Zahraničná politika
Odpis Covidovej/Vakcinacnej agendy a jej prejavy

Myslim, ze uz nastal cas zalozit tuto temu. Ako pisal Oracle, narativ sa zacina rozpadat. Na RT vysli tieto 2 clanky, ktorymi myslim mozme zacat tuto temu:


clanok o tom, ako sa vykonavali testy fazy 3
https://www.rt.com/usa/539247-whistleblower-issues-pfizer-trial/


samotna sprava:
https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635


akcie Biontechu klesli o viac nez 20% (zeby o 22%?)
https://www.rt.com/business/539511-biontech-shares-plunge-pfizer/




edit: este pridam skrtnutie 97% obeti v Taliansku: https://www.zerohedge.com/markets/italian-institute-health-drastically-reduces-its-official-covid-death-toll-number


pozastavene povinne ockovanie v US https://www.reuters.com/world/us/us-federal-appeals-court-issues-stay-bidens-vaccine-rule-us-companies-2021-11-06/


Myslim, ze uz nastal cas zalozit tuto temu. Ako pisal Oracle, narativ sa zacina rozpadat. Na RT vysli tieto 2 clanky, ktorymi myslim mozme zacat tuto temu: clanok o tom, ako sa vykonavali testy fazy 3 https://www.rt.com/usa/539247-whistleblower-issues-pfizer-trial/ samotna sprava: https://www.bmj.com/content/375/bmj.n2635 akcie Biontechu klesli o viac nez 20% (zeby o 22%?) https://www.rt.com/business/539511-biontech-shares-plunge-pfizer/ ____ edit: este pridam skrtnutie 97% obeti v Taliansku: https://www.zerohedge.com/markets/italian-institute-health-drastically-reduces-its-official-covid-death-toll-number pozastavene povinne ockovanie v US https://www.reuters.com/world/us/us-federal-appeals-court-issues-stay-bidens-vaccine-rule-us-companies-2021-11-06/

Moderator

Upravené 6. 1. 2022 o 11:48

Potom je potřeba i položit si další otázky .
Splnil už proces covid podvod zadané parametry .
A jaké jsou dané parametry z pohledu různých globálních hráčů .
Jaká globální agenda bude následně použita jako směr války proti lidstvu .
Jak moc agenda covidu zviditelnila a tím podlomila možnosti elitárního řízení masy .
Jakým způsobem pracovat na likvidaci připravované agendy Globálního koncentráku .


Pokud chceme pracovat v rámci prediktor-korektor , pak nestačí jen reagovat na již probíhající procesy . To Nás staví do role věčné oběti .


Potom je potřeba i položit si další otázky . Splnil už proces covid podvod zadané parametry . A jaké jsou dané parametry z pohledu různých globálních hráčů . Jaká globální agenda bude následně použita jako směr války proti lidstvu . Jak moc agenda covidu zviditelnila a tím podlomila možnosti elitárního řízení masy . Jakým způsobem pracovat na likvidaci připravované agendy Globálního koncentráku . Pokud chceme pracovat v rámci prediktor-korektor , pak nestačí jen reagovat na již probíhající procesy . To Nás staví do role věčné oběti .
Upravené 6. 11. 2021 o 10:20

Poslední odstavec je jádrem sdělení . Vyjadřuje výhodu ofenzivy proti defenzívě.Koncepce je od prvního do posledního řádku návodem k ofenzivnímu chápání mise.


Poslední odstavec je jádrem sdělení . Vyjadřuje výhodu ofenzivy proti defenzívě.Koncepce je od prvního do posledního řádku návodem k ofenzivnímu chápání mise.

Klamú o všetkom: počtoch denných prípadov, hospitalizáciách i úmrtiach. Prečo to robia?


Po prvé, už samotný vynálezca PCR metódy, laureát Nobelovej ceny Kary Mullis tvrdil, že nie sú vhodné na diagnostiku infekčných ochorení, pretože pri ich (ne)vhodnom nastavení môžete nájsť prakticky čokoľvek v hocikom. (zdroj)


Po druhé, PCR testy majú vysokú mieru falošnej pozitivity, to znamená, že ukážu pozitívny výsledok, aj keď žiadny vírus sa vo vzorke nenachádza. Jediné, čo stačí urobiť, je nastaviť privysoký počet cyklov amplifikácie pri vyhodnocovaní testu.


Odporúča sa menej ako 28 cyklov. Hlavný hygienik USA povedal, že všetko nad 35 už nemá výpovednú hodnotu. (zdroj – hovorí to od približne 40. sekundy videa)


No a hádajte, koľko cyklov sa používa? Mikas písomne potvrdil, že je to 40 až 50 cyklov. (zdroj) Inými slovami, hodenie mincou má vyššiu výpovednú hodnotu ako takto nastavené PCR testy.


Po tretie, PCR testy nevedia rozlíšiť chrípku od covidu. Hádajte, aké je teraz obdobie? Správne, práve teraz sa nachádzame v chrípkovom období.
1. Ekonomické motívy falošnej pandémie
Pandémia je v podstate prezlečená kríza kapitalizmu. Totiž na to, aby sa kapitalizmus udržal pri živote, potrebuje neustále rásť (ako rakovina). Keď sa zastaví rast, kapitalizmus skolabuje.


V 80-tych rokoch 20. storočia boli na pokraji ekonomického kolapsu tak Spojené štáty, ako aj Sovietsky zväz. Spojené štáty (a západný blok) pre krízu kapitalizmu a vyčerpanie zdrojov rastu, Sovietsky zväz pre iné príčiny (vysoké výdavky na zbrojenie, jednostranne zameraná štruktúra ekonomiky a dlho pretrvávajúce nízke ceny vývozných surovín).
Takže zhrnutie – ekonomickou príčinou falošnej pandémie je kríza kapitalizmu spojená s vyčerpaním zdrojov rastu. A bez rastu kapitalizmus skolabuje.
2. Mocenské motívy falošnej pandémie
**Po celý čas ľudskej histórie, keď chceli mocní získať viac moci či bohatstva, tak napadli iné štáty. Tým získali cudzí kapitál a tiež ľudské zdroje, ktoré následne vykorisťovali
Plebs uväznia v mestách, každých pár mesiacov sa bude musieť očkovať „posilňujúcou dávkou“, nebude nič vlastniť a bude šťastný. Určite ste už to motto počuli, autorom je Klaus Schwab zo Svetového ekonomického fóra, ktorý povedal:
„V roku 2030 nebudete nič vlastniť a budete šťastný.
Záver
Takže teraz už v kocke viete, o čo v tejto falošnej pandémii ide a máte dve možnosti:

Možnosť prvá
– byť poslušný a nechať sa v priebehu najbližších pár rokov vyhubiť. Ak náhodou so šťastím prežijete, tak zvyšok života budete vy i vaše deti žiť ako otroci v globálnej technokratickej totalite.

Možnosť druhá
– vzbúriť sa, kým sa to ešte dá a nenechať sa vyhubiť ani zotročiť. Odpor a občianska neposlušnosť voči tyranii je momentálne jediná cesta, priam občianska povinnosť!
https://www.badatel.net/klamu-o-vsetkom-poctoch-dennych-pripadov-hospitalizaciach-i-umrtiach-preco-to-robia/


**Klamú o všetkom: počtoch denných prípadov, hospitalizáciách i úmrtiach. Prečo to robia?** Po prvé, už samotný vynálezca PCR metódy, laureát Nobelovej ceny Kary Mullis tvrdil, že nie sú vhodné na diagnostiku infekčných ochorení, pretože pri ich (ne)vhodnom nastavení môžete nájsť prakticky čokoľvek v hocikom. (zdroj) Po druhé, PCR testy majú vysokú mieru falošnej pozitivity, to znamená, že ukážu pozitívny výsledok, aj keď žiadny vírus sa vo vzorke nenachádza. Jediné, čo stačí urobiť, je nastaviť privysoký počet cyklov amplifikácie pri vyhodnocovaní testu. Odporúča sa menej ako 28 cyklov. Hlavný hygienik USA povedal, že všetko nad 35 už nemá výpovednú hodnotu. (zdroj – hovorí to od približne 40. sekundy videa) No a hádajte, koľko cyklov sa používa? Mikas písomne potvrdil, že je to 40 až 50 cyklov. (zdroj) Inými slovami, hodenie mincou má vyššiu výpovednú hodnotu ako takto nastavené PCR testy. Po tretie, PCR testy nevedia rozlíšiť chrípku od covidu. Hádajte, aké je teraz obdobie? Správne, práve teraz sa nachádzame v chrípkovom období. **1. Ekonomické motívy falošnej pandémie** Pandémia je v podstate prezlečená kríza kapitalizmu. Totiž na to, aby sa kapitalizmus udržal pri živote, potrebuje neustále rásť (ako rakovina). Keď sa zastaví rast, kapitalizmus skolabuje. V 80-tych rokoch 20. storočia boli na pokraji ekonomického kolapsu tak Spojené štáty, ako aj Sovietsky zväz. Spojené štáty (a západný blok) pre krízu kapitalizmu a vyčerpanie zdrojov rastu, Sovietsky zväz pre iné príčiny (vysoké výdavky na zbrojenie, jednostranne zameraná štruktúra ekonomiky a dlho pretrvávajúce nízke ceny vývozných surovín). Takže zhrnutie – ekonomickou príčinou falošnej pandémie je kríza kapitalizmu spojená s vyčerpaním zdrojov rastu. A bez rastu kapitalizmus skolabuje. **2. Mocenské motívy falošnej pandémie** ********Po celý čas ľudskej histórie, keď chceli mocní získať viac moci či bohatstva, tak napadli iné štáty. Tým získali cudzí kapitál a tiež ľudské zdroje, ktoré následne vykorisťovali Plebs uväznia v mestách, každých pár mesiacov sa bude musieť očkovať „posilňujúcou dávkou“, nebude nič vlastniť a bude šťastný. Určite ste už to motto počuli, autorom je Klaus Schwab zo Svetového ekonomického fóra, ktorý povedal: **„V roku 2030 nebudete nič vlastniť a budete šťastný.**“ **Záver** Takže teraz už v kocke viete, o čo v tejto falošnej pandémii ide a máte dve možnosti: ** Možnosť prvá** – byť poslušný a nechať sa v priebehu najbližších pár rokov vyhubiť. Ak náhodou so šťastím prežijete, tak zvyšok života budete vy i vaše deti žiť ako otroci v globálnej technokratickej totalite. ** Možnosť druhá** – vzbúriť sa, kým sa to ešte dá a nenechať sa vyhubiť ani zotročiť. Odpor a občianska neposlušnosť voči tyranii je momentálne jediná cesta, priam občianska povinnosť! https://www.badatel.net/klamu-o-vsetkom-poctoch-dennych-pripadov-hospitalizaciach-i-umrtiach-preco-to-robia/
Upravené 6. 11. 2021 o 10:31

Splnil už proces covid podvod zadané parametry .


Otazka je ci, som zvolil vhodny nazov, Covidovat sa moze prakticky ad infinitum, ale toto je podla mojho nazoru odpis vakcinacie.


[quote="pid:41391, uid:185"]Splnil už proces covid podvod zadané parametry .[/quote] Otazka je ci, som zvolil vhodny nazov, Covidovat sa moze prakticky ad infinitum, ale toto je podla mojho nazoru odpis vakcinacie.

Moderator

Upravené 6. 11. 2021 o 10:47

To co badatel sepsal , popisuje problémy a způsob řešení jen jedné party .
Musíme popsat požadované cíle všech hráčů , kteří aspirují na Globální vládu . Jedině tak to klubko rozmotáme a pochopením k jakým cílům kdo směřuje a jaké scénáře k tomu používá a používat chce , můžeme připravit Náš scénář , který převezme jejich řídící proces .
Asi bude nejlepší rozebrat si to např. jako tabulku .
Identifikace jednotlivých hráčů .
Přiřazení očekávaných cílů každému hráči.
Scénář který daný hráč používá k dosažení svých očekávaných hráčů .


Teprve když si uděláme jasno , tak můžeme začít s přípravou řízení procesu , který povede k převzetí probíhajících a připravovaných procesů řízení .


Jen připomenu .
Už byl zaregistrován tlak na Naši psychiku - bod jedna plné funkce řízení splněn .
Vnímáme vzrůstající tlak a snažíme se rozlišovat - bod dva PFŘ se plní .
Víše napsané - bod tři PFŘ.
bod čtyři PFŘ ?
Další body PFŘ .........


To co badatel sepsal , popisuje problémy a způsob řešení jen jedné party . Musíme popsat požadované cíle všech hráčů , kteří aspirují na Globální vládu . Jedině tak to klubko rozmotáme a pochopením k jakým cílům kdo směřuje a jaké scénáře k tomu používá a používat chce , můžeme připravit Náš scénář , který převezme jejich řídící proces . Asi bude nejlepší rozebrat si to např. jako tabulku . Identifikace jednotlivých hráčů . Přiřazení očekávaných cílů každému hráči. Scénář který daný hráč používá k dosažení svých očekávaných hráčů . Teprve když si uděláme jasno , tak můžeme začít s přípravou řízení procesu , který povede k převzetí probíhajících a připravovaných procesů řízení . Jen připomenu . Už byl zaregistrován tlak na Naši psychiku - bod jedna plné funkce řízení splněn . Vnímáme vzrůstající tlak a snažíme se rozlišovat - bod dva PFŘ se plní . Víše napsané - bod tři PFŘ. bod čtyři PFŘ ? Další body PFŘ .........

Kancelar , musíme se od něčeho odstrčit a začít pracovat tak , jak chápeme teorii KSB a DVTŘ .
Ten název bude dobrý jako memento uvědomění se toho , kdy si manipulovaný plně uvědomil že je manipulovaný a začal se tomu aktivně bránit .
Covid je jen jednou příčkou žebříku , na který Nás nutí vylézt . Tím že tu příčku popíšeme ,si nijak nepomůžeme . Musíme chápat jaké další příčky Nám připravují a kam Nás tím chtějí dostrkat .


Kancelar , musíme se od něčeho odstrčit a začít pracovat tak , jak chápeme teorii KSB a DVTŘ . Ten název bude dobrý jako memento uvědomění se toho , kdy si manipulovaný plně uvědomil že je manipulovaný a začal se tomu aktivně bránit . Covid je jen jednou příčkou žebříku , na který Nás nutí vylézt . Tím že tu příčku popíšeme ,si nijak nepomůžeme . Musíme chápat jaké další příčky Nám připravují a kam Nás tím chtějí dostrkat .

Po druhé, PCR testy majú vysokú mieru falošnej pozitivity, to znamená, že ukážu pozitívny výsledok, aj keď žiadny vírus sa vo vzorke nenachádza. Jediné, čo stačí urobiť, je nastaviť privysoký počet cyklov amplifikácie pri vyhodnocovaní testu.

Počítám, že s tímto je spojeno i to, že PCR vyjde pozitivní i při jakékoliv (“podzimní”) viróze. A pak je to vydáváno za “covid-19 s lehkým průběhem”.
Potvrzeno praxí v okruhu mých známých.
I proto se očkovaní nesmí testovat.


[quote="pid:41395, uid:78"]Po druhé, PCR testy majú vysokú mieru falošnej pozitivity, to znamená, že ukážu pozitívny výsledok, aj keď žiadny vírus sa vo vzorke nenachádza. Jediné, čo stačí urobiť, je nastaviť privysoký počet cyklov amplifikácie pri vyhodnocovaní testu.[/quote] Počítám, že s tímto je spojeno i to, že PCR vyjde pozitivní i při jakékoliv (“podzimní”) viróze. A pak je to vydáváno za “covid-19 s lehkým průběhem”. Potvrzeno praxí v okruhu mých známých. I proto se očkovaní nesmí testovat.

A rizeni se snazi prebirat i dalsi nebo mozna spis jinak. Karel Janecek pise “smysluplne a konstruktivne” az skoro “statnicky”.
Covid IV: Cesta ven z pandemie - Aktualne.cz


A rizeni se snazi prebirat i dalsi nebo mozna spis jinak. Karel Janecek pise “smysluplne a konstruktivne” az skoro “statnicky”. [Covid IV: Cesta ven z pandemie - Aktualne.cz](https://blog.aktualne.cz/blogy/karel-janecek.php?itemid=41187)
Upravené 6. 11. 2021 o 18:42

Ako pisal Oracle, narativ sa zacina rozpadat

Kéž by tomu tak bylo. Přidám trochu pesimismu. Ted začátkem listopadu proběhla na jedné nejmenované pumpě kontrola hygieny. Jde o to, že si člověk nemůže posedět u kávy, když nemá tečku a kávu si musí dát venku či v autě, a to je můj případ. Obsluha se ptala kontroly kdy že tato situace skončí, tedy jestli přijde uvolnění až bude mít tečku třeba 90 % populace a nebo kdy všichni budou mít tečku. Odpověď byla, že už se nikdy nezbavíme náhubků a přijdou další tečky i když bude 100 % naočkováno. Prý v Asii lidé náhubek běžně nosí, tak proč ne zde. Takže to odpovídá tomu, co píše pan Boletus, že jsme ve válce. A teď si k tomu přečtete tento odkaz, kde Gates chce očkovat všechny nemoci.
Více zde: https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/bill-gates-vyzyva-global-pandemic-vakcinujte-vsechny-nemoci/


[quote="pid:41383, uid:10"]Ako pisal Oracle, narativ sa zacina rozpadat[/quote] Kéž by tomu tak bylo. Přidám trochu pesimismu. Ted začátkem listopadu proběhla na jedné nejmenované pumpě kontrola hygieny. Jde o to, že si člověk nemůže posedět u kávy, když nemá tečku a kávu si musí dát venku či v autě, a to je můj případ. Obsluha se ptala kontroly kdy že tato situace skončí, tedy jestli přijde uvolnění až bude mít tečku třeba 90 % populace a nebo kdy všichni budou mít tečku. Odpověď byla, že už se nikdy nezbavíme náhubků a přijdou další tečky i když bude 100 % naočkováno. Prý v Asii lidé náhubek běžně nosí, tak proč ne zde. Takže to odpovídá tomu, co píše pan Boletus, že jsme ve válce. A teď si k tomu přečtete tento odkaz, kde Gates chce očkovat všechny nemoci. Více zde: https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/zpravy/bill-gates-vyzyva-global-pandemic-vakcinujte-vsechny-nemoci/

Jarek

Já si myslím že ty svinstva, co dávají do vakc. proti kovidu budou dávat nebo uz už možná dávají už teď do všech vakc. proti všem nemocem. A pěkně od narození a všem povinně, pokud se ještě někde lidé cukají proti kovidoinjekcim, tak jim to dát v něčem jiném. Takhle nám to v podstatě Gates oznámil, jak víme je nutné to oznámit předem...takže od teď jediná možnost jak zůstat zdráv je nedávat žádnou vakc. Ani dětem. Prostě nikdy žádnou.


Já si myslím že ty svinstva, co dávají do vakc. proti kovidu budou dávat nebo uz už možná dávají už teď do všech vakc. proti všem nemocem. A pěkně od narození a všem povinně, pokud se ještě někde lidé cukají proti kovidoinjekcim, tak jim to dát v něčem jiném. Takhle nám to v podstatě Gates oznámil, jak víme je nutné to oznámit předem...takže od teď jediná možnost jak zůstat zdráv je nedávat žádnou vakc. Ani dětem. Prostě nikdy žádnou.

edit: este pridam skrtnutie 97% obeti v Taliansku:


Toto urobili aj v Nemecku asi pred mesiacom.


[quote="pid:41383, uid:10"]edit: este pridam skrtnutie 97% obeti v Taliansku:[/quote] Toto urobili aj v Nemecku asi pred mesiacom.

Moderátor

Karel Janecek pise “smysluplne a konstruktivne” az skoro “statnicky”.

Karel CIA Janeček, z rozkazu bulváru taky-miliardář, novopečený majitel soutěže “Český slavík”, praktikující satanista a “autor” volebního systému “Demokratúra 21”, ve kterém vyhrávají jen ti “slušní”, “bezkonfliktní” a “nekontroverzní” kandidáti, ani nemůže jinak, když sám “uvažuje” o kandidatuře na p-rezidenta.


https://cs.wikipedia.org/wiki/D21_–_Janečkova_metoda


[quote="pid:41429, uid:783"]Karel Janecek pise “smysluplne a konstruktivne” az skoro “statnicky”.[/quote] Karel CIA Janeček, z rozkazu bulváru taky-miliardář, novopečený majitel soutěže “Český slavík”, praktikující satanista a “autor” volebního systému “Demokratúra 21”, ve kterém vyhrávají jen ti “slušní”, “bezkonfliktní” a “nekontroverzní” kandidáti, ani nemůže jinak, když sám “uvažuje” o kandidatuře na p-rezidenta. https://cs.wikipedia.org/wiki/D21_–_Janečkova_metoda
Upravené 6. 11. 2021 o 21:14

takže od teď jediná možnost jak zůstat zdráv je nedávat žádnou vakc. Ani dětem. Prostě nikdy žádnou.


Oni to už vedia podať aj v potravinách, napríklad v kyslom mlieku. Chválili sa tým ruskí vedci. Ak s nimi nespravíme poriadok teraz, alebo ak nepríde zásah zhora, skončili sme. Či príde Zlatý vek, alebo tisícročná totalita, rozhoduje každý z nás práve teraz. Nie je to o množstve, ale o efektivite práce. O tom, či aktívne odmietame ponuky, ktoré nám dávajú. A všetky takéto informácie sú ponukami. Ponukami sú aj filmy, knihy, hry... Samé od seba to nepríde. Musíme aktívne odmietať ich ponuky a pracovať na príchode Zlatého veku.


[quote="pid:41453, uid:88"]takže od teď jediná možnost jak zůstat zdráv je nedávat žádnou vakc. Ani dětem. Prostě nikdy žádnou.[/quote] Oni to už vedia podať aj v potravinách, napríklad v kyslom mlieku. Chválili sa tým ruskí vedci. Ak s nimi nespravíme poriadok teraz, alebo ak nepríde zásah zhora, skončili sme. Či príde Zlatý vek, alebo tisícročná totalita, rozhoduje každý z nás práve teraz. Nie je to o množstve, ale o efektivite práce. O tom, či aktívne odmietame ponuky, ktoré nám dávajú. A všetky takéto informácie sú ponukami. Ponukami sú aj filmy, knihy, hry... Samé od seba to nepríde. Musíme aktívne odmietať ich ponuky a pracovať na príchode Zlatého veku.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

@Počtář ospravedlnujem sa, ale zmrvil som ti prispevok, namiesto toho aby mi to vytvorilo citaciu v novom prispevku, som upravil tvoj... Dnes nieje moj den.

@Počtář ospravedlnujem sa, ale zmrvil som ti prispevok, namiesto toho aby mi to vytvorilo citaciu v novom prispevku, som upravil tvoj... Dnes nieje moj den.

Moderator

Tohle nádhera ! Kubek o očkování v roce 2010.
https://www.youtube.com/watch?v=8vE_c3ZEU3U&t=31s


Měla by se zde zřídit rubrika retro nebo hledání ztraceného času či něco na tento způsob a ti co dobře umí hledat ve webovém archívu či v jiných archivních materiálech, tak by sem mohli dávat materiály. Je třeba si takovéto věci připomínat, protože jak praví Pjakin paměť davu je cca 14 dní. A já říkám, že opakování je matka moudrosti.


Tohle nádhera ! Kubek o očkování v roce 2010. https://www.youtube.com/watch?v=8vE_c3ZEU3U&t=31s Měla by se zde zřídit rubrika retro nebo hledání ztraceného času či něco na tento způsob a ti co dobře umí hledat ve webovém archívu či v jiných archivních materiálech, tak by sem mohli dávat materiály. Je třeba si takovéto věci připomínat, protože jak praví Pjakin paměť davu je cca 14 dní. A já říkám, že opakování je matka moudrosti.

Jarek

Tohle nádhera ! Kubek o očkování v roce 2010.

Já si to stáhl, kdyby to náhodou smazali.


[quote="pid:41499, uid:471"]Tohle nádhera ! Kubek o očkování v roce 2010.[/quote] Já si to stáhl, kdyby to náhodou smazali.

Myslim, ze uz nastal cas zalozit tuto temu. Ako pisal Oracle, narativ sa zacina rozpadat.


Díky moc za tohle vlákno.


Osobně to cítím minimálně tejden, že už je konečná těm lžím a PRAVDA se musí říct a přes to tzv. nejede vlak. Takže DOST těch lží, už to nikoho nebaví a je to trapný, únavný a vlastně i směšný.


Přece ty LŽI kolem celýho COVIDU musí prokouknout i ten nejdebilnější kretén...


[quote="pid:41383, uid:10"]Myslim, ze uz nastal cas zalozit tuto temu. Ako pisal Oracle, narativ sa zacina rozpadat.[/quote] Díky moc za tohle vlákno. Osobně to cítím minimálně tejden, že už je konečná těm lžím a **PRAVDA** se musí říct a přes to tzv. nejede vlak. Takže **DOST** těch lží, už to nikoho nebaví a je to trapný, únavný a vlastně i směšný. Přece ty **LŽI** kolem celýho COVIDU musí prokouknout i ten nejdebilnější kretén...

@Putinovec a @Boletus

Primárne nejde o to, že kam smerujú, lebo to nie je jasné len ideologicky či inak zaslepeným. Ide primárne o to, že v informačnom priestore sa šíria informácie o škodlivosti vakcín a poskokovia toho-ktorého klanu pod vplyvom okolností príliš tlačia na pílu t.j. agenda sa odhaľuje v plnej "kráse".


Ďalšie informácie spolu so zákonom času odhaľujú protiľudskú povahu súčasného systému a celej davo-elitárnej spoločnosti.


Kto mi neverí, tak nech sa poobzerá dokola...


@Putinovec a @Boletus Primárne nejde o to, že kam smerujú, lebo to nie je jasné len ideologicky či inak zaslepeným. Ide primárne o to, že v informačnom priestore sa šíria informácie o škodlivosti vakcín a poskokovia toho-ktorého klanu pod vplyvom okolností príliš tlačia na pílu t.j. agenda sa odhaľuje v plnej "kráse". Ďalšie informácie spolu so zákonom času odhaľujú protiľudskú povahu súčasného systému a celej davo-elitárnej spoločnosti. Kto mi neverí, tak nech sa poobzerá dokola...

Moderátor

Otazka je ci, som zvolil vhodny nazov, Covidovat sa moze prakticky ad infinitum, ale toto je podla mojho nazoru odpis vakcinacie.


Názov nie je až taký podstatný, moju pozornosť pritiahla, ja už teda začínam mať všetkého okolo covid cirkusu dosť. Otvorím Telegram, tam Danny Kollár navádza ako sa pomstiť Lidlu, hocikedy počúvam IV, Lichtner nezabudne aspoň 5x povedať, že daj trestné oznámenie, Naď podchvíľou nadáva každému do opíc. To, že je to projekt, ktorý raz skončí, je jasné. Ale táto zloba, čo sa tu vytvorila... Boj plodí len ďalší boj a nič iné.


Vakcinácia - to sa im rozpadá v priamom prenose, dnes že E. Vašáryová má ťažky priebeh covidu. Aktívny mladežníci už vodia svojich starkých na 3. dávku. Mladý hokejista má celkom slabý, celkom slabučičký zápal srdca. Ja neviem..... Sorry za citový výlev, snažím sa nájsť cestu ako fungovať. Pýtam sa ľudí, čo robia, tak niektorí majú falošné covid pasy, iní sa poctivo testujú. Rozprávala som sa s jednou lekárkou z ČR, že nevie, čo urobí. Ak iné neostáva, tak jej niekto pichne akože. Sama som tu zakladala tému, prečo povinné očkovanie nebude. Ale speje to k tomu, nie povinné, ale tento nátlak.


[quote="pid:41400, uid:10"]Otazka je ci, som zvolil vhodny nazov, Covidovat sa moze prakticky ad infinitum, ale toto je podla mojho nazoru odpis vakcinacie.[/quote] Názov nie je až taký podstatný, moju pozornosť pritiahla, ja už teda začínam mať všetkého okolo covid cirkusu dosť. Otvorím Telegram, tam Danny Kollár navádza ako sa pomstiť Lidlu, hocikedy počúvam IV, Lichtner nezabudne aspoň 5x povedať, že daj trestné oznámenie, Naď podchvíľou nadáva každému do opíc. To, že je to projekt, ktorý raz skončí, je jasné. Ale táto zloba, čo sa tu vytvorila... Boj plodí len ďalší boj a nič iné. Vakcinácia - to sa im rozpadá v priamom prenose, dnes že E. Vašáryová má ťažky priebeh covidu. Aktívny mladežníci už vodia svojich starkých na 3. dávku. Mladý hokejista má celkom slabý, celkom slabučičký zápal srdca. Ja neviem..... Sorry za citový výlev, snažím sa nájsť cestu ako fungovať. Pýtam sa ľudí, čo robia, tak niektorí majú falošné covid pasy, iní sa poctivo testujú. Rozprávala som sa s jednou lekárkou z ČR, že nevie, čo urobí. Ak iné neostáva, tak jej niekto pichne akože. Sama som tu zakladala tému, prečo povinné očkovanie nebude. Ale speje to k tomu, nie povinné, ale tento nátlak.

Sorry za citový výlev, snažím sa nájsť cestu ako fungovať.


Daj si pár dní pauzu od fóra a od všetkých médii. Naberieš novú silu a začneš sa na veci pozerať s nadhľadom.


[quote="pid:41524, uid:273"]Sorry za citový výlev, snažím sa nájsť cestu ako fungovať.[/quote] Daj si pár dní pauzu od fóra a od všetkých médii. Naberieš novú silu a začneš sa na veci pozerať s nadhľadom.
Nové: Snažím sa nerýpať do ostatných. Zároveň sa snažím nereagovať na kritiku, útoky, ani obviňovanie. Nie preto, že by som sa nedokázal ubrániť, ale preto, aby sa ľudia na fóre cítili príjemnejšie a diskusia sa nezahlcovala nepodstatným balastom.

@Počtář ospravedlnujem sa, ale zmrvil som ti prispevok, namiesto toho aby mi to vytvorilo citaciu v novom prispevku, som upravil tvoj... Dnes nieje moj den.

Vrátil jsem můj původní příspěvek z historie. Bez - nyní už neaktuálního - upozornění na chybu v linku.

(Sem se lekl, že vadila moje osobní rovina na Karlíka Janečkovic :-)


[quote="pid:41483, uid:10"]@Počtář ospravedlnujem sa, ale zmrvil som ti prispevok, namiesto toho aby mi to vytvorilo citaciu v novom prispevku, som upravil tvoj... Dnes nieje moj den.[/quote] Vrátil jsem můj původní příspěvek z historie. Bez - nyní už neaktuálního - upozornění na chybu v linku. (Sem se lekl, že vadila moje osobní rovina na Karlíka Janečkovic :-)

Přítelkyně kouká na Stardance, protože moc ráda tančí. Tak Tereza Kostková (pro ty, kteří nevěděj - uvaděčka spolu s Markem Ebenem toho pořadu) ještě minulej tejden měla COVID - prej...tak už je zdravá a poskakuje tam před kamerou, ať už táhnou do prdele. smile
Takže dvě neděle v karanténě patřej komu? Ovcím, pro celebrity jaksi platěj jiný pravidla. Nebudu to rozepisovat, protože se za chvíli budeme dívat na film BAC NORD - taky realita, francouzská realita. Ale tohle už je fakt komedie par excellence.


https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-stardance/694328/covid-pozitivni-tereza-kostkova-ve-stardance-nakonec-bude.html


Přítelkyně kouká na Stardance, protože moc ráda tančí. Tak Tereza Kostková (pro ty, kteří nevěděj - uvaděčka spolu s Markem Ebenem toho pořadu) ještě minulej tejden měla COVID - prej...tak už je zdravá a poskakuje tam před kamerou, ať už táhnou do prdele. |( Takže dvě neděle v karanténě patřej komu? Ovcím, pro celebrity jaksi platěj jiný pravidla. Nebudu to rozepisovat, protože se za chvíli budeme dívat na film **BAC NORD** - taky realita, francouzská realita. Ale tohle už je fakt komedie par excellence. https://www.blesk.cz/clanek/celebrity-stardance/694328/covid-pozitivni-tereza-kostkova-ve-stardance-nakonec-bude.html

Nas plan B proti Corone! (nemcina)
Nova onemocneni stoupaji, Incidence stoupaji, ockovani nefunguje, jak by melo a umrtnost stoupa, podil Corona-pozitivnich zaockovanych je stale vetsi.
Tyrkisovi-Zeleni vsadili jen na ockovani a plne zkrachovali.
Shrnuti: Cele Rakousko bylo podvedeno - jak neockovani, tak i ockovani. Svobodni proto vyzaduji zmenu strategie a predstavuji "plan B" proti Corone.
Motto musi byt: spravna lecba misto lockdownu a utlacovani rezimem, rozdelovani spolecnosti. Nenechavat nemocne sedet doma zavrene bez lecby atd.


Jako bych slysela Lukasenka.
https://www.youtube.com/watch?v=6SCdEtbBh5g


**Nas plan B proti Corone!** (nemcina) Nova onemocneni stoupaji, Incidence stoupaji, ockovani nefunguje, jak by melo a umrtnost stoupa, podil Corona-pozitivnich zaockovanych je stale vetsi. Tyrkisovi-Zeleni vsadili jen na ockovani a plne zkrachovali. Shrnuti: Cele Rakousko bylo podvedeno - jak neockovani, tak i ockovani. Svobodni proto vyzaduji zmenu strategie a predstavuji "plan B" proti Corone. Motto musi byt: **spravna lecba** misto lockdownu a utlacovani rezimem, rozdelovani spolecnosti. Nenechavat nemocne sedet doma zavrene bez lecby atd. Jako bych slysela Lukasenka. https://www.youtube.com/watch?v=6SCdEtbBh5g
Upravené 6. 11. 2021 o 21:44

Len pre správne pochopenie.


kapitalizmus udržal pri živote, potrebuje neustále rásť (ako rakovina)


Ide o vnútorné nastavenie vzťahov medzi ľuďmi s prevažne biorobotickou štruktúrou mysli (tí udržujú systém vzťahov), zvieracou(prasacieho tipu) udržiavajú jeden aspekt kapitalizmu= nezmyselnú nadspotrebu. A démoni ktorí vytvárajú motor tej spotrebe.


vietsky zväz pre iné príčiny (vysoké výdavky na zbrojenie, jednostranne zameraná štruktúra ekonomiky a dlho pretrvávajúce nízke ceny vývozných surovín).

V socíku bol dôvod jednoznačne zrada riadiacich štruktúr. V socializme bol oficiálne cieľ zabezpečenie všetkých členov spoločnosti. Pretože ak bol niečoho nedostatok niečoho, prečo proste pre to niečo nevznikli školy na výchovu personálu na obsluhu riešenia nedostatku, vyhradili by sa zdroje, postavili továrne na konkrétny nedostatok.
A rusko má obrovské prírodné zdroje takže surovinové/prvotné zdroje neboli problém.


Len pre správne pochopenie. [quote="pid:41395, uid:78"]kapitalizmus udržal pri živote, potrebuje neustále rásť (ako rakovina)[/quote] Ide o vnútorné nastavenie vzťahov medzi ľuďmi s prevažne biorobotickou štruktúrou mysli (tí udržujú systém vzťahov), zvieracou(prasacieho tipu) udržiavajú jeden aspekt kapitalizmu= nezmyselnú nadspotrebu. A démoni ktorí vytvárajú motor tej spotrebe. [quote="pid:41395, uid:78"]vietsky zväz pre iné príčiny (vysoké výdavky na zbrojenie, jednostranne zameraná štruktúra ekonomiky a dlho pretrvávajúce nízke ceny vývozných surovín).[/quote] V socíku bol dôvod jednoznačne zrada riadiacich štruktúr. V socializme bol oficiálne cieľ zabezpečenie všetkých členov spoločnosti. Pretože ak bol niečoho nedostatok niečoho, prečo proste pre to niečo nevznikli školy na výchovu personálu na obsluhu riešenia nedostatku, vyhradili by sa zdroje, postavili továrne na konkrétny nedostatok. A rusko má obrovské prírodné zdroje takže surovinové/prvotné zdroje neboli problém.

V socíku bol dôvod jednoznačne zrada riadiacich štruktúr. V socializme bol oficiálne cieľ zabezpečenie všetkých členov spoločnosti. Pretože ak bol niečoho nedostatok niečoho, prečo proste pre to niečo nevznikli školy na výchovu personálu na obsluhu riešenia nedostatku, vyhradili by sa zdroje, postavili továrne na konkrétny nedostatok.
A Rusko má obrovské prírodné zdroje takže surovinové/prvotné zdroje neboli problém.


  • plne súhlasím. ved ,ked si vezmeme Stalina , kolko toho dokázal pre ludí rozbehnut : školstvo, zdravotníctvo zdarma. továrne sa stavali. infrastruktura atd atd...-a v akych pomeroch vyrastal ? poznal ludí a vedel,čo potrebujuVela trockistov okolo neho preválcovalo dokončit Stalinov sen v 60rokoch 19stor.
  • Husák u nás ? Poznal ludí - vyrastal v chudobnych pomeroch. Vedel aj, čo je hlad. Preto si vážil , že sa može vzdelávat a chce aby sa ludia mali dobre ,(vedel by to niekto z vyšších vrstiev kdo vyrastal v blahobyte a pohyboval sa len v hornych kruhoch ? )a ked sa dostal do funcie prezidenta . Tak začal s vystavbou 70 tisic bytov ročne. A, to sa poniektorí stažovali, že čakali na byt aj 3 roky...(na byt zadarmo ) a RODINA bola základ štátu - na prvom mieste . Rodina, jasle, školky, školy, kružky zdarma či za 50kčs na rok . pionierske tábory ,materká dovolenka atd.Tiež tu boli zdradcovia v riadiacich štrukturach a v tajnych službach. Ale to dobré zo socíku . a overené by sme si mali ponechat a vrátit . .. (školstvo, družstva . . .)

[quote="pid:41551, uid:202"]V socíku bol dôvod jednoznačne zrada riadiacich štruktúr. V socializme bol oficiálne cieľ zabezpečenie všetkých členov spoločnosti. Pretože ak bol niečoho nedostatok niečoho, prečo proste pre to niečo nevznikli školy na výchovu personálu na obsluhu riešenia nedostatku, vyhradili by sa zdroje, postavili továrne na konkrétny nedostatok. A Rusko má obrovské prírodné zdroje takže surovinové/prvotné zdroje neboli problém.[/quote] - plne súhlasím. ved ,ked si vezmeme Stalina , kolko toho dokázal pre ludí rozbehnut : školstvo, zdravotníctvo zdarma. továrne sa stavali. infrastruktura atd atd... -a v akych pomeroch vyrastal ? poznal ludí a vedel,čo potrebuju Vela trockistov okolo neho preválcovalo dokončit Stalinov sen v 60rokoch 19stor. - Husák u nás ? Poznal ludí - vyrastal v chudobnych pomeroch. Vedel aj, čo je hlad. Preto si vážil , že sa može vzdelávat a chce aby sa ludia mali dobre , (vedel by to niekto z vyšších vrstiev kdo vyrastal v blahobyte a pohyboval sa len v hornych kruhoch ? ) a ked sa dostal do funcie prezidenta . Tak začal s vystavbou 70 tisic bytov ročne. A, to sa poniektorí stažovali, že čakali na byt aj 3 roky...(na byt zadarmo ) a RODINA bola základ štátu - na prvom mieste . Rodina, jasle, školky, školy, kružky zdarma či za 50kčs na rok . pionierske tábory , materká dovolenka atd. Tiež tu boli zdradcovia v riadiacich štrukturach a v tajnych službach. Ale to dobré zo socíku . a overené by sme si mali ponechat a vrátit . .. (školstvo, družstva . . .)
Upravené 7. 11. 2021 o 10:25

Husák u nás ? Poznal ludí - vyrastal v chudobnych pomeroch. vedel aj čo je hlad. preto si vážil ,že sa može vzdelávat a chce aby sa ludia mali dobre. (vedel by to niekto z vyšších vrstiev kdo vyrastal v blahobyte a pohyboval sa len v hornych kruhoch ?)a ked sa dostal do funcie prezidenta . tak začal s vystavbou 70 tisic bytov ročne.
Cim dalej, tym viac mi to pripomina ten kolobeh:


Tazke casy plodia silnych ludi, ti plodia dobre casy a tie plodia slabych ludi, ktory vytvoria tazke casy. Novy Husak ci Stalin sa uz mozno narodil.


[quote="pid:41553, uid:78"]Husák u nás ? Poznal ludí - vyrastal v chudobnych pomeroch. vedel aj čo je hlad. preto si vážil ,že sa može vzdelávat a chce aby sa ludia mali dobre. (vedel by to niekto z vyšších vrstiev kdo vyrastal v blahobyte a pohyboval sa len v hornych kruhoch ?)a ked sa dostal do funcie prezidenta . tak začal s vystavbou 70 tisic bytov ročne.[/quote]Cim dalej, tym viac mi to pripomina ten kolobeh: Tazke casy plodia silnych ludi, ti plodia dobre casy a tie plodia slabych ludi, ktory vytvoria tazke casy. Novy Husak ci Stalin sa uz mozno narodil.

Moderator

Tazke casy plodia silnych ludi, ti plodia dobre casy a tie plodia slabych ludi, ktory vytvoria tazke casy. Novy Husak ci Stalin sa uz mozno narodil.


To je problém miery výskytu neľudských štruktúr psychiky ľudí v spoločnosti (aj u jedného človeka).


Pretože keby drvivá väčšina ľudí mala nevratne Ľudskú štruktúru psychiky v následnosti generácií nedialo by sa to. ( neboli by "dobré a zlé" časy.)


[quote="pid:41554, uid:10"]Tazke casy plodia silnych ludi, ti plodia dobre casy a tie plodia slabych ludi, ktory vytvoria tazke casy. Novy Husak ci Stalin sa uz mozno narodil.[/quote] To je problém miery výskytu neľudských štruktúr psychiky ľudí v spoločnosti (aj u jedného človeka). Pretože keby drvivá väčšina ľudí mala nevratne Ľudskú štruktúru psychiky v následnosti generácií nedialo by sa to. ( neboli by "dobré a zlé" časy.)

Možno to sem úplne nepatrí, s dám to aj do vlákna Covid. Tu sú ďalšie problémy s vakcínou a nárast onko pripadov, ide o to:
61877d8c7307a


tuti štúdiu vysvetľuje Milan Calabek v tomto videu, cca 45 min:


https://vimeo.com/642628218


odporucam. Ja neviem, toto keď musí počuť nejaký lekár, tak ho musí zamraziť.




moderator: fcbk tracker id odstraneny z url videa.

Možno to sem úplne nepatrí, s dám to aj do vlákna Covid. Tu sú ďalšie problémy s vakcínou a nárast onko pripadov, ide o to: ![61877d8c7307a](serve/attachment&path=61877d8c7307a) tuti štúdiu vysvetľuje Milan Calabek v tomto videu, cca 45 min: https://vimeo.com/642628218 odporucam. Ja neviem, toto keď musí počuť nejaký lekár, tak ho musí zamraziť. ___ ###### moderator: fcbk tracker id odstraneny z url videa.
Upravené 7. 11. 2021 o 08:26

Tu sú ďalšie problémy s vakcínou a nárast onko pripadov,


Na tento scenár som už dlhšie poukazoval. Vyvinuli niečo, po čom mali za cieľ mierne znížiť populáciu, zároveň sa zbaviť nositeľov pamäti t.j.generácie nad 50 rokov. Myslím si, ze toto robili paraziti vždy.


Pomýlili sa. Nastane "fatal error alias modrá obrazovka."
Umieranie všetkých generácií cez fatálne zlyhanie imunity sa stane masové. Kedy?
Ku koncu zimy bude v nemocniciach cez 75% zaočkovaných v tažkom stave. Budúci zimu 100%.
To bude koniec veľkého resetu. Začne veľké prebudenie.


[quote="pid:41561, uid:273"]Tu sú ďalšie problémy s vakcínou a nárast onko pripadov,[/quote] Na tento scenár som už dlhšie poukazoval. Vyvinuli niečo, po čom mali za cieľ mierne znížiť populáciu, zároveň sa zbaviť nositeľov pamäti t.j.generácie nad 50 rokov. Myslím si, ze toto robili paraziti vždy. Pomýlili sa. Nastane "fatal error alias modrá obrazovka." Umieranie všetkých generácií cez fatálne zlyhanie imunity sa stane masové. Kedy? Ku koncu zimy bude v nemocniciach cez 75% zaočkovaných v tažkom stave. Budúci zimu 100%. To bude koniec veľkého resetu. Začne veľké prebudenie.

Na tento scenár som už dlhšie poukazoval. Vyvinuli niečo, po čom mali za cieľ mierne znížiť populáciu, zároveň sa zbaviť nositeľov pamäti t.j.generácie nad 50 rokov. Myslím si, ze toto robili paraziti vždy.


Ano, o tomto tu na fóre sa bavíme už dlhšie, to je pravda. Lenže doteraz ti bolo na úrovni konšpirácii, ako by to povedala nejaká autorita. Teraz je na to štúdia. Ja sa ani nejdem pýtať, čo nato hovorí Sabaka, lebo tomu nemoze porozumieť. Kto u nás najviac bojuje z radov lekárov proti vakcínami? Dr. Lakota. Jeho špecializácia je onkológia. Náhoda? Sotva.


K druhému bodu - ja netusim či je to fatál error. Tu sa bavíme o mRna vakcinach. Odpálili Astrou, broja proti Sputniku od začiatku. To sú vektorové vakcíny. Nehovorím či sú alebo nie du ok, ale spike proteín neprodukujú. Tak teda neviem.


[quote="pid:41563, uid:196"]Na tento scenár som už dlhšie poukazoval. Vyvinuli niečo, po čom mali za cieľ mierne znížiť populáciu, zároveň sa zbaviť nositeľov pamäti t.j.generácie nad 50 rokov. Myslím si, ze toto robili paraziti vždy.[/quote] Ano, o tomto tu na fóre sa bavíme už dlhšie, to je pravda. Lenže doteraz ti bolo na úrovni konšpirácii, ako by to povedala nejaká autorita. Teraz je na to štúdia. Ja sa ani nejdem pýtať, čo nato hovorí Sabaka, lebo tomu nemoze porozumieť. Kto u nás najviac bojuje z radov lekárov proti vakcínami? Dr. Lakota. Jeho špecializácia je onkológia. Náhoda? Sotva. K druhému bodu - ja netusim či je to fatál error. Tu sa bavíme o mRna vakcinach. Odpálili Astrou, broja proti Sputniku od začiatku. To sú vektorové vakcíny. Nehovorím či sú alebo nie du ok, ale spike proteín neprodukujú. Tak teda neviem.

Pomýlili sa. Nastane "fatal error alias modrá obrazovka."
Vypadá to na záměr.


[quote="pid:41563, uid:196"]Pomýlili sa. Nastane "fatal error alias modrá obrazovka."[/quote]Vypadá to na záměr.

azke casy plodia silnych ludi, ti plodia dobre casy a tie plodia slabych ludi, ktory vytvoria tazke casy. Novy Husak ci Stalin sa uz mozno narodil.
Myšlienka je v tom, že ak má jednotlivec splnené všetky materiálne požiadavky ako je dom, auto, pozemok, jedlo .... tak sa má jednotlivec odpútať od materializmu a má začať sa vyvíjať duchovne, začať riešiť problémy a vírusy v svojom informačnom poli, má sa pohnúť od zvieratka / démona k plnohodnotnému človeku. Lenže toto ľuďom nikto za komunizmu nepovedal. A tak nevediac čo robiť od materiálneho dostatku, vtedajšia generácia ľudí povalila systém, ktorý ich kŕmil. Podobne je to dnes. Už nie sú potrebné stovky traktoristov, tisícky robošov na poli, milióny zváračov a tak veľa ľudí si nevie nájsť prácu. Všetko čo predtým roboticky robili nečloveky, teraz robia stroje. Mladí ľudia akoby nenachádzali uplatnenie v rovine materiálnej, pretože tam sú už vo veľkom nasadené stroje a roboty. Ale to neznamená, že teraz ideme znovu povaliť systém, ktorý nám zabezpečuje pohodlnú existenciu! To znamená, že systém nám dáva priestor pre zdokonaľovanie sa na úrovni duchovnej, informačnej! A práca na úrovni informčnej je niekedy oveľa tažšia ako tá na úrovni materiálnej! Samozrejme, stále sú potrební traktoristi, zvárači .... ale vytvoril sa oveľa vačší priestor pre venovanie sa duchovnému rastu, pre zdokonaľovanie ducha, svetonázoru, pohľadu na svet. Človek minulý zamestnaný kosením lúky celý deň, večer čas na svetonázorové rozjímanie nemal. Ale dnešný človek, čo pokosí traktorom tú istú lúku za 3 hodiny, má kopu ušetreného času na sebazdokonaľovanie po stránke duchovnej. Nemá zvyšný čas mínať na snahu zlikvidovania traktora lebo príľiš ´rýchlo kosí´ ale má míňať svoj čas na celoživotné štúdium, učenie, poznávanie, čítanie hrubých kníh (ktoré už isto začal čítať aj @Ogar Valach ).

[quote="pid:41554, uid:10"]azke casy plodia silnych ludi, ti plodia dobre casy a tie plodia slabych ludi, ktory vytvoria tazke casy. Novy Husak ci Stalin sa uz mozno narodil.[/quote] Myšlienka je v tom, že ak má jednotlivec splnené všetky materiálne požiadavky ako je dom, auto, pozemok, jedlo .... tak sa má jednotlivec odpútať od materializmu a má začať sa vyvíjať duchovne, začať riešiť problémy a vírusy v svojom informačnom poli, má sa pohnúť od zvieratka / démona k plnohodnotnému človeku. Lenže toto ľuďom nikto za komunizmu nepovedal. **A tak nevediac čo robiť od materiálneho dostatku, vtedajšia generácia ľudí povalila systém, ktorý ich kŕmil.** Podobne je to dnes. Už nie sú potrebné stovky traktoristov, tisícky robošov na poli, milióny zváračov a tak veľa ľudí si nevie nájsť prácu. Všetko čo predtým roboticky robili nečloveky, teraz robia stroje. Mladí ľudia akoby nenachádzali uplatnenie v rovine materiálnej, pretože tam sú už vo veľkom nasadené stroje a roboty. **Ale to neznamená, že teraz ideme znovu povaliť systém, ktorý nám zabezpečuje pohodlnú existenciu**! To znamená, že systém nám dáva priestor pre zdokonaľovanie sa na úrovni duchovnej, informačnej! A práca na úrovni informčnej je niekedy oveľa tažšia ako tá na úrovni materiálnej! Samozrejme, stále sú potrební traktoristi, zvárači .... ale vytvoril sa oveľa vačší priestor pre venovanie sa duchovnému rastu, pre zdokonaľovanie ducha, svetonázoru, pohľadu na svet. Človek minulý zamestnaný kosením lúky celý deň, večer čas na svetonázorové rozjímanie nemal. Ale dnešný človek, čo pokosí traktorom tú istú lúku za 3 hodiny, má kopu ušetreného času na sebazdokonaľovanie po stránke duchovnej. Nemá zvyšný čas mínať na snahu zlikvidovania traktora lebo príľiš ´rýchlo kosí´ ale má míňať svoj čas na celoživotné štúdium, učenie, poznávanie, čítanie hrubých kníh (ktoré už isto začal čítať aj @Ogar Valach ).
Upravené 7. 11. 2021 o 09:42

To sú vektorové vakcíny

A co Johnson & Johnson? Já vím, že je to vektorová vakcína. Ale je výrazně škodlivá? Likviduje imunitu? Zkracuje život?


[quote="pid:41566, uid:273"]To sú vektorové vakcíny[/quote] A co Johnson & Johnson? Já vím, že je to vektorová vakcína. Ale je výrazně škodlivá? Likviduje imunitu? Zkracuje život?
Upravené 7. 11. 2021 o 09:56

Názov nie je až taký podstatný, moju pozornosť pritiahla, ja už teda začínam mať všetkého okolo covid cirkusu dosť.


lavazzo, uz to trva prilis dlouho a i silni lide maji problem toto ustat. jakkoliv je to tezke, nesmime ztratit viru, ze to zlo bude premozeno.
par lidi v mem okoli mi reklo, ze si "zaridili" pieks. kdyz ma nekdo konexe, zaridi si bez problemu i negativni vysledek testu. lidi se tomu zacinaji prizpusobovat, ale to podle me neni dobra cesta.
posilam ti energii, at je zase lepe.


pridavam link na zajimavy rozhovor s profesorkou hogenovou:
https://www.youtube.com/watch?v=u23sFA_8328


[quote="pid:41524, uid:273"]Názov nie je až taký podstatný, moju pozornosť pritiahla, ja už teda začínam mať všetkého okolo covid cirkusu dosť.[/quote] lavazzo, uz to trva prilis dlouho a i silni lide maji problem toto ustat. jakkoliv je to tezke, nesmime ztratit viru, ze to zlo bude premozeno. par lidi v mem okoli mi reklo, ze si "zaridili" pieks. kdyz ma nekdo konexe, zaridi si bez problemu i negativni vysledek testu. lidi se tomu zacinaji prizpusobovat, ale to podle me neni dobra cesta. posilam ti energii, at je zase lepe. pridavam link na zajimavy rozhovor s profesorkou hogenovou: https://www.youtube.com/watch?v=u23sFA_8328

nevim, jestli uz to tady nekdo zminoval...


kamaradka z australie mi poslala link na rozhovor s profesorem Nikolaiem Petrovskym, reditel departmentu pro diabetes a endokrinologii v Flinders Medical Centre, je profesorem mediciny, viceprezidentem mezinarodni imunologicke spolecnosti, zakladatel spolecnost Vaxine a vytvoril vakcinu COVAX-19 a Spikogen.
k teto vakcine se udajne ti australane upinaji, ale mainstream udajne blokuje informace.
rozhovor s nim, v anglictine, doporucuji anglictinarum:
https://youtu.be/9x2ieHuj8zU


tato synteticka proteinova vakcina byla schvalena pro uziti v iranu, ale zatim ani naznak toho, ze by byla schvalena v australii.
profesor petrovsky si sam podal vakcinu covax-19, misto AZ, pfizeru nebo moderny. muze ztratit praci, protoze je sice piesknuty, ale neschvalenou vakcinou.


https://www.abc.net.au/radio/adelaide/programs/mornings/nikolai-petrovsky/13613378


nevim, jestli uz to tady nekdo zminoval... kamaradka z australie mi poslala link na rozhovor s profesorem Nikolaiem Petrovskym, reditel departmentu pro diabetes a endokrinologii v Flinders Medical Centre, je profesorem mediciny, viceprezidentem mezinarodni imunologicke spolecnosti, zakladatel spolecnost Vaxine a vytvoril vakcinu COVAX-19 a Spikogen. k teto vakcine se udajne ti australane upinaji, ale mainstream udajne blokuje informace. rozhovor s nim, v anglictine, doporucuji anglictinarum: https://youtu.be/9x2ieHuj8zU tato synteticka proteinova vakcina byla schvalena pro uziti v iranu, ale zatim ani naznak toho, ze by byla schvalena v australii. profesor petrovsky si sam podal vakcinu covax-19, misto AZ, pfizeru nebo moderny. muze ztratit praci, protoze je sice piesknuty, ale neschvalenou vakcinou. https://www.abc.net.au/radio/adelaide/programs/mornings/nikolai-petrovsky/13613378

"Vrchní vakcinátor" přiznává, že očkování není ani zdaleka tak účinné, jak sám očekával. S covidem se přitom právě teď potýká i spousta těch, kdo reklamní masáži uvěřili a očkovat se nechali. Stejně jako Chlíbek nečekali, že je vakcína (snad) ochrání sotva na pár měsíců. Naletěli na lež o samospásném očkování.


https://www.reflex.cz/clanek/komentare/110033/vrchni-vakcinator-priznal-ze-vakcina-je-jen-na-par-mesicu-tecka-na-pul-roku-neni-tecka-ale-lez.html


"Vrchní vakcinátor" přiznává, že očkování není ani zdaleka tak účinné, jak sám očekával. S covidem se přitom právě teď potýká i spousta těch, kdo reklamní masáži uvěřili a očkovat se nechali. Stejně jako Chlíbek nečekali, že je vakcína (snad) ochrání sotva na pár měsíců. Naletěli na lež o samospásném očkování. https://www.reflex.cz/clanek/komentare/110033/vrchni-vakcinator-priznal-ze-vakcina-je-jen-na-par-mesicu-tecka-na-pul-roku-neni-tecka-ale-lez.html

ako odpis mi toto vypada divne:
Prudká akcia vyvolá prudkú reakciu. Ak povieš ´mali by sa ľudia očkovať´ tak tam nechávaš priestor pre klučkovanie, vypustenie tlaku. Ak povieš ´očkovanie je povinné´ tak priestor pre kľučkovanie nevytvoríš, čo bude mať za následok tvrdý odpor, čo v konečnom dôsledku povedie k zrúteniu celého očkovacieho šialenstva, kvôli nahromadenému spoločenskému tlaku, ktorý spoločnosť nemala kde odventilovať.


[quote="pid:41604, uid:197"]ako odpis mi toto vypada divne:[/quote] Prudká akcia vyvolá prudkú reakciu. Ak povieš ´mali by sa ľudia očkovať´ tak tam nechávaš priestor pre klučkovanie, vypustenie tlaku. Ak povieš ´očkovanie je povinné´ tak priestor pre kľučkovanie nevytvoríš, čo bude mať za následok tvrdý odpor, čo v konečnom dôsledku povedie k zrúteniu celého očkovacieho šialenstva, kvôli nahromadenému spoločenskému tlaku, ktorý spoločnosť nemala kde odventilovať.

Prudká akcia vyvolá prudkú reakciu. Ak povieš ´mali by sa ľudia očkovať´ tak tam nechávaš priestor pre klučkovanie, vypustenie tlaku. Ak povieš ´očkovanie je povinné´ tak priestor pre kľučkovanie nevytvoríš, čo bude mať za následok tvrdý odpor, čo v konečnom dôsledku povedie k zrúteniu celého očkovacieho šialenstva, kvôli nahromadenému spoločenskému tlaku, ktorý spoločnosť nemala kde odventilovať.


vcelku logické vysvětlení, nicméně tvrdý odpor covidfašismu v našich krajinách horko těžko - v ČR 6,1mil naočkovaných, ať už z vlastní vůle, či pod nátlakem, nemají téměř žádnou motivaci podporovat procesy, které tomu covidofašizmu odporují. Alespoň do té doby, co nebudou muset řešit testování, mohou normálně ven a neuvidí své naočkované krajany umírat na selhání imunity z příčin, které vysloveně autoritami a médii budou spojovány s vakcínami. Tedy alespoň můj názor..


Jestli cíl vektoru není spíše vyvolat reakci, která bude znamenat hon na čarodejnice, segregaci společnosti a stupňovat paniku,strach a podpořit společenské nepokoje, tak aby se aktivizovala aktivní část obou dvou táborů a ve výsledku se identifikovali všechny "hrozby a dezinformátoři" a hlavně se mohla předat moc ozbrojeným složkám na základě stanného práva a "ochrany" základních státních funkcí a jejich ovčanů.


[quote="pid:41626, uid:106"]Prudká akcia vyvolá prudkú reakciu. Ak povieš ´mali by sa ľudia očkovať´ tak tam nechávaš priestor pre klučkovanie, vypustenie tlaku. Ak povieš ´očkovanie je povinné´ tak priestor pre kľučkovanie nevytvoríš, čo bude mať za následok tvrdý odpor, čo v konečnom dôsledku povedie k zrúteniu celého očkovacieho šialenstva, kvôli nahromadenému spoločenskému tlaku, ktorý spoločnosť nemala kde odventilovať.[/quote] vcelku logické vysvětlení, nicméně tvrdý odpor covidfašismu v našich krajinách horko těžko - v ČR 6,1mil naočkovaných, ať už z vlastní vůle, či pod nátlakem, nemají téměř žádnou motivaci podporovat procesy, které tomu covidofašizmu odporují. Alespoň do té doby, co nebudou muset řešit testování, mohou normálně ven a neuvidí své naočkované krajany umírat na selhání imunity z příčin, které vysloveně autoritami a médii budou spojovány s vakcínami. Tedy alespoň můj názor.. Jestli cíl vektoru není spíše vyvolat reakci, která bude znamenat hon na čarodejnice, segregaci společnosti a stupňovat paniku,strach a podpořit společenské nepokoje, tak aby se aktivizovala aktivní část obou dvou táborů a ve výsledku se identifikovali všechny "hrozby a dezinformátoři" a hlavně se mohla předat moc ozbrojeným složkám na základě stanného práva a "ochrany" základních státních funkcí a jejich ovčanů.

Napísal som to do témy o filme Stuck together (Filmy/Video) - Zásek. Je tam ukázané, ako bude nakoniec profesor zatknutý za pokusy na ľuďoch. A keďže to išlo na Netflixe, tak to považujem za predprípravu davu na zmenu vetra.


P.S.
Symboliky je tam omnoho viac, napríklad majiteľka kaviarne/baru - volá sa l'Humanité (prekl. ľudskosť). Dieťa v tomto bare namiesto toho, aby si hrklo, tak to použije ako dezinfekciu. Atď...


Napísal som to do témy o filme Stuck together (Filmy/Video) - Zásek. Je tam ukázané, ako bude nakoniec profesor zatknutý za pokusy na ľuďoch. A keďže to išlo na Netflixe, tak to považujem za predprípravu davu na zmenu vetra. P.S. Symboliky je tam omnoho viac, napríklad majiteľka kaviarne/baru - volá sa l'Humanité (prekl. ľudskosť). Dieťa v tomto bare namiesto toho, aby si hrklo, tak to použije ako dezinfekciu. Atď...

Moderátor

Ale to neznamená, že teraz ideme znovu povaliť systém, ktorý nám zabezpečuje pohodlnú existenciu!


Problém s tým čo hovoríš je len jedno:
Súčasný systém ani zďaleka pohodlnú existencie.
Však pozri na veci čo ste vymenovali ty s Kancelárom:


  • dom a auto: Ak nie si bohatý, tak sa musíš upísať na roky a desaťročia k otroctvu, a to v praxi znamená držať hubu a krok.
  • pozemok: Ak si nededil, tak tiež sa upíšeš k otroctvu na desaťročia.
  • jedlo: Ak si to nevypestoval sám resp. neurobil sám, tak je tu veľká šanca, že to budú otraviny a nie potraviny.
  • jasle, škôlky a školy: Otupovanie a ohlupovanie našich detí za naše peniaze v tých inštitúciách, ktoré tu ešte sú.
  • celoživotné vzdelávanie: Po tej drine, ktorý náš -otrokár- zamestnávateľ vyžaduje je skôr sen, ako realita.
  • produktivita práce v oblakoch, ale pláca nikde.

[quote="pid:41568, uid:106"]Ale to neznamená, že teraz ideme znovu povaliť systém, ktorý nám zabezpečuje pohodlnú existenciu![/quote] Problém s tým čo hovoríš je len jedno: Súčasný systém ani zďaleka pohodlnú existencie. Však pozri na veci čo ste vymenovali ty s Kancelárom: - dom a auto: Ak nie si bohatý, tak sa musíš upísať na roky a desaťročia k otroctvu, a to v praxi znamená držať hubu a krok. - pozemok: Ak si nededil, tak tiež sa upíšeš k otroctvu na desaťročia. - jedlo: Ak si to nevypestoval sám resp. neurobil sám, tak je tu veľká šanca, že to budú otraviny a nie potraviny. - jasle, škôlky a školy: Otupovanie a ohlupovanie našich detí za naše peniaze v tých inštitúciách, ktoré tu ešte sú. - celoživotné vzdelávanie: Po tej drine, ktorý náš -otrokár- zamestnávateľ vyžaduje je skôr sen, ako realita. - produktivita práce v oblakoch, ale pláca nikde.

Moderátor

produktivita práce v oblakoch, ale pláca nikde.

tesat do kamena. Len by som pridala bod - takmer všetko čo zarobíš ti zdania, zvyšok utratiš za bývanie, teplo a svetlo a lieky a holý tiež chodiť nemôžeš. Neušetris vobec nic. Aj otrok musel jest a musel mat kde spat a museli ho obliect. a ak chceli, aby im trochu vydrzal, ta ho museli aj liecit. Ja tu takmer ziadny rozdiel nevidim, vsjo rovno. a na detaily.


[quote="pid:41655, uid:7"]produktivita práce v oblakoch, ale pláca nikde.[/quote] tesat do kamena. Len by som pridala bod - takmer všetko čo zarobíš ti zdania, zvyšok utratiš za bývanie, teplo a svetlo a lieky a holý tiež chodiť nemôžeš. Neušetris vobec nic. Aj otrok musel jest a musel mat kde spat a museli ho obliect. a ak chceli, aby im trochu vydrzal, ta ho museli aj liecit. Ja tu takmer ziadny rozdiel nevidim, vsjo rovno. a na detaily.

"Vrchní vakcinátor" přiznává, že očkování není ani zdaleka tak účinné, jak sám očekával

Ano budou další tečky. Nikoli náhodou pan Vojtěch tvrdí, že nejlepší ochrana je očkování a k tomu ještě prodělání nemoci. To se dá také vyložit tak, že přiznává neúčinnost vakcín, takže si tou nemocí asi všichni projdeme ať už budeme či nebudeme očkováni. A to zase nahrává názoru, že to nejsou vakcíny, ale pseudo-vakcíny a dále to nahrává názoru, že to je všechno jeden velký podvod. To je jako kdyby pan Vojtěch tvrdil, že nejlepší imunita například u tetanu či tuberkulózy či pravých neštovic či obrny je nakazit se tou kterou nemocí a ještě se na tu nemoc navrch očkovat, anebo obráceně očkovat se a ještě tu nemoc prodělat. Originální argumentace. Opravdu zajímavá doba.


[quote="pid:41614, uid:405"]"Vrchní vakcinátor" přiznává, že očkování není ani zdaleka tak účinné, jak sám očekával[/quote] Ano budou další tečky. Nikoli náhodou pan Vojtěch tvrdí, že nejlepší ochrana je očkování a k tomu ještě prodělání nemoci. To se dá také vyložit tak, že přiznává neúčinnost vakcín, takže si tou nemocí asi všichni projdeme ať už budeme či nebudeme očkováni. A to zase nahrává názoru, že to nejsou vakcíny, ale pseudo-vakcíny a dále to nahrává názoru, že to je všechno jeden velký podvod. To je jako kdyby pan Vojtěch tvrdil, že nejlepší imunita například u tetanu či tuberkulózy či pravých neštovic či obrny je nakazit se tou kterou nemocí a ještě se na tu nemoc navrch očkovat, anebo obráceně očkovat se a ještě tu nemoc prodělat. Originální argumentace. Opravdu zajímavá doba.

Jarek

čo bude mať za následok tvrdý odpo
ano, ked som to pisal, ocakaval som takuto reakciu, ale pisal som to v inom duchu: kolko deti na to doplati zivotom (aj 1 ma vysoku cenu)


[quote="pid:41626, uid:106"]čo bude mať za následok tvrdý odpo[/quote]ano, ked som to pisal, ocakaval som takuto reakciu, ale pisal som to v inom duchu: kolko deti na to doplati zivotom (aj 1 ma vysoku cenu)

K druhému bodu - ja netusim či je to fatál error. Tu sa bavíme o mRna vakcinach.


infopole pracuje na,100%.
Tu je odpoveď, co je fatal error hlavne mRNA vakcín.


https://www.hlavnespravy.sk/naozaj-pekova-klame-tak-sa-pozrime-co-hovori-uznavany-profesor-imunologie/2743352


[quote="pid:41566, uid:273"]K druhému bodu - ja netusim či je to fatál error. Tu sa bavíme o mRna vakcinach.[/quote] infopole pracuje na,100%. Tu je odpoveď, co je fatal error hlavne mRNA vakcín. https://www.hlavnespravy.sk/naozaj-pekova-klame-tak-sa-pozrime-co-hovori-uznavany-profesor-imunologie/2743352

Však pozri na veci čo ste vymenovali ty s Kancelárom:
Kto by to povedal, že nepadne ani jedna pozitívna pripomienka. Tak nám teraz, prosím ťa, vymenuj aj 6 pozitívnych vecí na tomto systéme a aby boli aspoń tak dôležité ako tie čo si spomenul.


[quote="pid:41655, uid:7"]Však pozri na veci čo ste vymenovali ty s Kancelárom:[/quote] Kto by to povedal, že nepadne ani jedna pozitívna pripomienka. Tak nám teraz, prosím ťa, vymenuj aj 6 pozitívnych vecí na tomto systéme a aby boli aspoń tak dôležité ako tie čo si spomenul.

infopole pracuje na,100%.
Tu je odpoveď, co je fatal error hlavne mRNA vakcín.


ja som tou otázkou smerovala skôr nato, že to mohlo byt zámerom.


Dakujrm za článok, videla som počas dňa na HS, ale prečítala som si ho až teraz.


[quote="pid:41700, uid:196"]infopole pracuje na,100%. Tu je odpoveď, co je fatal error hlavne mRNA vakcín.[/quote] ja som tou otázkou smerovala skôr nato, že to mohlo byt zámerom. Dakujrm za článok, videla som počas dňa na HS, ale prečítala som si ho až teraz.
Upravené 7. 11. 2021 o 20:55

vymenuj aj 6 pozitívnych vecí na tomto systéme a aby boli aspoń tak dôležité ako tie čo si spomenul


dom a auto: síce ideš do otroctva ale reálne pri troche snahy a finančnej gramotnosti (skôr sebadisciplíny) to za 15-20 rokov vieš splatiť aj keď začínaš na nule, keď si nájdeš podobne zmýšľajúceho životného partnera tak úplne v pohode...väčšina ľudí čo poznám že si brali hypotéky okolo roku 2000 to už má pár rokov splatené. Samozrejme nehovorím keď kupuješ novostavbu v Bratislave a máš priemerný príjem (aj takých poznám, niektorým žiaľ panelák nestačí)


Keď nekupuješ predraženú strednú triedu auto za 30-40 tisíc euro ale stačí ti prejsť z bodu A do bodu B tak za pár tisíc máš slušnú jazdenku. V mojom okolí nie je nikto kto by nemal na to aj nové auto vykešovať, len bohužiaľ nechcú auto za 10-15 tisíc ale nutne potrebujú leasing na 30 tisícový Passat.


pozemok: detto ako dom a auto


Stačí len nebyť tzv "house/car poor". Človek vie byť časom finančne nezávislý aj keď nezdedí nič, viď kniha Milionár odvedľa.


jedlo: 90% regálov je bordel, taká pasca na otrokov, súhlasím...ale zase kto chce vie si nájsť naozaj kvalitné a pestré jedlo. Môžeš si všetko pestovať sám ale to sa bohužiaľ reálne nedá pre toľké miliardy ľudí, plus keď chováš a pestuješ sám a aj pracuješ tak nemáš čas na nič iné (napr vzdelávanie).


celoživotné vzdelávanie: asi nikdy nemal bežný plebs ako my k dispozícii toľko informácií z výskumov v smartfóne za babku s internetom za babku...až je tých informácií priveľa. Že ľudia na to nemajú čas považujem za blbosť, to len hovoria ako nejakú výhovorku. Väčšina ľudí totiž trávi voľný čas neefektívne a preferuje nekonečnú zábavu namiesto štúdia čohokoľvek. Ľudia majú práveže oveľa viac voľného času ako naši predkovia, tu je progres naozaj viditeľný a naozaj to nestojí veľa: nemusíme zakladať oheň aby sme varili, samotné varenie vie byť zdravé a rýchle (máme kuchty či parné variče), nemusíme prať prádlo v potoku a vieme ho aj rýchlo vysušiť, nemusíme ručne umývať riady, vysávať, miest cesto a piecť chlieb...


Korona prišla aj preto lebo sa veci zlepšovali príliš rýchlym tempom pre značnú časť ľudí. Neviem či som dal 6 pozitív ale rozhodne mi to nepríde ako taká katastrofa ako Oracle opisuje, rozhodne systém vie byť lepší ale cesta k finančnej nezávislosti rozhodne existuje a netreba na ňu doktorát z jadrovej fyziky.


[quote="pid:41702, uid:106"]vymenuj aj 6 pozitívnych vecí na tomto systéme a aby boli aspoń tak dôležité ako tie čo si spomenul[/quote] dom a auto: síce ideš do otroctva ale reálne pri troche snahy a finančnej gramotnosti (skôr sebadisciplíny) to za 15-20 rokov vieš splatiť aj keď začínaš na nule, keď si nájdeš podobne zmýšľajúceho životného partnera tak úplne v pohode...väčšina ľudí čo poznám že si brali hypotéky okolo roku 2000 to už má pár rokov splatené. Samozrejme nehovorím keď kupuješ novostavbu v Bratislave a máš priemerný príjem (aj takých poznám, niektorým žiaľ panelák nestačí) Keď nekupuješ predraženú strednú triedu auto za 30-40 tisíc euro ale stačí ti prejsť z bodu A do bodu B tak za pár tisíc máš slušnú jazdenku. V mojom okolí nie je nikto kto by nemal na to aj nové auto vykešovať, len bohužiaľ nechcú auto za 10-15 tisíc ale nutne potrebujú leasing na 30 tisícový Passat. pozemok: detto ako dom a auto Stačí len nebyť tzv "house/car poor". Človek vie byť časom finančne nezávislý aj keď nezdedí nič, viď kniha Milionár odvedľa. jedlo: 90% regálov je bordel, taká pasca na otrokov, súhlasím...ale zase kto chce vie si nájsť naozaj kvalitné a pestré jedlo. Môžeš si všetko pestovať sám ale to sa bohužiaľ reálne nedá pre toľké miliardy ľudí, plus keď chováš a pestuješ sám a aj pracuješ tak nemáš čas na nič iné (napr vzdelávanie). celoživotné vzdelávanie: asi nikdy nemal bežný plebs ako my k dispozícii toľko informácií z výskumov v smartfóne za babku s internetom za babku...až je tých informácií priveľa. Že ľudia na to nemajú čas považujem za blbosť, to len hovoria ako nejakú výhovorku. Väčšina ľudí totiž trávi voľný čas neefektívne a preferuje nekonečnú zábavu namiesto štúdia čohokoľvek. Ľudia majú práveže oveľa viac voľného času ako naši predkovia, tu je progres naozaj viditeľný a naozaj to nestojí veľa: nemusíme zakladať oheň aby sme varili, samotné varenie vie byť zdravé a rýchle (máme kuchty či parné variče), nemusíme prať prádlo v potoku a vieme ho aj rýchlo vysušiť, nemusíme ručne umývať riady, vysávať, miest cesto a piecť chlieb... Korona prišla aj preto lebo sa veci zlepšovali príliš rýchlym tempom pre značnú časť ľudí. Neviem či som dal 6 pozitív ale rozhodne mi to nepríde ako taká katastrofa ako Oracle opisuje, rozhodne systém vie byť lepší ale cesta k finančnej nezávislosti rozhodne existuje a netreba na ňu doktorát z jadrovej fyziky.

Prečo vlastne je táto téma nastavená ako prioritná? (je pripnutá navrchu v zozname tém)


Prečo vlastne je táto téma nastavená ako prioritná? (je pripnutá navrchu v zozname tém)

dom a auto: síce ideš do otroctva ale reálne pri troche snahy a finančnej gramotnosti (skôr sebadisciplíny) to za 15-20 rokov vieš splatiť aj keď začínaš na nule, keď si nájdeš podobne.........................................................


Takže cieľ je sebadisciplína v udržiavaní spotrebiteľského štandardu (bývanie si zabezpečíš poctivou prácou, kúpiš si lacnejšie auto, len ty konkrétne si nájdeš lepšie jedlo, ostatný nech jedia nezmysli veď čo patria ku stredu a druhému koncu gausovej kryvky, o skutočnom cieli výskumov sa nediskutuje, a naučiť sa riešiť príjem informácií nieje to hlavné.....).


Čiže prevažne katastrofa 5 typu.


[quote="pid:41715, uid:592"]dom a auto: síce ideš do otroctva ale reálne pri troche snahy a finančnej gramotnosti (skôr sebadisciplíny) to za 15-20 rokov vieš splatiť aj keď začínaš na nule, keď si nájdeš podobne.........................................................[/quote] Takže cieľ je sebadisciplína v udržiavaní spotrebiteľského štandardu (bývanie si zabezpečíš poctivou prácou, kúpiš si lacnejšie auto, len ty konkrétne si nájdeš lepšie jedlo, ostatný nech jedia nezmysli veď čo patria ku stredu a druhému koncu gausovej kryvky, o skutočnom cieli výskumov sa nediskutuje, a naučiť sa riešiť príjem informácií nieje to hlavné.....). Čiže prevažne katastrofa 5 typu.
Upravené 8. 11. 2021 o 03:08

Prečo vlastne je táto téma nastavená ako prioritná? (je pripnutá navrchu v zozname tém)
Pretoze som to povazoval za vhodnu temu nato, aby nou bola. Na druhej strane, uz zije svojim zivotom a nieje to potrebne.


[quote="pid:41717, uid:6"]Prečo vlastne je táto téma nastavená ako prioritná? (je pripnutá navrchu v zozname tém)[/quote]Pretoze som to povazoval za vhodnu temu nato, aby nou bola. Na druhej strane, uz zije svojim zivotom a nieje to potrebne.

Moderator

Myšlienka je v tom, že ak má jednotlivec splnené všetky materiálne požiadavky ako je dom, auto, pozemok, jedlo .... tak sa má jednotlivec odpútať od materializmu a má začať sa vyvíjať duchovne, začať riešiť problémy a vírusy v svojom informačnom poli, má sa pohnúť od zvieratka / démona k plnohodnotnému človeku. Lenže toto ľuďom nikto za komunizmu nepovedal. A tak nevediac čo robiť od materiálneho dostatku, vtedajšia generácia ľudí povalila systém, ktorý ich kŕmil
...


jedinec sa nebude odpútavať od materializmu, dokiaľ nebude tlak okolia, za materializmom sú zvieracie typy a bioroboti. pod tlakom okolia sa vyvíja Človek (tlak okolia je vlastne práca na jednotlivých prioritách riadenia). no stále prebieha boj medzi démonickými typmi a človekom. ak sa démonom podarí získať/vytvoriť viac biorobotov a zverov spoločenstvo sa mení ( dovoz negrov z afriky )


socializmus nezničil materiálny dostatok, zanikol vďaka ideologickej diverzii, pamätáte na Cisárov pekár Pekárov cisár? rok 1951, značí za života Stalina: cisár: My sa budeme zabávať a ty budeš miesto nás vládnuť. Matej: vládnuť ľudom je príliš veľké sústo pre jedného človeka, vy sa musíte historicky znemožniť a po vás ďalší, až kým si ľudia uvedomia že si budú vládnuť sami.
v 70tich rokoch už boli 3 oriešky pre Popolušku - kráľ má trošku bláznivého syna, ale keď sa ožení všetko bude super a v kráľovstve sú všetci šťastný, spokojný, nikto nie je vykorisťovaný
v 80tkach už je ideodiverzie vrchol - Bony a klid, Vekslák atď. proste pracujúci človek je idiot, treba vekslovať okrádať a žiť ako parazit
takže od 50 do 80 rokov sa GP podarilo vychovať potrebné množstvo zverov a biorobotov aby sa systém zrútil, dnešná výchova zv/bio/dem vyzerá takto:
Sociálne inžinierstvo v reklamách
https://www.youtube.com/watch?v=PQWlgFYeXlk


biela rodina je fuj, úspešný biely muž neexistuje, zmeska satanizmu a iných sračiek


človek čo celý deň kosil lúku bol v úplne inom duchovnom spojení s VesMírom ako poťahovač páčiek a mačkač gombíkov v novodobom traktore, prečo nám bola/je predstavovaná práca v prírode ako neskutočná drina? možno preto, že okrem seba a rodiny musel nakŕmiť ešte ďalších 10 parazitov, ale o tom sa nejak nehovorí, takisto sme sa v dejepise museli učiť kraviny aby nám zabetónovali mozog - načo mne boli dátumy kedy žili a zdochýňali jednotlivý francúzsky a anglický syfilitický králi bez poznámky o neľudskosti ich zvrátených systémov napr voči vlastným deťom či sirotám. značí už v soc škole bioroboti vychovávali biorobotov, "umelci" vykonávali subverziu voči starším


[quote="pid:41568, uid:106"]Myšlienka je v tom, že ak má jednotlivec splnené všetky materiálne požiadavky ako je dom, auto, pozemok, jedlo .... tak sa má jednotlivec odpútať od materializmu a má začať sa vyvíjať duchovne, začať riešiť problémy a vírusy v svojom informačnom poli, má sa pohnúť od zvieratka / démona k plnohodnotnému človeku. Lenže toto ľuďom nikto za komunizmu nepovedal. A tak nevediac čo robiť od materiálneho dostatku, vtedajšia generácia ľudí povalila systém, ktorý ich kŕmil ...[/quote] jedinec sa nebude odpútavať od materializmu, dokiaľ nebude tlak okolia, za materializmom sú zvieracie typy a bioroboti. pod tlakom okolia sa vyvíja Človek (tlak okolia je vlastne práca na jednotlivých prioritách riadenia). no stále prebieha boj medzi démonickými typmi a človekom. ak sa démonom podarí získať/vytvoriť viac biorobotov a zverov spoločenstvo sa mení ( dovoz negrov z afriky ) socializmus nezničil materiálny dostatok, zanikol vďaka ideologickej diverzii, pamätáte na Cisárov pekár Pekárov cisár? rok 1951, značí za života Stalina: cisár: My sa budeme zabávať a ty budeš miesto nás vládnuť. Matej: vládnuť ľudom je príliš veľké sústo pre jedného človeka, vy sa musíte historicky znemožniť a po vás ďalší, až kým si ľudia uvedomia že si budú vládnuť sami. v 70tich rokoch už boli 3 oriešky pre Popolušku - kráľ má trošku bláznivého syna, ale keď sa ožení všetko bude super a v kráľovstve sú všetci šťastný, spokojný, nikto nie je vykorisťovaný v 80tkach už je ideodiverzie vrchol - Bony a klid, Vekslák atď. proste pracujúci človek je idiot, treba vekslovať okrádať a žiť ako parazit takže od 50 do 80 rokov sa GP podarilo vychovať potrebné množstvo zverov a biorobotov aby sa systém zrútil, dnešná výchova zv/bio/dem vyzerá takto: Sociálne inžinierstvo v reklamách https://www.youtube.com/watch?v=PQWlgFYeXlk biela rodina je fuj, úspešný biely muž neexistuje, zmeska satanizmu a iných sračiek človek čo celý deň kosil lúku bol v úplne inom duchovnom spojení s VesMírom ako poťahovač páčiek a mačkač gombíkov v novodobom traktore, prečo nám bola/je predstavovaná práca v prírode ako neskutočná drina? možno preto, že okrem seba a rodiny musel nakŕmiť ešte ďalších 10 parazitov, ale o tom sa nejak nehovorí, takisto sme sa v dejepise museli učiť kraviny aby nám zabetónovali mozog - načo mne boli dátumy kedy žili a zdochýňali jednotlivý francúzsky a anglický syfilitický králi bez poznámky o neľudskosti ich zvrátených systémov napr voči vlastným deťom či sirotám. značí už v soc škole bioroboti vychovávali biorobotov, "umelci" vykonávali subverziu voči starším

jedinec sa nebude odpútavať od materializmu, dokiaľ nebude tlak okolia,
Docela zaujímavá diskusia, tak pridám ešte pár otázok.
Aký je faktor prostredia nútiaci jednotlivca odpútať sa od materializmu?
Môže sa jednotlivec odpútať od materializmu aj bez tlaku prostredia?
Akým iným spôsobom, okrem tlaku prostredia, dokážeme meniť jednotlivca?
Musí každý, pre zmenu samého seba, dôjsť až na hranu, kedy tlak prostredia je neudržaťelný?


[quote="pid:41747, uid:96"]jedinec sa nebude odpútavať od materializmu, dokiaľ nebude tlak okolia,[/quote]Docela zaujímavá diskusia, tak pridám ešte pár otázok. Aký je faktor prostredia nútiaci jednotlivca odpútať sa od materializmu? Môže sa jednotlivec odpútať od materializmu aj bez tlaku prostredia? Akým iným spôsobom, okrem tlaku prostredia, dokážeme meniť jednotlivca? Musí každý, pre zmenu samého seba, dôjsť až na hranu, kedy tlak prostredia je neudržaťelný?
Upravené 8. 11. 2021 o 08:25

Akým iným spôsobom, okrem tlaku prostredia, dokážeme meniť jednotlivca?

Svým uvědoměním. Já k tomu došel již před 20 lety. Rozhodl jsem se, že mám materiálna již dost a začal jsem pracovat jen 3 dny v týdnu. Věnuji se svým zálibám, čtení, přemýšlení a svému duchovnímu rozvoji.


[quote="pid:41749, uid:106"]Akým iným spôsobom, okrem tlaku prostredia, dokážeme meniť jednotlivca?[/quote] Svým uvědoměním. Já k tomu došel již před 20 lety. Rozhodl jsem se, že mám materiálna již dost a začal jsem pracovat jen 3 dny v týdnu. Věnuji se svým zálibám, čtení, přemýšlení a svému duchovnímu rozvoji.
Upravené 8. 11. 2021 o 09:02

Môže sa jednotlivec odpútať od materializmu aj bez tlaku prostredia?

môže, jedného dňa zistí, že ho takýto život neuspokojuje a začne hľadať dôvod prečo sa cíti prázdny. Jaromír Dušek, 4 dohody, keď duša kričí "Pryč z ohrádky!"


[quote="pid:41749, uid:106"]Môže sa jednotlivec odpútať od materializmu aj bez tlaku prostredia?[/quote] môže, jedného dňa zistí, že ho takýto život neuspokojuje a začne hľadať dôvod prečo sa cíti prázdny. Jaromír Dušek, 4 dohody, keď duša kričí "Pryč z ohrádky!"

Nechcem vas rusit vo vasich komentaroch (naozaj nie)


Pekny clanok z NWOO na tuto temu, aj ked to zatial nieje MSM: http://www.nwoo.org/2021/10/27/byli-jsme-podvedeni-s-covidem-a-politikove-to-dobre-vi-a-jsme-podvadeni-i-nadale-a-ve-velkem/


Nechcem vas rusit vo vasich komentaroch (naozaj nie) Pekny clanok z NWOO na tuto temu, aj ked to zatial nieje MSM: http://www.nwoo.org/2021/10/27/byli-jsme-podvedeni-s-covidem-a-politikove-to-dobre-vi-a-jsme-podvadeni-i-nadale-a-ve-velkem/

Moderator

Aký je faktor prostredia nútiaci jednotlivca odpútať sa od materializmu?
Môže sa jednotlivec odpútať od materializmu aj bez tlaku prostredia?
Akým iným spôsobom, okrem tlaku prostredia, dokážeme meniť jednotlivca?
Musí každý, pre zmenu samého seba, dôjsť až na hranu, kedy tlak prostredia je neudržaťelný?


myslim, ze clovek se od materialismu odpoutava na zaklade zivotnich zkusenosti, zasadnich zivotnich okamziku a i vekem.
tlak prostredi na to ma jiste vliv. clovek se nauci byt skromny, kdyz jednoduse mu nic jineho nezbyva. babicka treba rikavala, ze chleb je bozi dar, ktery se nesmi vyhodit. kolik lidi dnes vyhazuje potraviny a nema spatne svedomi. maji prebytek. ovsem nastava doba, kdy zacina kazdy premyslet jinak. tedy skoro vsichni.
napada me taky, ze dnesni mlada generace si mysli, ze mit praci je strasne easy, ze vsude na ne cekaji s otevrenou naruci. oni nezazili dobu, kdy clovek hledal praci, musel treba vzit i takovou, kterou nechtel, ale jina prace treba nebyla.
kdysi mi jeden clovek rekl, kdyz jsem si kupovala dalsi knizky, ze on by to radsi dal do jidla, nez do knizek. kazdy ma ty priority jinde. jenze kdyby byly treba v kuzi lidi, v oblezenem leningradu, uvazovali bychom zase jinak. tezko se hodnoti neco, co clovek nezazil.


[quote="pid:41749, uid:106"]Aký je faktor prostredia nútiaci jednotlivca odpútať sa od materializmu? Môže sa jednotlivec odpútať od materializmu aj bez tlaku prostredia? Akým iným spôsobom, okrem tlaku prostredia, dokážeme meniť jednotlivca? Musí každý, pre zmenu samého seba, dôjsť až na hranu, kedy tlak prostredia je neudržaťelný?[/quote] myslim, ze clovek se od materialismu odpoutava na zaklade zivotnich zkusenosti, zasadnich zivotnich okamziku a i vekem. tlak prostredi na to ma jiste vliv. clovek se nauci byt skromny, kdyz jednoduse mu nic jineho nezbyva. babicka treba rikavala, ze chleb je bozi dar, ktery se nesmi vyhodit. kolik lidi dnes vyhazuje potraviny a nema spatne svedomi. maji prebytek. ovsem nastava doba, kdy zacina kazdy premyslet jinak. tedy skoro vsichni. napada me taky, ze dnesni mlada generace si mysli, ze mit praci je strasne easy, ze vsude na ne cekaji s otevrenou naruci. oni nezazili dobu, kdy clovek hledal praci, musel treba vzit i takovou, kterou nechtel, ale jina prace treba nebyla. kdysi mi jeden clovek rekl, kdyz jsem si kupovala dalsi knizky, ze on by to radsi dal do jidla, nez do knizek. kazdy ma ty priority jinde. jenze kdyby byly treba v kuzi lidi, v oblezenem leningradu, uvazovali bychom zase jinak. tezko se hodnoti neco, co clovek nezazil.
Upravené 8. 11. 2021 o 09:50

Narazil jsem na shrnutí od Karla Janečka.
https://blog.aktualne.cz/blogy/karel-janecek.php?itemid=41187&fbclid=IwAR366R3fEZybI4FERJEqUa0b-n7mvW3-g71gB5dnmdSXOnyVFIpwgaIFV40
Dává to smysl, má to hlavu a patu, ale kvůli tomu to sem nedávám. Janeček zastupuje celkem vlivné klanověkorporátní skupiny a tak se možná opravdu blíží ukončení akce COVID-19.
Nemůžešli nějaký proces zastavit, tak se postav do jeho čela.


Narazil jsem na shrnutí od Karla Janečka. https://blog.aktualne.cz/blogy/karel-janecek.php?itemid=41187&fbclid=IwAR366R3fEZybI4FERJEqUa0b-n7mvW3-g71gB5dnmdSXOnyVFIpwgaIFV40 Dává to smysl, má to hlavu a patu, ale kvůli tomu to sem nedávám. Janeček zastupuje celkem vlivné klanověkorporátní skupiny a tak se možná opravdu blíží ukončení akce COVID-19. Nemůžešli nějaký proces zastavit, tak se postav do jeho čela.

Janeček zastupuje celkem vlivné klanověkorporátní skupiny a tak se možná opravdu blíží ukončení akce COVID-19.


S prvnim souhlas, s druhym ne. Tak mocny nastroj jako COVID-19 tady budeme mit jeste nekolik let. To spis ockovaci agenda si bere timeout, nebo se opravdu pomalu odklizi do ustrani. Pripadne se verejne ozvucuje konfrontace ruznych subjektu. Taky pozor na formovani kadru Janecka pro post-covidovou dobu.


[quote="pid:41764, uid:767"]Janeček zastupuje celkem vlivné klanověkorporátní skupiny a tak se možná opravdu blíží ukončení akce COVID-19.[/quote] S prvnim souhlas, s druhym ne. Tak mocny nastroj jako COVID-19 tady budeme mit jeste nekolik let. To spis ockovaci agenda si bere timeout, nebo se opravdu pomalu odklizi do ustrani. Pripadne se verejne ozvucuje konfrontace ruznych subjektu. Taky pozor na formovani kadru Janecka pro post-covidovou dobu.
Upravené 8. 11. 2021 o 10:29

Genocida probíhá dle očekávání . Zbran č. 1-covid i zbran č.-2 jedpich , likvidují podle zadání .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/2-mrtvi-ockovani-3-v-nemocnici-Sedet-a-brecet-Z-domova-duchodcu-682793
Řekl bych , že covid partičce už přestává být komfortně . Jak například pocítila tato šmudla .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Demonstranti-delali-bordel-pred-domem-hlavni-hygienicky-Odporne-vzkazuje-Vojtech-682746
JabiPun má výše pravdu v tom , že s následky této genocidy se budeme potýkat ještě mnoho let . A to v mnoha našich jindy běžných životních situací .


Genocida probíhá dle očekávání . Zbran č. 1-covid i zbran č.-2 jedpich , likvidují podle zadání . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/2-mrtvi-ockovani-3-v-nemocnici-Sedet-a-brecet-Z-domova-duchodcu-682793 Řekl bych , že covid partičce už přestává být komfortně . Jak například pocítila tato šmudla . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Demonstranti-delali-bordel-pred-domem-hlavni-hygienicky-Odporne-vzkazuje-Vojtech-682746 JabiPun má výše pravdu v tom , že s následky této genocidy se budeme potýkat ještě mnoho let . A to v mnoha našich jindy běžných životních situací .
Upravené 8. 11. 2021 o 10:40

Řekl bych , že covid partičce už přestává být komfortně . Jak například pocítila tato šmudla .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Demonstranti-delali-bordel-pred-domem-hlavni-hygienicky-Odporne-vzkazuje-Vojtech-682746


vojtechovi to prijde odporne, ale to, ze nam tady uz rok a pul lze, dela z nas hlupaky, vysmiva se nam, to mu odporne neprijde. na FB mi vyskocilo, ze snad byli lidi i za kubkem u domu.


[quote="pid:41767, uid:185"]Řekl bych , že covid partičce už přestává být komfortně . Jak například pocítila tato šmudla . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Demonstranti-delali-bordel-pred-domem-hlavni-hygienicky-Odporne-vzkazuje-Vojtech-682746[/quote] vojtechovi to prijde odporne, ale to, ze nam tady uz rok a pul lze, dela z nas hlupaky, vysmiva se nam, to mu odporne neprijde. na FB mi vyskocilo, ze snad byli lidi i za kubkem u domu.

Ted už jen zbývá uveřejnit jejich adresy . A k tomu vytvořit registr covid zločinců . Tím pocítí tlak prostředí ještě výrazněji .


Ted už jen zbývá uveřejnit jejich adresy . A k tomu vytvořit registr covid zločinců . Tím pocítí tlak prostředí ještě výrazněji .

Ted už jen zbývá uveřejnit jejich adresy .
Kubkova adresa byla zveřejněna na FB.


[quote="pid:41774, uid:185"]Ted už jen zbývá uveřejnit jejich adresy .[/quote]Kubkova adresa byla zveřejněna na FB.

Kubkova adresa byla zveřejněna na FB.

Hmm, Kubek, Kubek, ...
To myslíš toho známého antivaxera?
:-)
Tohle nádhera ! Kubek o očkování v roce 2010.
https://www.youtube.com/watch?v=8vE_c3ZEU3U&t=31s


[quote="pid:41776, uid:312"]Kubkova adresa byla zveřejněna na FB.[/quote] Hmm, Kubek, Kubek, ... To myslíš toho známého antivaxera? :-) [quote="pid:41499, uid:471"]Tohle nádhera ! Kubek o očkování v roce 2010. https://www.youtube.com/watch?v=8vE_c3ZEU3U&t=31s [/quote]

Musíme chápat jaké další příčky Nám připravují a kam Nás tím chtějí dostrkat .
Podľa doterajších prejavov, ciele "elity" na nastávajúce obdobie sú nasledovné:


  1. Výrazne zredukovať počet obyvateľov planéty cez pseudopandémie, odopieranie základnej lekárskej starostlivosti, trávením požívatín a vody chemickými koktailmi, rovnako ako aj ovzdušia rozprašovaním chemikálii a patogénov v určitých vzdušných prúdov. Tento krok má pre nich mimoriadny význam, nakoľko zvráti nepomer síl v prospech tzv. vládnucej menšiny.
  2. V snahe zaviesť najmodernejšie technológie dostupné iba verchuške a zabezpečiť surovinové, energetické a potravinové zdroje na neobmedzene dlhé obdobie pre ich prežitie prostredníctvom "zeleného" terorizmu znížiť spotrebu "plebsu" na najnevyhnutnejšie minimum, bez možnosti jej príslušníkov sa prepracovať medzi tzv."elitu"(podľa indického kastového modelu), zrušením možnosti vlastnenia akéhokoľvek obydlia, pôdy, dopravného či výrobného prostriedku.
  3. Na preživší zvyšok obslužnej populácie sústavne aplikovať metódy ovládania pomocou najnovších technológií ako aj prostriedkov propagandy, (jej účinnosť sa ukazuje v svetle plandémie ako veľmi významná, nakoľko dokázala priviesť k asistovanej samovražde od 50 do 80% populácie a navyše u tejto časti zvýšiť ich agresívne konanie voči zvyšku s logickým uvažovaním a sústavným prehodnocovaním "faktov" a faktov).
  4. Zrušiť všeobecné vzdelávanie a možnosť získania širokospektrálnych vedomostí, vzdelanie smerovať na úzku oblasť pracovného nasadenia jednotlivcov tak, aby neboli schopní pochopiť súvislosti (pokrivenie terminológie, zrušenie náročnosti vo výukovom procese, vylúčenie kľúčových predmetov -napr. matematika, fyzika, chémia z procesu vzdelávania).

[quote="pid:41406, uid:185"]Musíme chápat jaké další příčky Nám připravují a kam Nás tím chtějí dostrkat .[/quote]Podľa doterajších prejavov, ciele "elity" na nastávajúce obdobie sú nasledovné: 1. Výrazne zredukovať počet obyvateľov planéty cez pseudopandémie, odopieranie základnej lekárskej starostlivosti, trávením požívatín a vody chemickými koktailmi, rovnako ako aj ovzdušia rozprašovaním chemikálii a patogénov v určitých vzdušných prúdov. Tento krok má pre nich mimoriadny význam, nakoľko zvráti nepomer síl v prospech tzv. vládnucej menšiny. 2. V snahe zaviesť najmodernejšie technológie dostupné iba verchuške a zabezpečiť surovinové, energetické a potravinové zdroje na neobmedzene dlhé obdobie pre ich prežitie prostredníctvom "zeleného" terorizmu znížiť spotrebu "plebsu" na najnevyhnutnejšie minimum, bez možnosti jej príslušníkov sa prepracovať medzi tzv."elitu"(podľa indického kastového modelu), zrušením možnosti vlastnenia akéhokoľvek obydlia, pôdy, dopravného či výrobného prostriedku. 3. Na preživší zvyšok obslužnej populácie sústavne aplikovať metódy ovládania pomocou najnovších technológií ako aj prostriedkov propagandy, (jej účinnosť sa ukazuje v svetle plandémie ako veľmi významná, nakoľko dokázala priviesť k asistovanej samovražde od 50 do 80% populácie a navyše u tejto časti zvýšiť ich agresívne konanie voči zvyšku s logickým uvažovaním a sústavným prehodnocovaním "faktov" a faktov). 4. Zrušiť všeobecné vzdelávanie a možnosť získania širokospektrálnych vedomostí, vzdelanie smerovať na úzku oblasť pracovného nasadenia jednotlivcov tak, aby neboli schopní pochopiť súvislosti (pokrivenie terminológie, zrušenie náročnosti vo výukovom procese, vylúčenie kľúčových predmetov -napr. matematika, fyzika, chémia z procesu vzdelávania).

Podľa doterajších prejavov, ciele "elity" na nastávajúce obdobie sú nasledovné:
A ako môže ovplyvniť obyčajný človek tieto ciele? Poprosím ku každej odrážke príklad riešenia pre obyčajného človeka. Ďakujem.


[quote="pid:41780, uid:77"]Podľa doterajších prejavov, ciele "elity" na nastávajúce obdobie sú nasledovné:[/quote]A ako môže ovplyvniť obyčajný človek tieto ciele? Poprosím ku každej odrážke príklad riešenia pre obyčajného človeka. Ďakujem.

A ako môže ovplyvniť obyčajný človek tieto ciele?

Drvivá väčšina populácie neverí, že niekto, nejaká neštátna entita môže takéto ciele vôbec mať a sledovať, či dokonca prinútiť veľké štáty kolektívneho Západu túto agendu dodržiavať. Keď ľudstvo precitne, potom sa budú na toto pýtať, ale tam zďaleka nie sme. Niektorí možno o tom aj počuli, ale odmietajú pripustiť, že sa to týka ich osobne. Chcú mať svoj kľud a veria tomu, že všetko bude zase oukej.


[quote="pid:41784, uid:106"]A ako môže ovplyvniť obyčajný človek tieto ciele?[/quote] Drvivá väčšina populácie neverí, že niekto, nejaká neštátna entita môže takéto ciele vôbec mať a sledovať, či dokonca prinútiť veľké štáty kolektívneho Západu túto agendu dodržiavať. Keď ľudstvo precitne, potom sa budú na toto pýtať, ale tam zďaleka nie sme. Niektorí možno o tom aj počuli, ale odmietajú pripustiť, že sa to týka ich osobne. Chcú mať svoj kľud a veria tomu, že všetko bude zase oukej.

Drvivá väčšina populácie neverí, že niekto, nejaká neštátna entita môže takéto ciele vôbec mať a sledovať, či dokonca prinútiť veľké štáty kolektívneho Západu túto agendu dodržiavať

Ano, jak praví Fursov, že ve společnosti Google strategická rozhodnutí přijímají dva lidi u Facebooku jeden člověk. Kolik lidí přijímá rozhodnutí u Mikro-chvostu ? Jeden ? A na straně druhé se dříve či později tomuto rozhodnutí bude muset přizpůsobit stovky či možná miliardy uživatelů. Kolik lidí rozhodlo o akci COVID a očkování? Tipuji tak do pěti. A ovlivní to celou planetu. Tento svět je ve skutečnosti řízen hrstkou lidí. A tohle si většina lidí neuvědomuje nebo nechce připustit a žijí v iluzi demokracie, tedy vlády lidu. Miloš Zeman za demokracii považuje diskuzi. To je málo.


[quote="pid:41788, uid:48"]Drvivá väčšina populácie neverí, že niekto, nejaká neštátna entita môže takéto ciele vôbec mať a sledovať, či dokonca prinútiť veľké štáty kolektívneho Západu túto agendu dodržiavať[/quote] Ano, jak praví Fursov, že ve společnosti Google strategická rozhodnutí přijímají dva lidi u Facebooku jeden člověk. Kolik lidí přijímá rozhodnutí u Mikro-chvostu ? Jeden ? A na straně druhé se dříve či později tomuto rozhodnutí bude muset přizpůsobit stovky či možná miliardy uživatelů. Kolik lidí rozhodlo o akci COVID a očkování? Tipuji tak do pěti. A ovlivní to celou planetu. Tento svět je ve skutečnosti řízen hrstkou lidí. A tohle si většina lidí neuvědomuje nebo nechce připustit a žijí v iluzi demokracie, tedy vlády lidu. Miloš Zeman za demokracii považuje diskuzi. To je málo.

Jarek

Kubkova adresa byla zveřejněna na FB

Výborně, to je ten tlak okolí.


[quote="pid:41776, uid:312"]Kubkova adresa byla zveřejněna na FB[/quote] Výborně, to je ten tlak okolí.

Jarek

Miloš Zeman za demokracii považuje diskuzi.

Demokracie je jen taková imitační činnost. O ničem nerozhoduje a nemá žádnou odpovědnost. Je to vidět na příkladu demokratických států a monarchií.
Monarchie ani neskrývají, že rozhodnutí přichází od jednoho člověka. Zatím co, demokracie se tváří, že dává slovo všem. Proto se zákulisí snaží nasadit všude "demokracii" místo tzv. "diktátorů". Takže je celkem v pořádku, že prezident Zeman považuje za demokracii diskuzi. Demokracie je jen taková fatamorgana, ke které všichni jdou, ale nikdy k ní nedojdou. Prostě neexistuje.


[quote="pid:41792, uid:471"]Miloš Zeman za demokracii považuje diskuzi.[/quote] Demokracie je jen taková imitační činnost. O ničem nerozhoduje a nemá žádnou odpovědnost. Je to vidět na příkladu demokratických států a monarchií. Monarchie ani neskrývají, že rozhodnutí přichází od jednoho člověka. Zatím co, demokracie se tváří, že dává slovo všem. Proto se zákulisí snaží nasadit všude "demokracii" místo tzv. "diktátorů". Takže je celkem v pořádku, že prezident Zeman považuje za demokracii diskuzi. Demokracie je jen taková fatamorgana, ke které všichni jdou, ale nikdy k ní nedojdou. Prostě neexistuje.
1234 ... 6
74.13k
423
83
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept