Zdravie a záhrada
První reklama na Sputnik V.

První reklama na Sputnik V.


V tomto dvouminutovém videu jsme zachytili 2 roky našeho změněného života. Udělali jsme to zajímavé ke sledování, ale nenechte se zmást jeho tvarem – jde o nejdramatičtější příběh posledních desetiletí. Nezůstal snad nikdo, koho by nepostihly důsledky pandemie koronaviru. I ti nejbojácnější a nejzdravější z nás jsou unavení. Unavený životem v úzkosti o sebe a své blízké. Úzkost, že může přijít chvíle, kdy už nebude potřeba ten nejlepší lék. Před více než rokem jsme dostali vakcínu – první registrovaný lék na světě na COVID-19 Sputnik V. Dnes se používá v 71 zemích s celkovým počtem 4 miliard lidí, počet jím zachráněných životů se odhaduje na miliony.
Virus ale útočí dál – a především je nebezpečný tam, kde se s možností očkování stále zachází nedbale. Pamatujme, že probíhá skutečná válka a pouze společné očkování může zastavit tento řetězec smrti."


Первоисточник публикации: https://politikus.ru/video/138911-pervaya-reklama-sputnik-v-velikolepno.html
Politikus.ru


První reklama na Sputnik V. V tomto dvouminutovém videu jsme zachytili 2 roky našeho změněného života. Udělali jsme to zajímavé ke sledování, ale nenechte se zmást jeho tvarem – jde o nejdramatičtější příběh posledních desetiletí. Nezůstal snad nikdo, koho by nepostihly důsledky pandemie koronaviru. I ti nejbojácnější a nejzdravější z nás jsou unavení. Unavený životem v úzkosti o sebe a své blízké. Úzkost, že může přijít chvíle, kdy už nebude potřeba ten nejlepší lék. P**řed více než rokem jsme dostali vakcínu – první registrovaný lék na světě na COVID-19 Sputnik V. Dnes se používá v 71 zemích s celkovým počtem 4 miliard lidí, počet jím zachráněných životů se odhaduje na miliony.** Virus ale útočí dál – a především je nebezpečný tam, kde se s možností očkování stále zachází nedbale. Pamatujme, že probíhá skutečná válka a pouze společné očkování může zastavit tento řetězec smrti." Первоисточник публикации: https://politikus.ru/video/138911-pervaya-reklama-sputnik-v-velikolepno.html Politikus.ru
266
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept