Zahraničná politika
Odpis Covidovej/Vakcinacnej agendy a jej prejavy

Bolsonaro poziadal zverejnit mena uradnikov, ktori schvalili vakciny pre deti. Inymi slovami, oznacil zradcov a pripol im terce na chrbty...
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/bolsonaro-zverejni-uredniky-kteri-schvalili-injekce-pro-deti-40381712


Bolsonaro poziadal zverejnit mena uradnikov, ktori schvalili vakciny pre deti. Inymi slovami, oznacil zradcov a pripol im terce na chrbty... https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/bolsonaro-zverejni-uredniky-kteri-schvalili-injekce-pro-deti-40381712

Tak i sestřičky smile


Tisíce sester se bouří v petici proti povinnému očkování. Válek nechápe
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-covid-19-zdravotni-sestry-lekari-petice-valek.A211221_140706_domaci_wass


Tady je možné sestřičky podpořit:
Deklarace sester k nátlaku na očkování
https://deklaracesester.cz/index.php
Podepsalo již přes 4000 zdravotníků + 8000 dalších


Tak i sestřičky :) **Tisíce sester se bouří v petici proti povinnému očkování**. Válek nechápe https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-covid-19-zdravotni-sestry-lekari-petice-valek.A211221_140706_domaci_wass **Tady je možné sestřičky podpořit:** **Deklarace sester k nátlaku na očkování** https://deklaracesester.cz/index.php **Podepsalo již přes 4000 zdravotníků** + 8000 dalších
Upravené 21. 12. 2021 o 17:27

SÚKL vydal varování před vakcínami, u kterých rizika převyšují přínosy


Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) vydal novou zprávu ohledně vakcín covid-19.
SÚKL varuje u vakcín Johnson & Johnson a AstraZeneca (Vaxzevria) před možných velmi vzácným vznikem trombózy, proto je nedoporučuje mladším 60 let.
„Závažné riziko TTS u těchto vakcín převyšuje přínosy očkování,“
https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/sukl-vydal-varovani-pred-vakcinami-u-kterych-rizika-prevysuji-prinosy/


SÚKL vydal varování před vakcínami, u kterých rizika převyšují přínosy ---------------------------------------------------------------------- Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL) vydal novou zprávu ohledně vakcín covid-19. SÚKL varuje u vakcín Johnson & Johnson a AstraZeneca (Vaxzevria) před možných velmi vzácným vznikem trombózy, proto je nedoporučuje mladším 60 let. „Závažné riziko TTS u těchto vakcín převyšuje přínosy očkování,“ https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/sukl-vydal-varovani-pred-vakcinami-u-kterych-rizika-prevysuji-prinosy/

SÚKL varuje u vakcín Johnson & Johnson a AstraZeneca (Vaxzevria) před možných velmi vzácným vznikem trombózy, proto je nedoporučuje mladším 60 let.


A ti starší ať klidně chcípnou nebo co?


(Samozřejmě, o Svatém Pfizerovi jen v dobrém.)


[quote="pid:49285, uid:78"]SÚKL varuje u vakcín Johnson & Johnson a AstraZeneca (Vaxzevria) před možných velmi vzácným vznikem trombózy, proto je nedoporučuje mladším 60 let.[/quote] A ti starší ať klidně chcípnou nebo co? (Samozřejmě, o Svatém Pfizerovi jen v dobrém.)

Ako povedal vo svojej homílii svätý otec: Vystúpte z radu a kráčajte tým smerom, kam vás vedie Duch Svätý. Tieto jeho slová nás veľmi povzbudili a práve teraz sa s Božou pomocou uskutočňujú. Práve vystupujeme i z radu a prestávame byť uniformovaní.”
Preto budeme slúžiť sv. omše i tým veriacim, ktorí podľa súčasných predpisov sú kvôli svojmu odmietavému postoju voči vnucovaniu očkovania odsúvaní v spoločnosti na jej okraj, akoby nepotrební.
Dôvod je ten, že svojím jednotným postojom môžu v mohutnej sile, odhodlaní a seba presadením byť našej spoločnosti na úžitok. Zvlášť, keď sa zomknú v jeden celok a to v prvom rade každý, v súlade so svojím svedomím, tak, ako to doteraz urobili a pre toto sú i zatracovaní,” prehlasujú kňazi.
Záverom listu dodávajú:
“Toto vyhlásenie robíme v slobode, podľa svojho svedomia ako kňazi, ktorí pracujú pre spásu nesmrteľných duší na farách alebo kaplánskych miestach. Do svojich modlitieb zahŕňame všetkých ľudí dobrej vôle a obyvateľov našej drahej vlasti, aby podľa svojho svedomia a vedomia odpovedali na znamenia čias a vyprosujeme im od Pána hojné požehnanie a darov Ducha Svätého.

toto je veľmi dôležitý krok a prvé zjavné ovocie toho, čo sa udialo v zákulisí počas návštevy pápeža na Slovensku.
prví kňazi, prví záchranári, z ktorých jeden jasne odkázal Hamranovi: tých, čo zostanú pri tebe, zaženieme pľuvancami!
Nastal slnovrat!


[quote="pid:49124, uid:679"]Ako povedal vo svojej homílii svätý otec: Vystúpte z radu a kráčajte tým smerom, kam vás vedie Duch Svätý. Tieto jeho slová nás veľmi povzbudili a práve teraz sa s Božou pomocou uskutočňujú. Práve vystupujeme i z radu a prestávame byť uniformovaní.” Preto budeme slúžiť sv. omše i tým veriacim, ktorí podľa súčasných predpisov sú kvôli svojmu odmietavému postoju voči vnucovaniu očkovania odsúvaní v spoločnosti na jej okraj, akoby nepotrební. Dôvod je ten, že svojím jednotným postojom môžu v mohutnej sile, odhodlaní a seba presadením byť našej spoločnosti na úžitok. Zvlášť, keď sa zomknú v jeden celok a to v prvom rade každý, v súlade so svojím svedomím, tak, ako to doteraz urobili a pre toto sú i zatracovaní,” prehlasujú kňazi. Záverom listu dodávajú: “Toto vyhlásenie robíme v slobode, podľa svojho svedomia ako kňazi, ktorí pracujú pre spásu nesmrteľných duší na farách alebo kaplánskych miestach. Do svojich modlitieb zahŕňame všetkých ľudí dobrej vôle a obyvateľov našej drahej vlasti, aby podľa svojho svedomia a vedomia odpovedali na znamenia čias a vyprosujeme im od Pána hojné požehnanie a darov Ducha Svätého.[/quote] toto je veľmi dôležitý krok a prvé zjavné ovocie toho, čo sa udialo v zákulisí počas návštevy pápeža na Slovensku. prví kňazi, prví záchranári, z ktorých jeden jasne odkázal Hamranovi: tých, čo zostanú pri tebe, zaženieme pľuvancami! Nastal slnovrat!

Nákaza omikronem má odlišné příznaky než předchozí varianty
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nakaza-omikronem-ma-odlisne-priznaky-nez-predchozi-varianty-40381840


https://www.youtube.com/watch?v=PI6TPC_no94


Jinak, co se týče toho extrémního a rychlého pocení, tak přesně tohle mi popisoval kamarád jako reakci těla po dávce Johnsona.


Nákaza omikronem má odlišné příznaky než předchozí varianty https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/nakaza-omikronem-ma-odlisne-priznaky-nez-predchozi-varianty-40381840 https://www.youtube.com/watch?v=PI6TPC_no94 Jinak, co se týče toho extrémního a rychlého pocení, tak přesně tohle mi popisoval kamarád jako reakci těla po dávce Johnsona.

Covid si z Abú Zabí přivezly také Bencicová a Džabúrová. Navzdory očkování laborují s těžším průběhem


Po návratu z exhibice v Abú Zabí měly pozitivní výsledek testu na Covid-19 také olympijská vítězka Belinda Bencicová a její přemožitelka Ons Džabúrová. Švýcarka i Tunisanka na sociálních sítích uvedly, že se navzdory absolvování kompletního očkování potýkají s těžším průběhem onemocnění. Zřejmě během exhibice se koronavirem nakazil rovněž Španěl Rafael Nadal, který o tom informoval už v pondělí.


"Jsem v izolaci a mám docela vážné příznaky - horečku, zimnici, bolesti," napsala Bencicová na sociální sítě.
"To načasování opravdu není ideální. Ale do Austrálie se vydám hned, jakmile mi skončí izolace," doplnila Bencicová.


Nemoc jí stejně jako dvacetinásobnému grandslamovému šampionu Nadalovi nabourala přípravu necelý měsíc před začátkem Australian Open.


Také Rafael Nadal patří mezi naočkované tenisty. Španěl, který v Abú Zabí prohrál s Denisem Shapovalovem i Andym Murraym, o pozitivním testu informoval v pondělí. O zdravotním stavu se ale nezmínil.


"Zažívám nepříjemné chvíle, ale doufám, že se to bude zlepšovat. Jsem doma a informoval jsem všechny, kteří se mnou byli v kontaktu," uvedl pětatřicetiletý rodák z Mallorky.
https://twitter.com/BelindaBencic/status/1473302971463225347


https://twitter.com/Ons_Jabeur/status/1473368314881744896
https://www.tenisportal.cz/zpravy/covid-si-z-abu-zabi-privezly-take-bencicova-a-dzaburova-navzdory-ockovani-laboruji-s-tezsim-prubehem-32364/

Dodatek:
Hlavně, že má ten pozér na Twitteru fotku s rouškou na hubě.


61c2a085430ee


**Covid si z Abú Zabí přivezly také Bencicová a Džabúrová. Navzdory očkování laborují s těžším průběhem** Po návratu z exhibice v Abú Zabí měly pozitivní výsledek testu na Covid-19 také olympijská vítězka Belinda Bencicová a její přemožitelka Ons Džabúrová. Švýcarka i Tunisanka na sociálních sítích uvedly, že se navzdory absolvování kompletního očkování potýkají s těžším průběhem onemocnění. Zřejmě během exhibice se koronavirem nakazil rovněž Španěl Rafael Nadal, který o tom informoval už v pondělí. "Jsem v izolaci a mám docela vážné příznaky - horečku, zimnici, bolesti," napsala Bencicová na sociální sítě. "To načasování opravdu není ideální. Ale do Austrálie se vydám hned, jakmile mi skončí izolace," doplnila Bencicová. Nemoc jí stejně jako dvacetinásobnému grandslamovému šampionu Nadalovi nabourala přípravu necelý měsíc před začátkem Australian Open. Také Rafael Nadal patří mezi naočkované tenisty. Španěl, který v Abú Zabí prohrál s Denisem Shapovalovem i Andym Murraym, o pozitivním testu informoval v pondělí. O zdravotním stavu se ale nezmínil. "Zažívám nepříjemné chvíle, ale doufám, že se to bude zlepšovat. Jsem doma a informoval jsem všechny, kteří se mnou byli v kontaktu," uvedl pětatřicetiletý rodák z Mallorky. https://twitter.com/BelindaBencic/status/1473302971463225347 https://twitter.com/Ons_Jabeur/status/1473368314881744896 https://www.tenisportal.cz/zpravy/covid-si-z-abu-zabi-privezly-take-bencicova-a-dzaburova-navzdory-ockovani-laboruji-s-tezsim-prubehem-32364/ Dodatek: Hlavně, že má ten pozér na Twitteru fotku s rouškou na hubě. ![61c2a085430ee](serve/attachment&path=61c2a085430ee)
Upravené 22. 12. 2021 o 04:51

Fanatik Kubek se veřejně přiznal k faktu , že je mluvící idiot . On nemá potřebné znalosti , pouze opakuje to , co se od něho požaduje . To je ta správná vizitka bubulekařů .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mlcte-lidi-tomu-nerozumi-spilal-Kubek-Beranovi-A-mel-ostudu-687381


Fanatik Kubek se veřejně přiznal k faktu , že je mluvící idiot . On nemá potřebné znalosti , pouze opakuje to , co se od něho požaduje . To je ta správná vizitka bubulekařů . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mlcte-lidi-tomu-nerozumi-spilal-Kubek-Beranovi-A-mel-ostudu-687381

Výrobci vakcín utržili stamiliardy


Farmaceutické firmy Pfizer, BioNTech, Moderna, AstraZeneca a Johnson & Johnson odhadují, že letošní rok uzavřou s tržbami za vakcíny proti covidu-19 ve výši 65,6 miliardy eur (1,7 bilionu korun). To je více než dvojnásobek tržeb celého sektoru vakcín v období před covidem, shrnul server španělského listu El País, jenž vyšel z údajů od firem i informací agentur Reuters a Bloomberg.
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vyrobci-vakcin-utrzili-stamiliardy-40381926


Dámy a pánové, nechci se Vás dotknout, ale kdo z Vás to má?


...To lidi zaručeně nasere.


Výrobci vakcín utržili stamiliardy Farmaceutické firmy Pfizer, BioNTech, Moderna, AstraZeneca a Johnson & Johnson odhadují, že letošní rok uzavřou s tržbami za vakcíny proti covidu-19 ve výši 65,6 miliardy eur (1,7 bilionu korun). To je více než dvojnásobek tržeb celého sektoru vakcín v období před covidem, shrnul server španělského listu El País, jenž vyšel z údajů od firem i informací agentur Reuters a Bloomberg. https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/vyrobci-vakcin-utrzili-stamiliardy-40381926 Dámy a pánové, nechci se Vás dotknout, ale kdo z Vás to má? ...To lidi zaručeně nasere.

Profesor z Harvardu Charles Lieber bol súdom v Bostone včera odsúdený z klamstiev o svojej spolupráci s čínskym Wuhanom a z daňových podvodov.


Charles Lieber je bývalý šéf Katedry chémie a chemickej biológie na univerzite Harvard. Súd rozhodoval o šiestich obvineniach, dve o klamlivých vyhláseniach, dve o podvodných daňových priznaniach a dve o nenahlásení bankových účtov v cudzine, konrétne v Číne.
Federálni žalobcovia (prokurátori) tvrdili, že Lieber sa v roku 2011 stal "strategickým vedcom" na Technologickej univerzite vo Wuhane a že sa zúčastnil čínskeho programu talentov, pričom bol zároveň súčasťou tajného vládneho výskumu v USA.


Lieber zatajil príjmy vo výške miliónov dolárov a klamal vo vyhláseniach pre Ministerstvo obrany USA o svojom postavení vo výskume v Číne. Obvinený bol za prezidenta Trumpa, kedy ministerstvo spravodlivosti USA spustilo tzv. čínsku iniciatívu a vyšetrovanie ekonomickej a vedeckej špionáže a krádeže. Za Bidena sa vo vyšetrovaní pokračovalo, hoci ministerstvo spravodlivosti tvrdilo, že prehodnocuje svoj prístup v tejto veci.


Lieber bol zatknutý na kampuse Harvardu v januári roku 2020 a odvtedy bol na platenom nútenom voľne. V súčasnosti bojuje s chorobou lymfómu v neskorom štádiu a jeho trest bude známy neskôr na ďalšom pojednávaní.


https://www.thecrimson.com/article/2021/12/22/lieber-verdict-day6/


Profesor z Harvardu Charles Lieber bol súdom v Bostone včera odsúdený z klamstiev o svojej spolupráci s čínskym Wuhanom a z daňových podvodov. Charles Lieber je bývalý šéf Katedry chémie a chemickej biológie na univerzite Harvard. Súd rozhodoval o šiestich obvineniach, dve o klamlivých vyhláseniach, dve o podvodných daňových priznaniach a dve o nenahlásení bankových účtov v cudzine, konrétne v Číne. Federálni žalobcovia (prokurátori) tvrdili, že Lieber sa v roku 2011 stal "strategickým vedcom" na Technologickej univerzite vo Wuhane a že sa zúčastnil čínskeho programu talentov, pričom bol zároveň súčasťou tajného vládneho výskumu v USA. Lieber zatajil príjmy vo výške miliónov dolárov a klamal vo vyhláseniach pre Ministerstvo obrany USA o svojom postavení vo výskume v Číne. Obvinený bol za prezidenta Trumpa, kedy ministerstvo spravodlivosti USA spustilo tzv. čínsku iniciatívu a vyšetrovanie ekonomickej a vedeckej špionáže a krádeže. Za Bidena sa vo vyšetrovaní pokračovalo, hoci ministerstvo spravodlivosti tvrdilo, že prehodnocuje svoj prístup v tejto veci. Lieber bol zatknutý na kampuse Harvardu v januári roku 2020 a odvtedy bol na platenom nútenom voľne. V súčasnosti bojuje s chorobou lymfómu v neskorom štádiu a jeho trest bude známy neskôr na ďalšom pojednávaní. https://www.thecrimson.com/article/2021/12/22/lieber-verdict-day6/

Když se hroutí nějaká ideologie , tak se různé skupiny snaží zachránit tak , že jiné záměrně potápějí . Právě toto probíhá .
https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/to-je-silna-kava-cesky-politik-uvedl-co-vlada-pred-verejnosti-zamerne-tajila/
Tak nějak nevěřím tomu , že se lidé spokojí s roztrháním několika pěšáků . Těch gestapáčků jsou tisíce a je nezbytně nutné je po právu potrestat a rozbít jejich klanové zázemí .
Nikde není napsáno , že odsun Sudetských zrádců , se nemůže zopakovat , tentokrát pro další skupinu fašistů a vlasti-zločinců .


Když se hroutí nějaká ideologie , tak se různé skupiny snaží zachránit tak , že jiné záměrně potápějí . Právě toto probíhá . https://www.ac24.cz/zpravy-z-domova/to-je-silna-kava-cesky-politik-uvedl-co-vlada-pred-verejnosti-zamerne-tajila/ Tak nějak nevěřím tomu , že se lidé spokojí s roztrháním několika pěšáků . Těch gestapáčků jsou tisíce a je nezbytně nutné je po právu potrestat a rozbít jejich klanové zázemí . Nikde není napsáno , že odsun Sudetských zrádců , se nemůže zopakovat , tentokrát pro další skupinu fašistů a vlasti-zločinců .

Výrobci vakcín utržili stamiliardy
Aspoň bude co rekvírovat. Plus osobní majetky vyvolených možná i 20 let zpět. Když to rozhodne mezinárodní vojenský tribunál, tak nebude úniku.


[quote="pid:49466, uid:181"]Výrobci vakcín utržili stamiliardy[/quote]Aspoň bude co rekvírovat. Plus osobní majetky vyvolených možná i 20 let zpět. Když to rozhodne mezinárodní vojenský tribunál, tak nebude úniku.

Rozhovor prof. Berana s primitivem Kubkem na XTV doporučuji všem shlédnout! Kubek se tu znemožnil nejvíce, jak mohl. :-) Více takových duelů s Kubkem!!! :-D Jestli Pfizer nenechá Kubka odvolat z ČLK, tak jim bude tak akorát kazit kšefty. :-)


Rozhovor prof. Berana s primitivem Kubkem na XTV doporučuji všem shlédnout! Kubek se tu znemožnil nejvíce, jak mohl. :-) Více takových duelů s Kubkem!!! :-D Jestli Pfizer nenechá Kubka odvolat z ČLK, tak jim bude tak akorát kazit kšefty. :-)
Upravené 23. 12. 2021 o 23:13

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vem-si-plinu-Po-ostude-s-Beranem-je-Kubkovi-jeste-hur-687496
Tak už je jasné , na kterého blbce to chtějí shodit . Jen si nejsem jistý , zda davu bude stačit jeden Štěpán , tak jako při sametovém převratu .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Vem-si-plinu-Po-ostude-s-Beranem-je-Kubkovi-jeste-hur-687496 Tak už je jasné , na kterého blbce to chtějí shodit . Jen si nejsem jistý , zda davu bude stačit jeden Štěpán , tak jako při sametovém převratu .

Imunita ľudí, ktorí prekonali Covid si poradí aj s omikronom.


Imunologička Zuzana Krátká: Imunita ľudí, ktorí prekonali Covid si poradí aj s omikronom. Združenie mikrobiológov, imunológov a štatistikov: “Očkovanie nerizikových jedincov môže prispieť k poklesu dlhodobej imunity populácie proti ochoreniu Covid-19”


https://smis-lab.cz/2021/12/13/vyvanuti-imunity-u-osob-po-ockovani-a-po-prodelani-covid-19/
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.04.21267114v1


ale zaver studie je:


CONCLUSIONS Protection from reinfection decreases with time since previous infection, but is, nevertheless, higher than that conferred by vaccination with two doses at a similar time since the last immunity-conferring event. A single vaccine dose after infection helps to restore protection.


Ochrana pred reinfekciou klesa v case po infekcii, ale je vyssia nez ochrana vytvorena dvojdavkovym ockovanim. Jedna davka vakciny po infekcii pomaha obnovit ochranu. Takze tato studia je tu na potvrdenie boosterov.


[Imunita ľudí, ktorí prekonali Covid si poradí aj s omikronom.](https://www.hlavnespravy.sk/imunologicka-zuzana-kratka-imunita-ludi-ktori-prekonali-covid-si-poradi-aj-s-omikronom-zdruzenie-mikrobiologov-imunologov-a-statistikov-ockovanie-nerizikovych-jedincov-moze-prispiet-k-poklesu-d/2803536) Imunologička Zuzana Krátká: Imunita ľudí, ktorí prekonali Covid si poradí aj s omikronom. Združenie mikrobiológov, imunológov a štatistikov: “Očkovanie nerizikových jedincov môže prispieť k poklesu dlhodobej imunity populácie proti ochoreniu Covid-19” https://smis-lab.cz/2021/12/13/vyvanuti-imunity-u-osob-po-ockovani-a-po-prodelani-covid-19/ https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.12.04.21267114v1 ale zaver studie je: CONCLUSIONS Protection from reinfection decreases with time since previous infection, but is, nevertheless, higher than that conferred by vaccination with two doses at a similar time since the last immunity-conferring event. A single vaccine dose after infection helps to restore protection. Ochrana pred reinfekciou klesa v case po infekcii, ale je vyssia nez ochrana vytvorena dvojdavkovym ockovanim. Jedna davka vakciny po infekcii pomaha obnovit ochranu. Takze tato studia je tu na potvrdenie boosterov.

Moderator

Upravené 24. 12. 2021 o 08:45

Zdravia všetkým.
Zaujímavé video , jeden šofér záchranky od srdca povedal čo si myslí.
https://magazin1.sk/vodic-zachranky-matovic-a-mikulec-su-vrahovia-nedam-sa-nikdy-ockovat-a-viem-preco-sa-nedam/?fbclid=IwAR0SwT3vdlte54-SLvxP0xlzPCIIb14gHdBG9_YV4A1tQ5Lkj-mBPxmmX5Y


Zdravia všetkým. Zaujímavé video , jeden šofér záchranky od srdca povedal čo si myslí. https://magazin1.sk/vodic-zachranky-matovic-a-mikulec-su-vrahovia-nedam-sa-nikdy-ockovat-a-viem-preco-sa-nedam/?fbclid=IwAR0SwT3vdlte54-SLvxP0xlzPCIIb14gHdBG9_YV4A1tQ5Lkj-mBPxmmX5Y
Upravené 24. 12. 2021 o 21:53

Ustoupí vláda a zruší povinné očkování? Jak to vidíte?
„Vláda buď ustoupí, anebo padne. Podle mne není jiného východiska. V druhém případě to bude s dosud nejasnými následky pro IZS, včetně zdravotníků a hlavně pro celkový chod státu a pro společnost,“ říká Monika Jarošová, zdravotní sestra a bývalá poslankyně za SPD.


https://cz.sputniknews.com/20211224/vyjdou-medici-do-ulic-tisicum-se-nelibi-ockovani-z-donuceni-16968925.html


Ustoupí vláda a zruší povinné očkování? Jak to vidíte? „Vláda buď ustoupí, anebo padne. Podle mne není jiného východiska. V druhém případě to bude s dosud nejasnými následky pro IZS, včetně zdravotníků a hlavně pro celkový chod státu a pro společnost,“ říká Monika Jarošová, zdravotní sestra a bývalá poslankyně za SPD. https://cz.sputniknews.com/20211224/vyjdou-medici-do-ulic-tisicum-se-nelibi-ockovani-z-donuceni-16968925.html

Ustoupí vláda a zruší povinné očkování? Jak to vidíte?

Vidím to len ako strašenie.
Žiadny lekársky zákrok nemôže byť vykonaný bez súhlasu osoby, ktorej sa dotýka. Ako dokážu získať TVOJ súhlas, keď nechceš???
Pokuta? Neplatiť a v odvolaní žiadať aj náhradu za obťažovanie.


[quote="pid:49619, uid:185"]Ustoupí vláda a zruší povinné očkování? Jak to vidíte?[/quote] Vidím to len ako strašenie. Žiadny lekársky zákrok nemôže byť vykonaný bez súhlasu osoby, ktorej sa dotýka. Ako dokážu získať TVOJ súhlas, keď nechceš??? Pokuta? Neplatiť a v odvolaní žiadať aj náhradu za obťažovanie.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Válek říkal, že se k této otázce vrátí v půlce února. Nejspíš chtějí zjistit, jak se lidé, kterých se vyhláška týká, zachovají. Dle mého, by ji všichni měli ignorovat.


Válek říkal, že se k této otázce vrátí v půlce února. Nejspíš chtějí zjistit, jak se lidé, kterých se vyhláška týká, zachovají. Dle mého, by ji všichni měli ignorovat.
Upravené 25. 12. 2021 o 16:59

Stará vláda a nová vláda jsou stejní šmejdi . Stačí si vzpomenout , jak "opozice" fofrem podpořila pandemický zákon , na který babišovská chunta neměla dostatečný počet hlasů .
To co vidíme , je jen pokračování stejné masírky scénáře , prosazovaného globálně . Stará chunta překotně v době povolební , otevřeně vyhlašuje válku celému národu a nastoupivší chunta v této genocidě plynule pokračuje .
Na co byl Válek-chunta otevřeně upozorněn ?
Pokud se povinnou genocidou hodlá zaobírat až v době , kdy otroci už mají být v genocidní píchací mašině , vzhledem k časové prodlevě několika vynucovaných jedpichů , pak se jedná o stále stejný plán , donutit otroky k sebevraždě a zlomení se .
Jednak tímto vydírají lidi a navíc vyhodnocují , jak velké problémy jim přinese další nařízení ze scénáře , u kterého mají načtenou další scénu .


Stará vláda a nová vláda jsou stejní šmejdi . Stačí si vzpomenout , jak "opozice" fofrem podpořila pandemický zákon , na který babišovská chunta neměla dostatečný počet hlasů . To co vidíme , je jen pokračování stejné masírky scénáře , prosazovaného globálně . Stará chunta překotně v době povolební , otevřeně vyhlašuje válku celému národu a nastoupivší chunta v této genocidě plynule pokračuje . Na co byl Válek-chunta otevřeně upozorněn ? Pokud se povinnou genocidou hodlá zaobírat až v době , kdy otroci už mají být v genocidní píchací mašině , vzhledem k časové prodlevě několika vynucovaných jedpichů , pak se jedná o stále stejný plán , donutit otroky k sebevraždě a zlomení se . Jednak tímto vydírají lidi a navíc vyhodnocují , jak velké problémy jim přinese další nařízení ze scénáře , u kterého mají načtenou další scénu .

Výsledky pitiev nemeckých vedcov a profesorov
https://www.infovojna.sk/article/video-vysledky-bhakdihoburkhardtovy-patologie-ukazuji-ze-93-lidi-kteri-zemreli-po-ockovani-bylo-usmrceno-vakcinou


Výsledky pitiev nemeckých vedcov a profesorov https://www.infovojna.sk/article/video-vysledky-bhakdihoburkhardtovy-patologie-ukazuji-ze-93-lidi-kteri-zemreli-po-ockovani-bylo-usmrceno-vakcinou

Nič sa nedeje náhodne a všetko má svoj význam a zmysel.

Ve videu se mluví o TBC ,která by se díky očkování mohla rozšířit.
Jaká náhoda ,že se u nás v roce 2010 přestalo s očkováním proti TBC a děti se přestlali ,přeočkovávat o 2 roky dřív.


Ve videu se mluví o TBC ,která by se díky očkování mohla rozšířit. Jaká náhoda ,že se u nás v roce 2010 přestalo s očkováním proti TBC a děti se přestlali ,přeočkovávat o 2 roky dřív.

Jaká náhoda ,že se u nás v roce 2010 přestalo s očkováním proti TBC a děti se přestlali ,přeočkovávat o 2 roky dřív.

Veď to bolo to najhoršie z očkovaní. Novorodenec ho dostával ešte v nemocnici. Vakcínovať prvé dni hneď po narodení je niečo nehorázne.


[quote="pid:50555, uid:627"]Jaká náhoda ,že se u nás v roce 2010 přestalo s očkováním proti TBC a děti se přestlali ,přeočkovávat o 2 roky dřív.[/quote] Veď to bolo to najhoršie z očkovaní. Novorodenec ho dostával ešte v nemocnici. Vakcínovať prvé dni hneď po narodení je niečo nehorázne.

Veď to bolo to najhoršie z očkovaní.


presne a navyše sa preukázalo ako neúčinné ba priam škodlivé. Muselo to byt vážnejšie ináč by to v tom očkovacom kalendári figurovala naďalej. Pre niektorých lekárov je kontraindikácia len smrť a možno niekoho nezastaví ani to. Veď mŕtvym chceli nasadzovať rúška, tak pre istotu aj vcielku, nie?


[quote="pid:50610, uid:6"]Veď to bolo to najhoršie z očkovaní.[/quote] presne a navyše sa preukázalo ako neúčinné ba priam škodlivé. Muselo to byt vážnejšie ináč by to v tom očkovacom kalendári figurovala naďalej. Pre niektorých lekárov je kontraindikácia len smrť a možno niekoho nezastaví ani to. Veď mŕtvym chceli nasadzovať rúška, tak pre istotu aj vcielku, nie?

od zdravotnej sestry pracujúcej v Rakúsku v odberovom hematologickom centre (to isté robila aj na Slovensku): odmena pre nezaočkovaného darcu krvi vyše 1 300 €.


od zdravotnej sestry pracujúcej v Rakúsku v odberovom hematologickom centre (to isté robila aj na Slovensku): odmena pre nezaočkovaného darcu krvi vyše 1 300 €.

Řecký vědec uvedl datum, kdy skončí koronavirová pandemie
Vlna nákazy novým kmenem koronaviru, omikron, by měla odeznít do 20. února, a pravděpodobně jde o poslední mutaci onemocnění covid-19. V rozhovoru pro portál Newsbeast to prohlásil Demosthenes Sariyannis, profesor na Aristotelově univerzitě v Soluni.
Vědec známý v Řecku se odkazoval na matematický model pro vývoj další „bouřlivé“ vlny pandemie. Posledních pět dní v Řecku každý den zaznamenávají nové rekordní případy nákazy koronavirem – v pátek to bylo 40,5 tisíce případů a kmen omikron začal převládat v zemi.
Podle Sariyannise bude tento vzestupný trend pokračovat až do 20.-22. ledna, přičemž průměrná týdenní úroveň dosáhne 66 tisíc nakažených. V praxi to znamená, že se mohou objevit dny, kdy bude 80 tisíc nebo dokonce 100 tisíc případů koronaviru denně. Kromě toho se Sariyannis domnívá, že výpočet průměrné týdenní úrovně je přesnější než metoda denní.
„Takže 20. února, měsíc po vrcholu „omikronové“ vlny, skončí její pokles. Průměrný týdenní počet infekcí bude 3500-4000. Pak už bude konec omikronu a opravdu velká část naší společnosti bude mít imunitu,“ řekl Sariyannis.
Podle jeho slov to navíc bude možná i poslední „výkřik“ koronaviru.
„A i pokud je omikron posledním skokem koronaviru, který pozorujeme, což je velmi pravděpodobné, v žádném případě by neměla převládnout logika samolibosti, že všichni snadno onemocníme a skončíme s ním,“ dodal vědec. zde


**Řecký vědec uvedl datum, kdy skončí koronavirová pandemie** Vlna nákazy novým kmenem koronaviru, omikron, by měla odeznít do 20. února, a pravděpodobně jde o poslední mutaci onemocnění covid-19. V rozhovoru pro portál Newsbeast to prohlásil Demosthenes Sariyannis, profesor na Aristotelově univerzitě v Soluni. Vědec známý v Řecku se odkazoval na matematický model pro vývoj další „bouřlivé“ vlny pandemie. Posledních pět dní v Řecku každý den zaznamenávají nové rekordní případy nákazy koronavirem – v pátek to bylo 40,5 tisíce případů a kmen omikron začal převládat v zemi. Podle Sariyannise bude tento vzestupný trend pokračovat až do 20.-22. ledna, přičemž průměrná týdenní úroveň dosáhne 66 tisíc nakažených. V praxi to znamená, že se mohou objevit dny, kdy bude 80 tisíc nebo dokonce 100 tisíc případů koronaviru denně. Kromě toho se Sariyannis domnívá, že výpočet průměrné týdenní úrovně je přesnější než metoda denní. „Takže 20. února, měsíc po vrcholu „omikronové“ vlny, skončí její pokles. Průměrný týdenní počet infekcí bude 3500-4000. Pak už bude konec omikronu a opravdu velká část naší společnosti bude mít imunitu,“ řekl Sariyannis. Podle jeho slov to navíc bude možná i poslední „výkřik“ koronaviru. „A i pokud je omikron posledním skokem koronaviru, který pozorujeme, což je velmi pravděpodobné, v žádném případě by neměla převládnout logika samolibosti, že všichni snadno onemocníme a skončíme s ním,“ dodal vědec. [zde](https://cz.sputniknews.com/20220102/recky-vedec-uvedl-datum-kdy-skonci-koronavirova-pandemie-17058836.html)

od zdravotnej sestry pracujúcej v Rakúsku

Znama, ktera ma blizky styk s lekari tamtez - otehotnet nejdrive 2 roky po podani posledni injekce. Jinak, privatne, ockovani vubec nedoporucuji.


[quote="pid:50714, uid:112"]od zdravotnej sestry pracujúcej v Rakúsku[/quote] Znama, ktera ma blizky styk s lekari tamtez - otehotnet nejdrive 2 roky po podani posledni injekce. Jinak, privatne, ockovani vubec nedoporucuji.

nejvetsi bulvarni platek informuje:


https://www.novinky.cz/domaci/clanek/co-je-chripcovid-soubeh-chripky-a-covidu-predstavuje-nebezpeci-40382753


chripka, o ktere i maestro kubek tvrdil, ze diky rouskam vymizela, se asi znovu "objevila". kdyz se "vraci" chripka, vraci se i zaroven i pristup k respiracnim onemocneni, ktery tady byl do roku 2019?


nejvetsi bulvarni platek informuje: https://www.novinky.cz/domaci/clanek/co-je-chripcovid-soubeh-chripky-a-covidu-predstavuje-nebezpeci-40382753 chripka, o ktere i maestro kubek tvrdil, ze diky rouskam vymizela, se asi znovu "objevila". kdyz se "vraci" chripka, vraci se i zaroven i pristup k respiracnim onemocneni, ktery tady byl do roku 2019?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/State-zaluji-te-za-ockovani-Zachranar-jezdici-ke-covidu-vypravi-688291
Takhle vypadá tlak zdola . Lidé si začínají uvědomovat , že mají společného nepřítele . Prodejné elity .


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/State-zaluji-te-za-ockovani-Zachranar-jezdici-ke-covidu-vypravi-688291 Takhle vypadá tlak zdola . Lidé si začínají uvědomovat , že mají společného nepřítele . Prodejné elity .

chripka, o ktere i maestro kubek tvrdil, ze diky rouskam vymizela, se asi znovu "objevila". kdyz se "vraci" chripka, vraci se i zaroven i pristup k respiracnim onemocneni, ktery tady byl do roku 2019?


v Izreali sa uz dokonca objavila “Flurona” - mix chripky a corony


https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/izrael-hlasi-prvni-pripad-chripcovidu-40382689


[quote="pid:50855, uid:347"]chripka, o ktere i maestro kubek tvrdil, ze diky rouskam vymizela, se asi znovu "objevila". kdyz se "vraci" chripka, vraci se i zaroven i pristup k respiracnim onemocneni, ktery tady byl do roku 2019?[/quote] v Izreali sa uz dokonca objavila “Flurona” - mix chripky a corony https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/izrael-hlasi-prvni-pripad-chripcovidu-40382689

V USA sa testuje nova vakcina proti vsetkym variantam covidu a SARS. Zaujimavy fakt je, ze testovanie ma pod palcom americka armada. A taktiez to budu testovat na prekonanych, neprekonanych a aj zaockovanych. Na tie vysledky z testovania by som bol velmi zvedavy...


https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/americka-armada-testuje-vakcinu-proti-vsem-variantam-covidu-a-sars-40382790


V USA sa testuje nova vakcina proti vsetkym variantam covidu a SARS. Zaujimavy fakt je, ze testovanie ma pod palcom americka armada. A taktiez to budu testovat na prekonanych, neprekonanych a aj zaockovanych. Na tie vysledky z testovania by som bol velmi zvedavy... https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/americka-armada-testuje-vakcinu-proti-vsem-variantam-covidu-a-sars-40382790
Upravené 3. 1. 2022 o 16:18

No vida, tak se nám zpět vrací chřipka, kterou covid téměř zahubil. A nyní je tu zpět, zatím jako hybrid chřipkokovid, ale časem to bude asi opět stará dobrá chřipka. Neočkované potrápí jako dříve, no a očkovaní jsou odsouzeni k doživotnímu očkování, nebo dobrovolné smrti. Tomu se říká vytvoření nabídky s podmíněnou poptávkou. Takže, co tam máte pro nás dalšího, dobrodinci?


No vida, tak se nám zpět vrací chřipka, kterou covid téměř zahubil. A nyní je tu zpět, zatím jako hybrid chřipkokovid, ale časem to bude asi opět stará dobrá chřipka. Neočkované potrápí jako dříve, no a očkovaní jsou odsouzeni k doživotnímu očkování, nebo dobrovolné smrti. Tomu se říká vytvoření nabídky s podmíněnou poptávkou. Takže, co tam máte pro nás dalšího, dobrodinci?
Upravené 3. 1. 2022 o 17:14

Tomu se říká vytvoření nabídky s podmíněnou poptávkou.

Nekteri statecni se nechavaji ockovat na chripku i korunu, pak z toho vznikne flur a ona .... Oboji z pocitacove hry - behaji tam nejake satanske zrudicky Ninja-Kiwi.
zde a zde


[quote="pid:50877, uid:776"]Tomu se říká vytvoření nabídky s podmíněnou poptávkou.[/quote] Nekteri statecni se nechavaji ockovat na chripku i korunu, pak z toho vznikne flur a ona .... Oboji z pocitacove hry - behaji tam nejake satanske zrudicky Ninja-Kiwi. [zde](https://de.wikipedia.org/wiki/ONA) a [zde](https://ninjakiwi.com/Games/Arcade/Flur.html)
Upravené 3. 1. 2022 o 20:26

Právě probíhá tisková konference
Tisková konference - Očkování musí zůstat skutečně dobrovolné
za účasti profesora Berana, Jindřicha Rajchla...
https://www.facebook.com/events/1279971122478140/
Svůj mikrofon tam má NOVA, Seznam, Impuls...


Právě probíhá tisková konference **Tisková konference - Očkování musí zůstat skutečně dobrovolné** za účasti profesora Berana, Jindřicha Rajchla... https://www.facebook.com/events/1279971122478140/ Svůj mikrofon tam má NOVA, Seznam, Impuls...
Upravené 4. 1. 2022 o 11:06

Nova varianta se jmenem IHU
Na jihu Francie byl objeven nový kmen koronaviru.
Odborníci z Institutu infekčních nemocí v Marseille (IHU) objevili u obyvatel města nový kmen koronaviru, vyplývá ze studie zveřejněné na MedRxiv, portálu preprintů vědeckých článků z oblasti medicíny.
Podle vědců u 12 lidí testy k identifikaci mutací spojených s variantami koronaviru ukázaly „atypickou kombinaci“.
Nová varianta viru byla označena B.1.640.2. Poprvé byla identifikována v listopadu u člověka, který se vrátil z Kamerunu. Analýza genomu odhalila 46 mutací, upřesňují vědci.
„Vzorec genomových mutací tedy naznačuje novou variantu, kterou jsme nazvali IHU (s odkazem na název naší univerzity),“ píší.
Nyní se ve Francii šíří kmen omikron, který byl poprvé identifikován začátkem listopadu v Botswaně a Jižní Africe. Tato varianta koronaviru se vyznačuje třemi desítkami mutací, které zajišťují její vysokou přenositelnost a odolnost vůči imunitě: nakazit se jí mohou i ti, kteří již koronavirus prodělali, i očkovaní proti němu. Podle názoru odborníků vytlačí kmen omikron dosud dominující variantu delta.
V mnoha zemích již omikron vedl k výraznému nárůstu počtu nemocných – například ve Francii bylo v posledních dnech roku 2021 zaznamenáno více než 200 tisíc případů nákazy denně. Leden bude pro francouzské nemocnice těžkým měsícem, řekl ministr zdravotnictví Olivier Veran. zde


**Nova varianta se jmenem IHU** Na jihu Francie byl objeven nový kmen koronaviru. Odborníci z Institutu infekčních nemocí v Marseille (IHU) objevili u obyvatel města nový kmen koronaviru, vyplývá ze studie zveřejněné na MedRxiv, portálu preprintů vědeckých článků z oblasti medicíny. Podle vědců u 12 lidí testy k identifikaci mutací spojených s variantami koronaviru ukázaly „atypickou kombinaci“. Nová varianta viru byla označena B.1.640.2. Poprvé byla identifikována v listopadu u člověka, který se vrátil z Kamerunu. Analýza genomu odhalila 46 mutací, upřesňují vědci. „Vzorec genomových mutací tedy naznačuje novou variantu, kterou jsme nazvali IHU (s odkazem na název naší univerzity),“ píší. Nyní se ve Francii šíří kmen omikron, který byl poprvé identifikován začátkem listopadu v Botswaně a Jižní Africe. Tato varianta koronaviru se vyznačuje třemi desítkami mutací, které zajišťují její vysokou přenositelnost a odolnost vůči imunitě: nakazit se jí mohou i ti, kteří již koronavirus prodělali, i očkovaní proti němu. Podle názoru odborníků vytlačí kmen omikron dosud dominující variantu delta. V mnoha zemích již omikron vedl k výraznému nárůstu počtu nemocných – například ve Francii bylo v posledních dnech roku 2021 zaznamenáno více než 200 tisíc případů nákazy denně. Leden bude pro francouzské nemocnice těžkým měsícem, řekl ministr zdravotnictví Olivier Veran. [zde](https://cz.sputniknews.com/20220104/na-jihu-francie-byl-objeven-novy-kmen-koronaviru-17084119.html)

co sa tyka americkej vakciny proti vsetkym kmenom covidu, zabavne na tom je to, ze sa to stale zameriava na spike protein....pricom uz teraz tie rozne kmene covidu sa lisia zrejme v inych castiach virusu (inak by predsa vakciny fungovali trvale)....a druha vec je, ako dlho budu tieto vakciny fungovat.....ak 6 mesiaxov, tak je to snad jedno....aj teraz tvrdia, ze Pfizer funguje aj na deltu, hoci bol vyvijany proti alfe....a ockovat sa opakovane treba len preto, ze "vyvanie"


co sa tyka americkej vakciny proti vsetkym kmenom covidu, zabavne na tom je to, ze sa to stale zameriava na spike protein....pricom uz teraz tie rozne kmene covidu sa lisia zrejme v inych castiach virusu (inak by predsa vakciny fungovali trvale)....a druha vec je, ako dlho budu tieto vakciny fungovat.....ak 6 mesiaxov, tak je to snad jedno....aj teraz tvrdia, ze Pfizer funguje aj na deltu, hoci bol vyvijany proti alfe....a ockovat sa opakovane treba len preto, ze "vyvanie"

Na jihu Francie byl objeven nový kmen koronaviru.
Už aj na Slovensku by mali vedci "objaviť" nejaký nový druh koronavírusu a nazvať ho "NATO". Hneď nato by sme usporiadali referendum o vystúpení z NATO, kvoli terorizmu, ktoré konalo na blízkom východe, juhoslávii atď.


[quote="pid:50995, uid:68"]Na jihu Francie byl objeven nový kmen koronaviru.[/quote]Už aj na Slovensku by mali vedci "objaviť" nejaký nový druh koronavírusu a nazvať ho "NATO". Hneď nato by sme usporiadali referendum o vystúpení z NATO, kvoli terorizmu, ktoré konalo na blízkom východe, juhoslávii atď.

Tak snad už se to láme. smile


Beran: Povinné očkování nemá smysl, vakcína vyprchá, kolektivní imunita není


Článek na iDNES
Hlavní myšlenky a 5 minutový sestřih z tiskové konference
Očkování musí zůstat skutečně dobrovolné


A diskuze - asi 2000 komentářů - převážně podporující


https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-petice-policie-armada-hasici-sestry-zdravotnici-beran-inciativa-21.A220104_093345_domaci_remy?


A tady záznam celé tiskovky:
https://www.facebook.com/iniciativa21.cz/videos/619991539122200


Tak snad už se to láme. :) **Beran: Povinné očkování nemá smysl, vakcína vyprchá, kolektivní imunita není** Článek na iDNES Hlavní myšlenky a 5 minutový sestřih z tiskové konference **Očkování musí zůstat skutečně dobrovolné** A diskuze - asi 2000 komentářů - převážně podporující https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/povinne-ockovani-petice-policie-armada-hasici-sestry-zdravotnici-beran-inciativa-21.A220104_093345_domaci_remy? A tady záznam celé tiskovky: https://www.facebook.com/iniciativa21.cz/videos/619991539122200
Upravené 4. 1. 2022 o 16:03

Dnes v spojí verejnej dopravy smerom do Bratislavy hovorila nejaká žena, zrejme zdravotníčka, do telefónu, zrejme svojej kolegyni: ,,vrchná sestra povedala, že kovid čoskoro skončí, a potom prišiel Sabaka a povedal, že kovid skončí v marci a už sa nikdy nevráti".


Dnes v spojí verejnej dopravy smerom do Bratislavy hovorila nejaká žena, zrejme zdravotníčka, do telefónu, zrejme svojej kolegyni: ,,vrchná sestra povedala, že kovid čoskoro skončí, a potom prišiel Sabaka a povedal, že kovid skončí v marci a už sa nikdy nevráti".

,,vrchná sestra povedala, že kovid čoskoro skončí, a potom prišiel Sabaka a povedal, že kovid skončí v marci a už sa nikdy nevráti".


Jediné, čo s nami, alebo skôr s nimi, zostane navždy, budú vedľajšie účinky po vakcinácii.


Ďakujem, informácie zo života ma vždy potešia. Boletusovi síce bude vadiť, že je to neozdrojovaná informácia, ale mne nie.


[quote="pid:51111, uid:156"],,vrchná sestra povedala, že kovid čoskoro skončí, a potom prišiel Sabaka a povedal, že kovid skončí v marci a už sa nikdy nevráti".[/quote] Jediné, čo s nami, alebo skôr s nimi, zostane navždy, budú vedľajšie účinky po vakcinácii. Ďakujem, informácie zo života ma vždy potešia. Boletusovi síce bude vadiť, že je to neozdrojovaná informácia, ale mne nie.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

informácie zo života


Áno, je to zo života. Najprv som zastrihala ušami, keď sa pani do telefónu opýtala: ,,Koľkí dnes umreli?", a potom prišlo toto.


[quote="pid:51112, uid:623"]informácie zo života[/quote] Áno, je to zo života. Najprv som zastrihala ušami, keď sa pani do telefónu opýtala: ,,Koľkí dnes umreli?", a potom prišlo toto.

https://www.reuters.com/world/us-court-revives-lawsuit-against-pfizer-others-iraq-terrorism-funding-claims-2022-01-04/


Americký odvolací súd v utorok oživil žalobu proti AstraZeneca Plc, Pfizer Inc a ďalším spoločnostiam kvôli obvineniam, že ich zmluvy s irackým ministerstvom zdravotníctva pomohli financovať terorizmus, ktorý zabíjal Američanov počas vojny v Iraku.


https://www.reuters.com/world/us-court-revives-lawsuit-against-pfizer-others-iraq-terrorism-funding-claims-2022-01-04/ Americký odvolací súd v utorok oživil žalobu proti AstraZeneca Plc, Pfizer Inc a ďalším spoločnostiam kvôli obvineniam, že ich zmluvy s irackým ministerstvom zdravotníctva pomohli financovať terorizmus, ktorý zabíjal Američanov počas vojny v Iraku.

Záznam z dnešní tiskové konference skupiny senátorů, kteří napadli novelu "očkovací vyhlášky", která zavádí povinné očkování pro vybrané profesní skupiny a občany nad 60 let u Ústavního soudu.


https://www.facebook.com/SenatSTANcz/videos/2217871678388270


Doporučuji ke shlédnutí. Klobouk dolů před těmi senátory, kteří podepsali. Museli prokázat osobní statečnost - tak daleko jsme se v naší demokracii dostali...


Záznam z dnešní **tiskové konference skupiny senátorů, kteří napadli novelu "očkovací vyhlášky**", která zavádí povinné očkování pro vybrané profesní skupiny a občany nad 60 let **u Ústavního soudu**. https://www.facebook.com/SenatSTANcz/videos/2217871678388270 Doporučuji ke shlédnutí. Klobouk dolů před těmi senátory, kteří podepsali. Museli prokázat osobní statečnost - tak daleko jsme se v naší demokracii dostali...

Bosna a Hercegovina se stala první zemí v Evropě bez Covid pasu! Právník Mirnes Ajanović porazil bosenskou federální vládu
Bosenský právník Mirnes Ajanović porazil bosenskou federální vládu díky svým právnickým znalostem, ústavním znalostem a oficiálním dokumentům společnosti Pfizer a zastavil její záměr vzít bosenským občanům svobodu zavedením Covid pasů.
Bosna a Hercegovina se tak stala první zemí v Evropě bez Covid pasu.
Mirnesi Ajanovićovi se podařilo uplatnit ústavu Bosny a Hercegoviny, zákony a trestní oznámení, konkrétní důkazy o tom, že očkovaní lidé přenášejí virus stejně jako neočkovaní a že je absurdní zavádět kódové osvědčení – donutil vládu FBiH, aby vyhlášku stáhla a aby se kantony vzdaly zavádění totality a diskriminace občanů.
Několikaměsíční boj Mirnese Ajanoviće za právní stát bez dělení a omezení vedl k tomu, že se Bosna a Hercegovina stala první a jedinou zemí v Evropě, která byla osvobozena od potvrzení Covid pasů, a boj tohoto muže by měl být vodítkem pro ostatní právníky, akademiky a svobodomyslné lidi na celém světě, že svobody lze dosáhnout.
https://www.infovojna.sk/article/bosna-a-hercegovina-se-stala-prvni-zemi-v-evrope-bez-covid-pasu-pravnik-mirnes-ajanovi-porazil-bosenskou-federalni-vladu


**Bosna a Hercegovina se stala první zemí v Evropě bez Covid pasu! Právník Mirnes Ajanović porazil bosenskou federální vládu** Bosenský právník Mirnes Ajanović porazil bosenskou federální vládu díky svým právnickým znalostem, ústavním znalostem a oficiálním dokumentům společnosti Pfizer a zastavil její záměr vzít bosenským občanům svobodu zavedením Covid pasů. Bosna a Hercegovina se tak stala první zemí v Evropě bez Covid pasu. Mirnesi Ajanovićovi se podařilo uplatnit ústavu Bosny a Hercegoviny, zákony a trestní oznámení, konkrétní důkazy o tom, že očkovaní lidé přenášejí virus stejně jako neočkovaní a že je absurdní zavádět kódové osvědčení – donutil vládu FBiH, aby vyhlášku stáhla a aby se kantony vzdaly zavádění totality a diskriminace občanů. Několikaměsíční boj Mirnese Ajanoviće za právní stát bez dělení a omezení vedl k tomu, že se Bosna a Hercegovina stala první a jedinou zemí v Evropě, která byla osvobozena od potvrzení Covid pasů, a boj tohoto muže by měl být vodítkem pro ostatní právníky, akademiky a svobodomyslné lidi na celém světě, že svobody lze dosáhnout. https://www.infovojna.sk/article/bosna-a-hercegovina-se-stala-prvni-zemi-v-evrope-bez-covid-pasu-pravnik-mirnes-ajanovi-porazil-bosenskou-federalni-vladu

Držitel Nobelovy ceny za objev viru HIV Luc Montagnier potvrdil, že mutace koronaviru vznikají v tělech očkovaných lidí!
https://www.infovojna.sk/article/video-drzitel-nobelovy-ceny-za-objev-viru-hiv-luc-montagnier-potvrdil-ze-mutace-koronaviru-vznikaji-v-telech-ockovanych-lidi


**Držitel Nobelovy ceny za objev viru HIV Luc Montagnier potvrdil, že mutace koronaviru vznikají v tělech očkovaných lidí!** https://www.infovojna.sk/article/video-drzitel-nobelovy-ceny-za-objev-viru-hiv-luc-montagnier-potvrdil-ze-mutace-koronaviru-vznikaji-v-telech-ockovanych-lidi

Bosna a Hercegovina stala první a jedinou zemí v Evropě, která byla osvobozena od potvrzení Covid pasů
už mám v Bosne rezervované ubytovanie na letnú dovolenku. pyramídy, krásna príroda, pamiatky, aj pár dní pri mori...


[quote="pid:51256, uid:111"]Bosna a Hercegovina stala první a jedinou zemí v Evropě, která byla osvobozena od potvrzení Covid pasů[/quote] už mám v Bosne rezervované ubytovanie na letnú dovolenku. pyramídy, krásna príroda, pamiatky, aj pár dní pri mori...
Upravené 6. 1. 2022 o 11:49

Nepomohlo dvadsať opravných komentárov. Možno bude treba založiť novú tému.


Nepomohlo dvadsať opravných komentárov. Možno bude treba založiť novú tému.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

Nepomohlo dvadsať opravných komentárov. Možno bude treba založiť novú tému.

zatial som problem nezaznamenal, kazdopadne, ak sa to objavuje, novu temu kludne zalozte (ak by mi to dlho trvalo), staru zamknem a pripadne nove prispevky v starej presuniem.


EDIT: Tema je zamknuta, pokracujte v Odpis vírusovej a očkovacej agendy a jej prejavy 2


[quote="pid:51286, uid:623"]Nepomohlo dvadsať opravných komentárov. Možno bude treba založiť novú tému.[/quote] zatial som problem nezaznamenal, kazdopadne, ak sa to objavuje, novu temu kludne zalozte (ak by mi to dlho trvalo), staru zamknem a pripadne nove prispevky v starej presuniem. **EDIT: Tema je zamknuta, pokracujte v** [Odpis vírusovej a očkovacej agendy a jej prejavy 2](https://ksbforum.eu/index.php?u=/topic/4633/odpis-v%C3%ADrusovej-a-o%C4%8Dkovacej-agendy-a-jej-prejavy-2)

Moderator

Upravené 6. 1. 2022 o 11:49
1 ... 3456
74.13k
423
83
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept