Zahraničná politika
Odpis Covidovej/Vakcinacnej agendy a jej prejavy

ceska televize opet nezklamala.
ve svem okoli se snazim mluvit s lidmi, kteri jsou ochotni naslouchat jinym nazorum. ti, kteri ochotni nejsou, ty nechavam byt. nicmene prave ti, kteri tak slepe veri verejnopravni spine, tem se opet dostalo dalsi potvrzeni, jak je jejich "svaty" zdroj neomylny.


https://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/221452801240037/video/879828


ceska televize opet nezklamala. ve svem okoli se snazim mluvit s lidmi, kteri jsou ochotni naslouchat jinym nazorum. ti, kteri ochotni nejsou, ty nechavam byt. nicmene prave ti, kteri tak slepe veri verejnopravni spine, tem se opet dostalo dalsi potvrzeni, jak je jejich "svaty" zdroj neomylny. https://www.ceskatelevize.cz/porady/1142743803-reporteri-ct/221452801240037/video/879828

Z tohohle by člověk zvracel
Já bych upravil název toho článku na PL. Místo "vyhrál Nagano" bych dal "uskutečnil tři defenestrace".


[quote="pid:45800, uid:185"]Z tohohle by člověk zvracel[/quote]Já bych upravil název toho článku na PL. Místo "vyhrál Nagano" bych dal "uskutečnil tři defenestrace".

Studenti poslali škole předžalobní výzvu, nelíbí se jim tlak na očkování


Provoz univerzity se řídí takzvaným semaforem. Nyní je na žlutém, tedy druhém nejvyšším stupni. Přednášky s účastí nad 150 lidí se konají distančně či hybridně. Děkani rozhodují o povinnosti studentů prokazovat se pro účast na prezenční výuce očkováním, prodělanou nemocí nebo testem. Pro studenty, kteří podmínky nesplní,
je nutné zajistit distanční přístup ke vzdělání.

https://www.idnes.cz/brno/zpravy/ockovani-masarykova-studenti-univerzita-predzalobni-vyzva.A211130_085459_brno-zpravy_zubr


Studenti poslali škole předžalobní výzvu, nelíbí se jim tlak na očkování ------------------------------------------------------------------------ Provoz univerzity se řídí takzvaným semaforem. Nyní je na žlutém, tedy druhém nejvyšším stupni. Přednášky s účastí nad 150 lidí se konají distančně či hybridně. Děkani rozhodují o povinnosti studentů prokazovat se pro účast na prezenční výuce očkováním, prodělanou nemocí nebo testem.** Pro studenty, kteří podmínky nesplní, je nutné zajistit distanční přístup ke vzdělání.** https://www.idnes.cz/brno/zpravy/ockovani-masarykova-studenti-univerzita-predzalobni-vyzva.A211130_085459_brno-zpravy_zubr
Upravené 30. 11. 2021 o 16:01

Covidová sebranka už je tak zoufalá , že už vytahuje i biologický odpad .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dienstbier-Neockovanym-sebrat-plat-A-nechat-hradit-lecbu-685125
V diskuzi dostal naloženo . Doufám že stejně dostane naloženo i v reálu .


Covidová sebranka už je tak zoufalá , že už vytahuje i biologický odpad . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dienstbier-Neockovanym-sebrat-plat-A-nechat-hradit-lecbu-685125 V diskuzi dostal naloženo . Doufám že stejně dostane naloženo i v reálu .

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/zakaz-vstupu-neockovanych-do-obchodu-povinna-vakcinace-merkelova-jedna-o-zprisneni-40379712
Připomíná mi to rok 1945 . Tehdy fašistická chunta řádila jak utržená z řetězu a to tím víc , jak se reálně přibližoval jejich konec .
Ty kecy které dnes vedou mluvící hlavy jsou obsahově totožné , jako křečovitá aktivita Hitlera před mapou , posunujíce už reálně neexistující divize .


https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/zakaz-vstupu-neockovanych-do-obchodu-povinna-vakcinace-merkelova-jedna-o-zprisneni-40379712 Připomíná mi to rok 1945 . Tehdy fašistická chunta řádila jak utržená z řetězu a to tím víc , jak se reálně přibližoval jejich konec . Ty kecy které dnes vedou mluvící hlavy jsou obsahově totožné , jako křečovitá aktivita Hitlera před mapou , posunujíce už reálně neexistující divize .

Covidová sebranka už je tak zoufalá , že už vytahuje i biologický odpad .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dienstbier-Neockovanym-sebrat-plat-A-nechat-hradit-lecbu-685125

Služební Pivo s multiobčanstvím.
Těžká karmická zkouška: odolat a nechtít mu zakroutit krkem.


[quote="pid:45847, uid:185"]Covidová sebranka už je tak zoufalá , že už vytahuje i biologický odpad . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Dienstbier-Neockovanym-sebrat-plat-A-nechat-hradit-lecbu-685125[/quote] Služební Pivo s multiobčanstvím. Těžká karmická zkouška: odolat a nechtít mu zakroutit krkem.

svině zůstane sviní a nelze od ní čekat nic jiného , než svinstvo .
...chudák svine...myslím že v celej živočíšnej ríši sa ani nedá nájsť adekvátne prirovnanie,tam vždy ide len o inštinkty,kódy a pudy.


[quote="pid:45791, uid:185"]svině zůstane sviní a nelze od ní čekat nic jiného , než svinstvo .[/quote]...chudák svine...myslím že v celej živočíšnej ríši sa ani nedá nájsť adekvátne prirovnanie,tam vždy ide len o inštinkty,kódy a pudy.

Fucking A
61a679b2c4e4b
61a679b2ce998
61a679b2cf590
61a679b2d1f34


Fucking A ![61a679b2c4e4b](serve/attachment&path=61a679b2c4e4b) ![61a679b2ce998](serve/attachment&path=61a679b2ce998) ![61a679b2cf590](serve/attachment&path=61a679b2cf590) ![61a679b2d1f34](serve/attachment&path=61a679b2d1f34)

Na tom je zajímavá i profesionální stránka zpracování. To dělala profi reklamní agentura. A svěle!


Na tom je zajímavá i profesionální stránka zpracování. To dělala profi reklamní agentura. A svěle!

Pavel Kačer

Tehdy fašistická chunta řádila jak utržená z řetězu a to tím víc , jak se reálně přibližoval jejich konec .

V obkľúčenom Berlíne vešali dezertérov.


[quote="pid:45903, uid:185"]Tehdy fašistická chunta řádila jak utržená z řetězu a to tím víc , jak se reálně přibližoval jejich konec .[/quote] V obkľúčenom Berlíne vešali dezertérov.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

CNN Prima: Válek chce vyměnit hlavní hygieničku. Svrčinová by se měla starat o jídlo ve školách


Budoucí ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) chce změnu na postu hlavní hygieničky. Nepočítá s tím, že by tuto funkci nadále zastávala Pavla Svrčinová. Je odbornice na výživu, a měla by se tedy na ni zaměřit. S odkazem na mluvčího TOP 09 a AntiCovid týmu koalice Spolu Vladana Vaňka to napsal Deník N. Kdo by měl Svrčinovou nahradit, Vaněk nesdělil. Na dotaz podle webu nereagoval ani Válek.


[CNN Prima: Válek chce vyměnit hlavní hygieničku. Svrčinová by se měla starat o jídlo ve školách](https://cnn.iprima.cz/valek-chce-zmenu-na-postu-hlavni-hygienicky-svrcinova-by-se-mela-venovat-vyzive-52269) Budoucí ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) chce změnu na postu hlavní hygieničky. Nepočítá s tím, že by tuto funkci nadále zastávala Pavla Svrčinová. Je odbornice na výživu, a měla by se tedy na ni zaměřit. S odkazem na mluvčího TOP 09 a AntiCovid týmu koalice Spolu Vladana Vaňka to napsal Deník N. Kdo by měl Svrčinovou nahradit, Vaněk nesdělil. Na dotaz podle webu nereagoval ani Válek.

Moderator

Fucking


to kde? Myslím ten street ART či sko to nazvať? Ak som sa niekoho dotkla, ospravedlňujem sa.


[quote="pid:45929, uid:335"]Fucking[/quote] to kde? Myslím ten street ART či sko to nazvať? Ak som sa niekoho dotkla, ospravedlňujem sa.

Nejdříve byla předžalobní výzva s lhůtou 3 dny.
A potom...


“Stovka studentů hrozí brněnské univerzitě žalobou kvůli covidovým opatřením”
1.12.2021
“Brněnská Masarykova univerzita čelí kritice části svých studentů za to, že je údajně nutí k očkování proti koronaviru a k testování. Jde o zhruba sto posluchačů. Pět z nich již podalo v zastoupení celé skupiny předžalobní výzvu, jíž žádá vedení univerzity o změnu. Žádnou odezvu ale nezaznamenali.”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/stovka-studentu-hrozi-brnenske-univerzite-zalobou-kvuli-covidovym-opatrenim-40379724


Nejdříve byla předžalobní výzva s lhůtou 3 dny. A potom... “Stovka studentů hrozí brněnské univerzitě žalobou kvůli covidovým opatřením” 1.12.2021 “Brněnská Masarykova univerzita čelí kritice části svých studentů za to, že je údajně nutí k očkování proti koronaviru a k testování. Jde o zhruba sto posluchačů. Pět z nich již podalo v zastoupení celé skupiny předžalobní výzvu, jíž žádá vedení univerzity o změnu. Žádnou odezvu ale nezaznamenali.” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/stovka-studentu-hrozi-brnenske-univerzite-zalobou-kvuli-covidovym-opatrenim-40379724

Budoucí ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) chce změnu na postu hlavní hygieničky.


"nove koste - dobre mete".
doted to bylo pokazde tak, ze kdyz uz si clovek myslel, ze to byt horsi nemuze, ze uz to bylo absolutni dno, tak znovu prijde dalsi "trumf". z tohoto duvodu se obavam, s cim valek prijde.


[quote="pid:45940, uid:10"]Budoucí ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09) chce změnu na postu hlavní hygieničky.[/quote] "nove koste - dobre mete". doted to bylo pokazde tak, ze kdyz uz si clovek myslel, ze to byt horsi nemuze, ze uz to bylo absolutni dno, tak znovu prijde dalsi "trumf". z tohoto duvodu se obavam, s cim valek prijde.

Weigl od Klause klade nepříjemné otázky a počítám, že cenné je, že pouze na základě “selského” rozumu. Obtížné napadnout to jako “konspiraci”...


“Jiří Weigl: Covidové paradoxy”
01.12.2021
“Covidová pandemie dosahuje nových vrcholů, které se nikdo nesnaží přesvědčivě vysvětlit.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Weigl-Covidove-paradoxy-685173


Weigl od Klause klade nepříjemné otázky a počítám, že cenné je, že pouze na základě “selského” rozumu. Obtížné napadnout to jako “konspiraci”... “Jiří Weigl: Covidové paradoxy” 01.12.2021 “Covidová pandemie dosahuje nových vrcholů, které se nikdo nesnaží přesvědčivě vysvětlit.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Jiri-Weigl-Covidove-paradoxy-685173

https://www.hlavnespravy.sk/ku-znamym-osobnostiam-ktore-pretlacaju-povinnu-vakcinaciu-sa-pridal-uz-aj-expremier-dzurinda-prirovnal-to-k-rozhodnutiu-povolit-bombardovanie-juhoslavie-politici-na-slovensku-sa-tejto-debaty-boja/2773322


K známym osobnostiam, ktoré pretláčajú povinnú vakcináciu sa pridal aj expremiér Dzurinda. Prirovnal to k rozhodnutiu povoliť bombardovanie Juhoslávie. “Chceli ma vtedy v parlamente obesiť, aj tak som to urobil. Súčasní politici sa boja”


Neviem kto nakázal tomu somárovi otvoriť hubu, ale isto to bol niekto, kto chce skončiť s kovidom, lebo prirovnať ochotu dať sa vakcinovať k ochote bombardovať juhosláviu .... to by súdny človek nevymyslel. Veď celý národ nenávidí toho potkana a považuju jeho rozhodnutie o bombardovaní juhoslávie za úplne zlé. Veď aj mu raz hlavu rozbili roxorom za to rozhodnutie.


Tiež sa tu dá pekne vidieť čo to je za indivídum. Veď to nedokáže vôbec samostane myslieť. Je to čisto biorobot. Ešte ani to nepochopil, že povolenie bombardovať juhosláviu bolo zlé. Mi pripadá ako robot magicky ovládaný diaľkovým ovládačom.


https://www.hlavnespravy.sk/ku-znamym-osobnostiam-ktore-pretlacaju-povinnu-vakcinaciu-sa-pridal-uz-aj-expremier-dzurinda-prirovnal-to-k-rozhodnutiu-povolit-bombardovanie-juhoslavie-politici-na-slovensku-sa-tejto-debaty-boja/2773322 K známym osobnostiam, ktoré pretláčajú povinnú vakcináciu sa pridal aj expremiér Dzurinda. Prirovnal to k rozhodnutiu povoliť bombardovanie Juhoslávie. “Chceli ma vtedy v parlamente obesiť, aj tak som to urobil. Súčasní politici sa boja” Neviem kto nakázal tomu somárovi otvoriť hubu, ale isto to bol niekto, kto chce skončiť s kovidom, lebo prirovnať ochotu dať sa vakcinovať k ochote bombardovať juhosláviu .... to by súdny človek nevymyslel. Veď celý národ nenávidí toho potkana a považuju jeho rozhodnutie o bombardovaní juhoslávie za úplne zlé. Veď aj mu raz hlavu rozbili roxorom za to rozhodnutie. Tiež sa tu dá pekne vidieť čo to je za indivídum. Veď to nedokáže vôbec samostane myslieť. Je to čisto biorobot. Ešte ani to nepochopil, že povolenie bombardovať juhosláviu bolo zlé. Mi pripadá ako robot magicky ovládaný diaľkovým ovládačom.

Parazitická špína vyplouvá na povrch . Charaktery nejlépe prověřuje doba , což se potvrzuje .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pane-Fialo-necham-se-ockovat-Ma-radost-z-nove-vlady-a-zmenil-nazor-685200
Odpis spáčů se stále zrychluje .


Parazitická špína vyplouvá na povrch . Charaktery nejlépe prověřuje doba , což se potvrzuje . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Pane-Fialo-necham-se-ockovat-Ma-radost-z-nove-vlady-a-zmenil-nazor-685200 Odpis spáčů se stále zrychluje .

Odpis spáčů se stále zrychluje .
https://www.facebook.com/watch?v=939384696974952 Babis i dezinformacije..je to prase kteře lze celý ceský narod..


[quote="pid:46001, uid:185"]Odpis spáčů se stále zrychluje .[/quote]https://www.facebook.com/watch?v=939384696974952 Babis i dezinformacije..je to prase kteře lze celý ceský narod..

Odpis spáčů se stále zrychluje .

Rovněž se přikláním k variantě, že jde o spáče.
Tentokrát však počítám, že spíše trolí...


“„Má vakcinace má prakticky nulový statistický význam, ale na jaře mi skončí prodělání a klidně si dojdu pro včeličku. Nikdy to ale neudělám, pokud podpořím fašismus finančáku či ministerstva zdravotnictví. Očekávám od nové vlády velký obrat k přístupu k lidským právům,“ zdůraznil.”


“Naproti tomu poslankyni za hnutí ANO Heleně Válkové sdělilk, že je mu z ní „ na blití“. „Tady ještě označím Helenu Válkovou a její sprosté lži ‚nedopustím diskriminaci neočkovaných‘. Je mi z vás na blití,“ napsal doslova.”


[quote="pid:46001, uid:185"]Odpis spáčů se stále zrychluje .[/quote] Rovněž se přikláním k variantě, že jde o spáče. Tentokrát však počítám, že spíše trolí... “„Má vakcinace má prakticky nulový statistický význam, ale na jaře mi skončí prodělání a klidně si dojdu pro včeličku. **Nikdy to ale neudělám, pokud podpořím fašismus finančáku či ministerstva zdravotnictví.** Očekávám od nové vlády velký obrat k přístupu k lidským právům,“ zdůraznil.” “Naproti tomu poslankyni za hnutí ANO Heleně Válkové sdělilk, že je mu z ní „ na blití“. „Tady **ještě označím Helenu Válkovou a její sprosté lži ‚nedopustím diskriminaci neočkovaných‘**. Je mi z vás na blití,“ napsal doslova.”

Michal Rusek zajímavě z veřejně dostupných dat.


„Je to cílená lež.“ Data o vakcínách, zastánce znepokojí
30.11.2021
“Bez vakcín se nemoci covid-19 a přeplněných nemocnic neubráníme, to na denní bázi slyšíme z úst nejvyšších českých politiků a celé řady odborníků, jde ale o cílenou lež, upozorňuje publicista Michal Rusek, podle něhož nejsou vakcíny zdaleka jediným nepochybným nástrojem v boji proti epidemii. Svá tvrzení opírá o výsledky porovnání koronavirových dat jednotlivých států, jež ukazují zcela jinou realitu.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-to-cilena-lez-Data-o-vakcinach-zastance-znepokoji-685164


Michal Rusek zajímavě z veřejně dostupných dat. “**„Je to cílená lež.“ Data o vakcínách, zastánce znepokojí**” 30.11.2021 “Bez vakcín se nemoci covid-19 a přeplněných nemocnic neubráníme, to na denní bázi slyšíme z úst nejvyšších českých politiků a celé řady odborníků, jde ale o cílenou lež, upozorňuje publicista Michal Rusek, podle něhož nejsou vakcíny zdaleka jediným nepochybným nástrojem v boji proti epidemii. **Svá tvrzení opírá o výsledky porovnání koronavirových dat jednotlivých států, jež ukazují zcela jinou realitu.**” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Je-to-cilena-lez-Data-o-vakcinach-zastance-znepokoji-685164

Nějak se to všechno zrychluje.


“Očkovaní přijdou o část výhod”
1.12.2021
“Více než 6,3 milionu lidí v Česku se nechalo naočkovat proti covidu-19, aby dopomohli k vládou slibované „tečce“ za koronavirem a mohlo se upustit od nejrůznějších opatření a povinností z nich plynoucích. Nastává ovšem doba, kdy ani dokončené očkování negarantuje dříve slibované výhody. Nově budou muset očkovaní za určitých podmínek podstupovat testy, což dosud nemuseli. Do budoucna pak není vyloučeno další zeštíhlování výhod očkovaným.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745


V jiném článku na novinkách: “Reprodukční číslo kleslo pod 1” (poprvé od konce 08/2021)


Nějak se to všechno zrychluje. “Očkovaní přijdou o část výhod” 1.12.2021 “Více než 6,3 milionu lidí v Česku se nechalo naočkovat proti covidu-19, aby dopomohli k vládou slibované „tečce“ za koronavirem a mohlo se upustit od nejrůznějších opatření a povinností z nich plynoucích. Nastává ovšem doba, kdy ani dokončené očkování negarantuje dříve slibované výhody. Nově budou muset očkovaní za určitých podmínek podstupovat testy, což dosud nemuseli. **Do budoucna pak není vyloučeno další zeštíhlování výhod očkovaným.**” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745 V jiném článku na novinkách: “Reprodukční číslo kleslo pod 1” (poprvé od konce 08/2021)

SMIS znovu zasahuje.


"Tajená data. 1 % úmrtí po vakcínách hlášeno. Český matematik cítí zmar"
30.11.2021
"„Přínosy očkování známe docela dobře, na základě věku, BMI, komorbidit a tak dále jsme docela dobře schopni odhadnout riziko vážného průběhu či smrti v případě nákazy a přepočítat ho pomocí účinnosti vakcín, kterou taky známe docela dobře. Problém je, že toho víme žalostně málo o nežádoucích účincích vakcín,” varuje matematik Tomáš Fürst, spoluzakladatel Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků. Ten ParlamentnímListům.cz sdělil, že celková úmrtí jsou v covidové době na dlouhodobém průměru, PCR test nevypovídá o ničem a volby nic nezměnily. Orgány dle něj odmítají vydat podrobná data o pacientech a úmrtích."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tajena-data-1-umrti-po-vakcinach-hlaseno-Cesky-matematik-citi-zmar-685018


SMIS znovu zasahuje. "Tajená data. 1 % úmrtí po vakcínách hlášeno. Český matematik cítí zmar" 30.11.2021 "„Přínosy očkování známe docela dobře, na základě věku, BMI, komorbidit a tak dále jsme docela dobře schopni odhadnout riziko vážného průběhu či smrti v případě nákazy a přepočítat ho pomocí účinnosti vakcín, kterou taky známe docela dobře. Problém je, že toho víme žalostně málo o nežádoucích účincích vakcín,” varuje matematik Tomáš Fürst, spoluzakladatel Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků. Ten ParlamentnímListům.cz sdělil, že **celková úmrtí jsou v covidové době na dlouhodobém průměru, PCR test nevypovídá o ničem a volby nic nezměnily. Orgány dle něj odmítají vydat podrobná data o pacientech a úmrtích**." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Tajena-data-1-umrti-po-vakcinach-hlaseno-Cesky-matematik-citi-zmar-685018

Z diskuse ke článku na Novinkách:


Miroslav Zelený
Před 55 minutami


Očkovaným lidem ve skutečnosti nevadí, že nejste očkováni. Kdyby jim to vadilo, prostě by se od vás drželi dál. Vadí jim, že jste neposlušní a že vaše síla vrhá světlo na jejich slabost.


https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745


Z diskuse ke článku na Novinkách: Miroslav Zelený Před 55 minutami Očkovaným lidem ve skutečnosti nevadí, že nejste očkováni. Kdyby jim to vadilo, prostě by se od vás drželi dál. Vadí jim, že jste neposlušní a že vaše síla vrhá světlo na jejich slabost. https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745

Rovněž se přikláním k variantě, že jde o spáče.
Tentokrát však počítám, že spíše trolí...

Ten Bratříček před pár dny psal, že se jeho sestra nechala přesvědčit k očkování a že má poté problémy s očima.
Jinak si ho pamatuji z různých diskuzí na FB, tváří se jako konzervativec, nesnáší komunisty, nemá rád Rusko,...


Příklady z jeho facebooku https://www.facebook.com/bratrickovo/posts/267622925025960
https://www.facebook.com/bratrickovo/posts/280298520425067


[quote="pid:46008, uid:240"]Rovněž se přikláním k variantě, že jde o spáče. Tentokrát však počítám, že spíše trolí...[/quote] Ten Bratříček před pár dny psal, že se jeho sestra nechala přesvědčit k očkování a že má poté problémy s očima. Jinak si ho pamatuji z různých diskuzí na FB, tváří se jako konzervativec, nesnáší komunisty, nemá rád Rusko,... Příklady z jeho facebooku https://www.facebook.com/bratrickovo/posts/267622925025960 https://www.facebook.com/bratrickovo/posts/280298520425067
Upravené 1. 12. 2021 o 10:42

https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745


Kasta nadlidí byla velice dočasná.


Jsem velice zvědav na reakce davu.


[quote="pid:46026, uid:432"]https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745[/quote] Kasta nadlidí byla velice dočasná. Jsem velice zvědav na reakce davu.
Upravené 1. 12. 2021 o 12:12

https://www.youtube.com/watch?v=0BmRfTKVKAc


ponechme osobu ledeckeho, ale docela zajimave sledovat vyraz v tvari prymulexe, kdyz mu ledecky rika, ze on sam i lide maji problem se stretem zajmu prymulexe a jeho dcery.... prymulex to popira:-)
toto tema se zatim v mainstreamu neprobiralo tusim ...


https://www.youtube.com/watch?v=0BmRfTKVKAc ponechme osobu ledeckeho, ale docela zajimave sledovat vyraz v tvari prymulexe, kdyz mu ledecky rika, ze on sam i lide maji problem se stretem zajmu prymulexe a jeho dcery.... prymulex to popira:-) toto tema se zatim v mainstreamu neprobiralo tusim ...

Je vakcína Pfizer pro děti bezpečná? Děti bych jí raději neočkoval, říká Prymula
Exministr zdravotnictví odmítá povinné a plošné očkování dětí. V současné době podle něj není dostatečně bezpečná vakcína, která by byla vhodná pro děti do 12 let.
S očkováním by proto raději vyčkal. Rodiče však od něj neodrazuje.
https://cz.sputniknews.com/20211201/je-vakcina-pfizer-pro-deti-bezpecna-deti-bych-ji-radeji-neockoval-rika-prymula-16699627.html


**Je vakcína Pfizer pro děti bezpečná? Děti bych jí raději neočkoval, říká Prymula** Exministr zdravotnictví odmítá povinné a plošné očkování dětí. V současné době podle něj není dostatečně bezpečná vakcína, která by byla vhodná pro děti do 12 let. S očkováním by proto raději vyčkal. Rodiče však od něj neodrazuje. https://cz.sputniknews.com/20211201/je-vakcina-pfizer-pro-deti-bezpecna-deti-bych-ji-radeji-neockoval-rika-prymula-16699627.html

Gol do vlastnej brány?


https://www.hlavnespravy.sk/prichadza-tvrda-cenzura-kolikova-navrhuje-postihovat-dezinformacie-vazenim-dovodom-su-informacie-o-covide-a-ockovani/2773786


To je super, ostáva si vytlačiť všetky ich vyhlásenia a skonfrontovať a vedekými štúdiami. Či aký nato máte názor?


Gol do vlastnej brány? https://www.hlavnespravy.sk/prichadza-tvrda-cenzura-kolikova-navrhuje-postihovat-dezinformacie-vazenim-dovodom-su-informacie-o-covide-a-ockovani/2773786 To je super, ostáva si vytlačiť všetky ich vyhlásenia a skonfrontovať a vedekými štúdiami. Či aký nato máte názor?

o sa len opakuje, začalo to asi paragrafom ohýbanie práva


Toto neviem, ale začínam sa nad tým čoraz viac zamýšlať. Nakoľko ide podľa vlastnej morálky a nakoľko podľa zadania niekoho iného.


Žiadny z očkovaných politikov nemá žiadne problémy, náhoda? Nakoľko to robia z presvedčenia a nevedomosti a nakoľko idú podľa zadania? Ak sa prevalí, že v rámci klinického skúšania dostali oni a ich deti placebo a oni robia propagandu ako diví? Sabaka, Klus, Cigániková a mnohí ďalší.


Počúvala som českých aj slovenských lekárov, ktorí sa v rámci iniciatív vyjadrovali odborne k tomuto, a teda bolo objasnené ako klinické skúšky majú vyzerať (napr. pri liekoch). A teraz sa ide podľa niečoho úplne iného. A úplný gól na záver bol, že Pfizer sa skúšal pri 2 dávkach, tak aký booster? 3,4 dávka!? Kto to kedy klinicky skúmal...


Je mi z toho úplne nanič.... ja nerozumiem tým lekárom. Pekne to vystihol Dr. Čicala, že podľahli davovej psychóze s názvom Covid.


Dnes som si prečítala takýto článok:


https://www.hlavnespravy.sk/myslela-som-si-ze-ma-nezlomia-ale-dnes-sa-veru-stalo-zdoverila-sa-mamicka-dvoch-deti-uvedomuje-si-vobec-vlada-ako-svojimi-opatreniami-nici-ludom-zivot/2773732


Ide o matku samoživiteľku, ktorá sa dala zaočkovať, aby mohla vodiť dieťa do škôlky, je to len v režime OP a ona nemá nikoho. Je to zarážajúce, tie komenty pod tým článkom sú veľavravné... proste o to tu ide, zlomiť ľudí... bohužiaľ je to individuálny boj.... ja neviem, veď takých rodičov musí byť viac, tak by som si povedala, s**l pes takú škôlku, budem so svojou malou plus 2-3 deti ďalších takýchto rodičov, alebo ja už neviem....


Asi by sme aj my tu mali vytvoriť nejakú burzu príležitostí alebo niečo takéto. Toto nie je výlev, to je skôr snaha niečo aktívne robiť.


[quote="pid:46077, uid:793"]o sa len opakuje, začalo to asi paragrafom ohýbanie práva[/quote] Toto neviem, ale začínam sa nad tým čoraz viac zamýšlať. Nakoľko ide podľa vlastnej morálky a nakoľko podľa zadania niekoho iného. Žiadny z očkovaných politikov nemá žiadne problémy, náhoda? Nakoľko to robia z presvedčenia a nevedomosti a nakoľko idú podľa zadania? Ak sa prevalí, že v rámci klinického skúšania dostali oni a ich deti placebo a oni robia propagandu ako diví? Sabaka, Klus, Cigániková a mnohí ďalší. Počúvala som českých aj slovenských lekárov, ktorí sa v rámci iniciatív vyjadrovali odborne k tomuto, a teda bolo objasnené ako klinické skúšky majú vyzerať (napr. pri liekoch). A teraz sa ide podľa niečoho úplne iného. A úplný gól na záver bol, že Pfizer sa skúšal pri 2 dávkach, tak aký booster? 3,4 dávka!? Kto to kedy klinicky skúmal... Je mi z toho úplne nanič.... ja nerozumiem tým lekárom. Pekne to vystihol Dr. Čicala, že podľahli davovej psychóze s názvom Covid. Dnes som si prečítala takýto článok: https://www.hlavnespravy.sk/myslela-som-si-ze-ma-nezlomia-ale-dnes-sa-veru-stalo-zdoverila-sa-mamicka-dvoch-deti-uvedomuje-si-vobec-vlada-ako-svojimi-opatreniami-nici-ludom-zivot/2773732 Ide o matku samoživiteľku, ktorá sa dala zaočkovať, aby mohla vodiť dieťa do škôlky, je to len v režime OP a ona nemá nikoho. Je to zarážajúce, tie komenty pod tým článkom sú veľavravné... proste o to tu ide, zlomiť ľudí... bohužiaľ je to individuálny boj.... ja neviem, veď takých rodičov musí byť viac, tak by som si povedala, s**l pes takú škôlku, budem so svojou malou plus 2-3 deti ďalších takýchto rodičov, alebo ja už neviem.... Asi by sme aj my tu mali vytvoriť nejakú burzu príležitostí alebo niečo takéto. Toto nie je výlev, to je skôr snaha niečo aktívne robiť.
Upravené 1. 12. 2021 o 16:51

to kde? Myslím ten street ART či sko to nazvať? Ak som sa niekoho dotkla, ospravedlňujem sa.


... Bystrica, na jednom sídlisku...nebudem konkrétny, nech to tam aj zostane...


"Fucking A" - Great, excellent, cool, awesome!


[quote="pid:45949, uid:273"]to kde? Myslím ten street ART či sko to nazvať? Ak som sa niekoho dotkla, ospravedlňujem sa.[/quote] ... Bystrica, na jednom sídlisku...nebudem konkrétny, nech to tam aj zostane... "Fucking A" - Great, excellent, cool, awesome!

Asi by sme aj my tu mali vytvoriť nejakú burzu príležitostí alebo niečo takéto. Toto nie je výlev, to je skôr snaha niečo aktívne robiť.

Smrt je pro ty fašistické zrůdy málo .


[quote="pid:46086, uid:273"]Asi by sme aj my tu mali vytvoriť nejakú burzu príležitostí alebo niečo takéto. Toto nie je výlev, to je skôr snaha niečo aktívne robiť.[/quote] Smrt je pro ty fašistické zrůdy málo .

Dnes jsme v praci dostali tyto pokyny:
"Vzhledem k aktualni epidemiologicke situaci a prichodu varianty viru omicron se od pristiho pondeli 6. prosince do 14. ledna ocekava, ze VSICHNI zamestanci bez ohledu na to, zda byli ockovani nebo ne, budou pracovat z domova s vyjimkou tech, kteri maji velice zavazny pracovni duvod, kvuli kteremu musi nutne pracovat v kancelari a maji schvaleni od
vedeni"
Zda se, ze slibovana tecka pro ockovane se pomalu vytraci a vznika nocni mura pro trvale preockovani.Elity navazane na deep state pod zaminkou omikronu tlaci na vetsi restrikce a omezeni na druhou stranu o "pravdepodobne" globalni elity siri informace, ze tato varianta by mnela vyznacova mirnejsimi priznaky. Nicmene je skvela moznost jak konecne zacit budovat platformu pro odbornou diskuzi, ktera poslouzi jako protivaha a brzda k postupnemu zavadeni totality.


Dnes jsme v praci dostali tyto pokyny: "Vzhledem k aktualni epidemiologicke situaci a prichodu varianty viru omicron se od pristiho pondeli 6. prosince do 14. ledna ocekava, ze **VSICHNI zamestanci bez ohledu na to, zda byli ockovani nebo ne**, budou pracovat z domova s vyjimkou tech, kteri maji velice zavazny pracovni duvod, kvuli kteremu musi nutne pracovat v kancelari a maji schvaleni od vedeni" Zda se, ze slibovana tecka pro ockovane se pomalu vytraci a vznika nocni mura pro trvale preockovani.Elity navazane na deep state pod zaminkou omikronu tlaci na vetsi restrikce a omezeni na druhou stranu o "pravdepodobne" globalni elity siri informace, ze tato varianta by mnela vyznacova mirnejsimi priznaky. Nicmene je skvela moznost jak konecne zacit budovat platformu pro odbornou diskuzi, ktera poslouzi jako protivaha a brzda k postupnemu zavadeni totality.

U nás to samé. Vzhledem k aktualni epidemiologicke situaci všichni od 1.12. bez ohledu na status tzn. očko, neočko, prodělaný covid, nutný při nástupu do práce test, tak snad to už těm lepšolidem dojde, že je vakcína k hovnu.


U nás to samé. Vzhledem k aktualni epidemiologicke situaci všichni od 1.12. bez ohledu na status tzn. očko, neočko, prodělaný covid, nutný při nástupu do práce test, tak snad to už těm lepšolidem dojde, že je vakcína k hovnu.

utný při nástupu do práce test, tak snad to už těm lepšolidem dojde, že je vakcína k hovnu.


No rúca sa im to, mali by sme častejšie púšťať tie ich spoty ako vakcína je sloboda a pod.


[quote="pid:46157, uid:776"]utný při nástupu do práce test, tak snad to už těm lepšolidem dojde, že je vakcína k hovnu.[/quote] No rúca sa im to, mali by sme častejšie púšťať tie ich spoty ako vakcína je sloboda a pod.

No rúca sa im to, mali by sme častejšie púšťať tie ich spoty ako vakcína je sloboda a pod.


https://www.youtube.com/watch?v=-xrIjE3aYsc


Tohle taky moc dobře nezestárlo:
https://www.youtube.com/watch?v=kd_A57FSc1Q


https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745


Výroba nové vakcíny trvá jen týdny....
https://www.youtube.com/watch?v=7ND0iDguc70&list=PLmLXvIQafj2eZ6YfyjwTBpqcUXblNmC1h&index=10


Tenhle seznam videí ministerstva zdravotnictví je vcelku slušná zásoba dezinformací.
Pokud zákon o dezinformacích projde, určitě by měla být tato videa přezkoumána.


Chcete zase normálně na pivo? Neřešit žádné testy, prostě nic?...
https://www.youtube.com/watch?v=vZ1FuQzmvvA


Mimochodem, Miroslav Táborský, jenž propůjčil svůj hlas velké části této kampaně, už od pohledu vypadá jako křivák.
Při poslechu těchto videí zjistíte, že je to skutečně pravda.


[quote="pid:46167, uid:273"]No rúca sa im to, mali by sme častejšie púšťať tie ich spoty ako vakcína je sloboda a pod.[/quote] https://www.youtube.com/watch?v=-xrIjE3aYsc Tohle taky moc dobře nezestárlo: https://www.youtube.com/watch?v=kd_A57FSc1Q [quote="pid:46026, uid:432"]https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745[/quote] Výroba nové vakcíny trvá jen týdny.... https://www.youtube.com/watch?v=7ND0iDguc70&list=PLmLXvIQafj2eZ6YfyjwTBpqcUXblNmC1h&index=10 Tenhle seznam videí ministerstva zdravotnictví je vcelku slušná zásoba dezinformací. Pokud zákon o dezinformacích projde, určitě by měla být tato videa přezkoumána. Chcete zase normálně na pivo? Neřešit žádné testy, prostě nic?... https://www.youtube.com/watch?v=vZ1FuQzmvvA Mimochodem, Miroslav Táborský, jenž propůjčil svůj hlas velké části této kampaně, už od pohledu vypadá jako křivák. Při poslechu těchto videí zjistíte, že je to skutečně pravda.
Upravené 1. 12. 2021 o 21:42

Známky probíhajícího násilí proti odpůrcům vakcinace, ať už v případě pomlouvání, zesměšňování, snižování důstojnosti a dehonestace odborníků, ztráty zaměstnání, nebo i vražd, jak jsme v poslední době svědky, jsou obrazem argumentační krize. Svá rozhodnutí jsou tito kolaboranti schopni prosadit už jen násilím, posíleni arogancí po úspěšném rozkrádání východního bloku a potlačením projevů odporu proti těmto praktikám, ale pravděpodobně si nejsou vědomí dosahu tohoto nástroje. Určitě jsou v časovém presu, nejsem schopen posoudit proč, ale nutí je to dělat (doufám) osudové chyby.


Známky probíhajícího násilí proti odpůrcům vakcinace, ať už v případě pomlouvání, zesměšňování, snižování důstojnosti a dehonestace odborníků, ztráty zaměstnání, nebo i vražd, jak jsme v poslední době svědky, jsou obrazem argumentační krize. Svá rozhodnutí jsou tito kolaboranti schopni prosadit už jen násilím, posíleni arogancí po úspěšném rozkrádání východního bloku a potlačením projevů odporu proti těmto praktikám, ale pravděpodobně si nejsou vědomí dosahu tohoto nástroje. Určitě jsou v časovém presu, nejsem schopen posoudit proč, ale nutí je to dělat (doufám) osudové chyby.

Ano, o svém konci mají velmi dobré informace, lepší než my, co to sledujeme z ofsajdu. A proto se projevují jako naprostí zoufalci. Už se dostali až na hranu a dál už výhrůžky mohou sotva stupňovat. Jedině že přejdou od slov k činům.


Ano, o svém konci mají velmi dobré informace, lepší než my, co to sledujeme z ofsajdu. A proto se projevují jako naprostí zoufalci. Už se dostali až na hranu a dál už výhrůžky mohou sotva stupňovat. Jedině že přejdou od slov k činům.

Pavel Kačer

Už se dostali až na hranu a dál už výhrůžky mohou sotva stupňovat. Jedině že přejdou od slov k činům.
https://www.facebook.com/watch/?v=1372327619868793&aggr_v_ids[0]=1372327619868793&aggr_v_ids[1]=246662647562996&notif_id=1638394630376793&notif_t=watch_follower_video&ref=notif


[quote="pid:46185, uid:795"]Už se dostali až na hranu a dál už výhrůžky mohou sotva stupňovat. Jedině že přejdou od slov k činům.[/quote] https://www.facebook.com/watch/?v=1372327619868793&aggr_v_ids[0]=1372327619868793&aggr_v_ids[1]=246662647562996&notif_id=1638394630376793&notif_t=watch_follower_video&ref=notif
Upravené 2. 12. 2021 o 08:02

Neviem či to sem patrí, ale zarazilo ma že v našom meste sa dá testovať na Covid-19 a na Covid-19 + chrípka. To je pre mňa novinka. Stretol sa už s tým niekto ?61a861c7a3a4c


Neviem či to sem patrí, ale zarazilo ma že v našom meste sa dá testovať na Covid-19 a na Covid-19 + chrípka. To je pre mňa novinka. Stretol sa už s tým niekto ?![61a861c7a3a4c](serve/attachment&path=61a861c7a3a4c)

Nastává ovšem doba, kdy ani dokončené očkování negarantuje dříve slibované výhody. Nově budou muset očkovaní za určitých podmínek podstupovat testy, což dosud nemuseli. Do budoucna pak není vyloučeno další zeštíhlování výhod očkovaným.”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745

Překlápí se to. Postupně dochází (pod tlakem objektivní reality - praktických zkušeností) k pochopení/provalu, že vakcíny nic neřeší ba naopak. Následně, přijde na řadu strašení a šikana očkovaných. Proč? Cílem je rozděl a panuj. A taky vydělávej a likviduj ty, kteří si to nechají líbit, dokud to lze.


Očkovaným lidem ve skutečnosti nevadí, že nejste očkováni. Kdyby jim to vadilo, prostě by se od vás drželi dál. Vadí jim, že jste neposlušní a že vaše síla vrhá světlo na jejich slabost.

Velice jim bude vadit, že oni se podrobili a ponesou si následky. Svojí frustraci se budou většinově snažit ventilovat vůči vnějšímu nepříteli, který jim byl vytvořen/podstrčen v podobě neočkovaných. Je to typické pro ty, kteří nepřevzali zodpovědnost sami za sebe, vždy za jejich životní selhání může někdo z vnějšku, nějaké okolnosti... Budou za to nenávidět neočkované místo skutečných viníků/organizátorů. Cíl splněn - rozděl společnost (dav) a panuj.
Jak tomu čelit? Ignorovat rozdělení očkovaní/neočkovaní. Co se neřeší a nepodporuje, jako by neexistovalo. A nesnažte se očkovaným dávat rady ani nabízet nevyžádanou pomoc, bude se cítit ještě hůř, poníženě.


[quote="pid:46013, uid:240"]Nastává ovšem doba, kdy ani dokončené očkování negarantuje dříve slibované výhody. Nově budou muset očkovaní za určitých podmínek podstupovat testy, což dosud nemuseli. Do budoucna pak není vyloučeno další zeštíhlování výhod očkovaným.” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745[/quote] Překlápí se to. Postupně dochází (pod tlakem objektivní reality - praktických zkušeností) k pochopení/provalu, že vakcíny nic neřeší ba naopak. Následně, přijde na řadu strašení a šikana očkovaných. Proč? Cílem je rozděl a panuj. A taky vydělávej a likviduj ty, kteří si to nechají líbit, dokud to lze. [quote="pid:46026, uid:432"]Očkovaným lidem ve skutečnosti nevadí, že nejste očkováni. Kdyby jim to vadilo, prostě by se od vás drželi dál. Vadí jim, že jste neposlušní a že vaše síla vrhá světlo na jejich slabost.[/quote] Velice jim bude vadit, že oni se podrobili a ponesou si následky. Svojí frustraci se budou většinově snažit ventilovat vůči vnějšímu nepříteli, který jim byl vytvořen/podstrčen v podobě neočkovaných. Je to typické pro ty, kteří nepřevzali zodpovědnost sami za sebe, vždy za jejich životní selhání může někdo z vnějšku, nějaké okolnosti... Budou za to nenávidět neočkované místo skutečných viníků/organizátorů. Cíl splněn - rozděl společnost (dav) a panuj. Jak tomu čelit? Ignorovat rozdělení očkovaní/neočkovaní. Co se neřeší a nepodporuje, jako by neexistovalo. A nesnažte se očkovaným dávat rady ani nabízet nevyžádanou pomoc, bude se cítit ještě hůř, poníženě.

Jak tomu čelit? Ignorovat rozdělení očkovaní/neočkovaní. Co se neřeší a nepodporuje, jako by neexistovalo. A nesnažte se očkovaným dávat rady ani nabízet nevyžádanou pomoc, bude se cítit ještě hůř, poníženě.
...že jsme všichni na stejné lodi? C19 je špičkový produkt, který zajistí, při správném tlaku "elit", že se sníží celosvětově spotřeba ve vyspělých zemích a přeformátuje se svět do jediné totality, řízené z jediného centra. Lidé, kteří si mysleli, že nějaké očkování udělá Tečku za tímto špičkovým nástrojem řízení davu, by se měli rychle probrat. Takovéto nástroje se hýčkají velmi dlouho.
Přestaňme se uměle rozdělovat. Je to stejné, jako předbíhat ve frontě do plynu a machrovat na ty, které jsem nechal za sebou. V té frontě stojíme úplně všichni.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745?fbclid=IwAR0GIQ7JO862wvgb6t6vOGGO8ExrJN7QZ6htQzfx5ifhv5qEqmdAZ8MLvkg#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=8zu6pyIDi0u-202112011001&dop_id=40379745&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


[quote="pid:46209, uid:177"]Jak tomu čelit? Ignorovat rozdělení očkovaní/neočkovaní. Co se neřeší a nepodporuje, jako by neexistovalo. A nesnažte se očkovaným dávat rady ani nabízet nevyžádanou pomoc, bude se cítit ještě hůř, poníženě.[/quote]...že jsme všichni na stejné lodi? C19 je špičkový produkt, který zajistí, při správném tlaku "elit", že se sníží celosvětově spotřeba ve vyspělých zemích a přeformátuje se svět do jediné totality, řízené z jediného centra. Lidé, kteří si mysleli, že nějaké očkování udělá Tečku za tímto špičkovým nástrojem řízení davu, by se měli rychle probrat. Takovéto nástroje se hýčkají velmi dlouho. Přestaňme se uměle rozdělovat. Je to stejné, jako předbíhat ve frontě do plynu a machrovat na ty, které jsem nechal za sebou. V té frontě stojíme úplně všichni. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ockovani-prijdou-o-cast-vyhod-40379745?fbclid=IwAR0GIQ7JO862wvgb6t6vOGGO8ExrJN7QZ6htQzfx5ifhv5qEqmdAZ8MLvkg#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=8zu6pyIDi0u-202112011001&dop_id=40379745&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Chcete zase normálně na pivo? Neřešit žádné testy, prostě nic?.


v posledni dobe jsem si na youtube vsimla, ze neni viditelny pocet "palcu dole", je videt jen souhlas.


[quote="pid:46178, uid:181"]Chcete zase normálně na pivo? Neřešit žádné testy, prostě nic?.[/quote] v posledni dobe jsem si na youtube vsimla, ze neni viditelny pocet "palcu dole", je videt jen souhlas.

Pozoruhodný článek na seznamu.


Promořování přes očkované. Vláda drží linii, jako by nešířili virus


Vláda v čele s Andrejem Babišem se netajila tím, že zvýhodňování očkovaných mělo přilákat co nejvíce lidí k vakcínám. Podobně ostatně postupovalo i mnoho dalších evropských vlád. Do vzedmutí podzimní vlny infekce však zůstala asi třetina dospělé populace v Česku neočkovaná. Statistické údaje z posledních týdnů pak nasvědčují, že rozmach nákazy postihl i mnoho očkovaných – byť jsou tito lidé lépe chráněni před vážnými zdravotními komplikacemi.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-promorovani-pres-ockovane-vlada-drzi-linii-jako-by-nesirili-virus-182386#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=vl2wWUphp0L-202112020740&dop_id=182386&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


Vybírám z diskuze:


David Kudlacek
David Kudlacek
Před 20 minutami


"Je myslím už všeobecně známo, že ty původní varianty viru byly nahrazeny mnohem infekčnější variantou delta, která může infikovat – i když většinou neškodně – nosní sliznici očkovaných lidí, kteří pak mohou také nákazu šířit."


A tohle řekne člověk z oboru, který v jednom rozhovoru řekl Šinkorovi, že by ho vyhodil od zkoušky. Takže, pane Hořejší: Očkovaní, kteří COVID neprodělali NEMAJÍ SPECIFICKÉ SLIZNIČNÍ PROTILÁTKY. Chápete? SARS-CoV-2 se u nich na sliznici uchytí stejně, jako by očkovaní nebyli, proběhne normální slizniční infekce a šíří virus při tomto prvním setkání úplně stejně, jako člověk, který očkován není. Ti, kdo šíří virus výrazně méně, jsou lidé, kteří si prošli onemocněním, protože ti, narozdíl od očkovaných, mají slizniční protilátky, které virus poznají a zareagují téměř okamžitě tím, že vyprodukují hlen, který ty sviňáky rozebere na součástky.
https://www.seznam.cz/profil/david-kudlacek-f774dc54e77c18b154d8c3ce44cb9d7ec0a7774daf2c581466e1/prispevek/Q29tbWVudE5vZGU6MTA3NjM1NDE1


Sona Kusynová
Před 18 minutami


Tak ať se vláda zeptá nás, sester ze sociálních zařízení. Ze dvou očkovaných, náhodně zachycený klientek, máme po týdnu pozitivní čtvrtinu klientů a plno personálu. Prý že jsou očkování méně infekční. A to že se u nás dodržuje extrémně bariérové opatření, troufám si tvrdit, že srovnatelné s JIP. Ale pozitivní klienty, u kterých je ještě nějaká dobrá prognóza do budoucnosti, i když mají třetí dávku, ihned posíláme do fakultky na podání protilátek, takže je většina bez příznaků.
https://www.seznam.cz/profil/sona-kusynova-ce26150cd17ef8e854d8c3ce44cb9d7ec0a77a42ac255d126fe2/prispevek/Q29tbWVudE5vZGU6MTA3NjM2Mzgx


Pozoruhodný článek na seznamu. **Promořování přes očkované. Vláda drží linii, jako by nešířili virus** Vláda v čele s Andrejem Babišem se netajila tím, že zvýhodňování očkovaných mělo přilákat co nejvíce lidí k vakcínám. Podobně ostatně postupovalo i mnoho dalších evropských vlád. Do vzedmutí podzimní vlny infekce však zůstala asi třetina dospělé populace v Česku neočkovaná. Statistické údaje z posledních týdnů pak nasvědčují, že rozmach nákazy postihl i mnoho očkovaných – byť jsou tito lidé lépe chráněni před vážnými zdravotními komplikacemi. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/koronavirus-promorovani-pres-ockovane-vlada-drzi-linii-jako-by-nesirili-virus-182386#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&dop_req_id=vl2wWUphp0L-202112020740&dop_id=182386&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=abtest174_ab_detector_varB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Vybírám z diskuze: David Kudlacek David Kudlacek Před 20 minutami "Je myslím už všeobecně známo, že ty původní varianty viru byly nahrazeny mnohem infekčnější variantou delta, která může infikovat – i když většinou neškodně – nosní sliznici očkovaných lidí, kteří pak mohou také nákazu šířit." A tohle řekne člověk z oboru, který v jednom rozhovoru řekl Šinkorovi, že by ho vyhodil od zkoušky. Takže, pane Hořejší: Očkovaní, kteří COVID neprodělali NEMAJÍ SPECIFICKÉ SLIZNIČNÍ PROTILÁTKY. Chápete? SARS-CoV-2 se u nich na sliznici uchytí stejně, jako by očkovaní nebyli, proběhne normální slizniční infekce a šíří virus při tomto prvním setkání úplně stejně, jako člověk, který očkován není. Ti, kdo šíří virus výrazně méně, jsou lidé, kteří si prošli onemocněním, protože ti, narozdíl od očkovaných, mají slizniční protilátky, které virus poznají a zareagují téměř okamžitě tím, že vyprodukují hlen, který ty sviňáky rozebere na součástky. https://www.seznam.cz/profil/david-kudlacek-f774dc54e77c18b154d8c3ce44cb9d7ec0a7774daf2c581466e1/prispevek/Q29tbWVudE5vZGU6MTA3NjM1NDE1 Sona Kusynová Před 18 minutami Tak ať se vláda zeptá nás, sester ze sociálních zařízení. Ze dvou očkovaných, náhodně zachycený klientek, máme po týdnu pozitivní čtvrtinu klientů a plno personálu. Prý že jsou očkování méně infekční. A to že se u nás dodržuje extrémně bariérové opatření, troufám si tvrdit, že srovnatelné s JIP. Ale pozitivní klienty, u kterých je ještě nějaká dobrá prognóza do budoucnosti, i když mají třetí dávku, ihned posíláme do fakultky na podání protilátek, takže je většina bez příznaků. https://www.seznam.cz/profil/sona-kusynova-ce26150cd17ef8e854d8c3ce44cb9d7ec0a77a42ac255d126fe2/prispevek/Q29tbWVudE5vZGU6MTA3NjM2Mzgx

a Covid-19 a na Covid-19 + chrípka. To je pre mňa novinka. Stretol sa už s tým niekto ?


Ano, ešte v marci toto ozvučil Dr. Lakota, že komerčné lábaky ako napr. Medirex za 50 eur príplatok ponúkali test rozlíšenie covid od chrípky, takže si názor treba spraviť sami. Plus Čekan má zmluvu o tom, že takéto testy vydodá... Takto nepriamo


[quote="pid:46202, uid:819"]a Covid-19 a na Covid-19 + chrípka. To je pre mňa novinka. Stretol sa už s tým niekto ?[/quote] Ano, ešte v marci toto ozvučil Dr. Lakota, že komerčné lábaky ako napr. Medirex za 50 eur príplatok ponúkali test rozlíšenie covid od chrípky, takže si názor treba spraviť sami. Plus Čekan má zmluvu o tom, že takéto testy vydodá... Takto nepriamo

Přestaňme se uměle rozdělovat. Je to stejné, jako předbíhat ve frontě do plynu a machrovat na ty, které jsem nechal za sebou. V té frontě stojíme úplně všichni.

Rozdělují nás hlavně masmédia a kdo je za nimi je snad jasné. Snad jen část nechápajícího davu jim na to naskočila a pomáhá.
Jestli to cítíš tak, že stojíš ve frontě do plynu, tak se to nesnaž vsugerovávat/vmanipulovat jiným. Výsledek téhle války se teprve ukáže. Já věřím ve vítězství lidství.


[quote="pid:46211, uid:747"]Přestaňme se uměle rozdělovat. Je to stejné, jako předbíhat ve frontě do plynu a machrovat na ty, které jsem nechal za sebou. V té frontě stojíme úplně všichni.[/quote] Rozdělují nás hlavně masmédia a kdo je za nimi je snad jasné. Snad jen část nechápajícího davu jim na to naskočila a pomáhá. Jestli to cítíš tak, že stojíš ve frontě do plynu, tak se to nesnaž vsugerovávat/vmanipulovat jiným. Výsledek téhle války se teprve ukáže. Já věřím ve vítězství lidství.

Keď sa pomýlia aj pravdu povedia.
V popise zákona, kde schválili 500€ pre seniorov ak sa dajú očkovať, je ako premiér uvedený Matovič a ako minister financií Heger. Takisto aj v oficiálnom návrhu zákona.
https://www.topky.sk/cl/10/2223711/TRAPAS-v-parlamente--Chyba-v-zakone-o-500-eurach-pre-seniorov--Potupa-pre-Hegera--Matovic-je-opat-premierom#disqus_holder
61a89b0920e4f


**Keď sa pomýlia aj pravdu povedia.** V popise zákona, kde schválili 500€ pre seniorov ak sa dajú očkovať, je ako premiér uvedený Matovič a ako minister financií Heger. Takisto aj v oficiálnom návrhu zákona. https://www.topky.sk/cl/10/2223711/TRAPAS-v-parlamente--Chyba-v-zakone-o-500-eurach-pre-seniorov--Potupa-pre-Hegera--Matovic-je-opat-premierom#disqus_holder ![61a89b0920e4f](serve/attachment&path=61a89b0920e4f)

premiér uvedený Matovič a ako minister financií Heger


no presne. By má zaujimalo, Igi nerieši, kedze v jednom videu bol už aj minister vnútra. Vlastne asi všetkých len Lengli asi úplne neskace tak ako má. Tomu velí zrejme ešte nikto iný.


[quote="pid:46234, uid:284"]premiér uvedený Matovič a ako minister financií Heger[/quote] no presne. By má zaujimalo, Igi nerieši, kedze v jednom videu bol už aj minister vnútra. Vlastne asi všetkých len Lengli asi úplne neskace tak ako má. Tomu velí zrejme ešte nikto iný.

SANEP - průzkumná agentura, která dle mých výpočtů lže nejméně :-)
Snad se nezkazili.


"Facka Vojtěchovi. Očkování a zákaz trhů: Uteče, až uvidí"
02.12.2021 11:22 (tomu se říká "v pravý čas" :-)
"Společnost SANEP uveřejnila průzkum, v němž se lidí zeptala, jak se dívají na vládní protikoronavirová opatření, na vyhlášení nouzového stavu a co si myslí o možnosti zavést povinné očkování. Výsledek? Povinné očkování: 58,5 % Čechů proti. Zákaz pořádání vánočních trhů: 71,3 % proti. Vyhlášení nouzového stavu: 51,9 % proti."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Facka-Vojtechovi-Ockovani-a-zakaz-trhu-Utece-az-uvidi-685340


Jsou tam koláčové grafy.


SANEP - průzkumná agentura, která dle mých výpočtů lže nejméně :-) Snad se nezkazili. "Facka Vojtěchovi. Očkování a zákaz trhů: Uteče, až uvidí" 02.12.2021 11:22 (tomu se říká "v pravý čas" :-) "Společnost SANEP uveřejnila průzkum, v němž se lidí zeptala, jak se dívají na vládní protikoronavirová opatření, na vyhlášení nouzového stavu a co si myslí o možnosti zavést povinné očkování. Výsledek? Povinné očkování: 58,5 % Čechů proti. Zákaz pořádání vánočních trhů: 71,3 % proti. Vyhlášení nouzového stavu: 51,9 % proti." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Facka-Vojtechovi-Ockovani-a-zakaz-trhu-Utece-az-uvidi-685340 Jsou tam koláčové grafy.

Keď sa pomýlia aj pravdu povedia.

Otázka je, jak dokument vznikl.
Třeba byl připravený v šuplíku z doby, kdy Igor byl premiér a Eda byl na financích.
Teď ho vytáhli z šuplíku a místa se zástupkami datumů nahradili skutečnými datumy.
:-)


[quote="pid:46234, uid:284"]Keď sa pomýlia aj pravdu povedia.[/quote] Otázka je, jak dokument vznikl. Třeba byl připravený v šuplíku z doby, kdy Igor byl premiér a Eda byl na financích. Teď ho vytáhli z šuplíku a místa se zástupkami datumů nahradili skutečnými datumy. :-)

Češi žádají odškodnění za očkování. Nikdo zatím neuspěl, někteří před rozhodnutím zemřeli
https://cnn.iprima.cz/covidova-vakcina-jim-zpusobila-problemy-zadaji-o-odskodneni-dva-cesi-drive-zemreli-52299


Češi žádají odškodnění za očkování. Nikdo zatím neuspěl, někteří před rozhodnutím zemřeli https://cnn.iprima.cz/covidova-vakcina-jim-zpusobila-problemy-zadaji-o-odskodneni-dva-cesi-drive-zemreli-52299

https://www.hlavnespravy.sk/z-rakuskej-politiky-odchadza-aj-kurzov-dovernik-minister-financii-gernot-blumel/2776302


Ďalší po Kurzovi: Z rakúskej politiky odchádza aj minister financií Gernot Blümel


No tak toto vyzerá veľmi podozrivo. Tí chlapci vedia niečo čo by mali vedieť aj zahraniční agenti v našom parlamente. Krysy utekajú z potápajúcej sa lode? Matelko a hegels ešte neutekajú? Či aj obetovať jahvemu treba niekoho ? smile


https://www.hlavnespravy.sk/z-rakuskej-politiky-odchadza-aj-kurzov-dovernik-minister-financii-gernot-blumel/2776302 Ďalší po Kurzovi: Z rakúskej politiky odchádza aj minister financií Gernot Blümel No tak toto vyzerá veľmi podozrivo. Tí chlapci vedia niečo čo by mali vedieť aj zahraniční agenti v našom parlamente. Krysy utekajú z potápajúcej sa lode? Matelko a hegels ešte neutekajú? Či aj obetovať jahvemu treba niekoho ? :D

Češi žádají odškodnění za očkování.


Tohle je dobré si uvědomit. Očkování je dobrovolné a podepisuje se i prohlášení a tak se výrobci mohou vyvázat z odpovědnosti. Při povinném očkování bude nucen odpovědnost přijmout stát.


Moje otázka z ní: Jak z toho chtějí vybruslit ?
(jedině snad totální covid fašismus, ale ten rychle skončí na nedostatek zdrojů, tak nevím)


[quote="pid:46402, uid:181"]Češi žádají odškodnění za očkování.[/quote] Tohle je dobré si uvědomit. Očkování je dobrovolné a podepisuje se i prohlášení a tak se výrobci mohou vyvázat z odpovědnosti. Při povinném očkování bude nucen odpovědnost přijmout stát. Moje otázka z ní: Jak z toho chtějí vybruslit ? (jedině snad totální covid fašismus, ale ten rychle skončí na nedostatek zdrojů, tak nevím)
Upravené 3. 12. 2021 o 07:58

Očkování je dobrovolné a podepisuje se i prohlášení a tak se výrobci mohou vyvázat z odpovědnosti. Při povinném očkování bude nucen odpovědnost přijmout stát.

V článku se píše, že ".....očkování proti covidu je jedinou nepovinnou vakcinací, u níž je možné po státu požadovat náhradu újmy. Vztahuje se na něj zákon č. 116."


Při žádosti o odškodné je také potřeba dokázat, že komplikace opravdu způsobilo očkování proti covidu. „Mezi vakcínami a reakcemi může existovat jen časová souvislost bez jakékoliv příčinné souvislosti. Mohou být také nahlášeny nežádoucí účinky, které nejsou správně pojmenovány,“ sdělil Státní ústav pro kontrolu léčiv.


Tohle bude spíš problém - dokázat, že komplikace způsobilo očkování.


[quote="pid:46406, uid:426"]Očkování je dobrovolné a podepisuje se i prohlášení a tak se výrobci mohou vyvázat z odpovědnosti. Při povinném očkování bude nucen odpovědnost přijmout stát.[/quote] V článku se píše, že ".....očkování proti covidu je jedinou nepovinnou vakcinací, u níž je možné po státu požadovat náhradu újmy. Vztahuje se na něj zákon č. 116." Při žádosti o odškodné je také potřeba dokázat, že komplikace opravdu způsobilo očkování proti covidu. „Mezi vakcínami a reakcemi může existovat jen časová souvislost bez jakékoliv příčinné souvislosti. Mohou být také nahlášeny nežádoucí účinky, které nejsou správně pojmenovány,“ sdělil Státní ústav pro kontrolu léčiv. Tohle bude spíš problém - dokázat, že komplikace způsobilo očkování.
Upravené 3. 12. 2021 o 09:27

Moje otázka z ní: Jak z toho chtějí vybruslit ?
Nijak. Dalo se za fašizmu něčeho domoci? Vidíme přece, že se zákony vesele obcházejí. Soud již smetl 41 rozhodnutí vlády, u kterých rozhodl, že jsou nezákonné a stalo se něco? Nic.
Ti darebáci se ničeho nebojí, dokud mají lidé co ztratit. Ale až lidem vezmou bydlení, peníze, zdraví, děti a život, pak už nebudou mít co ztratit a až pak se ty krysy začnou bát. To pak budou lidem dobré i větve ze stromů, aby těm krysám dali co proto.


[quote="pid:46406, uid:426"]Moje otázka z ní: Jak z toho chtějí vybruslit ?[/quote]Nijak. Dalo se za fašizmu něčeho domoci? Vidíme přece, že se zákony vesele obcházejí. Soud již smetl 41 rozhodnutí vlády, u kterých rozhodl, že jsou nezákonné a stalo se něco? Nic. Ti darebáci se ničeho nebojí, dokud mají lidé co ztratit. Ale až lidem vezmou bydlení, peníze, zdraví, děti a život, pak už nebudou mít co ztratit a až pak se ty krysy začnou bát. To pak budou lidem dobré i větve ze stromů, aby těm krysám dali co proto.

Očkování je dobrovolné a podepisuje se i prohlášení a tak se výrobci mohou vyvázat z odpovědnosti.

Výrobci už vyvázaní jsou.
Dobrovolnost se tedy aktuálně hodí pouze státu a případné životní pojišťovně. A pracovníkům, kteří vakcíny aplikují.


[quote="pid:46406, uid:426"]Očkování je dobrovolné a podepisuje se i prohlášení a tak se výrobci mohou vyvázat z odpovědnosti.[/quote] Výrobci už vyvázaní jsou. Dobrovolnost se tedy aktuálně hodí pouze státu a případné životní pojišťovně. A pracovníkům, kteří vakcíny aplikují.

Ano, ešte v marci toto ozvučil Dr. Lakota, že komerčné lábaky ako napr. Medirex za 50 eur príplatok ponúkali test rozlíšenie covid od chrípky, takže si názor treba spraviť sami. Plus Čekan má zmluvu o tom, že takéto testy vydodá... Takto nepriamo


Medirex mal ten rozlišovací test za 120 a to je už palica.


[quote="pid:46215, uid:273"]Ano, ešte v marci toto ozvučil Dr. Lakota, že komerčné lábaky ako napr. Medirex za 50 eur príplatok ponúkali test rozlíšenie covid od chrípky, takže si názor treba spraviť sami. Plus Čekan má zmluvu o tom, že takéto testy vydodá... Takto nepriamo[/quote] Medirex mal ten rozlišovací test za 120 a to je už palica.

Moderátor

Výrobci už vyvázaní jsou.
Dobrovolnost se tedy aktuálně hodí pouze státu a případné životní pojišťovně. A pracovníkům, kteří vakcíny aplikují.

Babiš by to zavedení povinného očkování určitě rád přenechal Fialovi, když se teď na členy vládu začínají množit pogromy. Jen je otázka, jestli mu to bude dovoleno. Na druhou stranu, je tu taky otázka, co bude pro národ lepší, zda když to bude zavádět Babiš nebo Fialka.


[quote="pid:46422, uid:240"]Výrobci už vyvázaní jsou. Dobrovolnost se tedy aktuálně hodí pouze státu a případné životní pojišťovně. A pracovníkům, kteří vakcíny aplikují.[/quote] Babiš by to zavedení povinného očkování určitě rád přenechal Fialovi, když se teď na členy vládu začínají množit pogromy. Jen je otázka, jestli mu to bude dovoleno. Na druhou stranu, je tu taky otázka, co bude pro národ lepší, zda když to bude zavádět Babiš nebo Fialka.

O SÚKLu, jako o "spolehlivém partneru farmaceutických firem"
Bodejˇby ne, když ředitelkou je žena. Omlouvám se, ale ty jsou cíleně stavěny na místa, kde je nutno něco nekalého protlačit pod pláštíkem dobra. A pracují na tom o 106. Podobným případem je nedávno instalovaná kráva na šéfku Hnutí Duha.


[quote="pid:46426, uid:292"]O SÚKLu, jako o "spolehlivém partneru farmaceutických firem"[/quote]Bodejˇby ne, když ředitelkou je žena. Omlouvám se, ale ty jsou cíleně stavěny na místa, kde je nutno něco nekalého protlačit pod pláštíkem dobra. A pracují na tom o 106. Podobným případem je nedávno instalovaná kráva na šéfku Hnutí Duha.

Nemecky Jens Spahn chce hlasovat proti povinnemu ockovani
Misto toho chce vycerpat vsechna opatreni proti neockovanym.
Protože se rozhodují nenechat se očkovat, a to nejen s následky pro sebe-ale v této pandemii vždy s následky pro všechny ostatní. Poslední týdny to ukázaly bolestně.“
zde


**Nemecky Jens Spahn chce hlasovat proti povinnemu ockovani** Misto toho chce vycerpat vsechna opatreni proti neockovanym. Protože se rozhodují nenechat se očkovat, a to nejen s následky pro sebe-ale v této pandemii vždy s následky pro všechny ostatní. Poslední týdny to ukázaly bolestně.“ [zde](https://www.bild.de/politik/inland/politik-inland/impfpflicht-jens-spahn-will-mit-nein-stimmen-sehr-skeptische-haltung-78429908.bild.html)

Babiš by to zavedení povinného očkování

Pises, jako by to povinne ockovani byla jistota. Podle mne k tomu nedojde.


[quote="pid:46443, uid:177"]Babiš by to zavedení povinného očkování[/quote] Pises, jako by to povinne ockovani byla jistota. Podle mne k tomu nedojde.

Pises, jako by to povinne ockovani byla jistota. Podle mne k tomu nedojde.

Jistota to určitě není. Pokud by to zaváděl Babiš, bylo by to doufám nepovinně povinné, jako doposud.


[quote="pid:46464, uid:93"]Pises, jako by to povinne ockovani byla jistota. Podle mne k tomu nedojde.[/quote] Jistota to určitě není. Pokud by to zaváděl Babiš, bylo by to doufám nepovinně povinné, jako doposud.

Jistota to určitě není. Pokud by to zaváděl Babiš, bylo by to doufám nepovinně povinné, jako doposud.
https://twitter.com/ChytraKarantena Podívejte se na to trochu, přečtěte si některé věci, možná některé věci pochopíte


[quote="pid:46556, uid:177"]Jistota to určitě není. Pokud by to zaváděl Babiš, bylo by to doufám nepovinně povinné, jako doposud.[/quote]https://twitter.com/ChytraKarantena Podívejte se na to trochu, přečtěte si některé věci, možná některé věci pochopíte

Jistota to určitě není. Pokud by to zaváděl Babiš, bylo by to doufám nepovinně povinné, jako doposud.
Chytrá karanténa
@ChytraKarantena
·

  1. 11.OČKOVÁNÍ. Máme dobrou zprávu. Podařilo se nám domluvit, že vakcíny pro děti od 5 do 11 let přijdou o týden dříve, než byl původní termín. To znamená již v týdnu od 13. prosince. Co řekněte na to..

[quote="pid:46556, uid:177"]Jistota to určitě není. Pokud by to zaváděl Babiš, bylo by to doufám nepovinně povinné, jako doposud.[/quote]Chytrá karanténa @ChytraKarantena · 30. 11. OČKOVÁNÍ. Máme dobrou zprávu. Podařilo se nám domluvit, že vakcíny pro děti od 5 do 11 let přijdou o týden dříve, než byl původní termín. To znamená již v týdnu od 13. prosince. Co řekněte na to..

“Bolsonaro čelí vyšetřování. Prohlásil, že vakcína proti covidu urychluje AIDS”
4.12.2021
“Soudce brazilského nejvyššího soudu v pátek nařídil, aby bylo zahájeno vyšetřování prezidenta Jaira Bolsonara kvůli jeho výroku, že vakcíny proti covidu-19 mohou urychlit rozvoj onemocnění AIDS. Informovala o tom v sobotu agentura Reuters.”
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/bolsonaro-celi-vysetrovani-prohlasil-ze-vakcina-proti-covidu-urychluje-aids-40380111
(prestituti to nadpisem zase trošičku pokroutili, v článku dále je pak psáno: “Brazilský prezident, který se odmítl nechat očkovat, v přímém přenosu 24.10. prohlásil, že „podle oficiálních zpráv britská vláda naznačila, že u plně očkovaných lidí se nemoc AIDS rozvíjí mnohem rychleji, než se předpokládalo“.)


V diskusi byl příspěvek o tom, že transfúzní stanice v ČR dočasně (zajímavé, že u každé vakcíny jinak dlouho) vyřazují očkované dárce krve (info z 06/2021) a k tomu odkaz zde
https://transfuznisluzba.agel.cz/verejnost/novinky/210604-ockovani.html


Na to navázal jiný diskutující takto:
“Dobrý den, ono to vyřazování jasne dáno transfuznimi předpisy. A vzhledem k tomu, ze pracuji ve firmě která se zabývá zpracováním plazmy. Což jak tady budou všichni vědět je součást lidské krve mimojine. Tak ano vyřazují ono totiž minimálně 3 týdny a u někoho ještě déle je po vpichu te ohromné dobroty diagnostikováno HIV. A pokud jdete darovat a před každým odběrem vás testují a zjisti protilátky na HIV, tak musí dotyčného vyřadit. Ono s těmi hoaxy to je někdy bohužel pravda”


“Bolsonaro čelí vyšetřování. Prohlásil, že vakcína proti covidu urychluje AIDS” 4.12.2021 “Soudce brazilského nejvyššího soudu v pátek nařídil, aby bylo zahájeno vyšetřování prezidenta Jaira Bolsonara kvůli jeho výroku, že vakcíny proti covidu-19 mohou urychlit rozvoj onemocnění AIDS. Informovala o tom v sobotu agentura Reuters.” https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/bolsonaro-celi-vysetrovani-prohlasil-ze-vakcina-proti-covidu-urychluje-aids-40380111 (prestituti to nadpisem zase trošičku pokroutili, v článku dále je pak psáno: “Brazilský prezident, který se odmítl nechat očkovat, v přímém přenosu 24.10. prohlásil, že „podle oficiálních zpráv britská vláda naznačila, že u plně očkovaných lidí se nemoc AIDS rozvíjí mnohem rychleji, než se předpokládalo“.) V diskusi byl příspěvek o tom, že transfúzní stanice v ČR dočasně (zajímavé, že u každé vakcíny jinak dlouho) vyřazují očkované dárce krve (info z 06/2021) a k tomu odkaz zde https://transfuznisluzba.agel.cz/verejnost/novinky/210604-ockovani.html Na to navázal jiný diskutující takto: “Dobrý den, ono to vyřazování jasne dáno transfuznimi předpisy. A vzhledem k tomu, ze pracuji ve firmě která se zabývá zpracováním plazmy. Což jak tady budou všichni vědět je součást lidské krve mimojine. Tak ano vyřazují ono totiž minimálně 3 týdny a u někoho ještě déle je po vpichu te ohromné dobroty diagnostikováno HIV. A pokud jdete darovat a před každým odběrem vás testují a zjisti protilátky na HIV, tak musí dotyčného vyřadit. Ono s těmi hoaxy to je někdy bohužel pravda”

je po vpichu te ohromné dobroty diagnostikováno HIV
No a co je HIV? Totální ztráta imunity.


[quote="pid:46585, uid:240"]je po vpichu te ohromné dobroty diagnostikováno HIV[/quote]No a co je HIV? Totální ztráta imunity.

Na to navázal jiný diskutující takto:
radsej dam screen keby to nahodou zmazali:


61ab27197b664


[quote="pid:46585, uid:240"]Na to navázal jiný diskutující takto:[/quote]radsej dam screen keby to nahodou zmazali: ![61ab27197b664](serve/attachment&path=61ab27197b664)

Moderator

Bodejˇby ne, když ředitelkou je žena. Omlouvám se, ale ty jsou cíleně stavěny na místa, kde je nutno něco nekalého protlačit pod pláštíkem dobra.

Je to nemilé, ale počítám, že realita hovoří jasně. Jsou zneužívány jako pláštík. Viz všechny ty p-rezidentky, kancléřky, premiérky, ministryně obrany z posledních dob, některé z nich se do funkce dostaly podle mne na vyloženě pohlavním principu.
A někde jde do funkce aspoň zženštilec (Justin Trudeau, Kanada; Micron, Francie) nebo bukanýr s kořeny (Leo Varadkar, Irsko)
Na generálky zatím ještě nedošlo.


[quote="pid:46446, uid:312"]Bodejˇby ne, když ředitelkou je žena. Omlouvám se, ale ty jsou cíleně stavěny na místa, kde je nutno něco nekalého protlačit pod pláštíkem dobra.[/quote] Je to nemilé, ale počítám, že realita hovoří jasně. Jsou zneužívány jako pláštík. Viz všechny ty p-rezidentky, kancléřky, premiérky, ministryně obrany z posledních dob, některé z nich se do funkce dostaly podle mne na vyloženě pohlavním principu. A někde jde do funkce aspoň zženštilec (Justin Trudeau, Kanada; Micron, Francie) nebo bukanýr s kořeny (Leo Varadkar, Irsko) Na generálky zatím ještě nedošlo.

https://www.novarepublika.cz/2021/12/jak-evropsky-system-vysachoval-sebastiana-kurze-z-politiky

Zajímavý článek i pro toho, koho by zajímal stručný Kurzův “profesní” životopis.
Do politiky údajně vstoupil v 15-ti letech a má “kořeny” (rodiče Srbští Němci).


[quote="pid:46493, uid:793"]https://www.novarepublika.cz/2021/12/jak-evropsky-system-vysachoval-sebastiana-kurze-z-politiky[/quote] Zajímavý článek i pro toho, koho by zajímal stručný Kurzův “profesní” životopis. Do politiky údajně vstoupil v 15-ti letech a má “kořeny” (rodiče Srbští Němci).

«The Real Anthony Fauci»
kniha, ktorá odhaľuje doktora Anthony Fauciho
od Roberta F. Kennedyho jr. (RFK) práve vyšla.


Skutočný Anthony Fauci
Bill Gates, Big Pharma a globálna vojna o demokraciu a verejné zdravie.
Fauci
je označovaný mnohými ako „Doktor sveta“
alebo aj ako „J. Edgar Hoover v American Health“ atď.


prirovnanie,
odkaz na J. Edgar Hoovera nie je lichotivé
J. Edgar Hoover bol prvým riaditeľom Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI).
Túto funkciu zastával celých 37 rokov, kým nezomrel (77) v roku 1972.
Hooverovi sa pripisuje ... viac v clanku


The Real Anthony Fauci
Kniha má 449 strán rozdelených do 12 kapitol.
Každá kapitola končí viacstranovým zoznamom odkazov.
Dokumentuje všetky obvinenia, ktoré uvádza,
čo sa dá očakávať od vyškoleného právnika s desiatkami rokov skúseností
v súdnych sporoch proti veľkým spoločnostiam s hlbokými vreckami ...


«Factcheckers», presse & TV
odkazujú na knihu slovami ako "Anti-wax"
"konšpiračný teoretik RFK Jr.
je najhlúpejší Kennedy“ cit. New York Post.
Keď sa použijú takéto charakteristiky,
človek si môže byť celkom istý, že kniha hovorí pravdu.( Av Rolf S. Kevin)



a
Nórski politici a zdravotnicky lídri naďalej opakujú mantru, že
„vakcína“ je jediným východiskom.
Každý by mal byť očkovaný, dokonca aj deti, ktoré ochorejú zriedkavo
a ktore sa takmer na 100 % uzdravia, by mali dostať injekciu.


Tu mame dôvod sa pýtať,
či stratili zrak, ? -predbehli aj Fauciho-
je v tom farma lobby ?
alebo oboje ...


Hvem er Dr. Anthony Fauci?
Av Rolf S. Kevin -4. desember 2021
https://steigan.no/


referanser:
Dr. Vladimir Zelenko https://vladimirzelenkomd.com/treatment-protocol/
Dr.Peter MacCullough https://www.lifesitenews.com/news/covid-jabs-came-from-bioterrorism/ https://www.americaoutloud.com/author/dr-peter-mccullough/


America’s Frontline Doctors https://americasfrontlinedoctors.org/
Technocracy News https://www.technocracy.news/johns-hopkins-u-s-death-rate-remains-normal-despite-covid-19/ https://www.technocracy.news/vaccines-fail-singapore-cases-rise-despite-80-vaccine-rate/


«The Real Anthony Fauci» kniha, ktorá odhaľuje doktora Anthony Fauciho od Roberta F. Kennedyho jr. (RFK) práve vyšla. Skutočný Anthony Fauci Bill Gates, Big Pharma a globálna vojna o demokraciu a verejné zdravie. Fauci je označovaný mnohými ako „Doktor sveta“ alebo aj ako „J. Edgar Hoover v American Health“ atď. prirovnanie, odkaz na J. Edgar Hoovera nie je lichotivé J. Edgar Hoover bol prvým riaditeľom Federálneho úradu pre vyšetrovanie (FBI). Túto funkciu zastával celých 37 rokov, kým nezomrel (77) v roku 1972. Hooverovi sa pripisuje ... viac v clanku The Real Anthony Fauci Kniha má 449 strán rozdelených do 12 kapitol. Každá kapitola končí viacstranovým zoznamom odkazov. Dokumentuje všetky obvinenia, ktoré uvádza, čo sa dá očakávať od vyškoleného právnika s desiatkami rokov skúseností v súdnych sporoch proti veľkým spoločnostiam s hlbokými vreckami ... «Factcheckers», presse & TV odkazujú na knihu slovami ako "Anti-wax" "konšpiračný teoretik RFK Jr. je najhlúpejší Kennedy“ cit. New York Post. Keď sa použijú takéto charakteristiky, človek si môže byť celkom istý, že kniha hovorí pravdu.( Av Rolf S. Kevin) https://steigan.no/wp-content/uploads/2021/12/kennedy-fauci-696x363.png a Nórski politici a zdravotnicky lídri naďalej opakujú mantru, že „vakcína“ je jediným východiskom. Každý by mal byť očkovaný, dokonca aj deti, ktoré ochorejú zriedkavo a ktore sa takmer na 100 % uzdravia, by mali dostať injekciu. Tu mame dôvod sa pýtať, či stratili zrak, ? -predbehli aj Fauciho- je v tom farma lobby ? alebo oboje ... Hvem er Dr. Anthony Fauci? Av Rolf S. Kevin -4. desember 2021 https://steigan.no/ referanser: Dr. Vladimir Zelenko https://vladimirzelenkomd.com/treatment-protocol/ Dr.Peter MacCullough https://www.lifesitenews.com/news/covid-jabs-came-from-bioterrorism/ https://www.americaoutloud.com/author/dr-peter-mccullough/ America’s Frontline Doctors https://americasfrontlinedoctors.org/ Technocracy News https://www.technocracy.news/johns-hopkins-u-s-death-rate-remains-normal-despite-covid-19/ https://www.technocracy.news/vaccines-fail-singapore-cases-rise-despite-80-vaccine-rate/

2 týždne dozadu vtip:
61abeb1a613cd


Dnes realita:
https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2046111_na-ockovanie-prisiel-s-falosnou-rukou-antivaxerovi-pokus-nevysiel


"Muža, ktorý sa chcel dať v severotalianskom meste Biella zaočkovať proti covidu do falošnej ruky, obvinili z podvodu. Išlo o antivaxera, ktorý chcel týmto spôsobom získať tzv. covidpas, informoval v piatok denník The Guardian.


K bizarnej udalosti došlo vo vakcinačnom centre v Bielle, ktorá sa nachádza neďaleko Turína. Muž vo veku nad 50 rokov vykonal formality potrebné pre očkovanie a s vyhrnutým rukávom čakal na zdravotníčku, ktorá mu mala aplikovať vakcínu. Tá si spočiatku nič zvláštne nevšimla, keďže silikón na jeho ruke vyzeral podobne ako skutočná koža. Neskôr ale na základe mierne odlišného sfarbenia a chýbajúcich žíl rozpoznala, že nejde o pravú končatinu."


A ešte 1 pikoška, na ktorú sa už na soc. sieťach poukazovalo:
https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2046130_ockovani-a-bez-priznakov-mozu-zostat-v-karantene-po-kontakte-s-pozitivnym-iba-dobrovolne-a-bez-podpory-statu
"Máte doma niekoho s covidom, no neviete sa domôcť karantény? Taká je realita tých, ktorí sú zaočkovaní. Môžete ostať doma len dobrovoľne, bez akejkoľvek podpory od štátu. Ľudia volajú po zmene pravidiel. Odborníci o tom debatujú už týždne."


Takže na čo im je to očkovanie? Na 2 veci ...


2 týždne dozadu vtip: ![61abeb1a613cd](serve/attachment&path=61abeb1a613cd) Dnes realita: https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2046111_na-ockovanie-prisiel-s-falosnou-rukou-antivaxerovi-pokus-nevysiel "Muža, ktorý sa chcel dať v severotalianskom meste Biella zaočkovať proti covidu do falošnej ruky, obvinili z podvodu. Išlo o antivaxera, ktorý chcel týmto spôsobom získať tzv. covidpas, informoval v piatok denník The Guardian. K bizarnej udalosti došlo vo vakcinačnom centre v Bielle, ktorá sa nachádza neďaleko Turína. Muž vo veku nad 50 rokov vykonal formality potrebné pre očkovanie a s vyhrnutým rukávom čakal na zdravotníčku, ktorá mu mala aplikovať vakcínu. Tá si spočiatku nič zvláštne nevšimla, keďže silikón na jeho ruke vyzeral podobne ako skutočná koža. Neskôr ale na základe mierne odlišného sfarbenia a chýbajúcich žíl rozpoznala, že nejde o pravú končatinu." A ešte 1 pikoška, na ktorú sa už na soc. sieťach poukazovalo: https://www.tvnoviny.sk/koronavirus/2046130_ockovani-a-bez-priznakov-mozu-zostat-v-karantene-po-kontakte-s-pozitivnym-iba-dobrovolne-a-bez-podpory-statu "Máte doma niekoho s covidom, no neviete sa domôcť karantény? Taká je realita tých, ktorí sú zaočkovaní. Môžete ostať doma len dobrovoľne, bez akejkoľvek podpory od štátu. Ľudia volajú po zmene pravidiel. Odborníci o tom debatujú už týždne." Takže na čo im je to očkovanie? Na 2 veci ...
Upravené 4. 12. 2021 o 23:33
74.13k
423
83
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept