Zahraničná politika
Šachmat pre vsetkych co hraju podla pravidiel - nove prisposobene pravidla pre panov hry

https://www.youtube.com/watch?v=dkboS0Fxcws


"Doslovny" text vo videu


"Kym vacsina vaha, je hrstka tych co zmenia svet. Kym vacsina hra podla pravidiel, hrstka prepisuje pravidla aby si ich prisposobila. Iba specialne kusy mozu zmenit priebeh hry. Sachmat, piata generacia vonavky, pre panov hry."


korekture sa nebranim


Je to k stihacke piatej generacie s nazvom Sachmat a k jej prezentacii v Dubai. Nie je to tak davno, ked Putin a Sojgu pri vylete v sibiri mali na stole zhodenu korenicku, sachovu figurku na znak sachmatu.


61914dd0a45ad


https://www.youtube.com/watch?v=dkboS0Fxcws "Doslovny" text vo videu "Kym vacsina vaha, je hrstka tych co zmenia svet. Kym vacsina hra podla pravidiel, hrstka prepisuje pravidla aby si ich prisposobila. Iba specialne kusy mozu zmenit priebeh hry. Sachmat, piata generacia vonavky, pre panov hry." korekture sa nebranim Je to k stihacke piatej generacie s nazvom Sachmat a k jej prezentacii v Dubai. Nie je to tak davno, ked Putin a Sojgu pri vylete v sibiri mali na stole zhodenu korenicku, sachovu figurku na znak sachmatu. ![61914dd0a45ad](serve/attachment&path=61914dd0a45ad)
589
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept