Zahraničná politika
Satanistický rituál Astroworld 2021

Naväzujem na tento príspevok
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3686/vedlajsie-ucinky-vakcin-cast-3/2#post-41765


...a nechávam tu strojový preklad aj s dodatočným mojím doplnením.


Festival Travisa Scotta „Astroworld“ skončil zabitím najmenej ôsmich ľudí. Šou sa však nikdy nezastavila. Práve naopak, bola to šou temných obrazov, ktoré niektorí popisovali ako „klopanie na brány pekla“. Tu je pohľad na šialenstvo, ktorým bol Astroworld 2021.


6189801910329


Správy z festivalu Astrowold , ktorý sa konal 5. novembra v Houstone, sú desivé. Koncert Travisa Scotta, ktorý prítomní označili za „temný a pekelný“, bol miestom najmenej ôsmich úmrtí a nespočetných zranení. Počas celého času a napriek prosbám verejnosti sa šou nikdy nezastavila. Keď Travis vystupoval pred pozadím, ktoré niektorí popisovali ako „brány pekla“, ochranka odnášala bezvládne telá.


Čoskoro po koncerte boli sociálne médiá zaplavené účtami návštevníkov koncertu, ktorí počas akcie cítili „temnú energiu“, čo mnohých podnietilo k tomu, aby vyhlásili, že celá vec bola satanskou rituálnou obeťou. Tieto podozrenia sa len posilnili, keď sa objavili správy, že niekoľko ľudí v dave (a aspoň jeden ochrankár) bolo „pichnutých“ ihlou. Nielenže títo ľudia dostali injekciu neznámej drogy, ale tieto útoky vyvolali v dave paniku, ktorá viedla k tomu, že ľudia omdlievali a boli ušliapaní.


Tu je pohľad na šialenstvo, ktorým bol Astroworld 2021.


Strašidelná propagácia


Pred viac ako štyrmi rokmi som publikoval článok How Travis Scott Got Recruited by the Industry, kde som vysvetlil, ako sa symbolika okolo neho drasticky zmenila po tom, čo sa zaplietol s Kardashiankami. Odvtedy sa veci stali len temnejšími a satanskejšími. Divný fakt: Festival sa konal v deň 66. narodenín Kris Jenner.
Rýchly posun vpred pár dní pred festivalom Astroworld 2021: Scott vydáva pieseň Escape Plan (únikový plán). Toto je najlepší komentár na YouTube.


618980ba064e6
Skutočne, tí, ktorí zomreli na Astroworlde, doslova nemohli uniknúť.


Toto je umenie, ktoré sprevádzalo pieseň.
618980e0e0c55
Scottovo umenie, ktoré falšuje neslávne známy titul „batch boy“ týždenníka Weekly World News, obsahuje desivé slová „Skutočná dystopia je tu!“ a „Keď príde koniec, je to naozaj začiatok“.


Propagácia okolo festivalu Astroworld je celá o smrti a portáloch.
61898111bd6d4
Ľudia sú nasávaní do „iného vesmíru“ pod drobnohľadom okultnej elity. Bohužiaľ, presne to sa stalo na skutočnom festivale.


6189812ae34e6
Tento obrázok propagujúci túto udalosť je podobne desivý: Oči elity, ktorá bdie nad týmto epicentrom temnej vibračnej energie, ktorým bol festival Astroworld.


Ako uvidíte, na festivale skutočne prebiehala „temná vibračná energia“.


Astroworld festival konal 5. novembra, čo je niekoľko dní po Samhain - staroveký festival smrti a obete. O týždni okolo 1. novembra je známe, že je to ročné obdobie, kedy je „závoj“ medzi týmto svetom a „podsvetím“ ten najtenší. V okultných kruhoch sa Samhain stále pozoruje a oslavuje sa zvieracími a ľudskými obetami.


Všetko o Astroworlde je vhodne o „bráne do iného sveta“.
6189816ee26c6
Prehliadka začala ohnivou, pekelnou horou, v ktorej sa na verejnosť pozerá obrovská očná guľa.


618981a75c7b6
Počas celej show sa táto diera v hore mení na špirálovitý portál. Spevák Scott predo ňou.


618981dc1fdee
Vo vnútri tohto „portálu“ bolo niekedy napísané: „Uvidíme sa na druhej strane“. Strašidelné.


Netrvalo dlho a show sa zmenila na chaos, pretože pohyb davu spôsobil, že ľudia omdlievali a boli ušliapaní.


61898210c36b8
Policajné vozidlo prepravujúce mŕtvu alebo zranenú osobu sa pokúša opustiť miesto.


Aj keď mdloby počas týchto udalostí nie sú nezvyčajné, Astroworld sa zmenil na masaker. Keď sa zranilo viac ľudí, ľudia žiadali, aby sa show zastavila, ale nikdy sa tak nestalo.


V tomto znepokojujúcom videu sa ľudia pokúšajú upútať pozornosť festivalového personálu a kričia „zastavte predstavenie“, pretože „niekto umiera“ ... bezvýsledne.
https://twitter.com/barb_status/status/1457052857673388039?s=20

V tomto ďalšom znepokojujúcom videu je vynášané možné mŕtve telo... ako sa Travis Scott na toto pozerá a strašidelne spieva.
https://twitter.com/selankasgomez/status/1456979794227351553?s=20

Uprostred tohto chaosu dostali ľudia v dave injekciu neznámej látky pomocou ihly, vrátane ochrankára, ktorý dostal pichnutie do krku.



Náčelník policajného zboru v Houstone, Troy Finner, práve potvrdil to, čo nám bolo povedané... menovite, že najmenej jednej osobe bolo niečo injekčne podané ihlou – a mohlo ich byť viac.


Náčelník Finner povedal, že ochrankár, ktorý na akcii pracoval, cítil pichnutie v krku od neznámeho útočníka, keď sa snažil zadržať občana – a rýchlo upadol do bezvedomia. Finner hovorí, že stráž bol oživený použitím NARCANu... a že zdravotnícky personál skutočne videl niečo na jeho krku, čo naznačovalo, že bol bodnutý injekčnou striekačkou.


Finner tiež povedal, že niektorí ľudia boli pošliapaní, takže sa zdá, že existuje zmes dôvodov, prečo boli ľudia zranení / omdleli ... a možno prečo niektorí zomreli. Celkový počet ľudí, ktorí zomreli, zostáva na 8 a prebiehajú pitvy, aby sa určili príčiny smrti každého z nich. (…)


Mnohí tu budú hľadať, či existujú nejaké dôkazy, ktoré by naznačovali, že tých 8 ľudí, ktorí doteraz zomreli, mohlo dôjsť k zástave srdca vonkajším vplyvom alebo treťou stranou... menovite možným vinníkom, ktorý údajne odchádzal a injekčné podanie injekčnou striekačkou.
– TMZ, ASTROWORLD BEZPEČNOSŤ V KRKU



Ušliapaný dav, mnoho mrtvých a zranených.
618983af40256


V jednom momente ľudia skutočne skandovali „zastavte show“.
https://www.tiktok.com/@unleashthetea/video/7027470657789152517?sender_device=pc&sender_web_id=7028259193410045445&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Ale šou sa nikdy nezastavila. V skutočnosti to bolo crescendo pekelných, okultných elitných obrazov.


6189843284e23
Na jednom mieste bola hora plná strašidelných očí, ktoré sledovali, ako ľudia doslova umierali.


6189844eb3c08
Ku koncu šou sa nad portálom objavili obrie ruky.


Veľa fanúšikov Travisa Scotta odchádzalo zo show traumatizovaných a úplne presvedčených, že boli svedkami niečoho démonického.


Tu je účet od fanúšika, ktorý sa zúčastnil predstavenia a bol svedkom niekoľkých ľudí v bezvedomí alebo mŕtvych. Spomína aj fakt, že VIP sekcia ľudí – v ktorej sa nachádzali celebrity a ľudia, ktorí zaplatili tisíce dolárov za lístok – boli svedkami chaosu v úplnom bezpečí... a nechceli vo svojej sekcii vidieť zranených ľudí.
https://www.instagram.com/tv/CV7DxlOlJlI/


Na záver
Všetko okolo Astroworldu 2021 bolo temné, strašidelné a predtucha bola až do jadra znepokojujúca. V správach ľudí, ktorí zažili šou naživo, sa spomínajú zvláštne „vibrácie“, ktoré bolo možné počuť. Počas celej show hral cez Scottove piesne hlasný, znepokojujúci syntezátor, ktorý vystúpeniu dodal mrazivú, hororovú filmovú kvalitu.


Skutočnosť, že sa posledné chvíle najmenej ôsmich ľudí odohrali v tomto strašidelnom prostredí, pred doslovným portálom do pekla, je skrátka ťažko uchopiteľná myšlienka. Avšak, toto je presne ten typ energie chorých, okultne zmýšľajúcich jedincov, ktorí sa snažia vytvárať a využívať prostredníctvom mega-rituálov.


Bola táto šou zámerne vyrobená tak, aby sa počas týždňa Samhainu zmenila na ľudskú obetu? Ťažko povedať. Jedno je však isté: Keď sa urobí všetko pre to, aby bola udalosť čo najtmavšia a najdémonickejšia, dejú sa temné a démonické veci. Nenechajte sa vtiahnuť do toho portálu.


6189852637735


Naväzujem na tento príspevok https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3686/vedlajsie-ucinky-vakcin-cast-3/2#post-41765 ...a nechávam tu strojový preklad aj s dodatočným mojím doplnením. Festival Travisa Scotta „Astroworld“ skončil zabitím najmenej ôsmich ľudí. Šou sa však nikdy nezastavila. Práve naopak, bola to šou temných obrazov, ktoré niektorí popisovali ako „klopanie na brány pekla“. Tu je pohľad na šialenstvo, ktorým bol Astroworld 2021. ![6189801910329](serve/attachment&path=6189801910329) Správy z festivalu Astrowold , ktorý sa konal 5. novembra v Houstone, sú desivé. Koncert Travisa Scotta, ktorý prítomní označili za „temný a pekelný“, bol miestom najmenej ôsmich úmrtí a nespočetných zranení. Počas celého času a napriek prosbám verejnosti sa šou nikdy nezastavila. Keď Travis vystupoval pred pozadím, ktoré niektorí popisovali ako „brány pekla“, ochranka odnášala bezvládne telá. Čoskoro po koncerte boli sociálne médiá zaplavené účtami návštevníkov koncertu, ktorí počas akcie cítili „temnú energiu“, čo mnohých podnietilo k tomu, aby vyhlásili, že celá vec bola satanskou rituálnou obeťou. Tieto podozrenia sa len posilnili, keď sa objavili správy, že niekoľko ľudí v dave (a aspoň jeden ochrankár) bolo „pichnutých“ ihlou. Nielenže títo ľudia dostali injekciu neznámej drogy, ale tieto útoky vyvolali v dave paniku, ktorá viedla k tomu, že ľudia omdlievali a boli ušliapaní. Tu je pohľad na šialenstvo, ktorým bol Astroworld 2021. **Strašidelná propagácia** Pred viac ako štyrmi rokmi som publikoval článok How Travis Scott Got Recruited by the Industry, kde som vysvetlil, ako sa symbolika okolo neho drasticky zmenila po tom, čo sa zaplietol s Kardashiankami. Odvtedy sa veci stali len temnejšími a satanskejšími. Divný fakt: Festival sa konal v deň 66. narodenín Kris Jenner. Rýchly posun vpred pár dní pred festivalom Astroworld 2021: Scott vydáva pieseň Escape Plan (únikový plán). Toto je najlepší komentár na YouTube. ![618980ba064e6](serve/attachment&path=618980ba064e6) Skutočne, tí, ktorí zomreli na Astroworlde, doslova nemohli uniknúť. Toto je umenie, ktoré sprevádzalo pieseň. ![618980e0e0c55](serve/attachment&path=618980e0e0c55) Scottovo umenie, ktoré falšuje neslávne známy titul „batch boy“ týždenníka Weekly World News, obsahuje desivé slová „Skutočná dystopia je tu!“ a „Keď príde koniec, je to naozaj začiatok“. Propagácia okolo festivalu Astroworld je celá o smrti a portáloch. ![61898111bd6d4](serve/attachment&path=61898111bd6d4) Ľudia sú nasávaní do „iného vesmíru“ pod drobnohľadom okultnej elity. Bohužiaľ, presne to sa stalo na skutočnom festivale. ![6189812ae34e6](serve/attachment&path=6189812ae34e6) Tento obrázok propagujúci túto udalosť je podobne desivý: Oči elity, ktorá bdie nad týmto epicentrom temnej vibračnej energie, ktorým bol festival Astroworld. Ako uvidíte, na festivale skutočne prebiehala „temná vibračná energia“. Astroworld festival konal 5. novembra, čo je niekoľko dní po Samhain - staroveký festival smrti a obete. O týždni okolo 1. novembra je známe, že je to ročné obdobie, kedy je „závoj“ medzi týmto svetom a „podsvetím“ ten najtenší. V okultných kruhoch sa Samhain stále pozoruje a oslavuje sa zvieracími a ľudskými obetami. Všetko o Astroworlde je vhodne o „bráne do iného sveta“. ![6189816ee26c6](serve/attachment&path=6189816ee26c6) Prehliadka začala ohnivou, pekelnou horou, v ktorej sa na verejnosť pozerá obrovská očná guľa. ![618981a75c7b6](serve/attachment&path=618981a75c7b6) Počas celej show sa táto diera v hore mení na špirálovitý portál. Spevák Scott predo ňou. ![618981dc1fdee](serve/attachment&path=618981dc1fdee) Vo vnútri tohto „portálu“ bolo niekedy napísané: „Uvidíme sa na druhej strane“. Strašidelné. Netrvalo dlho a show sa zmenila na chaos, pretože pohyb davu spôsobil, že ľudia omdlievali a boli ušliapaní. ![61898210c36b8](serve/attachment&path=61898210c36b8) Policajné vozidlo prepravujúce mŕtvu alebo zranenú osobu sa pokúša opustiť miesto. Aj keď mdloby počas týchto udalostí nie sú nezvyčajné, Astroworld sa zmenil na masaker. Keď sa zranilo viac ľudí, ľudia žiadali, aby sa show zastavila, ale nikdy sa tak nestalo. V tomto znepokojujúcom videu sa ľudia pokúšajú upútať pozornosť festivalového personálu a kričia „zastavte predstavenie“, pretože „niekto umiera“ ... bezvýsledne. https://twitter.com/barb_status/status/1457052857673388039?s=20 V tomto ďalšom znepokojujúcom videu je vynášané možné mŕtve telo... ako sa Travis Scott na toto pozerá a strašidelne spieva. https://twitter.com/selankasgomez/status/1456979794227351553?s=20 Uprostred tohto chaosu dostali ľudia v dave injekciu neznámej látky pomocou ihly, vrátane ochrankára, ktorý dostal pichnutie do krku. >Náčelník policajného zboru v Houstone, Troy Finner, práve potvrdil to, čo nám bolo povedané... menovite, že najmenej jednej osobe bolo niečo injekčne podané ihlou – a mohlo ich byť viac. >Náčelník Finner povedal, že ochrankár, ktorý na akcii pracoval, cítil pichnutie v krku od neznámeho útočníka, keď sa snažil zadržať občana – a rýchlo upadol do bezvedomia. Finner hovorí, že stráž bol oživený použitím NARCANu... a že zdravotnícky personál skutočne videl niečo na jeho krku, čo naznačovalo, že bol bodnutý injekčnou striekačkou. >Finner tiež povedal, že niektorí ľudia boli pošliapaní, takže sa zdá, že existuje zmes dôvodov, prečo boli ľudia zranení / omdleli ... a možno prečo niektorí zomreli. Celkový počet ľudí, ktorí zomreli, zostáva na 8 a prebiehajú pitvy, aby sa určili príčiny smrti každého z nich. (…) >Mnohí tu budú hľadať, či existujú nejaké dôkazy, ktoré by naznačovali, že tých 8 ľudí, ktorí doteraz zomreli, mohlo dôjsť k zástave srdca vonkajším vplyvom alebo treťou stranou... menovite možným vinníkom, ktorý údajne odchádzal a injekčné podanie injekčnou striekačkou. >– TMZ, ASTROWORLD BEZPEČNOSŤ V KRKU Ušliapaný dav, mnoho mrtvých a zranených. ![618983af40256](serve/attachment&path=618983af40256) V jednom momente ľudia skutočne skandovali „zastavte show“. https://www.tiktok.com/@unleashthetea/video/7027470657789152517?sender_device=pc&sender_web_id=7028259193410045445&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0 Ale šou sa nikdy nezastavila. V skutočnosti to bolo crescendo pekelných, okultných elitných obrazov. ![6189843284e23](serve/attachment&path=6189843284e23) Na jednom mieste bola hora plná strašidelných očí, ktoré sledovali, ako ľudia doslova umierali. ![6189844eb3c08](serve/attachment&path=6189844eb3c08) Ku koncu šou sa nad portálom objavili obrie ruky. Veľa fanúšikov Travisa Scotta odchádzalo zo show traumatizovaných a úplne presvedčených, že boli svedkami niečoho démonického. Tu je účet od fanúšika, ktorý sa zúčastnil predstavenia a bol svedkom niekoľkých ľudí v bezvedomí alebo mŕtvych. Spomína aj fakt, že VIP sekcia ľudí – v ktorej sa nachádzali celebrity a ľudia, ktorí zaplatili tisíce dolárov za lístok – boli svedkami chaosu v úplnom bezpečí... a nechceli vo svojej sekcii vidieť zranených ľudí. https://www.instagram.com/tv/CV7DxlOlJlI/ **Na záver** Všetko okolo Astroworldu 2021 bolo temné, strašidelné a predtucha bola až do jadra znepokojujúca. V správach ľudí, ktorí zažili šou naživo, sa spomínajú zvláštne „vibrácie“, ktoré bolo možné počuť. Počas celej show hral cez Scottove piesne hlasný, znepokojujúci syntezátor, ktorý vystúpeniu dodal mrazivú, hororovú filmovú kvalitu. Skutočnosť, že sa posledné chvíle najmenej ôsmich ľudí odohrali v tomto strašidelnom prostredí, pred doslovným portálom do pekla, je skrátka ťažko uchopiteľná myšlienka. Avšak, toto je presne ten typ energie chorých, okultne zmýšľajúcich jedincov, ktorí sa snažia vytvárať a využívať prostredníctvom mega-rituálov. Bola táto šou zámerne vyrobená tak, aby sa počas týždňa Samhainu zmenila na ľudskú obetu? Ťažko povedať. Jedno je však isté: Keď sa urobí všetko pre to, aby bola udalosť čo najtmavšia a najdémonickejšia, dejú sa temné a démonické veci. Nenechajte sa vtiahnuť do toho portálu. ![6189852637735](serve/attachment&path=6189852637735)

Já jsem to četl na vigliantcitizen. Ono to opravdu vypadá jako satanský rituál se ZAKALKULOVANÝMI lidskými oběťmi. Viz zákeřné píchání neznámé substance zezadu do krku.


Příšerný je to video, kde nesou mrtvolu a ten negr na ní čumí a dál "zpívá".


Já jsem to četl na vigliantcitizen. Ono to opravdu vypadá jako satanský rituál se ZAKALKULOVANÝMI lidskými oběťmi. Viz zákeřné píchání neznámé substance zezadu do krku. Příšerný je to video, kde nesou mrtvolu a ten negr na ní čumí a dál "zpívá".

Festival Travisa Scotta „Astroworld“ skončil zabitím najmenej ôsmich ľudí

Kdo vleze do pekla, musí čekat peklo.
A kdyby všechno bylo vymyšlené a jenom toto
Počas celého času a napriek prosbám verejnosti sa šou nikdy nezastavila. Keď Travis vystupoval pred pozadím, ktoré niektorí popisovali ako „brány pekla“, ochranka odnášala bezvládne telá.

byla pravda (viz přiložená videa), více důkazů netřeba.


A toto

V tomto ďalšom znepokojujúcom videu je vynášané možné mŕtve telo... ako sa Travis Scott na toto pozerá a strašidelne spieva.

není zpěv, ale jakési basové kvílení...doprovázené basově dunivými vibrujícími pohřebními zvuky z reprobeden...
Neřád jeden...


[quote="pid:41933, uid:217"]Festival Travisa Scotta „Astroworld“ skončil zabitím najmenej ôsmich ľudí[/quote] Kdo vleze do pekla, musí čekat peklo. A kdyby všechno bylo vymyšlené a jenom toto [quote="pid:41933, uid:217"]Počas celého času a napriek prosbám verejnosti sa šou nikdy nezastavila. Keď Travis vystupoval pred pozadím, ktoré niektorí popisovali ako „brány pekla“, ochranka odnášala bezvládne telá.[/quote] byla pravda (viz přiložená videa), více důkazů netřeba. A toto [quote="pid:41933, uid:217"]V tomto ďalšom znepokojujúcom videu je vynášané možné mŕtve telo... ako sa Travis Scott na toto pozerá a strašidelne spieva.[/quote] není zpěv, ale jakési basové kvílení...doprovázené basově dunivými vibrujícími pohřebními zvuky z reprobeden... Neřád jeden...

Pro UM: Děkuji za zprávu a materiály - to už tu dlouho nebylo. A vůbec bych netušila, že se cosi takového stalo, protože jsem netušila nic ani o "zpěvákovi" Scotovi. Pro mě znamená "nořit se" do takového "umění" dost síly a tenhle degenerát mi za to svým kvílivým "uměním" fakt nestojí. smile
Samozřejmě, že je to satanský rituál. A pěkně silný. Ani jsem nedokoukala ty krátké zdejší ukázky. No a ten Scot musí být "pod vlivem" ještě teď, když tady na videu vypadá jak "po dávce":
https://www.youtube.com/watch?v=3ZwTfixYiIM


Vypadá to, že satanisti jsou se svou silou na dně, když zinscenovali toto a s tolika lidskými obětmi.
K tomu, co jsi již uvedl, přidám další důležitý fakt - a to je termín rituálu. Přesně na novoluní, jehož vliv je nejsilnější nejen ten den (4.11.), ale i tři dny před a tři dny po. Nemohli si vybrat líp, protože toto novoluní bylo jakýmsi "otevřením portálu mezi světy".
Satanisti stojí ponejvíc o mladě oběti, protože jejich životní síla je největší (těmito rituály se sbírá hlavně životní síla).


Pro UM: Děkuji za zprávu a materiály - to už tu dlouho nebylo. A vůbec bych netušila, že se cosi takového stalo, protože jsem netušila nic ani o "zpěvákovi" Scotovi. Pro mě znamená "nořit se" do takového "umění" dost síly a tenhle degenerát mi za to svým kvílivým "uměním" fakt nestojí. :) Samozřejmě, že je to satanský rituál. A pěkně silný. Ani jsem nedokoukala ty krátké zdejší ukázky. No a ten Scot musí být "pod vlivem" ještě teď, když tady na videu vypadá jak "po dávce": https://www.youtube.com/watch?v=3ZwTfixYiIM Vypadá to, že satanisti jsou se svou silou na dně, když zinscenovali toto a s tolika lidskými obětmi. K tomu, co jsi již uvedl, přidám další důležitý fakt - a to je termín rituálu. Přesně na novoluní, jehož vliv je nejsilnější nejen ten den (4.11.), ale i tři dny před a tři dny po. Nemohli si vybrat líp, protože toto novoluní bylo jakýmsi "otevřením portálu mezi světy". Satanisti stojí ponejvíc o mladě oběti, protože jejich životní síla je největší (těmito rituály se sbírá hlavně životní síla).

Nemohli si vybrat líp, protože toto novoluní bylo jakýmsi "otevřením portálu mezi světy".

Viz tričko “zpěváka” v čase 00:59 na videu od Lin.
Astroworld ~ a kde tam byl použitý motiv hvězd? Kdo ví, jak bylo myšleno to “astro”.
https://en.wikipedia.org/wiki/Astroworld_Festival


[quote="pid:41983, uid:203"]Nemohli si vybrat líp, protože toto novoluní bylo jakýmsi "otevřením portálu mezi světy".[/quote] Viz tričko “zpěváka” v čase 00:59 na videu od Lin. Astroworld ~ a kde tam byl použitý motiv hvězd? Kdo ví, jak bylo myšleno to “astro”. https://en.wikipedia.org/wiki/Astroworld_Festival

nuz, ak si dotycny "umelec" mysli, ze peklo je len iluzia pre plebs, tak to sa riadne myli:-(


nuz, ak si dotycny "umelec" mysli, ze peklo je len iluzia pre plebs, tak to sa riadne myli:-(

Kdo ví, jak bylo myšleno to “astro”

mozno to ma skor znamenat astral - to by mi davalo zmysel


[quote="pid:41986, uid:240"]Kdo ví, jak bylo myšleno to “astro”[/quote] mozno to ma skor znamenat astral - to by mi davalo zmysel

Ani jsem nedokoukala ty krátké zdejší ukázky.


Mně stačily obrázky, ty mě tak nějak bez zvuku a videa nedokázaly vtáhnout dovnitř i když něco z atmosféry dýchlo.


Souhlasím s @Lin - satanisté jsou s energií na dně a takové akce skutečně o sběru energie jsou.
Samozřejmě, určitě mají i další účely, kterých by bylo zajímavé se dopídit, ale vysávání energie ze zúčastněných je celkem očividná část.
Navíc je to ve formě, která jim nejvíce chutná - když jsou lidé vyděšení.

[quote="pid:41983, uid:203"]Ani jsem nedokoukala ty krátké zdejší ukázky.[/quote] Mně stačily obrázky, ty mě tak nějak bez zvuku a videa nedokázaly vtáhnout dovnitř i když něco z atmosféry dýchlo. Souhlasím s @Lin - satanisté jsou s energií na dně a takové akce skutečně o sběru energie jsou. Samozřejmě, určitě mají i další účely, kterých by bylo zajímavé se dopídit, ale vysávání energie ze zúčastněných je celkem očividná část. Navíc je to ve formě, která jim nejvíce chutná - když jsou lidé vyděšení.

uz, ak si dotycny "umelec" mysli, ze peklo je len iluzia pre plebs, tak to sa riadne myli:-(


ja neviem, videla so par videi zo zivota Kardashianiek z youtube, tento umelec je baby daddy (to je vyraz čo?!) jednej z nich, no tento Travis mi prišiel ako mimo, neschopný povedať súvislú vetu ako nadrogovaný... takže nejaké mylsenie, ja moc nepripusťam...


[quote="pid:42069, uid:187"]uz, ak si dotycny "umelec" mysli, ze peklo je len iluzia pre plebs, tak to sa riadne myli:-([/quote] ja neviem, videla so par videi zo zivota Kardashianiek z youtube, tento umelec je baby daddy (to je vyraz čo?!) jednej z nich, no tento Travis mi prišiel ako mimo, neschopný povedať súvislú vetu ako nadrogovaný... takže nejaké mylsenie, ja moc nepripusťam...

Vypadá to, že satanisti jsou se svou silou na dně, když zinscenovali toto a s tolika lidskými obětmi

Jen doplním další úvahou a to, zda bude pro Scota a jeho astroworld nějaké pokračování? Mě je jasné, že satanisti budou pokračovat, ale nevím jestli dav půjde na další akci pořádanou v podobném rázu. Podle toho, zda bude další akce mít podporu v davu, se určí do jaké míry je dav nepoučitelný (lépe vysvětluje Bohumil výše).
Pokud dav pochopí, tak na takou akci už nepůjde, což by mohl počátek konce nabíjení egregoru.


[quote="pid:41983, uid:203"]Vypadá to, že satanisti jsou se svou silou na dně, když zinscenovali toto a s tolika lidskými obětmi[/quote] Jen doplním další úvahou a to, zda bude pro Scota a jeho astroworld nějaké pokračování? Mě je jasné, že satanisti budou pokračovat, ale nevím jestli dav půjde na další akci pořádanou v podobném rázu. Podle toho, zda bude další akce mít podporu v davu, se určí do jaké míry je dav nepoučitelný (lépe vysvětluje Bohumil výše). Pokud dav pochopí, tak na takou akci už nepůjde, což by mohl počátek konce nabíjení egregoru.

Dušan

2.59k
9
10
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept