Egregoriálno-matričné riadenie
Tragedie ve Wisconsinu
Y

Následkem nárazu auta do davu na svátečním průvodu v americkém městě Waukesha ve státě Wisconsin bylo zabito pět lidí a více než 40 jich bylo zraněno. Počty mrtvých a zraněných zřejmě nejsou konečné. Informovalo o tom městské policejní oddělení s tím, že jednu osobu v souvislosti s touto událostí zadržela.
Na videonahrávce průvodu ve městě Waukesha ve státě Wisconsin je vidět, jak červený vůz SUV prolomí bariéry a vřítí se na ulici, kde se koná průvod. Na jiném videu je vidět, jak policisté na vozidlo střílí. Podle informací, které zveřejnila jedna z místních televizí, auto najelo do skupiny tančících dívek. Taneční klub potvrdil, že jeho členové a dobrovolníci jsou mezi zraněnými.
Dale na:
Wisconsin


Následkem nárazu auta do davu na svátečním průvodu v americkém městě Waukesha ve státě Wisconsin bylo zabito pět lidí a více než 40 jich bylo zraněno. Počty mrtvých a zraněných zřejmě nejsou konečné. Informovalo o tom městské policejní oddělení s tím, že jednu osobu v souvislosti s touto událostí zadržela. Na videonahrávce průvodu ve městě Waukesha ve státě Wisconsin je vidět, jak červený vůz SUV prolomí bariéry a vřítí se na ulici, kde se koná průvod. Na jiném videu je vidět, jak policisté na vozidlo střílí. Podle informací, které zveřejnila jedna z místních televizí, auto najelo do skupiny tančících dívek. Taneční klub potvrdil, že jeho členové a dobrovolníci jsou mezi zraněnými. Dale na: [Wisconsin](https://cz.sputniknews.com/20211122/pri-narazu-do-davu-ve-wisconsinu-bylo-zabito-pet-lidi-a-vice-nez-40-jich-bylo-zraneno-16593148.html)
Upravené 22. 11. 2021 o 14:57

Zabíjel známý rapper?
Šílenec vjel do davu tanečníků. Podle prohlášení zveřejněného na facebooku se incident dotkl i členů a dobrovolníků spojených s klubem "tančících babiček z Milwaukee". "Všude byly bambule s třásněmi a boty a rozlitá horká čokoláda. Musel jsem chodit od jednoho schouleného těla k druhému, abych našel svou dceru," řekl místní obyvatel Angelito Tenorio.
Hrozivou scénu popisoval i majitel tanečního centra Chris Germain, který prý v průvodu vedl skupinu asi 70 lidí. "Všude na silnici ležely malé děti, byli tam policisti a záchranáři, několika členům průvodu dávali první pomoc," řekl. Zraněné děti pocházejí z místní katolické školy. Mezi raněnými je i katolický kněz.
„Do nemocnic v oblasti bylo převezeno 11 dospělých a 12 dětí,“
Wisconsin


Zabíjel známý rapper? Šílenec vjel do davu tanečníků. Podle prohlášení zveřejněného na facebooku se incident dotkl i členů a dobrovolníků spojených s klubem "tančících babiček z Milwaukee". "Všude byly bambule s třásněmi a boty a **rozlitá horká čokoláda**. Musel jsem chodit od jednoho schouleného těla k druhému, abych našel svou dceru," řekl místní obyvatel Angelito Tenorio. Hrozivou scénu popisoval i majitel tanečního centra Chris Germain, který prý v průvodu vedl skupinu asi 70 lidí. "Všude na silnici ležely malé děti, byli tam policisti a záchranáři, několika členům průvodu dávali první pomoc," řekl. Zraněné děti pocházejí z místní katolické školy. Mezi raněnými je i katolický kněz. „Do nemocnic v oblasti bylo převezeno 11 dospělých a 12 dětí,“ [Wisconsin](https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-krimi/696349/sofer-zabil-5-lidi-a-desitky-zranil-behem-vanocniho-pruvodu-ve-wisconsinu-podezrely-je-mistni-muzikant.html)

Souvislost? Varování pro Wisconsin?


“Mladíka, který v Kenoshe zastřelil dva lidi, zprostila porota všech obvinění”
19.11.2021
“Osmnáctiletý Američan Kyle Rittenhouse, který loni v srpnu během demonstrací v americkém městě Kenosha zastřelil dva protestující a jednoho zranil, byl porotou ve státě Wisconsin zproštěn všech obvinění. Rittenhouse, jemuž v době činu bylo teprve 17 let, čelil celkem pěti obžalobám.”
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/mladika-ktery-v-kenoshe-zastrelil-dva-lidi-zprostila-porota-vsech-obvineni-40378559


Souvislost? Varování pro Wisconsin? “Mladíka, který v Kenoshe zastřelil dva lidi, zprostila porota všech obvinění” 19.11.2021 “Osmnáctiletý Američan Kyle Rittenhouse, který loni v srpnu během demonstrací v americkém městě Kenosha zastřelil dva protestující a jednoho zranil, byl porotou ve státě **Wisconsin** zproštěn všech obvinění. Rittenhouse, jemuž v době činu bylo teprve 17 let, čelil celkem pěti obžalobám.” https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/mladika-ktery-v-kenoshe-zastrelil-dva-lidi-zprostila-porota-vsech-obvineni-40378559

Zabíjel známý rapper?

Mno, vypadá spíše jak raper.
I když v angličtině se to správně píše “rapist”.


[quote="pid:44432, uid:68"]Zabíjel známý rapper?[/quote] Mno, vypadá spíše jak raper. I když v angličtině se to správně píše “rapist”.

rozlitá horká čokoláda

Anuska rozlila olej .....


[quote="pid:44432, uid:68"]rozlitá horká čokoláda[/quote] Anuska rozlila olej .....

“Mladíka, který v Kenoshe zastřelil dva lidi, zprostila porota všech obvinění”


Chvála Bohu.


Analýza konania Kyla Rittenhousa, ktorý sa v minulom roku pridal k domobrane počas protestov BLM (Burn, Loot, Murder) a v sebaobrane zabil dvoch ľudí, ktorí ho chceli zlynčovať. Jeho motivácia a priebeh incidentu sú rozobrané vo videu.


Konal mladík z USA v sebaobrane? 2 mŕtvi:
https://www.mojevideo.sk/video/32f44/konal_mladik_z_usa_v_sebaobrane_2_mrtvi.html


[quote="pid:44436, uid:240"]“Mladíka, který v Kenoshe zastřelil dva lidi, zprostila porota všech obvinění”[/quote] Chvála Bohu. Analýza konania Kyla Rittenhousa, ktorý sa v minulom roku pridal k domobrane počas protestov BLM (Burn, Loot, Murder) a v sebaobrane zabil dvoch ľudí, ktorí ho chceli zlynčovať. Jeho motivácia a priebeh incidentu sú rozobrané vo videu. **Konal mladík z USA v sebaobrane? 2 mŕtvi:** https://www.mojevideo.sk/video/32f44/konal_mladik_z_usa_v_sebaobrane_2_mrtvi.html
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 22. 11. 2021 o 17:14

Je to samozrejme obrovska tragedie pro rodiny obeti, ale ja si rikam, kde jsou ty avizovane poulicni nepokoje a akce, kterymi vyhrozovali BLM v pripade osvobozeni Kyle Rittenhouse? Ze by uz je nikdo neorganizoval a nefinancoval? Ze by se ted jejich loutkovodici klepali strachy, az Maxwell zacne mluvit? Ze by uz na ni nedosahli jako na Epsteina? K tomu rozjety vlak vakcinacniho fasismu, ktery jeho organizatori uz nedokazi zastavit a momentalne muzou maximalne tak doufat, ze se z toho vyvliknou.


Ja si myslim, ze ted se nejvic odehrava v zakulisi a probiha "konkurz" na obetni beranky z rad americke smetanky.


Je to samozrejme obrovska tragedie pro rodiny obeti, ale ja si rikam, kde jsou ty avizovane poulicni nepokoje a akce, kterymi vyhrozovali BLM v pripade osvobozeni Kyle Rittenhouse? Ze by uz je nikdo neorganizoval a nefinancoval? Ze by se ted jejich loutkovodici klepali strachy, az Maxwell zacne mluvit? Ze by uz na ni nedosahli jako na Epsteina? K tomu rozjety vlak vakcinacniho fasismu, ktery jeho organizatori uz nedokazi zastavit a momentalne muzou maximalne tak doufat, ze se z toho vyvliknou. Ja si myslim, ze ted se nejvic odehrava v zakulisi a probiha "konkurz" na obetni beranky z rad americke smetanky.
Upravené 22. 11. 2021 o 17:18

Útočník a kariérní zločinec Darrell E. Brooks byl údajně propuštěn jen pád dnů před útokem na kauci 1 000 dolarů okresním prokurátorem Milwaukee Johnem Chisholmem, krajně levicovým příznivcem George Sorose, který je zastáncem „reformy kaucí“, umožňující zločincům, aby se po zatčení snadno dostali na svobodu.
Brooks se přitom dopustil celé řady zločinů, včetně sexuálního zneužívání dětí. (před útkokem z dvou trestných činů a 3 přestupků).
V březnu pak složil kauci za 3 trestné činy.


https://www.infowars.com/posts/soros-da-released-christmas-parade-mass-murder-suspect-days-before-attack/


Útočník a kariérní zločinec Darrell E. Brooks byl údajně propuštěn jen pád dnů před útokem na kauci 1 000 dolarů okresním prokurátorem Milwaukee Johnem Chisholmem, krajně levicovým příznivcem George Sorose, který je zastáncem „reformy kaucí“, umožňující zločincům, aby se po zatčení snadno dostali na svobodu. Brooks se přitom dopustil celé řady zločinů, včetně sexuálního zneužívání dětí. (před útkokem z dvou trestných činů a 3 přestupků). V březnu pak složil kauci za 3 trestné činy. https://www.infowars.com/posts/soros-da-released-christmas-parade-mass-murder-suspect-days-before-attack/
Upravené 22. 11. 2021 o 19:09

Konal mladík z USA v sebaobrane? Súd rozhodol o nevine:
https://www.mojevideo.sk/video/36117/konal_mladik_z_usa_v_sebaobrane_sud_rozhodol_o_nevine.html
"V roku 2020 sa vtedy iba sedemnásťročný Kyle Rittenhouse pridal k domobrane, aby chránil majetok a životy občanov proti rabujúcim hordám. Situácia sa vyhrotila a aby si zachránil holý život, na úteku zastrelil dvoch ľudí a jedného postrelil. Súd po viac ako roku spravodlivo rozhodol o jeho nevine."


**Konal mladík z USA v sebaobrane? Súd rozhodol o nevine:** https://www.mojevideo.sk/video/36117/konal_mladik_z_usa_v_sebaobrane_sud_rozhodol_o_nevine.html _"V roku 2020 sa vtedy iba sedemnásťročný Kyle Rittenhouse pridal k domobrane, aby chránil majetok a životy občanov proti rabujúcim hordám. Situácia sa vyhrotila a aby si zachránil holý život, na úteku zastrelil dvoch ľudí a jedného postrelil. Súd po viac ako roku spravodlivo rozhodol o jeho nevine."_
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
1.04k
9
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept