quote="pid:45955, uid:158"]Trump volby de facto výhral. To, že de jure prohrál, Pjakin předpovědět nemohl. Protože nemohl předpovědět míru falšování těch voleb. Nicméně, Pjakin také upozorňoval na to, že pokud GP se rozhodne přenechat vítězství Bidenovi, bude to znamenat jen tolik, že proces rozpadu USA se urychlí, jakožto i zvýší se míra krvavostí celého procesu.[/quote]Nazdar hoši , Máte vůbec nějaké informace o Americe, kromě ruských médií, která píší dezinformace pro vlastní politické zájmy? Nejsou to ti samí z GP, kteří přivedli Trumpa k moci, je to stejný gang. Ať co říká Pjakin, já osobně jsem měl mnohem lepší informace, že Trump nevyhraje a proč, mám spoustu důvodů, teď bych o tom nemluvil, není čas. V Česku, Americe, Německu, Rusku nerozhodují voliči, ale mnohem silnější strana, kdo bude kdy a kde prezidentem státu a vlády. Podle toho, co jsem osobně viděl, nikdy v životě volit nešel a ani nepůjdu, protože můj hlas a hlas mnoha dalších o ničem nerozhoduje. KSB je kdysi spíše teorií než přenosem skutečných událostí v současné globální politice, ktera se v zákulisí odehrává posledních 30 let a mám o tom všem trochu více informací, osobně jsem zažil některé věci, o kterých se nikomu z vás nemůže ani zdát, natož zažít.. Uvědomte si, přátelé, čím méně budete některé věci studovat, pochopit realitu některých věcí v politice,pak si uvědomit, že to není tak jednoduché, jak říká pan Pjakin ve svých pořadech, které jsou pohádkami pro malé děti a ne pro ti, kteří víc o těchto věcech vědí a rozumí jim. Osobně vám všem rozumím, přijali jste jednu teorii, ale pokud chcete analyzovat globální politiku pouze na jedné straně, pak nikdy nepochopíte druhou stranu a vždy si budete myslet, že máte pravdu na základěeorie KSB..to je jeden velký omyl. Během mého působení v bývalé Jugoslávii jsme rozebírali některé věci z politiky, terorismu atd. Kdybychom se řídili jen jednou teorií, nikdy bychom nebyli schopni dospět ke konečnému závěru, proč se to dělalo, za jakým účelem , atd. Analyzovat politiku na základě toho, co se děje v Rusku, Pjakinova teorie, je podle mě obrovská chyba vás všech, protože jste přesvědčeni, že máte pravdu, ale pokud sleduji některé věci na fóru ted dříve, konečný závěr se nedaří dát předem rozbor některých událostí jinak než korespondence z ruských médií, Pjakina atd..Zkus to rozebrat trochu jinak, jiné úhly pohledu mohou být mnohem zdařilejší a kvalitnější. Nekritizuji vás, protože si někteří lidé myslí.

video by mělo být načasované na konkrétní téma o COVIDu. Klaus je pořád konzistentní.

Video stojí za shlédnutí celé.
Poučné jsou VKst grimasy jako první reakce na položenou otázku.
:-)


[quote="pid:45960, uid:633"]video by mělo být načasované na konkrétní téma o COVIDu. Klaus je pořád konzistentní.[/quote] Video stojí za shlédnutí celé. Poučné jsou VKst grimasy jako první reakce na položenou otázku. :-)

KSB..to je jeden velký omyl

Ta věta by měla znít "KSB pro mne to je jeden velký omyl.
Ano, pro lidi, kteří mají parazitické ambice je KSB velký problém. Protože KSB je ideou, o kterou je možné se opřít, ideou, která bude v budoucnu fackovat nejednoho fašouna.
A ještě by mne zajímalo, proč neustále měníš přezdívky, když jsi takové šidlo v pytli?


[quote="pid:45964, uid:747"]KSB..to je jeden velký omyl[/quote] Ta věta by měla znít "KSB **_pro mne_ **to je jeden velký omyl. Ano, pro lidi, kteří mají parazitické ambice je KSB velký problém. Protože KSB je ideou, o kterou je možné se opřít, ideou, která bude v budoucnu fackovat nejednoho fašouna. A ještě by mne zajímalo, proč neustále měníš přezdívky, když jsi takové šidlo v pytli?

Nazdar hoši , Máte vůbec nějaké informace o Americe, kromě ruských médií,


Eric Best, americký novinář žijící v Praze:


  1. díl: Spojené státy se rozpadají. Hrozí jim chaos a možná i totalita, potom vznikne nový státhttps://www.kupredudominulosti.cz/best-erik-1d-spojene-staty-se-rozpadaji-hrozi-jim-chaos-a-mozna-i-totalita-potom-vznikne-novy-stat/2.díl:https://www.kupredudominulosti.cz/best-erik-2d-usa-vydavaji-penize-ktere-vlastne-nemaji-a-cina-je-ma-pritom-v-hrsti/

"Globalisté" - nepište hlouposti, tady vám na ně nikdo neskočí.


[quote="pid:45964, uid:747"]Nazdar hoši , Máte vůbec nějaké informace o Americe, kromě ruských médií,[/quote] Eric Best, americký novinář žijící v Praze: 1. díl: Spojené státy se rozpadají. Hrozí jim chaos a možná i totalita, potom vznikne nový stát https://www.kupredudominulosti.cz/best-erik-1d-spojene-staty-se-rozpadaji-hrozi-jim-chaos-a-mozna-i-totalita-potom-vznikne-novy-stat/ 2.díl: https://www.kupredudominulosti.cz/best-erik-2d-usa-vydavaji-penize-ktere-vlastne-nemaji-a-cina-je-ma-pritom-v-hrsti/ "Globalisté" - nepište hlouposti, tady vám na ně nikdo neskočí.

@Jiří - k tématu (mimochodem jakému?) jsem napsal jako jeden z prvních toto a nic dalšího k němu nechci dodávat
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4220/neboj-iacute-m-se-to-%C5%99-iacute-ct-nahlas-zeman-chce-povinn-eacute-o%C4%8Dkov-aacute-n-iacute-jin-aacute-cesta-nen-iacute-%C5%99-iacute-k-aacute/1#post-45630
Nevím , ale toho guru ze mně děláš Ty a stejně tak ze mně děláš vše , o čem o mé osobě píšeš. Píši a vyjadřiji se svým způsobem chápání věcí a podávám je také svým stylem, který někomu sedí, někomu ne. A někoho, asi i Tebe, ale byli tu i další, vysloveně irituje. Ale to je vše . Po svém tu píše Archal, po svém Sin Noble a další. Také vyčítáš svoji neschopnost s nimi vést diskusi jejich osobním stránkám ? Takže závěr, ke kterému si dospěl, je oboustranně užitečný a budeme se, alespoň z mé strany diskusně míjet.

@Jiří - k tématu (mimochodem jakému?) jsem napsal jako jeden z prvních toto a nic dalšího k němu nechci dodávat https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4220/neboj-iacute-m-se-to-%C5%99-iacute-ct-nahlas-zeman-chce-povinn-eacute-o%C4%8Dkov-aacute-n-iacute-jin-aacute-cesta-nen-iacute-%C5%99-iacute-k-aacute/1#post-45630 Nevím , ale toho guru ze mně děláš Ty a stejně tak ze mně děláš vše , o čem o mé osobě píšeš. Píši a vyjadřiji se svým způsobem chápání věcí a podávám je také svým stylem, který někomu sedí, někomu ne. A někoho, asi i Tebe, ale byli tu i další, vysloveně irituje. Ale to je vše . Po svém tu píše Archal, po svém Sin Noble a další. Také vyčítáš svoji neschopnost s nimi vést diskusi jejich osobním stránkám ? Takže závěr, ke kterému si dospěl, je oboustranně užitečný a budeme se, alespoň z mé strany diskusně míjet.

Také vyčítáš svoji neschopnost s nimi vést diskusi jejich osobním stránkám ?


Tak naposledy, milý Bolete. Co sem taháš jiné diskutující? Ty máš pocit, že nejsem schopen vést diskusi s Archalem či Sin Noblem? Nebo že bych si na ně stěžoval? Proč se za ně schováváš, proč je sem taháš? Přečti si mé příspěvky ve vlákně a posuď, kdo z nás dvou zde nevedl diskusi a nesnažil se předložit argumenty. (Vím, nepochopil jsi téma, ale zkus se znovu zamyslet, určitě na to přijdeš).


Ano, máš pravdu, mě irituje Tvůj styl, ale ani ne pro Tvé názory, s nimiž tu souhlasím, tu méně, nýbrž hlavně proto, že se (nejen) do mě často sereš tím svým povýšeným stylem. Já to dlouho přecházel, ale už mě ta žluč, umně schovaná za distingovaný závoj, fakt nebaví.


P.S. jestli chceš mít poslední slovo, tak Ti ho milerád přenechám.


[quote="pid:46033, uid:57"]Také vyčítáš svoji neschopnost s nimi vést diskusi jejich osobním stránkám ?[/quote] Tak naposledy, milý Bolete. Co sem taháš jiné diskutující? Ty máš pocit, že nejsem schopen vést diskusi s Archalem či Sin Noblem? Nebo že bych si na ně stěžoval? Proč se za ně schováváš, proč je sem taháš? Přečti si mé příspěvky ve vlákně a posuď, kdo z nás dvou zde nevedl diskusi a nesnažil se předložit argumenty. (Vím, nepochopil jsi téma, ale zkus se znovu zamyslet, určitě na to přijdeš). Ano, máš pravdu, mě irituje Tvůj **styl**, ale ani ne pro Tvé názory, s nimiž tu souhlasím, tu méně, nýbrž hlavně proto, že se (nejen) do mě často sereš tím svým povýšeným **stylem**. Já to dlouho přecházel, ale už mě ta žluč, umně schovaná za distingovaný závoj, fakt nebaví. P.S. jestli chceš mít poslední slovo, tak Ti ho milerád přenechám.

nechci,není k čemu a ani ke komu.Já ten institut nepoužívám, ale v případě nicku @Jiři udělám výjimku.

nechci,není k čemu a ani ke komu.Já ten institut nepoužívám, ale v případě nicku @Jiři udělám výjimku.

Já prosím ..Oracle nebo Neo zavřete toto vlákno. Je tady víc osobních urážek a napadání než vlastních názorů. Provokace jede na plný plyn. Vidím že náš president je nejsilnější a důležitá osoba v politice. Proto tolik útoků na něj, i když mu nikdo do hlavy nevidí proč cosi řekl a udělal. Ale bylo by dobré už tuto debatu ukončit. Děkuju.


Já prosím ..Oracle nebo Neo zavřete toto vlákno. Je tady víc osobních urážek a napadání než vlastních názorů. Provokace jede na plný plyn. Vidím že náš president je nejsilnější a důležitá osoba v politice. Proto tolik útoků na něj, i když mu nikdo do hlavy nevidí proč cosi řekl a udělal. Ale bylo by dobré už tuto debatu ukončit. Děkuju.

vidim, ze ste si moje slova, ktore som uz davnejsie povedal o ziveni vlakien, vobec nezobrali k srdcu, takze presne ako pise


Je tady víc osobních urážek a napadání než vlastních názorů.


vlakno sa zatvara


vidim, ze ste si moje slova, ktore som uz davnejsie povedal o ziveni vlakien, vobec nezobrali k srdcu, takze presne ako pise [quote="pid:46043, uid:88"]Je tady víc osobních urážek a napadání než vlastních názorů.[/quote] vlakno sa zatvara

Po istej prestavke je tema opat otvorena (pokial sa nesklzne do osobnej roviny).


Po istej prestavke je tema opat otvorena (pokial sa nesklzne do osobnej roviny).

Moderator

Upravené 6. 12. 2021 o 08:37
12
6.53k
92
35
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept