Zahraničná politika
Odpis Covidovej/Vakcinacnej agendy a jej prejavy

Zatím odpis fašistické Covid agendy v hlavách občanů nevidím tak horký...


Dnes jsem byl v centru Prahy, jel jsem několikrát metrem a byl jsem většinou jediný a nebo třeba jeden ze dvou lidí, kteří měli roušku pod nosem (a nebo vůbec).
Za tu dobu, co jsem viděl stovky lidí, jsem viděl ve vagonech metra s rouškou pod nosem asi 3-4 lidi a jednoho bez roušky úplně.
Ve vestibulu a na nástupišti ještě jednoho bez roušky a pár dalších s rouškou pod nosem, ale to bylo tak maximálně jeden ze sta.
A ještě k tomu, když jsem seděl s rouškou pod nosem, na mě nějaký chlap tak ze vzdálenosti 4-5 metrů čuměl, tak se mu dívám do očí a gestikuluji ve stylu "No čo je, čo chceš?". Za chvilku pohledem uhnul a přestal čumět, ale při představě, že takových blbců se najde více, je to dost vyčerpávající, až potenciálně nebezpečné.
Svědkové Covidovi, kteří se nechali napíchat jedpichy, nebudou bojovat za práva neočkovaných, proč by to dělali? Nemají žádnou motivaci. Možná, až budou opravdu rýt držkou v zemi, tak se ti rozumnější spojí s ostatními, bez ohledu na očkování.


Než jsem jel domů, tak jsem se stavil v jednom bistru-restauraci v obchodním centru, vešel jsem v roušce přes nos, nabral jsem si jídlo v roušce, k pokladně v roušce, ale evidentně ani tento neprovokující přístup poslušným biorobotům nestačí.
Zrovna, když jsem platil a říkal obsluze, kolik si může nechat dýško, tak se mě zeptala, jestli může vidět moje potvrzení o očkování nebo testu.
Na zdejší rady jsem se zeptal, zda můžu vidět její test a všech, co tam pracují a ona řekla, že klidně a pokud je mi to nepříjemné (ukazovat potvrzení), tak buď mi dá jídlo do krabičky a nebo ho tam nechám a vrátí mi peníze.
Tak jsem ji požádal, ať mi vrátí peníze, nabrané jídlo nechal na talíří u pokladny, řekl, že aspoň vím, kam nechodit, poděkoval, pozdravil a odešel.


Na druhou stranu, byl jsem i v jiném podniku si dát jen něco dobrého (nealkoholického) k pití, kde mě i přes pod kasou vyvěšený nápis o nařízení vlády s těmito nesmysly nikdo neotravoval.


Dodatek: Pro příště abych si pořídil Počtářův Kovid pas :-)
https://www.ksbforum.eu/index.php?u=/topic/656/vtipy/6#post-41673


Zatím odpis fašistické Covid agendy v hlavách občanů nevidím tak horký... Dnes jsem byl v centru Prahy, jel jsem několikrát metrem a byl jsem většinou jediný a nebo třeba jeden ze dvou lidí, kteří měli roušku pod nosem (a nebo vůbec). Za tu dobu, co jsem viděl stovky lidí, jsem viděl ve vagonech metra s rouškou pod nosem asi 3-4 lidi a jednoho bez roušky úplně. Ve vestibulu a na nástupišti ještě jednoho bez roušky a pár dalších s rouškou pod nosem, ale to bylo tak maximálně jeden ze sta. A ještě k tomu, když jsem seděl s rouškou pod nosem, na mě nějaký chlap tak ze vzdálenosti 4-5 metrů čuměl, tak se mu dívám do očí a gestikuluji ve stylu "No čo je, čo chceš?". Za chvilku pohledem uhnul a přestal čumět, ale při představě, že takových blbců se najde více, je to dost vyčerpávající, až potenciálně nebezpečné. Svědkové Covidovi, kteří se nechali napíchat jedpichy, nebudou bojovat za práva neočkovaných, proč by to dělali? Nemají žádnou motivaci. Možná, až budou opravdu rýt držkou v zemi, tak se ti rozumnější spojí s ostatními, bez ohledu na očkování. Než jsem jel domů, tak jsem se stavil v jednom bistru-restauraci v obchodním centru, vešel jsem v roušce přes nos, nabral jsem si jídlo v roušce, k pokladně v roušce, ale evidentně ani tento neprovokující přístup poslušným biorobotům nestačí. Zrovna, když jsem platil a říkal obsluze, kolik si může nechat dýško, tak se mě zeptala, jestli může vidět moje potvrzení o očkování nebo testu. Na zdejší rady jsem se zeptal, zda můžu vidět její test a všech, co tam pracují a ona řekla, že klidně a pokud je mi to nepříjemné (ukazovat potvrzení), tak buď mi dá jídlo do krabičky a nebo ho tam nechám a vrátí mi peníze. Tak jsem ji požádal, ať mi vrátí peníze, nabrané jídlo nechal na talíří u pokladny, řekl, že aspoň vím, kam nechodit, poděkoval, pozdravil a odešel. Na druhou stranu, byl jsem i v jiném podniku si dát jen něco dobrého (nealkoholického) k pití, kde mě i přes pod kasou vyvěšený nápis o nařízení vlády s těmito nesmysly nikdo neotravoval. Dodatek: Pro příště abych si pořídil Počtářův Kovid pas :-) https://www.ksbforum.eu/index.php?u=/topic/656/vtipy/6#post-41673
Upravené 8. 11. 2021 o 18:56

Tak nám teraz, prosím ťa, vymenuj aj 6 pozitívnych vecí na tomto systéme a aby boli aspoń tak dôležité ako tie čo si spomenul.


Banány, toaletný papier, bezbrehý konzum, cestovanie do zahraničia, "sloboda slova" a "slobodná tlač".
Stačí?! smile


[quote="pid:41702, uid:106"]Tak nám teraz, prosím ťa, vymenuj aj 6 pozitívnych vecí na tomto systéme a aby boli aspoń tak dôležité ako tie čo si spomenul.[/quote] Banány, toaletný papier, bezbrehý konzum, cestovanie do zahraničia, "sloboda slova" a "slobodná tlač". Stačí?! ;)

Moderátor

Po vakcíně zemřelo v Evropě přes pět tisíc lidí. Europoslankyně chce fond pro odškodnění

Francouzská europoslankyně Virginie Joronová požaduje, aby Brusel spustil fond pro odškodnění obětí covidové vakcíny. Podle ní už kvůli koronavirovému očkování zemřelo přes pět tisíc lidí. Politička vychází z dat Evropské agentury pro léčivé přípravky, která eviduje dosud nepotvrzená hlášení nežádoucích projevů vakcíny, které skončily smrtí. K červenci se v Unii podalo 370 milionů dávek.


https://cnn.iprima.cz/po-vakcine-zemrelo-v-evrope-pres-pet-tisic-lidi-europoslankyne-chce-fond-pro-odskodneni-50538


**Po vakcíně zemřelo v Evropě přes pět tisíc lidí. Europoslankyně chce fond pro odškodnění ** Francouzská europoslankyně Virginie Joronová požaduje, aby Brusel spustil fond pro odškodnění obětí covidové vakcíny. Podle ní už kvůli koronavirovému očkování zemřelo přes pět tisíc lidí. Politička vychází z dat Evropské agentury pro léčivé přípravky, která eviduje dosud nepotvrzená hlášení nežádoucích projevů vakcíny, které skončily smrtí. K červenci se v Unii podalo 370 milionů dávek. https://cnn.iprima.cz/po-vakcine-zemrelo-v-evrope-pres-pet-tisic-lidi-europoslankyne-chce-fond-pro-odskodneni-50538

Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA)


shromažďuje údaje o nežádoucích účincích léčivých přípravků v databázi EudraVigilance.


EudraVigilance má aktuálně 747 966 případů poškození vakcínou pro čtyři vakcíny COVID-19 schválené EMA.
Analýza dříve stažených dat ukazuje, že bylo odstraněno nejméně 83 928 případů; H. bez vymazání by bylo nalezeno celkem 831 894 případů. Co se tam děje?
To se týká i čtyř vakcín Covid schválených v EU.
Již v prvních měsících se počet případů zcela rozrostl a je vyšší než ve všech předchozích letech dohromady.
Nikdy předtím neexistovaly přípravky s tak masivními vedlejšími účinky.
Kromě toho dochází v databázi k poměrně neobvyklým změnám a výmazům.
Objasnění této otázky se blíží.
Při srovnání výrobců jsou však velmi velké rozdíly.
Ve společnosti BioNTech je míra odstranění úmrtí mimo EU 38,7 %.
AstraZeneca a Janssen jsou nižší (22,3 %, resp. 23,3 %)
a Moderna objasňuje velmi málo úmrtí (3,9 %).
Pořadí je v rámci EU úplně jiné: u Moderny je nejvyšší míra mazání 31,8 %,
AstraZeneca 28,3 %, BioNTech 24,3 % a Janssen 17,3 %.
Vzhledem k tomu, že případy v EU jsou směsí zpráv výrobců a úřadů,
lze odvodit, že vnitrostátní orgány dávají přednost vyškrtnutí úmrtí Moderna a AstraZeneca.


https://tkp.at/2021/07/28/die-verschwundenen-impfschadensfaelle-der-ema-datenbank/


**Evropská agentura pro léčivé přípravky (EMA)** shromažďuje údaje o nežádoucích účincích léčivých přípravků v databázi EudraVigilance. -------------------------------------------------------------------------------------- EudraVigilance má aktuálně 747 966 případů poškození vakcínou pro čtyři vakcíny COVID-19 schválené EMA. Analýza dříve stažených dat ukazuje, že bylo odstraněno nejméně 83 928 případů; H. bez vymazání by bylo nalezeno celkem 831 894 případů. Co se tam děje? **To se týká i čtyř vakcín Covid schválených v EU.** Již v prvních měsících se počet případů zcela rozrostl a je vyšší než ve všech předchozích letech dohromady. Nikdy předtím neexistovaly přípravky s tak masivními vedlejšími účinky. Kromě toho dochází v databázi k poměrně neobvyklým změnám a výmazům. Objasnění této otázky se blíží. Při srovnání výrobců jsou však velmi velké rozdíly. Ve společnosti BioNTech je míra odstranění úmrtí mimo EU 38,7 %. AstraZeneca a Janssen jsou nižší (22,3 %, resp. 23,3 %) a Moderna objasňuje velmi málo úmrtí (3,9 %). Pořadí je v rámci EU úplně jiné: u Moderny je nejvyšší míra mazání 31,8 %, AstraZeneca 28,3 %, BioNTech 24,3 % a Janssen 17,3 %. Vzhledem k tomu, že případy v EU jsou směsí zpráv výrobců a úřadů, lze odvodit, že vnitrostátní orgány dávají přednost vyškrtnutí úmrtí Moderna a AstraZeneca. https://tkp.at/2021/07/28/die-verschwundenen-impfschadensfaelle-der-ema-datenbank/
Upravené 9. 11. 2021 o 14:10

lavazzo, uz to trva prilis dlouho a i silni lide maji problem toto ustat. jakkoliv je to tezke, nesmime ztratit viru, ze to zlo bude premozeno.
...a ešte keď v tejto dobe stratíte milovanú bytosť, manžela, oporu , priateľa, diskutéra v jednej osobe, máte čo robiť, aby ste to ustáli. Je nutné vyvynuť veľkú silu vôle na prežitie.


[quote="pid:41580, uid:347"]lavazzo, uz to trva prilis dlouho a i silni lide maji problem toto ustat. jakkoliv je to tezke, nesmime ztratit viru, ze to zlo bude premozeno.[/quote]...a ešte keď v tejto dobe stratíte milovanú bytosť, manžela, oporu , priateľa, diskutéra v jednej osobe, máte čo robiť, aby ste to ustáli. Je nutné vyvynuť veľkú silu vôle na prežitie.

JankA

Hlavne spravy - Pre podozrenie z podvodu chcú zastaviť vakcínu Pfizer. Skupina švédskych lekárov a výskumníkov podpísala petíciu za zastavenie očkovania Pfizerom


Clanok odkazuje na https://www.republicworld.com/world-news/europe/sweden-16-doctors-sign-petition-to-stop-pfizer-vaccine-roll-out-over-suspected-fraud.html co su nejake indicke, asi obskurne noviny, ale tam je odkaz na povodny zdroj: http://lakaruppropet.se/pressmeddelanden/


Anglicky strojovy preklad


Je to reakcia na spravu v BMJ, ktoru som linkoval v povodnom prispevku.


[Hlavne spravy - Pre podozrenie z podvodu chcú zastaviť vakcínu Pfizer. Skupina švédskych lekárov a výskumníkov podpísala petíciu za zastavenie očkovania Pfizerom](https://www.hlavnespravy.sk/pre-podozrenie-z-podvodu-chcu-zastavit-vakcinu-pfizer-rozsah-predpokladanych-vedlajsich-ucinkov-je-giganticky-skupina-svedskych-lekarov-a-vyskumnikov-podpisala-peticiu-za-zastaveni/2747032) Clanok odkazuje na https://www.republicworld.com/world-news/europe/sweden-16-doctors-sign-petition-to-stop-pfizer-vaccine-roll-out-over-suspected-fraud.html co su nejake indicke, asi obskurne noviny, ale tam je odkaz na povodny zdroj: http://lakaruppropet.se/pressmeddelanden/ [Anglicky strojovy preklad](https://lakaruppropet-se.translate.goog/pressmeddelanden/?_x_tr_sch=http&_x_tr_sl=sv&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=cs&_x_tr_pto=nui) Je to reakcia na spravu v BMJ, ktoru som linkoval v povodnom prispevku.

Moderator

Podvod s covid statistikou , ze strany ministerstva smrti , pod "vedením" manáska z aspik institutu .

I mezi bukanýry se najde někdo, kdo není úplný bukanýr...


Z článku:
"Již nějakou dobu poskytuje Pirát Ondřej Dostál reporty o nakažených a hospitalizovaných, které jsou běžně dostupné jen senátorům a poslancům. Nyní se ale čísla změnila. Tam, kde bývala dříve nula, jsou nyní jednotky případů. Podle všeho se změnil postup, místo přírůstků se začal sledovat celkový stav. Proč? Dostál tuší. „Ty nuly v denních přírůstcích hospitalizací u lidí s přirozenou imunitou po prodělání neseděly do komunikační kampaně MZ.“ A tak se do reportu dostala čísla, která „alespoň nejsou nula“."


[quote="pid:42183, uid:185"]Podvod s covid statistikou , ze strany ministerstva smrti , pod "vedením" manáska z aspik institutu .[/quote] I mezi bukanýry se najde někdo, kdo není úplný bukanýr... Z článku: "**Již nějakou dobu poskytuje Pirát Ondřej Dostál reporty o nakažených a hospitalizovaných, které jsou běžně dostupné jen senátorům a poslancům.** Nyní se ale čísla změnila. Tam, kde bývala dříve nula, jsou nyní jednotky případů. Podle všeho se změnil postup, místo přírůstků se začal sledovat celkový stav. Proč? Dostál tuší. „Ty nuly v denních přírůstcích hospitalizací u lidí s přirozenou imunitou po prodělání neseděly do komunikační kampaně MZ.“ A tak se do reportu dostala čísla, která „alespoň nejsou nula“."

WHO rika, kdy budec konec pandemie
Regionální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO) pro Evropu Hans Kluge prohlásil, že ukončení pandemie koronaviru bude záležet na tom, jak rychle se celý svět „naučí žít“ s infekci.
„Jakmile přestanou být zdravotnické systémy přetíženy, sníží se počet hospitalizací a úmrtí na covid-19 a bude možné poskytování jiných zdravotnických služeb v plném rozsahu, jak tomu bylo dříve, pak se možná změní pandemie na endemii,“ uvádí jeho slova La Vanguardia.
Kluge zdůraznil, že jednou z hlavních překážek se stala „váznoucí“ vakcinace v některých zemích a také neoprávněné zmírnění profylaktických opatření.
Podle informací WHO přesáhl počet nakažených koronavirem po celém světě 250 milionů lidí. Nejsložitější situace je nyní v USA, Indii, Brazílii a Velké Británii. Rusko je v tomto seznamu na pátém místě.
Očkování zůstává i nadále nejspolehlivějším způsobem ochrany před koronavirem. Drtivou většinu pacientů nemocnic tvoří neočkovaní. Koncem září WHO spojila úmrtnost na SARS-CoV-2 s odmítnutím preventivní imunizace.
https://cz.sputniknews.com/20211110/who-prozradila-kdy-bude-vyhlasen-konec-pandemie-koronaviru-16462516.html


**WHO rika, kdy budec konec pandemie** Regionální ředitel Světové zdravotnické organizace (WHO) pro Evropu Hans Kluge prohlásil, že ukončení pandemie koronaviru bude záležet na tom, jak rychle se celý svět „naučí žít“ s infekci. „Jakmile přestanou být zdravotnické systémy přetíženy, sníží se počet hospitalizací a úmrtí na covid-19 a bude možné poskytování jiných zdravotnických služeb v plném rozsahu, jak tomu bylo dříve, pak se možná změní pandemie na endemii,“ uvádí jeho slova La Vanguardia. Kluge zdůraznil, že jednou z hlavních překážek se stala „váznoucí“ vakcinace v některých zemích a také neoprávněné zmírnění profylaktických opatření. Podle informací WHO přesáhl počet nakažených koronavirem po celém světě 250 milionů lidí. Nejsložitější situace je nyní v USA, Indii, Brazílii a Velké Británii. Rusko je v tomto seznamu na pátém místě. Očkování zůstává i nadále nejspolehlivějším způsobem ochrany před koronavirem. Drtivou většinu pacientů nemocnic tvoří neočkovaní. Koncem září WHO spojila úmrtnost na SARS-CoV-2 s odmítnutím preventivní imunizace. https://cz.sputniknews.com/20211110/who-prozradila-kdy-bude-vyhlasen-konec-pandemie-koronaviru-16462516.html

MZ nam chce vnutit myslenku, ze upravenim funkcionalit eReceptu mysli na zdravi lidi, tak to urcite. tam je dulezita ta evidence pieksu ... neverim jim ani slovo.


618bda4f9aba8


MZ nam chce vnutit myslenku, ze upravenim funkcionalit eReceptu mysli na zdravi lidi, tak to urcite. tam je dulezita ta evidence pieksu ... neverim jim ani slovo. ![618bda4f9aba8](serve/attachment&path=618bda4f9aba8)

https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/neue-corona-h%C3%B6chstst%C3%A4nde-bayern-ruft-katastrophenfall-aus/ar-AAQxI8G?ocid=entnewsntp


bavorsko reaguje na dramaticky roustouci infekce. ministersky predseda söder naridil stav katastrofy od 11.11.. krome toho pozaduje povinnost pieksu u urcitych povolani.
stav katastrofy umoznuje koordinovany a strukturovany postup vsech uradu, organizaci a sluzebnich mist. stav katastrofy byl vyhlasen jiz 9.12.2020 a byl odvolan tepre 4.6.2021.


söder se velmi svedomite zapojuje do covidove hysterie...


https://www.msn.com/de-de/nachrichten/politik/neue-corona-h%C3%B6chstst%C3%A4nde-bayern-ruft-katastrophenfall-aus/ar-AAQxI8G?ocid=entnewsntp bavorsko reaguje na dramaticky roustouci infekce. ministersky predseda söder naridil stav katastrofy od 11.11.. krome toho pozaduje povinnost pieksu u urcitych povolani. stav katastrofy umoznuje koordinovany a strukturovany postup vsech uradu, organizaci a sluzebnich mist. stav katastrofy byl vyhlasen jiz 9.12.2020 a byl odvolan tepre 4.6.2021. söder se velmi svedomite zapojuje do covidove hysterie...

Z očkovacího centra v Brně bylo ukradeno několik notebooků se záznamy 320 tisíc očkovaných.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/unik-citlivych-dat-z-ockovaciho-centra-ukradli-nekolik-notebooku-180165


Z očkovacího centra v Brně bylo ukradeno několik notebooků se záznamy 320 tisíc očkovaných. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/unik-citlivych-dat-z-ockovaciho-centra-ukradli-nekolik-notebooku-180165
Upravené 11. 11. 2021 o 09:22

Z očkovacího centra v Brně bylo ukradeno několik notebooků se záznamy 320 tisíc očkovaných.


vcera jsem videla zrovna video na FB pana smetany z KTV. snazil se dovolat i na ministerstvo zdravotnictvi. byl prepojen na styk s verejnosti, kde byla velmi neochotna pani. ministr vojtech mel udajne nejakou konferenci a proto nebylo mozne pana smetanu pripojit. z reakce te pani bylo ovsem jasne, ze vubec nebere tu informaci o ukradenem notebooku vazne.


EDIT:
https://www.facebook.com/101121541604286/videos/3081715748818400


[quote="pid:42259, uid:312"]Z očkovacího centra v Brně bylo ukradeno několik notebooků se záznamy 320 tisíc očkovaných.[/quote] vcera jsem videla zrovna video na FB pana smetany z KTV. snazil se dovolat i na ministerstvo zdravotnictvi. byl prepojen na styk s verejnosti, kde byla velmi neochotna pani. ministr vojtech mel udajne nejakou konferenci a proto nebylo mozne pana smetanu pripojit. z reakce te pani bylo ovsem jasne, ze vubec nebere tu informaci o ukradenem notebooku vazne. EDIT: https://www.facebook.com/101121541604286/videos/3081715748818400
Upravené 11. 11. 2021 o 08:25

ten rozpadajici narativ vnimam take. nicmene vcera me zarazilo, ze nekdo ze znamych lidi, sdilel na FB clanek, viz nize. lze ten obsah jeste brat vazne?


http://www.infokuryr.cz/n/2021/11/08/mike-yeadon-byvaly-vedec-spolecnosti-pfizer-blizime-se-k-urovni-5/


ten rozpadajici narativ vnimam take. nicmene vcera me zarazilo, ze nekdo ze znamych lidi, sdilel na FB clanek, viz nize. lze ten obsah jeste brat vazne? http://www.infokuryr.cz/n/2021/11/08/mike-yeadon-byvaly-vedec-spolecnosti-pfizer-blizime-se-k-urovni-5/
Upravené 11. 11. 2021 o 09:21

ten rozpadajici narativ vnimam take. nicmene vcera me zarazilo, ze nekdo ze znamych lidi, sdilel na FB clanek, viz nize. lze ten obsah jeste brat vazne?

Již bylo diskutováno zde
Plan pandemie, strukturalne rozdeleny, ideme vo faze 5

a v několika příspěvcích následujících po tomto.


[quote="pid:42355, uid:347"]ten rozpadajici narativ vnimam take. nicmene vcera me zarazilo, ze nekdo ze znamych lidi, sdilel na FB clanek, viz nize. lze ten obsah jeste brat vazne?[/quote] Již bylo diskutováno zde [quote="pid:42107, uid:197"]Plan pandemie, strukturalne rozdeleny, ideme vo faze 5[/quote] a v několika příspěvcích následujících po tomto.

Tak Daniska zacina ukazovat kam to vsetko speje, ale naco tolko balastu, ktory si este aj sam odporuje ak podstata je v poslednom odstavci: https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/606728-sme-v-riadnej-kasi/



Rovnako ako klimatickú zmenu ho nezvládneme, ak nezmeníme životný štýl, chorobnú závislosť od konzumu čohokoľvek, ekonomický model založený na nekonečnom raste a všade ospevovanej globalizácii. Nesľubujme si stále falošne použitím rýchlych a lacných liekov návrat do starých čias. Čias, ktoré priviedli svet na pokraj priepasti. Pripravme sa na zmeny.



Tak Daniska zacina ukazovat kam to vsetko speje, ale naco tolko balastu, ktory si este aj sam odporuje ak podstata je v poslednom odstavci: https://nazory.pravda.sk/komentare-a-glosy/clanok/606728-sme-v-riadnej-kasi/ >Rovnako ako klimatickú zmenu ho nezvládneme, ak nezmeníme životný štýl, chorobnú závislosť od konzumu čohokoľvek, ekonomický model založený na nekonečnom raste a všade ospevovanej globalizácii. Nesľubujme si stále falošne použitím rýchlych a lacných liekov návrat do starých čias. Čias, ktoré priviedli svet na pokraj priepasti. Pripravme sa na zmeny.

Moderator

Z očkovacího centra někdo ukradl notebooky.


V centru tvrdí, že šlo o cílený útok odpůrců vakcinace
Snímek jednoho z odcizených počítačů se pak objevil na facebookovém profilu KTV.
Na profilu je i zveřejněno video, v
e kterém jeho autor Ivan Smetana tvrdí, že viděl osobní data 320 tisíc očkovaných, a to včetně rodných čísel, adres či telefonů. To však podle organizace Podané ruce není pravda.
https://cz.sputniknews.com/20211111/z-ockovaciho-centra-nekdo-ukradl-notebooky-v-centru-tvrdi-ze-slo-o-cileny-utok-odpurcu-vakcinace-16478207.html


Z očkovacího centra někdo ukradl notebooky. =========================================== V centru tvrdí, že šlo o cílený útok odpůrců vakcinace Snímek jednoho z odcizených počítačů se pak objevil na facebookovém profilu KTV. Na profilu je i zveřejněno video, v e kterém jeho autor Ivan Smetana tvrdí, že viděl osobní data 320 tisíc očkovaných, a to včetně rodných čísel, adres či telefonů. To však podle organizace Podané ruce není pravda. https://cz.sputniknews.com/20211111/z-ockovaciho-centra-nekdo-ukradl-notebooky-v-centru-tvrdi-ze-slo-o-cileny-utok-odpurcu-vakcinace-16478207.html

Možno od veci, ale predsa:
https://diva.aktuality.sk/clanok/cdrgflq/spat-na-cervenom-koberci-meghan-sa-par-mesiacov-po-porode-ukazala-v-odvaznej-a-naozaj-neprehliadnutelnej-robe/


kuknite si to video. Netreba ani cele, pár sekúnd. Akože zúri pandemia a kde sú rúška? Na co sa tu hráme? Teda my nie, ale tá banda akože vláda…


Možno od veci, ale predsa: https://diva.aktuality.sk/clanok/cdrgflq/spat-na-cervenom-koberci-meghan-sa-par-mesiacov-po-porode-ukazala-v-odvaznej-a-naozaj-neprehliadnutelnej-robe/ kuknite si to video. Netreba ani cele, pár sekúnd. Akože zúri pandemia a kde sú rúška? Na co sa tu hráme? Teda my nie, ale tá banda akože vláda…

Vrtá mi hlavou jedna otázka: Pokud by se covid odepisoval, tak v čím zájmu? V zájmu bažiny to jistě není, v zájmu GP podle mě také ne. Pouze pokud by chtěl GP covidu využít k odstranění bažiny. Kým by bažinu ale nahradil? Existují v zemích alternativní struktury, které by mohli řízení převzít? Pokud by se odstranila covid ideologie, GP by pak nemohl zavádět všechny ty NWO praktiky, které by jinak byly nemyslitelné.


Nebo, jak říkal Pjakin, došlo k fázovému posunu a původní plán se již nedaří naplnit?


Vrtá mi hlavou jedna otázka: Pokud by se covid odepisoval, tak v čím zájmu? V zájmu bažiny to jistě není, v zájmu GP podle mě také ne. Pouze pokud by chtěl GP covidu využít k odstranění bažiny. Kým by bažinu ale nahradil? Existují v zemích alternativní struktury, které by mohli řízení převzít? Pokud by se odstranila covid ideologie, GP by pak nemohl zavádět všechny ty NWO praktiky, které by jinak byly nemyslitelné. Nebo, jak říkal Pjakin, došlo k fázovému posunu a původní plán se již nedaří naplnit?

DŮLEŽITÝ POKROK: Rabínský soud



https://unser-mitteleuropa.com/new-york-juedisches-gericht-verbietet-verabreichen-von-covid-impfstoffen-da-zu-gefaehrlich/?fbclid=IwAR1w6RN5_6iZT-CbWcx2gcAtyZExchXdG-VxwV5D61vWvIsztSbykDWsmXE


> DŮLEŽITÝ POKROK: Rabínský soud https://unser-mitteleuropa.com/new-york-juedisches-gericht-verbietet-verabreichen-von-covid-impfstoffen-da-zu-gefaehrlich/?fbclid=IwAR1w6RN5_6iZT-CbWcx2gcAtyZExchXdG-VxwV5D61vWvIsztSbykDWsmXE

lze toto povazovat za vlastovku v odpisu agendy?
koncici, nemecky ministr zdravotnicvi jens spahn, i pres rostouci pocty, odmita vseobecne zavedeni povinneho pieksu. povazuje to za absurdni. to rekl v rozhovoru pro "spiegel". rika, ze takove narizeni by melo fatalni dopad na spolecnost. take odmita povinny pieks pro zdravotnicky personal, protoze ten se uz i tak denne testuje. tlak na zdravotniky by zpusobil jejich odchod, presto ovsem rika, ze jen vyssi zapieksovanost obyvatel, nezpusobi pretizenost intenzivnich jednotek. udajne by nejradsi kazdeho takoveho, kdo se zdraha zapieksovat, odvedl na intenzivni jednotku, aby takovy kazdy videl, jak jsou nemocni na dychacich pristrojich. take rekl, ze tento podzim a zimu se kazdy nepieksovany nakazi.


https://www.msn.com/de-de/nachrichten/other/jens-spahn-warnt-eine-allgemeine-impfpflicht-w%C3%BCrde-das-land-zerrei%C3%9Fen/vi-AAQCcjX?ocid=entnewsntp


lze toto povazovat za vlastovku v odpisu agendy? koncici, nemecky ministr zdravotnicvi jens spahn, i pres rostouci pocty, odmita vseobecne zavedeni povinneho pieksu. povazuje to za absurdni. to rekl v rozhovoru pro "spiegel". rika, ze takove narizeni by melo fatalni dopad na spolecnost. take odmita povinny pieks pro zdravotnicky personal, protoze ten se uz i tak denne testuje. tlak na zdravotniky by zpusobil jejich odchod, presto ovsem rika, ze jen vyssi zapieksovanost obyvatel, nezpusobi pretizenost intenzivnich jednotek. udajne by nejradsi kazdeho takoveho, kdo se zdraha zapieksovat, odvedl na intenzivni jednotku, aby takovy kazdy videl, jak jsou nemocni na dychacich pristrojich. take rekl, ze tento podzim a zimu se kazdy nepieksovany nakazi. https://www.msn.com/de-de/nachrichten/other/jens-spahn-warnt-eine-allgemeine-impfpflicht-w%C3%BCrde-das-land-zerrei%C3%9Fen/vi-AAQCcjX?ocid=entnewsntp

odvedl na intenzivni jednotku, aby takovy kazdy videl,


Všetci majú rovnaké notičky, u nás začali blekotať rovnaké tupiny, všimli si to viacerí ľudia v mojom okolí.
Pri pohľade na úmrtnosť obyvateľstva na kovid v porovnaní s onkologickými či kardio-vaskulárnymi chorobami, nikdy som nevidel žiadneho politika ani lekára, aby fajčiarov, jedákov mäsa, obéznych ľudí, alkoholikov posielali na intenzívne jednotky, kde pacienti v pokročilých štádiách chorôb končia. A hlavne ten pomer: 60 percent voči jednému percentu chorých!


[quote="pid:42587, uid:347"]odvedl na intenzivni jednotku, aby takovy kazdy videl,[/quote] Všetci majú rovnaké notičky, u nás začali blekotať rovnaké tupiny, všimli si to viacerí ľudia v mojom okolí. Pri pohľade na úmrtnosť obyvateľstva na kovid v porovnaní s onkologickými či kardio-vaskulárnymi chorobami, nikdy som nevidel žiadneho politika ani lekára, aby fajčiarov, jedákov mäsa, obéznych ľudí, alkoholikov posielali na intenzívne jednotky, kde pacienti v pokročilých štádiách chorôb končia. A hlavne ten pomer: 60 percent voči jednému percentu chorých!
Upravené 12. 11. 2021 o 10:30

Pri pohľade na úmrtnosť obyvateľstva na kovid v porovnaní s onkologickými či kardio-vaskulárnymi chorobami, nikdy som nevidel žiadneho politika ani lekára, aby fajčiarov, jedákov mäsa, obéznych ľudí, alkoholikov posielali na intenzívne jednotky, kde pacienti v pokročilých štádiách chorôb končia. A hlavne ten pomer: 60 percent voči jednému percentu chorých!


jiste. to se denne ptam od zacatku te hysterie, ze proc si lidi nekladou prave tu otazku, ze politikum nevadi, ze ve svete umiraji lidi a deti hladem, ze je tolik obeznich deti (a jeste jich pribylo) atd. ta jejich kampan na pieksy, ze budou davat strasidelne obrazky... kdyz to dali na krabicky od cigaret, jestlipak to nekoho odradilo. tezko. to me tak udivuje treba xaver vesely. velky zastance pieksu. ma tezkou nadvahu, silny kurak...ale uz se chlubil, ze ma treti pieks. nez, aby zhubnul, prestal kourit a udelal neco pro sve zdravi, tak vzyva pieksy. vzdycky se tech lidi, co porad nechapou ptam, jestli jsou skutecne tak naivni a mysli si, ze vrchnosti jde o jejich zdravi.


[quote="pid:42591, uid:48"]Pri pohľade na úmrtnosť obyvateľstva na kovid v porovnaní s onkologickými či kardio-vaskulárnymi chorobami, nikdy som nevidel žiadneho politika ani lekára, aby fajčiarov, jedákov mäsa, obéznych ľudí, alkoholikov posielali na intenzívne jednotky, kde pacienti v pokročilých štádiách chorôb končia. A hlavne ten pomer: 60 percent voči jednému percentu chorých![/quote] jiste. to se denne ptam od zacatku te hysterie, ze proc si lidi nekladou prave tu otazku, ze politikum nevadi, ze ve svete umiraji lidi a deti hladem, ze je tolik obeznich deti (a jeste jich pribylo) atd. ta jejich kampan na pieksy, ze budou davat strasidelne obrazky... kdyz to dali na krabicky od cigaret, jestlipak to nekoho odradilo. tezko. to me tak udivuje treba xaver vesely. velky zastance pieksu. ma tezkou nadvahu, silny kurak...ale uz se chlubil, ze ma treti pieks. nez, aby zhubnul, prestal kourit a udelal neco pro sve zdravi, tak vzyva pieksy. vzdycky se tech lidi, co porad nechapou ptam, jestli jsou skutecne tak naivni a mysli si, ze vrchnosti jde o jejich zdravi.

Constanze , každý člověk který žije v tomto nelidském bordelu už přes třicet let a který pořád věří tomu , že ten lidský odpad ve funkcích to s ním a jeho rodinou myslí dobře , je těžce retardovaný .
Přesně takhle to říkám lidem kolem sebe . Někteří se smějí a jiní jsou tím překvapeni .


Constanze , každý člověk který žije v tomto nelidském bordelu už přes třicet let a který pořád věří tomu , že ten lidský odpad ve funkcích to s ním a jeho rodinou myslí dobře , je těžce retardovaný . Přesně takhle to říkám lidem kolem sebe . Někteří se smějí a jiní jsou tím překvapeni .

Jsou pozitivní, Tečka je má za bezinfekční. Podle ministerstva to není chyba


Přestože je třiadvacetiletá Anna Nevídalová očkovaná, vyšel jí minulý týden pozitivní PCR test. „Cítila jsem, že na mě asi něco leze, ale přisuzovala jsem to změně počasí. Myslela jsem si, že jsem jen normálně nachlazená. Pak jsem ale přestala mít chuť a čich, tak jsem se nechala otestovat,“ popisuje.


Výsledek testu jí přišel po pár hodinách formou SMS zprávy, do aplikace Tečka se ale nenahrál. „Neměla jsem nic v mailu, aplikaci, ani na očko.uzis,“ popisuje žena. Ani desátý den od provedeného testu není jeho výsledek stále nikde zaznamenán. Z hygieny jí stále nikdo nevolal. Přišla jí jen SMS, ve které stálo, že byla nahlášena jako pozitivní.


Podle Tečky je Nevídalová díky platnému očkovacímu certifikátu stále bezinfekční. „Přijde mi, jako kdyby aplikace snad ani nepočítala s tím, že se očkovaný může nakazit,“ říká. Pokud by porušila karanténu a zašla do restaurace nebo na koncert, nikdo by nic nezjistil.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jsou-pozitivni-tecka-je-ma-za-bezinfekcni-podle-ministerstva-to-neni-chyba-180340


Jsou pozitivní, Tečka je má za bezinfekční. Podle ministerstva to není chyba Přestože je třiadvacetiletá Anna Nevídalová očkovaná, vyšel jí minulý týden pozitivní PCR test. „Cítila jsem, že na mě asi něco leze, ale přisuzovala jsem to změně počasí. Myslela jsem si, že jsem jen normálně nachlazená. Pak jsem ale přestala mít chuť a čich, tak jsem se nechala otestovat,“ popisuje. Výsledek testu jí přišel po pár hodinách formou SMS zprávy, do aplikace Tečka se ale nenahrál. „Neměla jsem nic v mailu, aplikaci, ani na očko.uzis,“ popisuje žena. Ani desátý den od provedeného testu není jeho výsledek stále nikde zaznamenán. Z hygieny jí stále nikdo nevolal. Přišla jí jen SMS, ve které stálo, že byla nahlášena jako pozitivní. Podle Tečky je Nevídalová díky platnému očkovacímu certifikátu stále bezinfekční. „Přijde mi, jako kdyby aplikace snad ani nepočítala s tím, že se očkovaný může nakazit,“ říká. Pokud by porušila karanténu a zašla do restaurace nebo na koncert, nikdo by nic nezjistil. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jsou-pozitivni-tecka-je-ma-za-bezinfekcni-podle-ministerstva-to-neni-chyba-180340

Včera som našla takýto obrázok na fb profile Max Ogorov:
618fddb182c01


Pridávam články:
https://www.focus.de/finanzen/boerse/aktien/us-pharmariese-warum-johnson-johnson-insolvenz-angemeldet-hat-ohne-auch-nur-im-geringsten-insolvent-zu-sein_id_24417710.html


https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/johnson-johnson-podala-insolvencni-navrh-aby-nemusela-platit-miliardy/


Včera som našla takýto obrázok na fb profile Max Ogorov: ![618fddb182c01](serve/attachment&path=618fddb182c01) Pridávam články: https://www.focus.de/finanzen/boerse/aktien/us-pharmariese-warum-johnson-johnson-insolvenz-angemeldet-hat-ohne-auch-nur-im-geringsten-insolvent-zu-sein_id_24417710.html https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/johnson-johnson-podala-insolvencni-navrh-aby-nemusela-platit-miliardy/

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jsou-pozitivni-tecka-je-ma-za-bezinfekcni-podle-ministerstva-to-neni-chyba-180340


Citace z článku: Když je někdo v izolaci (moje poznámka - i očkovaný pozitivně testovaný), musí být doma a nemůže se dostat do situací, kde by se aplikací prokazoval. Pokud karanténu nedodržuje, porušuje zákon,“ uvedla Martina Čovbanová z tiskového oddělení Ministerstva zdravotnictví.
Tak jestli to chápu správně, tak oočkovaný s pozitivním testem, který "nesedí doma na zadku", porušuje zákon! smile


Jen si kladu tokovou otázku, jestli nám tu přitvrdí (jako začínají přitvrzovat v okolních státech) a pro neočkované zavedou lockdown, jaké budou cca po měsíci hlásit čísla a jaké si vymyslí "teorie"?


[quote="pid:42738, uid:181"]https://www.seznamzpravy.cz/clanek/jsou-pozitivni-tecka-je-ma-za-bezinfekcni-podle-ministerstva-to-neni-chyba-180340[/quote] Citace z článku: _Když je někdo v izolaci (moje poznámka - i očkovaný pozitivně testovaný), musí být doma a nemůže se dostat do situací, kde by se aplikací prokazoval. Pokud karanténu nedodržuje, porušuje zákon,“ uvedla Martina Čovbanová z tiskového oddělení Ministerstva zdravotnictví._ Tak jestli to chápu správně, tak oočkovaný s pozitivním testem, který "nesedí doma na zadku", porušuje zákon! :D Jen si kladu tokovou otázku, jestli nám tu přitvrdí (jako začínají přitvrzovat v okolních státech) a pro neočkované zavedou lockdown, jaké budou cca po měsíci hlásit čísla a jaké si vymyslí "teorie"?

jaké si vymyslí "teorie"

Také ako doteraz: neočkovaní, nerúškovaní a antiwaxeri porušujú pravidlá a zákony, takže sa musia opatrenia pritvrdiť. V skutočnosti sa však nesprísnia pravidla len pre neočkovaných, ale pre všetkých. Dám len jeden príklad: minulý rok zavreli všetky reštiky, fitká atď, ale majiteľom a zamestnancom štát vyplatil aspoň nejakú náhradu príjmu, ktorá mala kompenzovať štátne nariadenia. Teraz v "čiernych" okresoch je všetko zavreté, ale nikoho nezaujíma, že ľudia nemajú príjem. Proste to nikto nerieši, je to nový normál a vybavené.


[quote="pid:42806, uid:573"]jaké si vymyslí "teorie"[/quote] Také ako doteraz: neočkovaní, nerúškovaní a antiwaxeri porušujú pravidlá a zákony, takže sa musia opatrenia pritvrdiť. V skutočnosti sa však nesprísnia pravidla len pre neočkovaných, ale pre všetkých. Dám len jeden príklad: minulý rok zavreli všetky reštiky, fitká atď, ale majiteľom a zamestnancom štát vyplatil aspoň nejakú náhradu príjmu, ktorá mala kompenzovať štátne nariadenia. Teraz v "čiernych" okresoch je všetko zavreté, ale nikoho nezaujíma, že ľudia nemajú príjem. Proste to nikto nerieši, je to nový normál a vybavené.
Upravené 13. 11. 2021 o 19:26

Přestože je třiadvacetiletá Anna Nevídalová očkovaná, vyšel jí minulý týden pozitivní PCR test.
...
Výsledek testu jí přišel po pár hodinách formou SMS zprávy, do aplikace Tečka se ale nenahrál. „Neměla jsem nic v mailu, aplikaci, ani na očko.uzis,“ popisuje žena. Ani desátý den od provedeného testu není jeho výsledek stále nikde zaznamenán. Z hygieny jí stále nikdo nevolal.

Takhle se - mimo jiné - vyrábí epidemie “neočkovaných”.


[quote="pid:42738, uid:181"]Přestože je třiadvacetiletá Anna Nevídalová očkovaná, vyšel jí minulý týden pozitivní PCR test. ... Výsledek testu jí přišel po pár hodinách formou SMS zprávy, do aplikace Tečka se ale nenahrál. „Neměla jsem nic v mailu, aplikaci, ani na očko.uzis,“ popisuje žena. Ani desátý den od provedeného testu není jeho výsledek stále nikde zaznamenán. Z hygieny jí stále nikdo nevolal.[/quote] Takhle se - mimo jiné - vyrábí epidemie “neočkovaných”.

Nova onemocneni stoupaji, Incidence stoupaji, ockovani nefunguje, jak by melo a umrtnost stoupa
Oni si ti covidoví fašisti dříve či později sami nabijí ústa, protože už teď je z dat zřejmé, že ta infekce není infekcí neočkovaných. Začínají se projevovat dva faktory. První, že je stále více případů takzvané vyvanuté imunity, to jest, že čím dále více lidí už po očkování nemá dostatečnou ochranu a snadno se nakazí a budou šířit a šíří virus v populaci. A za druhé a to je v součinnosti s první poznámkou, že uměle vytvořená imunita z vakvcíny bude virem brzy prolomena a pak to bude doslova pohroma pro všechny očkované, kteří tomu ještě budou nahrávat, protože se budou domnívat, jak je vakcína chrání, ale ve skutečnosti už je vůbec nebude chránit a budou jeden po druhém končit na JIPkách. A nebude jim pomoci, protože přirozená imunita bude v háji a ta z vakcíny bude prolomena.
V té době budou neočkovaní v obrovské výhodě, protože buď je bude chránit přirozená imunita, nebo imunita po prodělané nemoci, kdy si organismus ten vir dokonale osahá a vir nebide mít možnost přirozenou imunitu prolomit.
Chce to vydržet tak rok, pak už budou mít očkovanci ohromné problémy a vlády si uvědomí, nebo budou usvědčeni, jakých zločinů se dopustili na občanech.


[quote="pid:41534, uid:68"]Nova onemocneni stoupaji, Incidence stoupaji, ockovani nefunguje, jak by melo a umrtnost stoupa[/quote]Oni si ti covidoví fašisti dříve či později sami nabijí ústa, protože už teď je z dat zřejmé, že ta infekce není infekcí neočkovaných. Začínají se projevovat dva faktory. První, že je stále více případů takzvané vyvanuté imunity, to jest, že čím dále více lidí už po očkování nemá dostatečnou ochranu a snadno se nakazí a budou šířit a šíří virus v populaci. A za druhé a to je v součinnosti s první poznámkou, že uměle vytvořená imunita z vakvcíny bude virem brzy prolomena a pak to bude doslova pohroma pro všechny očkované, kteří tomu ještě budou nahrávat, protože se budou domnívat, jak je vakcína chrání, ale ve skutečnosti už je vůbec nebude chránit a budou jeden po druhém končit na JIPkách. A nebude jim pomoci, protože přirozená imunita bude v háji a ta z vakcíny bude prolomena. V té době budou neočkovaní v obrovské výhodě, protože buď je bude chránit přirozená imunita, nebo imunita po prodělané nemoci, kdy si organismus ten vir dokonale osahá a vir nebide mít možnost přirozenou imunitu prolomit. Chce to vydržet tak rok, pak už budou mít očkovanci ohromné problémy a vlády si uvědomí, nebo budou usvědčeni, jakých zločinů se dopustili na občanech.

https://www.facebook.com/100074245800584/videos/283316643551244


"Lidi tam stojej, čekaj na to, ani to s nima nehne."


Přeci muselo být hned jasné (záměr?), že když tečkovací centrum mrsknou do jednoho z největších obchoďáků v ČR, tak že bude spousta svědků.
Což je asi dobře, lepší, než v nemocnici, jelikož se najde i spousta kolemjdoucích.


[quote="pid:42848, uid:747"]https://www.facebook.com/100074245800584/videos/283316643551244[/quote] "Lidi tam stojej, čekaj na to, ani to s nima nehne." Přeci muselo být hned jasné (záměr?), že když tečkovací centrum mrsknou do jednoho z největších obchoďáků v ČR, tak že bude spousta svědků. Což je asi dobře, lepší, než v nemocnici, jelikož se najde i spousta kolemjdoucích.
Upravené 13. 11. 2021 o 22:57

ani neviem kam dat tuto spravu https://echo24.cz/a/SucDw/viden-uz-chysta-pravidlo-2-g-plus-testy-se-budou-muset-prokazovat-i-ockovani


Okrem toho, ze Rakusaci lockdownuju neockovanych, tak ockovani vo Viedni budu vsade potrebovat test smile Posledna faza je asi lockdown pre vsetkych.


ani neviem kam dat tuto spravu https://echo24.cz/a/SucDw/viden-uz-chysta-pravidlo-2-g-plus-testy-se-budou-muset-prokazovat-i-ockovani Okrem toho, ze Rakusaci lockdownuju neockovanych, tak ockovani vo Viedni budu vsade potrebovat test :) Posledna faza je asi lockdown pre vsetkych.

Moderator

Drosten otáča https://www.hlavnespravy.sk/dosial-bol-sef-virolog-drosten-najvacsi-inkvizitor-prenasledovania-nezaockovanych-odrazu-nie-je-nemame-pandemiu-neockovanych-vyhlasil/2753008

Když se tak dívám na jeho rypáček a ouška , tak si nemohu nevzpomenout na tento jasný ukazatel .
https://www.infovojna.sk/article/zidovsky-soud-rozhodl-ze-covid-ockovani-je-pro-deti-mlade-muze-a-zeny-naprosto-zakazano
A nedat si to dohromady .


[quote="pid:43028, uid:191"]Drosten otáča https://www.hlavnespravy.sk/dosial-bol-sef-virolog-drosten-najvacsi-inkvizitor-prenasledovania-nezaockovanych-odrazu-nie-je-nemame-pandemiu-neockovanych-vyhlasil/2753008[/quote] Když se tak dívám na jeho rypáček a ouška , tak si nemohu nevzpomenout na tento jasný ukazatel . https://www.infovojna.sk/article/zidovsky-soud-rozhodl-ze-covid-ockovani-je-pro-deti-mlade-muze-a-zeny-naprosto-zakazano A nedat si to dohromady .

Tečka s hořkým úsměvem.


Vakcíny z nádraží fungují jen dva měsíce
jednorazova vakcína Janssen nemá dlouhou učinost



Tečka s hořkým úsměvem. ----------------------- **Vakcíny z nádraží fungují jen dva měsíce** jednorazova vakcína Janssen nemá dlouhou učinost - lidi na ni čekaji i 4hod.. denne 500 lidí -měli by jse po 2 mes. preočkovat... https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/vakciny-ucinnost-dva-mesice-covid-treti-davka-meses-janssen.A211115_091031_domaci_dape?
Upravené 15. 11. 2021 o 15:06

“„Zavírat? Zbytečné. Vlna končí, oni to vědí.“ Zpřísnění: Naléhavý graf”
11.11.2021 8:21
“Českem znovu obchází slovo „lockdown". Mezioborová skupina MeSES ho považuje za nechtěný, ale možný následek, pokud vláda neudělá patřičná opatření. Naopak imunolog Hořejší tvrdí, že by bylo racionální zavést lockdown teď, na dva týdny. „Musejí vědět, že vlna bude brzo kulminovat. Nejde už nic udělat. Ale chtějí moc a zastavovat školy, fabriky, odpovědnost nula," odpovídá na tyto návrhy šéf České stomatologické komory Roman Šmucler. Zlom podle modelů, kterým věří, přijde okolo 22. listopadu.”
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zavirat-Zbytecne-Vlna-konci-oni-to-vedi-Zprisneni-Nalehavy-graf-683149


“Kdo je naopak přesvědčen, že ke zlomu v dohledné době dojde, je šéf České stomatologické komory Roman Šmucler. „Musejí vědět, že vlna bude brzy kulminovat. Nejde už nic udělat. Ale chtějí moc a zastavovat školy, fabriky, odpovědnost nula. Bohužel - budou to tu řídit i s novou vládou. Co teď zavřou, se bude dlouho a draho otevírat. Nevyšlo jim nikdy nic, ale koho to zajímá…", komentoval doporučení.”


“A dodal: „Česko přesně podle plánu jede už asi měsíc. Blíží se zlom. Nejde na tři týdny ohlídat seniory, popřípadě je rychle a dobře zaléčit? A přestat zbaběle a beze smyslu kvílet s občasným trestáním řekněme dětí a podnikatelů? Ubrečená země neschopná racionálních činů." Zlom by měl podle modelu, který Roman Šmucler sdílel, nastat 22. listopadu.” (viz obrázek s grafem v článku)


Pár náhod:
Článek vyšel 11.11., v čase 8:21 (~11)
Jewrej Roman Šmucler šije do nikým nevolené jewrejské organizace MoSES.
Šmucler predikuje “zlom” na 22.11. ...


“„Zavírat? Zbytečné. Vlna končí, oni to vědí.“ Zpřísnění: Naléhavý graf” 11.11.2021 8:21 “Českem znovu obchází slovo „lockdown". Mezioborová skupina **MeSES** ho považuje za nechtěný, ale možný následek, pokud vláda neudělá patřičná opatření. Naopak imunolog Hořejší tvrdí, že by bylo racionální zavést lockdown teď, na dva týdny. „Musejí vědět, že vlna bude brzo kulminovat. Nejde už nic udělat. Ale chtějí moc a zastavovat školy, fabriky, odpovědnost nula," odpovídá na tyto návrhy šéf České stomatologické komory Roman Šmucler. Zlom podle modelů, kterým věří, přijde okolo 22. listopadu.” https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zavirat-Zbytecne-Vlna-konci-oni-to-vedi-Zprisneni-Nalehavy-graf-683149 “Kdo je naopak přesvědčen, že ke zlomu v dohledné době dojde, je šéf České stomatologické komory Roman Šmucler. „Musejí vědět, že vlna bude brzy kulminovat. Nejde už nic udělat. Ale chtějí moc a zastavovat školy, fabriky, odpovědnost nula. **Bohužel - budou to tu řídit i s novou vládou. Co teď zavřou, se bude dlouho a draho otevírat. Nevyšlo jim nikdy nic, ale koho to zajímá…**", komentoval doporučení.” “A dodal: „Česko přesně podle plánu jede už asi měsíc. **Blíží se zlom.** Nejde na tři týdny ohlídat seniory, popřípadě je rychle a dobře zaléčit? A přestat zbaběle a beze smyslu kvílet s občasným trestáním řekněme dětí a podnikatelů? Ubrečená země neschopná racionálních činů." **Zlom by měl podle modelu, který Roman Šmucler sdílel, nastat 22. listopadu.**” (viz obrázek s grafem v článku) Pár náhod: Článek vyšel 11.11., v čase 8:21 (~11) Jewrej Roman Šmucler šije do nikým nevolené jewrejské organizace MoSES. Šmucler predikuje “zlom” na 22.11. ...
Upravené 15. 11. 2021 o 22:06

Okrem toho, ze Rakusaci lockdownuju neockovanych, tak ockovani vo Viedni budu vsade potrebovat test smile Posledna faza je asi lockdown pre vsetkych.


Takového povyku kvůli nějakému Covidu, přitom, ten Covid, taková blbost...


Proč jsou lidi vůbec ochotni hrát tuhle hru?


Vzpomněl jsem si na píseň od Kabátu...
"Víte, jak to bolí, baseballovou holí? To si potom člověk zvykne na cokoli."


Jen jsem zvědav, koho to bude brzo bolet kromě běžných občanů, koho davu předhodí.


[quote="pid:43035, uid:10"]Okrem toho, ze Rakusaci lockdownuju neockovanych, tak ockovani vo Viedni budu vsade potrebovat test smile Posledna faza je asi lockdown pre vsetkych.[/quote] Takového povyku kvůli nějakému Covidu, přitom, ten Covid, taková blbost... Proč jsou lidi vůbec ochotni hrát tuhle hru? Vzpomněl jsem si na píseň od Kabátu... "Víte, jak to bolí, baseballovou holí? To si potom člověk zvykne na cokoli." Jen jsem zvědav, koho to bude brzo bolet kromě běžných občanů, koho davu předhodí.
Upravené 16. 11. 2021 o 07:34

Výhrůžky i přirovnávání k StB. Jsme na pokraji psychických sil, zní z hygien
Agresivita vůči hygienikům stoupá. Lidé jim vyhrožují trestním oznámením, přirovnávají je k někdejší Státní bezpečnosti. Někteří tak již museli vyhledat i odbornou psychologickou pomoc. Jinde pro personál plánují kurzy na zvládání stresových situací. „Málokdo si uvědomí, že jsme téměř neměli dovolenou a pracujeme v neděli, o Vánocích i Velikonocích,“ uvedla ředitelka hygieny Lenka Šimůnková.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/krajske-hygienicke-stanice-agresvita-lidi-policie-pomoc-psychologu-koronavirus-covid-19.A211105_135426_domaci_lre?zdroj=vybava_recombee


** Výhrůžky i přirovnávání k StB. Jsme na pokraji psychických sil, zní z hygien** ** Agresivita vůči hygienikům stoupá**. Lidé jim vyhrožují trestním oznámením, přirovnávají je k někdejší Státní bezpečnosti. Někteří tak již museli vyhledat i odbornou psychologickou pomoc. Jinde pro personál plánují kurzy na zvládání stresových situací. „Málokdo si uvědomí, že jsme téměř neměli dovolenou a pracujeme v neděli, o Vánocích i Velikonocích,“ uvedla ředitelka hygieny Lenka Šimůnková. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/krajske-hygienicke-stanice-agresvita-lidi-policie-pomoc-psychologu-koronavirus-covid-19.A211105_135426_domaci_lre?zdroj=vybava_recombee

„Málokdo si uvědomí, že jsme téměř neměli dovolenou a pracujeme v neděli, o Vánocích i Velikonocích,“ uvedla ředitelka hygieny Lenka Šimůnková.
Keď ste sprostí a nenažratý a za peniazmi aj zabíjate ľudí tak sa nečudujte. A to ešte je k Vám národ prívetivý. Počkajte až sa naserie čo s vami zrobí.


[quote="pid:43185, uid:78"]„Málokdo si uvědomí, že jsme téměř neměli dovolenou a pracujeme v neděli, o Vánocích i Velikonocích,“ uvedla ředitelka hygieny Lenka Šimůnková.[/quote]Keď ste sprostí a nenažratý a za peniazmi aj zabíjate ľudí tak sa nečudujte. A to ešte je k Vám národ prívetivý. Počkajte až sa naserie čo s vami zrobí.

10:25 SVET Švajčiarsko uznáva test, ktorý potvrdí dostatočné množstvo protilátok proti koronavírusu SARS-CoV-2, ako očkovací certifikát. Informovala o tom na svojej webovej stránke stanica SRF. Pri teste na protilátky osobe odoberú malé množstvo krvi, najčastejšie z prsta. Vzorku následne vyhodnotia v laboratóriu.
Tento test dokáže určiť, či človek ochorenie COVID-19 prekonal a má v tele dostatok protilátok. V takomto prípade mu laboratórium môže vydať covidový certifikát.


Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22784313/koronavirus-na-slovensku-covid-delta-online-minuta-po-minute-16-november.html?ref=njct


10:25 SVET Švajčiarsko uznáva test, ktorý potvrdí dostatočné množstvo protilátok proti koronavírusu SARS-CoV-2, ako očkovací certifikát. Informovala o tom na svojej webovej stránke stanica SRF. Pri teste na protilátky osobe odoberú malé množstvo krvi, najčastejšie z prsta. Vzorku následne vyhodnotia v laboratóriu. Tento test dokáže určiť, či človek ochorenie COVID-19 prekonal a má v tele dostatok protilátok. V takomto prípade mu laboratórium môže vydať covidový certifikát. Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22784313/koronavirus-na-slovensku-covid-delta-online-minuta-po-minute-16-november.html?ref=njct

Moderator

Byl zde zmiňován pochvalný odkaz na reportáž imunuloga pana Drábala v ČT.


Osobně jsem v rozpacích, zdali mám také jásat, nebo ne. Jestli jste si všimli, tak na otázku redaktora, jestli mezi ty "známé" léky, které jsou účinné proti COVIDU patří IVERMEKTIN a ISOPRINOSINE, odpověděl velice razantně, že: "V žádném případě!" Jsou to prý jiné, "velice známé a široce používané" léčebné přípravky na bázi KORTIKOIDŮ a KORTIKOSTEROIDŮ. A co to tedy znamená? Stali jsme se obětí manipulace s tím že např. IVERMEKTIN je laciný, široce dostupný a účinný lék? Nebo jsme obětí manipulace pana Drbala v režii ČT? Vůbec mi celá reportáž připadala podezřelá. Pan Drbal mluvil velmi sebejistě. Vládu kritizoval sice značně, ale tak nějak do ztracena. Spíše jsem nabyl dojmu, že se ČT poučila a raději si svého kritika přivedla sama. Že by někoho z těch chytřejších ve vedení ČT napadlo opisovat z KSB? „Nemůžeš-li procesu zabránit, postav se mu do čela!“


Byl zde zmiňován pochvalný odkaz na reportáž imunuloga pana Drábala v ČT. Osobně jsem v rozpacích, zdali mám také jásat, nebo ne. Jestli jste si všimli, tak na otázku redaktora, jestli mezi ty "známé" léky, které jsou účinné proti COVIDU patří IVERMEKTIN a ISOPRINOSINE, odpověděl velice razantně, že: "V žádném případě!" Jsou to prý jiné, "velice známé a široce používané" léčebné přípravky na bázi KORTIKOIDŮ a KORTIKOSTEROIDŮ. A co to tedy znamená? Stali jsme se obětí manipulace s tím že např. IVERMEKTIN je laciný, široce dostupný a účinný lék? Nebo jsme obětí manipulace pana Drbala v režii ČT? Vůbec mi celá reportáž připadala podezřelá. Pan Drbal mluvil velmi sebejistě. Vládu kritizoval sice značně, ale tak nějak do ztracena. Spíše jsem nabyl dojmu, že se ČT poučila a raději si svého kritika přivedla sama. Že by někoho z těch chytřejších ve vedení ČT napadlo opisovat z KSB? „Nemůžeš-li procesu zabránit, postav se mu do čela!“

@Míra108: Aj doc. Török v relácii Hovorme spolu bohorovne prehlásil, že Ivermektín (IVM) nefunguje. Vtedy sa mi vybavil v pamäti rozhovor s mojim kamarátom, klinickým gynekológom, ktorý mal toho v nemocnici dosť a odišiel do súkromnej praxe. Medzi rečou poznamenal, že sa veľa vecí musí učiť nanovo, lebo vlastne ani nevie, s akými liekmi a mastičkami pracujú ambulantní lekári...
Aj tu máme vyjadrenia klinických lekárov, ktorí pozitívne účinky IVM nevedia potvrdiť. Naproti tomu stoja vyjadrenia ambulantných lekárov, ktorí ho predpisujú a dosahujú s ním perfektné výsledky.
Zrejme bude dôležité, kedy sa ten liek podá. Vychádza mi to tak, že ako preventíva a liek včasnej liečby funguje IVM spoľahlivo. Ľudia v mojom okolí, ktorí si kovidom prešli, všetci IVM užívali, prakticky ihneď od nástupu príznakov, ktoré ich dostali na test. Ťažký prípad sa medzi nimi nevyskytol.

@Míra108: Aj doc. Török v relácii [Hovorme spolu](https://app.riverstream.sk/hovormespolu/archiv) bohorovne prehlásil, že Ivermektín (IVM) nefunguje. Vtedy sa mi vybavil v pamäti rozhovor s mojim kamarátom, klinickým gynekológom, ktorý mal toho v nemocnici dosť a odišiel do súkromnej praxe. Medzi rečou poznamenal, že sa veľa vecí musí učiť nanovo, lebo vlastne ani nevie, s akými liekmi a mastičkami pracujú ambulantní lekári... Aj tu máme vyjadrenia klinických lekárov, ktorí pozitívne účinky IVM nevedia potvrdiť. Naproti tomu stoja vyjadrenia ambulantných lekárov, ktorí ho predpisujú a dosahujú s ním perfektné výsledky. Zrejme bude dôležité, kedy sa ten liek podá. Vychádza mi to tak, že ako preventíva a liek včasnej liečby funguje IVM spoľahlivo. Ľudia v mojom okolí, ktorí si kovidom prešli, všetci IVM užívali, prakticky ihneď od nástupu príznakov, ktoré ich dostali na test. Ťažký prípad sa medzi nimi nevyskytol.

Z diskuze: Fašismus vždy ukázal, co je v člověku. Covidfašismus není žádnou vyjímkou ...


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Doktor-od-Kolina-Babicka-proleti-kominem-H-vno-vite-vakcinu-odmitate-Jak-pr-sata-683672


Z diskuze: Fašismus vždy ukázal, co je v člověku. Covidfašismus není žádnou vyjímkou ... https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Doktor-od-Kolina-Babicka-proleti-kominem-H-vno-vite-vakcinu-odmitate-Jak-pr-sata-683672

Švajčiarsko uznáva test, ktorý potvrdí dostatočné množstvo protilátok proti koronavírusu SARS-CoV-2, ako očkovací certifikát.

"Švýcarsko začalo uznávat test na protilátky"
16.11.2016
"Švýcarsko od úterý uznává test na protilátky jako důkaz o bezinfekčnosti. Pokud bude v těle testovaného dostatečný počet protilátek, bude mu poskytnut certifikát prokazující bezinfekčnost. Ten bude platný po dobu 90 dnů."
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/ve-svycarsku-staci-jako-dukaz-o-bezinfekcnosti-test-na-protilatky-40378166


"Cena se pohybuje kolem 70 franků, což odpovídá přibližně 1700 korunám. Za takovou sumu je v Česku možné nechat se otestovat PCR testem.
Švýcarsko se rozhodlo následovat příkladu Rakouska, které zatím jako jediné v rámci Evropské unie protilátky uznávalo."


Takže už druhá vlaštovka.


Mimochodem, pro někoho, kdo se bude ohánět s tím, že se v ČR uvažuje s "rakouským modelem".
Je třeba na to dodat, "...ale v Rakousku se uznávají protilátky".


[quote="pid:43200, uid:10"]Švajčiarsko uznáva test, ktorý potvrdí dostatočné množstvo protilátok proti koronavírusu SARS-CoV-2, ako očkovací certifikát.[/quote] "Švýcarsko začalo uznávat test na protilátky" 16.11.2016 "Švýcarsko od úterý uznává test na protilátky jako důkaz o bezinfekčnosti. Pokud bude v těle testovaného dostatečný počet protilátek, bude mu poskytnut certifikát prokazující bezinfekčnost. Ten bude platný **po dobu 90 dnů**." https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/ve-svycarsku-staci-jako-dukaz-o-bezinfekcnosti-test-na-protilatky-40378166 "Cena se pohybuje kolem 70 franků, což odpovídá přibližně **1700 korunám**. Za takovou sumu je v Česku možné nechat se otestovat PCR testem. Švýcarsko se rozhodlo následovat příkladu Rakouska, které zatím jako jediné v rámci Evropské unie protilátky uznávalo." Takže už druhá vlaštovka. Mimochodem, pro někoho, kdo se bude ohánět s tím, že se v ČR uvažuje s "rakouským modelem". Je třeba na to dodat, "...ale v Rakousku se uznávají protilátky".
Upravené 16. 11. 2021 o 12:17

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Doktor-od-Kolina-Babicka-proleti-kominem-H-vno-vite-vakcinu-odmitate-Jak-pr-sata-683672

To je vizitka soudobé lékařské pomoci . Magor který má léčit lidi , sám potřebuje léčení .


[quote="pid:43209, uid:317"]https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Doktor-od-Kolina-Babicka-proleti-kominem-H-vno-vite-vakcinu-odmitate-Jak-pr-sata-683672[/quote] To je vizitka soudobé lékařské pomoci . Magor který má léčit lidi , sám potřebuje léčení .

Aby se systém úplně nezesměšnil a nezpochybnil a nedošlo k úplné ztrátě řízení, je nutno včas šlápnout na brzdu. To se nyní děje.


https://echo24.cz/a/SBmGM/drbal-stat-nesmi-menit-podminky-pouzivani-vakcin-to-se-ale-deje


Aby se systém úplně nezesměšnil a nezpochybnil a nedošlo k úplné ztrátě řízení, je nutno včas šlápnout na brzdu. To se nyní děje. https://echo24.cz/a/SBmGM/drbal-stat-nesmi-menit-podminky-pouzivani-vakcin-to-se-ale-deje

Analýza testů je obtížná. V Coroně není nic, co by neexistovalo, říká laboratorní lékař Paul Niedetzky.
Protilátky jsou velmi oblíbené jako zbraň v boji s koronavirem. Proto se testuje, co to jde. Rekonvalescenti chtějí vědět, zda jsou stále chráněni. Očkovaní lidé chtějí vědět, zda jsou již chráněni nebo potřebují další očkování. Lidé bez předchozích příznaků onemocnění chtějí vědět, zda někdy přišli do kontaktu se Sars-CoV-2 a jsou tedy vůči viru možná imunní-alespoň na chvíli. Takto popisuje současnou situaci laboratorní lékař Paul Niedetzky.


Je obtížné učinit přesné prohlášení, protože "stále neexistuje jednotná prahová hodnota", která by mohla poskytnout přesnou odpověď na možný ochranný korelát. Četní výrobci testů navíc pracují s různými referenčními rozsahy. Porovnání se svým nejlepším přítelem nebo pracovním kolegou je tedy něco jiného než snadné.


Vazebné Protilátkové Jednotky
Představují jednotku, která uvádí počet neutralizačních protilátek v krvi. Jedná se o protilátky, které se velmi zvláštním způsobem vážou na virovou částici a zabraňují jí infikovat buňku. Odpovídající testy proto umožňují prohlášení o tom, kdo byl infikován virem nebo již zavedl imunitní ochranu očkováním. Akutní infekce není detekovatelná, protože tělo potřebuje čas na vytvoření protilátek během nemoci.


Národní vakcinační Výbor se v současné době stále zdráhá provádět testy s ohledem na nejistoty týkající se referenčního rozsahu, vysvětluje Niedetzky. Nicméně, volani po tomto je stále hlasitější a hlasitější. Rozsáhlé nasazení s jasnými prahovými hodnotami by mohlo být " jedním z mnoha užitečných nástrojů, jak přispět k pandemické situaci. Nebo také sociálně-politicky, aby bylo možné rozhodovat s ohledem na možné přeočkování,"říká šéf Ústavu MyLab v Linci.


S vysokymi Vazebnimi Protilátkovymi Jednotkami-Světová zdravotnická organizace (WHO) označila 100 VPJ / ml jako prahovou hodnotu - je situace jasná. "Dá se předpokládat, že existuje ochrana."V dolním rozmezí, až do asi 60 VPJ na mililitr krve, je interpretace testu již obtížnější-zejména bez znalosti historie pacienta. Je někdo očkovaný nebo neočkovaný? Byla prokázána infekce u člověka? Který test, ze kterého výrobce byl použit? Důležité je také načasování testu. Koneckonců, zejména v prvních týdnech po druhé vakcinaci by se počet protilátek snížil. Poté se většina očkovaných lidí usadí na úroveň, na které lze podle odborníka předpokládat ochranný účinek.


Imunita T-buněk
Niedetzky klasifikuje měření imunity T-buněk jako relevantnější. Protože pokud protilátky po nákaze Covid-19 klesnou, neznamená to, že jste méně chráněni. T buňky se tvoří jako záchranná síť v dlouhodobé imunitě. Zatímco protilátky brání viru v dokování buňkami, T buňky - nazývané také paměťové buňky-zajišťují, že virové částice v těle jsou zničeny a může dojít k tvorbě nových protilátek.
Tato imunita T-buněk může být také testována. Pokud jsou paměťové buňky detekovatelné, "pak je to smysluplné zjištění," vysvětluje Niedetzky. Pozitivní detekce "jde ruku v ruce s imunitní ochranou-i při nízkých hodnotách protilátek". Celonárodní nasazení je však nereálné. Tyto testy jsou velmi složité a drahé.
Ačkoli vakcíny také vedou k t-buněčným reakcím, jsou primárně zaměřeny na indukci protilátkové odpovědi. Tyto protilátky jsou pak specificky namířeny proti Spike proteinu na povrchu viru. Ti, kteří se zotavili, mají tu výhodu, že jsou prezentováni Sars-CoV-2 jako celek a jsou tak schopni vybudovat celkovou ochranu. Imunitní ochrana je stabilnější, zdůraznila Virolozgka Innsbrucku Dorothee von Laer.
Rozsáhlé testy na protilátky, a to i celostátní, by podle ní měly poskytnout odpomoc, aby bylo možné dobře klasifikovat očkované i uzdravene a zjistit, kolik lidí již prodělalo infekci. Pokud je někdo očkován, je často obtížné učinit prohlášení o titru protilátek.
Přestože je hodnota vysoká, někteří lidé stále zažívají takzvané průlomy vakcíny-jak můžete vidět ve variantě Delta, rika virolog. Zatím pro to není jasné vysvětlení. Předpokládá se, že lidé se slabým imunitním systémem - jako je tomu u pacientů s rakovinou nebo u lidí s autoimunitními chorobami - jsou postiženi hlavně starší lidé.
"U Corony není nic, co by neexistovalo," zdůrazňuje Niedetzky. Je tedy také vidět, že mnozí očkovaní po druhém očkování v případě nákazy Sars-CoV-2-i když sami maji lehky prubeh -nesou podle PCR analýzy vysokou virovou nálož a stávají se tak "superšiřitelem".

Treti injekce
Pro mnoho lidí nyní vyvstává otázka, kdy a zda by měl být proveden tolik doporučený třetí vpich. Testy protilátek mohou také poskytnout informace o tom, jestli bychom byli zase na prahove hodnote. Nicméně krevní test umožňuje objasnění, zdůrazňuje laboratorní lékař. "Hodnota například 30 BAU / ml není moc. Pokud se jedná o zdravotní sestru v pečovatelském domě, navrhuji, abyste spíše rychle přistoupili ke třetímu vpichu."
https://www.wienerzeitung.at/nachrichten/wissen/mensch/2121028-Die-Aussagekraft-von-Antikoerpern.html


**Analýza testů je obtížná. V Coroně není nic, co by neexistovalo, říká laboratorní lékař Paul Niedetzky.** Protilátky jsou velmi oblíbené jako zbraň v boji s koronavirem. Proto se testuje, co to jde. Rekonvalescenti chtějí vědět, zda jsou stále chráněni. Očkovaní lidé chtějí vědět, zda jsou již chráněni nebo potřebují další očkování. Lidé bez předchozích příznaků onemocnění chtějí vědět, zda někdy přišli do kontaktu se Sars-CoV-2 a jsou tedy vůči viru možná imunní-alespoň na chvíli. Takto popisuje současnou situaci laboratorní lékař Paul Niedetzky. Je obtížné učinit přesné prohlášení, protože "stále neexistuje jednotná prahová hodnota", která by mohla poskytnout přesnou odpověď na možný ochranný korelát. Četní výrobci testů navíc pracují s různými referenčními rozsahy. Porovnání se svým nejlepším přítelem nebo pracovním kolegou je tedy něco jiného než snadné. **Vazebné Protilátkové Jednotky** Představují jednotku, která uvádí počet neutralizačních protilátek v krvi. Jedná se o protilátky, které se velmi zvláštním způsobem vážou na virovou částici a zabraňují jí infikovat buňku. Odpovídající testy proto umožňují prohlášení o tom, kdo byl infikován virem nebo již zavedl imunitní ochranu očkováním. Akutní infekce není detekovatelná, protože tělo potřebuje čas na vytvoření protilátek během nemoci. Národní vakcinační Výbor se v současné době stále zdráhá provádět testy s ohledem na nejistoty týkající se referenčního rozsahu, vysvětluje Niedetzky. Nicméně, volani po tomto je stále hlasitější a hlasitější. Rozsáhlé nasazení s jasnými prahovými hodnotami by mohlo být " jedním z mnoha užitečných nástrojů, jak přispět k pandemické situaci. Nebo také sociálně-politicky, aby bylo možné rozhodovat s ohledem na možné přeočkování,"říká šéf Ústavu MyLab v Linci. S vysokymi Vazebnimi Protilátkovymi Jednotkami-Světová zdravotnická organizace (WHO) označila 100 VPJ / ml jako prahovou hodnotu - je situace jasná. "Dá se předpokládat, že existuje ochrana."V dolním rozmezí, až do asi 60 VPJ na mililitr krve, je interpretace testu již obtížnější-zejména bez znalosti historie pacienta. Je někdo očkovaný nebo neočkovaný? Byla prokázána infekce u člověka? Který test, ze kterého výrobce byl použit? Důležité je také načasování testu. Koneckonců, zejména v prvních týdnech po druhé vakcinaci by se počet protilátek snížil. Poté se většina očkovaných lidí usadí na úroveň, na které lze podle odborníka předpokládat ochranný účinek. **Imunita T-buněk** Niedetzky klasifikuje měření imunity T-buněk jako relevantnější. Protože pokud protilátky po nákaze Covid-19 klesnou, neznamená to, že jste méně chráněni. T buňky se tvoří jako záchranná síť v dlouhodobé imunitě. Zatímco protilátky brání viru v dokování buňkami, T buňky - nazývané také paměťové buňky-zajišťují, že virové částice v těle jsou zničeny a může dojít k tvorbě nových protilátek. **Tato imunita T-buněk může být také testována. Pokud jsou paměťové buňky detekovatelné, "pak je to smysluplné zjištění," vysvětluje Niedetzky. Pozitivní detekce "jde ruku v ruce s imunitní ochranou-i při nízkých hodnotách protilátek". Celonárodní nasazení je však nereálné. Tyto testy jsou velmi složité a drahé. **Ačkoli vakcíny také vedou k t-buněčným reakcím, jsou primárně zaměřeny na indukci protilátkové odpovědi. Tyto protilátky jsou pak specificky namířeny proti Spike proteinu na povrchu viru. Ti, kteří se zotavili, mají tu výhodu, že jsou prezentováni Sars-CoV-2 jako celek a jsou tak schopni vybudovat celkovou ochranu. Imunitní ochrana je stabilnější, zdůraznila Virolozgka Innsbrucku Dorothee von Laer. Rozsáhlé testy na protilátky, a to i celostátní, by podle ní měly poskytnout odpomoc, aby bylo možné dobře klasifikovat očkované i uzdravene a zjistit, kolik lidí již prodělalo infekci. **Pokud je někdo očkován, je často obtížné učinit prohlášení o titru protilátek.** Přestože je hodnota vysoká, někteří lidé stále zažívají takzvané průlomy vakcíny-jak můžete vidět ve variantě Delta, rika virolog. Zatím pro to není jasné vysvětlení. Předpokládá se, že lidé se slabým imunitním systémem - jako je tomu u pacientů s rakovinou nebo u lidí s autoimunitními chorobami - jsou postiženi hlavně starší lidé. "U Corony není nic, co by neexistovalo," zdůrazňuje Niedetzky. Je tedy také vidět, že mnozí **očkovaní po druhém očkování v případě nákazy Sars-CoV-2-i když sami maji lehky prubeh -nesou podle PCR analýzy vysokou virovou nálož a stávají se tak "superšiřitelem". ** **Treti injekce** Pro mnoho lidí nyní vyvstává otázka, kdy a zda by měl být proveden tolik doporučený třetí vpich. Testy protilátek mohou také poskytnout informace o tom, jestli bychom byli zase na prahove hodnote. Nicméně krevní test umožňuje objasnění, zdůrazňuje laboratorní lékař. "Hodnota například 30 BAU / ml není moc. Pokud se jedná o zdravotní sestru v pečovatelském domě, navrhuji, abyste spíše rychle přistoupili ke třetímu vpichu." https://www.wienerzeitung.at/nachrichten/wissen/mensch/2121028-Die-Aussagekraft-von-Antikoerpern.html
Upravené 16. 11. 2021 o 17:35

Byl zde zmiňován pochvalný odkaz na reportáž imunuloga pana Drábala v ČT.
Osobně jsem v rozpacích, zdali mám také jásat, nebo ne.

Nemůže přece říct celou pravdu z jedné vody na čisto. Kdyby místo ivermektinu nevytáhl ty kortikoidy, mohl by být označen za konspirátora a tím by se celé jeho vystoupení znehodnotilo. Takže je otázka, zda ty kortikoidy nebyly štít nebo zda to s nimi myslel fakt vážně...
Ale přečti si, co třeba říká zde
https://echo24.cz/a/SBmGM/drbal-stat-nesmi-menit-podminky-pouzivani-vakcin-to-se-ale-deje

o "magickém" čísle R.
Je zázrak, co mu v jejich, čili "České", TV dovolili říct, bez ohledu na to, čemu to mělo sloužit
„Nemůžeš-li procesu zabránit, postav se mu do čela!“


[quote="pid:43201, uid:612"]Byl zde zmiňován pochvalný odkaz na reportáž imunuloga pana Drábala v ČT. Osobně jsem v rozpacích, zdali mám také jásat, nebo ne.[/quote] Nemůže přece říct celou pravdu z jedné vody na čisto. Kdyby místo ivermektinu nevytáhl ty kortikoidy, mohl by být označen za konspirátora a tím by se celé jeho vystoupení znehodnotilo. Takže je otázka, zda ty kortikoidy nebyly štít nebo zda to s nimi myslel fakt vážně... Ale přečti si, co třeba říká zde [quote="pid:43230, uid:510"]https://echo24.cz/a/SBmGM/drbal-stat-nesmi-menit-podminky-pouzivani-vakcin-to-se-ale-deje[/quote] o "magickém" čísle R. Je zázrak, co mu v jejich, čili "České", TV dovolili říct, bez ohledu na to, čemu to mělo sloužit [quote="pid:43201, uid:612"]„Nemůžeš-li procesu zabránit, postav se mu do čela!“[/quote]

Pan Drbal mluvil velmi sebejistě. Vládu kritizoval sice značně, ale tak nějak do ztracena.


Tiež ma to zarazilo. Možno je za tým iba propagácia drahších liekov.


[quote="pid:43201, uid:612"]Pan Drbal mluvil velmi sebejistě. Vládu kritizoval sice značně, ale tak nějak do ztracena.[/quote] Tiež ma to zarazilo. Možno je za tým iba propagácia drahších liekov.

Nikto nepríde do raja na cudzom chrbte.

Doktor Drbal mimořádně tvrdě proti koronafašismu. Den před 17.11.2021.


"Imunolog Drbal: Netestováním očkovaných vláda vědomě šíří infekci covidu"
16.11.2021
"Imunolog Karel Drbal z Přírodovědecké fakulty UK v rozhovoru pro Právo řekl, že očkování proti covidu nebrání přenosu nákazy. Spíš než o plošné naočkování populace by se vláda měla snažit zabránit tomu, aby lidé neumírali kvůli podcenění lékařské péče, řekl."
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/imunolog-drbal-netestovanim-ockovanych-vlada-vedome-siri-infekci-covidu-40378208


"Kritizujete vládu, že hodlá diskriminovat neočkované. V čem se podle vás mýlí?
Mýlí se v zásadním předpokladu. Říká, že zde existuje skupina očkovaných a ti jsou bezinfekční pro ostatní a sami chránění, a pak zde jsou neočkovaní, a ti nemají nic z toho.
Jenže vakcíny proti respiračním chorobám obecně nebrání přenosu nákazy a u covidu to vláda musí vědět už od jara. Vláda má toto dogma, které si dlouhodobě nastavila, toho se drží a není schopná se přizpůsobit.
Dnes jsem zaznamenal, že chce v nemocnicích testovat pouze neočkovaný personál. To už je vědomé šíření infekce."


"My máme zbytečně vysoká nadúmrtí, nepoměrně mrtvých vůči infikovaným. A není to kvůli nízké proočkovanosti, ale spíš kvůli nedostatečné zdravotní péči. A to zejména u praktických lékařů."


"Kortikoidy používají kožní lékaři na většinu diagnóz a u nás slyšíme, že s tím praktici neumí zacházet.
Od koho to slyšíme, od ministerstva zdravotnictví?
Naposledy jsem to slyšel od zástupce České lékařské komory. ČLK tyto věci ignoruje takovým způsobem, že nechápu, jak je to vůbec možné v lékařské komunitě tolerovat."


"Není to tak, že si můžete napíchat kolik dávek chcete, a ještě kombinovat různé vakcíny, to je potřeba regulovat."


"Proto považuju za zásadní morální selhání vědecké komunity, která chce naslepo očkovat celou mladou populaci před reprodukcí, přičemž vůbec netušíme, co to může z dlouhodobého hlediska udělat."


"Naznačujete, že by vakcíny mohly mít nějaké dlouhodobé nežádoucí účinky?
Já to nevím, ale dnes nikdo nemůže říct, že je to vyloučené. Nerozumím tomu, že Česká vakcinologická společnost může v tuto chvíli říct, že covidové vakcíny jsou stoprocentně bezpečné. To je na rezignaci jejího vedení."


Tímto mu odpouštím ty kortikoidy.
:-)


Doktor Drbal mimořádně tvrdě proti koronafašismu. Den před 17.11.2021. "Imunolog Drbal: **Netestováním očkovaných vláda vědomě šíří infekci covidu**" 16.11.2021 "Imunolog Karel Drbal z Přírodovědecké fakulty UK v rozhovoru pro Právo řekl, že očkování proti covidu nebrání přenosu nákazy. Spíš než o plošné naočkování populace by se vláda měla snažit zabránit tomu, aby lidé neumírali kvůli podcenění lékařské péče, řekl." https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/imunolog-drbal-netestovanim-ockovanych-vlada-vedome-siri-infekci-covidu-40378208 "Kritizujete vládu, že hodlá diskriminovat neočkované. V čem se podle vás mýlí? **Mýlí se v zásadním předpokladu.** Říká, že zde existuje skupina očkovaných a ti jsou bezinfekční pro ostatní a sami chránění, a pak zde jsou neočkovaní, a ti nemají nic z toho. Jenže **vakcíny proti respiračním chorobám obecně nebrání přenosu nákazy a u covidu to vláda musí vědět už od jara**. Vláda má toto **dogma**, které si dlouhodobě nastavila, toho se drží a není schopná se přizpůsobit. Dnes jsem zaznamenal, že chce **v nemocnicích testovat pouze neočkovaný personál. To už je vědomé šíření infekce.**" "My máme zbytečně vysoká nadúmrtí, nepoměrně mrtvých vůči infikovaným. A není to kvůli nízké proočkovanosti, ale spíš **kvůli nedostatečné zdravotní péči. A to zejména u praktických lékařů.**" "Kortikoidy používají kožní lékaři na většinu diagnóz a u nás slyšíme, že s tím praktici neumí zacházet. Od koho to slyšíme, od ministerstva zdravotnictví? Naposledy jsem to slyšel od zástupce České lékařské komory. **ČLK tyto věci ignoruje takovým způsobem, že nechápu, jak je to vůbec možné v lékařské komunitě tolerovat.**" "**Není to tak, že si můžete napíchat kolik dávek chcete, a ještě kombinovat různé vakcíny**, to je potřeba regulovat." "**Proto považuju za zásadní morální selhání vědecké komunity, která chce naslepo očkovat celou mladou populaci před reprodukcí**, přičemž vůbec netušíme, co to může z dlouhodobého hlediska udělat." "Naznačujete, že by vakcíny mohly mít nějaké dlouhodobé nežádoucí účinky? Já to nevím, ale dnes nikdo nemůže říct, že je to vyloučené. **Nerozumím tomu, že Česká vakcinologická společnost může v tuto chvíli říct, že covidové vakcíny jsou stoprocentně bezpečné. To je na rezignaci jejího vedení.**" Tímto mu odpouštím ty kortikoidy. :-)
Upravené 16. 11. 2021 o 20:24

"Kritizujete vládu, že hodlá diskriminovat neočkované. V čem se podle vás mýlí?
Mýlí se v zásadním předpokladu. Říká, že zde existuje skupina očkovaných a ti jsou bezinfekční pro ostatní a sami chránění, a pak zde jsou neočkovaní, a ti nemají nic z toho.
Jenže vakcíny proti respiračním chorobám obecně nebrání přenosu nákazy a u covidu to vláda musí vědět už od jara. Vláda má toto dogma, které si dlouhodobě nastavila, toho se drží a není schopná se přizpůsobit.
Dnes jsem zaznamenal, že chce v nemocnicích testovat pouze neočkovaný personál. To už je vědomé šíření infekce."


Ano, tento odborník je naozaj svkelý a v posledných 3 dnoch, minimálne v 3 roznych mediach, nedopatrením aj v mainstreame. Presne túto dogmu hudie aj Heger, vbehla som mame do izby a presne táto veta. COvid porazíme očkovaním... no to iste. Takže pre mňa je toto zmena, toto nemôže byť náhoda.


Takže Edo, ja sa budem riadiť radami odborníka. Ale nie tej nikým nevolenej družiny, ktorej vedeckosť a mandát udelil kto?...


[quote="pid:43302, uid:240"]"Kritizujete vládu, že hodlá diskriminovat neočkované. V čem se podle vás mýlí? Mýlí se v zásadním předpokladu. Říká, že zde existuje skupina očkovaných a ti jsou bezinfekční pro ostatní a sami chránění, a pak zde jsou neočkovaní, a ti nemají nic z toho. Jenže vakcíny proti respiračním chorobám obecně nebrání přenosu nákazy a u covidu to vláda musí vědět už od jara. Vláda má toto dogma, které si dlouhodobě nastavila, toho se drží a není schopná se přizpůsobit. Dnes jsem zaznamenal, že chce v nemocnicích testovat pouze neočkovaný personál. To už je vědomé šíření infekce."[/quote] Ano, tento odborník je naozaj svkelý a v posledných 3 dnoch, minimálne v 3 roznych mediach, nedopatrením aj v mainstreame. Presne túto dogmu hudie aj Heger, vbehla som mame do izby a presne táto veta. COvid porazíme očkovaním... no to iste. Takže pre mňa je toto zmena, toto nemôže byť náhoda. Takže Edo, ja sa budem riadiť radami odborníka. Ale nie tej nikým nevolenej družiny, ktorej vedeckosť a mandát udelil kto?...

Japonci otočili kormidlo. Vakcína ničemu nepomohla. Přišli s lékem, který Česko i EU odmítá. Zajímavá zpráva na PL .


Poznámka: Japonci nejspíš objevili kolo tím, že si vzpomněli na svého nobelistu dr.Omuru, který získal toto ocenění právě za objev ivermektinu.


Poznámka 2: není to jenom antiparazitikum. Lék funguje jako antivirotikum i jako antibakteriální lék. Ve vědecké zprávě k ceně se uvádí i protirakovinné účinky.


Japonci otočili kormidlo. Vakcína ničemu nepomohla. Přišli s lékem, který Česko i EU odmítá. Zajímavá zpráva na [PL](https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Japonci-otocili-kormidlo-Vakcina-nicemu-nepomohla-Prisli-s-lekem-ktery-Cesko-i-EU-odmita-Ted-se-podivejte-na-vysledky-683467) . Poznámka: Japonci nejspíš objevili kolo tím, že si vzpomněli na svého nobelistu dr.Omuru, který získal toto ocenění právě za objev ivermektinu. Poznámka 2: není to jenom antiparazitikum. Lék funguje jako antivirotikum i jako antibakteriální lék. Ve vědecké zprávě k ceně se uvádí i protirakovinné účinky.
Upravené 17. 11. 2021 o 09:44

Přidám tu ještě odkaz na vědeckou zprávu k Omurově NC: https://www.nobelprize.org/uploads/2018/06/omura-lecture.pdf . Na stránce 259-260 je výčet užití ivermektinu.


Přidám tu ještě odkaz na vědeckou zprávu k Omurově NC: https://www.nobelprize.org/uploads/2018/06/omura-lecture.pdf . Na stránce 259-260 je výčet užití ivermektinu.

Z diskuse na Novinkách .
Lenka Jurásková
Před 3 hodinami


No to je přeci úplně jasné.Dnes má být demonstrace.Velke číslo má odradit případné demonstrující a bude sloužit k zostuzení í a odsouzení na ty,kteří se zúčastní.Tolik nemocných a vy /nezodpovědní demonstranti/ tady ještě komplikujete život.Jak snadné předvídatelné Proto jsou data v tento sváteční den k dispozici na MZ již v 4:45.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on-line-pribylo-22-479-nakazenych-nejvice-od-zacatku-pandemie-40378271


Z diskuse na Novinkách . Lenka Jurásková Před 3 hodinami No to je přeci úplně jasné.Dnes má být demonstrace.Velke číslo má odradit případné demonstrující a bude sloužit k zostuzení í a odsouzení na ty,kteří se zúčastní.Tolik nemocných a vy /nezodpovědní demonstranti/ tady ještě komplikujete život.Jak snadné předvídatelné Proto jsou data v tento sváteční den k dispozici na MZ již v 4:45. https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on-line-pribylo-22-479-nakazenych-nejvice-od-zacatku-pandemie-40378271

Proto jsou data v tento sváteční den k dispozici na MZ již v 4:45

Ano většinou bývají tak v 8.30 hod. a ještě je hezká ta 22 v počtu nakažených ...


[quote="pid:43363, uid:185"]Proto jsou data v tento sváteční den k dispozici na MZ již v 4:45[/quote] Ano většinou bývají tak v 8.30 hod. a ještě je hezká ta 22 v počtu nakažených ...

Jarek

“Kvůli nadávkám při očkování přizvou v Brně policisty”
17.11.2021
“Vedení Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně chce kvůli potížím v očkovacím centru pro neregistrované v obchodním centru Olympia zvát k vakcinaci policii. Přibývají totiž potíže s lidmi, kteří se sice přijdou nechat naočkovat, neskrývají k němu ale svůj odmítavý postoj, k tomuto kroku je prý donutila vláda.”
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kvuli-nadavkam-pri-ockovani-prizvou-v-brne-policisty-40378181


“Nejsložitější je situace pozdě odpoledne, kdy se před centrem tvoří fronta lidí čekajících na vakcínu. V ní pak společně na vakcinaci nadávají a tento svůj hněv si pak slovně záhy vybíjejí na očkujících zdravotnících.
Mnohdy jde o lidi, kteří sice mají k vakcinaci proti koronaviru silný odpor, ale jsou k ní údajně nuceni opatřeními vlády. Nemocnice už bude k nevybíravým útokům volat policii.


“Kvůli nadávkám při očkování přizvou v Brně policisty” 17.11.2021 “Vedení Fakultní nemocnice u svaté Anny v Brně chce kvůli potížím v očkovacím centru pro neregistrované v obchodním centru Olympia zvát k vakcinaci policii. Přibývají totiž potíže s lidmi, kteří se sice přijdou nechat naočkovat, neskrývají k němu ale svůj odmítavý postoj, k tomuto kroku je prý donutila vláda.” https://www.novinky.cz/domaci/clanek/kvuli-nadavkam-pri-ockovani-prizvou-v-brne-policisty-40378181 “Nejsložitější je situace pozdě odpoledne, kdy se před centrem tvoří fronta lidí čekajících na vakcínu. **V ní pak společně na vakcinaci nadávají a tento svůj hněv si pak slovně záhy vybíjejí na očkujících zdravotnících.** Mnohdy **jde o lidi, kteří sice mají k vakcinaci proti koronaviru silný odpor, ale jsou k ní údajně nuceni opatřeními vlády.** Nemocnice už bude k nevybíravým útokům volat policii.

Historie se nemůže opakovat ?


Následující seznam uvádí 29 z více než 400 zákonných omezení uvalených na Židy během prvních šesti let nacistického režimu v Německu. Při procházení dnešních médií mě napadlo v tomto seznamu zaměnit slovo Žid za slovo neočkovaný a rázem se dávná minulost začíná dost nepříjemně podobat naší současnosti.


Kolik lidí by dnes pod vlivem mediální masáže s těmito nařízeními nadšeně souhlasilo? A kde jsou dnes všichni bojovníci proti fašismu?
1933


  1. března: Vyhláška berlínského městského komisaře pro zdravotnictví pozastavuje neočkovaným lékařům činnost v městské sociální péči.
  2. dubna: Zákon o obnovení profesionální státní služby odstraňuje neočkované ze státních služeb.
  3. dubna: Zákon o přijímání do právnických profesí zakazuje přijímání neočkovaných do advokacie.
  4. dubna: Zákon proti přeplněnosti škol a univerzit omezuje počet neočkovaných studentů na veřejných školách.
  5. července: Zákon o denaturalizaci odebírá občanství naturalizovaným neočkovaným a „nežádoucím osobám“.
  6. října: Zákon o redaktorech zakazuje neočkovaným zastávat redakční funkce.1935

  7. května: Armádní zákon vylučuje neočkované důstojníky z armády.

  8. září: Norimberské rasové zákony vylučují německé neočkované z říšského občanství a zakazují jim uzavírat manželství nebo mít sexuální vztahy s osobami „německé nebo s Němci spřízněné krve“.1936

  9. ledna: Vládní nařízení o říšském daňovém zákoně zakazuje neočkovaným pracovat jako daňoví poradci.

  10. dubna: Říšský zákon o veterinárních lékařích vylučuje neočkované z této profese.
  11. října: Říšské ministerstvo školství zakazuje neočkovaným učitelům působit na veřejných školách.1937

  12. dubna: Starosta Berlína nařizuje veřejným školám, aby až do odvolání nepřijímaly neočkované děti.1938

  13. ledna: Zákon o změně rodinných a osobních jmen zakazuje neočkovaným měnit si jména.

  14. února: Zákon o povolání dražebníka vylučuje neočkované z této profese.
  15. března: Zákon o zbraních zakazuje neočkované obchodníky se zbraněmi.
  16. dubna: Dekret proti maskování firem neočkovaných zakazuje měnit názvy podniků vlastněných neočkovanými.
  17. dubna: Nařízení o zveřejnění majetku neočkovaných nařizuje neočkovaným nahlásit veškerý majetek přesahující 5 000 říšských marek.
  18. července: Říšské ministerstvo vnitra zakazuje neočkovaným vstup do lázní.
  19. srpna: Vládní nařízení o zákonu o změně rodinných a osobních jmen ukládá neočkovaným, přijmout další jméno: „Neočko“ pro muže a „Neočka“ pro ženy.
  20. října: Vyhláška o konfiskaci majetku neočkovaných upravuje převod majetku neočkovaných na očkované v Německu.
  21. října: Říšské ministerstvo vnitra ruší platnost všech německých pasů, které měli neočkovaní. Neočkovaní musí odevzdat své staré pasy, které se stanou platnými až poté, co do nich bude vyraženo písmeno „N“.
  22. listopadu: Výnos o vyloučení neočkovaných z německého hospodářského života uzavírá všechny podniky vlastněné neočkovanými.
  23. listopadu: Říšské ministerstvo školství vylučuje všechny neočkované děti ze státních škol.

  24. listopadu: Říšské ministerstvo vnitra omezuje svobodu pohybu neočkovaných.

  25. listopadu: Říšské ministerstvo vnitra zakazuje neočkovaným chovat poštovní holuby.
  26. prosince: Vládní nařízení k zákonu o organizaci národní práce ruší všechny státní zakázky uzavřené s firmami vlastněnými neočkovanými.
  27. prosince: Zákon o porodních asistentkách zakazuje výkon povolání všem neočkovaným.1939

  28. února: Nařízení o odevzdání drahých kovů a kamenů ve vlastnictví neočkovaných ukládá neočkovaným odevzdat zlato, stříbro, diamanty a další cennosti státu bez náhrady.

  29. srpna: Prezident německé loterie zakazuje prodej losů neočkovaným.

Zdroj:
https://dfens-cz.com/historie-se-nemuze-opakovat/
https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/antisemitic-legislation-1933-1939


**Historie se nemůže opakovat ?** Následující seznam uvádí 29 z více než 400 zákonných omezení uvalených na Židy během prvních šesti let nacistického režimu v Německu. Při procházení dnešních médií mě napadlo v tomto seznamu zaměnit slovo Žid za slovo neočkovaný a rázem se dávná minulost začíná dost nepříjemně podobat naší současnosti. Kolik lidí by dnes pod vlivem mediální masáže s těmito nařízeními nadšeně souhlasilo? A kde jsou dnes všichni bojovníci proti fašismu? 1933 31. března: Vyhláška berlínského městského komisaře pro zdravotnictví pozastavuje neočkovaným lékařům činnost v městské sociální péči. 7. dubna: Zákon o obnovení profesionální státní služby odstraňuje neočkované ze státních služeb. 7. dubna: Zákon o přijímání do právnických profesí zakazuje přijímání neočkovaných do advokacie. 25. dubna: Zákon proti přeplněnosti škol a univerzit omezuje počet neočkovaných studentů na veřejných školách. 14. července: Zákon o denaturalizaci odebírá občanství naturalizovaným neočkovaným a „nežádoucím osobám“. 4. října: Zákon o redaktorech zakazuje neočkovaným zastávat redakční funkce. 1935 21. května: Armádní zákon vylučuje neočkované důstojníky z armády. 15. září: Norimberské rasové zákony vylučují německé neočkované z říšského občanství a zakazují jim uzavírat manželství nebo mít sexuální vztahy s osobami „německé nebo s Němci spřízněné krve“. 1936 11. ledna: Vládní nařízení o říšském daňovém zákoně zakazuje neočkovaným pracovat jako daňoví poradci. 3. dubna: Říšský zákon o veterinárních lékařích vylučuje neočkované z této profese. 15. října: Říšské ministerstvo školství zakazuje neočkovaným učitelům působit na veřejných školách. 1937 9. dubna: Starosta Berlína nařizuje veřejným školám, aby až do odvolání nepřijímaly neočkované děti. 1938 5. ledna: Zákon o změně rodinných a osobních jmen zakazuje neočkovaným měnit si jména. 5. února: Zákon o povolání dražebníka vylučuje neočkované z této profese. 18. března: Zákon o zbraních zakazuje neočkované obchodníky se zbraněmi. 22. dubna: Dekret proti maskování firem neočkovaných zakazuje měnit názvy podniků vlastněných neočkovanými. 26. dubna: Nařízení o zveřejnění majetku neočkovaných nařizuje neočkovaným nahlásit veškerý majetek přesahující 5 000 říšských marek. 11. července: Říšské ministerstvo vnitra zakazuje neočkovaným vstup do lázní. 17. srpna: Vládní nařízení o zákonu o změně rodinných a osobních jmen ukládá neočkovaným, přijmout další jméno: „Neočko“ pro muže a „Neočka“ pro ženy. 3. října: Vyhláška o konfiskaci majetku neočkovaných upravuje převod majetku neočkovaných na očkované v Německu. 5. října: Říšské ministerstvo vnitra ruší platnost všech německých pasů, které měli neočkovaní. Neočkovaní musí odevzdat své staré pasy, které se stanou platnými až poté, co do nich bude vyraženo písmeno „N“. 12. listopadu: Výnos o vyloučení neočkovaných z německého hospodářského života uzavírá všechny podniky vlastněné neočkovanými. 15. listopadu: Říšské ministerstvo školství vylučuje všechny neočkované děti ze státních škol. 28. listopadu: Říšské ministerstvo vnitra omezuje svobodu pohybu neočkovaných. 29. listopadu: Říšské ministerstvo vnitra zakazuje neočkovaným chovat poštovní holuby. 14. prosince: Vládní nařízení k zákonu o organizaci národní práce ruší všechny státní zakázky uzavřené s firmami vlastněnými neočkovanými. 21. prosince: Zákon o porodních asistentkách zakazuje výkon povolání všem neočkovaným. 1939 21. února: Nařízení o odevzdání drahých kovů a kamenů ve vlastnictví neočkovaných ukládá neočkovaným odevzdat zlato, stříbro, diamanty a další cennosti státu bez náhrady. 1. srpna: Prezident německé loterie zakazuje prodej losů neočkovaným. Zdroj: https://dfens-cz.com/historie-se-nemuze-opakovat/ https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/antisemitic-legislation-1933-1939

Nevím, kam to dát - strčím to sem. Zde odkaz na jeden z rozhovorů s právničkou Janou Zwyrtek hamplovou. Jedna z mála "normálních". V tom rozhovoru jsou praktické a hlavně správné (odborné) rady co dělat třeba v zaměstnání, pokud na vás tlačí s očkováním.
A mě tam zaujala jedna informace, kterou má Jana H. od člověka ze statistiky. Víte proč dneska tvrdí, že jde o "pandemii neočkovaných"? A jak velká je to manipulace?
Protože se testují právě jen neočkovaní.
https://www.youtube.com/watch?v=TkVihKD7-Uo


Nevím, kam to dát - strčím to sem. Zde odkaz na jeden z rozhovorů s právničkou Janou Zwyrtek hamplovou. Jedna z mála "normálních". **V tom rozhovoru jsou praktické a hlavně správné (odborné) rady co dělat třeba v zaměstnání, pokud na vás tlačí s očkováním.** A mě tam zaujala jedna informace, kterou má Jana H. od člověka ze statistiky. **Víte proč dneska tvrdí, že jde o "pandemii neočkovaných"?** A jak velká je to manipulace? Protože se testují právě jen neočkovaní. https://www.youtube.com/watch?v=TkVihKD7-Uo

Počtáři , já si počkám až se bude nadělovat covid gestapu . Teprve potom se aktivně zapojím .
Jinak , šmejd Babiš začíná ztrácet nervy .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zprisneni-Babis-v-CT-vytoceny-jako-nikdy-Na-Fialu-drsny-jako-nikdy-683789
Zřejmě si není jistý , co ho zabije dřív . Zda spolumajitel agendy covidu , či vděčný dav utlačovaných otroků , posílený o mohutnou skupinu podvedených opíchaných .
Ta covidová bárka je tak prohnilá , že už nestačí pumpování vody z podpalubí .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Uz-1949-ku-2430-ockovani-a-neockovani-A-pozor-Taji-cisla-683796
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ockovani-vas-to-ceka-za-tyden-Tem-sv-nim-jde-o-vas-majetek-Zavreny-narod-Zaznelo-vazne-varovani-683810
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Odbornik-rozbil-covid-Je-potreba-prestat-lhat-A-ta-cisla-nove-nakazenych-Vse-jinak-683813
A není sám kdo má nervy na pochodu .
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mam-toho-plne-zuby-Vojtech-sestrelil-Valka-a-spol-Co-jste-to-rikali-683817
Chtěl bych tímto arizonského pěvce upozornit na fakt , že mezi podvedené opíchané můžou spadat i členové jeho ochranky a tím i členové jejich rodin . Takže Kene , žehu zdar .


Počtáři , já si počkám až se bude nadělovat covid gestapu . Teprve potom se aktivně zapojím . Jinak , šmejd Babiš začíná ztrácet nervy . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Zprisneni-Babis-v-CT-vytoceny-jako-nikdy-Na-Fialu-drsny-jako-nikdy-683789 Zřejmě si není jistý , co ho zabije dřív . Zda spolumajitel agendy covidu , či vděčný dav utlačovaných otroků , posílený o mohutnou skupinu podvedených opíchaných . Ta covidová bárka je tak prohnilá , že už nestačí pumpování vody z podpalubí . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Uz-1949-ku-2430-ockovani-a-neockovani-A-pozor-Taji-cisla-683796 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Ockovani-vas-to-ceka-za-tyden-Tem-sv-nim-jde-o-vas-majetek-Zavreny-narod-Zaznelo-vazne-varovani-683810 https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Odbornik-rozbil-covid-Je-potreba-prestat-lhat-A-ta-cisla-nove-nakazenych-Vse-jinak-683813 A není sám kdo má nervy na pochodu . https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Mam-toho-plne-zuby-Vojtech-sestrelil-Valka-a-spol-Co-jste-to-rikali-683817 Chtěl bych tímto arizonského pěvce upozornit na fakt , že mezi podvedené opíchané můžou spadat i členové jeho ochranky a tím i členové jejich rodin . Takže Kene , žehu zdar .

Jo Kene žehu zdar 😀 připojuji se...a všem těm co vydírají a straší a lžou a podvádí vzkazuji že karma je zdarma a na onen svět jim nebude nic platné ani miliony ani nemovitosti ani bunkry ani jiné identity v jiných státech...tam je vše podle zásluh lidskosti. Voda bude vroucí v kotli..tím si můžou být jisti.


Jo Kene žehu zdar

Do prčic. Teď jsem se překlikl a podařilo se mi nenávratně smazat moji improvizovanou reportáž z demonstrace protestující proti koronafašismu
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on-line-cesko-slavi-17-listopad-babis-polozil-kvetiny-na-narodni-tride-brzy-rano-40378224


Do prčic. Teď jsem se překlikl a podařilo se mi nenávratně smazat moji improvizovanou reportáž z demonstrace protestující proti koronafašismu https://www.novinky.cz/domaci/clanek/on-line-cesko-slavi-17-listopad-babis-polozil-kvetiny-na-narodni-tride-brzy-rano-40378224
Upravené 17. 11. 2021 o 18:39

Oznámení o založení “Paralelní lékařské komory”, přidávají se stovky lěkařů.

Velice důležitý krok. Jakou legitimitu bude mít asi Kubek a jeho lékařská komora, přejdou-li lékaři k té paralelní.


[quote="pid:43413, uid:240"]Oznámení o založení “Paralelní lékařské komory”, přidávají se stovky lěkařů.[/quote] Velice důležitý krok. Jakou legitimitu bude mít asi Kubek a jeho lékařská komora, přejdou-li lékaři k té paralelní.

Slovenská hygiena doporučila pohřebním službám, aby nebožtíkům dávaly roušky a v rouškách je i pohřbívaly


„Môže dochádzať k vytlačeniu vzduchu z dýchacích ciest, kde sa môže nachádzať vírus. Cieľom tohto opatrenia je ochrana osôb, ktoré s telom manipulujú,“ vysvětlila Daša Račková, mluvčí Úradu verejného zdravotníctva.




Slovenské hygieně hráblo. Tak idiotské doporučení nevymyslí žádný komik. To píše život sám.


https://www.krajskelisty.cz/ustecky-kraj/26452-na-slovensku-jim-preskocilo-u-nas-se-jede-tradicni-likvidacni-lockdown-komentar-stepana-chaba.htm
http://www.zvedavec.org/vezkratce/18287/


Slovenská hygiena doporučila pohřebním službám, aby nebožtíkům dávaly roušky a v rouškách je i pohřbívaly „Môže dochádzať k vytlačeniu vzduchu z dýchacích ciest, kde sa môže nachádzať vírus. Cieľom tohto opatrenia je ochrana osôb, ktoré s telom manipulujú,“ vysvětlila Daša Račková, mluvčí Úradu verejného zdravotníctva. _______ Slovenské hygieně hráblo. Tak idiotské doporučení nevymyslí žádný komik. To píše život sám. https://www.krajskelisty.cz/ustecky-kraj/26452-na-slovensku-jim-preskocilo-u-nas-se-jede-tradicni-likvidacni-lockdown-komentar-stepana-chaba.htm http://www.zvedavec.org/vezkratce/18287/
Upravené 18. 11. 2021 o 14:46

Slovenské hygieně hráblo. Tak idiotské doporučení nevymyslí žádný komik. To píše život sám.


Už je to v sekcii "To neni vtip". Ale to nevadí, slovenská hygiena ešte hviezdi stanoviskom, že netuší o technických parametrov ochranných pomôcok, ktoré keď nemáte, vás zmlátia policajti.


Ako toto sa nedá brať vážne.


[quote="pid:43451, uid:317"]Slovenské hygieně hráblo. Tak idiotské doporučení nevymyslí žádný komik. To píše život sám.[/quote] Už je to v sekcii "To neni vtip". Ale to nevadí, slovenská hygiena ešte hviezdi stanoviskom, že netuší o technických parametrov ochranných pomôcok, ktoré keď nemáte, vás zmlátia policajti. Ako toto sa nedá brať vážne.
Upravené 17. 11. 2021 o 22:28

V Rakousku odmítá policie a armáda kontrolovat lidem zdravotní průkazy. Zároveň je hlášena velká demonstrace na 20.11.2021, k té se policie a armáda připojí.


Zde překlad přes překladač:



Rakousko se bouří proti „diktatuře zdraví“
Emilien Lacombe, 16. listopadu 2021 – 15:33
Policie a armáda odmítají kontrolovat zdravotní průkazy ve jménu „svobody a lidské důstojnosti“. Připojí se k velké demonstraci proti povinnému vězení 20. listopadu 2021 ve Vídni.
Rakousko protestuje proti zadržování (zajmout R.T.)
Jen několik dní poté, co se rakouský kancléř Alexander Schallenberg rozhodl omezit neočkované lidi, politici a odbory vyzvali k rozsáhlému povstání proti tomuto jedinečnému opatření zabíjejícímu svobodu ve světě.
Předseda Strany svobody (FPÖ) Herbert Kickl svolal na 20. listopadu ve Vídni „megademonstraci“.
Krátce poté prezident Svazu rakouských ozbrojených sil (FGÖ) Manfred Haidinger následoval příklad a přidal se k dopisu zveřejněnému 14. listopadu. Hodlá „hájit základní práva a svobody“. FGÖ stanoví, že „každý“ je oprávněn demonstrovat, a to i v případě uvěznění!
Povinnost monitorování uložená ministrem vnitra Karlem Nehammerem už byla policejním odborem zamítnuta. Svaz rakouských ozbrojených sil navíc oznamuje, že se zúčastní tohoto velkého shromáždění ve Vídni.
Zpanikařená vláda
Pro vládu, která podle rakouských médií projevuje stále větší paniku, jde o ráznou facku.
Předseda sociálnědemokratických odborů (FSG) a policejního odboru Hermann Greylinger v rozhovoru nenechal na pochybách, že policie se podle týdeníku Wochenblick cítí neschopná takové kontroly provádět.
Manfred Haidinger (FGÖ) ve svém dopise dodává: „Tímto objasňujeme, že účast na shromážděních je zvláště chráněným zákonným právem a že je také zohledněna v návrhu vyhlášky, který je v současné době k dispozici. Účast a cestování po celém Rakousku je povoleno. "
I když se neočkovaným lidem doporučuje cestovat soukromou dopravou.



článek zde:
https://infodujour.fr/politique/54068-lautriche-se-souleve-contre-la-dictature-sanitaire?fbclid=IwAR0wWWOMiN58W5PLGGhq5MSDjqtJLoBJVpgD4d10P3bhzMBhCZ5hSN_Up8A


V Rakousku odmítá policie a armáda kontrolovat lidem zdravotní průkazy. Zároveň je hlášena velká demonstrace na 20.11.2021, k té se policie a armáda připojí. Zde překlad přes překladač: > Rakousko se bouří proti „diktatuře zdraví“ Emilien Lacombe, 16. listopadu 2021 – 15:33 Policie a armáda odmítají kontrolovat zdravotní průkazy ve jménu „svobody a lidské důstojnosti“. Připojí se k velké demonstraci proti povinnému vězení 20. listopadu 2021 ve Vídni. Rakousko protestuje proti zadržování (zajmout R.T.) Jen několik dní poté, co se rakouský kancléř Alexander Schallenberg rozhodl omezit neočkované lidi, politici a odbory vyzvali k rozsáhlému povstání proti tomuto jedinečnému opatření zabíjejícímu svobodu ve světě. Předseda Strany svobody (FPÖ) Herbert Kickl svolal na 20. listopadu ve Vídni „megademonstraci“. Krátce poté prezident Svazu rakouských ozbrojených sil (FGÖ) Manfred Haidinger následoval příklad a přidal se k dopisu zveřejněnému 14. listopadu. Hodlá „hájit základní práva a svobody“. FGÖ stanoví, že „každý“ je oprávněn demonstrovat, a to i v případě uvěznění! Povinnost monitorování uložená ministrem vnitra Karlem Nehammerem už byla policejním odborem zamítnuta. Svaz rakouských ozbrojených sil navíc oznamuje, že se zúčastní tohoto velkého shromáždění ve Vídni. Zpanikařená vláda Pro vládu, která podle rakouských médií projevuje stále větší paniku, jde o ráznou facku. Předseda sociálnědemokratických odborů (FSG) a policejního odboru Hermann Greylinger v rozhovoru nenechal na pochybách, že policie se podle týdeníku Wochenblick cítí neschopná takové kontroly provádět. Manfred Haidinger (FGÖ) ve svém dopise dodává: „Tímto objasňujeme, že účast na shromážděních je zvláště chráněným zákonným právem a že je také zohledněna v návrhu vyhlášky, který je v současné době k dispozici. Účast a cestování po celém Rakousku je povoleno. " I když se neočkovaným lidem doporučuje cestovat soukromou dopravou. článek zde: https://infodujour.fr/politique/54068-lautriche-se-souleve-contre-la-dictature-sanitaire?fbclid=IwAR0wWWOMiN58W5PLGGhq5MSDjqtJLoBJVpgD4d10P3bhzMBhCZ5hSN_Up8A

Testy zakazujeme , testy přikazujeme . Blbý a blbější chtějí ze všech dělat blbce . Testy které zakazují , chtějí přikazovat zaměstnancům . Dole je názor z diskuse na Novinkách , kde je těch rozhodnutých proti covidu přes masáže stále většina .
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-obnovime-testovani-ve-firmach-40378309


Zrušením uznávání antigenních a PCR testů vláda a min. zdravotnictví vlastně říká, že testy byly a jsou nevypovídající a nespolehlivé při určováni pozitivních testů na Covid-19, a tudíž by se měla celá statistika testovaných lidí antigenními a PCR testy od začátku Covid-19 v ČR zrušit a vyřadit ze statistik o celkovém počtu nakažených na Covid-19. Pokud neplatí testy v restauraci, kultuře a na hromadných akcích, neměli by se tedy lidé prokazovat těmihle testy ani v práci. NELZE je někde uznávat a na druhé straně někde neuznávat. Tohle je čistá diskriminace, šikana a útlak vlády na občany. Pan Vojtěch jednou uvedl přiznání, že vědí, že očkovaní virus roznáší a mohou se nakazit, ale nebylo by fér testovat a posílat do karantény očkované, protože jim to vláda slíbila, že když se nechají naočkovat, tak to pro ty lidi skončí. Nemůžou to udělat, i když to vědí, že je to špatně a že virus šíří, protože by přiznali, že očkování, taková výhra není. Tohle není boj proti viru, ale mocenský boj proti LIDEM.


Testy zakazujeme , testy přikazujeme . Blbý a blbější chtějí ze všech dělat blbce . Testy které zakazují , chtějí přikazovat zaměstnancům . Dole je názor z diskuse na Novinkách , kde je těch rozhodnutých proti covidu přes masáže stále většina . https://www.novinky.cz/domaci/clanek/babis-obnovime-testovani-ve-firmach-40378309 Zrušením uznávání antigenních a PCR testů vláda a min. zdravotnictví vlastně říká, že testy byly a jsou nevypovídající a nespolehlivé při určováni pozitivních testů na Covid-19, a tudíž by se měla celá statistika testovaných lidí antigenními a PCR testy od začátku Covid-19 v ČR zrušit a vyřadit ze statistik o celkovém počtu nakažených na Covid-19. Pokud neplatí testy v restauraci, kultuře a na hromadných akcích, neměli by se tedy lidé prokazovat těmihle testy ani v práci. NELZE je někde uznávat a na druhé straně někde neuznávat. Tohle je čistá diskriminace, šikana a útlak vlády na občany. Pan Vojtěch jednou uvedl přiznání, že vědí, že očkovaní virus roznáší a mohou se nakazit, ale nebylo by fér testovat a posílat do karantény očkované, protože jim to vláda slíbila, že když se nechají naočkovat, tak to pro ty lidi skončí. Nemůžou to udělat, i když to vědí, že je to špatně a že virus šíří, protože by přiznali, že očkování, taková výhra není. Tohle není boj proti viru, ale mocenský boj proti LIDEM.
Upravené 18. 11. 2021 o 14:10

Tohle není boj proti viru, ale mocenský boj proti LIDEM


asi je treba doplnit cisla. matematicka houfkova denne pise do sveho blogu na FB sve poznatky.
dnes:
COVID zápisky
6 Std. ·
Nová data na vývoji hospitalizací nic nemění. Přírůstky dále zpomalují, i když pomalu a jsou pořád kladné, což znamená stále růst.


Křivky průměrné nové hospitalizace, tak průměrné aktuální hospitalizace, tak i počty lidí ve vážném stavu tedy už z tvaru "J" přešly do tvaru růstu do "kopečku". Dynamika je jiná, než loni, "kopeček" začal dříve.


Data poslední dny jsou nejistá, občas se doplňují zpětně a včera byl navíc svátek.
https://www.facebook.com/COVIDzapisky/photos/a.105343734477081/408761934135258/


[quote="pid:43599, uid:185"]Tohle není boj proti viru, ale mocenský boj proti LIDEM[/quote] asi je treba doplnit cisla. matematicka houfkova denne pise do sveho blogu na FB sve poznatky. dnes: COVID zápisky 6 Std. · Nová data na vývoji hospitalizací nic nemění. Přírůstky dále zpomalují, i když pomalu a jsou pořád kladné, což znamená stále růst. Křivky průměrné nové hospitalizace, tak průměrné aktuální hospitalizace, tak i počty lidí ve vážném stavu tedy už z tvaru "J" přešly do tvaru růstu do "kopečku". Dynamika je jiná, než loni, "kopeček" začal dříve. Data poslední dny jsou nejistá, občas se doplňují zpětně a včera byl navíc svátek. https://www.facebook.com/COVIDzapisky/photos/a.105343734477081/408761934135258/

Všimněte si , jak jsou šmejdi Babiš a Ken poslední dobou nervozní . Tlak zhora od toho , kdo nařizuje covid genocidu po celém světě a tlak zdola od lidí , kteří toho mají už plné zuby a chtějí je zaživa roztrhat na kusy . Přeji jim to . Přeji jim hnusnou smrt , přeji jim , aby je covid doslova a do písmene zabil .


Všimněte si , jak jsou šmejdi Babiš a Ken poslední dobou nervozní . Tlak zhora od toho , kdo nařizuje covid genocidu po celém světě a tlak zdola od lidí , kteří toho mají už plné zuby a chtějí je zaživa roztrhat na kusy . Přeji jim to . Přeji jim hnusnou smrt , přeji jim , aby je covid doslova a do písmene zabil .

V Rakousku odmítá policie a armáda kontrolovat lidem zdravotní průkazy. Zároveň je hlášena velká demonstrace na 20.11.2021, k té se policie a armáda připojí.

Dík za tento velmi povzbudivý článek.


[quote="pid:43596, uid:214"]V Rakousku odmítá policie a armáda kontrolovat lidem zdravotní průkazy. Zároveň je hlášena velká demonstrace na 20.11.2021, k té se policie a armáda připojí.[/quote] Dík za tento velmi povzbudivý článek.

Přeji jim to

Babiše eště budeme potřebovat.
Zeman lánský bude tohoto avatara ještě potřebovat.
Ken ať de do hajzlu, ten bude muset v tom Finsku už zůstat, tady bez ochranky nebude moct na ulici nos vystrčit, ani kdyby se aspikem obalil.


[quote="pid:43652, uid:185"]Přeji jim to[/quote] Babiše eště budeme potřebovat. Zeman lánský bude tohoto avatara ještě potřebovat. Ken ať de do hajzlu, ten bude muset v tom Finsku už zůstat, tady bez ochranky nebude moct na ulici nos vystrčit, ani kdyby se aspikem obalil.

"Epidemie? Sen mocných. Profesor Pirk mrazí 46 let starým důkazem"
18.11.2021
"U příležitosti oslav výročí 17. listopadu 1989 se sešli i odborníci a členové Zdravého fóra a Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků (SMIS), a to na pražské Letné. Mezi těmi, kdo na setkání hovořili, byl i profesor Jan Pirk, který parafrázoval francouzského filozofa, jenž o výhodnosti epidemie pro mocipány napsal už v roce 1975. „Umožňuje jim absolutní kontrolu nad každým jedincem, izolovat města, nakupovat, co potřebují, a ještě jsou jim lidé vděční,“ řekl."
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Epidemie-Sen-mocnych-Profesor-Pirk-mrazi-46-let-starym-dukazem-683880


Dávám zejména pro link na FB video, kde jsou záběry z takové komorní protikoronafašistické demonstrace v Praze "Pod Stalinem".
Byla to taková vzdorodemonstrace k akci Chvilkových milionářů na Staroměstském náměstí.
Jsou zde zajímaví mluvčí, mimo jiné Pirk (osobně), Beran (na dálku).
Video cca 40 minut.


Velice milá a lidská atmosféra.


"Epidemie? Sen mocných. Profesor Pirk mrazí 46 let starým důkazem" 18.11.2021 "U příležitosti oslav výročí 17. listopadu 1989 se sešli i odborníci a členové Zdravého fóra a Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků (SMIS), a to na pražské Letné. Mezi těmi, kdo na setkání hovořili, byl i profesor Jan Pirk, který parafrázoval francouzského filozofa, jenž o výhodnosti epidemie pro mocipány napsal už v roce 1975. „Umožňuje jim absolutní kontrolu nad každým jedincem, izolovat města, nakupovat, co potřebují, a ještě jsou jim lidé vděční,“ řekl." https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Epidemie-Sen-mocnych-Profesor-Pirk-mrazi-46-let-starym-dukazem-683880 Dávám zejména pro link na FB video, kde jsou záběry z takové komorní protikoronafašistické demonstrace v Praze "Pod Stalinem". Byla to taková vzdorodemonstrace k akci Chvilkových milionářů na Staroměstském náměstí. Jsou zde zajímaví mluvčí, mimo jiné Pirk (osobně), Beran (na dálku). Video cca 40 minut. **Velice milá a lidská atmosféra.**
Upravené 18. 11. 2021 o 18:28
12345 ... 6
74.13k
423
83
Táto téma je uzavretá
Živá ukážka
Zadajte minimálne 10 znak(y/ov)
UPOZORNENIE: Spomenuli ste používateľov %MENTIONS%, no oni túto správu nevidia a nedostanú oznámenie
Ukladá sa…
Uložené
S vybrat(ou/ými) položk(ou/ami) Zrušiť výber príspevkov Zobraziť vybraté príspevky
Všetky príspevky v tejto téme budú odstránen(é/ý)
Čakajúci koncept… Kliknutím sa vrátite k úpravám
Zahodiť koncept