Jazyk životných okolností
Volný život

Žijeme v šílené době kapitalismu, kde už absolutně nic není zadarmo, natož aby to dávalo smysl. Lidé se stali chamtivými a zkorumpovanými a neexistuje žádná morálka. Státy a města berou daně a přirážky, celý život platíme důchody a zdravotní pojištění, máme vůči nim povinnosti, ale nemáme žádná práva.
Na sklonku života se dostáváme do situace, že sbíráme lahve do popelnic, abychom měli na jídlo, žijeme v díře horší než potkani, protože nemáme z čeho platit elektřinu a tekoucí vodu.
Když jednou nohou vystoupíte ze systému, vše se začne hroutit jako věž z karet.
Ještě před sto lety byl život úplně jiný a technologie od té doby pokročila do nepředstavitelných rozměrů. Když tyto dvě věci spojíme dohromady, život se dnes stane svobodným, příjemným a snadným, jak nám slibovali na začátku průmyslové revoluce, ale zvítězila chamtivost a teď jedeš do 65 let a nemáš skoro ani kůrku chleba. protože váš kredit visí nad hlavou za byt.
Lidský život charakterizují tři základní věci, a proto jsou v lakomém světě nejdražší a na desítky let vás svazují s úvěry, bankami a zelináři.
Tři nejzákladnější věci pro to, aby život pokračoval a byl udržitelný, jsou stejné jako u zvířat, i když jsou zdarma, ačkoli jsme považováni za nejinteligentnější bytosti na této planetě, a jsou to:


  1. Potřeba jídla
  2. Potřeba úkrytu
  3. Reprodukce

Polozralé, geneticky modifikované a otrávené jídlo hormony a pesticidy bez chuti, které k nám měsíce přichází z druhého konce světa, draze platíme v supermarketech kvůli velmi dlouhému dodavatelskému řetězci a jen pár hodin v roce a malý kousek země se stává zcela zdarma a dostupným po celá léta.
Kvůli domům a bytům jsme polovinu života otroci bank a půjček, platíme jim prémie za ty vypůjčené barevné bankovky, které po splacení půjčky přesahují polovinu hodnoty nemovitosti a za celou tu dobu ji nikdy nevlastníme, žít jen v iluzi, že je naše.neplatíme jen poslední splátku, po 30 letech pravidelného splácení jsme zůstali bez "naší" střechy nad hlavou. A všechno je tak jednoduché, s pár přáteli a materiálem, který nás obklopuje v přírodě, stejně jako se to dnes ještě dělá v polovině „necivilizovaného světa“, se dům se všemi moderními vymoženostmi doslova také stává svobodným a připraveným k životu. za pár týdnů.na to od úplných základů.
A když uděláme čáru na konci našeho měsíce, jediné, za co platíme a děláme nějakou šílenou práci, kterou nenávidíme 12 hodin denně a nezbývá nám ani atom energie a denního světla, které bychom si mohli užít, jsou jídlo a střechu nad hlavou:
Proč trpíme, když je vše zdarma a můžeme si užívat života, protože žijeme v ráji?
6192f7db440a2
Na obrázku je můj dům




moderator: upravene kapitalky v nadpise

Žijeme v šílené době kapitalismu, kde už absolutně nic není zadarmo, natož aby to dávalo smysl. Lidé se stali chamtivými a zkorumpovanými a neexistuje žádná morálka. Státy a města berou daně a přirážky, celý život platíme důchody a zdravotní pojištění, máme vůči nim povinnosti, ale nemáme žádná práva. Na sklonku života se dostáváme do situace, že sbíráme lahve do popelnic, abychom měli na jídlo, žijeme v díře horší než potkani, protože nemáme z čeho platit elektřinu a tekoucí vodu. Když jednou nohou vystoupíte ze systému, vše se začne hroutit jako věž z karet. Ještě před sto lety byl život úplně jiný a technologie od té doby pokročila do nepředstavitelných rozměrů. Když tyto dvě věci spojíme dohromady, život se dnes stane svobodným, příjemným a snadným, jak nám slibovali na začátku průmyslové revoluce, ale zvítězila chamtivost a teď jedeš do 65 let a nemáš skoro ani kůrku chleba. protože váš kredit visí nad hlavou za byt. Lidský život charakterizují tři základní věci, a proto jsou v lakomém světě nejdražší a na desítky let vás svazují s úvěry, bankami a zelináři. Tři nejzákladnější věci pro to, aby život pokračoval a byl udržitelný, jsou stejné jako u zvířat, i když jsou zdarma, ačkoli jsme považováni za nejinteligentnější bytosti na této planetě, a jsou to: 1. Potřeba jídla 2. Potřeba úkrytu 3. Reprodukce Polozralé, geneticky modifikované a otrávené jídlo hormony a pesticidy bez chuti, které k nám měsíce přichází z druhého konce světa, draze platíme v supermarketech kvůli velmi dlouhému dodavatelskému řetězci a jen pár hodin v roce a malý kousek země se stává zcela zdarma a dostupným po celá léta. Kvůli domům a bytům jsme polovinu života otroci bank a půjček, platíme jim prémie za ty vypůjčené barevné bankovky, které po splacení půjčky přesahují polovinu hodnoty nemovitosti a za celou tu dobu ji nikdy nevlastníme, žít jen v iluzi, že je naše.neplatíme jen poslední splátku, po 30 letech pravidelného splácení jsme zůstali bez "naší" střechy nad hlavou. A všechno je tak jednoduché, s pár přáteli a materiálem, který nás obklopuje v přírodě, stejně jako se to dnes ještě dělá v polovině „necivilizovaného světa“, se dům se všemi moderními vymoženostmi doslova také stává svobodným a připraveným k životu. za pár týdnů.na to od úplných základů. A když uděláme čáru na konci našeho měsíce, jediné, za co platíme a děláme nějakou šílenou práci, kterou nenávidíme 12 hodin denně a nezbývá nám ani atom energie a denního světla, které bychom si mohli užít, jsou jídlo a střechu nad hlavou: Proč trpíme, když je vše zdarma a můžeme si užívat života, protože žijeme v ráji? ![6192f7db440a2](serve/attachment&path=6192f7db440a2) Na obrázku je můj dům --- ###### moderator: upravene kapitalky v nadpise
Upravené 16. 11. 2021 o 10:09

Vypadá to jako slohová práce a ještě opsaná . Takový popis zvířátek v lese , které se cpou , páří a hrabou si nory . Takže člověk-zvíře .


Vypadá to jako slohová práce a ještě opsaná . Takový popis zvířátek v lese , které se cpou , páří a hrabou si nory . Takže člověk-zvíře .
Upravené 16. 11. 2021 o 03:08

Ľudkovia nie je to divné že keď jeden svinský "nick" zanikne tak sa vynoria dva tri oslie a otravujú


Ľudkovia nie je to divné že keď jeden svinský "nick" zanikne tak sa vynoria dva tri oslie a otravujú

Opet ten samy scenar: Na foru se objevi nekdo novy, ktery ho hned zacne tapetovat spoustou komentaru a zkopirovanych textu odkudsi.


@Globalisté pokud toto nedelas umyslne, zkus se prosim na chvili zastavit a zamyslet, jakym prinosem chces byt pro tuto diskuzi.

Opet ten samy scenar: Na foru se objevi nekdo novy, ktery ho hned zacne tapetovat spoustou komentaru a zkopirovanych textu odkudsi. @Globalisté pokud toto nedelas umyslne, zkus se prosim na chvili zastavit a zamyslet, jakym prinosem chces byt pro tuto diskuzi.

Na obrázku je můj dům

Hm... dost zvláštní architektura... ve stylu chaloupky baby Jagy... Ještě tomu muří nožka chybí.


[quote="pid:43156, uid:747"]Na obrázku je můj dům[/quote] Hm... dost zvláštní architektura... ve stylu chaloupky baby Jagy... Ještě tomu muří nožka chybí.

Na obrázku je můj dům


Pekny, z druhej strany mas 10kW solar aj s baterkou na elektrinu + satelitny internet od Elona cez krory nam sem prispievas?...si zijes ti poviem


[quote="pid:43156, uid:747"]Na obrázku je můj dům[/quote] Pekny, z druhej strany mas 10kW solar aj s baterkou na elektrinu + satelitny internet od Elona cez krory nam sem prispievas?...si zijes ti poviem

Mě to přijde jako lež. Lež jako věž. Nebo je pán Globalisté poustevník ? S chytrým telefonem...ale bez elektřiny a pračky...a dalších nutností....


Mě to přijde jako lež. Lež jako věž. Nebo je pán Globalisté poustevník ? S chytrým telefonem...ale bez elektřiny a pračky...a dalších nutností....

Do lupy v Google obrázky lze vložit odkaz na obrázek (nebo obrázek nahrát) a Google vyhledá, kde se všude tento obrázek vyskytuje na internetu. To málo lidí ví.


mnm - byl jsi rychlejší :-)


Do lupy v Google obrázky lze vložit odkaz na obrázek (nebo obrázek nahrát) a Google vyhledá, kde se všude tento obrázek vyskytuje na internetu. To málo lidí ví. mnm - byl jsi rychlejší :-)
Upravené 16. 11. 2021 o 11:54

Že by se vrátil už oplakaný plukovník tajné Jugoslávské služby , který psal stylem umím neumím ?
Stále platí to selské moudro . Vezmi vola na cestu kolem světa a zpátky se vrátíš zase s volem .
Pokud jsou zaměstnávány tyto kreatury , bez špetky schopnosti jakékoliv inovace , tak jsem klidný . Tu jámu kterou si kopou , jim z plna hrdla přeji .


Že by se vrátil už oplakaný plukovník tajné Jugoslávské služby , který psal stylem umím neumím ? Stále platí to selské moudro . Vezmi vola na cestu kolem světa a zpátky se vrátíš zase s volem . Pokud jsou zaměstnávány tyto kreatury , bez špetky schopnosti jakékoliv inovace , tak jsem klidný . Tu jámu kterou si kopou , jim z plna hrdla přeji .
Upravené 16. 11. 2021 o 12:40

Na obrázku je můj dům

To myslíš tuhle perníkovou chaloupku?
https://www.google.com/imgres?imgurl=https://lookaside.fbsbx.com/lookaside/crawler/media/?media_id%3D823868814724499&imgrefurl=https://www.facebook.com/663624890748893/posts/arbeit-macht-freirad-osloba%25C4%2591a-je-izraz-koji-je-nastao-1872-godine-prema-romanu-k/823868884724492/&h=960&w=720&tbnid=-7oZ1Ma1rF6JhM&tbnh=259&tbnw=194&usg=AI4_-kRKSco3XGe_umInk1j5bB-ArsZYTQ&vet=1&docid=2_tTgxX5zulSaM&itg=1


[quote="pid:43156, uid:747"]Na obrázku je můj dům[/quote] To myslíš tuhle perníkovou chaloupku? https://www.google.com/imgres?imgurl=https://lookaside.fbsbx.com/lookaside/crawler/media/?media_id%3D823868814724499&imgrefurl=https://www.facebook.com/663624890748893/posts/arbeit-macht-freirad-osloba%25C4%2591a-je-izraz-koji-je-nastao-1872-godine-prema-romanu-k/823868884724492/&h=960&w=720&tbnid=-7oZ1Ma1rF6JhM&tbnh=259&tbnw=194&usg=AI4_-kRKSco3XGe_umInk1j5bB-ArsZYTQ&vet=1&docid=2_tTgxX5zulSaM&itg=1

Počtáři, jsi šikovný pionýr

mnm a Sara sice byli rychlejší, ale cena mého linku je v tom, že funguje i těm, co nemají FB...


[quote="pid:43256, uid:88"]Počtáři, jsi šikovný pionýr[/quote] mnm a Sara sice byli rychlejší, ale cena mého linku je v tom, že funguje i těm, co nemají FB...
1.02k
12
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept