Videá, filmy, knihy
Egypt a I pet goat v novom hudobnom klipe

Tato pesnička je teraz pomerne veľmi hraná


https://m.youtube.com/watch?v=0EVVKs6DQLo


Klip je nabitý symbolikou, napr. americký astronaut havaroval, potom ide na benátskej gondole v akoby egyptskom svete. Najprv vidí sfingu, potom dve ženy, jedna má biele a druhá červené vlasy... Skrátka, je tam toho kopa.


Čo sa textu týka, je v podstate o bohapustej tr...čke, čo je popisované pomerne explicitnými vyjadreniami.
V celej tej záplave textu mi ale svieti jedna veta: "we ain't got nothing to lose." Čiže nemáme čo stratiť. Ono aj ten text sa dá vnímať z toho pohľadu, že vás poriadne pototo, lebo nemáme čo stratiť. A zabalené je to v peknučkom ružovom obale a sladučkej pesničke, ktorá ľahko opantá.


Takže idú vabank?


Tato pesnička je teraz pomerne veľmi hraná https://m.youtube.com/watch?v=0EVVKs6DQLo Klip je nabitý symbolikou, napr. americký astronaut havaroval, potom ide na benátskej gondole v akoby egyptskom svete. Najprv vidí sfingu, potom dve ženy, jedna má biele a druhá červené vlasy... Skrátka, je tam toho kopa. Čo sa textu týka, je v podstate o bohapustej tr...čke, čo je popisované pomerne explicitnými vyjadreniami. V celej tej záplave textu mi ale svieti jedna veta: "we ain't got nothing to lose." Čiže nemáme čo stratiť. Ono aj ten text sa dá vnímať z toho pohľadu, že vás poriadne pototo, lebo nemáme čo stratiť. A zabalené je to v peknučkom ružovom obale a sladučkej pesničke, ktorá ľahko opantá. Takže idú vabank?

Moderátor

ten zaver je "disturbing". snad reklamne video na zuckerbergov metaverse.


ten zaver je "disturbing". snad reklamne video na zuckerbergov metaverse.

Moderator

Zajímavé intermezzo v čase 03:02.


Obrácení rolí v čase 04:00.


Příběh v příběhu.
Level 69.


Zajímavé intermezzo v čase 03:02. Obrácení rolí v čase 04:00. Příběh v příběhu. Level 69.

Za mě ušmudlaná obálka s nějakým bordelem na dně. Nořit se do obrazů nebudu. Nechci vidět svinčík, co mají ti tvůrci v lebečních dutinách. Pravda ale je, že jsem to vydržel jen k tomu egyptskýmu škuneru....smile


Za mě ušmudlaná obálka s nějakým bordelem na dně. Nořit se do obrazů nebudu. Nechci vidět svinčík, co mají ti tvůrci v lebečních dutinách. Pravda ale je, že jsem to vydržel jen k tomu egyptskýmu škuneru....:)

Vedi.Vini......

480
3
5
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept