Zahraničná politika
Sedem najvplyvnejších mužov v blízkom kruhu V.V.Putina

Americká administratíva má čím ďalej väčšie problémy vyznať sa v riadení domácej a zahraničnej politiky RF. Rastúci vplyv Rady Bezpečnosti Štátu na úkor vplyvu miestných oligarchov. Stručný životopis siedmych najvplyvneších mužov RF - úzky okruh Putinových ľudí.
https://inosmi.ru/politic/20211124/250978030.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr


Americká administratíva má čím ďalej väčšie problémy vyznať sa v riadení domácej a zahraničnej politiky RF. Rastúci vplyv Rady Bezpečnosti Štátu na úkor vplyvu miestných oligarchov. Stručný životopis siedmych najvplyvneších mužov RF - úzky okruh Putinových ľudí. https://inosmi.ru/politic/20211124/250978030.html?utm_referrer=https%3A%2F%2Fzen.yandex.com&utm_campaign=dbr

Stručný životopis siedmych najvplyvneších mužov RF
Medveděv tam funguje jako Trojský kůň?


[quote="pid:45161, uid:165"]Stručný životopis siedmych najvplyvneších mužov RF[/quote]Medveděv tam funguje jako Trojský kůň?

Bez členění na klanově-korporativní skupiny to nemá cenu.


Kromě Medvěděva by všichni ostatní měli být z "Ozera".


Bez členění na klanově-korporativní skupiny to nemá cenu. Kromě Medvěděva by všichni ostatní měli být z "Ozera".

Kromě Medvěděva by všichni ostatní měli být z "Ozera".
No právě, na to jsem mířil.


[quote="pid:45171, uid:388"]Kromě Medvěděva by všichni ostatní měli být z "Ozera".[/quote]No právě, na to jsem mířil.

Neměla by se emerická administrativa zaměřit na to , kdo ovlivnuje a defakto směřuje vnitřní i zahraniční politiku USA ?
Co se týče páté kolony v RF , tak ty velice dobře zná . Řadu z nich sama v devadesátých letech instalovala k moci a zástupům dalších organizuje po celou dobu školení v USA .


Neměla by se emerická administrativa zaměřit na to , kdo ovlivnuje a defakto směřuje vnitřní i zahraniční politiku USA ? Co se týče páté kolony v RF , tak ty velice dobře zná . Řadu z nich sama v devadesátých letech instalovala k moci a zástupům dalších organizuje po celou dobu školení v USA .

Ozero je "nádrž" na vodu.


Takže korporacia patriotov?


Uvidíme ako sa skutočne prejavia.


Ozero je "nádrž" na vodu. Takže korporacia patriotov? Uvidíme ako sa skutočne prejavia.

Musím se zasmát. Pokud chci uchránit velení, nabídnu falešné terče. Tím nechci řící , že falešnost znamená přetvářku. Uvědomuji si, že jak v Rusku, tak i v Číně převzali taktovku podobné kádry a charakterizuje je především schopnost navigovat protivníky tam, kam je třeba... Proč asi z času na čas odjede Putin se Šojgu do tajgy? Vysvětlení netřeba děd Henry asi ví. o co kráčí.


Musím se zasmát. Pokud chci uchránit velení, nabídnu falešné terče. Tím nechci řící , že falešnost znamená přetvářku. Uvědomuji si, že jak v Rusku, tak i v Číně převzali taktovku podobné kádry a charakterizuje je především schopnost navigovat protivníky tam, kam je třeba... Proč asi z času na čas odjede Putin se Šojgu do tajgy? Vysvětlení netřeba děd Henry asi ví. o co kráčí.

Takže korporacia patriotov?


Uvidíme ako sa skutočne prejavia.


VP SSSR včetně Pjakina chodí okolo "Ozera" po špičkách. V jejich analýzách je to klanově-korporativní skupina sem, klanově korporativní skupina tam ... ale pokud vím, tak jmenovali název pouze liberální "Rodiny", ve které jsou privatizátoři 90-tek.


Víc se o "Ozeru" tedy dozvíš od západních či podpindosnických kruhů ... u nich je to samozřejmě prezentováno jako "korupční schéma nejbohatšího člověka na Zemi = Putina"
A pak např. v opolčenských svodkách, které svého času vycházeli na vlkovobloguje ... Jak se k opolčencům dostalo vojenské vybavení? ... používají se eufemismy typu "Severní vítr".
Co je zač ten "Severní vítr" bylo možné si domyslet o pár příspěvků dál, kdy vysvětlovali, že tento měsíc se budou důchody vyplácet v dolarech, protože firma poskytla/darovala. (to si žádá vysvětlení - Ukrajina zastavila vyplácení důchodů na území ovládaném opolčenci, ti však nemají dost svých zdrojů, takže bez vnější podpory by důchody nevypláceli a nevyplácení by způsobilo vnitřní nepokoje a konec opolčení. A tohle musí zorganizovat někdo jiný než stát, protože by se to provalilo.


[quote="pid:45297, uid:202"]Takže korporacia patriotov? Uvidíme ako sa skutočne prejavia.[/quote] VP SSSR včetně Pjakina chodí okolo "Ozera" po špičkách. V jejich analýzách je to klanově-korporativní skupina sem, klanově korporativní skupina tam ... ale pokud vím, tak jmenovali název pouze liberální "Rodiny", ve které jsou privatizátoři 90-tek. Víc se o "Ozeru" tedy dozvíš od západních či podpindosnických kruhů ... u nich je to samozřejmě prezentováno jako "korupční schéma nejbohatšího člověka na Zemi = Putina" A pak např. v opolčenských svodkách, které svého času vycházeli na vlkovobloguje ... Jak se k opolčencům dostalo vojenské vybavení? ... používají se eufemismy typu "Severní vítr". Co je zač ten "Severní vítr" bylo možné si domyslet o pár příspěvků dál, kdy vysvětlovali, že tento měsíc se budou důchody vyplácet v dolarech, protože firma poskytla/darovala. (to si žádá vysvětlení - Ukrajina zastavila vyplácení důchodů na území ovládaném opolčenci, ti však nemají dost svých zdrojů, takže bez vnější podpory by důchody nevypláceli a nevyplácení by způsobilo vnitřní nepokoje a konec opolčení. A tohle musí zorganizovat někdo jiný než stát, protože by se to provalilo.

VP SSSR včetně Pjakina chodí okolo "Ozera" po špičkách..


Tuším, Pjakin se o tom zmiňoval v tom smyslu, že Putin musel zafinancovat z podnikatelské činnosti takové obranné projekty, do kterých nešly peníze ze státního rozpočtu v rámci jejích nejpřísnějšího utajení.


jejich analýzách je to klanově-korporativní skupina sem, klanově korporativní skupina tam ... ale pokud vím, tak jmenovali název pouze liberální "Rodiny", ve které jsou privatizátoři 90-tek.


Ne všechny klanovo-korporativní skupiny mají svoje názvy.
Existují finanční skupiny, soudcovské, policejní, úřednícké, vysokoškolské, vědecké, průmyslníci, zemědělci, atd.
Některé pracuji v zájmu státu, některé proti.


[quote="pid:45306, uid:388"]VP SSSR včetně Pjakina chodí okolo "Ozera" po špičkách..[/quote] Tuším, Pjakin se o tom zmiňoval v tom smyslu, že Putin musel zafinancovat z podnikatelské činnosti takové obranné projekty, do kterých nešly peníze ze státního rozpočtu v rámci jejích nejpřísnějšího utajení. [quote="pid:45306, uid:388"]jejich analýzách je to klanově-korporativní skupina sem, klanově korporativní skupina tam ... ale pokud vím, tak jmenovali název pouze liberální "Rodiny", ve které jsou privatizátoři 90-tek.[/quote] Ne všechny klanovo-korporativní skupiny mají svoje názvy. Existují finanční skupiny, soudcovské, policejní, úřednícké, vysokoškolské, vědecké, průmyslníci, zemědělci, atd. Některé pracuji v zájmu státu, některé proti.
991
8
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept