Egregoriálno-matričné riadenie
Ptaci chripka v Novych Hradech - musi se utratit 2000 ptaku
Y

Další ohnisko ptačí chřipky se potvrdilo u hejna chovných hus v komerčním chovu u Kachního rybníka u obce Údolí nedaleko Nových Hradů. Veterináři dnes hejno utratí.
Jak uvádí mluvčí Státní veterinární správy Petr Majer, v hejnu bylo asi 600 mladých hus, 65 už jich uhynulo.
Hejno dnes musí veterináři utratit. Chov provozuje Rybářství Nové Hrady. První potvrzení o viru se v chovu objevilo 19. listopadu. Na začátku týdne tam postupně bylo utraceno na 2000 pátků, hus a kachen.
Chov se nachází v blízkosti předchozího ohniska, již týden byl přesunutý do hal.
zde


Další ohnisko ptačí chřipky se potvrdilo u hejna chovných hus v komerčním chovu u Kachního rybníka u obce Údolí nedaleko Nových Hradů. Veterináři dnes hejno utratí. Jak uvádí mluvčí Státní veterinární správy Petr Majer, v hejnu bylo asi 600 mladých hus, 65 už jich uhynulo. Hejno dnes musí veterináři utratit. Chov provozuje Rybářství Nové Hrady. První potvrzení o viru se v chovu objevilo 19. listopadu. Na začátku týdne tam postupně bylo utraceno na 2000 pátků, hus a kachen. Chov se nachází v blízkosti předchozího ohniska, již týden byl přesunutý do hal. [zde](https://cz.sputniknews.com/20211127/ptaci-chripka-se-objevila-v-novych-hradech-musi-se-utratit-dva-tisice-ptaku-16655698.html)

Chov se nachází v blízkosti předchozího ohniska, již týden byl přesunutý do hal.
Tým připravuje mnohem větší scénáře, zabíjení zvířat, lidí bez jídla.. V Chorvatsku začali novináři šířit historku, že labutě na moři přenášejí ptačí chřipku letící do vnitrozemí..Není to všechno náhoda ani domluvená hra.


[quote="pid:45321, uid:68"]Chov se nachází v blízkosti předchozího ohniska, již týden byl přesunutý do hal.[/quote]Tým připravuje mnohem větší scénáře, zabíjení zvířat, lidí bez jídla.. V Chorvatsku začali novináři šířit historku, že labutě na moři přenášejí ptačí chřipku letící do vnitrozemí..Není to všechno náhoda ani domluvená hra.
285
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept