Egregoriálno-matričné riadenie
Víkendový double Vlhové

Petra Vlhová vyhrála i nedělní slalom Světového poháru alpských lyžařek ve finském Levi (!), navázala tak na sobotní vítězství. Životní maximum ve finském středisku vybojovala Češka Martina Dubovská, která skončila šestá.
Za Vlhovou na druhém místě nehledě na velkou chybu skončila Mikaela Shiffrinová, která za Slovenkou zaostala s mankem 0,47 (!) sekundy, třetí místo bere Lena Dürrová (+0,78 s).
Pro rodačku z Liptovského Mikuláše je to 47 (!). pódium ve Světovém poháru. Slalom v Levi (!) vyhrála již popáté.


Píše o tom Sputnik


Poznámka: trošku jsem váhal s umístěním zprávy do E-M kategorie. Ale pocit zvítězil smile


Petra Vlhová vyhrála i nedělní slalom Světového poháru alpských lyžařek ve finském Levi (!), navázala tak na sobotní vítězství. Životní maximum ve finském středisku vybojovala Češka Martina Dubovská, která skončila šestá. Za Vlhovou na druhém místě nehledě na velkou chybu skončila Mikaela Shiffrinová, která za Slovenkou zaostala s mankem 0,47 (!) sekundy, třetí místo bere Lena Dürrová (+0,78 s). Pro rodačku z Liptovského Mikuláše je to 47 (!). pódium ve Světovém poháru. Slalom v Levi (!) vyhrála již popáté. Píše o tom [Sputnik](https://cz.sputniknews.com/20211121/vikendovy-double-vlhove-slovenka-ovladla-oba-slalomy-svetoveho-poharu-ve-finskem-levi-16588179.html) Poznámka: trošku jsem váhal s umístěním zprávy do E-M kategorie. Ale pocit zvítězil ;)

Sputnik: Světový pohár alpských lyžařek bude pokračovat příští týden v americkém Killingtonu, kde se 27. listopadu pojede obří slalom a 28. listopadu je na programu slalom.


Killing-ton... Zaujímavý názov.


Sputnik: Světový pohár alpských lyžařek bude pokračovat příští týden v americkém Killingtonu, kde se 27. listopadu pojede obří slalom a 28. listopadu je na programu slalom. Killing-ton... Zaujímavý názov.

Vlhová propaguje štepenie. Tfuj! Bodaj by všetko prehrala.


Vlhová propaguje štepenie. Tfuj! Bodaj by všetko prehrala.

Shiffrinová

Šifrinová.


[quote="pid:44301, uid:260"]Shiffrinová[/quote] Šifrinová.

Shiffrinová zvažuje koniec kariéry


V lyžovaní dosiahla všetko. Trikrát ovládla celkového hodnotenie Svetového pohára, v zbierke má osem malých glóbusov. Na stupne víťazov sa postavila 109-krát, 70 ráz na najvyšší.


https://sport.pravda.sk/zimne-sporty/clanok/607929-shiffinova-zvazuje-koniec-kariery-otvorene-hovori-o-dovode/


Shiffrinová zvažuje koniec kariéry V lyžovaní dosiahla všetko. Trikrát ovládla celkového hodnotenie Svetového pohára, v zbierke má osem malých glóbusov. Na stupne víťazov sa postavila 109-krát, 70 ráz na najvyšší. https://sport.pravda.sk/zimne-sporty/clanok/607929-shiffinova-zvazuje-koniec-kariery-otvorene-hovori-o-dovode/

Shiffrinová zvažuje koniec kariéry

„Cítim, že v mojej kariére príde moment, keď sa zastavím len preto, že si poviem, že cestovanie kvôli športu nebudem môcť brať ako samozrejmosť
a tak prispejem k našej globálnej uhlíkovej stope,“ dodala Shiffrinová.


[quote="pid:44530, uid:12"]Shiffrinová zvažuje koniec kariéry[/quote] „Cítim, že v mojej kariére príde moment, keď sa zastavím len preto, že si poviem, že cestovanie kvôli športu nebudem môcť brať ako samozrejmosť a tak prispejem k našej globálnej uhlíkovej stope,“ dodala Shiffrinová.

Shiffrinová zvažuje koniec kariéry

„Cítim, že v mojej kariére príde moment, keď sa zastavím len preto, že si poviem, že cestovanie kvôli športu nebudem môcť brať ako samozrejmosť
a tak prispejem k našej globálnej uhlíkovej stope,“ dodala Shiffrinová.

kludne by mohla sutazit aspon v USA, ale niekde som zachytil, ze zdravotne na tom po stepeni nieje prave najlepsie.


[quote="pid:44530, uid:12"]Shiffrinová zvažuje koniec kariéry[/quote] [quote="pid:44533, uid:78"]„Cítim, že v mojej kariére príde moment, keď sa zastavím len preto, že si poviem, že cestovanie kvôli športu nebudem môcť brať ako samozrejmosť a tak prispejem k našej globálnej uhlíkovej stope,“ dodala Shiffrinová.[/quote] kludne by mohla sutazit aspon v USA, ale niekde som zachytil, ze zdravotne na tom po stepeni nieje prave najlepsie.

Moderator

929
6
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept