Zahraničná politika
Odpálenie hypersonickej rakety Zirkón v Bielom mori bolo úspešné

Odpálenie hypersonickej rakety Zirkón v Bielom mori bolo úspešné


Fregata "Admirál Gorshkov" vykonala skúšobný štart hypersonickej rakety "Zircon" vo vzdialenosti viac ako 400 km.


Fregata "Admirál Gorshkov" úspešne vykonala skúšobný štart hypersonickej rakety "Zirkón" z Bieleho mora na morský cieľ vo vzdialenosti viac ako 400 km. Informovali o tom v pondelok novinári na ruskom ministerstve obrany.


Ako sa uvádza na vojenskom oddelení, fregata Severnej flotily „Admirál Gorshkov“ vykonala ďalšiu streľbu v rámci dokončenia cyklu testov hypersonických raketových zbraní.


"Streľba bola vykonaná z vôd Bieleho mora na námornú cieľovú pozíciu nachádzajúcu sa vo vzdialenosti viac ako 400 kilometrov. Podľa objektívnych kontrolných údajov let hypersonickej strely zodpovedal stanoveným parametrom. Streľba z fregaty Admirál flotily Sovietskeho zväzu Gorškov" bol uznaný za úspešný, cieľ bol zasiahnutý," - uviedlo ministerstvo.
https://tass.ru/armiya-i-opk/13053831


Odpálenie hypersonickej rakety Zirkón v Bielom mori bolo úspešné Fregata "Admirál Gorshkov" vykonala skúšobný štart hypersonickej rakety "Zircon" vo vzdialenosti viac ako 400 km. Fregata "Admirál Gorshkov" úspešne vykonala skúšobný štart hypersonickej rakety "Zirkón" z Bieleho mora na morský cieľ vo vzdialenosti viac ako 400 km. Informovali o tom v pondelok novinári na ruskom ministerstve obrany. Ako sa uvádza na vojenskom oddelení, fregata Severnej flotily „Admirál Gorshkov“ vykonala ďalšiu streľbu v rámci dokončenia cyklu testov hypersonických raketových zbraní. "Streľba bola vykonaná z vôd Bieleho mora na námornú cieľovú pozíciu nachádzajúcu sa vo vzdialenosti viac ako 400 kilometrov. Podľa objektívnych kontrolných údajov let hypersonickej strely zodpovedal stanoveným parametrom. Streľba z fregaty Admirál flotily Sovietskeho zväzu Gorškov" bol uznaný za úspešný, cieľ bol zasiahnutý," - uviedlo ministerstvo. https://tass.ru/armiya-i-opk/13053831
199
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept