Politika v SR
Výzva na generálny štrajk

Davam tuto temu ako prioritnu, instrukcie na Oracle Blogu v Joxom clanku Generálny štrajk, Robert Fico, Marián Kotleba, Peter Pellegrini a všetci ostatní


Davam tuto temu ako prioritnu, instrukcie na Oracle Blogu v Joxom clanku [Generálny štrajk, Robert Fico, Marián Kotleba, Peter Pellegrini a všetci ostatní](https://oracle911blog.wordpress.com/2021/11/21/generalny-strajk-robert-fico-marian-kotleba-peter-pellegrini-a-vsetci-ostatni/)

Moderator

Upravené 22. 11. 2021 o 11:41

Ja som proti, toto sa môže zvrtnúť a národu to určite do karát nehraje.


Pripnem sem ako protipól posledný článok od Nikyty
http://www.nwoo.org/2021/11/19/bozie-mlyny-nemezis-cast-iv-odpoved-akk-koniec-slovenskeho-majdanu/


Prečítajte si prosím oba pohľady, potom si pravte názor.


Ja som proti, toto sa môže zvrtnúť a národu to určite do karát nehraje. Pripnem sem ako protipól posledný článok od Nikyty http://www.nwoo.org/2021/11/19/bozie-mlyny-nemezis-cast-iv-odpoved-akk-koniec-slovenskeho-majdanu/ Prečítajte si prosím oba pohľady, potom si pravte názor.

Je velký rozdíl v tom , kdy jdou lidé do ulic a riskují tam provokaci , viz sametový převrat .
Jiná situace je kdy z domova vzkážou vládě a tím i nadnárodní mafii: Kašlu na Vás , buďto potáhnete po dobrém , nebo Vám pomůžeme silou .
K čemu jsou vládní nařízení , pokud je národ odmítne ?
Ztráta řízení .


Je velký rozdíl v tom , kdy jdou lidé do ulic a riskují tam provokaci , viz sametový převrat . Jiná situace je kdy z domova vzkážou vládě a tím i nadnárodní mafii: Kašlu na Vás , buďto potáhnete po dobrém , nebo Vám pomůžeme silou . K čemu jsou vládní nařízení , pokud je národ odmítne ? Ztráta řízení .

Ja som proti, toto sa môže zvrtnúť a národu to určite do karát nehraje.
Rozumiem, ale je dolezite to mat pripravene ako reakciu na povinnu vakcinazi. Idealny GS je ten, ktory splni vsetky ciele bez toho aby bol, staci hrozba.


[quote="pid:44324, uid:217"]Ja som proti, toto sa môže zvrtnúť a národu to určite do karát nehraje.[/quote]Rozumiem, ale je dolezite to mat pripravene ako reakciu na povinnu vakcinazi. Idealny GS je ten, ktory splni vsetky ciele bez toho aby bol, staci hrozba.

Moderator

Generálne štrajky sú dnes tak trochu minulosť. Pri agentúrnych pracovníkoch, práci na živnosť už nie je tak veľa ľudí organizovaných v odboroch. To zmenšuje výtlak odborových organizácii. Nehovoriac o tom, ako sa v mnohých profesiách roztrieštili na viaceré organizácie. Už to nie je ten monoblok ako voľakedy.


To ale neznamená, že sa takáto forma pasívneho protestu nedá urobiť iným, modernizovaným spôsobom. Problém je v tom, že práve tie nové formy nebudeme vešať na bubon. Síce problém, ale nie neriešiteľný. Múdremu stačí napovedať. Len to chce sadnúť si, urobiť rodinnú radu, poradiť sa s priateľmi a vybrať ideálnu a schodnú stratégiu.


Tak len aby sme sa nestrácali v terminológii, keď si niekto pod pojmom Generálny štrajk predstavuje niečo iné ako druhý.


Generálne štrajky sú dnes tak trochu minulosť. Pri agentúrnych pracovníkoch, práci na živnosť už nie je tak veľa ľudí organizovaných v odboroch. To zmenšuje výtlak odborových organizácii. Nehovoriac o tom, ako sa v mnohých profesiách roztrieštili na viaceré organizácie. Už to nie je ten monoblok ako voľakedy. To ale neznamená, že sa takáto forma pasívneho protestu nedá urobiť iným, modernizovaným spôsobom. Problém je v tom, že práve tie nové formy nebudeme vešať na bubon. Síce problém, ale nie neriešiteľný. Múdremu stačí napovedať. Len to chce sadnúť si, urobiť rodinnú radu, poradiť sa s priateľmi a vybrať ideálnu a schodnú stratégiu. Tak len aby sme sa nestrácali v terminológii, keď si niekto pod pojmom Generálny štrajk predstavuje niečo iné ako druhý.

Moderátor

instrukcie na Oracle Blogu v Joxom clanku

treba sa navzajom ujednotit na vyzname/obraze, co vlastne znamena generalny strajk
to nie je ist hromadne do ulic
... odporucam precitat celu obsiahlu diskusiu pod tym clankom, vela sa tou diskusiou objasnilo / pojmovo zladilo


[quote="pid:44316, uid:10"]instrukcie na Oracle Blogu v Joxom clanku[/quote] treba sa navzajom ujednotit na vyzname/obraze, co vlastne znamena generalny strajk to nie je ist hromadne do ulic ... odporucam precitat celu obsiahlu diskusiu pod tym clankom, vela sa tou diskusiou objasnilo / pojmovo zladilo

Idealny GS je ten, ktory splni vsetky ciele


Prepisujem sem diskusiu lebo tam sa zle číta, viac k tomu nemám čo dodať.




Maro
21. novembra 2021 o 14:04


Pridam sa k tejto debate, ked mozem.
Pisal som o tom v mnohych blogoch. A co dalej? Mame plan, co dalej ,vektor cielov? Lebo tie tezy o spravodlivej spolocnosti nestacia. Teraz mi tlacenie na pilu pripada naozaj ako pomoc druhej strane. V momente ked bude vysloveny vektor cielov, nadobudne to uplne iny charakter. Pretoze generalny strajk moze byt ( zatial) ciel oboch stran. A Robko o tom musi vediet a byt s tym OK, lebo je to jedina sila , co nas vyvedie z baziny. Akurat musi byt s tym OK, ze je sprievodca na prezitie, iba na vyvedenie z bazin, nic viac. Historia ho oceni, lebo je to extra dolezita uloha.
Vektor cielov by mohol byt, ak by to malo mat zmysel( od ciela najnizsej priority)
1.Generalny strajk, resp.referendum
2.Predcasne volby
3.Docasna vlada s Ficom( on musi vediet , ze je docasny, aby mu nezachutila moc)
4.Zmena volebneho systemu a politickeho systemu celkovo( vid vyjadrenie Janecka na Nove pri Slavik21- overtonovo okno)
5.Nova koncepcia- Spravodliva spolocnost podporujuca rozvoj potencialu kazdeho jednotlivca, zivot v sulade s prirodou, odstranenie vykoristovania lichvou( ze by blockchain?) Atd.


Je len “rychly” priklad v nejakej nadvaznosti, je to plan , su urcene kadre, postupnost, ale chlapi ja v tych vasich blogoch zial strukturu nevidim. Ved KSB je prave v jasnej strukture. Citam to, zaujima to. Najviac ma zatial zaujal Nikita na nwoo.
A pokial nikto s Ficom nebude hovorit v zmysle koncepcie , nema to zmysel. On je velmi sikovny, ale neviem, mozno to robi intuitivne, lenze tu ide o sachovu partiu, kde treba mysliet 7 tahov dopredu. Harabin je fakt dobry aj logikou myslenia a vyzna sa v KSB, co vidno na jeho vyjadreniach. Mozno spojit tychto dvoch…
Ked ma niekto na tricku KSB, neznamena to nutne, ze je KSB. Velmi dobry priklad je postava Camboru( Latinak) vo filme Obc. Prukaz. Silne mi to pripomina vela dnesnych “burcovacov”( ze by M.S..n?)




jox13
21. novembra 2021 o 14:15


dam len jeden typ. Prelistujte si rok dozadu, na výrocie zimného slnovratu a tiež realneho vyhlasenia SNP tu partia nadsencov dala dohromady víziu. Nič veľke, nič dlhé.
tu je https://oracle911blog.wordpress.com/2020/12/21/vizia_21-12-2020-mig-a-kolektiv/


nasledne ponjej prečítaní, si môžete polozit otazku, nakoľko je to tu nestrukturované. A druhu otázku, kde vziať kádre na takuto zmenu.


Odpoved na druhú najdete v knihe DVTR, v časti, kde sa hovorí o utvaraní noveho vektora , ktorý sustavou myšlienok nasledne vytvorí štrukturu sám, pretože ako vysavac vcucne do seba mravne a vedomostne, ako aj telesne a dusevne pripravenych jedincov…
Ako boľševici dokazali z 2% gramotnosti v carskom Rusku urobit za necelé 2 generacie skoro 100%?
Učil, kto mohol. Pracoval, kto.mohol. Staral sa, kto.mohol. Aby myslienka mohla byt naplnená….
Take je to.jednoduche a zaroven ťažké.


jox13
21. novembra 2021 o 14:16


ešte prosba. tu poslednu vetu z Vásho prispevku nechapem.(ze by M.S..n?)… Co je to?




Maro
21. novembra 2021 o 14:42


Je to jeden z burcovacov a podobnost s filmom je cisto nahodna. Zrejme sa to dostane na svetlo. Teraz to nie je dolezite.
Ked sa teda smiem spytat , aky je vektor cielov? Mat viziu je OK, vektor cielov je ako sa k tomu dostanem. Matovic mal tiez viziu ukoncit korupciu a pod jeho vedenim sme si v rebricku este pohorsili.
Vysledok je vzdy najdolezitejsi. Bud absentuje vektor cielov, alebo je iny vektor cielov( skryty), alebo je chyba riadenia.To su moznosti.
K tej vizii- ja mam viziu zalozit sebestacny sad starych odrod na lazoch. Je to projekt na 10 rokov, Ked sa ma spytate, co chcem urobit tento rok a na buduci rok ,viem odpovedat. Na tuto viziu je samozrejme nadviazana moja misia, prezit v prirode co najvacsiu cast zivota a tesit sa z kazdeho dna. Ale strategia( vektor cielov) je to, co idem pre to urobit v postupnosti.
A na to sa Vas pytam. Bez akejkolvek ironie. Proste ma to zaujima. Nie osobny vektor cielov( aj ked sa s tym moze zhodovat). Ale ten vektor, co je naviazany na generalny strajk.




jox13
21. novembra 2021 o 14:52


Ked to nie je dolezite, preco to tam potom svieti, aj ked tomu nerozumieme?
Vektor cieľov je tam jasne definovaný:
,,Zmyslom života človeka je jeho slobodný tvorivý celostný rozvoj. Náplňou verejnej činnosti slobodného človeka je zabezpečiť na to vhodné podmienky: primerané bývanie, materiálne zabezpečenie, dostatok prostriedkov, možností a času na starostlivosť o rodinu, výchovu detí, na svoj osobný telesný, duchovný a duševný rozvoj. Slobodný Človek s úctou k svojim predkom a k ich poznaniu a skúsenostiam, ochraňuje a rozvíja tradície, bohatstvo, kultúrnu svojbytnosť a súlad s prírodou a národmi. Verejnou činnosťou vytvárame a udržujeme také životné podmienky, aby každý jedinec mal možnosť si plne uvedomiť, rozvinúť a naplniť svoj talent a potenciál a využiť ho pre dobro seba a spoločnosti tak, aby každému bolo umožnené stať sa Človekom.“
Otazka je, vektor tam je, poviem inak, je tam tenzor, nie vektor, ak mam byt presný.




Maro
21. novembra 2021 o 15:02


Ok, poviem este raz, mozno som nechapavy, vektor je postup ako postavit stavbu. Ak je zaklad stavby generalny strajk, co je dalej? Ake budu steny,okna, strop a pod?
Neviem sa uz jasnejsie vyjadrit, ale ma pocit , ze uhybate. Mna to naozaj zaujima, ja som s Vami, ale nechcem dopdnut ako bezci za Forrestom, kde ho prestalo bavit behat( A co bude dalej s nami?)




jox13
21. novembra 2021 o 15:13


akynje rozdiel.medzi vektorom a tenzorom? Ja neuhybam, snažim sa otvorit dvere. prejst musite sam…
https://cs.abcdef.wiki/wiki/Tensor_(intrinsic_definition)


je to už trocha jasnejšie?




Maro
21. novembra 2021 o 17:18


Jox, nie nie je mi to jasnejsie, linkli ste. viziu a vydavate ju za vektor cielov. ektor cielov je rozobraty v prvych kapitolach KSB, nechce sa mi to linkovat. Su to hierarchicky usporiadane podmienene ciele smerujuce k dosiahnutiu hierarchicky najvyznamnejsieho. NIE JETO VIZIA. Neviem preco tu pletiete tenzory z vikipedie. Bavime sa o KSB, nie o satanistickej wikipedii. Ak. neviete odpovedat. na zakladnu otazku z prvych kapitol KSB, je mi luto ze sa vzajomne oberame o cas a energiu. Bud tomu. nerozumiete(m), alebo su Vase ciele skryte. Nehovorme prosim o vizii( konecny zelany stav)
Pokial mi nevysvetlite hierarchicky nadviazane ciele, neverim Vam. Pri vsetkej ucte.




jox13
21. novembra 2021 o 18:19


Vázim si vás zaujem. je to super a tak poďme dalej. Este raz. Co je tenzor? Je to mnohosmerový vektor.
A teraz sa vratme ku jednej knihe. napisane bolo. A budiš svetlo. A svetlo bolo. A to bolo dobre…
Poznate teoriu MIM. Materia, informacia, miera? A jej praktickénpouzitie, ze po zasadení myšlienky a vytvorenia tenzoru do poľa informacií, ak to urobite gramotne, vznikne egregor, ktory nasledne vytvorí a definuje vektory cieľov ku tenzoru nadradenému, nasledne ku tymto vektorom vytvorí dočasné struktúry na vyplnenie tychto vektorov.
Osvietilo to trocha viac tuto temu?




Maro
21. novembra 2021 o 18:53


K Jox13 18:19,( neda sa mi odpovedat proamo) opat ste neodpovedali na otazku o vektore cielov. Mate ho ,alebo nemate?
CO CHCETE DOSIAHNUT GŠ? A CO POTOM?
Tu neplati Midasov dotyk, ak sa to tu rozdrbe, treba riesenie a vodcov. Lebo z davu vzidu falosni vodcovia a dopadneme ako Orwellova zvieracia farma.
Preco skryvate vase ciele? Vizie su jasne, ciele nie. A mam pocit ,ze pada hmla.




jox13
21. novembra 2021 o 20:08


Nie. Ale trocha mi pripominate toho smädného na pušti, ktorý stoji po kolena v studni s cerstvou vodou a kričí: “Umieram smädom”.
Kričite, povedzte, čo chcete urobit. A ked Vam to poviem, kricite sle to nienje to. No bezstrukturne riadenie nefunguje, ako napisany plan q. potom 2. potom 3 atd atd…




Maro
21. novembra 2021 o 20:56


Vy chcete bezstrukturne riadit GŠ a to potom? No zbohom. Bezstrukturne( pomale riadenie) sa pouziva na riadenie predvidatelnych procesov. Na riadenie dynamickych procesov je nutne pouzit strukturne riadenie.
To je ako dat opici samopal, pardon za vyjadrenie, netyka sa to nikoho osobne, je to prirovnanie.




jox13
21. novembra 2021 o 21:20


Maro, teraz ste uz v tej vode po pas a kricite, pomóc zachrante ma umieram smädom ale asi sa utopim.
Pýtal ste sa na vektor cieľov. Dostal ste vysvetlenie cez víziu, kde je mnohosmerný súbor vektorov. Nestačilo, dostal ste vysvetlenie vzniku egregora na bezštruktúrne samoriadenie myšlienky. Nestačí a zeraz sa to snažíte prekrútiť späť na operatívne riadenie zo strategického a spájate nespojiteľné.


Fajn, tak späť na začiatok,čo chcete vedieť, čo neobsahuje vízia?




Maro
21. novembra 2021 o 21:40


Rozdiel medzi operativnym riadenim a vektorom cielov je ako medzi wikipediou a KSB.
Takze zhrniem si to taktiez( uz viac nebudem v tomto vlakne reagovat).


  1. Vyzyvate na gen.strajk2.Nemate ciele strajku, iba viziu lepsej spolocnosti.
  2. Nechavate to na samovyvoj(tzv bezstrukturne riadenie vyuzijem citaciu z KOB-forum.eu“je pomalejší, méně nápadný a hlavně – na první pohled nepoznáte, kdo za ním vlastně stojí. Výhoda bezstrukturního (jinak vlivového) řízení. Podstata této varianty dosažení stejného cíle – stojí na využití strachu a stresu lidí. Opět odshora až dolů.”)

A toho som sa bal. Cestu do pekla lemuju dobre umysly. Som zvedavy, ci mi to uverejnite.




[quote="pid:44332, uid:10"]Idealny GS je ten, ktory splni vsetky ciele[/quote] Prepisujem sem diskusiu lebo tam sa zle číta, viac k tomu nemám čo dodať. --- **Maro** _21. novembra 2021 o 14:04_ Pridam sa k tejto debate, ked mozem. Pisal som o tom v mnohych blogoch. A co dalej? Mame plan, co dalej ,vektor cielov? Lebo tie tezy o spravodlivej spolocnosti nestacia. Teraz mi tlacenie na pilu pripada naozaj ako pomoc druhej strane. V momente ked bude vysloveny vektor cielov, nadobudne to uplne iny charakter. Pretoze generalny strajk moze byt ( zatial) ciel oboch stran. A Robko o tom musi vediet a byt s tym OK, lebo je to jedina sila , co nas vyvedie z baziny. Akurat musi byt s tym OK, ze je sprievodca na prezitie, iba na vyvedenie z bazin, nic viac. Historia ho oceni, lebo je to extra dolezita uloha. Vektor cielov by mohol byt, ak by to malo mat zmysel( od ciela najnizsej priority) 1.Generalny strajk, resp.referendum 2.Predcasne volby 3.Docasna vlada s Ficom( on musi vediet , ze je docasny, aby mu nezachutila moc) 4.Zmena volebneho systemu a politickeho systemu celkovo( vid vyjadrenie Janecka na Nove pri Slavik21- overtonovo okno) 5.Nova koncepcia- Spravodliva spolocnost podporujuca rozvoj potencialu kazdeho jednotlivca, zivot v sulade s prirodou, odstranenie vykoristovania lichvou( ze by blockchain?) Atd. Je len “rychly” priklad v nejakej nadvaznosti, je to plan , su urcene kadre, postupnost, ale chlapi ja v tych vasich blogoch zial strukturu nevidim. Ved KSB je prave v jasnej strukture. Citam to, zaujima to. Najviac ma zatial zaujal Nikita na nwoo. A pokial nikto s Ficom nebude hovorit v zmysle koncepcie , nema to zmysel. On je velmi sikovny, ale neviem, mozno to robi intuitivne, lenze tu ide o sachovu partiu, kde treba mysliet 7 tahov dopredu. Harabin je fakt dobry aj logikou myslenia a vyzna sa v KSB, co vidno na jeho vyjadreniach. Mozno spojit tychto dvoch… Ked ma niekto na tricku KSB, neznamena to nutne, ze je KSB. Velmi dobry priklad je postava Camboru( Latinak) vo filme Obc. Prukaz. Silne mi to pripomina vela dnesnych “burcovacov”( ze by M.S..n?) --- **jox13** _21. novembra 2021 o 14:15_ dam len jeden typ. Prelistujte si rok dozadu, na výrocie zimného slnovratu a tiež realneho vyhlasenia SNP tu partia nadsencov dala dohromady víziu. Nič veľke, nič dlhé. tu je https://oracle911blog.wordpress.com/2020/12/21/vizia_21-12-2020-mig-a-kolektiv/ nasledne ponjej prečítaní, si môžete polozit otazku, nakoľko je to tu nestrukturované. A druhu otázku, kde vziať kádre na takuto zmenu. Odpoved na druhú najdete v knihe DVTR, v časti, kde sa hovorí o utvaraní noveho vektora , ktorý sustavou myšlienok nasledne vytvorí štrukturu sám, pretože ako vysavac vcucne do seba mravne a vedomostne, ako aj telesne a dusevne pripravenych jedincov… Ako boľševici dokazali z 2% gramotnosti v carskom Rusku urobit za necelé 2 generacie skoro 100%? Učil, kto mohol. Pracoval, kto.mohol. Staral sa, kto.mohol. Aby myslienka mohla byt naplnená…. Take je to.jednoduche a zaroven ťažké. **jox13 ** _21. novembra 2021 o 14:16_ ešte prosba. tu poslednu vetu z Vásho prispevku nechapem.(ze by M.S..n?)… Co je to? --- **Maro ** _21. novembra 2021 o 14:42_ Je to jeden z burcovacov a podobnost s filmom je cisto nahodna. Zrejme sa to dostane na svetlo. Teraz to nie je dolezite. Ked sa teda smiem spytat , aky je vektor cielov? Mat viziu je OK, vektor cielov je ako sa k tomu dostanem. Matovic mal tiez viziu ukoncit korupciu a pod jeho vedenim sme si v rebricku este pohorsili. Vysledok je vzdy najdolezitejsi. Bud absentuje vektor cielov, alebo je iny vektor cielov( skryty), alebo je chyba riadenia.To su moznosti. K tej vizii- ja mam viziu zalozit sebestacny sad starych odrod na lazoch. Je to projekt na 10 rokov, Ked sa ma spytate, co chcem urobit tento rok a na buduci rok ,viem odpovedat. Na tuto viziu je samozrejme nadviazana moja misia, prezit v prirode co najvacsiu cast zivota a tesit sa z kazdeho dna. Ale strategia( vektor cielov) je to, co idem pre to urobit v postupnosti. A na to sa Vas pytam. Bez akejkolvek ironie. Proste ma to zaujima. Nie osobny vektor cielov( aj ked sa s tym moze zhodovat). Ale ten vektor, co je naviazany na generalny strajk. --- **jox13** _21. novembra 2021 o 14:52_ Ked to nie je dolezite, preco to tam potom svieti, aj ked tomu nerozumieme? Vektor cieľov je tam jasne definovaný: ,,Zmyslom života človeka je jeho slobodný tvorivý celostný rozvoj. Náplňou verejnej činnosti slobodného človeka je zabezpečiť na to vhodné podmienky: primerané bývanie, materiálne zabezpečenie, dostatok prostriedkov, možností a času na starostlivosť o rodinu, výchovu detí, na svoj osobný telesný, duchovný a duševný rozvoj. Slobodný Človek s úctou k svojim predkom a k ich poznaniu a skúsenostiam, ochraňuje a rozvíja tradície, bohatstvo, kultúrnu svojbytnosť a súlad s prírodou a národmi. Verejnou činnosťou vytvárame a udržujeme také životné podmienky, aby každý jedinec mal možnosť si plne uvedomiť, rozvinúť a naplniť svoj talent a potenciál a využiť ho pre dobro seba a spoločnosti tak, aby každému bolo umožnené stať sa Človekom.“ Otazka je, vektor tam je, poviem inak, je tam tenzor, nie vektor, ak mam byt presný. --- **Maro** _21. novembra 2021 o 15:02_ Ok, poviem este raz, mozno som nechapavy, vektor je postup ako postavit stavbu. Ak je zaklad stavby generalny strajk, co je dalej? Ake budu steny,okna, strop a pod? Neviem sa uz jasnejsie vyjadrit, ale ma pocit , ze uhybate. Mna to naozaj zaujima, ja som s Vami, ale nechcem dopdnut ako bezci za Forrestom, kde ho prestalo bavit behat( A co bude dalej s nami?) --- **jox13** _21. novembra 2021 o 15:13_ akynje rozdiel.medzi vektorom a tenzorom? Ja neuhybam, snažim sa otvorit dvere. prejst musite sam… https://cs.abcdef.wiki/wiki/Tensor_(intrinsic_definition) je to už trocha jasnejšie? --- **Maro** _21. novembra 2021 o 17:18_ Jox, nie nie je mi to jasnejsie, linkli ste. viziu a vydavate ju za vektor cielov. ektor cielov je rozobraty v prvych kapitolach KSB, nechce sa mi to linkovat. Su to hierarchicky usporiadane podmienene ciele smerujuce k dosiahnutiu hierarchicky najvyznamnejsieho. NIE JETO VIZIA. Neviem preco tu pletiete tenzory z vikipedie. Bavime sa o KSB, nie o satanistickej wikipedii. Ak. neviete odpovedat. na zakladnu otazku z prvych kapitol KSB, je mi luto ze sa vzajomne oberame o cas a energiu. Bud tomu. nerozumiete(m), alebo su Vase ciele skryte. Nehovorme prosim o vizii( konecny zelany stav) Pokial mi nevysvetlite hierarchicky nadviazane ciele, neverim Vam. Pri vsetkej ucte. --- **jox13** _21. novembra 2021 o 18:19_ Vázim si vás zaujem. je to super a tak poďme dalej. Este raz. Co je tenzor? Je to mnohosmerový vektor. A teraz sa vratme ku jednej knihe. napisane bolo. A budiš svetlo. A svetlo bolo. A to bolo dobre… Poznate teoriu MIM. Materia, informacia, miera? A jej praktickénpouzitie, ze po zasadení myšlienky a vytvorenia tenzoru do poľa informacií, ak to urobite gramotne, vznikne egregor, ktory nasledne vytvorí a definuje vektory cieľov ku tenzoru nadradenému, nasledne ku tymto vektorom vytvorí dočasné struktúry na vyplnenie tychto vektorov. Osvietilo to trocha viac tuto temu? --- **Maro ** _21. novembra 2021 o 18:53_ K Jox13 18:19,( neda sa mi odpovedat proamo) opat ste neodpovedali na otazku o vektore cielov. Mate ho ,alebo nemate? CO CHCETE DOSIAHNUT GŠ? A CO POTOM? Tu neplati Midasov dotyk, ak sa to tu rozdrbe, treba riesenie a vodcov. Lebo z davu vzidu falosni vodcovia a dopadneme ako Orwellova zvieracia farma. Preco skryvate vase ciele? Vizie su jasne, ciele nie. A mam pocit ,ze pada hmla. --- **jox13** _21. novembra 2021 o 20:08_ Nie. Ale trocha mi pripominate toho smädného na pušti, ktorý stoji po kolena v studni s cerstvou vodou a kričí: “Umieram smädom”. Kričite, povedzte, čo chcete urobit. A ked Vam to poviem, kricite sle to nienje to. No bezstrukturne riadenie nefunguje, ako napisany plan q. potom 2. potom 3 atd atd… --- **Maro** _21. novembra 2021 o 20:56_ Vy chcete bezstrukturne riadit GŠ a to potom? No zbohom. Bezstrukturne( pomale riadenie) sa pouziva na riadenie predvidatelnych procesov. Na riadenie dynamickych procesov je nutne pouzit strukturne riadenie. To je ako dat opici samopal, pardon za vyjadrenie, netyka sa to nikoho osobne, je to prirovnanie. --- **jox13** _21. novembra 2021 o 21:20_ Maro, teraz ste uz v tej vode po pas a kricite, pomóc zachrante ma umieram smädom ale asi sa utopim. Pýtal ste sa na vektor cieľov. Dostal ste vysvetlenie cez víziu, kde je mnohosmerný súbor vektorov. Nestačilo, dostal ste vysvetlenie vzniku egregora na bezštruktúrne samoriadenie myšlienky. Nestačí a zeraz sa to snažíte prekrútiť späť na operatívne riadenie zo strategického a spájate nespojiteľné. Fajn, tak späť na začiatok,čo chcete vedieť, čo neobsahuje vízia? --- **Maro** _21. novembra 2021 o 21:40_ Rozdiel medzi operativnym riadenim a vektorom cielov je ako medzi wikipediou a KSB. Takze zhrniem si to taktiez( uz viac nebudem v tomto vlakne reagovat). 1. Vyzyvate na gen.strajk 2.Nemate ciele strajku, iba viziu lepsej spolocnosti. 3. Nechavate to na samovyvoj(tzv bezstrukturne riadenie vyuzijem citaciu z KOB-forum.eu “je pomalejší, méně nápadný a hlavně – na první pohled nepoznáte, kdo za ním vlastně stojí. Výhoda bezstrukturního (jinak vlivového) řízení. Podstata této varianty dosažení stejného cíle – stojí na využití strachu a stresu lidí. Opět odshora až dolů.”) A toho som sa bal. Cestu do pekla lemuju dobre umysly. Som zvedavy, ci mi to uverejnite. ---

Áno, súhlasím s @kulich-om, v terminológii sme sa stratili. Jedným z dôvodov je prebiehajúci prechod od industriálnej spoločnosti do spoločnosti informačnej. Používame metódy, nástroje, postupy, pojmy, definície… „zdedené po industriálnej spoločnosti“ (ktorých východiskom bol spôsob organizácie materiálnej výroby) zmiešané s novovznikajúcimi odpovedajúcimi kategóriami z jednotlivých novoformujúcich sa oblastí informačnej spoločnosti. Druhým dôvodom je spätný vplyv teórie KSB a DVTR, kedy pri ich chápaní sa nám menia obrazy spájané s množstvom bežne používaných pojmov (lepšie povedané vzájomné ovplyvňovanie sa pojmov starej a novej koncepcie). V mnohých prípadoch to vysvetľuje aj tu vznikajúce „neriešiteľne“ vyzerajúce nedorozumenia. A tak súhlasím aj s @Jox-om - presnejšie bude používať pojem „tenzor cieľov“, ktorý bude ešte aj funkciou času (riešenie vzťahu cesta a cieľ).

Áno, súhlasím s @kulich-om, v terminológii sme sa stratili. Jedným z dôvodov je prebiehajúci prechod od industriálnej spoločnosti do spoločnosti informačnej. Používame metódy, nástroje, postupy, pojmy, definície… „zdedené po industriálnej spoločnosti“ (ktorých východiskom bol spôsob organizácie materiálnej výroby) zmiešané s novovznikajúcimi odpovedajúcimi kategóriami z jednotlivých novoformujúcich sa oblastí informačnej spoločnosti. Druhým dôvodom je spätný vplyv teórie KSB a DVTR, kedy pri ich chápaní sa nám menia obrazy spájané s množstvom bežne používaných pojmov (lepšie povedané vzájomné ovplyvňovanie sa pojmov starej a novej koncepcie). V mnohých prípadoch to vysvetľuje aj tu vznikajúce „neriešiteľne“ vyzerajúce nedorozumenia. A tak súhlasím aj s @Jox-om - presnejšie bude používať pojem „tenzor cieľov“, ktorý bude ešte aj funkciou času (riešenie vzťahu cesta a cieľ).
Upravené 22. 11. 2021 o 00:55

Nebudem to písať na oracle911blog, lebo tá diskusia tam je fakt neprehľadná (tu vidíte že @Oracle_911 má naozaj veľa práce ak tie otázky neoznačíte správne)

Zanechám tu niekoľko odkazov pre diskutujúcich:
Najprv pre @Maro, ktorý tu hľadá vektor cieľov.
Deklarovaný vektor cieľov (pre mňa plán postupu pre dosiahnutie určitej koncepcie riadenia) verejne deklarovaný v súčasnom nastavení systéme sa viac či menej stáva nerealizovateľný, blog je verejný a čítať ho môže ktokoľvek. Takže tu môžu byť deklarované len vízie ako určité kontrolné body no samotný vektor cieľov musí byť vypracovaný tým čo riadi má dostatok relevantných informácií o stave systému. Myslím si že väčšina tu nie sú ani politici ani zainteresovaní ľudia, ktorí síce vidia celkový chod vecí no úplnosť častokrát chýba. Takže je potrebné napríklad oracle911blog brať (aspoň ja to tak beriem) ako predkladania vízií.

Druhá poznámku ktorú by som mal k tejto téme GŠ mal (prečítal som len v rýchlom režime tak ma ospravedlňte ak sa budem opakovať plus videl som včerajšie video k tejto téme od chlapcov z Republiky.) Pozor na emócie vytvárajú skreslený obraz reality. mnohí to navrhovali a úplne sa s tým stotožňujem, aby táto otázka ostala visieť vo vzduchu. Včera sa ale tým videom udiala menšia podpásovka z ich strany lebo sa snažia niekoho niekam dotlačiť nepoznajúc jeho vektore cieľov. To video je príliš nátlakové (môj názor) a skôr mali ostať v rovine my navrhujeme toto je to na stole a nie poďme do toho. Ale to je aj o vyzretosti vôbec im to nezazlievam.


Prečítajte si ešte raz všetci Nikitu do Vianoc ich budú musieť odstrániť trojmorie sa nedá stavať na úplne zlikvidovanom území. Nechajme to na nich nech sa zhovadia medzi sebou. Hor sa do švejkovania pomáhať ostatným a dávať rady typy a spôsoby ako vy.... so systémom. Nezabudnite najväčší expert na prežitie nie je Bear Grylls ale Slovák, ktorý vyžije z 300 eur na mesiac (to je uznanie pre náš Národ) Už to dlho nepotrvá najväčšia tma je vždy pred svitaním. Viac sa už pritlačiť na ľudí nedá.


PS: Dva dni človek dre ako muľa a stíha len večer na rýchlo prelistovať správy a tu skoro revolúcia smile


PS2: vsimnite si ako sa zacalo hovotit o GS hned je pozastavene testovanie zamestnancov dvakrat do tyzdna. Takze aby ma diskutujuci chapali ja nie som proti GS a na tento sposob tlaci ta strana ktora je v mojich ociach revolucnejsia co je prirodzene a aj potrebne (len pozor na sposob). Drzim palce obom stranam aj Smeru aj Republike v mojich ociach jedine dve strany ktore su schopne vytiahnut narod z toho bahna smile


Nebudem to písať na oracle911blog, lebo tá diskusia tam je fakt neprehľadná (tu vidíte že @Oracle_911 má naozaj veľa práce ak tie otázky neoznačíte správne) Zanechám tu niekoľko odkazov pre diskutujúcich: Najprv pre @Maro, ktorý tu hľadá vektor cieľov. Deklarovaný vektor cieľov (pre mňa plán postupu pre dosiahnutie určitej koncepcie riadenia) verejne deklarovaný v súčasnom nastavení systéme sa viac či menej stáva nerealizovateľný, blog je verejný a čítať ho môže ktokoľvek. Takže tu môžu byť deklarované len vízie ako určité kontrolné body no samotný vektor cieľov musí byť vypracovaný tým čo riadi má dostatok relevantných informácií o stave systému. Myslím si že väčšina tu nie sú ani politici ani zainteresovaní ľudia, ktorí síce vidia celkový chod vecí no úplnosť častokrát chýba. Takže je potrebné napríklad oracle911blog brať (aspoň ja to tak beriem) ako predkladania vízií. Druhá poznámku ktorú by som mal k tejto téme GŠ mal (prečítal som len v rýchlom režime tak ma ospravedlňte ak sa budem opakovať plus videl som včerajšie video k tejto téme od chlapcov z Republiky.) Pozor na emócie vytvárajú skreslený obraz reality. mnohí to navrhovali a úplne sa s tým stotožňujem, aby táto otázka ostala visieť vo vzduchu. Včera sa ale tým videom udiala menšia podpásovka z ich strany lebo sa snažia niekoho niekam dotlačiť nepoznajúc jeho vektore cieľov. To video je príliš nátlakové (môj názor) a skôr mali ostať v rovine my navrhujeme toto je to na stole a nie poďme do toho. Ale to je aj o vyzretosti vôbec im to nezazlievam. Prečítajte si ešte raz všetci Nikitu do Vianoc ich budú musieť odstrániť trojmorie sa nedá stavať na úplne zlikvidovanom území. Nechajme to na nich nech sa zhovadia medzi sebou. Hor sa do švejkovania pomáhať ostatným a dávať rady typy a spôsoby ako vy.... so systémom. Nezabudnite najväčší expert na prežitie nie je Bear Grylls ale Slovák, ktorý vyžije z 300 eur na mesiac (to je uznanie pre náš Národ) Už to dlho nepotrvá najväčšia tma je vždy pred svitaním. Viac sa už pritlačiť na ľudí nedá. PS: Dva dni človek dre ako muľa a stíha len večer na rýchlo prelistovať správy a tu skoro revolúcia :D PS2: vsimnite si ako sa zacalo hovotit o GS hned je pozastavene testovanie zamestnancov dvakrat do tyzdna. Takze aby ma diskutujuci chapali ja nie som proti GS a na tento sposob tlaci ta strana ktora je v mojich ociach revolucnejsia co je prirodzene a aj potrebne (len pozor na sposob). Drzim palce obom stranam aj Smeru aj Republike v mojich ociach jedine dve strany ktore su schopne vytiahnut narod z toho bahna :)
Upravené 22. 11. 2021 o 06:41

Preto som požiadal Republiku a dufam, ze to vezmu vážne, aby zacali informacno-vysvetľovaciu kampaň, čo je Generalny strajk. Ze to nie su plnénulice "odborarov", ako pred 100-120 rokmi, ale, ze su to prave prazdne ulice... prazdne obchody, prazdne autobusy.Prazdne skoly, prazdne podniky.


Este jednu vec chcem dat okamžite bokom. Strajkokazi:
niekto v jednom z komentarov, nechcem to uz hľadat, lebo boli niektore komentare naozaj uplne uletene od reality, že veď su tu agentúry a nebude mozne,..... len pre tento pripad, pred 100-120 rokmi zaskolit zamestnanca na plne manuálnu manufakturu nebol az taky problém. Dnes len vysvetliť zamestnancovi vo vyrobe vsetky normy a zásady kvality, trvá v rade mesiacov. Komplexné vyrobné kroky specifické pre vyrobu, obsluhu strojov a zariadení tiez trvá. V situacii, kde nemáme ako zamestnavatelia dostatok pracovnikov, štrajkokazi sú mokry sen.


Preto som požiadal Republiku a dufam, ze to vezmu vážne, aby zacali informacno-vysvetľovaciu kampaň, čo je Generalny strajk. Ze to nie su plnénulice "odborarov", ako pred 100-120 rokmi, ale, ze su to prave prazdne ulice... prazdne obchody, prazdne autobusy.Prazdne skoly, prazdne podniky. Este jednu vec chcem dat okamžite bokom. Strajkokazi: niekto v jednom z komentarov, nechcem to uz hľadat, lebo boli niektore komentare naozaj uplne uletene od reality, že veď su tu agentúry a nebude mozne,..... len pre tento pripad, pred 100-120 rokmi zaskolit zamestnanca na plne manuálnu manufakturu nebol az taky problém. Dnes len vysvetliť zamestnancovi vo vyrobe vsetky normy a zásady kvality, trvá v rade mesiacov. Komplexné vyrobné kroky specifické pre vyrobu, obsluhu strojov a zariadení tiez trvá. V situacii, kde nemáme ako zamestnavatelia dostatok pracovnikov, štrajkokazi sú mokry sen.

tenzor cieľov“, ktorý bude ešte aj funkciou času (riešenie vzťahu cesta a cieľ).


ten tenzor zaroven dáva moznost viacvariantného riesenia, ktoré pri vektore cieľov nie sú az tak možné a zaroveň to odkrýva zakladnu možnost egregoriálneho riadenia celého procesu


[quote="pid:44362, uid:330"]tenzor cieľov“, ktorý bude ešte aj funkciou času (riešenie vzťahu cesta a cieľ).[/quote] ten tenzor zaroven dáva moznost viacvariantného riesenia, ktoré pri vektore cieľov nie sú az tak možné a zaroveň to odkrýva zakladnu možnost egregoriálneho riadenia celého procesu

Chlapci ,chlapci ..plno teoretickych nic nehovoriacich slov...


videli ste film Tankovy prapor? Tam bol jeden,ktory na skuskach, z teorie strelby priam exeloval, v reale ale totalne zlyhal na plnej ciare,strielal na riadiacu vezu a nie na urcene ciele.


..aka je REALITA???
Pozrite sa len na pos..nu Arrivu, Nemaju vodicov ani autobusy. zo srac..k ich maju vytiahnut ukro-banderovci,
--kto si sadne do autobusu ,ktory soferuje clovek,ktory pred par dnami pestoval niekde na ukroruine zemiaky,ale ma papier ze vie soferovat ,ze nema prax to je nepodstatne.


O rusnovodicoch ani nehovorim,ak nepride do prace 8 z 10-ich .az potom uvidite co sa bude diat na zel,staniciach


od vypadku zasobovania zakladnymi potravinami ako mlieko,chlieb ,maslo atd atd je uz len krocik k rabovaniu a obcianskej vojne


a co poviete na obsluhu JADROVEJ ELEKTRARNE????


roku Pana 1989 cinkali na namestiach kľuče,čoskoro budu cinkať nabojnice.....


Chlapci ,chlapci ..plno teoretickych nic nehovoriacich slov... videli ste film Tankovy prapor? Tam bol jeden,ktory na skuskach, z teorie strelby priam exeloval, v reale ale totalne zlyhal na plnej ciare,strielal na riadiacu vezu a nie na urcene ciele. ..aka je REALITA??? Pozrite sa len na pos..nu Arrivu, Nemaju vodicov ani autobusy. zo srac..k ich maju vytiahnut ukro-banderovci, --kto si sadne do autobusu ,ktory soferuje clovek,ktory pred par dnami pestoval niekde na ukroruine zemiaky,ale ma papier ze vie soferovat ,ze nema prax to je nepodstatne. O rusnovodicoch ani nehovorim,ak nepride do prace 8 z 10-ich .az potom uvidite co sa bude diat na zel,staniciach od vypadku zasobovania zakladnymi potravinami ako mlieko,chlieb ,maslo atd atd je uz len krocik k rabovaniu a obcianskej vojne a co poviete na obsluhu JADROVEJ ELEKTRARNE???? roku Pana 1989 cinkali na namestiach kľuče,čoskoro budu cinkať nabojnice.....

Dle mého názoru , je generální stávka ukončení režimu , ve zrychleném procesu . Protože tady už jsou jen dvě možnosti . Budto režim - klany couvnou , při vědomí toho že struna je přepnutá tak že praská , nebo půjdou do konfliktu a tehdy je občanská válka neodvratná , se škodou pro obě strany .
V tom druhém případě se klany mohou spolehnout na to , že ztratí řízení procesů , respektive ten , kdo tyhle manásky používá .
Dokážu si představit i to , že část lidí nemajíce už kam couvnout , budou schopni ve svém zoufalství odpálit i jaderné elektrárny , ve smyslu když nemůžeme žít My , nebudete žít ani Vy .
Tohle všechno ted visí ve vzduchu .


Dle mého názoru , je generální stávka ukončení režimu , ve zrychleném procesu . Protože tady už jsou jen dvě možnosti . Budto režim - klany couvnou , při vědomí toho že struna je přepnutá tak že praská , nebo půjdou do konfliktu a tehdy je občanská válka neodvratná , se škodou pro obě strany . V tom druhém případě se klany mohou spolehnout na to , že ztratí řízení procesů , respektive ten , kdo tyhle manásky používá . Dokážu si představit i to , že část lidí nemajíce už kam couvnout , budou schopni ve svém zoufalství odpálit i jaderné elektrárny , ve smyslu když nemůžeme žít My , nebudete žít ani Vy . Tohle všechno ted visí ve vzduchu .

Netreba veľa. Spomínate si na minuloročné vyhlásenie firiem, že ak im 20 percent ľudí nepríde do práce, budú mať problém? To znamená dvaja z desiatich.


Dovtedy máme informácie. Dnes ma nepustili do OC, nuž som volal na vedenie. A keď mi teta povedala, že len vykonávajú nariadenia, tak som ju oboznámil, že tento argument používali aj nacisti v Norimbergu. Keď to budú počúvať na dennom poriadku (ako vidia ihly v telke a spravodajstve), tak im nebude všetko jedno. Jeden telefonát nikoho nezabije.


Netreba veľa. Spomínate si na minuloročné vyhlásenie firiem, že ak im 20 percent ľudí nepríde do práce, budú mať problém? To znamená dvaja z desiatich. Dovtedy máme informácie. Dnes ma nepustili do OC, nuž som volal na vedenie. A keď mi teta povedala, že len vykonávajú nariadenia, tak som ju oboznámil, že tento argument používali aj nacisti v Norimbergu. Keď to budú počúvať na dennom poriadku (ako vidia ihly v telke a spravodajstve), tak im nebude všetko jedno. Jeden telefonát nikoho nezabije.

Moderátor

na skuskach, z teorie strelby priam exeloval, v reale ale totalne zlyhal na plnej ciare,strielal na riadiacu vezu

https://www.youtube.com/watch?v=UtpsoItwTPI Maňas!


[quote="pid:44382, uid:443"]na skuskach, z teorie strelby priam exeloval, v reale ale totalne zlyhal na plnej ciare,strielal na riadiacu vezu[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=UtpsoItwTPI Maňas!

Dnes ma nepustili do OC


Ale veď keď ideš to potravín by Ťa mali pustiť, či nie?


[quote="pid:44434, uid:127"]Dnes ma nepustili do OC[/quote] Ale veď keď ideš to potravín by Ťa mali pustiť, či nie?

Keď ma byt GŠ, keď má začať ,tak musí to byť urobené tak že skončí pádom chunty .Žiadne cuvnutie nieje prípustné lebo režim zavedie teror.


Keď ma byt GŠ, keď má začať ,tak musí to byť urobené tak že skončí pádom chunty .Žiadne cuvnutie nieje prípustné lebo režim zavedie teror.

Nedozreté ovocie a jeho konzum neprinesie nikomu pôžitok, ani úžitok. Skôr nedobré následky. Patrím k tým, ktorí nevolili túto fašistickú bandu, a patrím k tým, ktorí sa nevedia dočkať jej konca( nečakám pasívne). Aby ste nemuseli konšpirovať ku komu patrím, som volič SMER SSD a podporovateľ jej lídra R. Fica. Volať po teraz po GŠ, je zle načasované a je to skôr túžba niektorých si zaskákať a vyvolať majdan. Maro dokonca vo svojom návrhu krokov GŠ ide tak ďaleko, že na to treba využiť R. Fica, lebo ten na to má, ale musí si uvedomiť, že ak by sa podarilo zvaliť týchto fašistov tak bude len dočasný, vraj aby mu nezachutila moc ( no „ unikátna“ úvaha). Potom sa splieta o spojeniach Republiky, Harabína a. p.. Som staršej generácie a vždy som bol presvedčený, že organizátorom GŠ by mali byť odbory. Nuž ale viem o odboroch ktoré pochodujú po prechodoch, viem, že ich je hodne podľa odvetví. Viem, že spolu s rôznymi zamestnávateľskými zväzmi majú viacej prezidentov, vice prezidentov a iných funkcionárov ako platiacich radových členov. Asi o tom niečo vie aj táto vláda, keď ignoruje tripartitu poznajúc ich silu. A všimnite si aj osobnosti ktoré ich reprezentujú, Crmoman, Machunka a im podobní. Kto ich dá dokopy ako spoločnú silu ? Platí to aj to aj o všetkých koaličných a odštiepených stranách a straničkách . Maro hovorí, že by s nimi mal hovoriť R.Fico. A už sa lídri týchto strán a straničiek pokúsili o rozhovory s ním ? Skôr kde môžu tak mu dávajú do tela. Musíte vidieť ako sa podarilo fašistom rozdeliť spoločnosť na politických prívržencov jednotlivých politických zoskupení, na tábor zaočkovaných a nezaočkovaných. Vám nestačilo ako sa demonštrovalo 17.11 v Bratislave, na koľkých miestach, ako si každý líder obsadil svoje námestie kde sa prihováral k svojim ? Ani počty neboli také ako v zahraničí. A určite ste si všimli demonštrácie v zahraničí, ktoré aj napriek tej sile nepohli liberálnymi fašistami ? Maximálne zvýšili ich strach.
Aby som to nenaťahoval, čas pre GŠ nenastal pre absolútnu nejednotnosť, pre absenciu nie koncepcie ale ideológie, pre strach o živobytie, pre nejednotnosť do akého sveta chceme patriť. Ja verím R.Ficovi, pre mňa je to Slovenský Putin. Verím tomu, že tak ako sa niekedy bojovalo konvenčnými zbraňami a GŠ, tak tá doba je za nami. Sú sofistikovanejšie nekonvenčné „ zbrane“. Všetci viete, ako krok po kroku vracia Putin suverenitu Rusku, aká je to ťažká práca, práca ktorá vyžaduje trpezlivosť, načasovanie a KÁDRE s vlasteneckým cítením . Ťažká nie len pre odpor domácich liberálov ale hlavne pre podporu zahraničných, že vraj demokratov. Tým ktorí študujú KSB to nemusím zdôrazňovať. Verte prosím R. Ficovi, strane SMER SSD, že kroky ktoré robia a ktoré sú v medziach zákonností, privedú naše Slovensko najneskôr na jar k riešeniu, na prospech nás všetkých. Počúvajte a vnímajte signály na čas kedy nás bude treba vidieť a počuť.


Nedozreté ovocie a jeho konzum neprinesie nikomu pôžitok, ani úžitok. Skôr nedobré následky. Patrím k tým, ktorí nevolili túto fašistickú bandu, a patrím k tým, ktorí sa nevedia dočkať jej konca( nečakám pasívne). Aby ste nemuseli konšpirovať ku komu patrím, som volič SMER SSD a podporovateľ jej lídra R. Fica. Volať po teraz po GŠ, je zle načasované a je to skôr túžba niektorých si zaskákať a vyvolať majdan. Maro dokonca vo svojom návrhu krokov GŠ ide tak ďaleko, že na to treba využiť R. Fica, lebo ten na to má, ale musí si uvedomiť, že ak by sa podarilo zvaliť týchto fašistov tak bude len dočasný, vraj aby mu nezachutila moc ( no „ unikátna“ úvaha). Potom sa splieta o spojeniach Republiky, Harabína a. p.. Som staršej generácie a vždy som bol presvedčený, že organizátorom GŠ by mali byť odbory. Nuž ale viem o odboroch ktoré pochodujú po prechodoch, viem, že ich je hodne podľa odvetví. Viem, že spolu s rôznymi zamestnávateľskými zväzmi majú viacej prezidentov, vice prezidentov a iných funkcionárov ako platiacich radových členov. Asi o tom niečo vie aj táto vláda, keď ignoruje tripartitu poznajúc ich silu. A všimnite si aj osobnosti ktoré ich reprezentujú, Crmoman, Machunka a im podobní. Kto ich dá dokopy ako spoločnú silu ? Platí to aj to aj o všetkých koaličných a odštiepených stranách a straničkách . Maro hovorí, že by s nimi mal hovoriť R.Fico. A už sa lídri týchto strán a straničiek pokúsili o rozhovory s ním ? Skôr kde môžu tak mu dávajú do tela. Musíte vidieť ako sa podarilo fašistom rozdeliť spoločnosť na politických prívržencov jednotlivých politických zoskupení, na tábor zaočkovaných a nezaočkovaných. Vám nestačilo ako sa demonštrovalo 17.11 v Bratislave, na koľkých miestach, ako si každý líder obsadil svoje námestie kde sa prihováral k svojim ? Ani počty neboli také ako v zahraničí. A určite ste si všimli demonštrácie v zahraničí, ktoré aj napriek tej sile nepohli liberálnymi fašistami ? Maximálne zvýšili ich strach. Aby som to nenaťahoval, čas pre GŠ nenastal pre absolútnu nejednotnosť, pre absenciu nie koncepcie ale ideológie, pre strach o živobytie, pre nejednotnosť do akého sveta chceme patriť. Ja verím R.Ficovi, pre mňa je to Slovenský Putin. Verím tomu, že tak ako sa niekedy bojovalo konvenčnými zbraňami a GŠ, tak tá doba je za nami. Sú sofistikovanejšie nekonvenčné „ zbrane“. Všetci viete, ako krok po kroku vracia Putin suverenitu Rusku, aká je to ťažká práca, práca ktorá vyžaduje trpezlivosť, načasovanie a KÁDRE s vlasteneckým cítením . Ťažká nie len pre odpor domácich liberálov ale hlavne pre podporu zahraničných, že vraj demokratov. Tým ktorí študujú KSB to nemusím zdôrazňovať. Verte prosím R. Ficovi, strane SMER SSD, že kroky ktoré robia a ktoré sú v medziach zákonností, privedú naše Slovensko najneskôr na jar k riešeniu, na prospech nás všetkých. Počúvajte a vnímajte signály na čas kedy nás bude treba vidieť a počuť.

Verte prosím R. Ficovi, strane SMER SSD, že kroky ktoré robia a ktoré sú v medziach zákonností, privedú naše Slovensko najneskôr na jar k riešeniu, na prospech nás všetkých. Počúvajte a vnímajte signály na čas kedy nás bude treba vidieť a počuť.


GŠ nie je o chodení na ulicu. To je prvá vec.
Druhá vec je, že nejako treba vypustiť paru a GŠ resp. diskutovanie o GŠ to práve robí.
Tretia vec je, že "veriť Ficovi" človek môže, ale je to zlá rada keď človeka pýtajú a "čo teraz?"...


[quote="pid:44474, uid:75"]Verte prosím R. Ficovi, strane SMER SSD, že kroky ktoré robia a ktoré sú v medziach zákonností, privedú naše Slovensko najneskôr na jar k riešeniu, na prospech nás všetkých. Počúvajte a vnímajte signály na čas kedy nás bude treba vidieť a počuť.[/quote] GŠ nie je o chodení na ulicu. To je prvá vec. Druhá vec je, že nejako treba vypustiť paru a GŠ resp. diskutovanie o GŠ to práve robí. Tretia vec je, že "veriť Ficovi" človek môže, ale je to zlá rada keď človeka pýtajú a "čo teraz?"...

Moderátor

Deklarovaný vektor cieľov (pre mňa plán postupu pre dosiahnutie určitej koncepcie riadenia)

Ujasním to:
vektor cieľov - nie je plán, ale iba zoznam cieľov zoradený podľa ich dôležitosti. Na prvom mieste je najdôležitejší a na poslednom mieste najmenej dôležitý.


Tenzor je viacrozmerný vektor, t.j. viacrozmerný zoznam cieľov. Kým vektor možno chápať ako jednorozmerné pole, tak tenzor bude viacrozmerné pole prvkov. Keďže ciele a ich poradie je stabilné, tak viacrozmerné pole má význam pri rôznych súbežných procesoch. Pokiaľ ide o jeden proces, tak má zmysel hovoriť iba o jednom usporiadanom zozname cieľov.


Plán na dosiahnutie týchto cieľov sa v KSB nazýva - koncepcia riadenia - alebo presnejšie - cieľová funkcia riadenia. V nej je rozpracovaná taktika a postup dosahovania jednotlivých cieľov v čase.
Koncepcia riadenia môže byť aj mnohovariantná (zahrňujúca rôzne varianty vývoja situácie), a taká zahrňuje Metódu dynamického programovania, čo je niečo ako rozvetvujúca sa kroková schéma postupu v jednotlivých variantách, a výber tej najvhodnejšej.


[quote="pid:44371, uid:69"]Deklarovaný vektor cieľov (pre mňa plán postupu pre dosiahnutie určitej koncepcie riadenia)[/quote] Ujasním to: **vektor cieľov** - nie je plán, ale iba zoznam cieľov zoradený podľa ich dôležitosti. Na prvom mieste je najdôležitejší a na poslednom mieste najmenej dôležitý. Tenzor je viacrozmerný vektor, t.j. viacrozmerný zoznam cieľov. Kým vektor možno chápať ako jednorozmerné pole, tak tenzor bude viacrozmerné pole prvkov. Keďže ciele a ich poradie je stabilné, tak viacrozmerné pole má význam pri rôznych súbežných procesoch. Pokiaľ ide o jeden proces, tak má zmysel hovoriť iba o jednom usporiadanom zozname cieľov. Plán na dosiahnutie týchto cieľov sa v KSB nazýva - **koncepcia riadenia** - alebo presnejšie - **cieľová funkcia riadenia**. V nej je rozpracovaná taktika a postup dosahovania jednotlivých cieľov v čase. Koncepcia riadenia môže byť aj mnohovariantná _(zahrňujúca rôzne varianty vývoja situácie)_, a taká zahrňuje **Metódu dynamického programovania**, čo je niečo ako rozvetvujúca sa kroková schéma postupu v jednotlivých variantách, a výber tej najvhodnejšej.
Upravené 22. 11. 2021 o 21:19

vektor cieľov - nie je plán, ale iba zoznam cieľov zoradený podľa ich dôležitosti.


Ano urobil som v tom kus gulas moja chyba...
A este jednu vec som nenapisal v uplnosti ze blog je nie len o viziach ale aj o kvalitnej analytike.


[quote="pid:44504, uid:6"]vektor cieľov - nie je plán, ale iba zoznam cieľov zoradený podľa ich dôležitosti.[/quote] Ano urobil som v tom kus gulas moja chyba... A este jednu vec som nenapisal v uplnosti ze blog je nie len o viziach ale aj o kvalitnej analytike.
Upravené 23. 11. 2021 o 04:19

Jen se objevilo téma o generální stávce a hned začal na foru bzukot .


Jen se objevilo téma o generální stávce a hned začal na foru bzukot .

Ešte nedozrel čas. Vidím to na prelom januára a februára 2022.


Ešte nedozrel čas. Vidím to na prelom januára a februára 2022.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Odborári už majú plné zuby klamstiev a arogancie moci Hegero-Matovičovej zločineckej vlády, krágľovaní nepohodlných ľudí a zdierania občanov. Šéf KOZ Magdoško hovorí o vyhlásení generálneho štrajku a revolúcii v ozbrojených zložkách
https://www.infovojna.sk/article/video-odborari-uz-maju-plne-zuby-klamstiev-a-arogancie-moci-hegero-matovicovej-zlocineckej-vlady-kraglovani-nepohodlnych-ludi-a-zdierania-obcanov-sef-koz-magdosko-hovori-o-vyhlaseni-generalneho-strajku-a-revolucii-v-ozbrojenych-zlozkach


Odborári už majú plné zuby klamstiev a arogancie moci Hegero-Matovičovej zločineckej vlády, krágľovaní nepohodlných ľudí a zdierania občanov. Šéf KOZ Magdoško hovorí o vyhlásení generálneho štrajku a revolúcii v ozbrojených zložkách https://www.infovojna.sk/article/video-odborari-uz-maju-plne-zuby-klamstiev-a-arogancie-moci-hegero-matovicovej-zlocineckej-vlady-kraglovani-nepohodlnych-ludi-a-zdierania-obcanov-sef-koz-magdosko-hovori-o-vyhlaseni-generalneho-strajku-a-revolucii-v-ozbrojenych-zlozkach

Odborári už majú plné zuby klamstiev a arogancie


ja som si tu placovku tohto nervozneho pana pozrel celu. Najskor som trpel tym, co rozpraval na zaciatku, pretoze toto si nevydupali za Fica ani za Matela a vodkoveho dilera, naopak vobec nic nezacali organizovat, ani zdola ani zhora, ked sa zhorsila situacia (obedy, doprava, tripartita, tisko sedeli na prdeli) nakoniec sme sa dostali ku teme generalneho strajku. Nasledovne si z toho vzal JOX, parafrazujem, kedze nemam chut toho pana pocuvat znova:


  1. zatvorte tie dvere, rusi ma ten hluk (mimoriadna nervozita recnika)
  2. zacali nejake strany z opozicie tu hovorit o... (preklad reci tela, donutili nas vystupit, pretoze tlak verejnosti je velky, ale my nechceme vystupit a nechceme sa angazovat)
  3. nasa clenska zakladna je velmi nespokojna, ale takuto temu nemozeme otvarat my, pokial sa jednotlive zväzy (zasa ide len a len o to, ze my sa nepohneme, pokial nas nedonutia z clenskej zakladne, cez jednotlive clenske organizacie. A kedze nemame zaujem, pokial nebudeme donuteni, neurobime nic a ak by sme urobili, bude to iniciativa tych druhych, nie nas)

takze ku teme, ako sa odbory nahnevali a ako toho maju odborari plne zuby, ja som videl bud uplne inu tlacovu konferenciu, alebo je to len zbozne zelanie. toho pana tam dotlacili uplne proti jeho vlastnemu presvedceniu a triasol sa od strachu a stresu, pocas celej tlacovej konferencie. Velmi mi ho bolo luto, pretoze toto nie je krizovy manazer na zvladnutie generalneho alebo akehokolvek ineho strajku.


[quote="pid:45360, uid:111"]Odborári už majú plné zuby klamstiev a arogancie[/quote] ja som si tu placovku tohto nervozneho pana pozrel celu. Najskor som trpel tym, co rozpraval na zaciatku, pretoze toto si nevydupali za Fica ani za Matela a vodkoveho dilera, naopak vobec nic nezacali organizovat, ani zdola ani zhora, ked sa zhorsila situacia (obedy, doprava, tripartita, tisko sedeli na prdeli) nakoniec sme sa dostali ku teme generalneho strajku. Nasledovne si z toho vzal JOX, parafrazujem, kedze nemam chut toho pana pocuvat znova: 1. zatvorte tie dvere, rusi ma ten hluk (mimoriadna nervozita recnika) 2. zacali nejake strany z opozicie tu hovorit o... (preklad reci tela, donutili nas vystupit, pretoze tlak verejnosti je velky, ale my nechceme vystupit a nechceme sa angazovat) 3. nasa clenska zakladna je velmi nespokojna, ale takuto temu nemozeme otvarat my, pokial sa jednotlive zväzy (zasa ide len a len o to, ze my sa nepohneme, pokial nas nedonutia z clenskej zakladne, cez jednotlive clenske organizacie. A kedze nemame zaujem, pokial nebudeme donuteni, neurobime nic a ak by sme urobili, bude to iniciativa tych druhych, nie nas) takze ku teme, ako sa odbory nahnevali a ako toho maju odborari plne zuby, ja som videl bud uplne inu tlacovu konferenciu, alebo je to len zbozne zelanie. toho pana tam dotlacili uplne proti jeho vlastnemu presvedceniu a triasol sa od strachu a stresu, pocas celej tlacovej konferencie. Velmi mi ho bolo luto, pretoze toto nie je krizovy manazer na zvladnutie generalneho alebo akehokolvek ineho strajku.

Za mňa súhlas - odbory v SR aj počas týchto dvoch rokov ukazujú, kto vlastne zastupuje odborárov/zamestnancov. Pre toto som pred x rokmi vystúpila zo školských odborov, ktoré mali podľa názvu zastupovať vysokoškolských zamestnancov, ale zastupovali len samých seba.


Za mňa súhlas - odbory v SR aj počas týchto dvoch rokov ukazujú, kto vlastne zastupuje odborárov/zamestnancov. Pre toto som pred x rokmi vystúpila zo školských odborov, ktoré mali podľa názvu zastupovať vysokoškolských zamestnancov, ale zastupovali len samých seba.

VIDEO: Výzva na generálny štrajk: Ak nás vláda nerešpektuje, prestaňme rešpektovať my ju! Po neumožnenom referende za predčasné voľby musíme ukázať, že ŠTÁT SME MY!
https://www.infovojna.sk/article/video-vyzva-na-generalny-strajk-ak-nas-vlada-nerespektuje-prestanme-respektovat-my-ju-po-neumoznenom-referende-za-predcasne-volby-musime-ukazat-ze-stat-sme-my


VIDEO: **Výzva na generálny štrajk: Ak nás vláda nerešpektuje, prestaňme rešpektovať my ju! Po neumožnenom referende za predčasné voľby musíme ukázať, že ŠTÁT SME MY!** https://www.infovojna.sk/article/video-vyzva-na-generalny-strajk-ak-nas-vlada-nerespektuje-prestanme-respektovat-my-ju-po-neumoznenom-referende-za-predcasne-volby-musime-ukazat-ze-stat-sme-my

Výzva na generálny štrajk

Dá sa tam aj zjednodušenou formou zaslať list odborárom. Stačí vyplniť tri kolonky na tej stránke generálneho štrajku.


[quote="pid:46989, uid:111"]Výzva na generálny štrajk[/quote] Dá sa tam aj zjednodušenou formou zaslať list odborárom. Stačí vyplniť tri kolonky na tej stránke generálneho štrajku.

Chlapci to ťahajú spredu,a keď bude odozva tzn. že pošlite každý výzvu, tak sa pridá aj Fico a potlačí to zozadu.Ako vždy sa zariadi podľa okolností takže posielajte


Chlapci to ťahajú spredu,a keď bude odozva tzn. že pošlite každý výzvu, tak sa pridá aj Fico a potlačí to zozadu.Ako vždy sa zariadi podľa okolností takže posielajte
3.92k
28
17
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept