Zahraničná politika
Stoltenberg pohrozil Rusku rozmístěním jaderných zbraní ve Východní Evropě

Stoltenberg pohrozil Rusku rozmístěním jaderných zbraní ve Východní Evropě


https://lenta.ru/news/2021/11/19/natomoveeast/


Neexistuje smlouva kterou by tato západní pakáž neporušila a nepokálela. Rusko dnes draze platí za zradu darebáků Gorbačova a Jelcina. Minimálně Gorbačov měl už dávno stát před lidovým soudem.


Stoltenberg pohrozil Rusku rozmístěním jaderných zbraní ve Východní Evropě https://lenta.ru/news/2021/11/19/natomoveeast/ Neexistuje smlouva kterou by tato západní pakáž neporušila a nepokálela. Rusko dnes draze platí za zradu darebáků Gorbačova a Jelcina. Minimálně Gorbačov měl už dávno stát před lidovým soudem.

Stoltenberg pohrozil Rusku rozmístěním jaderných zbraní ve Východní Evropě
Rusko zase něčím překvapí. Posledně to byl úklid vlastního sputniku z orbity. 18.11. VVP uvedl, že bombardéry NATO, které lítají cca 20km od ruských hranic, překročily červenou linii (uvedeno zde ). Za velkohubým prohlášením Štoltnberka, nebo německé ministryně války taky přijde odpověď. To, že překročení červené linie ozvučil ruský prezident nebude jen tak.


[quote="pid:44011, uid:317"]Stoltenberg pohrozil Rusku rozmístěním jaderných zbraní ve Východní Evropě[/quote]Rusko zase něčím překvapí. Posledně to byl úklid vlastního sputniku z orbity. 18.11. VVP uvedl, že bombardéry NATO, které lítají cca 20km od ruských hranic, překročily červenou linii ([uvedeno zde](https://cz.sputniknews.com/20211118/putin-uvedl-ze-bombardery-nato-prekonaly-cervenou-caru-16556731.html) ). Za velkohubým prohlášením Štoltnberka, nebo německé ministryně války taky přijde odpověď. To, že překročení červené linie ozvučil ruský prezident nebude jen tak.

Řekl bych , že ten směr odpovědi vedoucí ke vystřízlivění zrůd , je například zde .
https://cz.sputniknews.com/20211119/co-by-se-stalo-kdyby-vybuchl-supervulkan-v-yellowstonu-miliony-mrtvych-pokles-globalni-teploty-16568147.html


Řekl bych , že ten směr odpovědi vedoucí ke vystřízlivění zrůd , je například zde . https://cz.sputniknews.com/20211119/co-by-se-stalo-kdyby-vybuchl-supervulkan-v-yellowstonu-miliony-mrtvych-pokles-globalni-teploty-16568147.html

Možná by se NATO-bombardéru mohl porouchat navigační systém, a tím by se dostal do kontaktu s hranicí RF. Buď by ho doprovodil zaměřovací radarový paprsek S400, anebo by jej stíhačky PVO donutily přistát na ruském letišti.


Možná by se NATO-bombardéru mohl porouchat navigační systém, a tím by se dostal do kontaktu s hranicí RF. Buď by ho doprovodil zaměřovací radarový paprsek S400, anebo by jej stíhačky PVO donutily přistát na ruském letišti.

https://www.dw.com/en/us-set-to-upgrade-controversial-nukes-stationed-in-germany/a-52855886
https://www.brookings.edu/blog/order-from-chaos/2021/11/19/nuclear-weapons-debate-in-germany-touches-a-raw-nato-nerve/
..........................................................................................



Nie je prekvapujúce, že Rusko na to tvrdo reaguje.
Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov stručne povedal,
že
« Rusko nebude zatvárať oči pred takýmito provokáciami »


Stoltenberg týmito vyhláseniami "kaster" hádže, do medzinárodnej diplomacie
nielen hasák,
ale celý balík nástrojov.


Pål Steigan (👍 od SloboL)
Stoltenberg: – NATOs atomvåpen kan bli flyttet til land øst for Tyskland


https://www.dw.com/en/us-set-to-upgrade-controversial-nukes-stationed-in-germany/a-52855886 https://www.brookings.edu/blog/order-from-chaos/2021/11/19/nuclear-weapons-debate-in-germany-touches-a-raw-nato-nerve/ .......................................................................................... https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/11/stoltenberg-atomva%CC%8Apen-696x427.png Nie je prekvapujúce, že Rusko na to tvrdo reaguje. Ruský minister zahraničných vecí Sergej Lavrov stručne povedal, že « Rusko nebude zatvárať oči pred takýmito provokáciami » Stoltenberg týmito vyhláseniami "kaster" hádže, do medzinárodnej diplomacie nielen hasák, ale celý balík nástrojov. Pål Steigan (
506
4
4
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept