Zahraničná politika
Stoltenberg označil za podmienku rozmiestnenia amerických jadrových zbraní vo východnej Európe

Stoltenberg označil za podmienku rozmiestnenia amerických jadrových zbraní vo východnej Európe

Podľa generálneho tajomníka NATO môžu americké jadrové zbrane skončiť vo východnej Európe, ak ich Nemecko odmietne rozmiestniť na svojom území.
Americké jadrové zbrane môžu skončiť vo východnej Európe, ak ich Nemecko odmietne rozmiestniť na svojom území. Uviedol to generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v piatok na konferencii organizovanej Nemeckou atlantickou spoločnosťou a Spolkovou akadémiou pre bezpečnostnú politiku.


"Očakávam, že Nemecko bude aj naďalej súčasťou systému spoločného používania jadrových zbraní, je to veľmi dôležité pre celú Európu, je to multilaterálny formát. Alternatívou k spoločnému použitiu jadrových zbraní NATO sú bilaterálne dohody." zbrane v tejto krajine, ale alternatívou k tomu môže byť ľahko skutočnosť, že jadrové zbrane môžu byť v iných európskych krajinách, najmä na východe Nemecka,“ povedal.


Stoltenberg tiež povedal, že NATO „podporuje svet bez jadrových zbraní, ale nemôže dovoliť štátom NATO, aby jadrové zbrane nemali, kým iné krajiny by ich mali“. Uvítal tiež rozhovory medzi Ruskom a Spojenými štátmi o strategickej stabilite vrátane Zmluvy o opatreniach na ďalšie zníženie a obmedzenie strategických útočných zbraní.


Systém spoločného používania jadrových zbraní NATO vytvára právny základ pre rozmiestnenie amerických jadrových zbraní v nejadrových štátoch Európy - členoch aliancie v rámci všeobecnej koncepcie jadrového odstrašovania aliancie.
https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/12970491


**Stoltenberg označil za podmienku rozmiestnenia amerických jadrových zbraní vo východnej Európe ** Podľa generálneho tajomníka NATO môžu americké jadrové zbrane skončiť vo východnej Európe, ak ich Nemecko odmietne rozmiestniť na svojom území. Americké jadrové zbrane môžu skončiť vo východnej Európe, ak ich Nemecko odmietne rozmiestniť na svojom území. Uviedol to generálny tajomník NATO Jens Stoltenberg v piatok na konferencii organizovanej Nemeckou atlantickou spoločnosťou a Spolkovou akadémiou pre bezpečnostnú politiku. "Očakávam, že Nemecko bude aj naďalej súčasťou systému spoločného používania jadrových zbraní, je to veľmi dôležité pre celú Európu, je to multilaterálny formát. Alternatívou k spoločnému použitiu jadrových zbraní NATO sú bilaterálne dohody." zbrane v tejto krajine, ale alternatívou k tomu môže byť ľahko skutočnosť, že jadrové zbrane môžu byť v iných európskych krajinách, najmä na východe Nemecka,“ povedal. Stoltenberg tiež povedal, že NATO „podporuje svet bez jadrových zbraní, ale nemôže dovoliť štátom NATO, aby jadrové zbrane nemali, kým iné krajiny by ich mali“. Uvítal tiež rozhovory medzi Ruskom a Spojenými štátmi o strategickej stabilite vrátane Zmluvy o opatreniach na ďalšie zníženie a obmedzenie strategických útočných zbraní. Systém spoločného používania jadrových zbraní NATO vytvára právny základ pre rozmiestnenie amerických jadrových zbraní v nejadrových štátoch Európy - členoch aliancie v rámci všeobecnej koncepcie jadrového odstrašovania aliancie. https://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/12970491
Upravené 19. 11. 2021 o 17:14

To by mě zajímalo, jak by se změnila jeho rétoirika, kdyby Rusko stejně odůvodnilo rozmíštění svých jaderných zbraní v Sev. Americe.


To by mě zajímalo, jak by se změnila jeho rétoirika, kdyby Rusko stejně odůvodnilo rozmíštění svých jaderných zbraní v Sev. Americe.

jak by se změnila jeho rétoirika
kvičel by stejně, že ty od Velkého bratra jsou přeci košér a tak to indošům střelí Moše za velkou louží.....smile


[quote="pid:43900, uid:158"]jak by se změnila jeho rétoirika[/quote]kvičel by stejně, že ty od Velkého bratra jsou přeci košér a tak to indošům střelí Moše za velkou louží.....:)

Vedi.Vini......

508
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept