Zahraničná politika
Odpis Covidovej/Vakcinacnej agendy a jej prejavy

“„Zavírat? Zbytečné. Vlna končí, oni to vědí.“ Zpřísnění: Naléhavý graf”
11.11.2021 8:21

Šmucler pokračuje.


"Šmucler: Plánovaný konec covidu. Teď očkovat? Ne. Jiný postup"
18.11.2021
"To už babičku nezachrání, říká k současnému tlaku na očkování pomocí „bavorského modelu“ prezident České stomatologické komory a podnikatel v medicíně Roman Šmucler. Očkování dle něj chrání proti „nemocnici“, teď už je ale pozdě. Stejně se současná vlna začne lámat koncem tohoto týdne, řekl ParlamentnímListům.cz. Německo dle něj zavelí k ukončení pandemie v březnu."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Smucler-Planovany-konec-covidu-Ted-ockovat-Ne-Jiny-postup-683844


"Kdy tato celá „pakárna“ skončí? Bude trvat přesně dva roky a v březnu to bude historie?
Němci rozhodli, že covid skončí, tuším 22. 3. 2022, mají to v koaliční smlouvě – k tomuto datu se připojila řada dalších zemí. Je to politika. Ale jádro je, pokud to nezmizí rychleji, „dusit“ společnost do jara, pak to nepochybně zmizí."


[quote="pid:43138, uid:240"]“„Zavírat? Zbytečné. Vlna končí, oni to vědí.“ Zpřísnění: Naléhavý graf” 11.11.2021 8:21[/quote] Šmucler pokračuje. "Šmucler: Plánovaný konec covidu. Teď očkovat? Ne. Jiný postup" 18.11.2021 "To už babičku nezachrání, říká k současnému tlaku na očkování pomocí „bavorského modelu“ prezident České stomatologické komory a podnikatel v medicíně Roman Šmucler. Očkování dle něj chrání proti „nemocnici“, teď už je ale pozdě. **Stejně se současná vlna začne lámat koncem tohoto týdne**, řekl ParlamentnímListům.cz. Německo dle něj zavelí k ukončení pandemie v březnu." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Smucler-Planovany-konec-covidu-Ted-ockovat-Ne-Jiny-postup-683844 "Kdy tato celá „pakárna“ skončí? Bude trvat přesně dva roky a v březnu to bude historie? **Němci rozhodli, že covid skončí, tuším 22. 3. 2022, mají to v koaliční smlouvě** – k tomuto datu se připojila řada dalších zemí. Je to politika. Ale jádro je, pokud to nezmizí rychleji, „dusit“ společnost do jara, pak to nepochybně zmizí."

Jako odpověď na dotaz Nejvyšší správní soud napsal, že žádný zákonný předpis neopravňuje ani neukládá povinnost evidovat informace o očkování zaměstnanců.
6196984b36faa
619698602d4fd


Jako odpověď na dotaz Nejvyšší správní soud napsal, že žádný zákonný předpis neopravňuje ani neukládá povinnost evidovat informace o očkování zaměstnanců. ![6196984b36faa](serve/attachment&path=6196984b36faa) ![619698602d4fd](serve/attachment&path=619698602d4fd)

@Počtář , ten dátum mi pripomenul túto správu:

Švýcarsko - Společnost ve Vaudu nabízí svým neočkovaným zaměstnancům 1000 franků.
30.9.21


Švýcarsko:
Vzkaz zaměstnancům. Společnost o tom informovala své zaměstnance:


VŠEM ZAMĚSTNANCŮM SPOLEČNOSTI OPEO SA


Bonus ve výši 1 000 franků vám bude vyplacen 31. března 2022 za každou osobu, která nebude do tohoto data očkována.


Tímto vám děkujeme, že jste se nepodvolili této diktatuře, která je genocidou!


Vedení.


Zdroj: https://soleilverseau.com/2021/09/29/covid-suisse-une-entrep...


https://www.zvedavec.org/vezkratce/18150/


@Počtář , ten dátum mi pripomenul túto správu: Švýcarsko - Společnost ve Vaudu nabízí svým neočkovaným zaměstnancům 1000 franků. 30.9.21 Švýcarsko: Vzkaz zaměstnancům. Společnost o tom informovala své zaměstnance: VŠEM ZAMĚSTNANCŮM SPOLEČNOSTI OPEO SA Bonus ve výši 1 000 franků vám bude vyplacen 31. března 2022 za každou osobu, která nebude do tohoto data očkována. Tímto vám děkujeme, že jste se nepodvolili této diktatuře, která je genocidou! Vedení. Zdroj: https://soleilverseau.com/2021/09/29/covid-suisse-une-entrep... https://www.zvedavec.org/vezkratce/18150/

Kdy tato celá „pakárna“ skončí?

Těch předpovědí už bylo. Ale vzpoměl jsem si na tohle.
Zeman: Vydržme, do září epidemie skončí. Blatný vyhořel, je mi ho líto
Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prezident-milos-zeman-cnn-prima-news-epidemie-koronavirus.A210228_091908_domaci_chtl
Jenže, byla tato předpověď chybná nebo nebyla splněna jedna podmínka, cituji “Tato katastrofa se postupně blíží ke konci. Nejpozději v září by mohla být proočkována většina populace - v podstatě všichni, kteří o to mají zájem. A věřím, že ta lehce dementní skupina lidí, kteří to nechtějí, změní názor. Věřím, že do září epidemie skončí”?
Takže takové byly plány ohledně očkování. Nejde to a nejde, proto jsou tak nervózní, je potřeba vydržet a nenechat se zlomit. Naopak, je potřeba být v klidu a pěkně si ty šmejdy vychutnávat a tu negativní energii jim vracet zpátky.


Rozhovor s psycholožkou Pracher-Hilander: „Tohle je psychologická válka – nevzdávejte to prosím!”
https://otevrisvoumysl.cz/rozhovor-s-psycholozkou-pracher-hilander-tohle-je-psychologicka-valka-nevzdavejte-to-prosim/


[quote="pid:43671, uid:240"]Kdy tato celá „pakárna“ skončí?[/quote] Těch předpovědí už bylo. Ale vzpoměl jsem si na tohle. Zeman: Vydržme, do září epidemie skončí. Blatný vyhořel, je mi ho líto Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/prezident-milos-zeman-cnn-prima-news-epidemie-koronavirus.A210228_091908_domaci_chtl Jenže, byla tato předpověď chybná nebo nebyla splněna jedna podmínka, cituji “_Tato katastrofa se postupně blíží ke konci. Nejpozději v září by mohla být proočkována většina populace - v podstatě všichni, kteří o to mají zájem. A věřím, že ta lehce dementní skupina lidí, kteří to nechtějí, změní názor. Věřím, že do září epidemie skončí_”? Takže takové byly plány ohledně očkování. Nejde to a nejde, proto jsou tak nervózní, je potřeba vydržet a nenechat se zlomit. Naopak, je potřeba být v klidu a pěkně si ty šmejdy vychutnávat a tu negativní energii jim vracet zpátky. Rozhovor s psycholožkou Pracher-Hilander: „Tohle je psychologická válka – nevzdávejte to prosím!” https://otevrisvoumysl.cz/rozhovor-s-psycholozkou-pracher-hilander-tohle-je-psychologicka-valka-nevzdavejte-to-prosim/

"Zákaz vstupu pro neočkované zamíří k soudu. Právník už chystá žalobu"
18.11.2021
"Podle experta na zdravotnické právo Ondřeje Dostála vláda neprávem znevýhodňuje lidi bez očkování. Navíc s rozdílným přístupem pro zaměstnání a volný čas."
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zakaz-vstupu-pro-neockovane-zamiri-k-soudu-pravnik-uz-chysta-zalobu-180876


"Dostál je členem Pirátské strany, podněty vůči vládním opatřením proti koronaviru ale považuje za svoji osobní profesní záležitost. Před říjnovými parlamentními volbami byl tento právník považován za jednoho z kandidátů na ministra zdravotnictví, z jeho vládního angažmá však sešlo po zjištění, že se nenechal očkovat proti covidu.
Loni na jaře Dostál nejprve uspěl se žalobou, kterou napadl čtyři opatření Ministerstva zdravotnictví omezující volný pohyb a maloobchod."


Je to asi nějaký chlapík omylem mezi bukanýry.


"Zákaz vstupu pro neočkované zamíří k soudu. **Právník už chystá žalobu**" 18.11.2021 "Podle experta na zdravotnické právo **Ondřeje Dostála** vláda neprávem znevýhodňuje lidi bez očkování. Navíc s rozdílným přístupem pro zaměstnání a volný čas." https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zakaz-vstupu-pro-neockovane-zamiri-k-soudu-pravnik-uz-chysta-zalobu-180876 "Dostál je členem Pirátské strany, podněty vůči vládním opatřením proti koronaviru ale považuje za svoji osobní profesní záležitost. Před říjnovými parlamentními volbami byl tento právník považován za jednoho z kandidátů na ministra zdravotnictví, **z jeho vládního angažmá však sešlo po zjištění, že se nenechal očkovat** proti covidu. **Loni na jaře** Dostál nejprve uspěl se žalobou, kterou **napadl čtyři opatření Ministerstva zdravotnictví omezující volný pohyb a maloobchod**." Je to asi nějaký chlapík omylem mezi bukanýry.
Upravené 18. 11. 2021 o 20:32

Advokátka Hamplová: Opatření je protiústavní, diskriminuje neočkované. Podáme proti němu žalobu
https://olomoucka.drbna.cz/koronavirus/23774-advokatka-hamplova-opatreni-je-protiustavni-diskriminuje-neockovane-podame-proti-nemu-zalobu.html


Dnešní rozhovor s Hamplovou https://www.youtube.com/watch?v=abBLgF9xkxs


Advokátka Hamplová: Opatření je protiústavní, diskriminuje neočkované. Podáme proti němu žalobu https://olomoucka.drbna.cz/koronavirus/23774-advokatka-hamplova-opatreni-je-protiustavni-diskriminuje-neockovane-podame-proti-nemu-zalobu.html Dnešní rozhovor s Hamplovou https://www.youtube.com/watch?v=abBLgF9xkxs

Pozrite si zaujímavú reportáž:


https://www.tvnoviny.sk/domace/2044721_oblubena-atrakcia-je-spat-v-tatrach-dokoncili-novy-ladovy-chram


-inšpirácia - púť, Santiago de Compostella
-tatranské motívy
-symbol:
v poradí omega - koniec starého - pandemickej doby
a potom alfa - začiatok niečoho nového, lepšieho a návrat k normálnemu životu


15.4.2022 - Veľký piatok
18.4.2022 - Veľkonočný pondelok


/úprava: oprava dátumov, vypadli mi čísla/


Pozrite si zaujímavú reportáž: https://www.tvnoviny.sk/domace/2044721_oblubena-atrakcia-je-spat-v-tatrach-dokoncili-novy-ladovy-chram -inšpirácia - púť, Santiago de Compostella -tatranské motívy -symbol: v poradí omega - koniec starého - pandemickej doby a potom alfa - začiatok niečoho nového, lepšieho a návrat k normálnemu životu 15.4.2022 - Veľký piatok 18.4.2022 - Veľkonočný pondelok /úprava: oprava dátumov, vypadli mi čísla/
Upravené 19. 11. 2021 o 08:28

Diskusní příspěvek pod článkem.
“Neočkovaní často potvrzení falšují
19.11.2021
“Někteří neočkovaní Češi si ulehčují povinnost prokázat bezinfekčnost falšováním potvrzení o negativním testu na koronavirus. Za zneužití laboratorního protokolu přitom hrozí pokuty i vězení. Zvlášť velké riziko by vzniklo, pokud by falšující byl nakažen a nemoc roznášel.”
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/neockovani-casto-potvrzeni-falsuji-40378157


Příspěvek si všímá “cesty peněz” a se drží mezi “nejlepšími” navzdory “mazané” novinkářské definici tohoto pojmu:
“Shrňme si to:
V ČR se vyočkovalo 12,6 milionu dávek vakcíny. Jedna dávka Pfizeru, který je u nás nejrozšířenější (10m dávek) stojí (po posledním zvýšení cen) 497 korun. To je krásných 6,2 miliardy korun. Pro koho ptáte se? Inu kromě Pfizeru a dalších i pro firmu Avenier miliardáře Chrenka, v jejímž představenstvu sedí jistý pan Prymula a donedávna i jistý pan Maďar. Pan Prymula je mimochodem teké ředitelem v nemocnici Agel v Říčanech, která taky patří panu Chrenkovi. Avenier dostane za centrální distribuci vakcín 150 milionů.
Kromě toho dostávají za očkování jedné dávky cca 300 korun také lékaři a očkovací centra (které také vlastní Avenier). V česku má jeden praktický lékař průměrně 1700 pacientů. Když tedy průměrný praktický lékař naočkuje dvěma dávkami 60% svých pacientů, vydělá si podle všeho 600 000 korun.
Kromě toho ovšem praktici od pojišťoven dostávají ještě motivační poplatek "za přemluveného důchodce nad 65 let". 380 korun. Naočkuje li lékař třeba 200 důchodců, přivydělá si dalších krásných 76 tisíc. Tomu říkám motivace zapojit se do boje s pandemií. Tím to ale nehasne. Máme tu totiž třetí dávku! A když se naplní vize, které už pronáší kupříkladu Flégr a další, tedy že bude potřeba si dát i čtvrtou a dost možná i pravidelně, tak z těch 4,5 miliard se stane pravidelná každoroční renta. Tomu už říkám důvod lobbovat za povinné očkování pro všechny. I ty kteří mají imunitu po prodělané nemoci. I pro děti, které to nepotřebují.
Je ještě někdo, kdo pochybuje, že těmto zmetkům jde o zdraví lidí a ne jen o prachy?”


Diskusní příspěvek pod článkem. “Neočkovaní často potvrzení falšují 19.11.2021 “Někteří neočkovaní Češi si ulehčují povinnost prokázat bezinfekčnost falšováním potvrzení o negativním testu na koronavirus. Za zneužití laboratorního protokolu přitom hrozí pokuty i vězení. Zvlášť velké riziko by vzniklo, pokud by falšující byl nakažen a nemoc roznášel.” https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/neockovani-casto-potvrzeni-falsuji-40378157 **Příspěvek si všímá “cesty peněz”** a se drží mezi “nejlepšími” navzdory “mazané” novinkářské definici tohoto pojmu: “Shrňme si to: V ČR se vyočkovalo 12,6 milionu dávek vakcíny. Jedna dávka Pfizeru, který je u nás nejrozšířenější (10m dávek) stojí (po posledním zvýšení cen) 497 korun. To je krásných 6,2 miliardy korun. Pro koho ptáte se? Inu kromě Pfizeru a dalších i pro firmu Avenier miliardáře Chrenka, v jejímž představenstvu sedí jistý pan Prymula a donedávna i jistý pan Maďar. Pan Prymula je mimochodem teké ředitelem v nemocnici Agel v Říčanech, která taky patří panu Chrenkovi. Avenier dostane za centrální distribuci vakcín 150 milionů. Kromě toho dostávají za očkování jedné dávky cca 300 korun také lékaři a očkovací centra (které také vlastní Avenier). V česku má jeden praktický lékař průměrně 1700 pacientů. Když tedy průměrný praktický lékař naočkuje dvěma dávkami 60% svých pacientů, vydělá si podle všeho 600 000 korun. Kromě toho ovšem praktici od pojišťoven dostávají ještě motivační poplatek "za přemluveného důchodce nad 65 let". 380 korun. Naočkuje li lékař třeba 200 důchodců, přivydělá si dalších krásných 76 tisíc. Tomu říkám motivace zapojit se do boje s pandemií. Tím to ale nehasne. Máme tu totiž třetí dávku! A když se naplní vize, které už pronáší kupříkladu Flégr a další, tedy že bude potřeba si dát i čtvrtou a dost možná i pravidelně, tak z těch 4,5 miliard se stane **pravidelná každoroční renta**. Tomu už říkám důvod lobbovat za povinné očkování pro všechny. I ty kteří mají imunitu po prodělané nemoci. I pro děti, které to nepotřebují. Je ještě někdo, kdo pochybuje, že těmto zmetkům jde o zdraví lidí a ne jen o prachy?”
Upravené 19. 11. 2021 o 09:07

"Dostál je členem Pirátské strany, podněty vůči vládním opatřením proti koronaviru ale považuje za svoji osobní profesní záležitost. Před říjnovými parlamentními volbami byl tento právník považován za jednoho z kandidátů na ministra zdravotnictví, z jeho vládního angažmá však sešlo po zjištění, že se nenechal očkovat proti covidu.
Loni na jaře Dostál nejprve uspěl se žalobou, kterou napadl čtyři opatření Ministerstva zdravotnictví omezující volný pohyb a maloobchod."


Je to asi nějaký chlapík omylem mezi bukanýry.


Druhou možností je, že bukanýři budou vyvedeni z koaliční vlády sebevrahů do "opozice" a budou "zahradníkem" zušlechťování pro další použití - následné převzetí řízení.
pan Dostál totiž nápadně jede na vlně (možní i nevědomě = jede s vlnou) rostoucího odporu k nátlaku na očkování, která se začíná zdvihat i mezi původními příznivci očkování, co si už všimli, že je to průšvih.


[quote="pid:43685, uid:240"]"Dostál je členem Pirátské strany, podněty vůči vládním opatřením proti koronaviru ale považuje za svoji osobní profesní záležitost. Před říjnovými parlamentními volbami byl tento právník považován za jednoho z kandidátů na ministra zdravotnictví, z jeho vládního angažmá však sešlo po zjištění, že se nenechal očkovat proti covidu. Loni na jaře Dostál nejprve uspěl se žalobou, kterou napadl čtyři opatření Ministerstva zdravotnictví omezující volný pohyb a maloobchod." Je to asi nějaký chlapík omylem mezi bukanýry.[/quote] Druhou možností je, že bukanýři budou vyvedeni z koaliční vlády sebevrahů do "opozice" a budou "zahradníkem" zušlechťování pro další použití - následné převzetí řízení. pan Dostál totiž nápadně jede na vlně (možní i nevědomě = jede s vlnou) rostoucího odporu k nátlaku na očkování, která se začíná zdvihat i mezi původními příznivci očkování, co si už všimli, že je to průšvih.

Je to asi nějaký chlapík omylem mezi bukanýry.


Spíše mi to připomíná "staré časy Pirátů". Tehdy byla nosnou myšlenkou této skupiny individuální svoboda a boj za přístup k informacím (proti cenzuře internetu)... Ostatně, i ten "leaker" dat z ÚZIS byl pirát.


[quote="pid:43685, uid:240"]Je to asi nějaký chlapík omylem mezi bukanýry.[/quote] Spíše mi to připomíná "staré časy Pirátů". Tehdy byla nosnou myšlenkou této skupiny individuální svoboda a boj za přístup k informacím (proti cenzuře internetu)... Ostatně, i ten "leaker" dat z ÚZIS byl pirát.

Druhou možností je, že bukanýři budou vyvedeni z koaliční vlády sebevrahů do "opozice" a budou "zahradníkem" zušlechťování pro další použití - následné převzetí řízení.

To by bylo v souladu s "mojí" teorií "2 (protikladných) křídel" v každé organizaci.
Podle potřeby organizaci převezme vždy to správné vnitřní křídlo. Přitom druhé křídlo není zničeno, pouze upozaděno.
(viz např. i jiné politické strany, ale nejen strany)


[quote="pid:43771, uid:177"]Druhou možností je, že bukanýři budou vyvedeni z koaliční vlády sebevrahů do "opozice" a budou "zahradníkem" zušlechťování pro další použití - následné převzetí řízení.[/quote] To by bylo v souladu s "mojí" teorií "2 (protikladných) křídel" v každé organizaci. Podle potřeby organizaci převezme vždy to správné vnitřní křídlo. Přitom druhé křídlo není zničeno, pouze upozaděno. (viz např. i jiné politické strany, ale nejen strany)
Upravené 19. 11. 2021 o 10:06

Spíše mi to připomíná "staré časy Pirátů". Tehdy byla nosnou myšlenkou této skupiny individuální svoboda a boj za přístup k informacím (proti cenzuře internetu)...

:-)
Měl jsem na mysli podobnou myšlenku o "otcích zakladatelích", ale nakonec jsem to nenapsal, napadaly mě nejednoznačné formulace a nechtělo se mi to rozepisovat...


[quote="pid:43775, uid:291"]Spíše mi to připomíná "staré časy Pirátů". Tehdy byla nosnou myšlenkou této skupiny individuální svoboda a boj za přístup k informacím (proti cenzuře internetu)...[/quote] :-) Měl jsem na mysli podobnou myšlenku o "otcích zakladatelích", ale nakonec jsem to nenapsal, napadaly mě nejednoznačné formulace a nechtělo se mi to rozepisovat...

"V Rakousku bude očkování proti covidu povinné"
19.11.2021
"Od 1. února začne v Rakousku platit povinnost očkování proti covidu-19 pro všechny obyvatele.


Zajímavý tah avatarem Babišem. Komu to vráží "nůž do zad"? Rakousku nebo Fialovi?
A nebo šablona "zítra měna nebude"?


"Ani lockdown, ani povinné očkování. Česko podle Babiše nepůjde rakouskou cestou"
19.11.2021
"Česká republika nepůjde cestou lockdownu ani povinného očkování, k nimž přistupuje sousední Rakousko. V pátek to po jednání vlády uvedl premiér Andrej Babiš (ANO)."
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesko-v-zadnem-pripade-nebude-nasledovat-rakousky-lockdown-prohlasil-babis-40378512


"„Česká republika nebude následovat příklad Rakouska. V žádném případě,” uvedl Babiš na dotaz, zda se bude Česko řídit tzv. rakouským modelem."


[quote="pid:43806, uid:240"]"V Rakousku bude očkování proti covidu povinné" 19.11.2021 "Od 1. února začne v Rakousku platit povinnost očkování proti covidu-19 pro všechny obyvatele.[/quote] Zajímavý tah avatarem Babišem. Komu to vráží "nůž do zad"? Rakousku nebo Fialovi? A nebo šablona "zítra měna nebude"? "**Ani lockdown, ani povinné očkování. Česko podle Babiše nepůjde rakouskou cestou**" 19.11.2021 "Česká republika nepůjde cestou lockdownu ani povinného očkování, k nimž přistupuje sousední Rakousko. V pátek to po jednání vlády uvedl premiér Andrej Babiš (ANO)." https://www.novinky.cz/domaci/clanek/cesko-v-zadnem-pripade-nebude-nasledovat-rakousky-lockdown-prohlasil-babis-40378512 "„Česká republika nebude následovat příklad Rakouska. **V žádném případě**,” uvedl Babiš na dotaz, zda se bude Česko řídit tzv. rakouským modelem."
Upravené 19. 11. 2021 o 15:29

Rakouským ne , ale Vídenský by šel . Aby to hošani u kormidla nepřepískli a nezůstal jim z Rakouska kámen na kameni .


Rakouským ne , ale Vídenský by šel . Aby to hošani u kormidla nepřepískli a nezůstal jim z Rakouska kámen na kameni .

Během Českého slavíka dnes 3x tato reklama:
Nedopusťme návrat doby, kdy se nesmí zpívat.
https://www.facebook.com/kareljanecekcz/videos/578331499887737/
Karel Janeček jako Superman - zachraňuje nás.
A v závěru přenosu vyzval k ochraně dětí před očkováním.


Během Českého slavíka dnes 3x tato reklama: Nedopusťme návrat doby, kdy se nesmí zpívat. https://www.facebook.com/kareljanecekcz/videos/578331499887737/ Karel Janeček jako Superman - zachraňuje nás. A v závěru přenosu vyzval k ochraně dětí před očkováním.

Virus Janeček je tím černým petrem v presidentských volbách . Filantrop jako Soroš .
https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/nesmime-podlehnout-hroznemu-tlaku-na-ockovani-nasich-deti-apeloval-janecek/
Mrkněte se na to foto . Vypadá jako mrtvý feták .


Virus Janeček je tím černým petrem v presidentských volbách . Filantrop jako Soroš . https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/nesmime-podlehnout-hroznemu-tlaku-na-ockovani-nasich-deti-apeloval-janecek/ Mrkněte se na to foto . Vypadá jako mrtvý feták .
Upravené 20. 11. 2021 o 00:19

„Česká republika nebude následovat příklad Rakouska. V žádném případě,” uvedl Babiš na dotaz, zda se bude Česko řídit tzv. rakouským modelem."

Žeby začal predvolebnú kampaň na prezidenta?


[quote="pid:43864, uid:240"]„Česká republika nebude následovat příklad Rakouska. V žádném případě,” uvedl Babiš na dotaz, zda se bude Česko řídit tzv. rakouským modelem."[/quote] Žeby začal predvolebnú kampaň na prezidenta?

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Ostatně, i ten "leaker" dat z ÚZIS byl pirát.

To je jeden a ten samý pirát. Právník a vysokoškolský učitel se specializací na zdravotnické právo JUDr. Ondřej Dostál Ph.D., LL.M.


[quote="pid:43775, uid:291"]Ostatně, i ten "leaker" dat z ÚZIS byl pirát.[/quote] To je jeden a ten samý pirát. Právník a vysokoškolský učitel se specializací na zdravotnické právo JUDr. Ondřej Dostál Ph.D., LL.M.

Žeby začal predvolebnú kampaň na prezidenta?


No zatím se pokouší působit a udělat dojem na dav takto:


"Hrdý partner ankety český slavík 21"


Dále je asi slušný matematik, jenže matematika se u davu již delší dobu "dehonestovala", tak nevím jestli se dá na tom postavit kampaň. No tak uvidíme s čím "působivým" ještě přijde.


Poznámka:
Důležité, ale je také komu se řízením bude pomáhat ? Jestli (nad)státní elitě nebo GP, podle mě mu byznys umožnila (nad) státní elita, ale je dost chytrý aby poznal, kam vane vítr a rychle se přidal k vítězi ke GP (boje mezi GP a (nad)státní elitou).


Poznámka 2:
USA (nad)státní elitu začínám označovat co pouze nad státní elita, protože její slouhové jsou rozlezlí po celém světě a protože z USA se stává lokální velmoc a "USA" nad státní elita (její struktura) bude ještě chvíli působit (i když USA již nebudou moci do globální politiky zasahovat), než bude rozebrána a přeměněna.


[quote="pid:43969, uid:84"]Žeby začal predvolebnú kampaň na prezidenta?[/quote] No zatím se pokouší působit a udělat dojem na dav takto: "Hrdý partner ankety český slavík 21" Dále je asi slušný matematik, jenže matematika se u davu již delší dobu "dehonestovala", tak nevím jestli se dá na tom postavit kampaň. No tak uvidíme s čím "působivým" ještě přijde. Poznámka: Důležité, ale je také komu se řízením bude pomáhat ? Jestli (nad)státní elitě nebo GP, podle mě mu byznys umožnila (nad) státní elita, ale je dost chytrý aby poznal, kam vane vítr a rychle se přidal k vítězi ke GP (boje mezi GP a (nad)státní elitou). Poznámka 2: USA (nad)státní elitu začínám označovat co pouze nad státní elita, protože její slouhové jsou rozlezlí po celém světě a protože z USA se stává lokální velmoc a "USA" nad státní elita (její struktura) bude ještě chvíli působit (i když USA již nebudou moci do globální politiky zasahovat), než bude rozebrána a přeměněna.
Upravené 20. 11. 2021 o 08:06

Nové opatrenia sú pre šport ranou odzadu a klinec do rakvy tréningov mládeže, odkazuje Slovenský futbalový zväz


https://aktualizovane.sk/nove-opatrenia-su-pre-sport-ranou-odzadu-a-klinec-do-rakvy-treningov-mladeze-odkazuje-slovensky-futbalovy-zvaz/


zaujímavý je obrázok v článku
6198b9d701dfb


Nové opatrenia sú pre šport ranou odzadu a klinec do rakvy tréningov mládeže, odkazuje Slovenský futbalový zväz https://aktualizovane.sk/nove-opatrenia-su-pre-sport-ranou-odzadu-a-klinec-do-rakvy-treningov-mladeze-odkazuje-slovensky-futbalovy-zvaz/ zaujímavý je obrázok v článku ![6198b9d701dfb](serve/attachment&path=6198b9d701dfb)

Virus Janeček ...
Vypadá jako mrtvý feták .

Budu se poněkud opakovat. Ale opakování, jak známo, otec moudrosti :-)
Karel CIA Janeček je - mimo jiné - praktikujicí satanista.
Je třeba si velmi velmi pozorně prohlédnout tetování jeho a jeho ženy na paži (viz poslední foto zde https://www.lilia.cz/#projekty) a pak sledovat, kde všude jinde se ten symbol, byť v poněkud zjednodušené formě (která je ovšem mnohem více hovořící!), vyskytuje.
A když počkáš, bude i pravá zvířecí lebka ve tvaru toho symbolu.
(viz obrázek v rámci dlaždice “Samhain” zde
https://www.knezkabohyne.cz/kolo-roku/)


Ale abych se jenom neopakoval, nastal čas o janečkově khousavé lilii pohovořit...
Její životopis je opravdu příkladný.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Lilia_Khousnoutdinova


Tahle žena se zabývá “ezokurzy”. Přesněji “slovansko-kelto-ero-ženskými ezokurzy”.
https://www.lilia.cz/kalendar-akci/
https://www.lilia.cz/o-lilii/
https://www.lilia.cz/online-programy/
https://www.knezkabohyne.cz/
https://cestaextaze.cz/
https://ceremonialistky.cz/
https://zenavzenu.cz/
https://womensacademy.cz/
https://naporoduzalezi.cz/
https://www.mamaluna.cz/
https://mintyfox.cz/
Uf, už dost. Netušil jsem, že se tahle hydra až tak rozbujela, od té doby, co jsem se tímhle “kvítkem” z čertovy zahrádky naposledy “kochal”.


Zde
https://cestaextaze.cz/podporujeme/
je vazba na “slovanskou” “ženskou” (a pro mne temnou) kapelu Vesna
https://www.vesnamusic.cz/vesna
a dále vazba na Nesehnuti.cz (grýn dýl, gender, multikulti, migrace, inkluze, rusofobie, ukrofašismus, produkt štěpení hnutí Duha)
https://www.darujme.cz/projekt/1201620
(Mají rádi i ňů spík. Víte, kdo je “příchozí”? “Nejčastěji používanými termíny jsou cizinec či migrant. My raději používáme výraz příchozí, protože si myslíme, že nevyvolává tolik negativních asociaci a dokáže pojmout větší spektrum lidi, kteří do Česka přicházejí žít.”)
(Ano, “Sexistické prasátečko” byl jejich vynález https://www.prasatecko.cz/)


A zde
https://cestaextaze.cz/projekty-a-partneri/
vazba na
https://apodac.org/
(viz též https://apodac.org/apodac/jak-jsme-vznikli/ - ptám se: jaké jsou skutečné cíle této organizace? Je opravdu náhoda, že tomu šéfuje “Martin Nemrava, bývalý manažer v automobilovém průmyslu”?)
Konec konců, své k tomu může říct i pan Bohemia Energy (režie Jakub Kohák)
https://www.youtube.com/watch?v=60wZBMRUt0Q&t=59s


[quote="pid:43967, uid:185"]Virus Janeček ... Vypadá jako mrtvý feták .[/quote] Budu se poněkud opakovat. Ale opakování, jak známo, otec moudrosti :-) Karel CIA Janeček je - mimo jiné - praktikujicí satanista. Je třeba si velmi velmi pozorně prohlédnout tetování jeho a jeho ženy na paži (viz poslední foto zde https://www.lilia.cz/#projekty) a pak sledovat, kde **všude** jinde se ten symbol, byť v poněkud **zjednodušené** formě (která je ovšem mnohem více hovořící!), vyskytuje. A když počkáš, bude i pravá zvířecí lebka ve tvaru toho symbolu. (viz obrázek v rámci dlaždice “Samhain” zde https://www.knezkabohyne.cz/kolo-roku/) Ale abych se jenom neopakoval, nastal čas o janečkově khousavé lilii pohovořit... Její životopis je opravdu příkladný. https://cs.wikipedia.org/wiki/Lilia_Khousnoutdinova Tahle žena se zabývá “ezokurzy”. Přesněji “slovansko-kelto-ero-ženskými ezokurzy”. https://www.lilia.cz/kalendar-akci/ https://www.lilia.cz/o-lilii/ https://www.lilia.cz/online-programy/ https://www.knezkabohyne.cz/ https://cestaextaze.cz/ https://ceremonialistky.cz/ https://zenavzenu.cz/ https://womensacademy.cz/ https://naporoduzalezi.cz/ https://www.mamaluna.cz/ https://mintyfox.cz/ Uf, už dost. Netušil jsem, že se tahle hydra až tak rozbujela, od té doby, co jsem se tímhle “kvítkem” z čertovy zahrádky naposledy “kochal”. Zde https://cestaextaze.cz/podporujeme/ je vazba na “slovanskou” “ženskou” (a pro mne temnou) kapelu Vesna https://www.vesnamusic.cz/vesna a dále vazba na Nesehnuti.cz (grýn dýl, gender, multikulti, migrace, inkluze, rusofobie, ukrofašismus, produkt štěpení hnutí Duha) https://www.darujme.cz/projekt/1201620 (Mají rádi i ňů spík. Víte, kdo je “příchozí”? “Nejčastěji používanými termíny jsou cizinec či migrant. My raději používáme výraz příchozí, protože si myslíme, že nevyvolává tolik negativních asociaci a dokáže pojmout větší spektrum lidi, kteří do Česka přicházejí žít.”) (Ano, “Sexistické prasátečko” byl jejich vynález https://www.prasatecko.cz/) A zde https://cestaextaze.cz/projekty-a-partneri/ vazba na https://apodac.org/ (viz též https://apodac.org/apodac/jak-jsme-vznikli/ - ptám se: jaké jsou skutečné cíle této organizace? Je opravdu náhoda, že tomu šéfuje “Martin Nemrava, bývalý manažer v automobilovém průmyslu”?) Konec konců, své k tomu může říct i pan Bohemia Energy (režie Jakub Kohák) https://www.youtube.com/watch?v=60wZBMRUt0Q&t=59s
Upravené 20. 11. 2021 o 10:45

V Rotterdamu se protestovalo proti lockdownu

“„Policisté byli nuceni vytasit zbraně a vydat varovné výstřely,“ potvrdil starosta Rotterdamu Ahmed Aboutaleb, který protesty popsal jako orgie násilí.”
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nasilne-protesty-v-rotterdamu-rozehnali-policiste-strelbou-40378589


[quote="pid:44022, uid:78"]V Rotterdamu se protestovalo proti lockdownu[/quote] “„Policisté byli nuceni vytasit zbraně a vydat varovné výstřely,“ potvrdil **starosta Rotterdamu Ahmed Aboutaleb**, který protesty popsal jako orgie násilí.” https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/nasilne-protesty-v-rotterdamu-rozehnali-policiste-strelbou-40378589

starosta Rotterdamu Ahmed Aboutaleb
toto hovorí za všetko, Holanďan jak sa patrí


[quote="pid:44066, uid:240"]starosta Rotterdamu Ahmed Aboutaleb[/quote] toto hovorí za všetko, Holanďan jak sa patrí

Začíná to být komediální, ta jejich slibovaná předvolební “změna”...


“Čtvrtá dávka? Nejspíš bude nutná, připustil Válek”
21.11.2021
“Je možné, že při očkování proti covidu-19 bude pro některé potřeba i čtvrtá dávka vakcíny. V rozhovoru pro Blesk to připustil kandidát na ministra zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09). Zároveň uvedl, že třetí dávkou se asi postupně budou muset naočkovat všichni. Povinné plošné očkování stále odmítá.”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ctvrta-davka-nejspis-bude-nutna-pripustil-valek-40378618


Začíná to být komediální, ta jejich slibovaná předvolební “změna”... “Čtvrtá dávka? Nejspíš bude nutná, připustil Válek” 21.11.2021 “Je možné, že při očkování proti covidu-19 bude pro některé potřeba i čtvrtá dávka vakcíny. V rozhovoru pro Blesk to připustil kandidát na ministra zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09). Zároveň uvedl, že třetí dávkou se asi postupně budou muset naočkovat všichni. Povinné plošné očkování stále odmítá.” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/ctvrta-davka-nejspis-bude-nutna-pripustil-valek-40378618

vazba na
https://apodac.org/
(viz též https://apodac.org/apodac/jak-jsme-vznikli/ - ptám se: jaké jsou skutečné cíle této organizace? Je opravdu náhoda, že tomu šéfuje “Martin Nemrava, bývalý manažer v automobilovém průmyslu”?)


@Počtář je to sice jen drobnost ale zde jsou tve propocty znacne nepresne, budes-li mit zajem muzeme se spojit a ja se pokusim dopnit ti konstanty i promenne

[quote="pid:44007, uid:240"]vazba na https://apodac.org/ (viz též https://apodac.org/apodac/jak-jsme-vznikli/ - ptám se: jaké jsou skutečné cíle této organizace? Je opravdu náhoda, že tomu šéfuje “Martin Nemrava, bývalý manažer v automobilovém průmyslu”?)[/quote] @Počtář je to sice jen drobnost ale zde jsou tve propocty znacne nepresne, budes-li mit zajem muzeme se spojit a ja se pokusim dopnit ti konstanty i promenne

Já jsem se dívala na fotografii Janečka a jeho kousavé Lilie a můžu říct toto: Janeček už ztratil ( prodal) svojí duši tím že se spojil s černou magií a jeho žena také ztratila svojí podobu kterou měla ještě před asi rokem. Z kypící ženy nezbylo téměř nic. Její spojení rovněž s černou magií udělalo svoje. Oni vypadají jako lidé, ale už jimi nejsou. Vevnitř v obou už sídlí jiná duchovní temná entita. Už je to na nich zřetelně vidět. Stačí si prohlédnout fotky ze Slavíka.


Já jsem se dívala na fotografii Janečka a jeho kousavé Lilie a můžu říct toto: Janeček už ztratil ( prodal) svojí duši tím že se spojil s černou magií a jeho žena také ztratila svojí podobu kterou měla ještě před asi rokem. Z kypící ženy nezbylo téměř nic. Její spojení rovněž s černou magií udělalo svoje. Oni vypadají jako lidé, ale už jimi nejsou. Vevnitř v obou už sídlí jiná duchovní temná entita. Už je to na nich zřetelně vidět. Stačí si prohlédnout fotky ze Slavíka.

@Počtář je to sice jen drobnost ale zde jsou tve propocty znacne nepresne, budes-li mit zajem muzeme se spojit a ja se pokusim dopnit ti konstanty i promenne

Bylo to jen konstatování vazby mezi internetovými stránkami a dvě otázky. Nepropočítával jsem to detailně. Jen jsem chtěl poukázat na to, že se snaží montovat i do porodnictví. V dnešní době, jak je to nějaká neziskovka či spolek či o.p.s., je třeba být hodně ve střehu. A samozřejmě nevylučuji, že se janečkovci nesnaží vetřít i do prospěšných projektů.
(s těmi konstantami a proměnnými, to mě pobavilo:-)

[quote="pid:44359, uid:783"]@Počtář je to sice jen drobnost ale zde jsou tve propocty znacne nepresne, budes-li mit zajem muzeme se spojit a ja se pokusim dopnit ti konstanty i promenne[/quote] Bylo to jen konstatování vazby mezi internetovými stránkami a dvě otázky. Nepropočítával jsem to detailně. Jen jsem chtěl poukázat na to, že se snaží montovat i do porodnictví. V dnešní době, jak je to nějaká neziskovka či spolek či o.p.s., je třeba být hodně ve střehu. A samozřejmě nevylučuji, že se janečkovci nesnaží vetřít i do prospěšných projektů. (s těmi konstantami a proměnnými, to mě pobavilo:-)

Dám to sem, tu sa to hodí:
:-D Rečnícka..... Prečo to zverejnili až dnes?
https://sport.pravda.sk/cyklistika/clanok/607832-opity-sagan-zranil-policajta-bal-sa-ze-ho-budu-chciet-ockovat/
Opitý Sagan zranil policajta. Bál sa, že ho budú chcieť očkovať.


Opitý. V obavách, že ho nasilu zaočkujú. Cyklistický šampión Peter Sagan dostal tvrdý trest za zranenie monackého policajta.
Slovenská hviezda podľa francúzskych médií, ktoré s touto správou vyšli až dnes, dostala pokutu 5-tisíc eur za incident, ktorý sa udial 25. apríla, tesne po polnoci. Vo vozidle, ktoré šoféroval jeho brat Juraj.


Dám to sem, tu sa to hodí: :-D Rečnícka..... Prečo to zverejnili až dnes? https://sport.pravda.sk/cyklistika/clanok/607832-opity-sagan-zranil-policajta-bal-sa-ze-ho-budu-chciet-ockovat/ Opitý Sagan zranil policajta. Bál sa, že ho budú chcieť očkovať. Opitý. V obavách, že ho nasilu zaočkujú. Cyklistický šampión Peter Sagan dostal tvrdý trest za zranenie monackého policajta. Slovenská hviezda podľa francúzskych médií, ktoré s touto správou vyšli až dnes, dostala pokutu 5-tisíc eur za incident, ktorý sa udial 25. apríla, tesne po polnoci. Vo vozidle, ktoré šoféroval jeho brat Juraj.

Niekdo (tu?) pre cca 2-3 týždňami spomínal, že okolo 25.11. pripravujú núdzový stav. Zdá sa, že kšefty a zmetočné zákony sú už pripravené, len NS chýba na tichučký prechod. Tu je "uniknutý" návrh NS, pripravovaný od 25.11. (vyššie spomenutý insider, zdá sa, trafil presne).


Niekdo (tu?) pre cca 2-3 týždňami spomínal, že okolo 25.11. pripravujú núdzový stav. Zdá sa, že kšefty a zmetočné zákony sú už pripravené, len NS chýba na tichučký prechod. Tu je _"uniknutý"_ [návrh NS](https://ulozto.sk/file/FsmEchcICNoe/1-nudzovy-stav-uznesenie-pdf#!ZJRkAwR2A2HmAwSxMzLlBGIwZTLkLJIiGxAPo3SwnSqHJGyzMD==), pripravovaný od 25.11. (vyššie spomenutý insider, zdá sa, trafil presne).

Tak a tady máme další závažný a troufám si říct i řízený proval informací , o poškození jedpichem .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vedlejsi-ucinky-vakcin-Norsky-publicista-zverejnil-cisla-Dlouho-pry-byla-pod-poklickou-684453


Tak a tady máme další závažný a troufám si říct i řízený proval informací , o poškození jedpichem . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vedlejsi-ucinky-vakcin-Norsky-publicista-zverejnil-cisla-Dlouho-pry-byla-pod-poklickou-684453

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/policejni-sef-se-boji-povinneho-ockovani-odejde-nam-10-tisic-lidi-40378877


Policejní šéf Jan Švejdar v úterý varoval před zaváděním povinného očkování pro vybrané profese. Upozornil na to, že by policie mohla přijít o 10 tisíc lidí, kteří očkování dosud odmítají.


Na jednej strane je desive, ze maju v PCR vyse 80% zaockovanost, na druhej aj 10-20% ubytok zamestnancov by brutalne pocitili.


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/policejni-sef-se-boji-povinneho-ockovani-odejde-nam-10-tisic-lidi-40378877 Policejní šéf Jan Švejdar v úterý varoval před zaváděním povinného očkování pro vybrané profese. Upozornil na to, že by policie mohla přijít o 10 tisíc lidí, kteří očkování dosud odmítají. Na jednej strane je desive, ze maju v PCR vyse 80% zaockovanost, na druhej aj 10-20% ubytok zamestnancov by brutalne pocitili.

Moderator

Hlad je nejlepší kuchař.
A teď to vypadá, že strach je pro některé jedince asi nejlepší lékař.
Aneb “obrácení Ferdyše Pištory”, díl druhý?


“Hořejší: Do Vánoc promořeno”
24.11.2021
“Za úterý přibylo takřka 26 tisíc nově covid pozitivních. V nemocnicích leží přes 5 600 covid pacientů a jen za úterý ve spojitosti s covidem 104 lidí zemřelo. Čekají nás v této situaci Vánoce v lockdownu? Podle imunologa Václava Hořejšího spíš ne, protože teď je situace tak příšerná, že na Vánoce už bude celý národ promořený. Jen doufá, že tuto hrozivou situaci potýkání se s virem ustojí české zdravotnictví.“
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Horejsi-Do-Vanoc-promoreno-684462


Díl prvý zde:

Začínají ji opouštět krysy . Pokud chcete vidět odpískávání covid fašistického podvodu , sledujte Jidáše , kteří za třicet stříbrných pomáhají s genocidou miliard lidí .

Toto je dobrý úlovek, Putinovče.
Sráče Hořejšího asi začíná ovládat pud sebezáchovy :-)
Článeček pěkně popisuje "obrácení Ferdyše Pištory", sice se snahou "tak nějak" zůstat v rámci původního paradigmatu, ale přesto obrácení.


Žeby tahle žaloba začala zabírat?
https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3280/trestn%C3%AD-ozn%C3%A1men%C3%AD-pod%C3%A1no-17-8-2021-problematika-o%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD/
Viz též

v dokumentu se nachází i mailová komunikace Radka Pecha (jeden z oznamovatelů) s vybranými zdravotními “elitami” spoluzodpovědnými za prosazování kovid-fašismu, mimo jiné i s tzv. profesorem Hořejším z AV ČR a PřF UK.
A tady si přichází na svoje moje škodolibost. Počítám s tím, že jeho bohorovnost byla oslabena. Hořejší několikrát napsal, že maily od Pecha už nebude číst, bude je mazat a bla bla bla. Ale nakonec zase odpověděl. Pak to došlo do stádia, kdy Hořejší několikrát odpovídá mailem, který pouze obsahuje sdělení “...mažu...”, ale nakonec se znovu vrací k delším mailům...


Hlad je nejlepší kuchař. A teď to vypadá, že strach je pro některé jedince asi nejlepší lékař. Aneb “obrácení Ferdyše Pištory”, díl druhý? “Hořejší: Do Vánoc promořeno” 24.11.2021 “Za úterý přibylo takřka 26 tisíc nově covid pozitivních. V nemocnicích leží přes 5 600 covid pacientů a jen za úterý ve spojitosti s covidem 104 lidí zemřelo. Čekají nás v této situaci Vánoce v lockdownu? Podle imunologa Václava Hořejšího spíš ne, protože teď je situace tak příšerná, že na Vánoce už bude celý národ promořený. Jen doufá, že tuto hrozivou situaci potýkání se s virem ustojí české zdravotnictví.“ https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Horejsi-Do-Vanoc-promoreno-684462 Díl prvý zde: [quote="pid:30711, uid:185"]Začínají ji opouštět krysy . Pokud chcete vidět odpískávání covid fašistického podvodu , sledujte Jidáše , kteří za třicet stříbrných pomáhají s genocidou miliard lidí .[/quote] Toto je dobrý úlovek, Putinovče. Sráče Hořejšího asi začíná ovládat pud sebezáchovy :-) Článeček pěkně popisuje "obrácení Ferdyše Pištory", sice se snahou "tak nějak" zůstat v rámci původního paradigmatu, ale přesto obrácení. Žeby tahle žaloba začala zabírat? https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/3280/trestn%C3%AD-ozn%C3%A1men%C3%AD-pod%C3%A1no-17-8-2021-problematika-o%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD/ Viz též [quote="pid:29904, uid:240"]v dokumentu se nachází i mailová komunikace Radka Pecha (jeden z oznamovatelů) s vybranými zdravotními “elitami” spoluzodpovědnými za prosazování kovid-fašismu, mimo jiné i s tzv. profesorem Hořejším z AV ČR a PřF UK. A tady si přichází na svoje moje škodolibost. Počítám s tím, že jeho bohorovnost byla oslabena. Hořejší několikrát napsal, že maily od Pecha už nebude číst, bude je mazat a bla bla bla. Ale nakonec zase odpověděl. Pak to došlo do stádia, kdy Hořejší několikrát odpovídá mailem, který pouze obsahuje sdělení “...mažu...”, ale nakonec se znovu vrací k delším mailům...[/quote]
Upravené 24. 11. 2021 o 10:04

Hmm, Kubek, Kubek, ...
To myslíš toho známého antivaxera?
:-)

Tohle nikdy neomrzí...
Kubkův názor z 1.2.2010, během “epidemie” prasečí chřipky.


“Ale ale. „Povinné očkování? Braňte se!“ Kubek usvědčen archivem”
24.11.2021
“Není to poprvé, co se v souvislosti s epidemií nemoci objevují úvahy o povinném očkování. Když svět sužovala tzv. prasečí chřipka, vláda se rozhodovala, zda nařídit očkování 230 tisícům pracovníků kritických pro chod státu. A šéf ČLK Milan Kubek tehdy v Událostech, komentářích bránil dobrovolnost očkování. „Nařídit povinné očkování by bylo v rozporu s článkem 5 úmluvy o lidských právech a biomedicíně, kdy každý občan má právo rozhodnout, jestli mu lékařský zákrok má nebo nemá být proveden,“ říkal. A ubezpečoval lékaře, že pokud by byli nuceni se očkovat pod hrozbou pokuty, mají spoustu možností, jak proti tomu postupovat.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ale-ale-Povinne-ockovani-Brante-se-Kubek-usvedcen-archivem-684464


Ostatně počítám, že link na


“Sdělení č. 96/2001 Sb. m. s. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o přijetí Úmluvy na ochranu lidských práv a důstojnosti lidské bytosti v souvislosti s aplikací biologie a medicíny: Úmluva o lidských právech a biomedicíně”


se může hodit, ten článek 5 je celkem kraťoučký...
https://www.zakonyprolidi.cz/ms/2001-96


[quote="pid:41779, uid:240"]Hmm, Kubek, Kubek, ... To myslíš toho známého antivaxera? :-)[/quote] Tohle nikdy neomrzí... Kubkův názor z 1.2.2010, během “epidemie” prasečí chřipky. “Ale ale. „Povinné očkování? Braňte se!“ Kubek usvědčen archivem” 24.11.2021 “Není to poprvé, co se v souvislosti s epidemií nemoci objevují úvahy o povinném očkování. Když svět sužovala tzv. prasečí chřipka, vláda se rozhodovala, zda nařídit očkování 230 tisícům pracovníků kritických pro chod státu. **A šéf ČLK Milan Kubek tehdy v Událostech, komentářích bránil dobrovolnost očkování. „Nařídit povinné očkování by bylo v rozporu s článkem 5 úmluvy o lidských právech a biomedicíně, kdy každý občan má právo rozhodnout, jestli mu lékařský zákrok má nebo nemá být proveden,“ říkal.** A ubezpečoval lékaře, že pokud by byli nuceni se očkovat pod hrozbou pokuty, mají spoustu možností, jak proti tomu postupovat.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ale-ale-Povinne-ockovani-Brante-se-Kubek-usvedcen-archivem-684464 Ostatně počítám, že link na ###**“Sdělení č. 96/2001 Sb. m. s. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o přijetí Úmluvy na ochranu lidských práv a důstojnosti lidské bytosti v souvislosti s aplikací biologie a medicíny: Úmluva o lidských právech a biomedicíně”** se může hodit, ten článek 5 je celkem kraťoučký... https://www.zakonyprolidi.cz/ms/2001-96
Upravené 24. 11. 2021 o 10:45

Voda teče do informační bažiny.


“Fakta o testování vakcíny Pfizer/Biontech“
24.11.2021
“Veřejnost je od samotného začátku očkování utvrzována politiky, velkou částí odborníků i médii, že všechny (dosud byť jen podmíněně) schválené vakcíny jsou účinné a bezpečné, neboť prý prošly standardním procesem testování. Podívejme se na příkladu dvoudávkové vakcíny Pfizer/Biontech (BNT162b2, nebo také Comirnaty), která je nejpoužívanější vakcínou u nás (82 procent všech dosud aplikovaných dávek), jaká jsou holá fakta.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Fakta-o-testovani-vakciny-Pfizer-Biontech-684455


Voda teče do informační bažiny. “Fakta o testování vakcíny Pfizer/Biontech“ 24.11.2021 “Veřejnost je od samotného začátku očkování utvrzována politiky, velkou částí odborníků i médii, že všechny (dosud byť jen podmíněně) schválené vakcíny jsou účinné a bezpečné, neboť prý prošly standardním procesem testování. Podívejme se na příkladu dvoudávkové vakcíny Pfizer/Biontech (BNT162b2, nebo také Comirnaty), která je nejpoužívanější vakcínou u nás (82 procent všech dosud aplikovaných dávek), **jaká jsou holá fakta**.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Fakta-o-testovani-vakciny-Pfizer-Biontech-684455

Zvukový záznam z první akce “Paralelní lékařské komory” (PLK) před MinZdr v Praze.
Česká lékařská komora má cca 50 000 členů, z toho několik stovek se hlásí k PLK.
Další akce budou následovat.
Mimo jiné se zúčastní demonstrace na Letné v neděli 28.11.2021, kterou mají pořádat pořadatelé protestu ze Staroměstského náměstí 17.11.2021.


https://svobodne-radio.cz/2021-11-22-prevzato-protest-lekaru-21-11-2021-palackeho-namesti-v-praze/


Zvukový záznam z první akce “Paralelní lékařské komory” (PLK) před MinZdr v Praze. Česká lékařská komora má cca 50 000 členů, z toho několik stovek se hlásí k PLK. Další akce budou následovat. Mimo jiné se zúčastní demonstrace na Letné v neděli 28.11.2021, kterou mají pořádat pořadatelé protestu ze Staroměstského náměstí 17.11.2021. https://svobodne-radio.cz/2021-11-22-prevzato-protest-lekaru-21-11-2021-palackeho-namesti-v-praze/

Ty tanečky končící pavlády a nastupující pavlády , připomínají nanajské chlapce . Končící pavláda zlý policajt , nastupující pavláda hodný policajt a ty občane věř našemu divadlu a hltej to co navaříme . Je to stejná sebranka , pod stejným řízením .


Ty tanečky končící pavlády a nastupující pavlády , připomínají nanajské chlapce . Končící pavláda zlý policajt , nastupující pavláda hodný policajt a ty občane věř našemu divadlu a hltej to co navaříme . Je to stejná sebranka , pod stejným řízením .

Ty tanečky končící pavlády a nastupující pavlády , připomínají nanajské chlapce .

Nebo taktika 2 kroky vpřed, jeden 1 krok vzad.


[quote="pid:44824, uid:185"]Ty tanečky končící pavlády a nastupující pavlády , připomínají nanajské chlapce .[/quote] Nebo taktika 2 kroky vpřed, jeden 1 krok vzad.

Zde zajímavý web "Souhrnné statistiky očkování".
https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky


Možno udělat si představu o "účinnosti" očkování pomocí porovnání čísel očkovaní/neočkovaní.
V "bublinách" přes symbol "i" jsou definice sloupečků.
Za nakažené v souladu s oficiálním narativem považují - nekorektně jako obvykle - pozitivně testované.
Zajímavý "důkaz" pro "až 90-ti %" účinnost tzv. "vakcín".

"Vznik: 16. 01. 2021, OpenDataLab. Data na tomto webu pochází z opendat Ministerstva zdravotnictví ČR a od Centrálního řídícího týmu COVID-19 (CŘT).
Vydavatel: ČVUT, Fakulta informačních technologií, Praha ve spolupráci s firmou Profinit EU, s.r.o., Praha, 2021.
Citace: Sušický M., Staněk J. COVID-19 očkování [online]. Praha: ČVUT, Fakulta informačních technologií, 2021 [cit. 2021-11-24]. ISSN 2787-9925. Dostupné z https://ockovani.opendatalab.cz
Provozovatel neodpovídá za správnost a úplnost zpracovaných dat a informací, ani tato neověřuje a zříká se zodpovědnosti za veškeré škody a újmy, které by použitím těchto dat mohly vzniknout. Pro informace o očkování COVID-19 navštivte web: Ministerstva zdravotnictví ČR."


Na základě upozornění od @Bohumil (viz níže) doplňuji místo mého původního obvinění, že na tomto
https://ockovani.opendatalab.cz/praktici#prehled
seznamu jsou zločinci:

To je seznam vykázaných "očkování". Vůbec nemusí být totožný (na rozdíl od "očkovavích center", kde se ani navíc nezjišťuje zdravotní stav oběti, perou to do nich nelítostně) s těmi skutečně aplikovanými do těl obětí. Takže ti s vysokými čísly mohou být naopak hrdinové, ne zločinci. Jde jim o mnoho.

Převzato z diskuse pod článkem zde
https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/babis-vlada-v-patek-prijme-dalsi-opatreni-40379012


Zde zajímavý web "Souhrnné statistiky očkování". https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky **Možno udělat si představu o "účinnosti" očkování pomocí porovnání čísel očkovaní/neočkovaní.** V "bublinách" přes symbol "i" jsou definice sloupečků. Za nakažené v souladu s oficiálním narativem považují - nekorektně jako obvykle - pozitivně testované. **Zajímavý "důkaz" pro "až 90-ti %" účinnost tzv. "vakcín". ** "Vznik: 16. 01. 2021, OpenDataLab. **Data na tomto webu pochází z opendat Ministerstva zdravotnictví ČR a od Centrálního řídícího týmu COVID-19** (CŘT). **Vydavatel: ČVUT, Fakulta informačních technologií, Praha ve spolupráci s firmou Profinit EU, s.r.o., Praha, 2021.** Citace: Sušický M., Staněk J. COVID-19 očkování [online]. Praha: ČVUT, Fakulta informačních technologií, 2021 [cit. 2021-11-24]. ISSN 2787-9925. Dostupné z https://ockovani.opendatalab.cz Provozovatel neodpovídá za správnost a úplnost zpracovaných dat a informací, ani tato neověřuje a zříká se zodpovědnosti za veškeré škody a újmy, které by použitím těchto dat mohly vzniknout. Pro informace o očkování COVID-19 navštivte web: Ministerstva zdravotnictví ČR." Na základě upozornění od @Bohumil (viz níže) doplňuji místo mého původního obvinění, že na tomto https://ockovani.opendatalab.cz/praktici#prehled seznamu jsou zločinci: [quote="pid:44874, uid:292"]To je seznam vykázaných "očkování". Vůbec nemusí být totožný (na rozdíl od "očkovavích center", kde se ani navíc nezjišťuje zdravotní stav oběti, perou to do nich nelítostně) s těmi skutečně aplikovanými do těl obětí. Takže ti s vysokými čísly mohou být naopak hrdinové, ne zločinci. Jde jim o mnoho.[/quote] Převzato z diskuse pod článkem zde https://www.novinky.cz/domaci/diskuze/babis-vlada-v-patek-prijme-dalsi-opatreni-40379012
Upravené 24. 11. 2021 o 20:59

A zde seznam zločinců, kteří se podílejí na nuceném "dobrovolném" očkování experimentálními mRNA látkami.

Třeba v případě těch praktiků bych slovo zločinci asi nepoužil. Spousta z nich té vakcíně určitě věří, stejně jako spousta očkovaných věří tomu, že jde jenom o další z vakcín, co v životě dostali.


[quote="pid:44853, uid:240"]A zde seznam zločinců, kteří se podílejí na nuceném "dobrovolném" očkování experimentálními mRNA látkami.[/quote] Třeba v případě těch praktiků bych slovo zločinci asi nepoužil. Spousta z nich té vakcíně určitě věří, stejně jako spousta očkovaných věří tomu, že jde jenom o další z vakcín, co v životě dostali.

Třeba v případě těch praktiků bych slovo zločinci asi nepoužil. Spousta z nich té vakcíně určitě věří, stejně jako spousta očkovaných věří tomu, že jde jenom o další z vakcín, co v životě dostali.


Lekári sú odborníci, oni majú vedieť, nie veriť. Kto iný, ak nie oni? Z pozície svojej funkcie si nemôžu dovoliť nevedieť. Ak toho nie sú schopní, nech ukončia svoju prax. Ako k tomu prídu tí lekári, ktorí vedia a génovú manipuláciu odmietajú aplikovať? Žiadne "nevedeli sme" alebo "verili sme" neobstojí. Hlavne po dvoch rokoch, kedy už aj obyčajný človek v tej záplave informácií dokáže byť v tejto oblasti väčší odborník, ako títo aplikátori.


Dodatok: Priťažujúcou okolnosťou pre nich je, že to nerobia z presvedčenia zadarmo, ale pekne za peniaze.


[quote="pid:44875, uid:71"]Třeba v případě těch praktiků bych slovo zločinci asi nepoužil. Spousta z nich té vakcíně určitě věří, stejně jako spousta očkovaných věří tomu, že jde jenom o další z vakcín, co v životě dostali.[/quote] Lekári sú odborníci, oni majú vedieť, nie veriť. Kto iný, ak nie oni? Z pozície svojej funkcie si nemôžu dovoliť nevedieť. Ak toho nie sú schopní, nech ukončia svoju prax. Ako k tomu prídu tí lekári, ktorí vedia a génovú manipuláciu odmietajú aplikovať? Žiadne "nevedeli sme" alebo "verili sme" neobstojí. Hlavne po dvoch rokoch, kedy už aj obyčajný človek v tej záplave informácií dokáže byť v tejto oblasti väčší odborník, ako títo aplikátori. Dodatok: Priťažujúcou okolnosťou pre nich je, že to nerobia z presvedčenia zadarmo, ale pekne za peniaze.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.
Upravené 25. 11. 2021 o 09:57

To je seznam vykázaných "očkování".

Díky z upozornění, byl jsem poněkud ukvapený, uvedl jsem svůj příspěvek na pravou míru.


[quote="pid:44874, uid:292"]To je seznam vykázaných "očkování".[/quote] Díky z upozornění, byl jsem poněkud ukvapený, uvedl jsem svůj příspěvek na pravou míru.

Třeba v případě těch praktiků bych slovo zločinci asi nepoužil. Spousta z nich té vakcíně určitě věří, stejně jako spousta očkovaných věří tomu


koloval taký vtip “sa bojím ist k doktorovi, keď viem aky som inžinier” čo tým chcem povedat? Že aj medzi lekármi sú všelijakí, aj medzi učiteľmi a vôbec…


[quote="pid:44875, uid:71"]Třeba v případě těch praktiků bych slovo zločinci asi nepoužil. Spousta z nich té vakcíně určitě věří, stejně jako spousta očkovaných věří tomu[/quote] koloval taký vtip “sa bojím ist k doktorovi, keď viem aky som inžinier” čo tým chcem povedat? Že aj medzi lekármi sú všelijakí, aj medzi učiteľmi a vôbec…

Vyskočila na mě následující reklama pana Janečka a mám téměř jistotu, že počítají s tím, že se proces COVID už dlouho neudrží a tak tu máme spasitele a vůdce Janečka, aby nás vedl slzavým údolím. Agentura, která tento klip dělala se sice teď od Janečka distancuje, ale přijde mi to jen naoko, pro zvýšení zajímavosti Janečka pro dav. (viz článek )
Doporučuji k poslechu následující Pohádku o Karlu Janečkovi (první díl) a Pohádku o Karlu Janečkovi (druhý díl). Jde o načtený článek A.B.Bartoš: Karel Janeček - Vzestup a pád mediální legendy (2012-13)
Pana Bartoše sice nemusím (možná se pletu, jde o osobní názor), ale tyto informace je dobré vědět, aby nám bylo jasné kampak nás asi tento "spasitel" (Janeček) zavede.


Vyskočila na mě následující [reklama pana Janečka](https://www.mediaguru.cz/clanky/2021/11/janecek-ve-spotu-bojuje-jako-parasutista-za-svobodu/) a mám téměř jistotu, že počítají s tím, že se proces COVID už dlouho neudrží a tak tu máme spasitele a vůdce Janečka, aby nás vedl slzavým údolím. Agentura, která tento klip dělala se sice teď od Janečka distancuje, ale přijde mi to jen naoko, pro zvýšení zajímavosti Janečka pro dav. ([viz článek](https://www.mediaguru.cz/clanky/2021/11/produkce-janeckova-spotu-s-projevem-nesouhlasi-ten-si-za-nim-stoji/) ) Doporučuji k poslechu následující [Pohádku o Karlu Janečkovi (první díl)](https://t.me/Proudnarodnihrdosti/250) a [Pohádku o Karlu Janečkovi (druhý díl)](https://t.me/Proudnarodnihrdosti/257). Jde o načtený článek [A.B.Bartoš: Karel Janeček - Vzestup a pád mediální legendy (2012-13)](https://www.freeglobe.cz/UserFiles/document/janecek_karel.pdf?fbclid=IwAR3s_JI1CMrdJF06yJSxo9CLUmfLvWYwSPv4xdsyJtMREKWcGUSPnyLM6rc) Pana Bartoše sice nemusím (možná se pletu, jde o osobní názor), ale tyto informace je dobré vědět, aby nám bylo jasné kampak nás asi tento "spasitel" (Janeček) zavede.

Nejvyšší správní soud chyboval, když neřešil námitku k protilátkám.
https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/nss-chyboval-kdyz-neresil-namitku-k-protilatkam-rozhodne-znovu/2123638?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=lIrGISvvEB7-202111261242&dop_id=14361880


Nejvyšší správní soud chyboval, když neřešil námitku k protilátkám. https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/nss-chyboval-kdyz-neresil-namitku-k-protilatkam-rozhodne-znovu/2123638?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_req_id=lIrGISvvEB7-202111261242&dop_id=14361880

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fakta-o-tech-co-uz-covid-meli-Klicova-cisla-Valek-rikal-Nepravda-Odbornici-vratili-uder-684735
Dobře začal Válek . Usvědčený lhář si už máslo z hlavy nesundá .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Fakta-o-tech-co-uz-covid-meli-Klicova-cisla-Valek-rikal-Nepravda-Odbornici-vratili-uder-684735 Dobře začal Válek . Usvědčený lhář si už máslo z hlavy nesundá .

NOVY VIRUS : Hrozí, že obejde opatření i vakcíny
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/varianta-koronavitu-ny-budi-obavy-po-celem-svete/r~434c741e4e9211ec8fa20cc47ab5f122/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1&utm_campaign=Aktualne


NOVY VIRUS : ** Hrozí, že obejde opatření i vakcíny** https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/varianta-koronavitu-ny-budi-obavy-po-celem-svete/r~434c741e4e9211ec8fa20cc47ab5f122/?utm_source=volnyHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1&utm_campaign=Aktualne

Nova corona-varianta z Jizni Afriky je patrne problem pro ockovane
V Jizni Africe se siri nova varianta s neuveritelnym mnozstvim mutaci. Poukazuje se na to, ze soucasne ockovaci latky nebudou mit temer zadnou ucinnost.
Clanek je zamceny.
zde


Nova corona-varianta z Jizni Afriky je patrne problem pro **ockovane** V Jizni Africe se siri nova varianta s neuveritelnym mnozstvim mutaci. Poukazuje se na to, ze soucasne ockovaci latky nebudou mit temer zadnou ucinnost. Clanek je zamceny. [zde](https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/515933/Neue-Corona-Variante-aus-Suedafrika-ist-offenbar-Problem-fuer-Geimpfte?src=XNASLSPREGG)

Poukazuje se na to, ze soucasne ockovaci latky nebudou mit temer zadnou ucinnost.

To znamená, že očkovaní budou na stejné úrovni jako neočkovaní. A to dá rozum, protože jestliže je to nová varianta, tak stará vakcína ji nemůže pobrat. To je to o čem mluví MUDr. Peková. Já jako laik si myslím, že na stejné úrovni budou i ti, kteří kovidem prošli.


[quote="pid:45325, uid:68"]Poukazuje se na to, ze soucasne ockovaci latky nebudou mit temer zadnou ucinnost.[/quote] To znamená, že očkovaní budou na stejné úrovni jako neočkovaní. A to dá rozum, protože jestliže je to nová varianta, tak stará vakcína ji nemůže pobrat. To je to o čem mluví MUDr. Peková. Já jako laik si myslím, že na stejné úrovni budou i ti, kteří kovidem prošli.

Jarek

Já jako laik si myslím, že na stejné úrovni budou i ti, kteří kovidem prošli.


Prekonanie predošlého/pôvodného variantu dáva obranu cca 80 a viac percent na nové varianty, to je už vyskúmané


Reálnym spôsobom prekonania takejto pandémie (bez ohľadu na reálnosť) je liečiť a premoriť s minimálnymi stratami.


[quote="pid:45327, uid:471"]Já jako laik si myslím, že na stejné úrovni budou i ti, kteří kovidem prošli.[/quote] Prekonanie predošlého/pôvodného variantu dáva obranu cca 80 a viac percent na nové varianty, to je už vyskúmané Reálnym spôsobom prekonania takejto pandémie (bez ohľadu na reálnosť) je liečiť a premoriť s minimálnymi stratami.

Poukazuje se na to, ze soucasne ockovaci latky nebudou mit temer zadnou ucinnost.
To bude čas na obrodu použití Ivermektinu, CDS, isoprinosinu, tamiflu ... V tomto divném čase předvánočním můžeme aspoň pít svařené víno, kde kromě hřebíčku a skořice bude ještě i badyán (má v sobě prekurzory protivirových látek, které jsou v tamiflu).


[quote="pid:45325, uid:68"]Poukazuje se na to, ze soucasne ockovaci latky nebudou mit temer zadnou ucinnost.[/quote]To bude čas na obrodu použití Ivermektinu, CDS, isoprinosinu, tamiflu ... V tomto divném čase předvánočním můžeme aspoň pít svařené víno, kde kromě hřebíčku a skořice bude ještě i badyán (má v sobě prekurzory protivirových látek, které jsou v tamiflu).

Tak zejména je to důvod k vysvětlení, proč vakcíny nefungují, a že už ten důvod byl potřeba - přichází jako na zavolanou. Teď se bude vše házet na novou variantu. Dále je to důvod k drastickému omezení cestování, a to se ovečky těšili jak si budou s covid pasem vesele cestovat. Zajímavý je také první výskyt v Evropě, a to je Belgie, která má vysokou proočkovanost a ta samozřejmě nefunguje. Neméně zajímavý je datum objevení 11.11., a číslo varianty B.1.1.529, která v sobě také obsahuje číslo 11 a součet je 18, což jsou 3 šestky. No a na závěr, největší farmaceutické firmy prý sledují Omicron a hledají způsoby, jak změnit své portfolio stávajících vakcín a boosterů, tak jsem zvědav, zda ještě zesílí vakcinační šílenství, nebo to povede k něčemu jinému?


Tak zejména je to důvod k vysvětlení, proč vakcíny nefungují, a že už ten důvod byl potřeba - přichází jako na zavolanou. Teď se bude vše házet na novou variantu. Dále je to důvod k drastickému omezení cestování, a to se ovečky těšili jak si budou s covid pasem vesele cestovat. Zajímavý je také první výskyt v Evropě, a to je Belgie, která má vysokou proočkovanost a ta samozřejmě nefunguje. Neméně zajímavý je datum objevení 11.11., a číslo varianty B.1.1.529, která v sobě také obsahuje číslo 11 a součet je 18, což jsou 3 šestky. No a na závěr, největší farmaceutické firmy prý sledují Omicron a hledají způsoby, jak změnit své portfolio stávajících vakcín a boosterů, tak jsem zvědav, zda ještě zesílí vakcinační šílenství, nebo to povede k něčemu jinému?

@Achetaton
Vidím to stejně. Číselná symbolika je myslím jasná. Jak píše pan Boletus, lítat se nebude. A nejenom to, cestovat ze země do země se nebude nebo minimálně. Tohle budou držet do jara příštího roku, přesněji do 31.3.2022, jak o tom mluví i Peter Staněk, ale svým způsobem i Chazin. Poté rozjedou krizi, jakou svět neviděl. Je možné, že pak budeme mít jiné starosti. Proto do jara chtějí mít naočkováno.

@Achetaton Vidím to stejně. Číselná symbolika je myslím jasná. Jak píše pan Boletus, lítat se nebude. A nejenom to, cestovat ze země do země se nebude nebo minimálně. Tohle budou držet do jara příštího roku, přesněji do 31.3.2022, jak o tom mluví i Peter Staněk, ale svým způsobem i Chazin. Poté rozjedou krizi, jakou svět neviděl. Je možné, že pak budeme mít jiné starosti. Proto do jara chtějí mít naočkováno.

Jarek

Nova varianta "Omicron"
Kdysi, kdyz jsem byla mala, davali v televizi film s nazvem Omicron. Pamatuji si z toho jen, ze to byl divny clovek, ktery kouril snad 20 cigaret najednou a sla z nej oblaka dymu.
Nazev nove varianty corony mi tento film pripomnel. Jmeno Omicron jsem nikdy nezapomnela, a to toho jiz dost pamatuji ...smile
Dala jsem se tedy na patrani o cem ten film byl a nasla jsem ho na ruskych strankach a pak jeste, ze se zucastnil na filmovem festivalu v Benatkach v roce 1963 zde
Kratky obsah filmu Omicron:
Mimozemšťan se usadí do těla pozemšťana, aby před invazí své rasy vyslidil jeho slabé stránky. Země je poslední z 8000 planet, které se Konfederace Ultra chystá dobýt. Mimozemšťan se těžko učí ovládat lidské tělo. Tělo může být ovládáno, ale jak je to s vědomím pozemšťana?
Omicron film
Existuje take PC hra Omicron, kdo se tim zaobira by mohl poskytnout info o co v te hre jde.
Napr. zde
V nemcine se jmenuje film "Herr Doktor, die Leiche lebt" - Pane doktore, ta mrtvola zije zde
Zatim jsem toho vic nenasla.


Nova varianta "Omicron" Kdysi, kdyz jsem byla mala, davali v televizi film s nazvem Omicron. Pamatuji si z toho jen, ze to byl divny clovek, ktery kouril snad 20 cigaret najednou a sla z nej oblaka dymu. Nazev nove varianty corony mi tento film pripomnel. Jmeno Omicron jsem nikdy nezapomnela, a to toho jiz dost pamatuji ...;) Dala jsem se tedy na patrani o cem ten film byl a nasla jsem ho na ruskych strankach a pak jeste, ze se zucastnil na filmovem festivalu v Benatkach v roce 1963 [zde](https://en.wikipedia.org/wiki/Omicron_(film) Kratky obsah filmu Omicron: Mimozemšťan se usadí do těla pozemšťana, aby před invazí své rasy vyslidil jeho slabé stránky. Země je poslední z 8000 planet, které se Konfederace Ultra chystá dobýt. Mimozemšťan se těžko učí ovládat lidské tělo. Tělo může být ovládáno, ale jak je to s vědomím pozemšťana? [Omicron film](https://www.kinopoisk.ru/film/223109/) Existuje take PC hra Omicron, kdo se tim zaobira by mohl poskytnout info o co v te hre jde. Napr. [zde](https://killapenguin.com/gamereviews/omikron/?amp) V nemcine se jmenuje film "Herr Doktor, die Leiche lebt" - Pane doktore, ta mrtvola zije [zde](https://www.imdb.com/title/tt0191326/) Zatim jsem toho vic nenasla.

První informace , která s touto uměle vytvářenou zbraní byla vypuštěna bylo tvrzení , že obchází přirozenou imunitu .
Ted lháři tvrdí že opichovací imunitu .
A to vše na pozadí předem připravovaného scénáře povinného opichu po celém světě .
No není to obrovská náhoda ?


První informace , která s touto uměle vytvářenou zbraní byla vypuštěna bylo tvrzení , že obchází přirozenou imunitu . Ted lháři tvrdí že opichovací imunitu . A to vše na pozadí předem připravovaného scénáře povinného opichu po celém světě . No není to obrovská náhoda ?

Dala jsem se tedy na patrani o cem ten film byl a nasla jsem ho na ruskych strankach a pak jeste, ze se zucastnil na filmovem festivalu v Benatkach v roce 1963 zde


Mělo by jít o tento film:
https://uloz.to/file/oFG5XQxxaLYs/omicron-1963-ugo-gregoretti-czta-rar#


Zrovna ho stahuji.


Ted lháři tvrdí že opichovací imunitu .


To dav zajisté nepotěší.
Představ si, že se necháš po víc jak půl roce nátlaku opíchat tím svinstvem a najednou zjistíš, že je ti to k ho... a není z tebe žádný nadčlověk, nýbrž z pohledu vrchnosti obyčejná lůza jako doposud.


[quote="pid:45334, uid:68"]Dala jsem se tedy na patrani o cem ten film byl a nasla jsem ho na ruskych strankach a pak jeste, ze se zucastnil na filmovem festivalu v Benatkach v roce 1963 zde[/quote] Mělo by jít o tento film: https://uloz.to/file/oFG5XQxxaLYs/omicron-1963-ugo-gregoretti-czta-rar# Zrovna ho stahuji. [quote="pid:45337, uid:185"]Ted lháři tvrdí že opichovací imunitu .[/quote] To dav zajisté nepotěší. Představ si, že se necháš po víc jak půl roce nátlaku opíchat tím svinstvem a najednou zjistíš, že je ti to k ho... a není z tebe žádný nadčlověk, nýbrž z pohledu vrchnosti obyčejná lůza jako doposud.

Zrovna ho stahuji.

Az ho shlednes, tak poreferuj. Mozna to bude moc zajimave.


[quote="pid:45375, uid:181"]Zrovna ho stahuji.[/quote] Az ho shlednes, tak poreferuj. Mozna to bude moc zajimave.

@Kancelar ...bývalý šéf Českého lva Petr Vachler.....
@Počtář


Mimochodem, točí zajímavý film ( už léta) pro nového majitele Slavíka21 a "bojovníka- spasitele" proti očkování KJ.
https://www.tvguru.cz/film-tajemstvi-a-smysl-zivota-predstavuje-mystickeho-hrdinu-petr-vachler-uvadi-novy-film-na-nemz-pracuje-od-roku-2013/



...V průběhu nedělního rozhovoru padlo z jistého důvodu spontánní pozvání na pracovní projekci filmu. Že tam prý bude jeho tým, co na filmu dělá, hlavní sponzor filmu Karel Janeček a pár dalších lidí, ale že jde o nehotový film, ať s tím počítám a tak ho hodnotím.https://www.kinobox.cz/clanek/13454-tajemstvi-smysl-zivota-ten-film-mne-prominte-mi-ten-vyraz-uplne-rozsekal



Pro mě zajímavý je i "obličej čmeláka" - modré oči, světlé "vlasy", pytle pod očima....hmmm, nepřijde vám někomu podobný smile?
https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/petr-vachler-cesky-lev-tajemstvi-a-smysl-zivota.A210701_615447_filmvideo_spm
Začínají se objevovat tyto článečky, zřejmě dozrál čas ( nebo brzy dozraje) smile


> @Kancelar ...bývalý šéf Českého lva **Petr Vachler**..... @Počtář Mimochodem, točí zajímavý film ( už léta) pro nového majitele Slavíka21 a "bojovníka- spasitele" proti očkování KJ. https://www.tvguru.cz/film-tajemstvi-a-smysl-zivota-predstavuje-mystickeho-hrdinu-petr-vachler-uvadi-novy-film-na-nemz-pracuje-od-roku-2013/ > ...V průběhu nedělního rozhovoru padlo z jistého důvodu spontánní pozvání na pracovní projekci filmu. Že tam prý bude jeho tým, co na filmu dělá,** hlavní sponzor filmu Karel Janeček a pár dalších lidí**, ale že jde o nehotový film, ať s tím počítám a tak ho hodnotím.https://www.kinobox.cz/clanek/13454-tajemstvi-smysl-zivota-ten-film-mne-prominte-mi-ten-vyraz-uplne-rozsekal Pro mě zajímavý je i "obličej čmeláka" - modré oči, světlé "vlasy", pytle pod očima....hmmm, nepřijde vám někomu podobný :D? https://www.idnes.cz/kultura/film-televize/petr-vachler-cesky-lev-tajemstvi-a-smysl-zivota.A210701_615447_filmvideo_spm Začínají se objevovat tyto článečky, zřejmě dozrál čas ( nebo brzy dozraje) ;)
Upravené 28. 11. 2021 o 10:46

Neviem, ci aj vam sa zda, ze sa nieco deje v pozitivnom smere - pozeram youtube a tu na mna vyskoci reklama na vitamin c, d a zinok, odkaz na Dr. Campbella, ktory ukazuje negativne info o "vakcinach" ( https://www.youtube.com/c/Campbellteaching/videos ), v spravach coraz viac pocut doktorov, ktori zdoraznuju ambulantnu liecbu a prevenciu, dokonca aj na denniku n... zeby blizky odpis "vakcin"? Nejde mi to do kopy s povinnym ockovanim - zeby GP uvolnoval tieto info prave proti novemu fasizmu?


Neviem, ci aj vam sa zda, ze sa nieco deje v pozitivnom smere - pozeram youtube a tu na mna vyskoci reklama na vitamin c, d a zinok, odkaz na Dr. Campbella, ktory ukazuje negativne info o "vakcinach" ( https://www.youtube.com/c/Campbellteaching/videos ), v spravach coraz viac pocut doktorov, ktori zdoraznuju ambulantnu liecbu a prevenciu, dokonca aj na denniku n... zeby blizky odpis "vakcin"? Nejde mi to do kopy s povinnym ockovanim - zeby GP uvolnoval tieto info prave proti novemu fasizmu?

Doporučuji k poslechu následující Pohádku o Karlu Janečkovi (první díl) a Pohádku o Karlu Janečkovi (druhý díl). Jde o načtený článek A.B.Bartoš: Karel Janeček - Vzestup a pád mediální legendy (2012-13)
Pana Bartoše sice nemusím (možná se pletu, jde o osobní názor), ale tyto informace je dobré vědět, aby nám bylo jasné kampak nás asi tento "spasitel" (Janeček) zavede.


K článkům o Janečkovi (jejich nadabovaným verzím od Yvety Rychtaříkové) (3. díl "Pohádky o" jsem si zatím nepustil) několik postřehů.
Jak už to tak bývá, jsou ve stylu 99% pravdy + 1% lži.
Co se tam píše o Karlu CIA Janečkovi tak počítám, že je Adam B. Bartoš velmi blízko pravdě. Viz též

Tady počítám, že má jewrej Adam B. Bartoš pravdu né na 100, ale na tak-nějak-po-janečkovsku, rovnou na 121%. Janečkovo “miliardářství” je bulvárně-mediální konstrukt. Stačí se podívat do výročních zpráv “jeho” firmy.
Tedy teď je to o něco pracnější než dřív, protože ze své firmy vyrobil “skupinu”. Ale po určitém úsilí se mi podařilo dohledat čerstvé a auditované výroční zprávy za všechny 4 firmy skupiny RSJ.

Zde něco k Janečkově manželce-spoluagentce
Ale abych se jenom neopakoval, nastal čas o janečkově khousavé lilii pohovořit...

ALE.
V druhém dílu se Adam B. Bartoš snaží "aspenizovat" avatara Babiše nalezením jeho "vazeb" na Janečka.
Rovněž hovoří o profláklé Petře Bostlové, jako o "aktivistce" a bere ji za (pravda, jenom jako pomocný) zdroj informací.
Petr Bostlová je profláklá "známá firma" s chiliastickými tendencemi.

Pokud se samotného Adama B. Bartoše týká, tak je možné si počíst zde
ii. Adam Benjamin Bartoš
(okatý anti-jewrej, sám jewrej, strana “Národní demokracie”, provozuje “Nakladatelství Adam Benjamin Bartoš”, vydává knihy “pana VK”, jel/jede proti Okamurovi, “nedohodl” se na spolupráci s Volným (a proč by měl?, k čemu by bylo dávat dohromady 2 projekty z jedné stáje? ale Volného “chválí”, na rozdíl od Okamury), uzavřel předvolební koalici s “Aliancí Národních Sil” (ANS) https://narodnidemokracie.cz/nedelnik-adama-b-bartose-xxviii-proc-jsme-se-nedohodli-s-panem-mgr-volnym/, https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_B._Bartoš)

...program projektu “Národní demokracie” (tzv. “program ve zkratce” a tzv. “detailní program”). Stačí čistě technicky, převážně bez zpochybňování “ideí”.
Situace je řádově lepší, než u projektu “Volný”, ale přesto lze vypočítat několik zarážejících věcí:

Dále považuji za užitečné ozvučit zajímavé tituly z “nakladatelství Adam Benjamin Bartoš”:

V ČR je jeden okázalý jewrejobijec. Adam Benjamin Bartoš. Předseda národovecké pidistrany “Národní demokracie”. Podle mne sám jewrej. Má toho za sebou poněkud víc, než jen 1 článek ala Rostas. Píše a vydává “pozoruhodné” knihy. Napojený na aeronet, vydává i knihy “pana VK”. Dostal už 2 tresty odnětí svobody za antisemitismus. Oba podmínečné. Což je trošku zvláštní, že ano.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_B._Bartoš


[quote="pid:44968, uid:767"]Doporučuji k poslechu následující Pohádku o Karlu Janečkovi (první díl) a Pohádku o Karlu Janečkovi (druhý díl). Jde o načtený článek A.B.Bartoš: Karel Janeček - Vzestup a pád mediální legendy (2012-13) Pana Bartoše sice nemusím (možná se pletu, jde o osobní názor), ale tyto informace je dobré vědět, aby nám bylo jasné kampak nás asi tento "spasitel" (Janeček) zavede.[/quote] K článkům o Janečkovi (jejich nadabovaným verzím od Yvety Rychtaříkové) (3. díl "Pohádky o" jsem si zatím nepustil) několik postřehů. Jak už to tak bývá, jsou ve stylu 99% pravdy + 1% lži. Co se tam píše o Karlu CIA Janečkovi tak počítám, že je Adam B. Bartoš velmi blízko pravdě. Viz též [quote="pid:44164, uid:240"]Tady počítám, že má jewrej Adam B. Bartoš pravdu né na 100, ale na tak-nějak-po-janečkovsku, rovnou na 121%. Janečkovo “miliardářství” je bulvárně-mediální konstrukt. Stačí se podívat do výročních zpráv “jeho” firmy. Tedy teď je to o něco pracnější než dřív, protože ze své firmy vyrobil “skupinu”. Ale po určitém úsilí se mi podařilo dohledat čerstvé a auditované výroční zprávy za všechny 4 firmy skupiny RSJ.[/quote] Zde něco k Janečkově manželce-spoluagentce [quote="pid:44007, uid:240"]Ale abych se jenom neopakoval, nastal čas o janečkově khousavé lilii pohovořit...[/quote] ALE. V druhém dílu se Adam B. Bartoš snaží "aspenizovat" avatara Babiše nalezením jeho "vazeb" na Janečka. Rovněž hovoří o profláklé Petře Bostlové, jako o "aktivistce" a bere ji za (pravda, jenom jako pomocný) zdroj informací. [quote="pid:38725, uid:240"]Petr Bostlová je profláklá "známá firma" s chiliastickými tendencemi.[/quote] Pokud se samotného Adama B. Bartoše týká, tak je možné si počíst zde [quote="pid:9264, uid:240"]ii. Adam Benjamin Bartoš (okatý anti-jewrej, sám jewrej, strana “Národní demokracie”, provozuje “Nakladatelství Adam Benjamin Bartoš”, vydává knihy “pana VK”, jel/jede proti Okamurovi, “nedohodl” se na spolupráci s Volným (a proč by měl?, k čemu by bylo dávat dohromady 2 projekty z jedné stáje? ale Volného “chválí”, na rozdíl od Okamury), uzavřel předvolební koalici s “Aliancí Národních Sil” (ANS) https://narodnidemokracie.cz/nedelnik-adama-b-bartose-xxviii-proc-jsme-se-nedohodli-s-panem-mgr-volnym/, https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_B._Bartoš)[/quote] [quote="pid:9271, uid:240"]...program projektu “Národní demokracie” (tzv. “program ve zkratce” a tzv. “detailní program”). Stačí čistě technicky, převážně bez zpochybňování “ideí”. Situace je řádově lepší, než u projektu “Volný”, ale přesto lze vypočítat několik zarážejících věcí:[/quote] [quote="pid:9271, uid:240"]Dále považuji za užitečné ozvučit zajímavé tituly z “nakladatelství Adam Benjamin Bartoš”:[/quote] [quote="pid:40145, uid:240"]V ČR je jeden okázalý jewrejobijec. Adam Benjamin Bartoš. Předseda národovecké pidistrany “Národní demokracie”. Podle mne sám jewrej. Má toho za sebou poněkud víc, než jen 1 článek ala Rostas. Píše a vydává “pozoruhodné” knihy. Napojený na aeronet, vydává i knihy “pana VK”. Dostal už 2 tresty odnětí svobody za antisemitismus. Oba podmínečné. Což je trošku zvláštní, že ano. https://cs.wikipedia.org/wiki/Adam_B._Bartoš[/quote]
Upravené 29. 11. 2021 o 21:04

Boji velí generál. Příští německá vláda vytáhne v boji s covidem nové eso


61a520aa49ee9


Nastupující německá trojkoalice plánuje sestavit nový tým pro boj s covidem-19. V jeho čele pravděpodobně stane generál Bundeswehru Carsten Breuer.


https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-nova-nemecka-koalice-postavi-do-cela-boje-s-covidem-generala-182098


**Boji velí generál. Příští německá vláda vytáhne v boji s covidem nové eso** ![61a520aa49ee9](serve/attachment&path=61a520aa49ee9) Nastupující německá trojkoalice plánuje sestavit nový tým pro boj s covidem-19. V jeho čele pravděpodobně stane generál Bundeswehru Carsten Breuer. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/zahranicni-stredni-evropa-nova-nemecka-koalice-postavi-do-cela-boje-s-covidem-generala-182098

https://aeronet.cz/news/rousky-dole-vole-cesky-slavik-21-se-stal-bodem-zlomu-narod-mel-spatrit-elity-a-slyset-noveho-vudce-v-roli-svetlonose-karel-janecek-si-rekl-o-kandidaturu-na-prezidenta/

Tak na tomhle aeronetím článku je pikantní, že vyšel 21.11.2021, přitom "21" je Janečkovo "oblíbené" číslo.
(ha, teď vidím, že aeronet přestal zobrazovat celkový počet příspěvků v diskusi)


Článek se snaží vytvořit narativ: "Babiš vs Janeček v prezidentské volbě. Hajzlové jsou oba. Ale. Kdo je pro očkování volí Babiše, kdo je proti očkování volí Janečka. Trojmoří bude v obou případech, rozdíl bude Babiš/pomaleji, Janeček/rychleji."


[quote="pid:45055, uid:793"]https://aeronet.cz/news/rousky-dole-vole-cesky-slavik-21-se-stal-bodem-zlomu-narod-mel-spatrit-elity-a-slyset-noveho-vudce-v-roli-svetlonose-karel-janecek-si-rekl-o-kandidaturu-na-prezidenta/[/quote] Tak na tomhle aeronetím článku je pikantní, že vyšel 21.11.2021, přitom "21" je Janečkovo "oblíbené" číslo. (ha, teď vidím, že aeronet přestal zobrazovat celkový počet příspěvků v diskusi) Článek se snaží vytvořit narativ: "Babiš vs Janeček v prezidentské volbě. Hajzlové jsou oba. Ale. Kdo je pro očkování volí Babiše, kdo je proti očkování volí Janečka. Trojmoří bude v obou případech, rozdíl bude Babiš/pomaleji, Janeček/rychleji."
Upravené 29. 11. 2021 o 21:08

Mimochodem, točí zajímavý film ( už léta) pro nového majitele Slavíka21 a "bojovníka- spasitele" proti očkování KJ.

Ech, kurňa, budu muset začít počítat, že to fakt myslí vážně.
:-)


[quote="pid:45403, uid:214"]Mimochodem, točí zajímavý film ( už léta) pro nového majitele Slavíka21 a "bojovníka- spasitele" proti očkování KJ.[/quote] Ech, kurňa, budu muset začít počítat, že to fakt myslí vážně. :-)

Ken Svrčinová a spol jsou zloději .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tunel-v-Chytre-karantene-Pry-skoro-miliarda-Trestni-oznameni-na-Vojtecha-a-hlavni-hygienicky-685065
A to hned poté , co plní úkol opíchat všechny .


Ken Svrčinová a spol jsou zloději . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Tunel-v-Chytre-karantene-Pry-skoro-miliarda-Trestni-oznameni-na-Vojtecha-a-hlavni-hygienicky-685065 A to hned poté , co plní úkol opíchat všechny .

Ken Svrčinová a spol jsou zloději .

Zpívající Ken přece potřebuje do Finska nějaké kapesné, ne?
:-)


[quote="pid:45734, uid:185"]Ken Svrčinová a spol jsou zloději .[/quote] Zpívající Ken přece potřebuje do Finska nějaké kapesné, ne? :-)

Vypadá to , že budeme mít spoustu zájemců-kriminálníků , o dlouhodobý pracovní pobyt na Sibiři . Takový oboustranně výhodný výměnný pobyt . My se zbavíme odpadu a Ruská Federace získá dárečky , kteří si odpracují své pomníkové a Vrbětické dobrodružství .
Zpětný návrat není žádoucí . Můžou si své covidové hry hrát v lůně divoké přírody .


Vypadá to , že budeme mít spoustu zájemců-kriminálníků , o dlouhodobý pracovní pobyt na Sibiři . Takový oboustranně výhodný výměnný pobyt . My se zbavíme odpadu a Ruská Federace získá dárečky , kteří si odpracují své pomníkové a Vrbětické dobrodružství . Zpětný návrat není žádoucí . Můžou si své covidové hry hrát v lůně divoké přírody .

https://www.numerologia.sk/vyznam-cisel-19-html/ 21 – pokoj, dokonalosť alebo snaha o dokonalosť, rušenie dvoch kladov a v konečnom dôsledku znamená prekážky
https://sewerge.ru/sk/chislo-21-znachenie-v-numerologii-pavel-globa-21-chislo-dayushchee-schastlivyi/
21 je číslo, ktoré dáva šťastnú šancu

Přiznávám, že vlastní výklad pro číslo 21 v souvislosti s Karlem CIA Janečkem nemám.
Obávám se, že tak jednoduché, jako je to ve výše uvedených odkazech to nebude.
První link je esoterický bulvár. Takže na to bych se vůbec nedíval.
("Náš tým" = já a moje sestra. Regresní terapie - 2 hodiny za 50 eur a 5 eur za každých dalších 10 minut, tak to jako fakt nee.)
Druhý link jsem nejprve zavrhl také.
Samotného mne spíše napadl Tarot, karta XXI.
"21 SVĚT: Dovršení. Dokončení. Úspěch. Splnění. Cíl. Správné místo. Uskutečnění snů. Rodina"
To by na Janečka sedět mohlo. (tohle jsem si spočítal čistě na základě "reverzního inženýringu" :-)
https://spimajim.nazory.eu/rubriky/vyznam-karet/velka-arkana-2/21-svet


Pak jsem ten druhý link vzal trochu na milost a proletěl jsem ho celý. Ze začátku jsou to bláboly, celé je to nějaké chaotické, asi nepřehledný kompilát z různých zdrojů, ale od druhé poloviny je to zajímavější, řekněme od sekce "Číslo 21 (dvadsaťjeden)". To by na Janečka taky sedělo...


[quote="pid:45755, uid:793"]https://www.numerologia.sk/vyznam-cisel-19-html/ 21 – pokoj, dokonalosť alebo snaha o dokonalosť, rušenie dvoch kladov a v konečnom dôsledku znamená prekážky https://sewerge.ru/sk/chislo-21-znachenie-v-numerologii-pavel-globa-21-chislo-dayushchee-schastlivyi/ 21 je číslo, ktoré dáva šťastnú šancu[/quote] Přiznávám, že vlastní výklad pro číslo 21 v souvislosti s Karlem CIA Janečkem nemám. Obávám se, že tak jednoduché, jako je to ve výše uvedených odkazech to nebude. První link je esoterický bulvár. Takže na to bych se vůbec nedíval. ("Náš tým" = já a moje sestra. Regresní terapie - 2 hodiny za 50 eur a 5 eur za každých dalších 10 minut, tak to jako fakt nee.) Druhý link jsem nejprve zavrhl také. Samotného mne spíše napadl Tarot, karta XXI. "21 SVĚT: Dovršení. Dokončení. Úspěch. Splnění. Cíl. Správné místo. Uskutečnění snů. Rodina" To by na Janečka sedět mohlo. (tohle jsem si spočítal čistě na základě "reverzního inženýringu" :-) https://spimajim.nazory.eu/rubriky/vyznam-karet/velka-arkana-2/21-svet Pak jsem ten druhý link vzal trochu na milost a proletěl jsem ho celý. Ze začátku jsou to bláboly, celé je to nějaké chaotické, asi nepřehledný kompilát z různých zdrojů, ale od druhé poloviny je to zajímavější, řekněme od sekce "Číslo 21 (dvadsaťjeden)". To by na Janečka taky sedělo...

Cca týden od nové mutace a už takovéto závěry.
https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/omikron-se-muze-stat-vanocnim-darkem-celemu-lidstvu-a-utnout-pandemii-rika-nemecky-expert-40379575
Někdy je to zajímavé, pozorovat, jak se ty procesy ve světě navzájem tlučou.


Cca týden od nové mutace a už takovéto závěry. https://www.novinky.cz/zahranicni/svet/clanek/omikron-se-muze-stat-vanocnim-darkem-celemu-lidstvu-a-utnout-pandemii-rika-nemecky-expert-40379575 Někdy je to zajímavé, pozorovat, jak se ty procesy ve světě navzájem tlučou.

Je to psychologická houpačka . Vystrašit hlupáky že není naděje , následně slíbit záchranu , po chvíli znovu vyděsit .
Lidem někdy dlouho trvá než si uvědomí , že svině zůstane sviní a nelze od ní čekat nic jiného , než svinstvo .


Je to psychologická houpačka . Vystrašit hlupáky že není naděje , následně slíbit záchranu , po chvíli znovu vyděsit . Lidem někdy dlouho trvá než si uvědomí , že svině zůstane sviní a nelze od ní čekat nic jiného , než svinstvo .
74.13k
423
83
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept