Politika v SR
REFERENDUM 2021

Blaha:


IDEME DO TOHO PLNOU SILOU!


Vážení občania, zmena, ktorá prišla na Slovensko po parlamentných voľbách v roku 2020, nenaplnila očakávania občanov. Práve naopak, sme svedkami rozkladu štátu na všetkých jeho úrovniach. Je to dôsledok nepripravenosti, nevzdelanosti a neschopnosti vlády I. Matoviča. Súčasná vládna koalícia sa zásadne odklonila od svojich vlastných predvolebných sľubov a občania Slovenskej republiky sa právom cítia oklamaní.
Preto spúšťame referendum za predčasné parlamentné voľby v roku 2021: http://bit.ly/referendum2021


https://www.facebook.com/smersd/videos/2927426320810475


Blaha: IDEME DO TOHO PLNOU SILOU! Vážení občania, zmena, ktorá prišla na Slovensko po parlamentných voľbách v roku 2020, nenaplnila očakávania občanov. Práve naopak, sme svedkami rozkladu štátu na všetkých jeho úrovniach. Je to dôsledok nepripravenosti, nevzdelanosti a neschopnosti vlády I. Matoviča. Súčasná vládna koalícia sa zásadne odklonila od svojich vlastných predvolebných sľubov a občania Slovenskej republiky sa právom cítia oklamaní. Preto spúšťame referendum za predčasné parlamentné voľby v roku 2021: http://bit.ly/referendum2021 https://www.facebook.com/smersd/videos/2927426320810475
Upravené 5. 2. 2021 o 14:56

Máme tu ďalšiu iniciatívu.
https://www.facebook.com/Sorocinova/posts/251165406473994
https://vernislovensku.sk/


Monika Sofiya Soročinová
Milí priatelia,
pred koncom minulého roka ma oslovila skupina nespokojných občanov s tým, že už nezvládajú túto situáciu a s výzvou: “poďme s týmto marazmom konečne niečo urobiť❗️”
Sú to všetko poctiví, čestní ľudia, z ktorých niektorí už, žiaľ kvôli tomuto diletantskému riadeniu našej republiky, prišli o pracu, skrachoval im podnik, zažívajú šikanu na pracovisku, aj kvôli opakovanému testovaniu, alebo kvôli opatreniam nemôžu za prácou vycestovať, míňajú sa im už posledné úspory a žijú v obave, že keď ich deti už konečne nastúpia do školy, tak im nebudú mať pomaly za čo kúpiť nové zošity, prezúvky, farbičky a iné potreby, samozrejme za predpokladu, že im to vôbec budú mať kde kupovať...
Medzitým sa mi aj tu, prostredníctvom FB, ale aj osobne ozývate vy, veľa ľudí zo všetkých možných segmentov, z prostredia športu, umenia, kultúry, školstva, verejnej aj štátnej správy, aj rôznych občianskych združení, že už tento stav v republike nechcete ďalej tolerovať❗️No s obavou, že keď sa niekto ozve, tak príde aj o to, čo mu zostalo...
Ja nie som za extrém, ani vyčíňanie v uliciach, kde vždy hrozí, že sa medzi normálnymi a pokojnými ľudmi nájde aj skupinka provokatérov, ktorí začnú vyvádzať a pôvodne zamýšľanú pokojnú akciu, zmenia na extrémistický puč. ☹️Taktiež ani ja nemám momentálne tú “moc” a prostriedky, aby som mohla švihnúť čarovným prútikom a z večera do rána napraviť škody, ktoré v našom štáte napáchala súčasná vláda, ale úprimne, aj tie predošlé... Bohužiaľ.
Preto sme sa spoločne rozhodli, že zorganizujeme apolitickú petíciu za vyhlásenie referenda o predčasných voľbách pod názvom “VERNÍ SLOVENSKU - OBČIANSKA INICIATÍVA”. 🇸🇰😊
Prosím, aby sme sa vyhli nepríjemným narážkam ohľadne toho, že “predsa takúto petíciu už organizuje opozícia a spol.”, pretože rozdiely sú nasledujúce:


  1. Táto myšlienka sa zrodila ešte dávno predtým, ako petíciu vyhlásili iní, no chcelo to trochu dlhšiu prípravu pretože ⬇️
  2. Ponúkame petíciu Aj v elektronickej forme, aby nikto nikoho nenapádal a nešikanoval, kvôli “opatreniam v čase pandémie”.
  3. Toto je občianska - apolitická iniciatíva, nikto z iniciátorov nie je členom žiadnej z politických strán ani nie je žiadnou platený a podobne.
  4. Cieľ je dosiahnuť nielen zmenu (tú sme predsa dosiahli aj vo voľbách 2020), ale chceme pre Slovensko už KONEČNE ZMENU K LEPŠIEMU, lebo naši občania si to zaslúžia!
  5. Obrovské množstvo občanov sa dištancuje od petície opozície z toho dôvodu, že ani títo predstavitelia už nie sú pre našich občanov zárukou na lepšiu budúcnosť v našom štáte, preto ponúkame možnosť podpísať sa pod petíciu, ktorú iniciujú bežní ľudia, pôvodne voliči všetkých možných politických strán, ktorí zostali sklamaní a oklamaní, no chcú zostať VERNÍ SLOVENSKU a pomôcť postaviť náš štát na nohy!

**Máme tu ďalšiu iniciatívu.** https://www.facebook.com/Sorocinova/posts/251165406473994 https://vernislovensku.sk/ Monika Sofiya Soročinová Milí priatelia, pred koncom minulého roka ma oslovila skupina nespokojných občanov s tým, že už nezvládajú túto situáciu a s výzvou: “poďme s týmto marazmom konečne niečo urobiť❗️” Sú to všetko poctiví, čestní ľudia, z ktorých niektorí už, žiaľ kvôli tomuto diletantskému riadeniu našej republiky, prišli o pracu, skrachoval im podnik, zažívajú šikanu na pracovisku, aj kvôli opakovanému testovaniu, alebo kvôli opatreniam nemôžu za prácou vycestovať, míňajú sa im už posledné úspory a žijú v obave, že keď ich deti už konečne nastúpia do školy, tak im nebudú mať pomaly za čo kúpiť nové zošity, prezúvky, farbičky a iné potreby, samozrejme za predpokladu, že im to vôbec budú mať kde kupovať... Medzitým sa mi aj tu, prostredníctvom FB, ale aj osobne ozývate vy, veľa ľudí zo všetkých možných segmentov, z prostredia športu, umenia, kultúry, školstva, verejnej aj štátnej správy, aj rôznych občianskych združení, že už tento stav v republike nechcete ďalej tolerovať❗️No s obavou, že keď sa niekto ozve, tak príde aj o to, čo mu zostalo... Ja nie som za extrém, ani vyčíňanie v uliciach, kde vždy hrozí, že sa medzi normálnymi a pokojnými ľudmi nájde aj skupinka provokatérov, ktorí začnú vyvádzať a pôvodne zamýšľanú pokojnú akciu, zmenia na extrémistický puč. ☹️Taktiež ani ja nemám momentálne tú “moc” a prostriedky, aby som mohla švihnúť čarovným prútikom a z večera do rána napraviť škody, ktoré v našom štáte napáchala súčasná vláda, ale úprimne, aj tie predošlé... Bohužiaľ. Preto sme sa spoločne rozhodli, že zorganizujeme apolitickú petíciu za vyhlásenie referenda o predčasných voľbách pod názvom “VERNÍ SLOVENSKU - OBČIANSKA INICIATÍVA”.

Na to im ich webe nie je ani jedno meno, tá petícia je nedôveryhodná, akurát majú zabezpečenie reálny hlas cez čip OP. To vyzerá ako dezinfo projekt, to Štrbské pleso na hlavnej stránke je podpis autora.


Na to im ich webe nie je ani jedno meno, tá petícia je nedôveryhodná, akurát majú zabezpečenie reálny hlas cez čip OP. To vyzerá ako dezinfo projekt, to Štrbské pleso na hlavnej stránke je podpis autora.
Upravené 13. 2. 2021 o 21:38

Ona je v strane Vlasť, mne je divné, že na tej stránke nie sú členovia ani nič o nich.


Ona je v strane Vlasť, mne je divné, že na tej stránke nie sú členovia ani nič o nich.

Celé je to iba o pochovaní referenda, za ktoré bojuje Fico. Ľudia si naivne budú myslieť že podporili dobrú vec. Akurát sa stane to, že podpíšu nejakú petíciu s názvom Referendum namiesto reálneho, ktoré aj niečo znamená.
A čas pridania fb príspevku Soročinovej je veľavravný 12.02.2021 12:12. Náhoda?


Celé je to iba o pochovaní referenda, za ktoré bojuje Fico. Ľudia si naivne budú myslieť že podporili dobrú vec. Akurát sa stane to, že podpíšu nejakú petíciu s názvom Referendum namiesto reálneho, ktoré aj niečo znamená. A čas pridania fb príspevku Soročinovej je veľavravný 12.02.2021 12:12. Náhoda?

Máme tu ďalšiu iniciatívu.
https://www.facebook.com/Sorocinova/posts/251165406473994
https://vernislovensku.sk/


Monika Sofiya Soročinová


Tak to je už chrapúnstvo... Keď ide o vážne veci, tak Harabín sa v posledných rokoch vždy aktivuje, aby rozriedil šance víťazstva pronárodných síl.


[quote="pid:3614, uid:94"]Máme tu ďalšiu iniciatívu. https://www.facebook.com/Sorocinova/posts/251165406473994 https://vernislovensku.sk/ Monika Sofiya Soročinová[/quote] Tak to je už chrapúnstvo... Keď ide o vážne veci, tak Harabín sa v posledných rokoch vždy aktivuje, aby rozriedil šance víťazstva pronárodných síl.

Tak to je už chrapúnstvo... Keď ide o vážne veci, tak Harabín sa v posledných rokoch vždy aktivuje, aby rozriedil šance víťazstva pronárodných síl.


Nie som si istý, že kto to povedal (jeden z Uhorských politikov):



Ten, kto najviac bije do hrude, že ako veľmi mu záleží na vlasti, tak vždy zradí pre mastné kúsky.



Kotleba a Harabin to žiaľ potvrdzujú.


[quote="pid:3627, uid:6"]Tak to je už chrapúnstvo... Keď ide o vážne veci, tak Harabín sa v posledných rokoch vždy aktivuje, aby rozriedil šance víťazstva pronárodných síl.[/quote] Nie som si istý, že kto to povedal (jeden z Uhorských politikov): > Ten, kto najviac bije do hrude, že ako veľmi mu záleží na vlasti, tak vždy zradí pre mastné kúsky. Kotleba a Harabin to žiaľ potvrdzujú.

Moderátor

https://dennikslovensko.sk/71293/unia-romov-podporuje-predcasne-volby-avizovala-aj-zber-podpisov/
Občianske združenie Únia Rómov podporuje predčasné voľby na Slovensku. Ako pre agentúru SITA uviedol jeho predseda František Tanko, zapojili sa aj do zberu podpisov. Únia dnes pred Úradom vlády v Bratislave zorganizovala aj tlačovú besedu na túto tému.


Tanko uviedol, že sú nespokojní s prácou premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) a splnomocnenkyne vlády SR pre rómske komunity Andrey Bučkovej. Zároveň poukázal na nevyriešené kauzy, akou bol podľa neho aj policajný zásah v Bardejove.


https://dennikslovensko.sk/71293/unia-romov-podporuje-predcasne-volby-avizovala-aj-zber-podpisov/ Občianske združenie Únia Rómov podporuje predčasné voľby na Slovensku. Ako pre agentúru SITA uviedol jeho predseda František Tanko, zapojili sa aj do zberu podpisov. Únia dnes pred Úradom vlády v Bratislave zorganizovala aj tlačovú besedu na túto tému. Tanko uviedol, že sú nespokojní s prácou premiéra Igora Matoviča (OĽaNO) a splnomocnenkyne vlády SR pre rómske komunity Andrey Bučkovej. Zároveň poukázal na nevyriešené kauzy, akou bol podľa neho aj policajný zásah v Bardejove.

Harabin proti referendu

Tu vidno jeho záškodnícku činnosť. Jeho kolegyňa Soročinová (do volieb išli v spoločnej strane Vlasť) robí paralelné pseudoreferendum, a Harabín balamúti ľuďom hlavu právnymi kľučkami.


[quote="pid:3917, uid:23"]Harabin proti referendu[/quote] Tu vidno jeho záškodnícku činnosť. Jeho kolegyňa Soročinová (do volieb išli v spoločnej strane Vlasť) robí paralelné pseudoreferendum, a Harabín balamúti ľuďom hlavu právnymi kľučkami.

Ci to Harabin robi vedome alebo nevedome jeho spravanie by sa dalo pripravnot k dostojnikovi, ktori nahovara vojakov, aby nesli branit svoju VLAST.... Myslim si, ze nazov strany by sa dal kludne premenovat na VLASTizrada. Nemam voci jeho osobe nic a ako sudcu ho povazujem za odbornik no pre mna je stelesnenym fachidiota absolutne nevhodneho do politiky.


Ci to Harabin robi vedome alebo nevedome jeho spravanie by sa dalo pripravnot k dostojnikovi, ktori nahovara vojakov, aby nesli branit svoju VLAST.... Myslim si, ze nazov strany by sa dal kludne premenovat na VLASTizrada. Nemam voci jeho osobe nic a ako sudcu ho povazujem za odbornik no pre mna je stelesnenym fachidiota absolutne nevhodneho do politiky.

https://www.facebook.com/harabinstefan/posts/3013113328965492

a hneď mu aj niekto odpovedal argumentačne, citovaním príslušného zákona:
Vážený pán doktor,
nadväzne na Vami prezentované riešenie vzdania sa mandátov opozičnými poslancami a nenastúpením náhradníkov sa podľa mnohých právnikov použije nasledujúce- zák.č.333/2004 o voľbách do NRSR
a najmä jeho paragraf 47 ods.2.
Ak nie je náhradník tej istej politickej strany alebo koalície, zostane mandát neobsadený do konca volebného obdobia.
Mýlia sa?
Veď takto by konala každá opozícia v minulosti


[quote="pid:3917, uid:23"]https://www.facebook.com/harabinstefan/posts/3013113328965492[/quote] a hneď mu aj niekto odpovedal argumentačne, citovaním príslušného zákona: Vážený pán doktor, nadväzne na Vami prezentované riešenie vzdania sa mandátov opozičnými poslancami a nenastúpením náhradníkov sa podľa mnohých právnikov použije nasledujúce- zák.č.333/2004 o voľbách do NRSR a najmä jeho paragraf 47 ods.2. Ak nie je náhradník tej istej politickej strany alebo koalície, zostane mandát neobsadený do konca volebného obdobia. Mýlia sa? Veď takto by konala každá opozícia v minulosti

a takto sa vyjadril zamestnávateľ v nemocnici v Martine


602f4c3f4c21a


a takto sa vyjadril zamestnávateľ v nemocnici v Martine ![602f4c3f4c21a](serve/attachment&path=602f4c3f4c21a)

a takto sa vyjadril zamestnávateľ v nemocnici v Martine


Banda tupá prilieva olej na oheň...


[quote="pid:4204, uid:12"]a takto sa vyjadril zamestnávateľ v nemocnici v Martine[/quote] Banda tupá prilieva olej na oheň...

Moderátor

Peter Pellegrini:
Úradnícka vláda odborníkov by bola v súčasnej situácii dobrým a rýchlym riešením do času predčasných volieb, o ktorých by ľudia mohli rozhodnúť v referende 2021. Súčasnú vládu už podľa neho nemá význam ani nijako rekonštruovať, musí sa jednoducho celá vymeniť. Vypočujte si ako by to v takom prípade podľa Pellegriniho malo vyzerať


https://www.youtube.com/watch?v=YVT1zBZjQUQ


**Peter Pellegrini:** Úradnícka vláda odborníkov by bola v súčasnej situácii dobrým a rýchlym riešením do času predčasných volieb, o ktorých by ľudia mohli rozhodnúť v referende 2021. Súčasnú vládu už podľa neho nemá význam ani nijako rekonštruovať, musí sa jednoducho celá vymeniť. Vypočujte si ako by to v takom prípade podľa Pellegriniho malo vyzerať https://www.youtube.com/watch?v=YVT1zBZjQUQ

JankA

Upravené 19. 2. 2021 o 18:02

Zatiaľ bilancia:
Smer- https://www.tvnoviny.sk/domace/2024832_peticiu-na-referendum-za-predcasne-volby-uz-podla-smeru-sd-podpisalo-vyse-400-tisic-ludi
Petíciu na referendum za predčasné voľby už podľa Smeru-SD podpísalo vyše 400-tisíc ľudí


https://www.facebook.com/pellegrini.peter/posts/286745922806809
V HLASE MÁME VYŠE 200-TISÍC PODPISOV ZA REFERENDUM


Hlas zbiera do konca apríla. Ešte nedali čísla SNS a odborári. Keďže počítam, že určite nejaké hárky prišli aj tam a nie na P.O.Box.


Zatiaľ bilancia: Smer- https://www.tvnoviny.sk/domace/2024832_peticiu-na-referendum-za-predcasne-volby-uz-podla-smeru-sd-podpisalo-vyse-400-tisic-ludi Petíciu na referendum za predčasné voľby už podľa Smeru-SD podpísalo vyše **400-tisíc ľudí** https://www.facebook.com/pellegrini.peter/posts/286745922806809 V HLASE MÁME VYŠE **200-TISÍC PODPISOV** ZA REFERENDUM Hlas zbiera do konca apríla. Ešte nedali čísla SNS a odborári. Keďže počítam, že určite nejaké hárky prišli aj tam a nie na P.O.Box.

Ten Martin- to je čistá právní zhovadilost. Docela bych se s ním s chutí utka la dostal ho před soud.


Ten Martin- to je čistá právní zhovadilost. Docela bych se s ním s chutí utka la dostal ho před soud.

Osobně jsem přesvědčen, že jejich krok je protiústavní.


Dostáváme se do fáze, kdy firmy si myslí, že jsou víc než stát a zákon. Něco takového je třeba ihned v zárodku zašlapat do země.


Dofám, že se někdo takový najde!


Osobně jsem přesvědčen, že jejich krok je protiústavní. Dostáváme se do fáze, kdy firmy si myslí, že jsou víc než stát a zákon. Něco takového je třeba ihned v zárodku zašlapat do země. Dofám, že se někdo takový najde!
2.06k
18
12
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept