Zahraničná politika
Provokačné pokusy vyvolať vojnu proti Rusku

Bol pomenovaný skutočný cieľ jadrového útoku USA proti Rusku


Viktor Litovkin: Spojené štáty sa snažia získať späť svoj imidž praktizovaním jadrového útoku na Rusko


Skutočným cieľom Spojených štátov praktizujúcich jadrové útoky proti Rusku je demonštrovať vlastnú silu a pokúsiť sa získať späť stratený imidž najmocnejšej veľmoci a hegemóna. Tento názor zdieľal aj vojenský pozorovateľ TASS, plukovník vo výslužbe Viktor Litovkin v rozhovore pre Lenta.ru.


„Utrpeli zdrvujúcu porážku v Afganistane, hanebne utiekli a stratili rešpekt voči americkej armáde ako najmocnejšej armáde na svete. Dnes sa mnohé krajiny pozerajú na Američanov s dešpektom: boli v Afganistane 20 rokov a 20 rokov bojovali proti Talibanu (teroristická organizácia zakázaná v Ruskej federácii), ale prehrali a tak hanebne opustili krajinu, opustili svoje zbrane a vojenské vybavenie, "povedal Litvin...


Podľa odborníka sa Washington nácvikom jadrových úderov a prechodom lodí v Čiernom mori snaží ukázať, že Amerika je späť na koni. Takéto kroky USA nazval „balansovaním na lane medzi hanbou a veľkosťou“ a zdôraznil, že Washington nebude môcť nikoho oklamať a dokázať svoju veľkosť, pretože teraz majú veľa konkurentov: Rusko, Čínu, Indiu a Turecko. "Takže sotva budú môcť v blízkej budúcnosti vrátiť obraz veľkej krajiny, veľkej armády," povedal.


Ruský minister obrany Sergej Šojgu predtým povedal, že v novembri strategické bombardéry amerického letectva pripravovali možný jadrový útok na Rusko. Minister poukázal aj na výrazný nárast aktivity amerických lietadiel v bezprostrednej blízkosti hraníc krajiny.


https://lenta.ru/news/2021/11/24/nuke_strike/


Bol pomenovaný skutočný cieľ jadrového útoku USA proti Rusku Viktor Litovkin: Spojené štáty sa snažia získať späť svoj imidž praktizovaním jadrového útoku na Rusko Skutočným cieľom Spojených štátov praktizujúcich jadrové útoky proti Rusku je demonštrovať vlastnú silu a pokúsiť sa získať späť stratený imidž najmocnejšej veľmoci a hegemóna. Tento názor zdieľal aj vojenský pozorovateľ TASS, plukovník vo výslužbe Viktor Litovkin v rozhovore pre Lenta.ru. „Utrpeli zdrvujúcu porážku v Afganistane, hanebne utiekli a stratili rešpekt voči americkej armáde ako najmocnejšej armáde na svete. Dnes sa mnohé krajiny pozerajú na Američanov s dešpektom: boli v Afganistane 20 rokov a 20 rokov bojovali proti Talibanu (teroristická organizácia zakázaná v Ruskej federácii), ale prehrali a tak hanebne opustili krajinu, opustili svoje zbrane a vojenské vybavenie, "povedal Litvin... Podľa odborníka sa Washington nácvikom jadrových úderov a prechodom lodí v Čiernom mori snaží ukázať, že Amerika je späť na koni. Takéto kroky USA nazval **„balansovaním na lane medzi hanbou a veľkosťou**“ a zdôraznil, že Washington nebude môcť nikoho oklamať a dokázať svoju veľkosť, pretože teraz majú veľa konkurentov: Rusko, Čínu, Indiu a Turecko. "Takže sotva budú môcť v blízkej budúcnosti vrátiť obraz veľkej krajiny, veľkej armády," povedal. Ruský minister obrany Sergej Šojgu predtým povedal, že v novembri strategické bombardéry amerického letectva pripravovali možný jadrový útok na Rusko. Minister poukázal aj na výrazný nárast aktivity amerických lietadiel v bezprostrednej blízkosti hraníc krajiny. https://lenta.ru/news/2021/11/24/nuke_strike/
Upravené 26. 11. 2021 o 10:44

Dozvedeli sa dôvody prípravy Británie na vojnu s Ruskom


FT: Presun britských jednotiek do Nemecka vyvolaný nezhodami s Ruskom ohľadom Ukrajiny


Spojené kráľovstvo sa chystá nasadiť v Nemecku stovky obrnených vozidiel pre nezhody medzi krajinami Európskej únie (EÚ) a Ruskom v súvislosti so situáciou na východnej Ukrajine. O tom sa dozvedel denník Financial Times.


Británia tak bude kedykoľvek pripravená podporiť budovanie síl NATO v regióne. Presun je vyvolaný obavami viacerých západných krajín, ktoré sa domnievajú, že Moskva sa pripravuje na útok na Ukrajinu.


Ako poznamenala RIA Novosti s odvolaním sa na západné médiá, počet tankov a obrnených vozidiel nasadených v Nemecku by mohol byť približne 250.


Generálporučík Ralph Wooddiss, veliteľ pozemných síl, predtým povedal, že Londýn vytvorí nové vojenské základne v Nemecku, Keni a Ománe. Tieto zariadenia podľa neho pomôžu krajine pripraviť sa na prípadné ozbrojené konflikty.


https://lenta.ru/news/2021/11/26/perebroska/


Dozvedeli sa dôvody prípravy Británie na vojnu s Ruskom FT: Presun britských jednotiek do Nemecka vyvolaný nezhodami s Ruskom ohľadom Ukrajiny Spojené kráľovstvo sa chystá nasadiť v Nemecku stovky obrnených vozidiel pre nezhody medzi krajinami Európskej únie (EÚ) a Ruskom v súvislosti so situáciou na východnej Ukrajine. O tom sa dozvedel denník Financial Times. Británia tak bude kedykoľvek pripravená podporiť budovanie síl NATO v regióne. Presun je vyvolaný obavami viacerých západných krajín, ktoré sa domnievajú, že Moskva sa pripravuje na útok na Ukrajinu. Ako poznamenala RIA Novosti s odvolaním sa na západné médiá, počet tankov a obrnených vozidiel nasadených v Nemecku by mohol byť približne 250. Generálporučík Ralph Wooddiss, veliteľ pozemných síl, predtým povedal, že Londýn vytvorí nové vojenské základne v Nemecku, Keni a Ománe. Tieto zariadenia podľa neho pomôžu krajine pripraviť sa na prípadné ozbrojené konflikty. https://lenta.ru/news/2021/11/26/perebroska/

Ну вот и ВСЁ! США показали план ВТОРЖЕНИЯ Путина на Украину! - CNN ukázal plán Putina útoku na Ukrajinu


https://www.youtube.com/watch?v=ML_dAXb4460


Ну вот и ВСЁ! США показали план ВТОРЖЕНИЯ Путина на Украину! - CNN ukázal plán Putina útoku na Ukrajinu https://www.youtube.com/watch?v=ML_dAXb4460
Upravené 26. 11. 2021 o 11:24

Presun britských jednotiek do Nemecka
Akych jednotiek? Tych co maju generala trangender cudo? Ci tych band gejov a trans? Nech si pozru briti ruske dokumenty o 2 sv vojne a pochopia, ze v dnesnom rozpolozeni sil nema ziadne zoskupenie sancu prezit vojnu s Ruskom. Za 2 sv vojny aspon existovlai nemci paralyzovani propagandou, ktori ako tak sli do boja. Ale kto dneska pojde do boja za EU , NATO, USA? Nikto. Zutekaju z frontu ako dezertuju ukrajinci.


[quote="pid:45133, uid:12"]Presun britských jednotiek do Nemecka[/quote]Akych jednotiek? Tych co maju generala trangender cudo? Ci tych band gejov a trans? Nech si pozru briti ruske dokumenty o 2 sv vojne a pochopia, ze v dnesnom rozpolozeni sil nema ziadne zoskupenie sancu prezit vojnu s Ruskom. Za 2 sv vojny aspon existovlai nemci paralyzovani propagandou, ktori ako tak sli do boja. Ale kto dneska pojde do boja za EU , NATO, USA? Nikto. Zutekaju z frontu ako dezertuju ukrajinci.
Upravené 26. 11. 2021 o 11:14

Ten přesun jednotek vidím jako zoufalý pokus , jak dovést válku s občany fašistické EU ,do vítězného konce . Zrůdy si moc dobře uvědomují , že ten jejich šrot RF rozmázne dálkovým útokem . Tyto jednotky mají sloužit při občanské válce ve městech , až se jim řízení definitivně vymkne z pařátů .


Ten přesun jednotek vidím jako zoufalý pokus , jak dovést válku s občany fašistické EU ,do vítězného konce . Zrůdy si moc dobře uvědomují , že ten jejich šrot RF rozmázne dálkovým útokem . Tyto jednotky mají sloužit při občanské válce ve městech , až se jim řízení definitivně vymkne z pařátů .

Co mají britské jednotky co dělat v Německu a to po demonstrativním odchodu Anglie z EU? Okolnostmi vynucený krok? Dost setím demaskují a škodí si do budoucna. Na Amíky už asi není spolehnutí. To budou skutečně chtít fyzicky bránit občanské revoluci proti politikům, kteří dnes v EU hájí zájmy Londýna (je jich velká převaha)? Trochu to připomíná přesun spřátelených vojsk na naše území v 68-ém k udržení klidu a pořádku, jen učiněný trochu gramotněji v předstihu.


Co mají britské jednotky co dělat v Německu a to po demonstrativním odchodu Anglie z EU? Okolnostmi vynucený krok? Dost setím demaskují a škodí si do budoucna. Na Amíky už asi není spolehnutí. To budou skutečně chtít fyzicky bránit občanské revoluci proti politikům, kteří dnes v EU hájí zájmy Londýna (je jich velká převaha)? Trochu to připomíná přesun spřátelených vojsk na naše území v 68-ém k udržení klidu a pořádku, jen učiněný trochu gramotněji v předstihu.

Spojené kráľovstvo sa chystá nasadiť v Nemecku stovky obrnených vozidiel

Co mají britské jednotky co dělat v Německu

Jestli to spíše nakonec nebude proti více se bouřícím lidem v Evropě. Při případném zásahu proti bouřícímu se davu, příkaz lépe splní příslušník, který nemá s daným národem nic společného.


[quote="pid:45133, uid:12"]Spojené kráľovstvo sa chystá nasadiť v Nemecku stovky obrnených vozidiel[/quote] [quote="pid:45157, uid:177"]Co mají britské jednotky co dělat v Německu[/quote] Jestli to spíše nakonec nebude proti více se bouřícím lidem v Evropě. Při případném zásahu proti bouřícímu se davu, příkaz lépe splní příslušník, který nemá s daným národem nic společného.

příkaz lépe splní příslušník, který nemá s daným národem nic společného

Což na druhou stranu může být ta poslední kapka . Když to dojde do celoevropského povstání , tak Anglie zůstane odříznuta od všech zdrojů a sežerou se tam navzájem .


[quote="pid:45163, uid:573"]příkaz lépe splní příslušník, který nemá s daným národem nic společného[/quote] Což na druhou stranu může být ta poslední kapka . Když to dojde do celoevropského povstání , tak Anglie zůstane odříznuta od všech zdrojů a sežerou se tam navzájem .

Treba jde o vyznrojeni emigrantu pro budouci obcanskou valku v Nemecku a Franci. VB potrebuje rozbit Evropu, kdyz ji nemuze vlastnit. Do Ruska by ty tanky ani nedojely.


Treba jde o vyznrojeni emigrantu pro budouci obcanskou valku v Nemecku a Franci. VB potrebuje rozbit Evropu, kdyz ji nemuze vlastnit. Do Ruska by ty tanky ani nedojely.
1.26k
9
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept