Zahraničná politika
Lukašenko oznámil plány USA rozpútať vojnu rukami Poľska, Ukrajiny a pobaltských štátov

Lukašenko oznámil plány USA rozpútať vojnu rukami Poľska, Ukrajiny a pobaltských štátov


Bieloruský prezident Alexander Lukašenko povedal, že Spojené štáty chcú prostredníctvom Poľska, Ukrajiny a pobaltských štátov rozpútať vojnu s témou migrantov na bielorusko-poľskej hranici.
Informuje o tom BelTA.


„Vidíte, dnes monopolárny svet mizne. Milujú sa biť cudzími rukami a treba tu zase niekde narobiť neporiadok. A budú sa pozerať bokom a dodávať zbrane, aby sme sa navzájom zabíjali a ekonomika klesla. Opäť sem prídu s dolárom, ktorý teraz tlačia, aby nám pomohli, a Amerika zase, ako povedal Trump, v prvom rade – ovládnuť. To je dôvod, prečo sa to všetko robí. Chcú to urobiť rukami Poliakov, Baltov a Ukrajincov, “povedal Lukašenko.


Podľa neho sú pripravení využiť migračnú krízu na rozpútanie vojny.


„Už teraz otvorene hovoria: pripojte NATO. Čo znamená NATO? Rozpútať vojnu. Provokujú nás. Európa toto nepotrebuje, Európa toto nechce, Európa nechce vojnu. Kto potrebuje túto vojnu? Američania, “dodal.


Poľský prezident Andrzej Duda už skôr povedal, že sa obáva možného spustenia paľby a eskalácie násilia na bielorusko-poľskej hranici. Generálnemu tajomníkovi NATO tiež navrhol zvýšiť pripravenosť aliančných síl na východnom krídle.


https://russian.rt.com/ussr/news/932025-lukashenko-ssha-voina


Lukašenko oznámil plány USA rozpútať vojnu rukami Poľska, Ukrajiny a pobaltských štátov Bieloruský prezident Alexander Lukašenko povedal, že Spojené štáty chcú prostredníctvom Poľska, Ukrajiny a pobaltských štátov rozpútať vojnu s témou migrantov na bielorusko-poľskej hranici. Informuje o tom BelTA. „Vidíte, dnes monopolárny svet mizne. Milujú sa biť cudzími rukami a treba tu zase niekde narobiť neporiadok. A budú sa pozerať bokom a dodávať zbrane, aby sme sa navzájom zabíjali a ekonomika klesla. Opäť sem prídu s dolárom, ktorý teraz tlačia, aby nám pomohli, a Amerika zase, ako povedal Trump, v prvom rade – ovládnuť. To je dôvod, prečo sa to všetko robí. Chcú to urobiť rukami Poliakov, Baltov a Ukrajincov, “povedal Lukašenko. Podľa neho sú pripravení využiť migračnú krízu na rozpútanie vojny. „Už teraz otvorene hovoria: pripojte NATO. Čo znamená NATO? Rozpútať vojnu. Provokujú nás. Európa toto nepotrebuje, Európa toto nechce, Európa nechce vojnu. Kto potrebuje túto vojnu? Američania, “dodal. Poľský prezident Andrzej Duda už skôr povedal, že sa obáva možného spustenia paľby a eskalácie násilia na bielorusko-poľskej hranici. Generálnemu tajomníkovi NATO tiež navrhol zvýšiť pripravenosť aliančných síl na východnom krídle. https://russian.rt.com/ussr/news/932025-lukashenko-ssha-voina

Lukašenko oznámil plány USA rozpútať vojnu rukami Poľska, Ukrajiny a pobaltských štátov
Bravo Luki, je v tobě větší potenciál, než ve tvém kolegovi Rodrigovi z Filipín. Tepej ty zmetky dál. Pak to převezme kolega Moroz.


[quote="pid:45028, uid:12"]Lukašenko oznámil plány USA rozpútať vojnu rukami Poľska, Ukrajiny a pobaltských štátov[/quote]Bravo Luki, je v tobě větší potenciál, než ve tvém kolegovi Rodrigovi z Filipín. Tepej ty zmetky dál. Pak to převezme kolega Moroz.
421
1
2
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept