Videá, filmy, knihy
Slabý musí zemřit

Představuji vám ruský dokument starý 6 let, který pojednává o tom , že po rozpadu SSSR se Rusko a Ukrajina staly polygony, kde se nacvičovaly nejmodernějších metody vedení biologické války proti civilnímu obyvatelstvu.


Hned v úvodu toho dokumentu zazní fakta a ukázany záběry ze slavnostního otevření monumentu v Georgií 22. března 1980 za přítomnosti desítek amerických politiků byznysmenů a bankéřů.


Dokument vypráví také o otřesných faktech, kdy bez vědomí rodičů byly zdravým dětem z vesnic naočkovány vakcíny z "humanitární pomoci" USA, po kterých všechny děti dostaly doživotní zdravotní komplikace.
Od roztpadu SSSR západ přestal dodržovat veškeré konvence o nešíření biologických zbraní. Proč také? Konvence byly podepsány se silnou velmoci. Po pádu SSSR, zůstala jenom jedna silná velmoc - USA, podle logiky které "slabý musel zemřít".
Slova Billa Gatese: "Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnou snížení počtu obyvatel o 10% až 15%.", - také zazní v tomto dokumentu


Po ropní energetické krízi roku 1973 byl rozšířen názor, že zdroje planety nestačí nejen pro země třetího světu, vlastně pro nejchůdší země, ale i pro nejbohatší. Začala aktivní podpora depopulačních technologií, takových, jako hnutí "child free", transgender a LGBT agenda. Pro ostatní - vakcíny.


V dokumentu se pojednává také o problematice GMO semen, do kterých byly zakomponovány různé patogeny, které také působí ne fertilitu obyvatelstva.


Divák si musí uvědomit, že dokument byl natočen před 6 léty, ještě před koronavirovém běsněním. Ovšem paralel s dnešními dny v něm najdeme spoustu.
Už v té době autoři dokumentu definovali jako hrozbu národní bezpečností používání cizích vakcín, místo vlastních, ve kterých je pod kontrolou celá technologie výroby. Kromě toho v dokumentu zazní analogie z 30. let, kdy v Japonsku, u východních hranic SSSR se množily biolaboratoře, ve kterých se vyráběly biologické zbraně. V té době SSSR začal urýchleně rozvíjet vlastní výrobu vakcín a výkonný zdravotní systém. Kolik takových biologických laboratoři je dnes?


Dokument je přínosný i pro evropského diváka v tom smyslu, že mu pomůže si uvědomit, že na něho a jeho děti elity nahlíží, jako na nepotřebný myteriál, určený k likvidací všemi způsoby.
(k videu je možné zapnout ruské titulky)
https://www.youtube.com/watch?v=ghDJRYJx6lo


Představuji vám ruský dokument starý 6 let, který pojednává o tom , že po rozpadu SSSR se Rusko a Ukrajina staly polygony, kde se nacvičovaly nejmodernějších metody vedení biologické války proti civilnímu obyvatelstvu. Hned v úvodu toho dokumentu zazní fakta a ukázany záběry ze slavnostního otevření monumentu v Georgií 22. března 1980 za přítomnosti desítek amerických politiků byznysmenů a bankéřů. Dokument vypráví také o otřesných faktech, kdy bez vědomí rodičů byly zdravým dětem z vesnic naočkovány vakcíny z "humanitární pomoci" USA, po kterých všechny děti dostaly doživotní zdravotní komplikace. Od roztpadu SSSR západ přestal dodržovat veškeré konvence o nešíření biologických zbraní. Proč také? Konvence byly podepsány se silnou velmoci. Po pádu SSSR, zůstala jenom jedna silná velmoc - USA, podle logiky které "slabý musel zemřít". Slova Billa Gatese: "Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnou snížení počtu obyvatel o 10% až 15%.", - také zazní v tomto dokumentu Po ropní energetické krízi roku 1973 byl rozšířen názor, že zdroje planety nestačí nejen pro země třetího světu, vlastně pro nejchůdší země, ale i pro nejbohatší. Začala aktivní podpora depopulačních technologií, takových, jako hnutí "child free", transgender a LGBT agenda. Pro ostatní - vakcíny. V dokumentu se pojednává také o problematice GMO semen, do kterých byly zakomponovány různé patogeny, které také působí ne fertilitu obyvatelstva. Divák si musí uvědomit, že dokument byl natočen před 6 léty, ještě před koronavirovém běsněním. Ovšem paralel s dnešními dny v něm najdeme spoustu. Už v té době autoři dokumentu definovali jako hrozbu národní bezpečností používání cizích vakcín, místo vlastních, ve kterých je pod kontrolou celá technologie výroby. Kromě toho v dokumentu zazní analogie z 30. let, kdy v Japonsku, u východních hranic SSSR se množily biolaboratoře, ve kterých se vyráběly biologické zbraně. V té době SSSR začal urýchleně rozvíjet vlastní výrobu vakcín a výkonný zdravotní systém. Kolik takových biologických laboratoři je dnes? Dokument je přínosný i pro evropského diváka v tom smyslu, že mu pomůže si uvědomit, že na něho a jeho děti elity nahlíží, jako na nepotřebný myteriál, určený k likvidací všemi způsoby. (k videu je možné zapnout ruské titulky) https://www.youtube.com/watch?v=ghDJRYJx6lo

Slova Billa Gatese: "Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnou snížení počtu obyvatel o 10% až 15%.", - také zazní v tomto dokumentu

Zrovna dneska jsem narazil na originál video z konference, kde to ten novodobý Mengele zahlásil
a přitom je v tom samém článku link na video, kde to Gejts říká
https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero#t-834090
(délka 27:33, lze zapnout České i Slovenské titulky)
(dávám to sem hlavně proto, že jsem ten citát už 1 000 000x četl, ale ještě ani jednou neslyšel; pravda je, že to bylo takové freudovské přeřeknutí...:-)


[quote="pid:44277, uid:158"]Slova Billa Gatese: "Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnou snížení počtu obyvatel o 10% až 15%.", - také zazní v tomto dokumentu[/quote] Zrovna dneska jsem narazil na originál video z konference, kde to ten novodobý Mengele zahlásil [quote="pid:44302, uid:240"]a přitom je v tom samém článku link na video, kde to Gejts říká https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero#t-834090 (délka 27:33, lze zapnout České i Slovenské titulky) (dávám to sem hlavně proto, že jsem ten citát už 1 000 000x četl, ale ještě ani jednou neslyšel; pravda je, že to bylo takové freudovské přeřeknutí...:-)[/quote]

Hned v úvodu toho dokumentu zazní fakta a ukázany záběry ze slavnostního otevření monumentu v Georgií 22. března 1980 za přítomnosti desítek amerických politiků byznysmenů a bankéřů.

22.3. jarní rovnodennost, taková náhoda...


O přítomnosti politiků zde
https://ru.wikipedia.org/wiki/Скрижали_Джорджии
toho moc není. Ani v jiných jazykových verzích. Typické.
Ale zato jsou tam nějaké informace o “vandalismu” na tomto objektu.


[quote="pid:44277, uid:158"]Hned v úvodu toho dokumentu zazní fakta a ukázany záběry ze slavnostního otevření monumentu v Georgií 22. března 1980 za přítomnosti desítek amerických politiků byznysmenů a bankéřů.[/quote] 22.3. jarní rovnodennost, taková náhoda... O přítomnosti politiků zde https://ru.wikipedia.org/wiki/Скрижали_Джорджии toho moc není. Ani v jiných jazykových verzích. Typické. Ale zato jsou tam nějaké informace o “vandalismu” na tomto objektu.

a přitom je v tom samém článku link na video, kde to Gejts říká
https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero#t-834090

Dovolil som si urobiť výrez z toho videa, kde to hovorí:
https://www.youtube.com/watch?v=5P4gzXs2Yz0


[quote="pid:44363, uid:240"]a přitom je v tom samém článku link na video, kde to Gejts říká https://www.ted.com/talks/bill_gates_innovating_to_zero#t-834090 [/quote] Dovolil som si urobiť výrez z toho videa, kde to hovorí: https://www.youtube.com/watch?v=5P4gzXs2Yz0

otevření monumentu v Georgií 22. března 1980 za přítomnosti desítek amerických politiků byznysmenů a bankéřů.

čo je tam napísané ?
Čo teda " novodobé" desatoro prikázaní obsahuje? Tu je znenie:


1. Udržiavajte ľudstvo pod 500 000 000 v neustálej rovnováhe s prírodou


  1. Riaďte reprodukciu s rozumom - zlepšujte telesnú zdatnosť a rozmanitosť
  2. Zjednoťte ľudstvo jedným živým novým jazykom
  3. Vládnite nad vášňami, vierou, tradíciami a všetkými vecami umiernenou cestou
  4. Chráňte ľudí a národy spravodlivými zákonmi a spravodlivými súdmi
  5. Nechajte všetky národy, nech si vládnu samy, medzinárodné spory nech rieši celosvetový súd
  6. Vyhýbajte sa nezmyselným zákonom a zbytočným úradníkom
  7. Vyvážte osobné práva povinnosťami ku spoločnosti
  8. Oceňujte pravdu, krásu a lásku - usilujte sa o harmóniu s nekonečnom/ 10. Nebuďte rakovinou Zeme - nechajte priestor prírode - nechajte priestor pre prírodunie prechádzajú slnečné lúče úzkym otvorom, ktorý je na to určený.

Na štyroch doskách, ktoré obklopujú prostredný monolit je
vytesaných desať novodobých prikázaní v ôsmich najpoužívanejších jazykoch sveta:
v angličtine, čínštine, ruštine, španielčine, hebrejčine, arabčine, swahilčine a hindčine.
Na každej z ôsmich stien sa tak nachádza desatoro prikázaní v inom jazyku. Na vodorovnej doske na vrchole monumentu sú zase použité štyri starobylé jazyky - babylončina, starogréčtina, staroegyptské hieroglyfy a sanskrt.


Desatoro prikázaní má slúžiť k obnove planéty a celej spoločnosti,
no mnohí v nich vidia desatoro Antikrista, keďže už v prvom bode
sa hovorí o zredukovaní ľudskej populácie, teda o genocíde ľudstva.


Náhrobný kameň pre sedem miliárd ľudí?
Celý monument pôsobí na prvý pohľad nevinne a veľa ľudí ho pokladá len
za akúsi turistickú atrakciu alebo novodobý pamätník.
Niektorí ľudia z Elbertonu sú však presvedčení,
že to je v skutočnosti náhrobný kameň ľudstva.
619ce7de784c5
https://www.timeout.com/usa/news/there-is-a-monument-in-georgia-with-instructions-in-8-languages-on-how-to-re-build-a-post-apocalyptic-society-060320


[quote="pid:44277, uid:158"]otevření monumentu v Georgií 22. března 1980 za přítomnosti desítek amerických politiků byznysmenů a bankéřů.[/quote] čo je tam napísané ? Čo teda " novodobé" desatoro prikázaní obsahuje? Tu je znenie: 1.** Udržiavajte ľudstvo pod 500 000 000 v neustálej rovnováhe s prírodou** 2. Riaďte reprodukciu s rozumom - zlepšujte telesnú zdatnosť a rozmanitosť 3. Zjednoťte ľudstvo jedným živým novým jazykom 4. Vládnite nad vášňami, vierou, tradíciami a všetkými vecami umiernenou cestou 5. Chráňte ľudí a národy spravodlivými zákonmi a spravodlivými súdmi 6. Nechajte všetky národy, nech si vládnu samy, medzinárodné spory nech rieši celosvetový súd 7. Vyhýbajte sa nezmyselným zákonom a zbytočným úradníkom 8. Vyvážte osobné práva povinnosťami ku spoločnosti 9. Oceňujte pravdu, krásu a lásku - usilujte sa o harmóniu s nekonečnom / 10. Nebuďte rakovinou Zeme - nechajte priestor prírode - nechajte priestor pre prírodu nie prechádzajú slnečné lúče úzkym otvorom, ktorý je na to určený. Na štyroch doskách, ktoré obklopujú prostredný monolit je vytesaných desať novodobých prikázaní v ôsmich najpoužívanejších jazykoch sveta: v angličtine, čínštine, ruštine, španielčine, hebrejčine, arabčine, swahilčine a hindčine. Na každej z ôsmich stien sa tak nachádza desatoro prikázaní v inom jazyku. Na vodorovnej doske na vrchole monumentu sú zase použité štyri starobylé jazyky - babylončina, starogréčtina, staroegyptské hieroglyfy a sanskrt. Desatoro prikázaní má slúžiť k obnove planéty a celej spoločnosti, no mnohí v nich vidia desatoro Antikrista, keďže už v prvom bode sa hovorí o zredukovaní ľudskej populácie, teda o genocíde ľudstva. Náhrobný kameň pre sedem miliárd ľudí? Celý monument pôsobí na prvý pohľad nevinne a veľa ľudí ho pokladá len za akúsi turistickú atrakciu alebo novodobý pamätník. Niektorí ľudia z Elbertonu sú však presvedčení, že to je v skutočnosti náhrobný kameň ľudstva. ![619ce7de784c5](serve/attachment&path=619ce7de784c5) https://www.timeout.com/usa/news/there-is-a-monument-in-georgia-with-instructions-in-8-languages-on-how-to-re-build-a-post-apocalyptic-society-060320
Upravené 23. 11. 2021 o 14:09

v ôsmich najpoužívanejších jazykoch sveta

hebrejčine

Asi neumí počítat.


[quote="pid:44631, uid:78"]v ôsmich najpoužívanejších jazykoch sveta[/quote] [quote="pid:44631, uid:78"]hebrejčine[/quote] Asi neumí počítat.

Náhrobný kameň pre sedem miliárd ľudí?


Taktéž celé historie vzniku tohoto monumentu je nanejvýš podezřelá, neznámý přišel, zaplatil, nekontroloval a tak dále. Nikdo se nestaral o původ peněz, nikdo se nestaral o původ plátce a objednatele a mnoho dalších prapodivností.


A k tomu videu s Gatesem - asi opravdu Freudovské přeřeknutí, zřejmě chtěl říci:


Slova Billa Gatese: "Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnou snížení počtu obyvatel o 10% až 15%.", - také zazní v tomto dokumentu


"Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnout snížení počtu obyvatel na 10 až 15%"


Tedy pokud to neřekl, je to jistě jeho tajné přání!


[quote="pid:44631, uid:78"]Náhrobný kameň pre sedem miliárd ľudí?[/quote] Taktéž celé historie vzniku tohoto monumentu je nanejvýš podezřelá, neznámý přišel, zaplatil, nekontroloval a tak dále. Nikdo se nestaral o původ peněz, nikdo se nestaral o původ plátce a objednatele a mnoho dalších prapodivností. A k tomu videu s Gatesem - asi opravdu Freudovské přeřeknutí, zřejmě chtěl říci: [quote="pid:44277, uid:158"]Slova Billa Gatese: "Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnou snížení počtu obyvatel o 10% až 15%.", - také zazní v tomto dokumentu[/quote] "Díky vakcínám a rozvoji medicíny můžeme dosáhnout snížení počtu obyvatel na 10 až 15%" Tedy pokud to neřekl, je to jistě jeho tajné přání!

video z filmu

:-))
A eště, těch prstů je 11...
:-))


[quote="pid:44748, uid:78"]video z filmu[/quote] :-)) A eště, těch prstů je 11... :-))

Překlad videa


Ďakujeme za preklad.


[quote="pid:44827, uid:125"]Překlad videa[/quote] Ďakujeme za preklad.
2.49k
10
7
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept