Zahraničná politika
Z půdy OSN prohlásili, že USA nedodržují lidská práva

Zvláštní zpravodaj OSN pro otázky menšin označil USA za „národ paradoxů“


Zvláštní zpravodaj OSN pro otázky menšin Fernand de Varennes vyzval Spojené státy, aby modernizovaly své právní předpisy, aby se vyhnuly diskriminaci. V prohlášení zveřejněném v pondělí v Ženevě označil Spojené státy za „národ paradoxů“ v oblasti lidských práv a zdůraznil, že „miliony Američanů, zejména menšin, čelí rostoucí nerovnosti, diskriminaci a dokonce vyloučení“.


"Spojené státy vynikají mezi západními demokraciemi svou nedokončenou mozaikou uznávání lidských práv a právní ochrany," řekl de Varennes po své 14denní návštěvě Spojených států. V této zemi „v době nepokojů, nejistoty a krize budou menšiny a původní obyvatelé pravděpodobně zapomenuti“. Tyto „nedostatky v oblasti lidských práv“ se objevily v posledních letech s „fenomenálními nenávistnými projevy na sociálních sítích“ a „větší nerovností mezi majetnými a nemajetnými“.


De Varennes, který cestoval do District of Columbia, Kalifornie, Texas, Guam a Portoriko, uvedl, že navzdory významným změnám po federálních volbách v roce 2020 postrádají Spojené státy „komplexní národní legislativu v oblasti lidských práv, která by byla více v souladu s jejich mezinárodní závazky." To vede k tomu, že „miliony Američanů, zejména menšin, čelí rostoucí nerovnosti, diskriminaci a dokonce vyloučení“. Zvláštní zpravodaj popsal Spojené státy jako „národ paradoxů, pokud jde o lidská práva a práva menšin“. Tato země se prezentuje jako „země, která hostí unavené a chudé“ z celého světa, ačkoliv tam do konce 20. století existovala rasová segregace a domorodé národy“


Zvláštní zpravodajka upozornila na podfinancování mnoha veřejných škol, což má větší negativní dopad na děti z menšinových rodin. Poznamenal také neúměrně vysokou úroveň „marginalizace a kriminalizace“ menšin, zejména Afroameričanů a Hispánců. De Varennes vyjádřil naději na „institucionální a právní změnu“ ve Spojených státech. Svou zprávu o výsledcích své zahraniční návštěvy předloží Radě OSN pro lidská práva v březnu 2022.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/12993495


USA dostaly na 3. prioritě takovou facku od GP, že se hned tak z toho nevzpamatují, jestli vůbec.
Protože na základě ideologie "lidských práv", která zdánlivě byla pro USA prioritní, mohl v moderní době fungovat americký imperialismus.
Po tomto vystoupení v USA už nemohou prohlásit, že je znepokojuje nedodržování lidských práv v nějaké zemí a vyslat tam své letadlové lodě k nastolení demokracie. Protože země, která sama, u sebe doma nedodržuje lidská práva, nemá morální právo poukazovat na jiné.
"Král je nahý",- zaznělo v OSN ,-"není žádným ochráncem lidských práv a nikdy jím nebyl".


P.S. Včera bylo 22.11.2021. Pro zásadní manévr od GP to bylo nejlepší datum. V Moskvě tuto zprávu zvěřejnili 23.11. po půlnoci. Ale v New Yorku bylo ještě 22.11.


Zvláštní zpravodaj OSN pro otázky menšin označil USA za „národ paradoxů“ Zvláštní zpravodaj OSN pro otázky menšin Fernand de Varennes vyzval Spojené státy, aby modernizovaly své právní předpisy, aby se vyhnuly diskriminaci. V prohlášení zveřejněném v pondělí v Ženevě označil Spojené státy za „národ paradoxů“ v oblasti lidských práv a zdůraznil, že „miliony Američanů, zejména menšin, čelí rostoucí nerovnosti, diskriminaci a dokonce vyloučení“. "Spojené státy vynikají mezi západními demokraciemi svou nedokončenou mozaikou uznávání lidských práv a právní ochrany," řekl de Varennes po své 14denní návštěvě Spojených států. V této zemi „v době nepokojů, nejistoty a krize budou menšiny a původní obyvatelé pravděpodobně zapomenuti“. Tyto „nedostatky v oblasti lidských práv“ se objevily v posledních letech s „fenomenálními nenávistnými projevy na sociálních sítích“ a „větší nerovností mezi majetnými a nemajetnými“. De Varennes, který cestoval do District of Columbia, Kalifornie, Texas, Guam a Portoriko, uvedl, že navzdory významným změnám po federálních volbách v roce 2020 postrádají Spojené státy „komplexní národní legislativu v oblasti lidských práv, která by byla více v souladu s jejich mezinárodní závazky." To vede k tomu, že „miliony Američanů, zejména menšin, čelí rostoucí nerovnosti, diskriminaci a dokonce vyloučení“. Zvláštní zpravodaj popsal Spojené státy jako „národ paradoxů, pokud jde o lidská práva a práva menšin“. Tato země se prezentuje jako „země, která hostí unavené a chudé“ z celého světa, ačkoliv tam do konce 20. století existovala rasová segregace a domorodé národy“ Zvláštní zpravodajka upozornila na podfinancování mnoha veřejných škol, což má větší negativní dopad na děti z menšinových rodin. Poznamenal také neúměrně vysokou úroveň „marginalizace a kriminalizace“ menšin, zejména Afroameričanů a Hispánců. De Varennes vyjádřil naději na „institucionální a právní změnu“ ve Spojených státech. Svou zprávu o výsledcích své zahraniční návštěvy předloží Radě OSN pro lidská práva v březnu 2022. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/12993495 USA dostaly na 3. prioritě takovou facku od GP, že se hned tak z toho nevzpamatují, jestli vůbec. Protože na základě ideologie "lidských práv", která zdánlivě byla pro USA prioritní, mohl v moderní době fungovat americký imperialismus. Po tomto vystoupení v USA už nemohou prohlásit, že je znepokojuje nedodržování lidských práv v nějaké zemí a vyslat tam své letadlové lodě k nastolení demokracie. Protože země, která sama, u sebe doma nedodržuje lidská práva, nemá morální právo poukazovat na jiné. "Král je nahý",- zaznělo v OSN ,-"není žádným ochráncem lidských práv a nikdy jím nebyl". P.S. Včera bylo 22.11.2021. Pro zásadní manévr od GP to bylo nejlepší datum. V Moskvě tuto zprávu zvěřejnili 23.11. po půlnoci. Ale v New Yorku bylo ještě 22.11.
Upravené 23. 11. 2021 o 12:14

"Král je nahý",- zaznělo v OSN ,-"není žádným ochráncem lidských práv a nikdy jím nebyl".


Tak naše národní podpindosí jelita si určitě zachovají kamenný výraz tváře a budou se dál chovat jako by nic neviděli, neslyšeli.
Obě soupeřící strany tlačí a čekají/doufají, že soupeř se zhroutí jako první. Bažina asi stále věří, že se na nás zahojí.


[quote="pid:44566, uid:158"]"Král je nahý",- zaznělo v OSN ,-"není žádným ochráncem lidských práv a nikdy jím nebyl".[/quote] Tak naše národní podpindosí jelita si určitě zachovají kamenný výraz tváře a budou se dál chovat jako by nic neviděli, neslyšeli. Obě soupeřící strany tlačí a čekají/doufají, že soupeř se zhroutí jako první. Bažina asi stále věří, že se na nás zahojí.

Moskvě tuto zprávu zvěřejnili 23.11. po půlnoci. Ale v New Yorku bylo ještě 22.11.
¨


Znovu jsem se podíval na zprávu TASS, datum byl opraven na 22.11. Aby i ruští podpindosi, kteří chápou globální řízení, věděli, z jaké úrovni je tento manévr prováděn.


[quote="pid:44566, uid:158"]Moskvě tuto zprávu zvěřejnili 23.11. po půlnoci. Ale v New Yorku bylo ještě 22.11.[/quote]¨ Znovu jsem se podíval na zprávu TASS, datum byl opraven na 22.11. Aby i ruští podpindosi, kteří chápou globální řízení, věděli, z jaké úrovni je tento manévr prováděn.

Tak naše národní podpindosí jelita si určitě zachovají kamenný výraz tváře a budou se dál chovat jako by nic neviděli, neslyšeli.


Samozřejmě, že západ bude předstírat, že nic takového nebylo řečeno. Nicméně, ve své rétorice se začnou vyhýbat otázce "lidských práv", jako čert kříži.
Nakonec, ve světě neexistuje jenom západ. Americe a jejím nohsledům to rády připomenou jiné země.


[quote="pid:44594, uid:177"]Tak naše národní podpindosí jelita si určitě zachovají kamenný výraz tváře a budou se dál chovat jako by nic neviděli, neslyšeli.[/quote] Samozřejmě, že západ bude předstírat, že nic takového nebylo řečeno. Nicméně, ve své rétorice se začnou vyhýbat otázce "lidských práv", jako čert kříži. Nakonec, ve světě neexistuje jenom západ. Americe a jejím nohsledům to rády připomenou jiné země.

vyslat tam své letadlové lodě k nastolení demokracie

Nemáš tady chybičku?
Nemá tam být "vyslat tam své dosluhující letadlové lodě k nastolení demokracie"?
:->


[quote="pid:44566, uid:158"]vyslat tam své letadlové lodě k nastolení demokracie[/quote] Nemáš tady chybičku? Nemá tam být "vyslat tam své dosluhující letadlové lodě k nastolení demokracie"? :->

"vyslat tam své dosluhující letadlové lodě


Pro spoustu zemí i ty "dosluhující" letadlové lodě představují reálnou hrozbu.
Ale dobře jsi poukázal na to, že hegemon už není ten, co býval.
Doufejme, že mu stačí kapacity na likvidaci svého šrotu a přitom nezamoří ještě víc životní prostředí.


[quote="pid:44609, uid:240"]"vyslat tam své dosluhující letadlové lodě[/quote] Pro spoustu zemí i ty "dosluhující" letadlové lodě představují reálnou hrozbu. Ale dobře jsi poukázal na to, že hegemon už není ten, co býval. Doufejme, že mu stačí kapacity na likvidaci svého šrotu a přitom nezamoří ještě víc životní prostředí.

Ještě jedna zpráva z 22.11.
Barbados plánuje od 30. listopadu odvolat královnu Alžbětu II z postu hlavy státu. Oznámil to 22. listopadu člen výboru, který se touto politickou otázkou zabývá, Suleiman Bulbul.
Britská panovnice tak poprvé za 30 let ztratí jedno ze svých mnoha království.


"Z našeho pohledu je to monumentální." Toto je další krok na naší cestě – přestřižení pupeční šňůry, která nás spojuje s Velkou Británií, “- citoval oficiální Bloomberg.


Tento krok je podle něj symbolický, protože Barbados je od roku 1966 suverénním státem.


Bulbul poznamenal, že 30. listopadu Barbados odvolá britského monarchu z postu hlavy státu a dosadí do funkce prezidenta generální guvernérku Sandru Masonovou.


Sama Masonová řekla, že obyvatelé ostrova chtějí zanechat koloniální minulost a vidět Barbadoňana v čele země.


Je třeba poznamenat, že vystoupení ze společenství neovlivní ekonomický život ostrova s ​​populací 287 tisíc lidí. Zároveň budou povinně změněny názvy některých vládních agentur, jako je Royal Barbados Police Force.


Úřady karibského ostrova Barbados loni 15. září oznámily, že přijaly rozhodnutí od roku 2021 neuznat královnu Alžbětu II jako hlavu státu a prohlásit zemi za republiku.
https://zakonvremeni.ru/news/13-3-/52475-barbados-snimet-korolevu-elizavetu-ii-s-posta-glavy-gosudarstva.html


Ještě jedna zpráva z 22.11. Barbados plánuje od 30. listopadu odvolat královnu Alžbětu II z postu hlavy státu. Oznámil to 22. listopadu člen výboru, který se touto politickou otázkou zabývá, Suleiman Bulbul. Britská panovnice tak poprvé za 30 let ztratí jedno ze svých mnoha království. "Z našeho pohledu je to monumentální." Toto je další krok na naší cestě – přestřižení pupeční šňůry, která nás spojuje s Velkou Británií, “- citoval oficiální Bloomberg. Tento krok je podle něj symbolický, protože Barbados je od roku 1966 suverénním státem. Bulbul poznamenal, že 30. listopadu Barbados odvolá britského monarchu z postu hlavy státu a dosadí do funkce prezidenta generální guvernérku Sandru Masonovou. Sama Masonová řekla, že obyvatelé ostrova chtějí zanechat koloniální minulost a vidět Barbadoňana v čele země. Je třeba poznamenat, že vystoupení ze společenství neovlivní ekonomický život ostrova s ​​populací 287 tisíc lidí. Zároveň budou povinně změněny názvy některých vládních agentur, jako je Royal Barbados Police Force. Úřady karibského ostrova Barbados loni 15. září oznámily, že přijaly rozhodnutí od roku 2021 neuznat královnu Alžbětu II jako hlavu státu a prohlásit zemi za republiku. https://zakonvremeni.ru/news/13-3-/52475-barbados-snimet-korolevu-elizavetu-ii-s-posta-glavy-gosudarstva.html

dosadí do funkce prezidenta generální guvernérku Sandru Masonovou.
Ještě by to chtělo ukončit členství v Commonwealthu. Britská pijavice jinak pořád bude chtít potravu.


[quote="pid:44662, uid:101"]dosadí do funkce prezidenta generální guvernérku Sandru Masonovou.[/quote]Ještě by to chtělo ukončit členství v Commonwealthu. Britská pijavice jinak pořád bude chtít potravu.

Oznámil to 22. listopadu člen výboru, který se touto politickou otázkou zabývá, Suleiman Bulbul.
...
"Z našeho pohledu je to monumentální."

Souhlasím se Sulejmanem.
(«Это монументально, с нашей точки зрения. Это следующий шаг в нашем путешествии — перерезание пуповины, которая соединяет нас с Великобританией», — цитирует чиновника Bloomberg.)


Asi jedou podle abecedy, A jako Austrálie, B jako Barbados, C jako Canada, ...
:-)
(Nekecám, 19.10.2011: https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/asie-a-oceanie/australska-vlada-uz-kralovnu-nechce-vrele-ji-ale-vita_215123.html)


[quote="pid:44662, uid:101"]Oznámil to 22. listopadu člen výboru, který se touto politickou otázkou zabývá, Suleiman Bulbul. ... "Z našeho pohledu je to monumentální."[/quote] Souhlasím se Sulejmanem. («Это монументально, с нашей точки зрения. Это следующий шаг в нашем путешествии — перерезание пуповины, которая соединяет нас с Великобританией», — цитирует чиновника Bloomberg.) Asi jedou podle abecedy, A jako Austrálie, B jako Barbados, C jako Canada, ... :-) (Nekecám, 19.10.2011: https://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/asie-a-oceanie/australska-vlada-uz-kralovnu-nechce-vrele-ji-ale-vita_215123.html)

A jedna zpráva z Británie z 22.11.


Vrum vžum, jsem nový Mojžíš, říkal v projevu Johnson
Boris Johnson vystoupil na akci Konfederace britského průmyslu a jeho projev byl chaotický.
Předseda vlády se označil za nového Mojžíše, který sešel z hory Sinaj, aby podnikatelům přednesl nové Desatero, podle kterého se mají řídit. Za vzor pak vyzdvihl dětskou animovanou postavičku Prasátko Peppa.
Čím déle britský premiér mluvil, tím více bizarností z něj padalo. Za pozornost například stojí myšlenka, kterou utrousil na adresu elektrických aut.


„Jakožto někdejší redaktor automobilové rubriky vám můžu říct, že neburácí jako holubice a nedělají takové to vrum vžum, které tak milujete ...,” popisoval premiér.


„Lenin kdysi řekl, že komunistická revoluce je sovětská moc plus elektrifikace celé země,” řekl. „No, zdráhám se tu před CBI citovat Lenina, ale nadcházející průmyslová revoluce je zelená energie plus elektrifikace celé země,” zamyslel se Johnson.


„Ať zvedne ruku ten, kdo už navštívil Svět Prasátka Peppy!” vyzval Johnson sál plný zaskočených podnikatelů.
https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/vrum-vzum-jsem-novy-mojzis-placal-v-projevu-johnson-40378896


A jedna zpráva z Británie z 22.11. **Vrum vžum, jsem nový Mojžíš, říkal v projevu Johnson** Boris Johnson vystoupil na akci Konfederace britského průmyslu a jeho projev byl chaotický. Předseda vlády se označil za nového Mojžíše, který sešel z hory Sinaj, aby podnikatelům přednesl nové Desatero, podle kterého se mají řídit. Za vzor pak vyzdvihl dětskou animovanou postavičku Prasátko Peppa. Čím déle britský premiér mluvil, tím více bizarností z něj padalo. Za pozornost například stojí myšlenka, kterou utrousil na adresu elektrických aut. „Jakožto někdejší redaktor automobilové rubriky vám můžu říct, že neburácí jako holubice a nedělají takové to vrum vžum, které tak milujete ...,” popisoval premiér. „Lenin kdysi řekl, že komunistická revoluce je sovětská moc plus elektrifikace celé země,” řekl. „No, zdráhám se tu před CBI citovat Lenina, ale nadcházející průmyslová revoluce je zelená energie plus elektrifikace celé země,” zamyslel se Johnson. „Ať zvedne ruku ten, kdo už navštívil Svět Prasátka Peppy!” vyzval Johnson sál plný zaskočených podnikatelů. https://www.novinky.cz/zahranicni/clanek/vrum-vzum-jsem-novy-mojzis-placal-v-projevu-johnson-40378896

A jedna zpráva z Británie z 22.11.
Vrum vžum, jsem nový Mojžíš, říkal v projevu Johnson

Velmi zábavné, stojí za to přečíst celé...
To nevymyslíš.
A co teprve to slyšet na vlastní uši z těch videí vložených v tom článku.
Doporučuji i pro ty, co neovládají angličtinu.
Stačí jenom poslouchat zvuky...
:-)


[quote="pid:44756, uid:101"]A jedna zpráva z Británie z 22.11. Vrum vžum, jsem nový Mojžíš, říkal v projevu Johnson[/quote] Velmi zábavné, stojí za to přečíst celé... To nevymyslíš. A co teprve to slyšet na vlastní uši z těch videí vložených v tom článku. Doporučuji i pro ty, co neovládají angličtinu. Stačí jenom poslouchat zvuky... :-)
Upravené 23. 11. 2021 o 21:29

Ha-ha, koukám, jak jsou pindosi vynalézaví.smile


Včera jím poukázali na to, že otázka "lidských práv" je pro ně tabu, tak dnes už mají novou odrhovačku. Zareagovali rychle.


USA oznámily „výrazné zhoršení“ situace s náboženskou svobodou v Bělorusku


Situace s náboženskou svobodou v Bělorusku se za poslední rok „výrazně zhoršila“. Tento názor v úterý vyjádřila americká Federální komise pro mezinárodní náboženskou svobodu (USCIRF).


„Podmínky náboženské svobody <...> v Bělorusku se prudce zhoršily kvůli brutálnímu vládnímu zásahu proti občanské společnosti po rozsáhlých protivládních protestech, které začaly v srpnu 2020. Od té doby režim [běloruského prezidenta] Alexandra Lukašenka od autoritářských kritiků očišťuje. metody katolického a pravoslavného kléru, nájezdy proti katolickým a protestantským věřícím a veřejně propagované antisemitské teorie a rétorika, “podle tiskové zprávy vydané v souvislosti se zveřejněním zprávy o náboženské svobodě v Bělorusku připravené USCIRF...


USCIRF je nezávislá dvoustranná komise federální vlády USA. Sleduje případy porušování náboženských svobod po celém světě a poskytuje vhodné rady prezidentovi, ministru zahraničí a Kongresu USA.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13004159


Jako přes kopirák, jenom místo "lidských práv" jsou "náboženské svobody".


Ha-ha, kouk&aacute;m, jak jsou pindosi vynal&eacute;zav&iacute;.]:) Včera j&iacute;m pouk&aacute;zali na to, že ot&aacute;zka &quot;lidsk&yacute;ch pr&aacute;v&quot; je pro ně tabu, tak dnes už maj&iacute; novou odrhovačku. Zareagovali rychle. ** USA ozn&aacute;mily &bdquo;v&yacute;razn&eacute; zhor&scaron;en&iacute;&ldquo; situace s n&aacute;boženskou svobodou v Bělorusku** Situace s n&aacute;boženskou svobodou v Bělorusku se za posledn&iacute; rok &bdquo;v&yacute;razně zhor&scaron;ila&ldquo;. Tento n&aacute;zor v &uacute;ter&yacute; vyj&aacute;dřila americk&aacute; Feder&aacute;ln&iacute; komise pro mezin&aacute;rodn&iacute; n&aacute;boženskou svobodu (USCIRF). &bdquo;Podm&iacute;nky n&aacute;božensk&eacute; svobody &lt;...&gt; v Bělorusku se prudce zhor&scaron;ily kvůli brut&aacute;ln&iacute;mu vl&aacute;dn&iacute;mu z&aacute;sahu proti občansk&eacute; společnosti po rozs&aacute;hl&yacute;ch protivl&aacute;dn&iacute;ch protestech, kter&eacute; začaly v srpnu 2020. Od t&eacute; doby režim [bělorusk&eacute;ho prezidenta] Alexandra Luka&scaron;enka od autorit&aacute;řsk&yacute;ch kritiků oči&scaron;ťuje. metody katolick&eacute;ho a pravoslavn&eacute;ho kl&eacute;ru, n&aacute;jezdy proti katolick&yacute;m a protestantsk&yacute;m věř&iacute;c&iacute;m a veřejně propagovan&eacute; antisemitsk&eacute; teorie a r&eacute;torika, &ldquo;podle tiskov&eacute; zpr&aacute;vy vydan&eacute; v souvislosti se zveřejněn&iacute;m zpr&aacute;vy o n&aacute;božensk&eacute; svobodě v Bělorusku připraven&eacute; USCIRF... USCIRF je **nez&aacute;visl&aacute;** dvoustrann&aacute; komise feder&aacute;ln&iacute; vl&aacute;dy USA. Sleduje př&iacute;pady poru&scaron;ov&aacute;n&iacute; n&aacute;božensk&yacute;ch svobod po cel&eacute;m světě a poskytuje vhodn&eacute; rady prezidentovi, ministru zahranič&iacute; a Kongresu USA. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/13004159 Jako přes kopir&aacute;k, jenom m&iacute;sto &quot;lidsk&yacute;ch pr&aacute;v&quot; jsou &quot;n&aacute;božensk&eacute; svobody&quot;.

Borisek je už evidentně dostatečně opíchán . Ten odporný skřet Šváb měl pravdu , svědci covidů budou permanentně štastni . Krátce , až do své smrti .


Borisek je už evidentně dostatečně op&iacute;ch&aacute;n . Ten odporn&yacute; skřet &Scaron;v&aacute;b měl pravdu , svědci covidů budou permanentně &scaron;tastni . Kr&aacute;tce , až do sv&eacute; smrti .

Ve fašistické EU se jede podle starých notiček .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-to-cesky-Floyd-Levice-v-Evropskem-parlamentu-se-pustila-do-CR-kvuli-mrtvemu-Romovi-fakta-sla-stranou-684548
Zřejmě je potřeba něco dalšího v ČR popostrčit .


Ve fa&scaron;istick&eacute; EU se jede podle star&yacute;ch notiček . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-to-cesky-Floyd-Levice-v-Evropskem-parlamentu-se-pustila-do-CR-kvuli-mrtvemu-Romovi-fakta-sla-stranou-684548 Zřejmě je potřeba něco dal&scaron;&iacute;ho v ČR popostrčit .
1.26k
13
6
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept