Egregoriálno-matričné riadenie
V Krasnojarsku regály padali ako kocky z domina

Obrovská spúšť v sklade s alkoholom. Regály padali ako kocky z domina


17.11.2021


Štyridsaťročný muž ako zázrakom prežil vážnu nehodu v sklade s nápojmi v ruskom Krasnojarsku. Dva osem metrov vysoké regály plné alkoholu sa z ničoho nič začali rúcať ako kocky z domina práve v momente, keď pracovník prechádzal cez uličku medzi nimi.


Muž sa snažil schovať pod druhý regál, no nakoniec aj tak skončil zavalený pod zdemolovanou konštrukciou. Pri pohľade na obrovskú spúšť je pozoruhodné, že pracovník utrpel iba menej závažné zranenia, píše portál Russia Today. Nebezpečný incident zachytila priemyselná kamera.
Nehoda sa stala v stredu dopoludnia vo veľkosklade v Krasnojarsku - treťom najväčšom meste Sibíri. Na skladníka sa zosunuli regály plné vodky a piva. Spod trosiek ho vyslobodili hasiči s pomocou hydraulického zariadenia. Záchranári ho následne previezli do nemocnice s viacerými zlomeninami. Sklad v Krasnojarsku teraz preveruje polícia pre podozrenie z porušenia bezpečnostných predpisov.


6196e6a87cc22


https://www.tvnoviny.sk/zahranicne/2044666_video-obrovska-spust-v-sklade-s-alkoholom-regaly-padali-ako-kocky-z-domina


Usporiadanie padlo?


**Obrovská spúšť v sklade s alkoholom. Regály padali ako kocky z domina** 17.11.2021 **Štyridsaťročný muž** ako zázrakom **prežil** vážnu nehodu v sklade s nápojmi v ruskom Krasnojarsku. **Dva osem metrov vysoké regály** plné alkoholu sa z ničoho nič začali rúcať ako kocky z domina práve v momente, keď pracovník prechádzal cez uličku medzi nimi. Muž sa snažil schovať pod druhý regál, no nakoniec aj tak skončil zavalený pod zdemolovanou konštrukciou. Pri pohľade na obrovskú spúšť je pozoruhodné, že **pracovník utrpel iba menej závažné zranenia**, píše portál Russia Today. Nebezpečný incident zachytila priemyselná kamera. **Nehoda sa stala v stredu dopoludnia vo veľkosklade v Krasnojarsku - treťom najväčšom meste Sibíri.** Na skladníka sa zosunuli regály plné **vodky a piva**. Spod trosiek ho vyslobodili hasiči s pomocou hydraulického zariadenia. Záchranári ho následne previezli do nemocnice s viacerými zlomeninami. Sklad v Krasnojarsku teraz preveruje polícia pre podozrenie z porušenia bezpečnostných predpisov. ![6196e6a87cc22](serve/attachment&path=6196e6a87cc22) https://www.tvnoviny.sk/zahranicne/2044666_video-obrovska-spust-v-sklade-s-alkoholom-regaly-padali-ako-kocky-z-domina Usporiadanie padlo?

Pro numerology jen připomenu, že kolaps začal v řadě regálů 10 a "11". Také to může mít význam.


Pro numerology jen připomenu, že kolaps začal v řadě regálů 10 a "11". Také to může mít význam.
564
1
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept