Zahraniční analytici
Igor Panarin 8.11.2021 - Telefonicky rozhovor V.V. Putina se sefem CIA, Telefonicky rozhovor Putina a Burnse
Y

Dulezite!
Toto oznamil mluvci V.V. Putina, Peskov. Detaily nejsou zname - posouzeni americko-ruskych vztahu, tematiky cyber-bezpecnosti ... Cekame na vice zprav.
https://www.youtube.com/watch?v=l4XEPu4EVsQ


**Dulezite!** Toto oznamil mluvci V.V. Putina, Peskov. Detaily nejsou zname - posouzeni americko-ruskych vztahu, tematiky cyber-bezpecnosti ... Cekame na vice zprav. https://www.youtube.com/watch?v=l4XEPu4EVsQ
Upravené 8. 11. 2021 o 21:12

Telefonicky rozhovor Putina a Burnse
Dnes po dvanacte hodine moskevskeho casu oznamil Peskov, ze V.V. Putin telefonoval se sefem CIA. Z ci iniciativy to bylo, nerekl.
Pripominam, ze pred tim se setkal Burns, byvaly velvyslanec v Rusku s Patrusevem, pak s Naryskinem a nyni s V.V. Putinem. O dobe trvani rozhovoru se nemluvi. Momentalne nejsou temer zadne informace. Na strankach presidenta take nejsou zadne info.
Moje vysvetleni (Panarina):
Byl to takovy posledni pokus, a tak kamikadze Burns pristal v Moskve, aby odvratil podepsani dohod mezi Ruskem a Beloruskem. To se mu nepodarilo.
V USA totiz kritizuji Bidena ze vsech stran, je tam vsemozna krize. Uz se vedou rozhovory, ze je treba ho vymenit za Harris. Takze tahle navsteva ma jeste vnitro-americky aspekt. Uz jen to, ze za posledni leta sef CIA jedna s presidentem Ruska, to je nestandardni udalost. Zrovna jako krajne zridka jednali s presidentem USA sefove ruskych specsluzeb. Takze tato udalost je nejspis mnohourovnova. Soucasne se zde jedna o znacne posileni Ruska, ktere vytvorilo s Beloruskem silnou alianci podepsanim 28 integracnich dekretu. Pry byl ale nejdrive Putin znepokojen (rozciloval se?), coz potvrdili ctenari, to bylo 4.11.21, cili doslo ke zdrzeni, ale nakonec se vse uskutecnilo a vse jde tak, jak ma.
Soucasne bezi tvrde kritiky na samotneho J. Bidena v USA a Americane nekolikrat zduraznovali, ze Burns prijizdi jako osobni porucnik Bidena, oba si vzajemne duveruji. Burns byl 4 roky velvyslancem v Rusku, dobre zna ruskou politickou elitu a je nyni jednou z klicovych postav. Sullivan uplne zmizel, zada se o Blinkenovo odstoupeni, cili nyni vychazi Burns na horizont z pohledu vlivu na americke procesy.
Uvidime, tohle je takova ma uvaha na zamysleni, informaci mame velmi malo. Pokud budou prichazet nove zpravy, budeme dale analyzovat.
https://www.youtube.com/watch?v=M9yfaGKBW7o


**Telefonicky rozhovor Putina a Burnse** Dnes po dvanacte hodine moskevskeho casu oznamil Peskov, ze V.V. Putin telefonoval se sefem CIA. Z ci iniciativy to bylo, nerekl. Pripominam, ze pred tim se setkal Burns, byvaly velvyslanec v Rusku s Patrusevem, pak s Naryskinem a nyni s V.V. Putinem. O dobe trvani rozhovoru se nemluvi. Momentalne nejsou temer zadne informace. Na strankach presidenta take nejsou zadne info. **Moje vysvetleni (Panarina):** Byl to takovy posledni pokus, a tak kamikadze Burns pristal v Moskve, aby odvratil podepsani dohod mezi Ruskem a Beloruskem. To se mu nepodarilo. V USA totiz kritizuji Bidena ze vsech stran, je tam vsemozna krize. Uz se vedou rozhovory, ze je treba ho vymenit za Harris. Takze tahle navsteva ma jeste vnitro-americky aspekt. Uz jen to, ze za posledni leta sef CIA jedna s presidentem Ruska, to je nestandardni udalost. Zrovna jako krajne zridka jednali s presidentem USA sefove ruskych specsluzeb. Takze tato udalost je nejspis mnohourovnova. Soucasne se zde jedna o znacne posileni Ruska, ktere vytvorilo s Beloruskem silnou alianci podepsanim 28 integracnich dekretu. Pry byl ale nejdrive Putin znepokojen (rozciloval se?), coz potvrdili ctenari, to bylo 4.11.21, cili doslo ke zdrzeni, ale nakonec se vse uskutecnilo a vse jde tak, jak ma. Soucasne bezi tvrde kritiky na samotneho J. Bidena v USA a Americane nekolikrat zduraznovali, ze Burns prijizdi jako osobni porucnik Bidena, oba si vzajemne duveruji. Burns byl 4 roky velvyslancem v Rusku, dobre zna ruskou politickou elitu a je nyni jednou z klicovych postav. Sullivan uplne zmizel, zada se o Blinkenovo odstoupeni, cili nyni vychazi Burns na horizont z pohledu vlivu na americke procesy. Uvidime, tohle je takova ma uvaha na zamysleni, informaci mame velmi malo. Pokud budou prichazet nove zpravy, budeme dale analyzovat. https://www.youtube.com/watch?v=M9yfaGKBW7o
Upravené 8. 11. 2021 o 21:15
637
1
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept