História
104. výročí Říjnové revoluce

104. výročí Říjnové revoluce
https://colonelcassad.livejournal.com/7197457.html


"Celé pokrokové lidstvo dnes slaví 104. výročí Velké říjnové socialistické revoluce, nejvýznamnější revoluce 20. století, která změnila Rusko i zbytek světa.
Mnohé z jejích důsledků stále využíváme – od 8hodinové pracovní doby až po zrovnoprávnění práv žen a mužů. Navzdory četným pokusům zlehčit Říjnovou revoluci nebo ji vymazat z dějin, pro svůj obrovský světově historický význam, stejně jako dříve, byla, je a zůstává jedním z ústředních prvků ruských dějin."

Nejen ruských, ale i světových dějin...


**104. výročí Říjnové revoluce** https://colonelcassad.livejournal.com/7197457.html "Celé pokrokové lidstvo dnes slaví 104. výročí Velké říjnové socialistické revoluce, nejvýznamnější revoluce 20. století, která změnila Rusko i zbytek světa. Mnohé z jejích důsledků stále využíváme – od 8hodinové pracovní doby až po zrovnoprávnění práv žen a mužů. Navzdory četným pokusům zlehčit Říjnovou revoluci nebo ji vymazat z dějin, pro svůj obrovský světově historický význam, stejně jako dříve, byla, je a zůstává jedním z ústředních prvků ruských dějin." ** Nejen ruských, ale i světových dějin...**
145
0
1
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept