Zdravie a záhrada
Ginzburg vyzývá k zavedení povinného očkování proti COVID-19

Ginzburg vyzývá k zavedení povinného očkování proti COVID-19


Alexander Gintsburg, ředitel výzkumného centra Gamaleya, vyjádřil názor, že vakcína proti COVID-19 by měla být zařazena do národního očkovacího kalendáře a že samotné očkování by mělo být povinné.


Gintsburg zdůraznil, že pandemie skončí, až bude očkováno 70-75 % světové populace.


"Za tímto účelem by měl být lék samozřejmě zaveden do národního očkovacího kalendáře," řekl Gintsburg listu Rossijskaja gazeta.


V úterý 9. listopadu bylo oznámeno, že v Petrohradě bylo zavedeno povinné očkování proti COVID-19 pro osoby starší 60 let a chronicky nemocné.


http://www.zvedavec.org/vezkratce/18262/
https://iz.ru/1247451/2021-11-10/gintcburg-prizval-sdelat-vaktcinatciiu-protiv-covid-19-obiazatelnoi?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop


Tento "vyvolený" darebák šéfuje výzkumnému centru Gamaleje ?


Ginzburg vyzývá k zavedení povinného očkování proti COVID-19 Alexander Gintsburg, ředitel výzkumného centra Gamaleya, vyjádřil názor, že vakcína proti COVID-19 by měla být zařazena do národního očkovacího kalendáře a že samotné očkování by mělo být povinné. Gintsburg zdůraznil, že pandemie skončí, až bude očkováno 70-75 % světové populace. "Za tímto účelem by měl být lék samozřejmě zaveden do národního očkovacího kalendáře," řekl Gintsburg listu Rossijskaja gazeta. V úterý 9. listopadu bylo oznámeno, že v Petrohradě bylo zavedeno povinné očkování proti COVID-19 pro osoby starší 60 let a chronicky nemocné. http://www.zvedavec.org/vezkratce/18262/ https://iz.ru/1247451/2021-11-10/gintcburg-prizval-sdelat-vaktcinatciiu-protiv-covid-19-obiazatelnoi?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop Tento "vyvolený" darebák šéfuje výzkumnému centru Gamaleje ?

V úterý 9. listopadu bylo oznámeno, že v Petrohradě bylo zavedeno povinné očkování proti COVID-19 pro osoby starší 60 let a chronicky nemocné.

Rozkradli penzijní fond, tak nebude třeba platit důchody.


[quote="pid:42314, uid:317"]V úterý 9. listopadu bylo oznámeno, že v Petrohradě bylo zavedeno povinné očkování proti COVID-19 pro osoby starší 60 let a chronicky nemocné.[/quote] Rozkradli penzijní fond, tak nebude třeba platit důchody.
473
2
3
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept